The motion is high and we will reach the top

Jag gjorde saker igår jag ångrar att jag gjorde. jag sa saker igår som jag egentligen inte borde sagt. jag ångrar rätt mycket jag gjorde igår. dock var det en jävligt bra kväll, missförstå mig inte. men saker kunde gjorts annorlunda. väldigt annorlunda.
Nu är det gjort iallafall och jag kan inte göra någonting för att ändra det. det kanske bara är bra egentligen? jag vet inte faktiskt. jag kanske gjorde mig själv världens största tjänst? ååhåhå så dum jag ÄR. men samtidigt känns det så jävla rätt. happ, nu skiter vi idet.

Jag känner inte för att blogga på ett tag. det har blivit fruktansvärt jobbigt. det tar emot ända in i själen.
jag är tillbaka imorgon.. eller nej, då ska vi ut ju! på fredag dårå.

We can do it fast fast, slow

Haha, allting är så jäkla komiskt egentligen. ser jag tillbaka på de senaste 2-3 månaderna vet jag inte om jag ska skratta, gråta eller bara vara. jag blir så fruktansvärt förvirrad. FRUKTANSVÄRT. men det är väl så det är när man är 18 år och allmänt virrig. den senaste veckan har varit askalas iallafall. väldigt bra vill jag nästan påstå.

Kulturveckan började fint. kom till skolan runt 10.00 och kollade på bungyjumpen lite. sen drog vi hem till Almin och var där några timmar i sooolen. sen drog vi tillbaka till skolan och rökte vattenpipa osv. det var mysiiiiigt.
Nu sitter jag & Malin hemma hos hennes syster i stan. imorgon har vi dödens rast. typ 5 timmar. men så är det ju kulturvecka också.

OHOH, nu måste jag dra mig. PUSS

-



Fuck what you've heard, go for what you see
That was me and them, now it's you and me.


Med det avslutar jag min dag och lägger mig i sängen i hopp om att bli trött.


Boy , I'm tired of running.. lets slow down for a while



Jävla skit! jag somnade innan och vaknade nu. jag tänkte att jag inte behöver somna tidigt idag ändå eftersom jag är ledig imorgon. men vafan, det är ju kulturvecka.. och jag ska in till skolan klockan NIO. det var ju mindre roligt.
hur blir man trött? jag har hört att man ska dricka varm mjölk, men det gjorde jag en gång och jag blev aspigg. plus att det smakade som ljummet piss, så det gör jag inte om.

Ne, fan vad jobbigt. jag tror jag ska städa mitt rum. det ser hemskt ut. jag som städade så fint i fredags.

Like these autumleaves float around everywhere


Bara för att min hund är mysigast i hela världen.

Jag kollade precis vad det skulle bra för väder den här veckan. vi har ju kulturvecka och allt. det ska bli jävligt varmt, men det ska fan inte bli sol en enda dag nästan. det gör ingenting, så länge det inte börjar ösregna ute. det vore lite synd kanske. det skulle regna på onsdag.. men det är väl bara hoppas på att det ändras tills imorgon.

Är det imorgon bungyjumpen är? isåfall ska jag åka in tidigare och kolla på den. så det så.

You only got one shot, tonight is your time



Wohoo, nu är jag hemma igen. jag gillar inte att vara borta hemifrån för länge. då får jag panik-känslor. eller det beror på vart jag är, om jag inte är hemma. inatt var jag i Säm, och jag ville bara därifrån imorse. nu sitter jag här iallafall. i min säng med 5854 kuddar. jag ligger bra här.

Jag har mitt godis också, och nu var min plan att se på film. men jag kom på att jag måste göra en sak först. men SEN, sen blir det film och godis. helt övergiven. det känns lite tomt. inte ens jessica är hemma. men bortser man från det, så är det JÄVLIGT skönt att vara ensam hemma.

You are the one thing that remains, and the one thing that I always can count on

Nu har det blivit sådär tjatigt att blogga igen. men ett inlägg om dagen måste jag ju nästan lyckas klämma in. så ja, here it goes.

Helgen har varit bra än så länge. Igår var jag och Malin med de tre A:na.. Amar, Anes och Almin. vi kollade på film, rökte vattenpipa och myste typ. Imorse vaknade jag klockan åtta. ÅTTA, hallå eller. vid 13.00 blev jag och Malin så jävla trötta så vi sov i några timmar. vi vaknade av att Malins mobil ringde och upptäckte att klockan snart var fyra. JAHAPP, det blev alltså ingen solning idag. jag sov bort hela jävla dagen.

Senare på kvällen drog jag ut till Säm. här sitter jag nu. vi har haft "grill-skiva" med alla andra. jag har så jävla ont i magen nu och jag vill inte se mat på ett bra tag. usch. jag skulle inte käkat så jävla mycket mat.
Nu sitter jag och kollar film iallafall. American dreamz. jag har sett den typ 1 miljard gånger, men den är fin.

Så ja. nu vet ni hur min helg har sett ut hittills. helt kritvit. andra helgen i rad. men kulturveckan börjar om två dagar. då blir det en mörk vecka. mycket mörk.

Well, just take a look at how far we have come and then smile



Vi ska tydligen grilla imorgon fick jag reda på nu. det var ju bra, för jag gör inget vettigt på fredagar ändå. vid ärtingen ska vi grilla. då är min nästa fråga VART ligger ärtingen?! och växer det ärtor där? heeheheHEHEHeheheheHEHE, humor är låg.

Nej, men det var bra nyheter. för fint väder ska det bli också. varmt och bra. lite korv och marshmallows. mmh, fint.
nu ska jag skicka religionen sen stensova.


Baby, you're my favourite waste of time.. of ALL times



Nu är jag hemma igen, ÄNTLIGEN. skolan idag var bara dryg och jag ville bara hem. kanske hände en eller två saker som gjorde min dag, resten var bara crap alltihop. när jag hade kommit hem från skolan och varit hemma en stund kom mormor hit. hon tvingade med mig till stan och mutade mig med att hon skulle köpa kläder till mig. så jag hängde med. jag köpte lite tröjor osv. bra att vara i stan med mormor, JAPP JAPP. och så hittade jag vääääääääääärldens fiiiiiiiiinaste skooooooor som jag ska köpa på fredag. usch vad fina dom var. jag skulle hellre gifta mig med ett par skor istället för att gifta mig med en man. skor är jävligt underskattat..

Nu sitter jag här iallafall. ingen lust att blogga what so evaaah. men jag kunde inte låta bli. jag måste egentligen städa mitt rum. men FÖRST vill jag har cigg. SYND att jag inte har några då. ååååhåhåhåhå, jag vill ha cigg. jag MÅSTE ha cigg. jag jag jag jag måste måste måste ha ha ha cigg cigg cigg. förstår ni?

I know your best was still your worst, but Hollywood was calling out your name



Jag satt och pillade mig lite på läppen så som jag brukar göra, och kände att det smakade JÄTTESTARK. sen kom jag på att jag har aceton på fingrarna.. eller nagellackborttagnings-medel som det så fint heter. fy fan, jag får inte bort smaken.

Men iallafaaaaall. den här veckan har varit så jävla slö. den har gått fort också. eller, det är bara onsdag? tänkte att det var torsdag idag, SÅ fort har det gått. jag ska gräva ner mig under täcket och kolla på en film om Dalai Lama, sen ska jag skriva lite på ett arbete om honom som jag och malin gör i religionen. vi ska ha utställning utanför aulan på kulturveckan (!!) hallå eller.. vem kommer kolla på den likzååm? ingen normal människa.

Jag har suttit och försökt lägga in låtar på min iPod. har inte haft den på jääättelänge, eftersom jag har haft min andra mp3 så jag kommer inte ens ihåg hur man lägger in låtar på den! eller joo, nu vet jag.. iTunes och hela den faderuttan. nu är låtarna inne iallafall. så alla veeeeeeeeet.

Gissa vad? jag har sovmorgon till TOLV imorgon. nanana, det ska bli skönt.
FAN, nu gjorde jag det igen. stoppade in fingrarna i käften alltså. det smakar stopp&väx. huuua, minnen från högstadiet. jag måste tvätta händerna..

Just standin' here on the shoreline

Jag har ju inte uppdaterat min blogg idag. TRE GÅNGER OM DAGEN har det sagts. jag får ta igen det imorgon. jag har varit hos Malin hela dagen i Gingrililil, och jag ska sova här inatt. vi ska sova.. typ... nu. hoppas jag. ni ser, jag har inget vettigt överhuvudtaget att skriva.

Jag ska ha prov imorgon. sug på den.

All this talk, kills you when you're young



Chuck börjar om 50 minuter. det känns som jag borde göra något nyttigt under tiden jag väntar. typ städa mitt rum eller något liknande. måla mina naglar måste jag göra med. och duscha.. jag är helt kladdig. babyolja ni vet. inte alls roligt att gå runt med. så det ska bort SNARAST.

Vart är min lillasyster? hon är spårlöst försvunnen. jag måste prata med någon. det har gått för många timmar utan att prata. snart kommer jag börja prata med mig själv. tragiskt. månadagar är tragiska. jag vill inte vara ledig på måndagar längre. FAKTISKT. det är fruktansvärt drygt. jag vill minnas att jag har suttit hemma varenda måndag vi har varit lediga och bara blivit grön. är man ledig ska man inte göra någonting, absolut ingenting.. det har varit min inställning i ett år. jag vill inte ha den inställningen längre. måste.aktivera.mig.snarast. PROMENAD dirr.

People take a bow, show me that you love me



Fan klockan är bara fyra. det känns som det är kväll för längesen. nu är frågan om man ska orka ta sig ut ikväll? dra till city, sen grilla. jag veeeet inte om jag orkar. som ett stort PLUS på allt så svider det på hela kroppen. det gör så jävla helvetes ont. kan ju knappt gå normalt.

Jag tror jag ska vänta tills min kära syster kommer hem, sen tvinga med henne upp till city så jag kan köpa B&J. det hade suttit fint. det var alldeles för längesen jag åt det nu. idag är en såndär bra tv-kväll. det är bra program ända från klockan 19.00-01.30. det brukar alltid sluta med att jag somnar i soffan och vaknar när jag ska upp till skolan.. men inte idag. idag är jag pigg. HAMEN, nu ska jag ut och sola en sista halvtimme.

Dressed to impress, made to succeed

Vet ni vad jag vräker i mig nu? Spice N' Rice käk. undra hur många gånger den här månaden jag har ätit det? det här blir nog min tionde gång.. minst. jag är lite trött på det. jag trodde inte man kunde tröttna. ack så fel jag hade.

Jag ska bara käka upp, sen ska jag uppdatera min blogg ORDENTLIGT.




He wanted her, she'd never tell.. secretly she wanted him aswell

Okej, innan jag gör allt det jag skrev att jag skulle göra.. så ska jag FINSLIPA min "meningen med livet- inlämning". fruktansvärt ångestframkallande inlämning. jag tror min lärare kommer börja skära sig med rakblad när hon läser min. jag skrev den när jag var som allra deppigast. IGÅR. hahah, jag insåg precis att jag måste ändra en jävla massa så jag inte uppfattas som ett EMO.


He was a boy, she was a girl.. can I make it anymore obvious?



2 bananer, 3 morötter, 1 äpple & 2 liter vatten. det är vad jag har fått i mig den senaste timmen. hallå eller.. beach -09! det kommer hålla i två dagar, sen kommer jag vräka i mig godis igen. det är Comerse's fel. dom borde inte ha placerat sitt feta arsle mittemot Bäckäng. dom gör mitt arsle till ett fett arsle. men nu ligger Comerse där det ligger. dom borde bara sälja cigg egentligen. cigg & snus. ett tobaksplace. inget jävla socker. jag ska stämma dom för att dom får mig att äta socker! eller nej, dom är faktiskt JÄTTERARA inne på Comerse. det känns lite som min 13:de familj. familjen Comerse..

Men okej, nog pratat om socker.. åhåhå vad gott det hade varit med socker. fan jag tänkte på socker (nyper mig själv hårt som fan). jag har precis duschat & gjort hårinpackning. INTE NOG MED DET, jag har bytt mina lakan osv i min säng och städat mitt rum också. så nu är min tillvaro så jävla fresch vaaa. jag ska bädda ner mig under mitt varma täcke och kolla alla avsnitt av 90210 igen. det lät lite som en mening tagen ur en tråkig gammal tant-bok. först måste jag bara hitta min laddare till datorn..

I don't like you, and I really don't adore you

PANG sa det bara, så var bakrutan smashad, hihi.


Going back to the corner, where I first saw you and I'm gonna camp in my sleepingbag









Yes, nu är jag hemma igen. igår gjorde jag ABSOLUT ingenting. så jävla skönt var det. vi grillade och kollade på film. Phone booth. den är förjävla bra.. och 10 orsaker att hata dig såg jag med. sen såg jag på det däringa hypnotiserings-programmet på trean. ÅHÅÅ, jag skrattade så jag grät lite. jävlar vad kul det var. jag vill också bli hypnotiserad. det verkar ju helt underbart.

OJ, nu är det ju sol. jag ska lägga mig och sola lite, sen återkommer jag. okej?

I don't want this moment, to ever end

Jag vill bara meddela att ALLA mina läxor är finito. min filosofi-inlämning, min idrottsanalys, min historia.. snart svenskan. jag kan göra vad jag vill imorgon, OCH ikväll. för det är bara söndag. och jag har ingenting jag behöver göra. jag ska klappa mig själv lite på huvudet och ge mig själv komplimanger.

I hate that i miss you

Jag hatar att du låtsades vara någon du inte är
Jag hatar att gav mig känslan av att vara kär
Jag hatar att du fick mig tro på något som inte var sant
Jag hatar att ingen kommer få mig känna likadant
Jag hatar att du gav mig det finaste jag kunde få
Men jag hatar dig mest för att du åkte utan att säga hejdå.

Det här skriver jag med en liten tår i ögat, även fast jag vet att det är det sista jag borde göra. deppa över en idiot alltså. så nu jävlar, från och med nu ska jag ha kul. så JÄVLA kul. varje dag är från och med nu en helvetes jävla fest. eller imorgon.

My friend got a girlfriend, but he hate that bitch

Jag kommer ihåg när jag spenderade hela mina helger, lov och sommarlov ute hos mamma. det var det bästa jag visste. nu är jag där 1 gång i månaden.. högst. jag vet inte varför. kan bero på att mamma har flyttat till fristad och inte heller är där ute så ofta? idag ska jag dit iallafall.. som jag har sagt 532468 miljarder gånger redan.

Jag har så fruktänsvärt tråkigt så jag kände mig tvingad att uppdatera bloggen. det kanske jag inte skulle gjort, för det här blev ju bara tjatigt. men att vänta är det absolut värsta jag vet.


















I should have known better than I did, but I was young and inlove









Idag drar jag ut till Säm. det ska bli skönt att åka från den här hålan till en annan håla. jag måste säga grattis till Hannes också. han har fyllt år ju. lilla tosserå. jag hoppas på att vi ska grilla ikväll också. kött & potatissallad. jag skulle kunna döda någon för att få det idag. jag är så jävla sugen på kött. haha, kött.. kött är min passion. kött kött kött.

Imorgon stannar jag där och solar lite tror jag. sen åker jag och jessica hem på dagen någongång. då ska jag förhoppningsvis skrivit klart MINST två läxor. jag har massa läxor jag måste få gjort till nästa vecka.. nästan lite för mycket.

- Debattartikel om skolmat
- Filosofianalys, meningen med livet?
- Idrottsanalys om våran idrottslektion
- Inlämningar till historian


Det var dom jag kom på nu. sen har jag säkert mer. just det, företagsekonomiprov på onsdag eftersom jag försov mig igår. JAJA, det går fort att skriva ihop lite skit. jag måste nog packa nu. pling.

Everything is going to be so much easier from now on





 

Jag och Malin har legat ute sen klockan 12. nu har hon lämnat mig ensam dock. så jag får väl gå ut och ha min Mp3 som sällskap. eller fan, den är ju död. ladda lite kanske, japp.

Förresten kommer allting bli SÅ jävla mycket lättare nu när du åker. jag kommer inte sakna dig, inte alls. det är mycket bättre att vara arg än ledsen. så enkelt är det. jag är inte det minsta ledsen. GLAD är jag. jätteglad. och den här veckan kommer bli den bästa på länge. OKEJ? lägg märke till att jag är o-ironisk för en gångs skull. faktiskt, på riktigt.

Never let another bitch bring me down






Mitt andra hem. eller vad blir det? tredje..

Jag har suttit och tänk lite. och vet ni? jag har ju alltid varit sådär lagom skeptisk när det kommer till förhållanden och sånt. jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle kunna skriva en bok på 300 sidor som bara handlade om nackdelar med förhållanden. MEN NU, nu skulle den boken bara bli kanske.. säg 100 sidor. jag börjar gå mot ljuset.. jag börjar se alla positiva saker med det.

Däremot kan jag tänka mig att det är såhär; när man vet allting om varandra, alltså när man har varit tillsammans några månader, så blir allting SÅ mycket tråkigare och man har inte mycket att prata om.. förutom massa småskit. för det är ju inte som att prata med en tjejkompis, det vet ju till och med jag. det är väl därför förhållanden tar slut. man är uttråkad och saknar det där "nya" som man hade i början.

Jag har varit kär två gånger på riktigt. ingen av gångerna slutade så som jag ville att de skulle sluta. det började inte ens bra. jo, en gång möjligtvis. men vet ni vad jag vill ha nu? en riktig man för en gångs skull. en som inte håller på med massa andra tjejer samtidigt. en som inte säger massa spydiga kommentarer och tror han är rolig. en som inte snålar med komplimanger. för det är en sak jag älskar. säger någon jag tycker om till mig att han tycker jag är söt, så kan jag leva på det i 4 veckor. eller om man ger en ros tillexempel.. det fick jag en gång och GUD så glad jag blev, men den slängde jag, för jag ville inte ha kvar den. en heelt annan historia.
Däremot har jag tröttnat på killar som kommer från Sverige. dom ska alltid vara så allvarliga, och tråkiga. nae, dom gillar jag inte alls.

JAPP, så nu vet ni hur det ligger till. jag saknar att ha någon att mysa med på fredagkvällar när jag bara sitter hemma för mig själv. krogkvällar och fester osv.. så vill jag inte ha någon. inte alls. bara på dagar jag har tråkigt. öppet förhållande i mitt hjärta.

Or are you now in someone alses arms?



Okej, jag har ett problem. jag upptäckte nyss att The ringer kommer på tv idag. jag har sett den typ 534383 gånger, men jag vill ändå se den igen. ELLER så använder jag min smartare hjärnhalva och pluggar, som jag faktiskt behöver. hmm, är jag riktigt smart (som jag egentligen är) så pluggar jag tills filmen börjar.

Fan vilka problem, tänk barnen i Afrika som knappt vet vad film är. tur att vi bor i Sverige dårå och inte ett film-löst land.

Till' then, just sit your drunk ass on that funking runway



Åhåååhååja vilken bra dag det har varit idag. hade bara en lektion i skolan, och den gick JÄTTEFORT. efter den gick jag och Malin ner till banken och fixade med våra insamlingspengar. så nu kan vi glömma allt som har med projektarbete att göra. det var liksom den sista grejen kvar att fixa, och nu är den FIXAD. inget mer tjat om det.
Sen drog vi upp till skolan igen och käkade med Sara och Josefin. efter det gick vi runt dom två hösäckar och väntade på att min buss skulle gå. vi mötte Karim, så jag gick ner med honom till bussen. förresten, har jag någonsin berättat hur mycket jag HATAR att gå ner till bussen ensam? har jag det? om inte så tar jag det någon annan gång.

Hur som helst så var jag hemma lite efter 12, och då gick jag direkt ut och solade/pluggade. nu har jag fått bonnabränna på ryggen och hela nyllet svider. ja, jävlar vad ont det gör. babyolja är inget att rekomendera i ansiktet.
Jag fick massa plugg gjort iallafall. två helvetes jävla prov imorgon. företagsekonomin känns kanske 90% säker, medans svenskan inte ens är 30%. den måste jag nog plugga lite mer på.

Det kommer bli en jobbig dag imorgon. på många sätt.

I said I love you baby, maybe we'll someday grow

När man får en fråga som man inte kan svara på, för att man har varit med om det en gång förut och det visade sig att det inte funkade och nu är man osäker på allting som har med liknande saker att göra, så mår jag dåligt och får fruktansvärd ångest.

Det kan ha varit världens längsta och mest osammanhängande mening.

He told me that he hated that bitch





Nae, jag känner inte alls för att uppdatera bloggen idag. dagen har gått åt till att plugga och sova. jag får fan sluta upp med att sova efter skolan. jag vänder ju för fan på dygnet.

Imorgon ska det bli en stor sol och 16 grader varmt. det bästa av allt är att jag slutar 10.30. det känns bra djupt in i själen. nu går jag och lägger mig.. igen.

There are places where dreams come born



Fan också. jag skulle plugga företagsekonomi innan, så jag la mig i sängen.. UNDER TÄCKET. inget smart drag. jag vaknade 3 timmar senare. jahapp. hur taggad är jag nu på en skala 1-10? jag har på musik på jättehög volym och vräker i mig godis. plugg sa ni? nja, väntar nog med det tills imorgon. livet är för jävla bra utan läxor. utan läxor är mitt liv perfekt. om två månader har jag alltså ingenting att klaga över. och hallå eller, det är kulturvecka snart med. det kommer gå så äckligt fort allting. kan vi inte bara sakta ner lite?

You're everything I need and more



Mitt huvud är ungefär lika rörigt som den här bilden är suddig. mitt hjärta gör ont också. det känns som jag ska få en hjärtinfarkt eller nått. det liksom krampar. jätteont gör det. och så är jag trött med. jag sov 10 minuter innan jag började plugga, sen vågade jag inte sova mer för då skulle jag nog aldrig komma upp igen.

Och vet ni vad jag såg idag? mitt hår har fan gått AV på vissa ställen. hur sjukt är inte det då? från och med nu är det slut på att tupera håret. nu kör jag med tofs istället. okej? lite naturelle om man vill säga så.

Fruktansvärt ont gör det i hjärtat. aj. jag går och lägger mig lite tror jag.

By doin' this, I only become a victim to my self

Första dagen i skolan var kort och bra. första lektionen var historian, som gick någorlunda snabbt. efter det var det dags för årets första utegympa. jag har längtat som ett jävla djur efter utegympa. det enda negativa är väl att matsalen öppnar samtidigt som vi springer runt som idioter på fotbollsplanen. det är inte helt okej. vi spelade fresbee (stavning?) idag, och det var KUL. fint väder hade vi också. jättebra!
Efter den lektionen fick vi sluta, eftersom alla andra lektioner var inställda. vi tackar Christer för att han åkte till sin mamma i någon annan stad och gav oss ledigt.

När vi kom hem käkade vi lite, sen drog jag och Malin hem till granny. & nu orkar jag helt plötsligt inte skriva mer så jag lägger in några bilder istället;



















Just because I'm loosing, doesn't mean I've lost






En gång var vi 16 år och hade skolavslutning på en äng i Brämhult.

Det här året kommer vi inte ha någon skolavslutning. det här året kommer vi inte ens ha sommarlov. vi tar studenten istället. det ska bli så JÄVLA kul på studentdagen. jag kan inte ens förklara hur mycket jag ser fram emot att stå på trappan och veta att man har klarat av skiten.

Hela studentveckan kommer bli kalas. först och främst balen. jag har fixat allt med smink och håruppsättning och klänning och allt vad det heter. nu är det bara skorna kvar. se är jag fit for fight. det kommer bli en bra kväll.
Dagen efter ska vi fixa med vårt flak vi ska ha på studenten. då ska hela klassen dra ut till Svenljunga och mysa. alla kommer vara sådär härligt bakis.. förhoppningsvis. jag vet ju vad samtalsämnet kommer vara iallafall! BALEN, oväntat. sen på kvällen skulle vi ut och käka en sista gång med alla. jag kommer lipa sönder. allvarligt talat. 3 år har gått för jävla fort.

Sen är det dags för studenten. jag säger inget mer. det är ingen dag jag tänker planera inför. den dagen tar man som det kommer. det blir bra i vilket fall som helst. utan tvekan.

Touch it, bring it, leave it baby



Det här är min företagsekonomibok. jag älskar den, och jag älskar företagsekonomi A. fy fan, usch.. jag tycker den kursen kan utrotas för den är helt jävla meningslös. iallafall efter att man har läst starta eget i 6 månader. vi kanske skulle ha bytt plats på dom? i vilket fall som helst så ska vi ha ett stort prov på fredag i företagsekonomi. det går inte komma undan.

Jag vaknade för en liten stund sen av att pappa ringde. vi ska dit och käka snart. kollade klockan och såg att jag mer eller mindre har sovit bort halva dagen. jag har gjort om mina måndagar till söndagar, och det är inte acceptabelt. söndagar blir mini-lördag och måndagar blir fruktansvärt ångestladdade. inte den här måndagen dock. kunde inte ha mått bättre! hostar inte ens.. och det där niagrafallet i näsan är long gone.

I'm hearing what you saying but I just can't make it sound

Nu är klockan 05.45 och jag var ute och tog en cigg nyss. det var LJUST ute! hallå eller.. och inte allt för kallt. nu spelar jag Ahlgrens bilrace med A. alla sover vid den här tiden. inte vi, vi spelar spel på msn. haha, LIV.
_______________________________________________

Uppdatering;
nu är klockan 06.45 och jag är fortfarande inte trött. nu är det heeelt ljust ute. än så länge är det blå himmel, så jag hoppas väl lite på att jag ska kunna ligga ute och plugga senare och sola min rygg samtidigt. men just nu funderar jag på att ta nästa buss in till stan. helt seriöst. jag kan ju inte sitta här hela natten. eller morgonen. eller dagen, jag vetifan.
________________________________________________

Uppdatering;
okej, min buss gick 07.04 och den kommer jag missa. nästa går inte förrens 09.04. frågan är fan om jag orkar hålla öppet ögonen så länge?

Yo listen up here's a story, about a little guy that lives in a blue world



Okej, ALLTING har varit i onödan.. precis allt. men 17 dagar, det är rätt lång tid. fy fan vad onödigt allt känns nu. sån jävla mood-killer så det finns inte. och klockan är 05.06 och ändå är jag vaken. fy fan.

We're going out in to the streetlights


Min stackars hund som jag har hållt i liv i 14 år.


Hjördis när den var beeebis

VAD GÖR JAG FÖR FEL?! med mina hamstrar alltså. jag hade en hamster förra året, Gösta. den stackars kralen fick en böld i magen och dog några veckor senare. dagen efter Gösta hade dött drog jag till Zoo-hörnan och köpte en ny hamster efter skolan, för jag överlever inte utan mina små hårbollar. nu, ungefär FYRA.. ENDAST FYRA, månader senare har Hjördis fått en likadan knöl!!! min lilla Hjördis. det innebär med andra ord att den också kommer dö inom snar framtid. jag fattar inte vad det är för knölar. cancerknöl antagligen. jag vill inte se när den springer runt och har ont.. men jag kan ju inte döda den heller. bueeaaaah. mina små hårtussar. dom bara dör.

Jag har fan klarat av att hålla min hund levande i 14 år, men att ha en hamster vid liv i 4 månader är antagligen för mycket begärt?

We fly like planes, we get high like planes



Happ. glad påsk igen. hade alla mina 9 läsare en bra påskafon? heeehe, det hade jag iallafall. helt sjuk var den. så sjuk så den blev rolig. jag är glad idag, för jag vet att det finns sorgligare människor än mig där ute.
jag och malin låg och pratade imorse om kvällen igår och skrattade i en halvtimme. då överdriver jag inte. ohooja, det var kul.

Idag vaknade vi jääättetidigt tro det eller ej. sen vet jag inte riktigt vad vi har gjort. malins mamma sa åt oss att vi borde sova någon timme, och vi kunde inte göra mer än att lyda. haha, så vi gick och la oss. det är sånt jag och malin gör när vi är med varandra.. vi sover.

Nu står malin och fixar sig, medans jag sitter på hennes lillebrors rum och vräker i mig påskägget som jag fick av hennes mamma igår. jätterar mamma. hon ska snart bättra på sin karriär som dealer och jag ska hem och ruttna i min soffa. jag hör av mig sen ifall ni skulle sakna mig. eller rättare sagt, SÅ ni inte SKA sakna mig. thihi.

When you find that voice within



GLAD PÅSK! jag fick glada nyheter av Malin innan. HON ÄR LEDIG IDAAAAAAAG! åh, det här kan ju inte bli bättre. jag har legat ute i solen i 2 timmar och nu ska jag börja fixa mig. senare ikväll blir det middag at the Tossavainen recidence med familjen Tossavainen och Lindberg.. och jag. efter det blir det väl förhoppningsvid utgång för oss lite yngre.

AAAHDÅ, fint väder.

Praying won't make it fade away

Vem behöver pojkvänner att mysa med på fredagskvällarna, när man kan ligga i ett badkar och bli skrynklig istället? jävligt skrynklig är jag nu. 43 minuter klarade jag av att ligga i vattnet. sen blev jag lite yr. tror jag hade för varmt vatten? IALLAFALL.. grattis Jonas som fyller 18 om 50 minuter!! påtal om.. vatten? haha.




When you lose the one you wanted, cause he's taking you for granted


Knarka Läkerol är någonting jag har hört inte ska vara bra. ändå gör jag det. en annan sak jag har hört inte ska vara bra, är att skriva på tangentbord när man har nymålade naglar. det fick jag precis bekräftat.

Nu har jag varit ute ett par timmar, kollat lite på Talang 2009, målat naglarna.. nu då? jag funderar på att bada. i mitt badkar alltså. det används alldeles för sällan. undra när det ens var vatten i det senast?
när vi var små badade vi alltid. ett tag trodde jag själv att jag skulle utveckla någon form av gälar. som tur var slutade vi bada innan det hände. fortfarande homosapiens långt in i själen.

PROOOSIT! där kom min 38:onde nys för idag. jag har faktiskt räknat dom. efter att jag hade nysit 10 gånger på en halvtimme så tyckte jag det blev lite onormalt och började räkna dom. 38 stycken är jag uppe i som sagt.

VEM HAR TAGIT MIN LADDARE? jag orkar inte med sånt här.

Don't forget my lipstick i left it in your ashtray



OKEJ. en uppdatering;

Malin ringde mig och frågade om vi inte kunde vara här och röka vattenpipa och lite sånt ikväll. det hade varit mysigt.. men umgänget lockade mig inte riktigt. så nu tar jag med min fotboll och drar till gräsplanen nere vid sjön och lirar lite boll och grillar. vilket skämt, jag kan ju inte ens träffa en fotboll. men jag ska göra mitt bästa. för det är ju fint väder och jag måste bli av med min förkylning förr eller senare. OCH MALIN! har du tråkigt så kom dit. haha.

Everyting I do, I do it for you



Ni vet.. när man har en sak, som man vet att man aldrig kommer använda, men man sparar det ändå för man vill inte slänga den IFALL man kanske skulle vilja ha den igen.

Det är precis samma sak med människor kom jag på nu.

I will tell you a story, my story



HAHA, en gång somnade Hannes i fosterställning på vårat golv. då passade vi på att lägga tandkräm i hans händer och klia honom i ansiktet. det enda han fick fram var "men åååeeehäähäheå!". haha, gosh.. det var roligt.

Nu är jag hemma igen. jag överlevde dagen. jag åt honung också.. tredje gången i hela mitt liv. FY FAN vad det smakade äckligt. annars har jag bara liksom druckit det i te och sånt, men käka det på en sked.. huuuua. aldrig mer. efter jag hade käkat det satt jag och väntade på ett mirakel skulle inträffa och att min hals skulle sluta svida. det hände inte, och jag insåg att jag hade ätit den där honungen HELT i onödan.

På vägen hem gjorde jag bort mig också. jag skulle gå in på Q8 och köpa kontantkort åt pappa medans han tankade. i kassan stod en kille jag har gått i samma skola som i flera år och honom vill man helst inte göra bort sig för. ännu värre var att alla hans kompisar satt runt honom. precis när jag skulle säga vad jag skulle ha, så kände jag att min röst liksom försvann. jag började harkla mig som en jävla skata, men jag fick bara fram "100 telia" samtidigt som jag blev ILLRÖD i ansiktet. hans kompis som jag har pratat med ett par gånger förut kollade på mig samtidigt som han asgarvade och sa "haha, jag tror fröken Eliasson har fått en snorkråka i halsen.. brukar du pilla dig i snoken eller?"
Jag ville bara därifrån så fort som möjligt så jag tog det där jävla kontantkortet och sprang därifrån. usch.

Nu ska jag försöka planera min dag, och hoppas på att något kul händer. gud, det var roligare förr.

Who's gonna tell you when it's to late?



Jag har varit sjuk många gånger förut, men den här gången tar fan priset. för tre dagar sen mådde jag lite illa. brydde mig inte mer om det. för 2 dagar sen skulle jag sova, men det gick inte för jag började få ont i halsen. jag vaknade igår och kunde knappt prata. inatt vaknade jag 3 gånger av att jag inte fick någon luft. halsen var typ.. tjock och min näsa var helt FULL med snor. äckligt, men sant. så jag sprang ner och hämtade vatten i hopp om att det skulle hjälpa. det gjorde det inte, men jag somnade om ändå. så nu mår jag illa, har ont i halsen, har feber och är jätteförkyld!

Nu sitter jag här och väntar på pappi. jag ska trotsa min sjukdom och åka till Sjöbo och käka hos farmor & farfar. förhoppningsvis mår jag bättre ikväll och kan hitta på något kul. jag vill på bio eller vad som helst. så hoppas jag på att jag mår ASBRA imorgon. för då är det påskafton. jag ska skicka sms till Anton nu, påtal om påskafton. jag måste börja planera lite känner jag. det kommer bli stressigt som faaaaaaaaaan imorgon. men ett liv utan stress, är inget liv för mig. heeheheh.

Stearing at the blank paige in front of you



Jag har gjort det igen. hamnat på vimmelbild på Swing. vimmelfotografer borde förbjudas. överallt. vet ni vad som borde förbjudas mer? SJUDOMAR. speciellt förkyldningar och feber.

Jag har gått runt hela dagen och låtit som en kråka. inatt kunde jag inte sova heller.. min hals sved så jag började gråta lite. jag erkänner, jag är klen. malin sa att det lät som jag hade spy i halsen när jag hostade. det kändes så också. USCH, det blev ingen utgång idag iallafall. då hade jag väl däckat och stupat. jag vill helst överleva påskhelgen. så istället sitter jag hemma och kollar på Jag är med i en japansk gameshow. underhållande.. inte.

Öhmmm, jag ska gå och lägga mig lite. jag kanske blir frisk. iallafall piggare.

Better at making love, than making friends



HEMMA IGEN. usch, jag är så helvetes jävla trött. gick upp halv åtta & åkte halv tio. det har varit en bra dag iallafall. fick köpt massa småskit. sen åkte vi runt lite. runt runt runt. sen drog jag till Byttorp. nu sitter jag här.. och väntar på bättre tider.

Bättre tider.. närmare bestämt 20.00. då spelar Liverpool. TORRES med andra ord. ohooooja. den matchen missas inte för några pengar i världen. jag har en B&J i frysen som jag ska ha samtidigt. idag blev det en Chocolate Terapie. eller hur fan det stavas.

Min mbil har blivit helt cepe förövrigt. när man skriver sms går det inte göra mellanslag. det har blivit en hel jävla procedur att bara göra ett litet litet mellanslag. happ, ny mobil på ingång.


Of every road I have tried, no one have ever felt so long



ÅÅHÅHÅ de tre musketörerna ligger här och väntar på mig. jag har den på DVD, med svensk text!! det finns ingen bättre film enligt mig. först måste jag ta en snabb dusch. verkligen en snabb. har exakt 9 minuter på mig sen börjar Scrubs. alltså.. två avnitt Scrubs SEN filmen.

Kollat på fotboll har jag gjort idag med. Villareal - Arsenal. det var underhållande. det bästa idag iallafall. vet ni vilka som spelar imorgon?!?!?! LIVERPOOL! då håller jag mig inne kan jag ju säga.

Herregud, nu har jag bara SJU minuter på mmig att duscha. TJING.

If you liked it then you should have put a ring on it



UPPDATERING: nu är min malin-abstinens över. over and out.

Varför är det ingen som vill följa med mig på Kenny Begins? och VARFÖR är det ingen som såg Kenny Starfighter när dom var små och det gick på tv? det är sånahär tillfällen som jag känner mig otroligt ensam, haha. då jag skiljer mig lite från resten av Borås befolkning eftersom jag såg Kenny Starfighter varje lördag klockan 18.00 och började störtlipa om jag missade några minuter i början.

Hur som helst så har jag försökt i två veckor att försöka få med mig någon på bio. jag tror jag har lyckats nu. kanske. det hade suttit fint att gå på bio idag. men det hinner jag inte nu. imorgon kanske? jävla tjat om bio. någongång hinner jag väl se filmen iallafall.

VET NI VAD JAG SKA GÖRA NU? klyftpotatis och.. någonting. jag vet inte riktigt vad jag är sugen på. iallafall klyftpotäääter.


Behind my sunglasses, I'm rolling my eyes



Haha, sorgligt. när jag var lite yngre, för ungefär exakt ett år sedan, så trodde jag inte att någon läste min blogg. så jag började hitta på saker som jag hade gjort. jag LJÖG rättare sagt, rakt upp och ner. det var dåligt gjort. det var gamla Caroline. jag ljög alltid innan. jag ljög om en sak, sen var jag tvungen att ljuga igen för att få lögnen att gå ihop.

SOM TUR ÄR så ljuger jag inte längre. inte alls. jag tycker det är fel och äckligt. folk som ljuger är äckliga. att jag ens hade kompisar förr i tiden är ett mirakel. nu är jag snäll dock. snälla Caroline.
_________________________________________________________________

Men det var inte så kul läsning vaaa. oj, Malin har visst ringt mig 3 gånger. hoppas hon har något kul att berätta. jag är uttråkad. fruktansvärt uttråkad. inget bra på TV är det heller. hade jag varit trött hade jag kunnat gå och lägga mig, men jag blir ju för fan aldrig trött. hade jag varit hos pappa hade jag kunnat dra ut och övningskört lite. men NEHE, jag är hos mamma. tänk om..

Jag måste kolla vad malin ville.. jag är nyfiken.

You're everything I need and more



Jag ser ut som en nerknarkad chackhora. ursäkta mitt språk men det är sant. men jag är faktiskt sjuk. 1 liter glass ligger numera i min mage. det isar lite gött i hjärnan. samtidigt försöker jag planera min påskafton. eller hela mitt påsklov snarare. änsålänge är det inte så värst mycket att hurra för;

Tisdag; glo film & tycka synd om mig själv
Onsdag; dra till IKEA, fixa fritidskort!!!
Torsdag; Swing
Fredag; flötdag antar jag
Lördag; käka med Malins familia, sen party
Söndag; flötdag/bakisdag, med andra ord film
Måndag; fika om det är fint väder

JÄTTEKUL VECKA. not. finns väl en eller två roliga saker jag ser fram emot. resten av dagarna kunde jag likagärna varit i skolan. heeehehehe. nej, inte riktigt. aja, nu kan nu väl anteckna iallafall. eftersom ni bryr er så jättemycket. ni enstaka 8 stycken som inte har något liv och läser min blogg. hoppas jag inte skrämmer iväg er.. mitt mål är faktiskt 10 stycken. snart kan jag tävla med Blondinbella. yes.


Everywhere all I see is you, I don't know what I have to do



Min humor i ett nötskal.

I can feel it in my fingers



Kulturvecka 2008 och Pimp, det var tider. i vilket fall som helst så har jag blivit SJUK. påtal om ingenting. det är min syster som har smittat mig, det kan jag svära på. jag vaknade inatt och hade världens klump i halsen.. jag kunde inte ens svälja. uuusch, den här natten kommer bli ännu värre.. sånt känner jag på mig. blä, men vet ni vad? sålänge jag inte blir magsjuk så spelar det ingen roll om jag är sjuk eller inte. för vi har lov. och jag ska ut på torsdag, så det så.

Min pappa har världens snällaste tjej. då menar jag verkligen världens snällaste. malins mamma no 2, men ännu snällare. typ som Caroline Eliasson fast lite äldre. jag träffade henne för första gången igår. hon har precis flyttat till en ny lägenhet så imorgon ska jag med henne till IKEA (!!) och köpa lite nya möbler osv. jag älskar ikea. för dom som inte visste. så det bli kul. det ska regna med har jag hört. då passar det väl bra att vara inne.

Jag gick upp halv nio idag. VARFÖR? vet inte. så jag lägger mig och sover lite nu.

You'll see me running trough that open door



Hahaha, läser min blogg från i ettan. jävlar vilka roliga NO-lektioner vi hade på den tiden. när alla var med alla, ingen snackade skit, och när min Daniel älsklingpälskling gick i klassen;

"Haha, glömde berätta att idag har mina kära klasskamrater, målat mig med whiteboardpenna i hela ansiktet. jag gick runt och målade streck med bleckpenna i allas ansikten. haha, det var rätt kul faktiskt.. iallafall, sen gick jag fram och målade ett streck på emilias arm, och hon blev inte glad precis. så hon tog en svart whiteboard penna, och gick fram till daniel och viskade nått. men jag såg inte det, och rätt som det är kommer han fram och håller i mina armar, medans emilia målar svarta, lååånga streck i mitt ansikte. sen kom josse och häll fast mig medans anton rufsade till mig jättemycket i håret.. jag såg ut som ronja rövardotter! :)
Sen tog Anton fram ett limstift och limmade mig i ansiktet också :/ alla i min klass har ett behov av att förstöra, men jag gillar dom ändå."

Åh, det var i början av ettan. nu är det slutet av trean! allvarligt, det har gått så grymt jävla fort.

22 januari 2007



23 maj 2007



10 februari 2007







12 september 2006


All my lovers, my brothers, my sisters and my friends



26 grader är det i solen. hade jag haft en eller två cigg nu hade den här dagen inte kunnat bli mycket bättre. dessvärre har jag inte en enda jävla cancerpinne kvar. jag har inte rökt sen i lördags!!!! jo, några bloss igår. men annars är mina lungor helt rökfria.
påtal om lungor.. malin skickade precis sms och frågade om man har en eller två lungor. jag svarade att man har EN, men när jag tänker efter skrev jag precis "mina lungor är rökfria". MINA LUNGOR.. plural med andra ord. där lurade jag mig själv lite.. & malin. tur att hon är lättlurad och inte jag.

Mitt fritidskort går ut imorgooooooon! jag vet inte hur jag ska överleva. alla mina pengar den här månaden har gått åt till andra saker. buhu, allvarligt talat hur ska jag överleva? tur att jag ska till pappa idag. då kan jag fjäska lite. går inte det så är jag körd.

Just smile and I'm all yours



Den här glassen var ju bara helt jävla underbar. det är kaksmulor (!!!) och jordgubbar i. den har hängt med mig hela morgonen. ute i solen, inne i soffan, framför datorn osv osv. tänken var att jag skulle sitta ute hela dagen i ett försök att bli brun, men det blåste rätt mycket så jag gick in och kollade på film istället. ångestframkallande, ja.

Nu har jag suttit en timme ungefär och kollat resor också.. igen. känns som jag kollar varenda dag, ändå hittar jag ingenting. IDAG DÄREMOT hittade jag massa bra resor. nu ska jag bara höra lite med malin, för jag hoppas verkligen inte hon drar sig ur nu. då får hon spö. jag orkar inte bara sitta hemma efter studenten och tänka vad man ska jobba med resten av livet, vilket jag gör om jag bara sitter hemma. då är det bättre att dra utomlands.

Jaaahapp. nu hade jag tänkt att duscha och  fixa mig lite, sen ska jag hem till pappi och käka. jag har inte varit hemma hos honom på 3 veckor tror jag det blir. sen ikväll vill jag gå ner till stranden och grilla. det ser ut som jag kanske får min vilja igenom iallafall. jag är bra på att övertala folk.

Let's have some fun this beat is sick



Hela dagen igår bestod bara av massa velande hit och dit. först skulle vi ut, sen var det ingen som ville följa med längre, sen hade vi ingen förfest eller dricka, malin fick inte ledigt från sitt jobb och såhär kan jag hålla på 10 minuter till men det är inte så kul att läsa tror jag. fint väder var det iallafall så vi solade nästan hela morgonen.

Klockan 19.56 (för att vara exakt) var mina planer för kvällen spikade. vi skulle först hem till Emelie på Göta på förfest, och sedan dra till Swing. ohoooja, vad bra det var att vi drog ut. det var mycket folk på swing igår. roligt folk för en gångs skull. mötte Malin efter jobbet klockan 2 och fick gå in på Torget första gången i hela mitt liv. antagligen sista också på ett par år eftersom det är 25-års gräns. Efteråt drog vi den traditionella McDonalds-rutten och sedan sprang vi till bussa.
BRA KVÄLL iallafall.

Idag vill jag bara gräva ner mig under mitt täcke och glo en bra film. som alla söndagar i princip.

Cause you're the storm and I'm under your controll



Jag ångrar att jag inte har köpt hårfärg idag. då hade jag kunnat göra mina jävla slingor! jag sitter ju ändå bara här på fredagar. jag ska börja med nån sånhär vecko-rutin, att varje fredag efter skolan ska jag köpa någonting som jag kan sysselsätta mig med på kvällen. för fredagkvällar suger.

Mamma åkte till Danmark innan idag. det var ju lite skönt. dom kommer hem på söndag kväll tror jag det var. med andra ord är jag utnämnd till att gå ut med hunden..... DAGLIGEN! lite motion har väl ingen dött av.

I skolan idag berättade jag för Malin och Aci att jag skulle kunna skriva en hel bok om hur emot förhållanden jag är. nu är jag ännu mer emot det. usch, killar gör mig psykskadad. jag ska fan skriva en bok med 300 sidor med massa bra argument varför man INTE ska ha förhållanden. sen kommer varenda jävel hålla med mig. det kan jag garantera.
______________________________________________________________________

20 minuter senare: nu frågade Fawad om jag ska med till deras kompis & Denis om jag ska med på fest hos Pettson. HEJ JAG ÄR SUGEN. på festen hos Pettson alltså. första alternativet går bort. frågan är om jag orkar? jnhfkdjghnsjvs, då skulle jag ju kunna ta samma buss som Malin hem.


Can you see how everything goes from bright to brighter?



Påtal om ingenting, jag ska snart göra ljusa slingor igen. men den här gången ska jag bara gör några.. inte sådär jättemånga eller jätteljusa. bara lite, så blir det nog bra lagom till balen.

Jag gillar inte när folk pratar med varandra om mig, och när jag sen får reda på vad dom sagt. jag snackar alltid skit om folk, men inte såna saker, och inte om folk jag tycker om.

När jag gick i 8:an eller 9:an, det var väl typ då jag upptäckte killar överhuvudtaget. jag fick min första snefylla och gjorde dumma saker. men då fanns det ändå gränser för hur långt man skulle gå och inte gå. sedan började jag gymnasiet och under mitt första år så brydde jag mig inte om någonting i princip. absolut inte om mitt rykte och vad jag gjorde på kvällarna.
Nu låter det som jag har gjort massa hemska saker, men saken är den att jag har bara gjort TRE saker i hela mitt liv som jag ångrar. det vill jag att alla ska veta. det var saker jag gjorde när jag var 16 år och otroligt dum. resten står jag för!

MEN DET VAR DÅ! jag är för fan 18 år nu. jag vet bättre än vad jag gjorde då.
jag vill bara skrika ut till hela världen att jag gör inte sånt längre. jag är ingen dum liten fjortis som hoppar på allt med två ben. jag höll på att börja tycka om dig, och alla jävla skitrykten förstörde allt. jag vill förklara allt. allt, men det går inte.

Usch, jag blir ledsen på sånt här.

Just move my hips and learn



Jag sitter och drar loss mina ögonfransar. det känns inte okej. ligger väl en hel hög med ögonfransar om jag kollar under bordet.. eller nae, jag gjorde det nyss och det låg inte en enda. det var ju himla tur.

Innehållsförteckning och källförteckning.. det enda som ska läggas till på projektarbetet!! en är det KLAAAAAAAAART. och det ska vi fira imorgon. på swing. hela bäckäng typ. ett halvårs pina är över.

It hurts because I miss you so much



Jag läste Perotis blogg precis och vad han gjorde på dagen då han tog studenten. han skrev att han hade gått runt i skolan för att se allt en sista gång.

Det är PRECIS vad jag ska göra min sista dag. jag ska gå ett varv i matsalen när den är tom, jag ska sitta några minuter i soffan i cafeterian, jag ska sitta en hel timme i rökrutan och kedjeröka och precis innan vi går ut på trappan ska jag säga hejdå till min favorit-toalett. jag har faktiskt en sån. på den toan hände det bra saker. fina saker. inget snuskigt.. bara mysigt.

ÅÅÅHÅH, jag vill inte ta studenten. inte än. om 6 månader kanske. men inte än! jag kommer sakna mycket och många på Bäckäng. speciellt fina dagar som idag när alla hänger ute.