Why do you play with my heart? Why do you play with my mind? You don't know how I feel, not at all.

Jag hatar Borås. jag hatar folk som hittar på saker. jag hatar när folk tror saker som inte stämmer. jag hatar allt det.

Don't wanna talk, cause talk always turns in to fight

Vet ni vad jag kom på precis? det här är min sista skolvecka NÅGONSIN. fyra skoldagar kvar. FYRA SKOLDAGAR! det är lite sorgligt. det har varit de tre bästa åren i mitt liv, utan tvekan. det finns ingen bättre skola än Bäckäng. ååhåhå, jag vill inte sluta.

Jag kommer ihåg kemilektionen vi hade när vi tog det här kortet. roligaste lektionen under hela gymnasiet. vi var 16 år och hade nyss lärt känna varandra. mmmmh, tider.


I keep on fallin' over and over again



34 grader ute! hallå eller. det är för varmt. jag och Malin gick ut klockan 11 och började sola. nu luktar jag bränt och ser ut som en kokt kräfta. mitt ansikte gör så JÄVLA ont. en kall dusch nu kanske skulle hjälpa lite.

Helgen har varit braaa. slö, men bra. jag har skjutit upp alla mina läxor och inlämningar som ska vara klara på tisdag, så nu har jag hur mycket som helst att göra. men det gör jag senare.

I fredags var jag med Malin, Amar, Anes och Almin. jag ska aldrig mer laga kyckling. jag kan inte laga mat, så enkelt är det bara. det vet nog de flesta nu hoppas jag. jag vet inte riktigt vad vi gjorde.. chillade och myste typ. eller mööös som vi säger i skogen.
Igår följde vi grabbarna grus till bussen, sen fortsatte jag och Malin till Gingri. vi gick!! i värmen. pheuuu.. det var jobbigt. men vi kom fram iallafall. sen la vi oss ute och somnade några timmar. sen kollade vi på Robinson-finalen och somnade igen. med andra ord gjorde vi inget viktigt igår. bara sov.

Idag ställde vi klockan på 10.00 och gick ut och solade. resten vet ni redan. nu ska jag lägga mig ute och sova lite till. för jag är TRÖTT. tror det är nått fel på mig. vitaminbrist eller nått, haha. sen ska jag plugga. och plugga lite till.

Finns det plats i din värld för två?



Sommar -06

Idag är en sån jag-kan-inte-sitta-stilla-utan-att-råka-fälla-ner-ögonlocken-och-somna-till-lite-vad-jag-än-gör-dag. jävligt jobbigt! och jag måste plugga som ett djur idag, annars är jag rätt körd imorgon. så frågan är om man ska sova en timme och plugga senare, eller skita i att sova nu och plugga först sen sova direkt efter. jag venne. vill bara att alla inlämningar och all annan skit ska vara slut. jag vill ha nästa vecka då ALLT är klart, och skolan bara är en liten skitsak som man inte behöver bry sig om. 15 dagar kvar. vi orkar.

Alla som har haft bal, har iallafall haft en jävla tur med värdet än så länge. när Almås hade bal regnade det hela dagen, sen blev det sol på kvällen. och idag när Viskastrand ska ha bal har det regnat hela dagen, men nu är det fiiiint. hoppas vi också får fint väder på våran bal. shalala.

Make your heart believe a lie



1-0 till Barca. det trodde jag faktiskt inte. men men. dom vinner säkert. men jag hoppas att dom inte gör det. shalala.

Jag har pluggat som ett as idag. nu är jag klar med två inlämningar, och jag ska börja med min tredje. lika bra att få klart skiten så slipper jag sitta med alla inlämningar i helgen. jag trodde INTE jag skulle gå ut gymnasiet utan några IG:n. men hepp, jag hade fel. ig-fria carro. då pratar vi bra skit.

We were never ment for do or die



Seriöööst, jag dödar snart kaninen som står på baksidan. min granne har köpt en jävla kanin som är dom har ställt precis utanför fönstret. på kvällarna och nätterna får den rycket och börjar springa in i väggen eller nått. det låter typ som någon sparkar en boll mot väggen och det låter så jäääävla HÖGT! igår kunde jag inte somna. . ååhåhå, jag klarar inte av det ljudet 5 minuter till.

Iallafall. imorgon har Viskastrand bal och jag vill kolla. lilla jonis och gurris. eller gustav ska nog inte vara med? martin ska ju vara med också. mina gamla klasshomies. jag har aldrig sett någon av dom i frack eller kostym. det kan ju bli.. spännande. och på fredag har Teknis bal. woho, det måste man se på också. sen den 3:e har Amanda bal. den går inte heller missa. en jävla massa bal nu.
Varför har vi våran bal så jävla sent? jag har något att se fram emot iallafall. allting är fixat och klart. precis allt. bilen, håret, klänningen, sminket, vart vi ska vara innan osv osv. bara det blir fint väder... hööömdidöm.

So I can make it juice for you



Jag har gjort dagens goda gärning idag. åkte ändå in till stan för att lämna en bok. jag är väl för snäääääll. det firar vi med glass, japp. plugga måste jag göra med. jävla plugg hela tiden. men vet ni? bara 18 dagar kvar nu. sen tar vi studenten shalala.

Just det, imorgon får vi reda på vad vi fick på vårat projektarbete. spännande. hohoho.

But it doesn't matter

Jag kommer behöva sitta uppe hela natten och plugga. åååhåh, får panik när jag tänker på företagsekonomin! har knappt öppnat boken, och allt som jag kunde förra veckan har jag glömt.. ALLT. och samhällen, phuuuf.

Och så måste jag duscha, måla naglarna, noppra ögonbrynen med. ibland vill jag vara kille.
Och ibland önskar jag att jag inte hade en dator som jag fastnar vid 24/7 istället för att göra saker som jag måste göra.

When I see you, my mind goes on a trip



Min frisör är bäst, så det så. jag har aldrig varit såhär fin i håret. ALDRIG. jag och Simon kommer vara snyggast på balen, ingen tvekan om saken. iiihih, jag vill ha bal NU. allting är fixat och det ska bli så jävla kul. nämnde jag att jag är bäst på att dansa vals också? för det är jag. haha, mmhm.

Jag kom hem från stan precis. fixade håret klockan tolv, sen har jag gått runt i stan och kollat lite och fikat med Granny. jättefint väder idag också. synd att jag måste sita inne hela dagen och plugga då. jag har så jävla mycket i skolan så jag vet seriöst inte vad jag ska göra. jag kommer aldrig hinna med allting den här veckan. omöjligt. men jag börjar lite.. sen får jag se hur långt jag kommer.

Jag har ju min glass annars. kaksmulor & kolasås. mmhmhm!

With theese few words I say goodnight



Imorgon ska jag upp 8.30 och plugga. sen ska jag till frisören. efter det ska jag till skolan. sen vet jag inte vad jag ska göra. spela piano kanske? venne. ironisk. trött. död måndag vare häääääär.

Livin' la vida loca



VET NI VAD JAG HAR HITTAT? en keyboard! eller säger man ett keyboard? hmm.. svenskasnillet. iallafall, den låg under Jessicas säng. jag har gått runt och inte gjort någonting hela dagen så jag blev överlycklig. det finns sånthär program i pianot som gör så man kan lära sig en låt. så jag har lärt mig hela Ricci Martin låten. ni vet den som var populär för 25 miljarder år sen. jag är inte alls efter, nerå.
Att spela piano måste väl vara träning för någon kroppsdel? fingrarna, armarna? benen kanske.. om man sitter på något roligt sätt.

Jag ska röra arslet från datorn lite. spela piano. you're looking at the new neard.

I'm so three thousand and eight, your so two thousand and late


You only got one shot, tonight is your chance to blow

Åhej, det är fint väder ute. en cigg, sen ska jag plugga. reeeeeeeedan.


He turns my world around whenever he is touching me


Sommaren -07 var den bästa, OCH mitt hår var överdrivet långt.

Jag måste seriöst börja röra mitt fläsk oftare. iallafall från datorn. hitta på lite saker typ. min bortförklaring idag är att det är söndag, och det är en såndär slödag. jag behöver inte en bortförklara mig. jag gillar min dator, that's it <3

Jag såg världens SÄMSTA film igår. Shark Swarm. fy fan, se inte den. jag somnade i soffan och vaknade klockan fyra när min syster kom hem. då tvättade jag bort mitt smink och skulle gå upp och lägga mig. då kom jag på att jag var tvungen att byta påslakan, för min cepehund hade äcklat ner hela lakanet. så jag bytte, sen blev jag jävligt pigg. så jag låg och kollade upp i taket i 2 timmar. sen var klockan 06.00 och det var jätteljust ute, så jag gick upp och tog en cigg sen somnade jag fort som fan.

Nu sitter jag och funderar på vad som händer idag. jag borde plugga. MÅSTE plugga. gaaash, jag årkar inteeh.


I dont don't wanna tell a lie

Nu har jag planerat min kväll. iallafall ett par timmar. nu först av allt ska jag fixa mig, annars funkar ingenting. sen ska jag in till stan och möta A och fixa en sak. efter det ska jag ta bussen hem och gå till City med Gurra (och Anton?) och köpa gooooooodis. sen ska jag väl dra mig hemåt och se på den där dåliga hajfilmen jag har hemma. helt ensam. alone. övergiven.

Dessa nyktra helger........

We'll make this last forever



Gustav säger (15:22):

jag spelar sims 3 nu as kul!

caroline, säger (15:22):

va va va va?!?!?!?!?!?!?!?!

haha

finns det TREA?

Gustav säger (15:24):

amen riktigt najs

man kan typ göra allt som man ville att man skulle kunna göra i tvåan! haha

klockrent

caroline, säger (15:26):

vaaaaaa

ååååååh

hahahah

växer magen när dom blir med barn?

Gustav säger (15:26):

aa! och dom spyr!

Jag vill spela Sims 3! haha, jag var beroende av Sims när jag var liten. eller mindre.. jag var sorglig. satt inne och spelade Sims istället för att vara ute med alla andra ungar som inte hade någon dator hemma. sen gick jag ut och skröt om att jag hade 3 Sims-spel hemma medans dom inte ens hade någon dator. det var livet.


No need for words


You have not lived, until you've found something worth dying for

En gång var jag 17 år, full, blond, avgudade rosa, hade en ful mobil och gillade Malins toalettspegel.
Jag är SÅ glad att inget av det finns kvar.


You can't se the broken pieces that's inside me



OHO, jag hittade min balklänning på internet. kul. bal om 18 dagar. heeeelt wacko. jag vet inte vad jag ska ha för frisyr än. jag vill ha löshår, men frågan är om jag hinner fixa det innan balen? ska iallafall till min frisör på måndag och prova massa olika frisyrer. och FÖRHOPPNINGSVIS finns det någon som jag gillar. annars börjar jag gråta och lägger mig i ett dike.
Nej, så kul ska vi inte ha det.

Idag då? jag tror jag ska träffa A en stund.. men det finns ju ingenting att göra i Borås så jag vet inte. Borås är döden. måste iallafall in och träffa honom och köpa ciggisar. så det ska jag väl göra. sen vet jag inte vad som händer. Malin kanske inte ska jobba idag, men då vet jag inte vad hon ska göra.
Möööök, mamma och alla ska vara hemma idag och jag vill INTE vara hemma då. orkar inte, vill inte. det är ju lördag för fan. krogen tar vi nästa helg. inte den här helgen. ingen bra ide.

Jag ska gå och planera min dag lite. annars kommer det bli att jag bara sitter hemma och jag VILL som sagt inte.

I'm more than a bird, more then a plane, more then som pretty face beside the train

Haaaaapp. nu sitter jag hemma hos Malin igen. jag har sprungit fram och tillbaka i Gingri hela dagen känns det som. hem till Malin, hem till pappa, hem till Malin, hem till pappa.. ja ni fattar. jävla springande. kanske får smala ben? äsch, vi säger så.

Jag ska snart hem till mitt gamla vanlig hem. jag skriver mer när jag är hemma. jag har ju hela kvällen på mig. HOHO.

I'm a diamond, and you're the man with the money



Jag är så FRUKTANSVÄRT sugen på godis. inte just godiset på bilden.. för det ser ju bara förjävla äckligt ut såg jag nu. lakrits, huuua. nae, jag är sugen på marabou daim. det hade suttit fint i min mage nu. men istället sitter jag och knaprar på ett äpple.
Kan jag inte sluta röka kan jag iallafall börja äta någorlunda lagom mycket vitaminer varje dag. jag har hört att äpple motverkar gula tänder också? inte för jag tror det stämmer, och inte för att mina tänder har blivit gula. (ta i trä!)

Nu tror jag att jag säger godnatt till bloggen för idag. det har blivit lite för mycket av den här varan idag. så, vi hörs imorgon. GODNATT.

Boy you're killing me and you know you do, always tease tease

Det här kan vara den bästa svenska filmen någonsin. En kärlekshistoria.


On a mission for a better position

Haepp, det blev inget Swing idag. jag fixade mig iallafall. heeelt i onödan.
så ni kan ju få se hur kul jag har:






HAMEN. jättekul. hihohiho. och jag är på SÅ mycket bättre humör nu. inga depressioner här, nej nej. bara glädje. fristad-glädje. non ironic.


Oh boy you're killing me and you don't even know it
Tried to hold back but I can't control it
So I'm stepping to you, skip the how you doin
grab your hand and pull you closer to me
out the door we're slipping, then we start to kissing
boy you're invited to my fantasy
and all I need is to feel you

You were my last, my first

Ensam hemma tills på fredag. helt övergiven.
övergiven. mörkrädd. deprimerad.

Jag skulle kunna börja gråta nu. jag vet inte varför. allt känns bara jobbigt. hela veckan har jag gått runt med en jobbig känsla i magen. ingenting har varit bra. grov depression, here I come.

She was lost in so many different ways, out in the darkness with no light



23 dagar kvar till studenten!! helt gaaaaaaalet vad fort det går. jag börjar få panik. har alldeles för mycket inlämningar och prov kvar. men jag har rätt många dagar ledigt nu iofs. man kanske borde passa på att få lite gjort.

Swing, inte swing, swing, inte swing. jag kan inte bestämma mig. allting blir så krångligt. MEN jag behöver den här fyllan mer än någonsin. jag ska supa bort mina depressioner. och just det, jag röker igen. se mig som en heltidsrökare. jag kunde inte hålla mig mer än en dag. det suger litegrann va. JAG suger. men Emilia tar med sig sin cepebok på tisdag, och DÅ slutar jag röka.. garanterat. tänk vad mycket pengar jag skulle sparat. och tänk vad bra min lever skulle må. tänk om.

I've practice this for hours, now I think I've got it



Jag har precis käkat och jag är så så så röksugen så jag kan börja gråta. buhu, men håller man en penna i handen och tänker att det är en cigg så blir det lite lättare.. faktiskt. fantasi ni vet.

Kul väder för arenakampen? ösregnar! tur att jag köpte ett parra förra veckan dårå. men det står att det ska bli finare väder senare, så vi hoppas la på det.

Jag måste ta på mig nu och sen springa till bussen. CIAO.

Tu me va si bien

Vet ni vad? jag tror jag håller på att bli deprimerad. ingenting går som jag vill, och folk gör inte som jag vill att dom ska göra. eller så känns det bara så idag för att jag inte fått cigg. vi märker imorgon.

Jag tror jag ska sova lite nu iallafall. helt jävla cepetrött.

It's no surprise that I'm gone tomorrow, I can't believe I stayed till' today



Rökfri: dag 1

Kan ha varit en av de värsta dagarna i mitt liv. jag tände en cigg påväg upp till skolan för jag kunde inte hålla mig. men Amar tog den och släckte. buhu, sen tog han min sista och gav bort tror jag. alltså tog jag min sista HELA cigg igår klockan åtta typ. nu är jag dock inte röksugen alls. jag är bara hungrig. men när jag har käkat kommer jag kunna göra vad som helst för en cigg. men ICKERÅ.

Jag har gått runt och sjungit på cepelåtar hela dagen också.. tror jag har gått igenom alla låtar som var med i melodifestivalen. everyboooody move your body, we are doing the nooorpa! ni ser? dom hänger fortfarande kvar. sätter sig som en cancertumör på hjärnan. inte för att det skulle vara kul att skämta om cancer, nesh.

Just won't live for someone until he lives for me





Klockan är bara 07.50. och jag ska ta bussen som går 11.00!! min kära underbart efterblivna hund kom och hoppade på min dörr klockan sju, och efter det kunde jag inte somna om. så jag tänkte att det är lika bra att gå upp. jag försover ju mig inte iallafall. och jag har lång tid på mig att käka frulle.. så jag slipper ta med den till bussen idag. om jag orkar hinner jag till och med läsa igenom mitt tal en gång innan jag drar. MHM, jag hinner göra mycket på tre timmar.
_______________________________________________

Meep, en timme kvar och jag är såååå uttråkad. om man skulle ta en tidigare buss kanske? eller.. vad ska jag göra i skolan övergiven? huuua.
Det värsta ÄR att jag har 3 cigg kvar i min väska........... men jag SKA sluta röka idag. och jag SKA lukta gott hela dagen. den som känner att jag luktar rök får slå mig, huur hårt den vill. men ändå, tänk vad gott med en cigg. iiiihihii, nae! mina överblivna cigg ska malin få. det har jag lovat. och jag måste ju försöka hålla någonting jag lovar.

Have people ever told you that you've got to much pride?



Jag vet inte riktigt vad det är Malin dillar om, men tydligen ska alla till Swing på onsdag? åhåja, fint skare va. så, nu när jag inte har någon anledning till att stanna hemma längre så är det väl bara dra dit? supa skallen av mig, träffa lite folk. precis vad jag behöver. men SÅ opepp. känner inte för krogen någonstans. krogen suger.

Men ja.. onsdag kör vi ändå. kryper vi inte hem är det ingen riktig utekväll.

Going faster then a rollercoaster

25 dagar kvar!


You'll be in my heart



Det kanske är lika bra att göra klart allt plugg som ska vara inne nästa vecka nu istället? så är det gjort.. så slipper jag få ångest och lämna in saker försent. jag har redan ångest så det räcker, haha. jag har liksom inget annat bättre för mig idag ändå. SATS kan vänta några timmar. och nu har jag glass också. mmmhm <3

You're my lover, undercover



Jag har så tråkigt så jag svimmaaar. det hade nästan varit roligare att vara i skolan på måndagar. kommer inte vara i skolan någonting den här veckan. har en eller två lektioner, sen är vi lediga resten. jag tror jag ska ha mitt tal imorgon. vad är hat. huhueuueea. jag vill inte, vill inte, vill inte. jag gillar inte filosofi.

Min dag kommer spenderas i soffan framför tv:n och framför datorn. jag ska kolla klart SATC. just det malin, jag har dina OC-skivor fortfarande! haha, såru vet. det är bra att malin finns. jag får låna serier av henne. eller.. hon är bra till många andra saker också. lilla tosserååå.

Oepp, nu ska jag försöka få igång min andra dator och gå ner, lägga mig i soffan,glo SATS och försöka plugga lite. äta ska jag göra också. ovanligt vaaaa.

Everybody move your body, let's do the norpa

Jag kommer ingenstans. inte med pluggandet eller ut. alla är tråkiga på söndagar. så enkelt är det.

Miss kiss kiss bang come let us sing



Nu har jag skrivit klart nån jävla svenskanovell. den handlar om en tjej och en kille som inte kan vara tillsammans. nemen, passande. den blev rätt tragisk egentligen. funderar på att skriva om den.. Ulla kanske börjar gråta om hon läser den. det får ju inte hända, heeeeh.

Jag vill gå upp till city och köpa glass. men Jessica vägrar hänga med mig. och jag tänker ju knappast gå upp själv eller. oeeepp, jag måste göra någonting iallafall. här kan jag inte sitta resten av kvällen. jag.möglar.fast.i.stolen.

Just det, på tisdag ska jag sluta röka. jag har 6 cigg kvar, och dom kommer jag röka upp fort. sen när dom är slut så slutar jag. FÖR GOTT. hoppas jag iallafall. jag orkar inte gå runt och stinka askfat mer. huuue, rök luktar äckligt egentligen. och tänk vad skönt när håret luktar schampoo och inte rök. MMHMHM. det funkar säkert. nikotinplåster, grajt.

Just take my hand, hold it tight



Ni ser hur glad min syster är på det här kortet? SÅ glad och 10 gånger gladare kommer jag vara på studenten. efter jag har gråtit för att jag kommer förstå att jag aldrig mer kommer gå i skolan.. hur konstigt det än låter. men efter det kommer jag vara glad. får jag inte kramp i käkarna är det ingen riktig student.

Jag somnade jättesent igår, så jag sov för länge idag. kommer inte kunna somna inatt. så kommer jag bara ligga och tänka på allt. jag hatar när man ska sova, då tänker man alldeles för mycket på onödiga saker.
Men jag sov länge så jag är pigg. tänkte städa mitt rum idag och göra massa läxor. min svenskaläxa har jag redan gjort. bättre sent än aldrig, den skulle in förra veckan. men nu är den klar. nu ska jag bara skriva en Novell, Historiainlämning Filosofital, Samhällsanalys och Företagsekonomi. varför skriv jag det med stora bokstäver? iiiih, bra fråga.

I'm inlove with a fairytale, even though it hurts

AAAAAW, norge vann. första gången på evigheter någon bra vann. jag ska gifta mig med honom när jag blir stor. ska bosätta mig i Norge och vara hemmafru medans han försörjer mig och mina perfekta barn. vattentät plan.

NU: cigg & OC.


I've got my sight set on you, and I'm ready to aim



Jag hoppades på att någon skulle komma och plinga på min dörr och fråga om dom fick komma in och se melodifestivalen med mig. ännu bättre hade varit om dom hade köpt med sig godis. det hände inte, tro det eller ej. så jag har kollat 10 låtar själv. alla fyra som jag ville höra har redan varit, så jag känner inte att det är någon större mening att fortsätta kolla.

En rätt tråkig festival detta året. höjdpunkten var i början när Dima Bilan flög ner från taket. mmmmmh, han är snygg. farligt snygg. men men, det kanske blir bättre sen.

______________________________________________________

Okej, jag tar tillbaka vad jag sa. det var ju för fan bara bra låtar efter pausen. vinner inte Norge eller Tyskland vet inte folk ute i världen hur man röstar. jag är HELT 100% inne i det här nu. det blir lätt så... men iallafall, jag hoppas på att Norge vinner. jag fick gåshud när han sjöng, och han som sjunger är så söt så till och med JAG skulle vilja adoptera honom. han är 23 år, så jag kanske borde satsa på att gifta mig med honom istället.

Någon av dom vinner iallafall.

Tyskland;


Danmark;

Still I can't let you go, it's unnatural you belong to me I belong to you



Jag sitter hemma på en lördag. tilläggas ska att jag har på mig mjukisbyxor, världens fetaste tröja, inget smink och håret uppsatt i en bulle mitt på hövve. söndags-outfiten.. PÅ EN LÖRDAG. jag vet inte vad som har hänt med mitt liv? vet heller inte varför det har blivit att jag sitter hemma på helgerna, övergiven. jag känner inte för att dra till Swing längre, inte Träggan heller för den delen. jag trivs bra hemma, med mina kakor. gå på krogen kan jag göra när som helst. heh, vi säger så.

Melodifestivalen idag dårå. det hade ju varit roligare att se den tillsammans med någon? men jag ORKAR faktiskt inte anstränga mig och fråga folk vad dom gör idag. jag har nog tappat stinget. det låter som det iallafall.
När vi käkade hemma hos Malin innan så drack jag lite öl med Malins mamma. det var mysigt. Malin fick inte dricka, för hon ska jobba ikväll. jag led med henne. jag blev bara sugen på att dra ut när jag drack mina öl. tragiskt. T to the R to the AGISKT. för jag ska ju inte ut. fake hopes.

Och jag saknar en viss person så mycket så jag vet inte vart jag ska ta väääääääääägen. jag försöker hålla det för mig själv. men nu gör jag ju inte det i och för sig.. hmm, där ser man. tillåt mig känna lite depression, bara idag.


If you've got something you wanna say to me, say it not and don't say I didn't ask



Nu är det såhär dåva. att jag har legat hemma hos malin HELA dagen fram tills nu och kollat OC, och jag kan tamefan inte sluta. så nu ska jag lägga mig och kolla på resterande sju avsnitt. SÅG NI? sju avsnitt. sju hela jävla avsnitt. det kan inte bli bättre.

Först ska jag agera vuxen och laga kyckling och ris till mig själv. det kan bli svårt eftersom jag är en jävel på att göra misslyckad kyckling. vi får se hur det går.
När jag har sett klart alla mina OC-avsnitt och om jag fortfarande är vaken (mot all förmodan) så kan jag skriva lite till. jag känner för att skriva idag. bara inte just nu.

I'll give you the dream you never deared to dream



Jag borstade mina tänder precis. jag borstade och borstade, tills jag kände någonting som kändes som ett hårstrå i munnen. jag tänkte att jag bara inbillade mig eftersom hårstrån är det VÄRSTA jag vet, och fortsatte borsta. när jag spottade såg jag ett groteskt svart hårstrå i skummet. då lät jag fantasin flöda och tänkte att det var en gammal äcklig gubbe som tvättat sin pungsvett med min tandborste medans jag var borta idag. då lutade jag mig över toaletten och spydde.

Jag ska även tillägga att jag slängde min tandborste. nu borstar jag tänderna igen.. fast med en ny och GUL tandborste. fri från pubishår.

You come ridin' to the corner, cause you know you would miss me if you didn't



Ni ser att jag cruizar på bilden? det är PRECIS vad vi ska göra nu. fast i en bil.. inte på en cykel i Gingris djupa och oändliga skogar.. poetiskt. Malins syster har fått körkort så dom kommer och hämtar mig strax. ååååja, jag är glad för hennes skull. Malin med. nu tar hon för givet att hennes skjuts hem på torsdags-nätterna är kirrad. jag är väl glad för hennes skull också.. antar jag.

Skolan var idag var bara onödig. jag försov mig, kom dit med inställningen att jag skulle ha tal, fick reda på att jag INTE hade tal, satte mig i bibblan, gick från bibblan, hittade Jamal, gick runt, gick till city, åkte hem. allt det där tog på nått sätt tre timmar! hur?

Nu ska jag spraya håret. en hel sprayflaska. det behövs, för vi ska köra räcer.
HAHA, skrattar man inte åt det har man ingen humor. jag skrattar, åt mig själv.

Before they put us in a coffin, I’ve got things to say

Efter att ha försökt i två månader, har jag äntligen lyckats. JAG VANN ÖVER ANTON PÅ RÖJ. nu leder han med 25-16. det ser mörkt ut.. igen.

Nu vet alla att jag vann EN gång iallafall.


Jag dör hellre, än att jag ska leva utan dig varje dag



Nu är jag hemma igen. home sweet home. jag & jessica åkte med mormor ut på "roadtrip" efter skolan. en roadtrip till Vedum. stället som Gud glömde. herregud. dom har en bra skoaffär.. inget mer. dom hade inte fina skor idag, besvikelse till tusen.
Efter vi hade kollat skor drog vi och fikade i en annan stad. en stad som jag helst inte nämner vid namn. det är för pinsamt. en stad där invånarna lever på att åka eu-moppe och epa-traktorer. och NEJ, jag pratar inte om Fristad.

Nu har jag klämt i mig fetaste pizzan och väntar på att mamma ska komma hem med godis. jag gjorde bort mig när jag skulle beställa pizzan. jag skulle beställa en caprisiosa (som jag inte ens vet hur det stavas) till granny. jag vet inte hur det stavas, och jag vet verkligen INTE hur det uttalas, eftersom caprisiosa är något av det äckligaste jag vet. så jag sa att jag ville ha en "caprisåååsha". dom som jobbade bara skrattade åt mig. jessica också. jag blev illröd i ansiktet och sa att jag kommer från sverige och inte ska kunna såna namn. sen ville jag bara därifrån. usch.

NURÅ? nu ska jag göra min filosofigrej. jag kommer få mördar-rasten imorgon. först rast i två och en halv timme, sen rast när vi ska ha filosofi egentligen. jag ska fråga om jag får ha mitt tal på tisdag. för imorgon får bara inte.
Och imorgon ska jag reda ut en sak. jag ska ta ett allvarligt snack. efteråt kommer jag bli stolt och bli på bra humör, för sånt gör jag inte egentligen. det är inte min grej. men imorgon är det MIN grej.

Look what they have done to my song ma'



.. men jag är glad ändå. det är ju bara en blogg. MIN blogg.

Now I see, if I wear a mask I can fool the world but I can not fool my heart

lsjfhgdfljkhdfjkgdfygdty, VAD HAR JAG GJORT MED MIN BLOGG? ååååååååhåh kolla texten, kolla rubrikerna, och inte tala om bakgrundfärgen.

Det gör ONT i mitt hjärta att jag råkade trycka bort min gamla blogg. kjhgdflkhgdsry, nu är den ju vit och.. ful!! jag vetifan hur jag får tillbaka min gamla. mööööööök.

Every day, is as if I play a different part





Vet ni vad? godare glass finns inte.

Look at me, you might think you see who I really am but you don't know me



Ni som har hängt med någorlunda i svängarna vet att jag ska försöka sluta röka imorgon. antingen.. det, eller ge bort 500 spänn som jag har slått vad om. mina älskade cigg. mina små barn. jag kan inte bara sluta sådär. jag kanske kan trappa ner lite iallafall. röka.. ungefär.. eehm, 3 om dagen? det borde väl vara bra? bättre än ingenting iallafall.

Jag ser härifrån min säng och genom mina nerdragna persienner, att det är lite lite sol ute. jag ska sätta mig på trappan och njuta av min sista cigg för idag. hm, ett helt inlägg tillägnade mina ciggarillisar. det är dom värda.

Baby, you're the one who makes me smile



Jag fick min dator att funka i sängen. förstår ni mysfaktorn på Poppelvägen nu eller? glass, film, tremiljarder kuddar, choklad.. såhär kan jag fortsätta länge.

En till sak, jag är LÄXFRI!

I don't want you back for a minute, not back for a day, I just want you back and I want you to stay



När jag ser den här bilden tänker jag: vart FAN tog mina såna påslakan vägen?! jag hade för fan 3 stycken såna. jag gillade dom. dom var liksom.. mjuka. jag ska leta sen, jag trooor faktiskt jag vet vart dom är.

Jag skulle till skolan idag egentligen och pluggat arslet av mig. dessvärre försov jag mig, så jag planerade att plugga arslet av mig här hemma istället. tills jag precis fick reda på att våran filosofi inte alls ska vara inne imorgon. JAHAPP, nu sitter jag med min "plugg-glass" utan att ha någonting att plugga. jag tar i så jag spricker snart och försöker komma på om vi verkligen inte har någonting som måste göras mer än filosofin den här veckan, men jag kommer inte på NÅGONTING. är det bara jag, eller börjar våra läxor försvinna mer och mer? de få läxor vi har haft under trean menar jag. för det har nästan varit oroväckande lugnt det här året.

IIIIIIH, 32 dagar kvar till studenten. 30 dager kvar till balen.

Young girl don't cry, I'll be right here when you was just to fall

Jag sitter för tillfället & funderar på ett par saker;

  • VARFÖR kan inte jag rapa? jag skulle så behöva det nu.
  • hur många dagar i rad har det regnat?
  • vart har alla mina pengar tagit vägen?
  • vilken tid ska Aci&co till skolan imorgon?
  • ska jag sluta röka på tisdag?
  • vart är min pincett?
  • hur fan ska jag få klart min "vad är hat"-grej?


NI SER? såhär ser det ut i min skalle varje dag. tusenmiljarder tankar som är helt meningslösa, men som ändå tillslut leder till fruktansvärd ångest.


Do you get a little kick out of being so booring?

Min dag (so far) i bilder;








No one knows what it's like, to be the bad man, the sad man behind blue eyes



Jag vaknade för en halvtimme sen. på den halvtimmen har jag tryckt i mig 2 mackor, massa glass, kakor och ett äpple. äpplet åt jag för att jag fick ångest. nu ska jag inte äta mer idag. så enkelt är det. jag har faktiskt en balklänning jag måste komma i om en månad.  EXAKT en månad kvar. skrämmande.

Jag provade faktiskt balklänningen igår. jag köpte den för 3 månader sen, och jag fick lite panik över att den inte passade längre. men det gjorde den. som tur var. nu är frågan hur jag ska ha mitt hår. ska på såndäringa provuppsättning 1 juni. då ska jag tvinga med mig Malin för jag tycker sånt är fruktansvärt pinsamt om man ska gå ensam. men men, ytterliggare ett i-landsproblem som känns helt meningslöst.

Jag tror jag ska börja lite med min filosofigrej. vad är hat? jag tror jag kan ha rätt mycket att säga om det. jag hatar folk för minsta lilla. hataDE rättare sagt. mööööööök.

This is a party, my kind of party, our kind of party

HAHA, jag läser mina inlägg från december 2008. jag hatade andras liv, älskade mitt eget. hatade allt som hade med andra att göra, älskade allt som hade med mig att göra. hatade killar rent allmänt, hatade folk som tofflade. jag hatade allt som inte hade med mig själv att göra. jag var elak rakt igenom. ELAK. speciellt mot Malin. jag minns för en eller två månader sen när vi pratade om hennes "dåvarande förhållande".
vi slutade efter 2 minuter, då vi kom på att vi pratar inte om sånt med varandra. det gör vi nu. SÅ DET SÅ. för jag har inget emot det.

Tänk vad mycket som kan förändras på 5 månader. nu är jag snäll, jag har inget emot att lyssna på när andra pratar om sina pojkvänner eller om deras liv i allmänhet. jag hatar inte folk som tofflar. jag vet varför dom gör det. jag har blivit en MYCKET bättre människa enligt mig själv. det var mitt nyårslöfte. jag har lyckats. någorlunda iallfall.

The next time we hang out, I will redeem my self



Världen är för liten. BORÅS är för litet rättare sagt. jag har precis varit med mormor hos min gammelmormor. den här lördagen suger lite smått. jag menar, jag har suttit hemma HELA dagen. jag som hade "så många" planer för idag. hepp, så gick det med dom planerna.
Jag pratade lite med Jamal innan iallafall. hans kompis bor tydligen granne med min gammelmormor, så jag & mormor stod och kollade på när dom plockade ved. jääääääääätteintressant. HE-H. jag har fyllt min sociala kvot för dagen. den är nämligen minimal nu för tiden.

Sex and the city-marathon ikväll dårå. mammsen är hemma med. det fyller min feta kropp med panikångest. jag vet inte varför dock. verkligen inte varför.

We can't walk out, because I love you to much baby

Nu vet vi vad det är för fel på våran stackars hund. livmoderinflammation har hon tydligen. så hon ska opereras på tisdag. lilla snuttegris.

Men nu ska jag ner och duscha, käka, sen göra lite religion med Malin så vi får klart skiten någongång. ikväll vet jag inte vad som händer. jag är inte själv hemma inatt. första lördagen på... ööhm, 5 månader? det suger. speciellt när jag har smidit lite planer.

Men iallafall. jag får skriva mer onödig skit senare, för jag har inte tid.

You gave up a wife and a family, you gave up your goals



OJRÅ, här var det torka va. jag har inte haft tid att blogga. vi kan låtsas att jag har haft viktiga saker för mig. men det har jag inte egentligen;

Onsdag: dryg skoldag, sen hem til Malin. vi käkade fett som vanligt och kollade massa Gossip Girl & Scrubs-avsnitt. däremot vill jag tillägga att vi antagligen sprang bort några få antal kalorier när vi var ute och spelade fotboll en stund på kvällen. sen somnade vi rätt tidigt som vi alltid gör när vi inte har något speciellt för oss.

Torsdag: vaknade efter att ha sovit äckligt många timmar. 14 timmar för att vara exakt. var lagom övertrött, och gjorde absolut ingenting. vi åkte till Fristad och my place. vi gick upp till City och köpte hårfärg och Ben&Jerry-glass. cookie dough OF COURSE. sen kollade vi måååååånga avsnitt OC innan vi somnade. jätteproduktiv dag.

Fredag: jag åkte in på morgonen till skolan och lämnade en bok till A. han lurade mig igen.. som vanligt. jag blir lika ledsen varje gång. som tur ÄR så är det ju bara på skoj.. men det fattar inte jag. för jag har bara 3 hjärnceller kvar. PÅTAL OM? jag åkte hem nån timme senare och kollade på fler OC-avsnitt. sen tog jagoch Malin bussen in till stan och gjorde lite ärenden JAPP. nu har Malin åkt hem och jag sitter här helt hjärndöd.

Ni ser? jätteproduktiva dagar. överdrivet skönt att vara ledig från skolan för länge.

It ain't about what's waiting on the other side

OKEJ! nu har jag vilat mina ögon ett par timmar. det enda mina ögon ska göra de närmsta timmarna är att vara fastklistrade framför religionsboken.

I've got this way of knowing, when something is right



I'm walking on sunshiiiiiiiiiiiine WOOOOOH. fruktansvärt bra dag. jag fick 1, 2, 3, 4, hela FEM VG:n idag. på prov, inlämningar och läxförhör. synd att dom kommer nu i slutet. hade varit lite roligare om dom kom i början av terminen kanske. men det går inte göra någonting åt nu. det är ju bara EN månad kvar tills vi tar studenten. huuuah, klockan 12 den tolfte juni. läskigt. jätteläskigt.

En annan sak som är jätteläskigt är att min mamma är hos vetrinären med våran hund nu. hon var jättekonstig imorse, så jag visste att det var något fel på henne. hon är trots allt 14 år. jag fasar lite för att dom kommer ge henne en spruta så hon somnar in. jag kommer sakna henne så sjuuuuuukt mycket. det är Busan som alltid är hemma och blir glad när jag kommer hem från skolan. hon är lite som en bästa vän, fast inte mänsklig sådan. en hårig vän på fyra ben.
Nu hoppas jag på att vi köper en STOR hund. en golden retriever eller en lassie-hund eller liknande. en stor björn. som man kan gosa med utan att vara rädd att man ska sätta sig på den. ja, en stor nallebjörn vill jag ha.

Plugga lite nu bara aaahdå.

I feel like I've must have known you in another life



ÅH är det någon mer än jag som minns den här serien? jag har letat som ett AS efter den här. jag tackar google.

I stu-stu-studdered when you asked me what I'm thinkin about



Jag har min gamla tekniklärare att tacka för SÅ mycket egentligen. han lärde mig allt jag vet om elektronik. eller.. det LILLA jag vet om elektronik. jag har suttit med skruvmejsel och massa sladdar nu i en halvtimme. röd sladd, blå sladd, gul sladd, svart sladd och jag vet inte allt. hade det inte varit för Jonas hade jag inte haft internet nu. tack Jonas!

I can almost see the dream I'm dreaming



Huaaah, jag saknar papi. jag har inte träffat honom på 4 veckor. min lilla papi. jag ska nog gå och hälsa på honom imorgon eller på onsdag. det beror lite på hur stor min läx-hög kommer vara den här veckan.

Jag har inte gjort något speciellt idag, så jag kollade igenom massa gamla kort från när jag var lite och läste igenom mina dagböcker. jag ska ALDRIG slänga dom. jag skrattade tills jag fick kramp i magen. jag var sorglig när jag var liten. jag är nog fortfarande en gnutta sorglig, men då var det extremt. halva min ena dagbok handlar om Niklas Högberg. DET är skandal. jag var tydligen dökär i honom. någonting jag måste ha förträngt för jag vill inte minnas att jag var det? sen ska det tilläggas att jag var 10 år och visste knappt hur det var att vara kär. så det kanske stämmer iallafall.

Jag saknar min mobil också. den ligger hemma hos granny. jag är för lat för att resa arslet ur stolen och gå och hämta den. jag försökte få jessica att hämta den påvägen hem från City, men känner jag henne rätt så har hon glömt det för längesen. Stina tog min cigg också. min SISTA menthol cigg :(
när dom kommer tillbaka från city ska jag slå henne. har hon brutit den ska jag bryta henne. haha, hon är rädd för mig.. den där chubacka. men nej, det är fult att slå folk som är yngre än en själv.


Every now and then, we all feel as if the world's on our shoulders



Allvarligt talat, vafan händer? jag hatar söndagar. jag hatar söndagar ännu mer när man inser att måndagen kommer bli likadan. med andra ord kommer jag ligga inne och sova hela dagen imorgon. jag funderar faktiskt på att dra till skolan en sväng. hämta lite papper osv. man får väl passa på att vara i skolan nu antar jag, när vi bara har typ 20 skoldagar kvar. sen är det studenten.. studenten, det är ett ord som för tillfället känns fruktansvärt skrämmande. men det tar vi en annan gång.

Vet ni vad jag ska göra nu för typ åttonde gången? se på Don't be a menace to South Central while drinkin' your juice in the hood. ett mästerverk om jag får säga det själv.

Hör du sången dom spelar på radion? Varje ord verkar handla om dig



Jag har sovit bort hela min dag och jag stör mig som fan på att jag aldrig kommer kunna somna inatt. jag kom hem vid 13.00 och somnade nästan direkt. ja, man blir lite trött när man har gått en halv mil. eller naae, 4 kilometer.. men ändå. och sen sov jag ingenting inatt. vi kanske jag ska säga. för helt ensam var jag ju inte. jag vaknade nyss iallafall. INTE okej.

Jag tänkte egentligen ägna min dag idag åt läxor jag inte har gjort, men som jag BORDE ha gjort under kulturveckan. men vem är dum och gör läxor på kulturveckan? det hör inte till. läxor och kulturvecka. neeeeee. påtal om kulturvecka var det en jävligt död sådan detta året. jag hade nog lite för höga förväntningar tror jag. men den slutade ju bra iallafall, ahdå.

Mina ögon faller ihop lite lätt igen. jag tror dom blir glada om jag lägger mig ner lite igen.

People are like songs, so easy to get addicted to



Det är när jag ser sånahär bilder jag vill dö lite. av skratt. HAHA, jag kom hem från skolan förra veckan och skulle vila lite. var så trött så jag orkade inte ens lägga mig under täcket. jag började frysa och tog av mig min halsduk jag hade på mig och tog den som täcke. jessica kommer hem och tar kort på mig samtidigt som hon antagligen viker sig av skratt. jag ser ut som en KRYMPLING. inget fel på krymplingar.. krymplingar i all ära. men det funkar inte. aja, nu har ni fått den historian.

Det är fint väder ute också. igen! jag har suttit ute ett jävla tag nu. jag tror jag kanske borde börja sola min rygg. den är pisseblek. resten är rött. svinrött.. som i svinsjukan. jag är inte rädd för den längre. svinsjukan alltså. den verkar bara mesig.

Nu ska jag läga mig och lyssna på Hello Saferide och bara steka och planera min kväll lite.

Together we can work this out

Jag tänkte bara påpeka att jag letade i min väska efter min mobil nu.. då hittade jag TRE cheeseburgare. sen såg jag i min plånbok att den var rätt tom. det visade sig att jag köpte sammanlagt 9 cheeseburgare igår. hur, var, NÄR?!

That's my life, that's my game, that's how I roll



Shit pommes, vilken bra kväll det var igår vaaa. lätt bästa kvällen på länge. jag tror fortfarande jag är full? det känns så.
Iallafall.. först mötte vi grabbarna grus i klassen och några till vid vattentornet. så satte vi oss där och chillade lite i solen. sen gick vi hela jävla vägen till Kyppe innan det blev mörkt. jag och senko dog lite så alla vet. fy fan, mina ben ville bara gå av, SÅ jävla jobbigt var det. sen hängde vi på Kyppe en timme eller två. polisen tog våran dricka, men alla var så snälla igår och bjöd med sig.. ovanligt mycket? herregud, jag fick mer öl än vad jag kom dit med. så mig gick det ingen nöd på nej.

Inne på Swing spelade dom melodifestival-låtar på golvet där nere. HERREGUD, vad vi sjöng. jag har så ont i halsen idag. jag och Tobias dansade bugg? tror jag det var. eller vals kanske. men han har växt så fruktansvärt mycket så jag nådde knappt upp. det var bara en liten parantes sådär mitt i allt. jag mötte som sagt alla mina gamla klass-homies på Swingelingan. det var SÅ SÅ SÅ kul att se dom igen och prata lite med dom för en gångs skull. Madde till exempel, henne har jag inte träffat på flera år känns det som. eller Tobbe, han har jag inte ens sett sen vi slutade 9:an. men allt var preciiiis som det brukar. våran humor slår allt. han är som mig, fast manlig. och ja, sen hade vi Fristadpajkarna osv osv. som alltid är rara.

Jag tror jag slutar där. heeeeeelt galen kväll iallafall. men äckligt sjukt jävla bra.