I can see ya, every girl here wanna be ya



Jag vill höra EN sak. EN enda sak. sen är jag nöjd.

Mötet idag gick bra. hade världens skönaste handledare, eller ledare eller vafan det var. folket däremot var skumt. jag stirrade ner i marken HELA mötet, för det gick inte kolla åt något håll. kände mig så jävla uttittad. det var hemskt. ville sjunka genom marken. blir möte imorgon igen. klockan TIO! det är valfritt dock, och känner jag malin rätt så kommer hon ALDRIG orka upp. då åker jag själv.. nästan.. kanske.

Efteråt var det fika med Wrood och Mäl. sen drog vi till city, och nu sitter jag här.. fryser som ett annat jävla as. fifan vad kallt det är här inne. försöker ragga lite å Malins vägnar som det så fint heter. men jag tror jag är genomskådad. hahaha! jag skrattar åt allt idag..

So i'm already gone

Jag har ett såntdär litet smalt skärp i midjan, som alla COOLA bruttor har. det sitter så hårt så jag är yr. synd att det är 4 cm till nästa hål, då tappar jag ju det. hoppas jag svimmar på Arbetsförmedlingen. drar nu, puss :*


Can someone please show me the way?



Klockan är 07.57. jag är vaken för 1. min hund kom upp och hoppade på mig SOM VANLIGT klockan sex 2. jag började blöda näsblod som ett jävla djur, så jag var tvungen att springa till toan och proppa näsan med toapapper. härligt klockan 6 på morgonen. nu däremot är jag på sjukligt bra humör och ser fram emot dagen.

Tänkte hoppa in i duschen nu, som jag HATAR att göra på morgonen, för på något jävla vänster så är det alltid kallare på morgonen? sen ska jag gå ut med hunden, fixa mig, sen ta bussen in till stan och ha möte på Arbetsförmedlingen. efter det blir det födelsedagsfika med Malin och Wrood.

För idag är ingen vanlig dag, idag är Malins födelsedag HURRA! ♥

Talk might lead to dance, and dance might lead to a date, which can end badly, so don't talk



Imorgon ska jag och Malin till Arbetsförmedlingen. jag är nästan lite nervös. vet inte varför. är mest nyfiken på vilka som kommer vara där samtidigt. något säger mig att det kommer vara mycket folk, eftersom flertalet studenter åkte utomlands i början av sommaren. we will see.

INTE NOG MED DET! det är Malins födelsedag imorgon också. nitton bast.. hallå eller. tiden går för fort. minns när vi var 12 och hängde på Skalle hela dagarna. tiden då man kunde visa sig i bikini utan ångest, vill säga. kul.

Jag vill förbi skolan imorgon också och lämna massa skitböcker som jag har kvar här hemma. men Malin vägrar. ovanligt. iiiiiiiihi. men eftersom hon fyller år så är det hon som bestämmer.

Kiss and deal, have to stay sealed



Jag gillar inte när folk säger saker på fyllan. jag vet inte om det är då dom säger saker som dom inte vågar säga när dom är nyktra, eller om det är då dom hittar på saker bara för att jävlas. igår blev jag glad, nu är jag mest irriterad för att jag inte vet. bläböäöäböblbäbö, jävla skit.

Men det är ändå en bra dag, för att vara söndag. det är ju ett plus i kanten.

You have not stolen my heart, you have not even touched it

Haha, jag såg en bild precis. jag trodde jag skulle bry mig, reagera på ett annat sätt. jag VILL nästan bry mig. men grejen är att jag GÖR det inte. inte ett piss. jag är okänslig och kall, and i'm over it. jag är så jävla glad för det! det var det jag ville komma fram till.

YES, så nu ska jag tänka på mina planer ikväll istället.

I'll see you in the corner of a street



Jag har blivit kär i äpplen. sånadäringa röda, som smakar som dom man plockar själv. svenska äpplen, heter dom ju när jag tänker efter. svenska äpplen, som någon har plockat själv.

Idag är det lördag. oplanerad lördag. jag har lite planer, men det är inget riktigt bestämt. jag vill ut JÄTTEMYCKET, för jag har en sak jag måste göra. iiihi, men jag är så jävla opepp så det finns inte, kanske för att jag är nyvaken och DRYGAST i sverige? men det kommer väl senare antar jag.

Nu måste jag gå ut med min stackars hund (orkar inteeeeeee) för hon har inte varit ute sen igår. och klockan är två. hade jag behövt hålla mig i 16 timmar hade jag varit så gott som död. faktiskt.. det är sant. studenten i repris. HAHA, värsta bilresan i mitt liv.

Every girl here want to be you

ÅH, just det.. jag blev kompis med världens sötaste bög igår. KENNY! fy fan vad söt han var. jag har alltid velat ha en bögkompis. han var som en björn. så jävla SÖT. inte snygg, inte het.. SÖT. han var min kompanjon för en kväll. han berättade hela sitt liv för mig, så nu vet jag allt. haha, sötnos. bara påtal om ingenting.. viktig inflikning.

You can talk all you want but my skin is really thick

Haha, det är alltid lika kul att kolla samtalslistorna på mobilen dagen efter man har varit ute. jag fick grovaste fyllan igår, så jag fick en mindre chock när jag kollade mottagna samtal. hallå eller, jag har inte ett minne av att jag ens pratade i telefon igår? enligt den listan pratade jag i telefon så gott som hela kvällen. senaste samtalet: okänt nummer, 8 minuter & 35 sekunder! whaaat? undra vad vi pratade om? undra vem det var? eniro dirr.

Ikväll kör jag på rehab och relaxation. i säm that is. fläskfile och hasselbackspotatis står på menyn.. hoppas jag, samt massa godis och flöt. händer det något kul i borås ikväll så drar jag hem igen. efter maten... men det är ju nollning idag så alla kommer väl vara på almenäs och se på när fulla fjortisar rullar runt i lera. någonting säger mig att jag inte missar något om jag inte håller mig i borås ikväll.

I need you to need me



Kvällen igår var så jävla bra. perfekt varen. det är första gången någonsin som jag är riktigt fett jävla bakis. då måste jag ju haft kul igår. känns som mina ben ska vika sig så fort jag ställer mig upp, så jag har bestämt att jag håller mig sittandes idag. sms fick jag precis också. iihihi, fint sms.

Ja.................... punkter. jag har inget mer att tillägga, ska sova lite.

Baby, my heart is on fire

Herregud, vad tror ni egetligen? klart som korvspad att jag ska ut ikväll. hihi, lurad. halv sex bussen närmare bestämt. stress.


He comes in every size, dressed to accessorise

Skoja, det blir inte alls utgång idag. jävla helvetes fan.

He's like my cloeshoes, fendibag, oh he's cute



Åkte hem redan klockan 7 idag! höll mig vaken två timmar ifall Malin skulle få för sig att dyka upp, men vid 10 då hon inte visat livstecken så somnade jag fort som fan. nu har jag vaknat igen, och jag har aldrig varit mer taggad en torsdag.

Den traditionella förfestlåten spelas på hög volym, och allt jag väntar på nu är att Linda ska sluta skolan. alldeles för många timmar kvar tills det är kväll. buauauaha.

Oh daddy dear, your're still number one



Morgonpromenaden är härmed avklarad. det är massa byggarbetare PRECIS utanför, och det är alltid samma personer där när jag går ut varje dag. jag går ut exakt samma tid, har exakt samma frisyr och är exakt lika sleten varje dag. imorgon funderar jag på att pimpa mig, så dom ser hur jag ser ut i vanliga fall. börjar ju bli lite skämmigt nästan.

Idag var tanken att jag skulle vara med malin. såg fram emot det en aning för jag har inte träffat henne på sketalänge. men hon är med amar. och jag orkar inte sitta och vänta & vänta & väntaaaa på att han ska åka hem. så jag drar till Säm istället. där väntar pizza och Slumdog millionaire. en lugn hemakväll ikväll, innan vi kör stenhårt imorgon.

You don't know what it is that makes me tick, but you wish you did



Jag kommer somna med Franz Ferdinand & Greg Laswell i öronen inatt.

Whatever makes you happy sets me free



JAG VET! jag lägger bara upp kort på min halvdöda hund. men jag har inga andra nya. men vänta bara.. imorgon då jävlar. då ska min kamera med mig ut i vida världen.

Det slog mig precis att Paradise hotel-finalen är på torsdag. PÅ TORSDAG när jag befinner mig på Swing. jag överväger nästan hemmakväll. SKOJA, jag vet ju redan vilka som vinner. no kidding. den ena börjar på N. hihihi, busecarro. nu vet jag TRE stycken som kommer kötta ner mig.

Jag har förövrigt så jävla bra musik på min mobil & mp3 nu. jag tog tummen ur arslet och laddade ner lite ny musik idag. blev endel. jag ser seriöst fram emot att lägga mig i sängen nu, så jag bara kan ligga stilla, blunda och lyssna på jättefin musik. så ska jag längta lite tills på torsdag också. då får jag träffa min snutteplutt. första gången på EN VECKA. gash.

That's all I really want

Här är länken till VÄRLDENS bästa album.

Girls just wanna have fun



ÅHÅHÅHÅOAOAAH, jag hittade den! gåshuden är inte nådig.. känns som hårstråna på armarna ska flyga ut som spjut och sätta sig i väggen. SÅ mycket gåshud har jag.

I see you trough those bloodshot eyes, there's a cure you've found it





Jag vet inte vad jag skulle göra utan min hund och min syrra. allvarligt talat, djur och syskon är så grovt underskattade. helt fel. jag skulle inte överleva på dagarna utan min wiggasis. she makes my day, thihi.

Vi såg en shopaholics bekännelser i helgen, och det var en låt i slutet av filmen som jag blev fullkomligt KÄR i! men jag vet inte vem som sjöng, vad den hette eller hur texten gick. jag har sökt på allt möjligt på google, men naej.. det är nog inte min dag idag. jag ska fan hitta den inom en timme. annars jävlar är min dag förstörd. eller, det är den redan.. jag stoppade in världens starkaste tuggummi i käften för en stund sen. jag kan inte prata normalt för det svider i hela gommen.

Mama, have you heard? we've sold out all over the world



Dubbelavsnitt av PH idag. det är sånt man borde gå ut med i nyheterna. jag missade ju det totalt. det var lite synd, men jag överlever.. knappt. min hund ligger kvar nere i soffan och SNARKAR så jävla grovt. det hörs ända upp. stackarn, hon är gammal kärring.

Nu ska jag låtsas vara smart igen. men det är faktiskt intressant, för jag är inte ensam om det här!

Jag låg och tänkte på en sak innan. tänk vad skönt det skulle vara ifall alla ens vänner kände varandra, och om alla kunde umgås tillsammans. skulle inte livet vara så mycket bättre då? man skulle slippa planera vilka dagar man ska vara med vem (som är så jävla patetiskt förövrigt); "på måndag är jag med henne, tisdag honom, onsdag henne.." osv. jag är ingen planerare, inte någonstans. jag tar dagen som den kommer. utgångar och större RESOR är vad jag planerar. allt annat kommer när det kommer.

Nu ska jag dock säga emot mig själv lite, hyckla med ett finare ord. slår man upp hyckla i en ordbok är definitionen; Caroline Eliasson, för övrigt. charmigt va? det jag ville få fram är att jag gillar att ha vänner som inte umgås med varandra. jag tycker det känns BRA att en vän vet en sak, medans den andre vet en sak som inte den andra vet. jag har vänner jag pratar med olika saker om. saker jag inte kan prata om med den ena, pratar jag med den andra om och tvärtom. krångligt, men vi säger såhär;

Z & X är mina två närmsta vänner i det här fallet. det har hänt en sak som jag VILL tala om för Z, men det känns som om jag skulle göra det så skulle Z på något sätt "döma" mig, och få mig känna mig liten. X däremot har gjort samma misstag flertal gånger, och dömer därför inte mig för MITT misstag, utan pratar om det som om det inte vore någonting. Z vet därför inte om någonting om vad som har hänt, och kommer aldrig göra. men Z vet däremot många andra saker som X aldrig kommer få veta. osv osv osv.

FATTAR NI? det är så jävla komplicerat, men så jävla sant. jag kan svära på att alla ungdomar i min ålder har det såhär.

Goodbye my lover, goodbye my friend

Gosh, jag älskar min hund när hon är sådär mysig och gosig. fan va gay det lät. kommer aldrig klara mig utan henne. 14 år, min bästa vän Busan. snuttegrisen. hon ska trösta mig inatt.. Swing stänger efter helgen. jag och Linda ska tillsammans med resten av Borran dit på torsdag och ta farväl. då sparar vi inte på krafterna.




Ja, ni kan likagärna få den osminkade sanningen om Caroline Eliasson. har redan lagt upp så många osminkade bilder nu så KÖR HÅRT.





Ja men atteeeh, låt oss utbringa ett hallelulja för smink.

I do not hook up

För tillfället är mitt rum mysigast i världen. synd bara att det kommer vara stökigt imorgon igen och att jag har gjort ALLT i onödan. fyra timmars slit. BLOD, SVETT & TÅRAR! förutom tårarna..





Det blir inte så rent om man inte slänger allt skräp. TOLV påsar med skit. dock hann jag slänga dom 4 första, för dom stank kattskit.



Sen tog jag med mig hunden & min mp3 (som jag inte klarar mig utan) och gick måndags-fetingprommen. tradition numera. ful, äcklig och osminkad. tur att ingen bryr sig i fristad. FAN, jag ser NU att jag glömde torka av min spegel. den är smutsig som fan. jävla helvete. måste göras.


How did the years go by, now it's only me



Jessica är i stan med Stina och kirrar en hamster. jag sa att hon skulle köpa en till mig också, men jag är osäker på om hon sa ja eller nej? det märker jag senare I guess. hamstrar.. fyller ingen mening alls. men dom är söta när dom är små.

Jag har fixat mitt rum i tre timmar nu. tidsfördriv. jag ringde Malin innan och tänkte att vi kunde hittat på något.. det var ju för fan snart två veckor sen, men icke. så jag fick ett impulsryck och möblerade om ALLT jag har i mitt rum. 25 nysningar och 12 soppåsar senare så är jag snart klar. SERIÖST, 12 soppåsar fick jag ihop. tur att man inte är allergisk mot damm eller plast. funderar på att ta kort på hela högen.. bildbevis. Nadim agerar personligt stöd, ett dåligt sådant. men jag har inte pratat med honom på 1 månad, så han är förlåten.

NU: en tallrik cheerios och back to work.

How did we get here?



Baeaah, jag får sån jävla gåshud när jag hör den här låten och ser videon samtidigt. jag är precis som alla andra tjejer i Sverige.. ÄLSKAR twilight-filmen. jag överdriver inte ett piss när jag säger att det är den bästa filmen jag sett i hela mitt liv. jag blev kär första gången jag såg den. fin ären.

Kladdkakemuffins & köttfärssås. det är vad jag har lyckats göra idag. muffinsarna är inget jag kan skryta om då mer än hälften blev brända. köttfärssåsen smakar salt och inget mer. så jag väljer att inte skryta om den heller. var i Alboga tidigare idag och då åt jag världens GODASTE brownie.. därav baksuget, hihihi. nu vet jag inte ritktigt vad jag ska göra. vill åka och se på Lindas nya crib. hon har flyttat nu, BUHHHHU :( eller dom har fått lägenheten iallafall. so sad.

I used to think maybe you loved me, now baby I'm sure



Jonas ringde mig igår. lagom full var han. jag lovade att vi skulle dra ut ikväll. nu vet jag inte om jag ångrar att jag sa det eller inte. fruktansvärt, äckligt sugen på att dra ut.. men njaaae, det känns ändå inte som en bra kväll. kvällen igår förövrigt var inte mycket att hänga i granen. film, godis, mat, film, godis, mat.. osv.

För tillfället sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. jag ska kolla om vi kan åka någonstans. med tanke på att jag knappt har varit utanför borran det här sommarlovet. iiiuh.

Spotlight don't do you justice baby

Wooaah, jag fick reda på att mamma är ledig hela helgen och Göran är i Dublin tills på söndag. Jessica går i skolan imorgon, så det är bara jag och mamilucho hemma.. så jag funderar grovt på att fråga henne om vi kan åka till Allum eller A6 imorgon. det känns som det var en evighet sen vi var där, och det är inte alls ofta jag och mamma hittar på något. plus att jag VERKLIGEN behöver nya grajjer. jag tror inte hon är speciellt svår på den faktiskt.

Idag ska jag lägga mig någorlunda tidigt, eftersom jag gick upp tidigt idag. så jag säger godnatt här :*


Baby it's a new age

Sådär ja. nu har jag och Linda varit på city. jag kunde inte hålla mig, så jävla sugen på choklad! nu har jag ätit upp allt, och jag mår illa av mig själv. onödigaste chokladkakan evah.

Mer då? våran diskmaskin är sönder.. får ingen ny än på några dagar, så jag får stå och diska för HAND. förstår ni mardrömmen? första gången i hela mitt 18-åriga liv tvättar jag glas FÖR HAND. tvättar heter det ju inte ens.. diskar. bleeesch. nu tänkte jag lägga mig i sängen och vänta på att PH ska börja. 2 timmar kvar. shodelittanhoo.

You and me together, trough the days and nights

Jag ska tillbaka till Bäckäng imorgon. ringde rektorn idag och frågade ifall jag kan läsa upp kurserna jag fick IG i förra terminen, och han sa att det gick jättebra. WOHO! skola igen.. så jag ska dit från och med imorgon och 3 månader framåt.

Jag försöker få tag i Malinjäveln också, men det går inte bra alls. jag tror jag har ringt henne 22 gånger.. utan att överdriva. ska fråga om hon vill hänga med till skolan imorgon och lämna böcker. just det, jag skojade bara. jag ska inte alls läsa upp några jävla kurser, hiih och jag skulle aldrig göra det frivilligt heller. jag ska bara dit och lämna lite grejer, och säga hej till Amarowski som jag inte har sett sen han drog till Bosnien. men så sant som det var sagt.. malin är inte snabb.

I can be brown, I can be blue



Världens finaste låt.

One by one, we change how we live

YES, nu har jag legat ute sen klockan tolv. tre timmar är max, sen räcker det. annars slutar det ändå bara med flagor överallt. bränner jag mig flagar jag som en gammal kärring dagen efter. sånt gillas inte.

Jag funderar STARKT på att dra ut ikväll.. bara för att ha någonting att göra. det är rätt många som ska ut har jag hört. eller så drar vi till Säm. svårt val, velig tjej. orkar inte skriva mer. skyller på värmen.

I want loads of clothes and I want loads of diamonds, I've heard people died trying to find them



.. men om man bortser lite från det jag skriv tidigare, så finns det så många fler jag tycker om och VERKLIGEN bryr mig om. eller, när jag tänker efter är det inte så många. det är mest ytlig vänskap. dom jag verkligen bryr mig om går att räkna på en hand. mina ytliga homies är desto fler. Amandababy tillexempel, hon tycker jag om såhäääääääär mycket. och bara för det ska jag träffa henne på fredag. har jag tur och det är fint väder så kanske hon hämtar mig i caben. happy girl, me lajki. hon är bra den tjejen, därför är det synd att vi träffas så sällan och random som vi gör.

Jag vill ut i helgen!! påtal om homies.. jag vill träffa min babyboi, MINA babyboys, plural. coolt. alla är luspanka dock, så vi får se hur det blir med den saken. filmkväll kanske vore något? en RIKTIG, med massa folk, både tjejer & killar ofc, massa täcken och kuddar, riktigt MYS, massa godis och bara lära känna FOLK. det är en sak jag saknar från högstadiet och mellanstadiet.. våra myskvällar.

We live under the same heaven, under the same rules



Jag har tråkigt. fördriver tid genom att tänka på vilka jag hatar.. verkligen HATAR. haha, jag tycker det är underhållande. tror jag är en hatisk person. när jag läste filosofi i trean, så hade jag en redovisning om hat. "hat är när man känner avsky för någon/något, när man inte ens kan vara i närheten av detta eller se personen ifråga i ögonen utan att känna vrede". minns jag rätt så var den meningen definitionen av hat. det finns TVÅ personer jag känner så för.
1. Billy "'rödaäckligabögbyxor" Svensson
2. en, tills förra veckan, väldigt god vän som jag inte nämner vid namn

Blabalbla, det är så töntigt att säga att man hatar folk.. fan vad mesigt. säg vafan ni vill. jag hatar dom och kommer alltid göra. det står jag för, annars hade jag inte skrivit det här. det är personer jag har ANLEDNING till att hata. personer som har gjort mig en jävla massa saker. dushbags. jag hatar er och hoppas erat liv blir ett rent helvete.

Something only you can tell me



KOLLA!! ser ni?! mina lår har äntligen fattat att det ska vara mellanrum mellan dom! jag har två lår.. inte ETT stort. vattendieten continues <3 inte för att det har hänt på tre dagar, men jag ska göra mellanrummet ÄNNU större!

So blind that I can almost see

ÅHÅ, nu har Linda kommit hem från sin första dag i skolan. det blev lite fel innan.. hon slutade inte alls tidigt, hon slutade klockan TRE! buhu, men nu ska vi mötas på trappen så ska hon berätta allt om sin klass och hur det gick osv osv. spännande hihiih. jag minns min första dag i gymnasiet som om det vore igår. minnen.. men det får jag ta en annan gång. brådis-carro.

Call me so I can make it juicy for you

Haha, jag har så jävla kul med min cam. lätt hänt när man väntar PÅ NÅGONTING som inte händer.
Jag hoppas ni ser allvaret och min icke-ironiska sida i dom här bilderna. hiihihih!



We can feel the poison set in

03.11. inte alls okej. jag sitter och läser om Kissies "blogg-krig" med hennes "vänner".. Pessie, Dessie, Lessie osv haha, det är så jävla underhållande hur sjukt omogna & patetiska folk är. jag tror också jag ska starta bloggkrig med någon. frivillig anyone? ta ut lite aggressioner.

Jag måste snart stänga av datorn och blunda. ligger ner gör jag redan. idag var en såndär turdag när min bärbara dator funkade. trött är jag inte däremot. men jag ska upp och 5 timmar, så jag har inte så mycket annat val. har lovat Linda att jag ska möta henne efter skolan imorgon i stan, och hon skulle tydligen bara ha upprop, så det lär bli rätt tidigt. sen ska vi fika med dom andra osv osv, så jag vill ju inte se ut HELT som en zombie.

Fint väder ska det bli imorgon och på torsdag också. spice n' rice i stadsparken och Viskan på kvällen är givna.

If you like it then you should put a ring on it



Fy fan vad folk förändras under sommaren. usch fy blä, era äckel. prioritera säger jag bara, P-R-I-O-R-I-T-E-R-A! men det kanske är för svårt? I guessed so.

Nu är jag hemma igen. glor på fotbollen. Arsenal-Chelsea, samtidigt som jag vräker i mig ÄCKLIGT godis. jag äter det mest för att det är videomix-godis och det brukar i vanliga fall vara min favvo. men idag smakar det skit. Linda ska ta 22.40 bussen hem och då slipper jag sitta här och ruttna. men det är två timmar kvar tills hon är hemma. two hours på engelska.
Hon börjar skolan imorgon. haha, det är ett bra tease-ämne. men bara för att visa att jag inte bara ska ligga hemma och lata mig när dom går i skolan, så ska jag ta bussen in klockan TIO imorgon och möta henne i stan. för JAG HAR BUSSKORT igen. måste utnyttja, och P-R-I-O-R-I-T-E-R-A som vissa andra är så dåliga på.

Cause without me you know you're lost

OKEJ, det är är till och med så intressant så jag blir intresserad av mig själv. min dag i bilder, BILDER;

Frulle (lägg märke till hur otroligt nyttig jag har varit det senaste dygnet);


Ha ha ha, city-tajm


Hörde att det hade blivit poppis med burka?


Färgat hår, wohoooaoah


Sådär ja. intressantare blogg får man leta efter. nu ska jag se om Linda vill med ut.. igen. rökträff på trappen på GÅRN. sen ska jag fluffa till mitt hår lite. det är äckligt platt.

We're already wet and we're gonna go swimming



JAG ÄR SÅ JÄVLA SUGEN PÅ MAT! men nej, vatten is the shit. jag ska inte börja äta fast föda förrens jag känner mig snurrig. och det har inte hänt än, så ett tag till kan jag nog hålla på.

Jag ställde klockan på 10 imorse för att jag och Lindsy skulle ut och gå tidigt. slutade med att jag fick ett sms klockan 12 av Linda: "jag har försovit mig..". oops, det hade jag med. så vi gick till city för en timme sen och köpa hårfärg och cigg. nu sitter jag med hårfärgen i håret (ÄNTLIGEN!!) och ska gå ut och ta en cigg. det är så jävla gött väder ju.
Det slog mig precis att jag inte har den blekaste hur länge jag har haft i färgen i håret?! chansar på tio minuter. det får bära eller brista som man brukar säga.

I wish it were my eyes you were looking in to



Buhu, jag har inga cigg. inte Linda heller. får bli city fort som fan imorgon när vi vaknar. klockan 10 är senaste laget.

Nu sitter jag och tänker lite. allmän skit. vad som händer imorgon, vad som händer i veckan, vad som händer i september, vilka jag borde höra av mig till som jag inte har pratat med på länge, vilka jag borde träffa som jag inte har träffat på ett tag, vilka jag INTE ska höra av mig till mer, vilka som inte är värda en sekund av min tid, vilka helger jag ska ut osv osv. rörigt huvud.
MEN JA, det är ju mig vi snackar om här. herregud, nu bombaderas min facebook också. "du har fått 1 nytt meddelande från facebok". NEHE? sånt får man ju inte 3 gånger i minuten. kan man inte göra så att man inte alltid får upp en sån jävla ruta? hela min jävla inkorg är full av Facebook-meddelanden.. endast.

When your day is long, and you're tired

MEN GÖR NÅGONTING DÅ.. nu!

Så har jag lust att säga till en person. när jag har gjort det så skulle nog den där jobbiga känslan i magen försvinna fort som fan!


Every boy here wants to be you



Jag har världens bästa, men samtidigt världens sämsta känsla i magen. den bästa är störst dock, så det är lugna puckar. jag blir ännu gladare när jag tänker på att pengarna från arbetsförmedlingen kommer om en månad också. och att jag ska köpa nytt busskort imorgon! ÄNTLIGEN. och att jag inom fem minuter kommer få ett sms, och när jag läser det kommer jag bara ligga och le för mig själv. ni vet, som tjejer alltid gör på film.. lägger sig ner i sängen och bara ler. stirrar på mobilen i flera minuter. så ska jag göra.

I am strong when I am on your shoulders



Åt helvete med det där vattenexperimentet. mamma kom precis hem och lämnade Spice n' Rice mat. INGET slår den maten. så vem är jag att tacka nej?

Nu ska jag ut ha rökdejt med Linda. hon skulle bara duscha osv.. än så länge har det tagit två timmar. det kanske hinner bli mörkt innan vi kommer ut.
Tajming, nu skrev hon bara för det. hörs sen.

I heard there was a secret chord



Idag ska jag bara dricka vatten. inte käka någon mat. jag ser det lite som ett internt experiment. jag hade en vän en gång som sa att hon drack vatten hela dagarna, och att hon aldrig var hungrig. själv har jag hört att om man dricker för mycket vatten, så får man vattenskalle och kan dö. vi får se hur det slutar.

Nej men allvarligt talat. jag vill ta tag i det här. min kropp. jag vill börja träna så sjukt extremt galet mycket. men det kommer misslyckas för ingen vill köpa träningskort med mig. bantningspiller då? njaaae, det känns inte riktigt bra. NÅGON, häng med mig och köp träningskort då!

Thinking of you, and what you would do



Jag sitter som ett jävla missfoster när jag sitter vid datorn. min rygg ser ut som Quasimodo, för jag sitter som en jävla hösäck.. sitter med öppen käft, så det ser ut som jag väntar på att mat ska flyga in av sig själv. sen kom jag precis på mig själv sitta med huvudet lutat åt vänster. inte lite åt vänster, utan GROVT mycket åt vänster. och det kom jag på först nu. det är nog en av anledningarna till varför jag har så jävla ont i nacken hela tiden. nu har ni nog fått en bild framför er hur jag ser ut.. den bilden stämmer antagligen rätt bra med verkligheten. så vi sätter punkt här och hoppas att ni drömmer mardrömmar om mig inatt.

Why should you feel happier then me, when you are so much more hated?



Jag har två sidor som jag är beroende av från och med idag. den
HÄR och den HÄR. den sista har jag i och för sig följt slaviskt i flera veckor. kan-inte-sluta-läsa-objekt.

Min spotify är tack vare den första länken fullproppad av nya spellistor som jag ska spela på högsta volym HELA DAGEN imorgon när jag städar. hoppas det ska regna ute imorgon. då kommer det nästa vara för bra för att vara sant. finns inget bättre än när man är inne och lyssnar på överdrivet hög musik när det regnar ute.
Men bläääää, vad händer nu då? ska fråga Linda om hon ska med ut och röka. här inne kan jag inte sitta.. och sova är inte ens ett alternativ.

You'll ask for me, I know



I am what you see
I am not what they say
but if I turn out to be
could you love me anyway?

You can do it better then this, honey



Det här kortet togs för EXAKT två år sedan. den 16 augusti 2007. det är helt sjukt hur fort tiden har gått. är det bara jag, eller känns det som det var förra veckan vi tog studenten och stod på flaken och skrek som jävla as? jag har fortfarande inte fattat att jag inte ska tillbaka till skolan på torsdag. jag försöker komma på ursäkter till att gå dit hela tiden. den senaste jag kom på var att jag har massa gamla böcker här hemma som jag måste lämna in. böcler som borde varit inne på tre år sedan..

Jag vet inte vad jag ska göra idag. jag hoppas att Malin vaknar till liv snart. jag har inte sett ungen på mer än en vecka. VAKNA MALIN!

Remember all the things we wanted, and all the memories that's haunting

Jag vill till krogen. jag får sms och telefonsamtal stup i kvarten då folk inte verkar ha annat för sig än att trakassera min stackars telefon. "det är så jävla mycket folk här, kommer du eller? vart fan är du? varför är du bara ute på torsdagar och inte lördagar?" frågor utan svar mina kära vänner.. frågor utan svar.

Istället sitter jag och vräker i mig tacochips och dricker cola som fan. cola in my heart. hemmakvällar slår NÄSTAN en krogrunda.. men inte riktigt. inte än iallafall. så därför ångrar jag mitt val av kvällsaktivitet idag.. om man ska använda ett lite finare ord.

Öeeehm, jag har käkat världens godaste mat idag iallafall. och världens godaste efterätt. och jag har kommit fram till att jag kan tvinga Stina att göra allt jag vill, eftersom hon har FÅTT en mobil av mig. idag fick hon agera slav som hämtade mat och chips. fint.

Nu ska jag nog se Kenny Starfighter. avsnitten som gick på tv alltså.. inte filmen igen. den kan jag utantill vid det här laget.

When all the people stare, I pretend that I don't see them



Nu drar jag hem till Säm idag istället. här hemma verkar det ju helt dött. ingen alkohol har jag heller.. inget som räcker långt iallafall. mamma mutade mig med fläskfile och dom som känner mig vet att jag är JÄVLIGT svag för fläskfile. bättre än alla killar på krogen i världen. så.. aa.. så får det bli.

You know it would feel so damn good



De här blir min kväll ikväll. förhoppningsvis med någorlunda sällskap. skippa förhoppningsvis.. MED sällskap. om 12 dagar drar jag till krogen igen. men inte idag. kommer inte vara top noch idag, och jag är så lite pepp man kan bli när det är sånt här väder. kanske hemmafest dock. jag vet inte. jag är snurrig, och vet ingenting. det är nog bara för jag inte har käkat idag. jag borde käka.. jag SKA käka.

Just pull the window down and you will see



Kolla första minuten på det här klippet! jag är så jävla kär. så typiskt min och Lindas humor:

"Man kan tydligen göra bresladd med dom här. det står någonting på den här knappen.. rööööör, röööööör eeee, rööööör ej.. BRESLADD STÅRE JÖ, BRESLADD"

"Pontus, vi åker till Belgien nu. hittar du ingen mat i kylen så finns det äpplen i grannens trädgård".

Jag är inne på min femte gång jag ser filmen nu på 2 dagar. EN gång till innan jag somnar, sen får det vara nog.

If anyone ask me what happened, baby I won't tell



Igår på krogen var det tre stycken, TRE STYCKEN, som frågade mig om jag och Linda var syskon. vi hade tydligen likadana ögon. det var likadant hela tiden vi gick i skolan tillsammans, lärare och annat folk kom alltid och frågade om vi var syskon. nu i efterhand förstår jag inte hur dom tänkte? jag tycker inte vi är likadana någonstans! det enda likheten jag kommer på, är sättet. men inte utseendet. men men.. jag bara kom att tänka på det nu.

VET NI VAD JAG HAR GJORT NU? kollat på Kenny Begins för fjärde gången. jag har fortfarande kvar köldskador sen igår när vi gick hem på natten (det var FROST ute!! i augusti.. normalt) så jag har legat under mitt täcke heeeela dagen. ändå har jag fungerat som någon slags mänsklig vibrator. skakat konstant hela kvällen.


Baby we were born to run



Åh, min kusin var här precis. Edvinoboy. jag har inte sett honom på flera år. på min student träffade jag honom när jag tänker efter, men innan dess hade jag inte sett honom sen julafton 2006 tror jag. han är 12 år och påminner redan så jävla mycket om mig så det är läskigt. han kommer bli partypojken_97 i Göteborg om några år. jag frågade ifall han skulle vara med mig och Linda ikväll.. han kollade på mig lite snett, sen log han och sa "bara så du vet, ålder är inget hinder för mig". då tyckte jag inte det var lika kul längre, så jag tackade för mig och sa hejdå. hahaha. han ska antagligen komma hit imorgon och då ska jag visa honom Fristad i sin finaste form, om Fristad har någon sån.

Jag väntar fortfarande på Linda. det är det enda jag göööör nu för tiden! väntar. väntar på bättre tider. jag har nog väntat klart, för allting känns så jävla mycket bättre nu.


Be the change you want to see in this world



Jag vet inte vart jag ska börja riktigt. funderar på om jag ska berätta om min kväll i detaljer eller med en mening. äh, vi kö såhär; allra först in på Swing, kedjerökning i 3 timmar, "Londonman" buying beer, träffade mina snuttegrisar hihi, Kenny Starfighter repliker, promenad till Trandared, stjärnfall (livrädd!! jag önskade mig en sak.. som slog in om ni ville veta), mys, efterfest hos Victor, 7 bussen hem, utstirrad av folket på Stora torget som aldrig verkade ha sett en människa förut, SÖTA SMS, sömn 2 timmar.

.. och nu har jag precis gått upp till Fristad och lämnat ett fritidskort. fy fan, jag är så jävla opepp. men kvällen igår blev BRA tillslut. hade jag fått lite mer sömn än vad jag fick så hade jag nog orkat skriva mer. men nu är planen att lägg sig ute på gräsmattan och SOLA/SOVA! sömn <3

You're wrong, it's all over

Nu har jag och Linda varit i stan och gjort buisness. var hemma hos sjuklingdenistro en sväng. han mådde.. dåligt härmed vill jag officiellt kalla honom spy-denis.

Nu har jag käkat lite och känner mig mer och mer stressad. mer och mer och mer och mer. jag måste duscha snarast. men jag orkar inte röra på fettoarslet längre än till mitt rum. och där har jag ingen dusch.. dessvärre. tillråga på allt flyger det runt en fluga på anabola i mitt hus. herreJÄVLAR va fet den är. jag är rädd och vågar inte gå nära den. är den på övervåningen är jag på undervåningen.

Jag mötte Benjamin och Timpow i stan.. dom skulle ut ikväll. linda har pratat med sina kontakter och jag har pratat med mina. alla ska ut. det blir en bra kväll ikväll. farväl-torsdagskvällar-på-swing-kväll.

Lalalala, you're gonna crash

Jag har bråttom. men jag MÅSTE uppdatera lite. mina fingrar sprätter, haha. jag och Linda har gått i en timme nu vid Heden. det kändes braaa i låren. tight ska det bli. nu ska vi gå och möta Stina så jag kan få hennes fritidskort och hon ska ha en laddare av mig.

Sen ikväll ska jag och Linda hyra Kenny Starfighter!!!!!! ÄNTLIGEN!!!! efter det ska vi ut och glida i Jespers caaab. jag känner mig som en hycklare, men vafan gör man inte när man inte har varit ute på 6 dagar. Denis ska med också. honom får vi inte glömma.

Shieeeeet pommes, jag måste gå NU. och imorgon blr det utgång, ett äntligen!! på den med.

The way I feel, you can't stop it



Det är tur att man kan vara deprimerad en dag, och sen skitglad en annan. orka fastna i någon jävla Emo-period. jag har börjat ta tag i mitt liv ytterliggare lite. rökfri har jag varit sedan länge eftersom jag inte fick någon cigg igår (vilket bara var bra insåg jag nu), har varit ute och gått precis, käkat nyttig frulle, skaut och gå 9 km med Linda när hon kommer hem om några timmar.

Jag hade tänkt försöka laga köttfärssås nu. Peroti förklarar hur man gör hans pappas köttfärssås, som tydligen är godast i världen. problemet HÄR är att man ska ha någon skit som heter "piri piri". jag har inte piri piri hemma.. eller vi kan kalla det PP. jag har inte PP hemma. så jag får väl göra min egna köttfärssås. back to buisness.

Get a load of me, get a load of you

Nu har jag gjort mina dagliga kvällsrutiner. sovit lite, vaknat lagom till Paradise hotel, kollat Spin city, duschat, fastnat framför datorn.

För tillfället sitter jag och skickar sms med Linda. hon är hemma hos Denis nu.. svikare. vi säger alltid att vi ska ut och gå varje morgon, men det blir aldrig av. imorgon däremot.. då jävlar! två varv runt elljus-spåret MINST ska vi gå. den som drar sig ur imorgon blir skyldig den andre tre ciggpaket. inte så bra när jag har slutat röka i och för sig.. så det är bäst att niggern inte drar sig ur! haha.

Nu vet jag inte vaaaaaaad som händer. jag skulle ut och ta en kvällscigg med Linda, Denis och Jeppo men det sket ju sig. sova är inte ett alternativ.
Förresten påtal om ingenting, den där låten, Singel och sökande, kan vara den mest beroendeframkallande låten jag någonsin har hört. jag kan inte få den ur huvudet, trots att den suger getballe.
Jag är singel och sökande, jag är också singel och sökande, ska vi hitta på nååååe ikväll? ja det är klart.
den meningen går konstant i mitt huvud.

I'll do what it takes, untill I've touched the sky







Hittade lite bilder från förra sommaren när jag och Linda var i Varberg. och några från Bollebygd.. haha, Bollebygdskvällen har jag inga kommentarer ifrån. Varberg var bra.

Det känns som jag har glömt av hur man ska vara när man träffar folk. eller förstår någon hur jag menar? jag har varit själv hemma så jävla mycket, så jag har glömt av hur man är social. är jag inte ensam hemma så blir jag sur och irriterad över att det är någonannan än jag hemma. det märkte nog min mamma idag när hon var hemma en stund. jag var överdrivet lättretad. nu är hon åkt iväg igen, och jag är genast mycket gladare. nu är det slut på liperierna.

Om två dagar ska jag till Swingeling. jag blir glad när jag tänker på torsdagar. given utgångskväll. däremot blir jag mindre glad när jag tänker på att det är sista sommartorsdagen på Swing nu på torsdag. inte alls roligt. får göra den kvällen till DEN bästa kvällen hittills.

How do you do, the things that you do



Jag har lipat halva natten och ända sen jag vaknade. jag har världens sämsta dag. såna som alla har ibland. när man bara lipar över allting. jag saknar min pappa så jävla mycket så det finns inte, jag är rädd för jag inte vet hur mitt liv kommer se ut de närmsta månaderna, jag är så grymt besviken på vissa personer, jag saknar skolan och vill tillbaka till Bäckäng varenda jävla daghelvete och jag är trött på att min mamma tjatar 24/7 om jobb jobb jooooobb.

Nee-e, usch. nu väntar jag på att Linda ska komma hem från Denis och göra mig sällskap. sitter jag ensam hela dagen kommer det sluta med att jag lägger mig i sängen och somnar och sover bort halva kvällen. naaaaej, fy fan vad jag hatar sånahär dagar. jag vill bara gräva ner mig i en stor fet jävla grop och inte komma upp förrens allt i mitt liv har ordnat sig.

Why can't I breath whenever I think about you?



Nu har jag och Linda, numera negerlinda, gått upp till City och kirrat lite flöt. dock tog det slut innan vi var halvvägs hem. sen stannade vi lite hemma hos min granny, men nu har jag kommit hem. tänkte städa mitt rum lite eftersom det ser ut som ett jävla bombnedslag, sen ska jag kolla film med Linda. negerlinda menade jag.

Anywhere but here



Nu är jag hemma i Fristad igen. det känns fint. den stora frågan nu är vad man ska göra idag? det första jag ska göra efter jag har skrivit klart det här, är att ta ansiktskräm i hela fejjan. jag flagar mer än en uttorkad 90-årig kärring. så det är prio ett. sen vill jag hitta på något kul. inte lätt när varken jag eller Linda har fritidskort.

På torsdag iallafall så blir det utgång. sista torsdagen innan alla börjar med sitt gamla vanliga liv igen. så det får man väl ta vara på. Linda frågade idag om jag ville hänga med hem till Denis på dagen..  och honom har jag inte har träffat på 68546 miljoner dagar. inte Linda heller för den delen, så att så får det bli. sen utgång på kvällen. wiohihoahahohi.

I don't care, they are all the same shape



Åh, min kväll är räddad! Grind går på kanal 6 om tio minuter. jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR den filmen. det måste vara filmen som har flest snygga skådespelare i hela världen. efter Ocean eleven filmerna.. såklart. Adam Brody in my heart, hihi. jag ska gräva ner mig i soffan med min kladdkaka (som blev helt jävla underbar) och ligga där tills jag somnar, vilket förhoppningsvis är efter filmen har slutat.

Say goodbye and you will see me smile

Jag sitter här.. fortfarande. den här gången med en kladdkaka i ugnen (som ALDRIG blir färdig) och Hotell Rhowanda på teven i bakgrunden. filmen verkade dock inte som någon höjdare, så jag kikar bara bak lite då och då.

Jag och Malin var med mormor och sören och käkade innan, och trofan att jag fortfarande är mätt. proppmätt. ska tillägga att klockan var 16.00 när vi käkade. flera timmar sen ju. sen, bara för att hoppa från ett ämne direkt till ett annat, så tror jag att jag kommar lyckas fixa mina dygnsrubbningar ikväll. jag är redan skittrött, så det ska nog gå alla tiders.

MÅSTE CHECKA MIN KAKAAAA.

I'm done with you, and you're so not over it

Jag känner mig så jävla nere. ni vet som man gör när man tycker en sak om en person, som inte verkar tycka samma sak, men som ändå säger andra saker och säger emot sig själv. den som kan översätta den meningen till lättare svenska får pengar av mig! men iallafaaall, jag ville inte att Malin skulle åka hem härifrån. nu sitter jag bara och tänker massa jävla skit. för det är precis vad det ÄR.. skit! vräker i mig godis gör jag också.

Jag sitter fast på landet. jag är hundvakt i helgen. men det gör väl ingenting.. jag hade ändå tänkt att ta till nykterhetsfasoner. tar igen det på torsdag istället. sista torsdagen innan alla småskitar börjar skolan igen. men inte jag, buuuh.

Jag tror jag ska göra ett försök att baka kladdkaka. flöt vare här.

Reach out and touch me



Jag försöker komma på ett bra ord för hur jag mår idag. levande död? det är två ord, men det passar jävligt fint. har lite sår på armarna och lite blåsor under fötterna. gårdagen lämnade fina märken på min kropp. märken som inte behöver vara där överhuvudtaget. men det var kul igår. en torsdag på Swing när den är som bäst. efteråt var det efterfest hos Nashwan. mysigare efterfest får man leta efter. jag köpte upp alla mina pengar på krogen igår, och busskort existerar ju inte i min värld, så jag gick hem imorse. lite mer än två timmar tog det. inte kul, men SÅ värt.

Om en stund ska jag och Malin åka till Säm. jag ska vara hus/hundvakt hela helgen för mamma & co ska till kusten och segla. så Malin gör mis sällskap idag tills imorgon. ikväll ska vi baaaaaaaaada. jag har velat bada i 3 veckor nu. har ett sug efter BAD. bad bad bad.

WOAAAH, måste dra. puss.

Drip, drop, bottles pop



Jag lyssnar på den här låten och taggar så jävla mycket inför ikväll. utgång är givet. kan inte ha mer tur med vädret. det blir en bra kväll, det är sånt jag bara vet. jag laddar mitt batteri till kameran också, så jag kan ta en jävla massa bilder. uppdrag utgång är härmed påbörjat.

Kort och tråkigt inlägg. men imorgon.. då kommer bildbomben.

We'll find this is no surprise



Jag borde bli fotograf. jättefina, och nödvändiga bilder tar jag. den här tog jag när jag var inne i en "jag-röker-bara-blend-menthol-period". det var så 2008. nu röker jag inte alls. om man lägger ihop alla bloss jag har tagit de senaste 11 dagarna blir det kanske två hela cigg. men imorgon är det fest.. då är det feströkning som står på schemat. därför jag ser fram emot imorgon så mycket.

Påtal om kort. jag var inne på
Wool och kollade på vimmelbilder från Trägårn. jag vet varför jag bara har varit där en gång sen jag fyllde 18.. jag skulle inte trivas där. folket.. nej, jag kan inte ens förklara. jag tycker inte jag är bättre än någon, det är inte SÅ jag menar! men ne-ee vad det inte är min typ av folk. swing gillar jag. där är folk sådär otrevliga så det är roligt.

It's not over, it's repeating all over again



Jag tänkte fixa mina sjukt onormala, och inte hälsosamma sovrutiner idag. men det sket sig totalt. jag råkade somna ett par timmar efter jag hade varit ute och gått. JAHAPP, nyvaken igen. jag har en lång natt framför mig.. utan sömn. ska försöka vakna någorlunda tidigt imorgon iallafall, det ska ju bli sol.

Förhoppningsvis blir det Swing imorgon på kvällen. men det hänger på Malin för tillfället. om hon är rolig eller tråkig. är hon rolig vill hon hänga med.. är hon tråkig vill hon stanna hemma. i värsta fall är min lördag planerad. det är den i vilket fall som helst. utgång med LINDSY. första gången sen dom åkte.

gljbglbuhfgtb, jag tror jag ska steka en korvasnaling.

Any moment, everything can change



Jag har precis kommit hem från farmor och farfar. känns som jag borde åka dit lite oftare. jag känner mig elak när jag bara träffar dom ett par gånger om året. vi bor ändå nära. det ska bli mitt nyårslöfte.. eller augustilöfte eller något liknande.

Mamma hämtade oss för en stund sen, och då kände jag mig som den fetaste personen på jorden. har tryckt i mig så jävla mycket fet mat.. och godis.. och glass.. och dricka osv osv osv. så jag frågade om hon kunde lämna hunden hemma inatt, så har jag en anledning till att gå ut och gå. så jag tänkte dra mig ner mot elljus-spåret lite senare. gå ett varv eller två. sen ska jag binda fast Busan utanför city så ska jag springa in och köpa hamsterspån. sen jävlar ska jag byta spån i Hjördis bur. man ska byta var tionde dag. jag har inte bytt på 8 månader.
Sen på vägen hem ska jag stanna hemma hos mormor och Sören lite och checka läget. SEN har jag gjort goda gärningar så det räcker för ett helt år.

Med andra ord ska jag spendera min dag med mina husdjur.

But I can't right now so baby kiss me thru the phone



Jag sitter och kollar på hundar som är till salu i Västra Götaland. ifall det skulle bli aktuellt att köpa en ny snart. jag har ALLTID velat ha en Golden retriever för dom är så jävla stora och fluffiga. men jag har alltid velat ha en Papillon också. så hittade jag den hääääär. åååhåhå, en blandning. kan inte bli bättre eller? fy fan, gosebjörn. Vårgårda.. det ligger ju inte alls långt bort. och så jättedyr var den inte heller. bara några tusen.
Men känner jag min mamma rätt så skulle hon aldrig vilja ha en sån. "dom fäller för mycket och man måste borsta & duscha dom varenda dag". men då tänker jag såhär, att jag hatar att vara i Säm men skulle vi skaffa en sånhär skulle jag LÄTT kunna tänka mig att bo där ute varenda dag! SÅ mycket vill jag ha den här hunden. den är min.


Pig, Piggy, Miss Piggy?



Linda & Denis kommer hem på fredag, Amar kommer hem på söndag och Amanda har redan kommit hem! wooooah, nu är alla snart hemma igen. har endel saker att se fram emot redan nu. men jag kan säga vad det är när det blir lite mer "aktuellt" eller vad man ska säga.

Jag har sett fram emot krogen så jävla länge nu. en heeeel vecka sen jag var där. det känns tomt. som om något saknas. jag saknar det nästan mer än mina cigg. det jag saknar mest är folket!! gillar inte att sitta hemma i Fristad. så på torsdag blir det FETINGUTGÅNGEN. med stora bokstäver.

Fint väder ska det bli imorgon också. då kanske man ska passa på att sola? ska till min farmor på dagen och käka, men sen jävlar ska det solas. och nu jävlar ska det duschas.

Fire burning

Klockan är 05.17. jag sitter fortfarande i Gingri hemma hos Malin. jag har bott där de senaste dagarna. jag trivs här. jag behöver inte ens fråga om jag får sova över, jag tror dom tar det för givet. inneboende i Gingri. men imorgon ska jag hem för då ska Malin jobba.

Vi har precis kollade på Napoleon Dynamite.. IGEN. vi gick upp för inte ens 12 timmar sen, så vi är inte trötta än. jag tar till desperata metoder för att bli trött, men inget verkar funka. spelade kycklingstuds, men det blir jag fan inte tröttare av.
Malin ligger och fnissar åt sjuka nyheter från BT, så jag tror hon är lite trött iallafall. även fast hon inte vill erkänna. inatt ska jag sova på soffan, så jag tänkte lägga mig nu och göra mig hemmastadd.

These walls don't lie

Vi vaknade lite för sent idag igen. på onsdag måste jag gå upp tidigt, så då kan jag likagärna göra det till en vana. innan tolv.. senast. det måste vara jättekul att läsa om mina sovrutiner, absolut. hade kunnat fortsätta några rader till, men jag låter bli.

Nu känns det som att jag skriver bara för att skriva. inget intressant överhuvudtaget. jag sitter hemma hos Malin i Gingri iallafall. vi gick upp för två timmar sen, käkade för en timme sen och nu vet jag inte vad vi ska göra. från och med klockan nio ikväll är vi upptagna, men det är ett antal timmar kvar. regniga dagar i Borås <3

I wonder if you know how it really feels?

Nu drar jag hem till Malin. bättre att ha söndagsmys i Gingri än i Fristad.

Got you in my sight

Jättestadig bild. här hade det brunnit, som ni kanske ser på golvet haha!


Här hade alla åkt hem från Persson..




.. och såhär ser mitt ben ut idag. det andra ser exakt likadant ut. lägg märke till blåmärkena överallt. äcklas av mina egna ben.

You know that I can use somebody



I'm back. det var en sjuk dag igår. det började helt okej, en helt vanlig lördag. sen började det brinna lite hemma hos Malin. efter det gick allt utför.. typ. på kvällen var det bonnefest i Fristad hemma hos Persson. när jag vaknade imorse dog jag lite. det ser ut som jag har varit med i krig. halvt mördbultad. mina fingrar gör så jävla ont, jag har fetingsår på benen och det ena benet är 3 gånger så stort som det egentligen ska vara och sen har jag lite småsår överallt. det måste ha varit sen vi badade igår.. jag gick emot massa stenar och skit.
MEN det var en bra kväll igår. kul att umgås lite med frestapajkera.

Nu ska jag gräva ner mig i min säng och hoppas på att bli piggare.

Burn baby, burn

Det började brinna hemma hos Malin precis. Malin var i chock, och mina hår på armarna krullade sig och luktar bränt.
Jag måste gå nu, tar detaljerna senare.