I KNOW YOU DO



Det är inte kul att se en film med för höga förväntningar. det kan man lugnt säga att jag hade om Mamma Mia. det enda som var någorlunda bra, var när de sjöng Dancing Queen. då stog jag upp och sjöng med. resten var.. vanligt. inte alls bra.

imorgon ska jag till skolan. ofrivilligt. VÄLDIGT ofrivilligt. ska till malin halv åtta. dålig deal, men jag hade nästan inget annat val. hon får inte försova sig heller, det garanterar jag att hon inte gör om jag kommer. sen då? plugga med josefin i skolan. får lite skit off my shoulders så att säga. blir nog sketbra.

DON'T KNOW WHAT YOU'RE DOING TO ME

Ehhm, okej. det blir ingen utgång för min del idag. det känns.. jobbigt på något sätt. vet att jag inte kommer in ändå. jag hade tur förra gången. och alla säger att krogen suger nu för tiden, så jag tror på dom. nu ska jag meddela josefin att jag inte kommer. förfesten var det enda jag hade sett fram emot. ferro med bruttorna. hihiheh. det är jag faktiskt lite depp för att jag missar. men 30 dagar kvar nu. det är ingenting.

istället ska jag BOWLA ikväll. det var ett jävla tag sen. kul skare bli. sen imorgon har jag lovat min kära syster att hänga med henne in och sola (!!!!) hon solar aldrig? nu tar hon tydligen efter mig. så solkort införskaffar jag mig imorgon, så jag kan hänga med aci igen. blek kan jag inte vara.

men NUUU, ska jag fixa mig.

ONE DRINK AND I'M ALL OVER

Projektarbetet går åt helvete. jag överdriver inte.. inte alls. ska till skolan på MÅNDAG när jag är LEDIG klockan HALV NIO och ha EN TIMMA möte. gööööööött. ingen jävla sovmorgon alls. nu när jag är sur, eller arg eller vafan jag är.. så kommer allting på samma gång. kjhgfgfdhdftölk, jag är trött på skiten. jag vill bara få in alla pengar, så allt är klart sen.

till det positiva dååva. lördag.. blir mysigt. sen är alla andra upptagna hela helgen. antingen tofflar dom, eller drar ut på krogen. SOM INTE JAG KOMMER IN PÅ. mys. någon frivillig som vill vara med mig imorgon, så säg till. hohooh.

GONNA CAMP IN MY SLEEPINGBACK

Shieeet, jag känner mig bra jävla stolt över mig själv. så nu lutar jag mig bakåt och inte gör någonting. har absolut INGENTING nytt att komma med. kanske att jag skulle kunna göra vad som helst, betala vilken summa som helst, för att få malins mobil att försvinna. eller iallafall få den att ligga kvar i skåpet en dag. att få henne sluta knappa på sina mobilknappar som hackar hål i huvve på mig. det är min högsta önskan. inget personligt eller så malin, heheheh. jag älskar dig, det vet du. har bara litet problem med mobilen.

mer då? halv tio-rasten imorgon. den ser vi fram emot. rökrutedejterna. ytterliggare något mer? halv åtta hos mig börjar nu. får ICKE missa. just det... benjamin är min pimp.

ONE TOYSOLDIER STANDS ALONE

Mina bussar är inställda. det är tydligen för halt ute. jag ser ingen is iallafall. slask däremot. undra hur blöta mina fötter kommer vara när jag kommer hem från skolan idag?

jag är fixad och allt sånt, och nu är det BARA ungefär en timme och 25 minuter kvar tills mamma ska köra mig till skolan. sova en timme till? det hade varit rääätt skönt. men jag är ingen latmask. jag borde typ ut och gå med hunden istället...

NO ENVY, NO FEAR



Sitter och nynnar på bevvanlåten.
na-na-na-na-naaaaaaa na-na-na-na-naaa-naaa. ni hajjar.
en halvtimme har gått och jag är liiite tröttare. jag ska gå ner och diska en kastrull & se ett avsnitt av spin city.. sen är jag redo för sängen.

IT'S NOT A BIRD, NOT A PLANE

Jag är inte trööööööööööööött. söker på google "hur blir man trött?". kommer fram att ma ska dricka varm mjölk. men det har jag testat.. och då vill jag minnas att jag låg vaken ännu längre.
men imorgon har jag sovmorgon till tolv, så än så länge är det väl ingen större panik. jättetråkigt dag imorgon förövrigt. psykologi med kvinnliga hitler, sen starta eget.. som jag för tillfället inte har några kommentarer om. magnus hade sagt till petter att jag jobbade bra. undra vart han har varit alla lektioner? han kanske tror någonannan är jag. namn är inte precis hans fetisch.

JLHGLKFDHGLDFK.


THEN YOU GRABBED MY HAND

IIIIIHIHI, så glad. världens BÄSTA jävla vinterdag. på många sätt. rektorn älskar mig blandannat. han var nog lite stolt över mig innerst inne i hjärtat. petter också. dom sa att jag skulle luta mig bakåt och njuta av min seger!! WOOOH, och jag har BARA ENDAST 3% frånvaro. min skolgång kan tamefasen inte bli bättre nu. om man jämför med hur den brukar se ut för mig.
sen har jag jag bytt nån kurs hit och dit. ska läsa företagsekonomi A istället för psykologi B. ett jävla bra byte. gissa vilken lärare jag kommer få? MAGNUS!! min lille älskling. inget mer att ta igen.. förutom att jag kaaaanske ska få läsa iv-val med tvåorna. men det blir bara mysigt.

och sen, och sen, och sen.. fick jag reda på roliga saker idag. och jag fick äran att glida runt med glidarN en hel halvtimme på skolan.. eftersom alla i min klass försvann mystiskt, och jag skulle vänta 45 minuter på att mötet skulle börja. det var mys.

nu.. gissa vad jag ska göra? kolla på...... jag tror ni kan fylla i resten av meningen själv. 90210.

GOING, GOING, GONE AWAY.

JAG VET att jag tjatar. men allvarligt talat, ni som inte följer 90210.. gör det!! jag är liksom fast. kollar snart om alla avsnitt, för snart är dom slut. har tre kvar.. av 15. sorgligt.

så har min dag sett ut. 90210 och promenader. plural. inte en, flera. clementiner har jag ätit också. nyttiga jävel tänker säkert ni? jag kan inte göra annat än att instämma.

THAT KISS I'VE BEEN DYING FOR



Jag gick inte upp ur sängen förrens nu. jag hade ingen anledning till att göra det. söndagar och måndagar är dagar då man känner sig helt meningslös ändå. man gör ingenting. sitter framför datorn.. käkar godis. that's it. men det är rätt skönt.

jag har låtit min dator vara på inatt, så alla mina "nedladdningsprojekt" skulle bli klara. datorn har nog aldrig gått långsammare. men nu har jag maaaaassa nya grajer jag kan kolla på när jag har tråkigt. typ nu. såå, 10 nya avsnitt av 90210. grajt. SÅ mycket bättre än Gossip girl.

IMORGON ÄR DET SKOLA. jag får en bra känsla i magen. det går bra i skolan nu. jag har tagit igen ALLT det jag ska ta igen.. och jag har bara fått IG på en enda sak (!!!!!!!!) på hela året. shiet, jag är grym.
jag ska ha EVK imorgon också. klockan tre. men det är bra. då missar jag en halvtimme på samhällen.. och kanske slipper ha min redovisning. eller... jag vill bara få den gjord så den är borta sen.
på onsdag har vi sovmorgon. jättelång sovmorgon. GÖÖÖTT.

MANIPULATING BITCH

Blir det tredje gången gillt nu när jag nämner hur mycket jag hatar min mamma? jag klarar seriöst inte av hennes humörsvängningar. hon har fler humörsvängningar om DAGEN som en tjej har PMS om året. och då överdriver jag inte.
min syster står bara jämte, och jag får skulden för allt. precis allt. jag hatar att ha det såhär.

såhär var det aldrig innan hennes "pojkvän" eller vafan det är kom in i hela skiten. hon har blivit tråkig och cepe sen hon träffade honom. hon är som en 65 åring i en 39-årings kropp. aa.. det var en bra förklaring.

mbglöhnjkhdfhjgfsädlgfpdkhjgfdsg.. 90210 är min räddning.

LOOKING TROUGH THE ME, THAT I USED TO BE

Jag vet inte vad jag ska göööööööööra. jag är så rastlös så det finns inte. jag kan inte börja kolla på 90210 än. det måste bli mörkt först. och det blir inte mörkt förrens 15.30. man kanske skulle passa på att gå ut lite? känns som jag skulle klara mig bättre utan dator.

MEN JAG HAR TRÄNAT IDAG. eller man kan nog inte kalla det träna. gjorde 100 situps, 200 benlyft, massa lovehandles-övningar. så NU jävlar ska allt fläsk bort. jag skulle kunna göra allt för att se ut som jag gjorde i högstadiet. ALLT. inte utseendemässigt kanske... haha, men då existerade inte allt fläsk. kommer ihåg när tjejerna i min klass TJATADE och bad mig att dra upp tröjan på idrotten och visa min mage. det var tider.

jag vet. jag springer upp och ner för trappan 30 gånger. det borde ju ge någon slags effekt?

HE DOESN'T EVEN KNOW

Alltså jag har en sån JÄDRANS bra känsla i magen. inget jobbigt.. ingen ångest. inte över någonting. söndagsångesten existerar inte idag. kan iofs berott på att jag inte var ute igår. men ändå. jag är överdrivet glad. allt känns liksom bra nu. personen vet inte ens om det själv. att han gör mig glad. det borde han inte göra. ibland undrar jag ifall han tänker likadant? eller om det bara är jag som har en "crush" som går över om nån dag? det hade jag gott om i tvåan. heeeh, sorgligt.

vandrande smile.. hörde jag rätt?


STICK TOGETHER



Vet ni vilken som är min nya favvoserie? de nya avsnitten av 91210. HERRJISTANES, dom slår gossip girl. det trodde jag aldrig att jag skulle säga. jag har laddat ner avsnitt 1-13 så jag har ungefär hela dagen på mig att lägga mig under ett vaaarmt täcke med massa tjockt och bara glo. mysigt.

sen ska jag göra hårinpackning också.. för er som ville veta. mitt hår mår inte bra av all färg. inte alls. humhuhhum.. NE nu ska jag göra det mysigt, sen stänga av allt annat och bara kolla på 90210.

SUPERHUMAN



IKEA har vi varit på idag. det var en.. upplevelse, minst sagt. haha, vaknade av ett samtal från josefin, kollar klockan innan jag svara och ser att den är 08.41. samma tid som bussen gick från torget. jag hade försovit mig.. igen. börjar hör till vanligheterna. men lina var JÄTTESNÄLL och hämtade upp mig i fristad. så jag hängde med iallafall. sen kom vi fram till en jävla massa korsningar och grejer, och jag tror vi körde fel 53753 gånger, och alla hade olika vägar vi skulle åka. det var kul. sen kom vi fram iallafall. det var tur.

nu sitter jag här och har precis bakat kakor. med sylt i. samtidigt som jag har gjort en kärleksförklaring till peroti. nu kan han känna sig stolt. det är inte alla som får sådana förklaringar av mig. snart blir det Transformers, Mamma Mia och Fast and furious. mysig kväll.. vit kväll.

13.35



Kan man bli kär i en film, så är dökär. mhmhmmhh. jag grät faktiskt TVÅ gånger. orka kärleksfilmer.. det här är mycket bättre.

ikväll ska vi till lina. men föst ska jag och josse mötas i stan och GÅ, promenera till MAXI. tilläggas ska att det var min ide. att gå alltså. promenera bort lite fläsk för att göra rum för mer.

nu orkar jag inte skriva mer. har inget intressant på hjärtat.

14.02

Just det. igår när jag väntade på att Scrubs skulle börja, slog jag över till TV4 en snabbis och såg att det var Kvällsöppet med Ekdal. kollade fort och tyckte jag såg blondinbella. trofan det var hon som satt där. dom debatterade om skönhetsideal. hon sa ungefär 2 meningar, rätt meningslösa sådanna, och sen log hon lite. det fanns drygt 40 andra personer runt henne, men ändå zoomades hennes ansikte in även fast någonannan pratade. hon var med i ett annt debattprogram för nån månad sen också som jag råkade slå över till. då handlade det om rasism. även då klämde hon ur sig en eller två meningar.. och hennes blogg nämndes i båda.

min fråga är alltså.. VARFÖR är hon med i tv? ursäkta mig, men inget smart kommer ur den kvinnans mun. det finns bättre sätt att göra reklam på. den kvinnan är så GRYMT överskattad. ändå har jag henns blogg på favoriter..........

13.52

Våra skoldagar blir bara onödigare och onödigare känns det som. jag skulle tippa på att vi har minst två inställda lektioner varje vecka. det kanske är dumt att klaga. bara för jag klagar så kommer säkert alla lärare ha 100% närvaro framöver. men vi lär oss ingenting. inte jag iallafall. och jag är faktiskt koncentrerad på lektionerna nu för tiden.

dock är det oftast den sista lektionen som är inställd. som idag... hade varken religion eller samhäll. slutade 12.30. imorgon slutar jag 11.30. GRAJT.

helgen ser ut som följer:
SATC och 10 kg flöt hos lina i hennes nya rum imorgon!!
roadtrip tll IKEA på lördag med josse, lina, alex och någon mer?
på kvällen blir det kaaanske utgång. det känns rätt osäkert.

nu är klockan 13.55 och jag vet inte vad jag ska göra. är lite småhungrig. äta min nyttiga, otrooligt äckliga musli kanske? allt överflödigt fett ska bort till balen. simon ska inte behöva klämma i mina korvar. träning ikväll. shiiiet, nu jävlar ska jag börja på riktigt. en chokladboll om dagen.. MAX. enda sockerintaget jag har nu för tiden.

21.58



Vad är det för mening med att dra ett skämt, men sen behöva förklara det? kanske till och med TVÅ gånger! det förstör liksom hela grejen. antingen är det jag som drar dåliga skämt, eller så har jag inte de vassaste kompisarna. men inte alla, endel förstår poängen med min roliga, HEH, skämt.

ahapp..  nurå? missade greys idag igen. tio minuter kvar men det känns rätt meningslöst. däremot har jag en ny favvoserie. som jag har följt i fyra veckan. halv åtta hos mig. det är roligt. jag fnissar varje gång. men det säger jag inte till någon. det kan jämföras med att lyssna på darin (vilket jag också gör!! IBLAND) töntigt helt enkelt.

jag gillar inte ordet "helt enkelt" heller. och inte "eftersom". det är ord som för mig kan tas bort helt från svenska språket. helt meningslösa ord.

SEN VET JAG INTE VARFÖR.. men jag ser fram emot skolan som fan imorgon. det är nog den där halv-tio-rasten som får torsdagar att kännas liiiite roligare.

VARULV?

Jag läste Schulmans blogg nyss:

" Det händer så konstiga saker med min kropp. Förra veckan fick jag eksem i ansiktet. Jag såg ut som en vandrande allergichock. Röd och blossande och ful. Idag har jag blivit alldeles fnöskig! Huden runt läppar och näsa och panna håller på att falla sönder. Om jag gnuggar där så börjar jag fälla hudflagor. Det är fan inte klokt, det här. Vad är det som pågår!

Jag känner mig som i filmer när det händer nåt sjukt, man blir en varulv eller så, och så ställer man sig storögt framför spegeln, ser på hur det börjar växa klor ur ens fingrar och det kommer hår från handflatorna och man skriker:

WHAT'S HAPPENING TO ME?"

han är min idol. allvarligt talat. jag ska bli som honom när jag blir stor och starta en egen hemsida. 1000kossor.se ska den heta.

kom hem för drygt en kvart sen. möttes av mamma i dörren "ditt rum ser förjävligt ut". HAPP, synd. för jag tänker inte göra något åt det. kaaaanske plocka undan lite kläder från golvet. då blir mammsen glad och köper med sig godis hem. hoppas jag....

malin kommer hit efter hon har gjort prov. gossip girl och grillad kyckling snålar vi inte på ikväll.


EATHER WAY?

Antingen så är jag magsjuk, eller så spelar min mage mig ett spratt .det har den gjort förr. jag tror jag går till skolan i vilket fall som helst och göra mitt tal iallafall, för även OM jag är magsjuk, vilket jag inte tror jag är, så smittar det inte längre. magsjuka smittar bara TRE DAGAR INNAN MAN BÖRJAR SPY. och jag har bara spytt en gång. jag tror inte jag är magsjuk. nej det är jag inte. nu gör jag klart mitt tal så är det gjort.


YOU WANNA GO FOR A RIDE?

WIIIIH, på lördag blir det IKEA. den här gången är det Lina som kör. jag älskar ikea!!!! :o jag skulle kunna BO på ikea!! men känner sig vuxen när man går på ikea utan mammsen. haha, jag kan nog hitta ett och annat till mitt rum. det blir myyys. ska bara ta det lugnt den här helgen. white-weekend. SATC kväll hos Lina på fredag, och ikea på lördag. PERFA.

nu skrev virre. han har också NP-talet imorgon. han har inte börjat med sitt. stackas krale. jag borde nog också fotsätta.......... min mascara är borta också. den ska jag leta efter.

ÖVERKONSUMTION

Eftersom jag hoppas och BER till gud att jag aldrig kommer ha så ont i magen någonsin igen, som jag hade idag.. så äter jag härmed endast nyttigt. jag vräkte precis i mig ett tallrik müsli (en sort jag inte brukar äta, utan NÅGOT socker i) som smakade havregryn, och en kopp te utan socker eller mjölk. alting smakar så mycket äckligare utan socker. tacka sockerrör vetja.

nej, men jag vet faktiskt varför jag hade så jidrans ont i magen innan. igår käkade jag ungefär 40 tuggummin på 2 timmar. sedan läste jafg på baksidan "överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt". för min del blev det inte laxerande. det blev en jävla magknip istället. som kom idag. det mixat med mensvärk. WOOH. det var en smärta som jag aldrig mer vill känna. och kräk-eva.. nu förstår jag dig. det GÅR spy av mensvärk. så det så.


THE HULKARE

Nu har jag precis stoppat ner fingrarna i halsen. har haft så jidrans ont i magen, och mått illa hela dagen. var tvungen att få upp det. köttfärssås och spagetti vare som landade i min toa. mums. så nu vet alla det.

tror jag ska sova en timme? eller två.. sen börja med mitt NP-tal som jag ska ha imorgon. ska förmodligen prata om grupptryck, eller könsroller. ska tänka påt lite innan jag bestämmer mig. jag tar det som blir lättast för mig iallafall. det gör jag alltid.

det finns en snygg kille på våran skola förövrigt. jag blir galen. jag kan inte se honom varje dag. BAEUAHA. han går i min systers klass. då kanske ni som är snabba i hövve redan har listat ut att han är 92:a. SAD SAD GIRL är nog eran andra tanke. jag vet. jag är sorglig. men man kan väl iallafall få titta? lookilooki.

SÅ NU VET ALLA DET. jag ville bara göra det klart för er. och jag var tvungen att få det nerskrivet någonstans. och vart passar bättre än i MIN egna blogg. jag är redan nu beredd på kommentarer som "ååh carro, vem är det? snälla säg?" men jag kommer inte säga. så slösa inte eran tid.

SKITUPPDRAG



Jag tror jag ska börja med rubriker igen.. klockslag suger. opersonligt.

"Häll en burk med skit över en nytvättat bil"
hahaha, bröderna schulman gör seriöst min dag.

18.02



Jag och josefin införskaffade oss "over-knee strumpor" igår. såna som är längst till höger. det var tame tusan ett kap. jag tror jag ska åka och köpa 25723547 par till. dom är sketasköna.

jag kan inte börja md mitt tal idag iallafall. baaahaah. mina papper är antingen nerspydda eller i skolan. att dom är i skolan kan jag inte göra mycket åt, och förlåt mig.. men papper med spy på tar jag inte i. har slängt åtskilliga papper idag, viktiga paper som jag måste ha. men som sagt, spypapper nej tack.
det var fövånansvärt vad mycket linda spydde ner i lördags. jag trodde bara det var golvet och mattan, men tji fick jag när jag lyfte bort handukarna från sängen imorse. det var en inte SÅ fräsch doft som kom i mitt ansikte när jag öppnade dörren till mitt rum. tilläggas ska att jag sov i soffan inatt. INTE mitt rum!!! men någon måste göra grovjobbet.. eller hur?

så jag tog på mig gummihandskar, TJOCKA!! ööhm, klädnypa på näsan och en tejpbit för munnen. silvertejp. alla öppningar i ansiktet skulle vara stängda. annars skulle jag förmodligen spy. sen kom jag på att om jag måste spy och har en tejpbit för munnen, så kvävs jag ju i min egen spya? så jag tog bort den och satte dit en klädnypa istället.

NAE, jävla tjat om spy. nu är det borta iallafall. HÄRMED ska ordet SPY aldrig mer förekomma i denna blogg.

14.55



Filip & Fredrik;
Mat i smoothieform, haaaaaaaaha. påminner mig om i lördags...........

14.29

SPYAN ÄR BORTA!!! sängkläderna är bytta, golvet är skurat, bokhyllan är avdammad, jag sitter med inpackning i håret och jag är REN. första gången på två dagar. nu kan alla få ta i mig utan att bli sjuka. haahe. och jag har TRE nya, asbra filmer som jag har velat se skitlänge som jag ska mysa ner mig med ikväll. för en gångs skull gör jag lite nytta. hade mitt NP-tal varit klart nu hade lyckan varit enorm. men pallaaa.. det gör jag imorgon. det förra gjorde jag på en dag, och det gick bra? det enda som återstår nu, är att på något sätt få rent min matta. hur ska det gå till? kemtvätt? tvättmaskinen? köpa en ny? köra utan matta? burr, kallt om föttera.

22.31

ÅH MAJ GASH. jag svimmar. idag körde vi hem sanna till Svenljunga efter att vi hade varit ute och åkt. och alla vet väl att Robin B bor i Svenljunga vid det här laget? iallafal, så bor han typ granne med sanna och hon visade oss vart han bodde. så sa jag på skoj att vi skulle åka förbi, men då sa alla att han är ju inte hemma ändå. MEN VET NI? jag läste nyss att han ÄR hemma. han kom hem en timme innan det att vi åkte där. på samma väg. FAN att jag skojade. fasen att vi inte åkte in på hans gata. då hade jag skådat två levande kändisar på samma dag. Ullaredskungen och Robin. inte samma som Brad Pitt och Tom Cruise kanske? men det är sådanna kändisar vi har i sverige.

21.59

Min dag har spenderats mestadels i en bil. en bil med gammal 90-tals musik som alla kan sjunga med i. BLIXTAR OCH DUNDER, MAGISKA UNDER, PLÖTSLIGT EN DAG HAR DET HÄNT, ÅH VILKEN TUR DU ÄR EN LYCKOFIGUR. den går i min skalle!!! jag har sjungit den sen jag hoppade ur bilen!!! jag får inte bort den från min hjärna. är det bara jag, eller är det någon mer stackars krale som sjunger Björn Skiffs en söndagskväll klockan tio? man hoppas ju... allsången var fin iallafall. önskar jag hade spelat in den.

Min mage kan inte bestämma sig. först är den hungrig, inte lite hungrig.. utan JÄTTEHUNGRIG. sen slår det över, och jag börjar må illa och vill bara stoppa ner fingrarna i halsen. på Ullared var jag skithungrig och det enda jag pratade om var mat. när jag hade beställt in min kycklingtallrik åt jag fem pommes. sen ville jag kräkas. nu mår jag illa igen. jag hatar att vara må-illa-bakis. hellre huvudvärk för det går över på 10 minuter. illamåendet sitter i hela dagen.

Nu ska jag nynna vidare på gyllene skor låten.


19.30

Som jag skrev i det förra inlägget så vare lite suddigt igår. men jag kollade på min mobil innan och såg att jag hade massa bilder där som jag tog igår. såå liksom, varför inte dela med sig av dom? heeh, jättesuddiga bilderna.



SÅDÄR. roliga bilder va? lite bilder. men jag kunde inte gå runt och ta kort på alla personer som var där. det skulle ta flera timmar. för ja, det var mcket folk. roligt folk. iiiiih, ge mig igår varje helg. jag ska sitta slaviskt framför datorn och vänta på att vickanpickan och basse ska komma in på msn så dom kan skicka bilder, men dom kommer ju aaaaldrig. vänta är det värsta jag vet.. allvarligt talat.

16.32

jätte jätte jätte JÄTTE kul hade vi igår. skulle jag dö nu, skulle jag dö lycklig. fy satan vad kul det var. linda spydde dock både i mitt rum (över HELA mitt golv) och på bussen in till stan, så hon hängde inte med upp. så jag drog upp själv. jag kan inte förklara hur glad jag blev när jag gick in genom dörren. oooooooouh. tänker inte gå in på detaljer och berätta varenda liten sak som hände igår. bara lite. kom dit lite innan nio nått såntdäär, fick en öl spilld över mitt hår, dansade bugg med JB samtidigt som Fsson sjöng. sen minns jag inte mer. var tänkt att jag skulle hem och sova, men jag vaknade imorse på amandas soffa. fattade NADISH. kunde svära på att jag satt på bussen hem igår.......

Såg att klockan var 07.53 och jag skulle ner till stan 08.05. HUMM.. jag gick upp, i samma äkliga kläder som jag haft igår, kladdigt hår, ränder på kinderna, ett feting-sugmärke på halsen.. som jag på något sätt var tvungen att göra någonting åt. fort skulle det gå också. på med värstinglagret concealer sen drog jag. folk kollade konstigt på mig när jag gick ner till stan. jag såg ut som en rysk prostituerad som haft en hård natt, så varför skulle dom inte kolla?
sen mötte jag josefin, så drog vi till ULLARED med sara, lina och sanna. det var myyyyyys. och jag hittade massa bra saker med. inte bra saker, praktiska saker som jag faktiskt behöver.

nu ska jag torka upp spyan linda spydde upp på mitt rum igår. fresh.

17.36

Jag gillar missförstånd.
det senaste året har varit ett stort missförstånd.
och jag gillar det.. absolut.


16.54

Jag satt och lyssnade på linda precis, och kom att tänka på hur mycket vi påminner om varandra..

- vi pratar på samma sätt
- skriver på samma sätt
- gillar (nästan) samma saker, killar
- får vi reda på skvaller, så skvallrar vi DIRR
- vi avbokar saker lika ofta som vi byter kläder
- vi har hundar och hamstrar båda två, haha
- båda har brunt hår

Vi har känt varandra sen vi var 2 år.. ungefär tror jag. det kanske är därför vi är rätt lika. man blir ju som man umgås. jag kommer ihåg på asklandaskolan var det alltid lärare som undrade varför vi inte hade samma efternamn. "men nej, asså vi är ju inte syskon" svarade vi då. dom trodde vi var tvåäggstvillingar. kul. under åren har det blivit typ 3543524354 miljarder fights. haha, de har varit kul. men utan bråk, ingen riktig vänskap.. eller hur? bråk är till för att man ska lösa dom. då kommer man mycket närmare varandra.



Jag kommer inte vara hemma förrens imorgon kväll. för vi ska till ULLARED hela dagen. roadtrippa. ser jag fram emot. jag ser mest fram emot deras miner när dom får se vilka skivor jag har tagit med mig!! haha, jag ska fixa roliga skivor.

Nu ska jag fixa mig och hoppas på en FÖRJÄVLA bra kväll. eller varrå hoppas, det blir.

14.27



HAHAH, är det bra jag som tycker den här bilden är fruktansvärt jävla hysteriskt rolig? anton sätter i halsen, och mickey och tobbe räddar honom. kul. fina tider.

jag kom att tänka på det, för jag åkte bussen hem med anton idag. längesen jag såg pajkvaskern. vi hade lite sånhäringa catch-up-time. berättade om livet i allmänhet. haha, anton har fått ett nytt husdjur. en guldfisk.. som bor i en vas hemma i hans rum. EN VAS. en lång och smal. han hade lärt den simma lodrätt. en unik firre.
sen kollade vi i metro på biofilmer som gick i alla städer;

Anton: varför har dom med alla städer utan borås i den här tidningen?
Jag: hmm.. knepigt....
Anton: dom har ju till och med daa..dagbi...DAGBIO.
Jag var tvungen att tänka lite: HAHAHAHAHA, det är ingen stad!!
Anton: hahahah, nej fan vad dum jag är.

sen kunde jag inte sluta skratta. och nu tänkte jag lägga mig framför teven och ta en powernap. 2 timmar blir nog bra. sen ska jag iväg igen, och då kan jag inte se ut som en trölsa. jag har FYRA alternativ för ikväll;
- ut och springa med gurra
- försöka dra med mig pajkera till Roma.....
- vara med Linda och Jonken
- dra ut till ushlehavn.

det sistnämnda går nästan bort automatiskt. det första känns inte lockande i regnet. tvåan eller trean. jag får göra sten, sax, påse.. med mig själv. huuuuum.

21.08



SÅDÄR JA.
nu åkte lindsoror, jeppow och denispenis hem. dom kom och gjorde mig sällskap en stund.. i regnet. körde HELA VÄGEN till fristad bara för att röka med mig. dom TJATAR verkligen och be om att få komma hit. jag fattar inte varför? hur kul är fristad liksom.. men vem är jag att säga nej. jag säger alltid ja. rart. försökte få jesper att hämta mig och linda efter skolan imorgon och köra hem oss. jag tror jag lyckades. jag vet att han gör allting för min skull så liksom, heeeh. även ett nej är ett ja. linda ska vara med på våran historia imorgon också. SPÄNNANDE. jag tror hon kommer dö, bokstavligt talat, av uttråkning. men så går det om man ska vänta på mig.

Samhällen går skitbra faktiskt. jag fattar det här mer än NÅGOT annat prov vi har haft hittills. plus att jag tycker det är rätt intressant att läsa. herrejistanes, SÅG NI DET DÄR? vad jag nyss skrev. framsteg, indeed. så mer behöver jag inte läsa idag iallafall. gööööött kött. kanske se en film?

ELLER NEJ, vafan tänker jag med. det är ju greys om 3 minuter. ojjojooj, höll på att glömma. shieet.

LÖRDAG LÖRDAG LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG tack.

12.10



Haha, 1000apor har blivit min nya favvosida. jag kan glida runt där en hel dag. style by mats-mats är min idol. förut var det.. någon? men nu är det matsy. han är söt. och jag sitter och asgarvar för mig själv. fult flin fick jag.

SNART ska jag möta lindsororor. fixa lite grejer tills på lördag osv. likabra att göra det nu så är det gjort. sen jävlar måste jag plygga. kul.

För er som undrar kan jag säga att mitt NP gick skitbra nu när jag tänker efter. haha, jag tog dock den lättaste uppgiften, men orka ta en MVG-uppgift som är svårare än alla andra när jag aldrig har fått MVG, och vet att jag aldrig kommer få det i hela mit liv? så jag tog en VG-uppgift, och ursäkta mig.. men jag blir förvånad om jag inte får VG++++++ på den.

22.11

You know what, you can't see it, but underneath my sunglasses, I'm rolling my eyes


16.58

Haha, gud vad sorgligt. på lördag, eller ska man säga söndag? är jag hemma säg ungefär 04.00, och min buss till stan går sedan 07.04. ALLTSÅ hinner jag sova en halvtimme på bussen, och en halvtimme hemma innan jag ska upp och duscha och allt igen. heeeeh, men jag är inte den som bangar. det ska bli.. spännande.

15.10

Den här veckan kan nog bli den bästa veckan i mitt liv.. so far. förhoppningsvis har jag många fler veckor att leva. den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge som man brukar säga. jag har suttit ner och planerat min vecka (!!) för en gångs skull. nu jävlar ska jag ta tag i skolan och få minst VG på varenda litet skitprov vi har. dags för mitt första MVG under hela gymnasietiden kanske? det vore på tiden.

Måndag: läsa nationellahäftet minst TRE gånger. redan gjort (stolt_brutta)
                 plugga, plugga, plugga lite mer. kolla Wrong Turn 2, The Mist.
Tisdag:   skola, ADAM TENSTA.. som jag inte ens gillar men lite coolt äre väl
                 gå till stan & köpa present till Amandsy, springa (GUSTAV DU SKA MED!)
                
plugga samhällskunskaaaaaaaaaaap tills jag blir blind.
Onsdag: skola, dra hem till Amanda efter skolan, fika och planera lördag, WOOOH
                komma hem, plugga SAMHÄLLSKUNSKAP jättemycket! sen deckar jag.
Torsdag: skola, hem inte göra nååågonting!! underbara dag.. jag och mina filmer.
                  övningsköra en stund möjligtvis.
Fredag:    skola, övningsköra, umgås med kära Lindsor & co. flöt, mat och film. fiiint.
Lördag:    dagen med stort D. jag längtar så jag döööör. stan först, köpa kläder och sånt
                   fixy hos amanda, sen blir det ROLIGASTE någonsin. give me lördag & folket.
Söndag:   07.30 tar jag bussen in till stan och möter Josse & Lina. drar till Dalsjöfors där
                  Sara väntar med bilen. sen drar vi på råååådtrip till Ullared. mysigt. jag har
                  massa pengar också som ska spenderas flitigt!! gött mos. sen kör Sara
                  heeela vägen hem till Fristad. rart av'na.

Det tog på krafterna. på återhörande. 

23.29

Jesper - säger (23:20):

så carro får ta och komma till skolan så det blir ändring

caroline E säger (23:24):

haha åååhja, när jag kommer blire ett helt nytt viskastrand

synd bara att jag vägrar åka in på min lediga dag

hahah

Jesper - säger (23:27):

jo klart du orkar

jag kör hem dig sen ^^

SÅÅÅ imorn på min lediga dag ska jag til viskastrand. hahaha, NÖDVÄNDIGT.


22.52

Jag har gjort så jävla skönt i mitt datarum nu. har tagit madrasserna från min säng och jessicas säng, lagt ut dom på golvet här inne, lagt fyra täcken ovanpå så det blir jääättemjukt, ställt dataskärmen på golvet framför mig, ligger med huvudet på fem kuddar, och massa flöt. jag ligger som en kung. dock är skärmen lite långt bort, så jag ser inte vad jag skriver för bokstäverna är VÄLDIGT små härifrån.

Laddat upp med filmer har jag gjort också.. jag ligger inte bara såhär för skojs skull. Fucking åmål, the mist, saw 4, saw 5, wrong turn 2 och harry potter och fången från azkaban har jag. jag kör en all nighter. batman har jag sett tre gånger reda. 7 timmar ungefär. men den rä så jidrans bra.

Nae, fy fasen jag ser ju ingenting vad jag skriver härifrån. lägger ner skiten.

12.38



" - Böööh, jag är wienerbrödsmonster med wienerbröd på tänderna" och jag fick det på kort. bra carro. JO, det var det jag skulle säga. när jag ändå pratar om mormor så kan jag ju berätta vad jag vaknade av imorse. fick ett sms runt 10, och jag sken upp som en sol. trodde det var Daniel eller nån. men NEHE, det var mormor:

"Läs d1a, assa plz d e 7kt l1".
(översättning för er som inte är så snabba i hövve: läs detta, asså please det är sjukt lätt)

jag var lite groggy fortfarande eftersom jag somnade 7 typ. så jag trodde jag läste fel. men efter 15 minuter skickade hon ett till:

"det är ungdomsspråk.. det är inne med siffror som förkortningar.."

och så att alla ska veta hur min mormor ser ut, så la jag ut monsterbilden.

12.32

Min mormor fick precis jättedåligt samvete. när jag tänker efter, finns det inge bättre än att ge folk dåligt samvete. nu låter jag som en grym människa, men det är sant. jag skulle åka med mormor in till min gammelmormor för att käka tårta, me mormor hade tydligen sett nån jidrans annons i tidningen om en affär som hade öppnat i Bollebygd, så hon drog dit klockan 11.00 och checkade läget. sen ringde jag henn för 10 minuter sen och frågade när vi skulle åka:
- när drar vi?
- men asså.. vi är redan i Bollebygd, sen åker vi direkt till Hulta (där min gammelmormor bor).
- AMEEH..
- vadå.. har du redan fixat dig och grejer?
- JAA, jag gick upp 11 för att vi skulle dit ju.. aja, hejdå.

Två minuter senare ringer hon:

- duuu, vi kommer och hämtar dig.
- ne, skitsamma.. det blir ju världens omväg att åka från Bollebygd till Fristad, sen tillbaka till Hulta.
- nesh, nu kommer vi och hämtar dig.

Sen lät jag lite extra ledsen också. det funkadeju iallafall. så nu ska jag dit och VRÄKA i mig tårta. hoppas det blir tårta med maaassa vaniljsås. mums. eller vaniljkräm kanske det heter.

Just det, igår somnade jag 06.48. DET NI! jag såg på Batman - The dark knight. den var sketbra. jag gillar actionfilmer med snygga pajkar.


04.22



SÅÅ BRA FILM VA!! jag satt och lipade som ett as. såna filmer gillar vi.. jag. nu tänkte jag se Batman - The dark knight, för jag är inte det minsta trött faktiskt. är ovanligt pigg.

Alldeles nyss fick jag ett telefonsamtal från Gustav, som var liiite full. han var stenpackad. men det var trevlans. någon att prata med såhär halv fem på natten.. eller ska man säga mogonen?

Sen hjälpte jag Peroti. han hade kärleksbekymmer. han träffade en tjej på krogen som han blev KÄR i.. på riktigt. han var helt förkrossad för hon hade bara lämnat honom där, sen försvann hon.. helt spårlöst. han var helt förstörd stackarn. men imorgon skulle han adda henne på msn, WOWHOOH, så då gav jag lite tips.. för jag är ju faktiskt tjej, och jag vet hur tjejer fungerar och vad dom gillar osv. sen sa han att jag var "cheeefen". då kände jag att my work there was done.

NU BLIRE BAAAATY.

18.33

Going back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move.
Got some words on cardboard and your picture in my hand
Saying if you see this boy can you tell him where I am?
Some try to hand me money they don't understand,
I'm not broke, I'm just a broken hearted girl
I know it makes no sense, but what else can I do, 

Cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I can be?
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.

15.40

Jag råkade  trycka på en viruslänk på msn nyss. men det hände nog ingenting.. tror jag! det märker jag väl snart.

HMM, annars då? jag har precis laddat ner Katy Perrys, Lady GaGa's, Nickelbacks, The Scripts & Amy McDonalds album. alltså dryga 100 nya låtar som jag måste lyssna igenom. underbart.

Katy Perry - Hot n Cold var sketbra. så ni vet. hehehhh.
The Script - the man who can't be moved. den var fin.
Nickelback - Gotta be somebody.. den var ännu bättre.
Lady GaGa - Poker face. så nu räcker det.

12.29

Skyrken, HAR KÖRKORT säger:

tjaa

du vi ringde er i går men ni svara inte, vi var i borås i går & ville träffa er.

JAHA!!! och det säger ni nu??! här harjag inte träffat dom sen vi var i Danmark, så har jag glömt att säga att jag har nytt nummer.. dålig stil, av mig.

Igår blev det inte riktigt som tänkt dååva. kollade på idol hemma med mammsen, sen drog jag upp till Linda och skulle kolla på film. det är kul att komma in till Linda för man vet aldrig vilka som är där. igår var det Robin, Krefors och Totten. för ja, dom är ju faktiskt låtsas-syskon och bor med varandra, så det var väl ingen överraskning. borås snyggaste bror har hon ju iallafall, hehhheh. HAPP, där stod jag helt sheleten i prasselbrallor (HAHA, ingen förstår nog det roliga i ordet prasselbralla) ööhm, jo jag stod där i prasselbrallor och blev som en tomat i ansiktet. KUNDE HON INTE SAGT DET INNAN JAG KOM? aja, de var bara pudra näsan och se glad ut. sen såg vi fiiiilmis. Seed kollade vi på. den var heeeemsk, och sjuuuk. sen någongång runt 02.30 var jag hemma, och deckade fint i min säng.


Idag blir det utgång.. WOHOSAN.


19.21

Haha, sånthär är ju bara FÖR deprimerand. när man har gått och sett fram emot någonting en hel vecka.. sen skiter det sig precis innan man ska dra ut. den här gången skyller jag på Denis. bara på Denis. (och NEJ jag stavar inte fel.. han stavas Denis, moboffret).

Tur att gårdagen var kul iallafall, och att jag fick i mig min mängd då.. annars hade jag nog haft torka idag. suttit och skakat och varit gråtfärdig.

Men om 24 timmar sitter vi på en privatferra. bättre än krogen enligt mig. elleeeeer.. det blir swing senare på kvällen. men först ferro hos joakim. DET blir mysigt, och DET blir av.

Tjugofyra oändliga timmar.. tjugofyra oändliga timmar.. tjugofyra oändliga timmar.

NU VET JAG!!! Kemail och dom är ju för fasen i borås ikväll!!! åh vad dum jag är, hade jag helt glömt av. dääääär fick jag till det. jag ringer Kemail och hör vad dom gör. smartare än mig går ju inte vara.

18.00

Och så tillägnar vi alla en liten fiiin tanke, till mina fina vänner Lina och Sara som båda fick körkort idag. GRATTIS TÖSABITAR. jag förväntar mig roadtrip med någon av er SNART.. bara så ni vet. så nu har jag paxat ett säte i bilen. den som sätter sig på mitt säte, eller låter någonannan ta min plats är inte min vän längre. haha, zkåjaaah.

Nej men seriöst, jag förväntar mig faktiskt en roadtrip. eller jag lägger härmed fram ett förslag kanske jag ska säga.

11.04

Jag vaknade precis. och jag ska gå till min buss om en kvart. det funkar inte riktigt. alltså får jag välja; komma en halvtimme försent, eller skita i lektionen helt. jag har inte skolkat på typ 4 veckor, så jag tror iofs inte en lektion spelar så stor roll. jag kan ta det extra lugnt istället. fixa mitt hår för en gångs skull, käka i normalt tempo. ja, så får det bli.

IMORGON ska det blir kul. jättejättejättekuuuuul.

01.22



Det här är från när Björn, Johan & resten av deras monstercrew var i Borås. det är ju pinsamt, ett rum med 4 bord och 2 stolar. hahaha, jag skrattade iallafall så jag grät.. och med den säger vi GODNATT.

22.13

OHUHOHUHO.. nu har jag varit ute och tagit en kvällscigg med Jesper, Denispenis & Lindsor. trevligt folk det där. får väl se hur det slutar på fredag. he heeee. dom tog iallafall bilen hit för att göra mig sällskap. det var fruktansvärt rart måste jag säga. jag menar, det är ju ingenannan som gör mig sällskap nu för tiden iallafall. men dom är elaka.. retar mig för massa saker. men jag har elaka kommentarer på lager. ååhja, vänta bara.

GOSSIP GIRL NU. wooooh

16.06



Vi såg på en film idag på bio som jag inte kan sluta tänka på. Klassen hette den. jag tycker den var skitbra (även fast den var FINSK!!) och jag satt stilla & tyst hela filmen.. och det hör till ovanligheterna. hade den inte varit baserad på en verklig händelse hade jag kanske inte suttit lika stilla? den var SJUK, och att det faktiskt har hänt är helt.. nae jag kan inte ens förklara. ett tag i slutet började jag må illa (!!) för jag tycker det är så jävla hemskt. det är klippet längst ner som är så hemskt, eller ska man säga vidrigt? läskigt kanske? jag kommer drömma mardrömmar om den här filmen. men samtidigt vill jag se den igen?
Den överträffade det mest i otäckhet och grymhet. se den säger jag bara. ooush, man fick sig en tankeställare.. minst sagt. och en liten parantes sådär var att huvudpersonen, en av dom, var gaaalet lik christiano ronaldo. var det någon mer än jag som tänkte på det?

HAPP, vad händer idag då? absolut ingenting. ska ut och gå snart kanske. sen.. inget.

JAG VILL HA FREDAG!!! hoho

18.12

Alltid i mitt hjärta. 


länk ja.

17.31

Hahaha, idag var det första gången på jag vet inte huuur länge, som jag skrattade. på riktigt. så det kom tårar. inte en gång, TUSEN gånger. dom är bra roliga mina gamla klasskamrater. jag har vita ränder på mina kinder. det var kul. med dom behöver jag inte vara någonannan än mig själv. gamla vanliga carro. jag har saknat dom, & ibland tänker jag att jag skulle kunna göra vad som helst för att få gå i 93C igen..

osammanhängande text, ja.

15.36

caroline E säger (15:33):

gustav är ju inte snabb iallafall

jag vill gå NUU
hade han varit en vildvittra kunde han flugit oss till city..

- LipkinTM säger (15:33):
Njaa, hade inte velat bli jämnförd med Borka-Birk

Fy FAN vilken tönt
caroline E säger (15:33):

ronja dååå??

hennes hår kan man använda som mossa i adventsljusstakar

dagens humor.

Gustav är jättelångsam. han är snigel. snigel-gustav-muff & birka-jonis. mina gamla classmates. inte att leka med.


01.58

Trägårn har snälla dörrvakter. eller man TROR dom är snälla. skenet bedrar!! innan man går in så står dom och småpratar lite. men har man inte leg att visa, då blir dom otrevliga jävlar. igår löd vårat samtal såhär;

Tanten i garderoben: du har inget leg, ut härifrån..
jag tog på mig och började gå ut.. då möts jag av dörrvakten (den feta):
Fet dörrvakt: HAHA, nananana du har inget legg.. ååh det är SÅ synd om dig hihi. kom tillbaka om tre år heehehe.
sen stog han och härmade mig hur jag hade sagt där inne, när jag försökte övertala tanten i garderoben att jag var 18. då blev jag så JÄVLA sur (och jag hade alkohol i blodet) så jag klämde fram:
Jag: vad är ditt problem jävla FETTO?!
ur min mun!!! som aldrig säger elaka ord.. iallafall så tog han åt sig & blev SKETASUR
Feta dörrvakten: DUUUUU... bäst för dig att du springer.
Aci har sagt att man ska akta sig för en fet vakt, skallig och med glasögon för det var han som slog ner antons kompis.. och han passade in på beskrivningen, så jag SPRANG. hhaha, samtidigt som resten av kön (hälften) applåderade åt mig. då kände jag mig stolt, när dom applåderade. då kände jag att min kväll var lyckad.

sen gick jag förbi Swing, och där träffade jag en och en annan själ som skulle fixa in mig, men trofan inte det gick. stog bara och pratade lite med vakterna.. som var jättesnälla... faktiskt. och söta. söta grabbar. jag sa åt dom att fixa så dom jobbar hela vecka 52 & 1. för då jävlar lär vi ses.

SOVA NU. puss.

00.37



Åh..
eller förresten, undra hur många gånger jag har börjar ett inlägg med "ååh". jag ska inte göra det idag igen.

HEJ.

det lät fjompigt när jag sa det högt. IALLAFALL, skit i vad som hände igår.. eller inte hände. det spelar ingen roll. det är DU som gör mig glad. inte den däringa killen som jag träffade då, eller han som jag pratade med den gången osv. det är du du du. och det har det varit sedan den dagen för ett halvår sedan. ett halvår.. det låter som en lång tid. men vi har inte pratat på ÅR känns det som. jag insåg hur jävla bra du är alldeles nyss.. när du sa det där. jag talar i gåtor. JAG GILLART.

iallafaaaaall igen.. för er som undrar vad jag gör en söndagskväll (natt) som denna, så kollar jag nyaste avsnittet av Gossip Girl. Nate och Jenny blev tillsammans. det var som FAN. kul för dom. flytta till sverige istället så jag kan bli ihop med chucky bassy. mmh, fiiiina tankar.

kvällen igår var konstig. åt med folk jag inte vanligtvis pratar med (dock inte alla), förfestade med samma folk, sen drog till stan med samma folk. folk jag inte har ansträngt mig att prata med. men dom var snälla allihopa. det är rara flickor. och WROOD.. vad ska jag säga om hennes kväll? den var galen. HON var galen. men man fyller bara 18 en gång, right. så gör det bästa av den kvällen liksom.

23.49

TROFAN inte jag deppar. jag sitter ju här med mina favvo-pajkar. eller favvo-pojke?
det återstår att se. puss på lördagar.