All you need is love



Blir det Tonic ikväll? bli det swing ikväll? blir det hemmakväll ikväll? jag röstar på det första. allt hänger på min syster och hennes busskort. på måndag ska jag till farmor.. då kirrar jag ett nytt busskort samtidigt! en sak som är säkert.

Reseerbjudanden från Resia



Just nu har Resia och Sveriges ledande researrangörer jätte många bra reseerbjudanden. för dig som bara vill komma bort ett par dagar finns det weekenderbjudanden, och för dig som vill vara borta lite längre finns det såklart långresor.
Vad sägs som en weekend i London? eller varför inte en helg i Göteborg och ett besök på Liseberg? Resia håller koll på hela världen åt dig. känner du att du vill bort nu innan sommaren tar slut, så kika in på Resias hemsida idag!

Se erbjudanden från Resia här

Open up the part of you that wants to hide away



Uppe aningen tidigare idag. yes, mina dygnsrubbningar ska nog gå att ordna iallafall. jag somnade inte förrens halv sju imorse. sen vaknade jag klockan åtta när mamma släppte in hunden. jag bytte mina påslakan och grejer igår innan jag somnade, 3 timmar senare är min hund där och äcklar sig IGEN! så nu måste jag göra om allting. är det något jag hatar så är det att byta sängklader. det är så.. ansträngande. hatar att få i täcket i själva påslakanet. så nu vet ni det också, Caroline Eliasson och sängkläder går inte ihop.

För tillfället skickar jag sms med Malin. busigt. jag ska antagligen dit sen, om hon inte skulle jobba idag. jag har en känsla av att hon kommer jobba. jobbet styr malins liv, haha. inte riktigt så illa kanske, men hon kommer säkert behöva jobba bara för det. nu däremot är det frulletajm och dusch.


Summerfeelings, the best

Hahaha, måste bara lägga in EN sak till innan jag går och lägger mig. mitt tolfte inlägg idag! jag hittade en msn-konversation som jag och malin hade för två år sedan. min pappas kompis hade en kanin på våran baksida, då han byggde om sitt egna hus. det var i stort sett mitt uppdrag att mata den varje dag. hatar kaniner;

carroow! säger:

haha MALIN!! kaninen är DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!

carroow! säger:

jag vågar inte säga till pappa att den är död

carroow! säger:

han sa innan ba: carro, kan du gå ut och mata kaninen?

jag ba: aarå!

så tog jag med mig ficklampan ut & gick till baksidan med massa käk i handen, och så var den död!

carroow! säger:

HAHAHAHAHAHH

fattar du minen jag hade eller? en död kanin!

carroow! säger:

jag har aldrig sett ett dött djur typ

carroow! säger:

den åt nog upp möglet på sitt bajs och dog?

haha, den var ful ändå tack och lov.. och jag har aldrig gillat kaniner

carroow! säger:

HAHA fy fan vad kul! jag får ingen luft, jag skrattar så mycket!

carroow! säger:

det var nog så kaninen sa när den höll på att dö "help me, jag får ingen luft"

carroow! säger:

GUD vad hemsk jag är

förlåt  kaninen.. vad fan hette den nu igen?!?!?!!

carroow! säger:

MEN GUD!!! JAG KOMMER INTE ENS IHÅG NAMNET!

trots att den hade en asfet stor namnskylt på buren!!!

åååh, minnen <3


Confessions on the dancefloor



Mina tankar för tillfället.. i punkter;
 

  • jag kan inte sova.
  • jag skulle kunna göra vad som helst för en cigg.
  • jag skulle kunna göra ÄNNU mer för lite godis!! 
  • Mikey tjatar som fan och är inte normal. hur får man honom att sluta?
  • mamma kommer hem snart och kommer tvinga med mig till Allum hela dagen.
  • jag kommer vara så jävla trött så jag kommer inte orka hänga med fast jag vill.
  • jag väntar på ett sms.. fortfarande!
  • jag läser mitt långa inlägg under det här och bli lite varm i hjärtat.
  • det var klokt skrivet av mig.

natti.


Would you be my baby if I asked?



OKEJ, jag varnar trötta läsare.. här kommer världens längsta inlägg! men också världens djupaste för att vara mig.

Jag gillar inte nätter. när det är helt mörkt och knäpptyst. jag tänker alltid så jävla mycket då. på djupa saker. på saker jag har gjort som jag ångrar. man säger alltid att man inte ska ångra någonting, för gjort är gjort.. men tänker jag på det senaste året så finns det så sjukt mcket som jag önskar att jag aldrig skulle gjort.

Jag ångrar bland annat att jag lät mig styras av en annan person, då jag trodde jag var "kär". det är först nu jag förstår hur jävla dum jag var som aldrig sa ifrån. hur dum jag var som inte lyssnade på mina vänner. jag var som en vägg som bara stod där för att ta emot massa skit. det fanns bra stunder, men de dåliga stunderna var fler. ja, fy fan vad jag ångrar de månaderna. det var nog därför det slutade som det gjorde. med att jag gick runt och var med andra killar. jag blev uttråkad helt enkelt. jävligt uttråkad.
Just därför är jag så emot förhållanden i "tonåren" eller vad man ska kalla det. det kommer ju ta slut förr eller senare, så länge man inte har planerat att skaffa barn eller liknande, för det stackars barnet är väl så gott som det enda som får par att stanna tillsammans.

Sålänge vi inte har planer att gifta oss, eller skaffa barn ihop med den vi är tillsammans med, så anser jag att det bara är slöseri med tid. för det KOMMER ta slut. nu låter det som jag är världens anti-förhållande-brud, men det är inte sant. jag gillar att mysa, och veta att det finns någon där ute som tycker om en för den man är.. men sen när det tar slut då? då står man där. antingen helt förstörd i flera månader framöver, eller jätteglad för man är singel och kan leva livet. men det kunde man likaväl ha gjort den tiden man var tillsammans med sin pojkvän? för det var ju bara meningslöst slöseri med tid.

Jag menar inte att alla förhållanden är doomed to fail, men jag tycker bara det känns meningslöst. eller det kanske bara är jag som inte är redo att stadga mig tillsammans med en och samma kille i flera år?
jag har vänner som har varit tillsammans i 2, 3, 4 år snart! det KOMMER ta slut. tre år.. helt i onödan. det enda man har kvar är massa minnen som man kommer gå runt och tänka på oooom och ooooom och ooooom igen tills man är så jävla deppig så man bara sitter hemma och inte vill gå utanför dörren ens. tro mig, jag har sett det hända.

Och sen en sak till.. VARFÖR VARFÖR VAAAAAARFÖR är man tillsammans med någon om man ändå går runt och är otrogen? det gör mig så jävla irriterad. nu hycklar jag, men vafan. förstår verkligen inte grejen. "men asså jag ska göra slut med henne snart, har tänkt att göra det jättelänge" "jag vill hellre ha en tjej som dig, du är mer min typ".

UP MY ASS.

Nu går jag och lägger mig.. utan att försöka tänka för mycket.

Used to give it up



Första torsdagen jag inte missar Paradise hotel. alltså det är sjukt beroendeframkallande det programmet så det finns inte. synd bara att jag vet vad som kommer hända, vilka som kommer åka ut, vilka som kommer in, vilka som kommer komma tillbaka. idag grät jag lite. det var sorgligt, oh so sad.

Jahapp.. vad ska man göra nu då? klockan är bara tjugo över tolv, och jag har varit vaken i snart 7 timmar. jag lär ju inte kunna somna än på ett bra tag. läsa bok kanske? haha.

Accessora sommarkampanj



Visste ni att Accessora har en sommarkampanj just nu? för er som inte vet vad det är så är det en hemsida som säljer smink, smycken, väskor och massa andra saker. nu har dom 25-70% rabatt på massor av olika utvalda produkter. så det är bara att passa på att fynda! om du inte hittar någonting till dig själv, så kan du alltid köpa presentkort till dina vänner. hur bra som helst. tycker verkligen ni ska titta in på deras hemsida.


Kolla in accessora.se

To the end of the road



Euw, någon mer som har hört om den kolsyrade mjölken? det låter så jävla groteskt så det finns inte. kolsyrad mjölk.. med smak.. vilket stolpskott. men man ska inte säga någonting förrens man har smakat. det kanske är jättegott? happ, det var bara en tanke som slog mig såhär mitt från ingenstans.

Filmen slutade nyss. så jävla rolig. "yo, dont mess with the fro". jag går runt och upprepar det för mig själv. kakorna som jag bakade igår slängde jag. med ett leende på läpparna ska tilläggas. samtidigt som jag kollade på filmen gjorde jag 150 situps. nu känns det som jag har is i hela magen. det liksom krampar. bantningspiller kanske vore något? jag har bestämt mig för att bli smalare, inget mer om saken. frågan är bara hur, och hur lång tid det kommer ta. jag kan borde återuppta min rökning. då är jag åtminstonde inte lika sugen på godis hela jävla tiden.

You and me, can't you see



Om 5 minuter börjar Undercover brother. typisk Carro-film. jag har sett den förut, och den är skitrolig. så jag har poppat popcorn och sitter redo med 10 kilo fett. min första torsdag hemma på fem veckor. FEM! det är helt sjukt. jag tror jag behöver den här torsdagen hemma. nyktra torsdagen. på lördag däremot.. DÅ blir det inte nådigt.

What's left to do

Mööök. jag är så fruktansvärt uttråkad. finns ingenting att göra idag. ibland önskar jag att jag bodde i Göteborg och inte i Borås. rätt ofta faktiskt.. förhoppningsvis får jag ett av jobben jag har sökt där. men den chansen är nog en på miljooonen. jag har fortfarande inte fattat att jag aldrig mer kommer komma tillbaka till Bäckäng, utan att jag ska börja jobba hela livet nu. det känns.. overkligt på något sätt. jag ska passa på att leva livet nu innan jag börjar jobba. jag är ju bara 18 för fan.
Och så vill jag ha ljust hår igen. that's it.


Talking just turns in to screaming



Sommaren -07. kan ha varit den bästa sommaren. till skillnad från den här. det bara regnar hela tiden och jobbar inte folk så är dom utomlands. sug pung. blir ingen utgång idag iallafall tror jag. oväntat. jag måste köpa nytt busskort. ni förstår nog inte hur handikappad man är i Fristad utan busskort. nu är min stora fråga, påtal om busskort, vem jag ska tvinga med mig upp till city? är så äckligt sugen på godis. ni vet sånahäringa sura blå/rosa flaskor, mmmhmmh!

Nobody is talking



Hallå paniken! klockan är 17.31. jag är nyvaken. verkligen INTE okej. jag har vänt på mitt dygn äckligt mycket. men jag hade så jävla svårt att somna igår, så gick jag in på min systers rum och skulle mata hennes halvdöda hamster (lika bra att ge den en god sista måltid!) så hittade jag en bok på golvet. 14 år till salu. jag har knappt läst ut en hel bok sen jag gick i lågstadiet. men jag läste på baksidan och den verkade rätt bra, så jag börja läsa lite. slutade med att jag låg i tre timmar, TRE TIMMAR, och läste en bok. tragiskt, men det gick inte sluta läsa. helt galet bra var den. jag har 20 sidor kvar, så jag tänkte fortsätta nu innan jag fixar mig till ikväll. blir träggan eller swing. svårt val för tillfället.

I know, I'm no superman

Läser igenom min blogg från förra sommaren. Ett kort urdrag från 11 augusti förra året, dagen innan jag och Amanda åkte till Danmark;

"..sen kommer jag inte skriva i min blogg på år och dar:( eller amanda kanske har med sig sin dator, det vet jag inte. jag kommer sakna Daniel när vi ska åka. sakna någon att prata med på kvällarna innan man somnar."

Då kommer vi till min fråga, till alla er som umgicks med mig förra sommaren.. vem faaaan är Daniel?! jag känner många Daniel.. för många, men jag vill inte minnas att jag hade en "flört" med någon av dom? jag måste tänka lite. kommer någon på före mig så säg till. damn, nu skulle Linda varit hemma.. hon hade vetat direkt.




Shake that ass, show me what you got



Gissa vad jag har gjort? som en konsekvens till min sluta-röka-period. BAKAT! grejen är den här:
- jag har inte ätit bröd på 4 dagar!!! (jag lever på bröd annars..)
- jag har inte rökt på 5 dagar! (som jag gör många gånger dagligen annars)
- jag har inget godis hemma, vilket jag är fruktansvärt sugen på.

Jag är sugen på bröd, cigg och godis. har inget av det, så jag ställde mig och bakade. 15 minuter innan Paradise hotel började. PANIK. gjorde några äckliga kakor. tog en, och nu är jag helt jävla spyfärdig. fan för kakor.

ljggdjhdlhkthj, jag får dampryck. Peroti och hans gruppkonversationer på msn. det enda jag hör är det där msn-ljudet, och det är det enda jag har hört de senaste 10 minuterna. måste avsluta denna pina dirr.

Drivin' those fifteen cars

Klicka HÄR! en sak alla bloggare borde kolla in. fungerar hur bra som helst!


You know you can't say no

"jag börjar bli förbannad nu! kan du ge fan i att snacka skit och be din efterblivna polare att dra åt helvete innan jag skär halsen av er båda två!"

Snart ett år sedan jag fick det smset. idag är vi hur bra kompisar som helst och pratar nästan varje dag. rätt sjukt hur det kan bli. jag börjar nästan tro att det är bättre att bråka först och bli vänner sen, än att bli vänner först sen bråka. mer än hälften av alla jag har börjat prata med den här sommaren har jag hatat till en början. men se hur bra det gick. nu gillar jag dom som fan. vissa kanske vill kalla mig falsk, go ahead, jag bryr mig inte.
Andra hälften har jag varit vän med, och nu pratar vi inte ens längre. skulle jag skriva en lista på alla jag har sagt upp kontakten med sedan januari 2009 skulle den listan bli förjävla lång. det är lite synd, för när det gäller vissa hade jag gjort vad som helst för att fortfarande hålla kontakten.

Jag antar att det är så det kommer vara framöver också. man får nya vänner hela tiden, samtidigt som man kommer förlora många.

You've got this hungry eyes



Här är min hund. hon blir mer och mer psyk för varje dag. 15 bast och gravt handikappad. förra veckan sov hon i min säng. jag vaknade av att jag hörde någonting som lät. jag öppnade ögonen och kollade om det stod någonting framför mig. jag låg 2 mm från väggen, så det var ingenting där. jag vände mig om IFALL det skulle stå någon där som försökte mörda mig. då ser jag min hund, stå och morra och visa tänderna 2 cm från mitt ansikte. jag blev livrädd och skrek "BUSAN (ja, man kan heta så!) BUSAN, BUSAN?" för jag fattade ingenting. då slutade hon morra, kollade runt lite, sen la hon sig ner.. eller inte la sig ner, mer som bara föll ihop på samma fläck hon stod.
Min enda förklaring till det här var att hon gick i sömnen. jag garvade lite för mig själv, sen försökte jag somna om.

Men det var bara en onödig historia. det jag skulle skriva, innan jag kom bort mig så jävla mycket, var att jag nu har städat hela huset, gått ut och gått, uppdaterat min blogg äckligt mycket, fixat krubb och duschat på endast fyra timmar. hade jag haft sprit här hemma hade jag skålat med mig själv. that's not the case folks.

It's not enough

SÅJA. nu har jag grejat lite.. igen. min blogg är som mitt barn. mitt barn som precis har fyllt två och ett halvt år. and it has gone BLACK. det får vara svart ett tag nu. det är ju trots allt snart vinter.

På tal om vinter.. jag såg precis att man varnar för extrem värme i Spanien och alla länder där nere. det var ju kul för dom. här i Sverige varnar man för "höga flöden" och "vindar med orkanstyrka". men då är det ju bara tänka att det kanske blir tvärtom snart. jättevarmt i Sverige och regnigt där borta. man kan ju hoppas.

Jag funderar på vad jag ska käka idag. om jag ska laga något avancerat (köttbullar) eller bara ta en macka. jag kommer aldrig laga mat när jag flyttar hemifrån. jag är van att ha någon som gör det åt mig. men efter att ha varit ensam hemma i snart 6 veckor, så är jag inte lika van längre. lite vuxenpoäng på den tack.

Who do you think you're fooling?



Jag har tänkt på en sak:

Är det inte överdrivet många från Borås som har blivit antagna till Paradise hotel i år?
Jag ska låta lite nördig nu.. jag har en "vän" på Facebook som hette "Casting till Paradise hotel på fredag" för någon vecka sen. så var jag inne idag och kollade hur många det var som hade kommenterat det. av 30 personer, var det kanske 25 som hade skrivit "samma här, var på intervju nu i veckan och nu ska jag på casting". och alla var från Borås. men HALLÅ?! Borås-inaveln sprider sig vidare till Mexico. kul att kolla på Paradise hotel när det bara är massa folk från Borås där. då kan man tänka såhär: antingen är det för att vi i Borås är så jävla snygga och smarta, eller så är det för att det bara är vi från Borås som är så desperata och patetiska som söker till ett sånt sjukt sorgligt program.

What would my mama do?



Heeey, what's poppin? skulle jag av någon anledning bli niggah-wannabee någongång, skulle jag antagligen skriva så. det kommer inte hända på ett tag, så ni kan vara lugna.
Fan, helvetes jävla skit. jag sov alldeles för länge idag. vaknade nu precis! och klockan är 16.11. ligger jag helt ensam hemma, och om ingen väcker mig så kan jag sova hur länge som helst. hade inte min telefon ringt nu skulle jag sovit tre timmar till, utan tvekan.

Jag har precis tagit på mig "ut-och-gå-outfiten" så nu ska jag gå några varv runt elljus-spåret. synd bara att min ÄLSKADE mp3 ligger död hemma hos Malin.. tillsammans med alla mina andra saker som jag hade behövt nu. what to doo, what to doo?
Såg att jag hade fått svar från två jobb idag också. det måste jag läsa nu. hur jävla nyfiken som helst. wioooah.

Bäst att jag reser på mig så jag inte fastnar här hela dagen.

When love takes over



Nix. jag kunde inte somna, som väntat! istället sitter jag här med en chokladmuffins och världens fetaste glas mjölk. iskall mjölk är grymt underskattat.

Jag kom att tänka på en sak innan idag. hur jävla mycket jag kommer sakna att gå till skolan varje dag. min syster visade mig sitt nya schema som dom fick för några dagar sen. nästan identiskt med mitt som jag hade för två år sedan. åhåå, minnen. det bästa jag visste på hela dagen var att komma in till kapprummet på morgonen, gå till skåpen och vara sådär äckligt överpigg och säga "GODMORGOOOOON!" till alla som stod runt omkring. bueaaaah, jag kommer sakna det. iallafall ett tag.
Sen när jag får jobb däremot (någongång inom SNAR framtid hoppas jag) så kommer jag säkert inte vilja sluta där heller, för då får man nya arbetshomies osv osv. allting löser sig tillslut. det är som när man förlorat något/någon man är van att alltid ha. man kommer över det. även om det tar sin tid. när jag tänker efter vill jag hellre jobba och flytta hemifrån, än att gå i skolan och få ett futtigt litet studiebidrag. jag anses ju faktiskt vara vuxen nu.

Ain't no sunshine

Jahapp, nu vet jag inte riktigt vad som hände med min blogg. haha, är massa rutor lite överallt.. ser rätt oplanerat ut. tror jag ska sova lite nu, och hoppas på att det är fixat imorgon när jag vaknar.

Eller neee-e! jag måste först påpeka vilken sjuk dag jag har haft idag. har jag inte gjort någonting.. men det jag har gjort är saker jag aldrig brukar göra. det låter helt wierd, jag vet. pratat med konstigt folk, gjort massa situps och GUD vet vad hela dagen.
Imorgon ska jag ställa klockan på åtta och gå ut och springa. är det normalt?! inte för Caroline Eliasson. men jag måste göra lite ändringar. drastiska sådana.

Ain't nothing but a heartache


Then we do it again

Om 10 minuter kommer mormor hit och lämnar min studentkatalog.
Om 90 minuter ska min syrra till Malin, och då ska jag sätta på skithög musik och hoppa runt i hela huset i en timme.
Om 3 timmar ska jag ut och på elljus-spåret.
Om 12 timmar ska jag ut och springa på elljus-spåret.

Intressant.. eller hur.

Just show me what you can do



Nu är jag hemma igen. och min dag kunde inte börjat mer perfekt. hela min dag är liksom gjord nu. har fixat massa saker som jag har gått runt och haft ångest över, och nu är jag så jävla glad! och så fick jag tillbaka ett testresultat som jag också blev heeelt jävla överlycklig över. no more ångest. nu kan jag leva normalt igen.
Sen ska jag säga grattis till Fawad också som fyller 20 idag.. GRATTIS för typ tredje gången.

Wawawa, vad ska jag göra mer idag då? jag orkar inte sitta hemma. jag måste seriööööst få jobb snart. men nu har jag sökt så många, så får jag inget nu så skiter jag i det och väntar ett tag. undra vad Malin gör.. hon är nog i Göteborg. Amanda är i Kroatien. Linda & Denis är i Bosnien. Amar är i Bosnien. Josefin är i Orsa. resten har jag ingen kontakt med längre. när kommer alla tillbaka till BORRAN då?! :(

From that day, I'm doing fine



Jag gillar när det regnar. då behöver jag inte ha ångest över att ligga inne under ett fett duntäcke och glo på tv hela dagen. för tillfället ser jag på Americas best dance crew, och har gjort hela dagen. jag har fastnat.
Jag fick ett sånt där "wake-up-moment" innan idag. jag gick förbi en spegel.. sen gick jag tillbaka och bara stod där. lääänge. efter det gick jag ut med hunden, och gjorde massa jävla övningar för hela kroppen. jag vill börja träääna. då är det bra att jag har presentkort på årskort på friskis. kanske borde utnyttja det någongång. men inte ensam ju. det löser sig.

Om fyra timmar börjar Paradise hotel. fyra timmar.. vad ska jag göra i fyra timmar?! kanske läsa en bok. hihihi. tror jag har nya veckorevyn här någonstans.

All eyes on me in the center of the ring

Blev som sagt utgång igår med Anes och Fawad. kändes precis som förr i tiden. var till och med på Sjöbo och allt. det var bara Amar som fattades. men han kommer ju hem snart. vi ska fira Anes om två helger, och då är alla samlade igen. fint.

Jag är så jävla trött. det är därför jag bara skriver massa skit.. så jag ska kunna hålla mig vaken. jag slutar med det nu. somnar jag så somnar jag.

I need to breath something new



Spontan utgång igår. jävligt bra. nu ska jag hålla mig nykter fram tills nästa torsdag. om det går. fina grajjer!
Jag sov hemma hos Malins syster tillsammans med hennes låtsasmamma från Norge och hennes pojkvän. dom väckte oss klockan nio imorse och tvingade med oss till Ullared. sagt och gjort. vi åkte dit vid elva och kom hem nyss. jag har ansträngt mig hela dagen och verkligen FÖRSÖKT förstå deras norska dialekt. vissa gånger har jag inte vetat om jag ska skratta eller vara allvarlig, för jag inte förstod vad dom sa. men det gick nog bra ändå? snälla var dom iallafaaaaall. det var skönt att komma bort lite också. däremot var det mindre skönt att åka iväg bakis och fruktansvärt äcklig.

Snart ska jag till Säm.. igen. hoppas på att dom har hyrt film och köpte fett med godis. och så hoppas jag på ett litet ynka sms.

Feeling the wind blow



Det är regn ute. jävla massa regn. SKITBRA. då behöver jag inte ha ångest över att sitta inne idag. frågan är om man ska ut eller inte ikväll? eller om man bara ska sitta hemma och kolla på film och käka B&J? kanske skulle fråga anton och gurrsor vad dom ska hitta på? återstår att se.

Nu ska jag iallafall byta shalakan i min säng. min hund sov där inatt.. punkt punkt. då måste jag byta dirr. sen ska jag duscha, laga keeek, sen planera min kväll. KUL DAG VA? produktiv dag my ass.


It's killing me



När jag vaknade imorse kändes det som jag hade blivit överkörd av en feting-lastbil 40 gånger på rad. det gick över på 30 minuter dock.. lite vatten är allt som behövs. sen klockan 10 drog jag och malin till arbetsförmedlingen. jag såg ut som nasty white trash. min största önskan just då var att marken skulle öppna sig och suga ner mig fort som fan. pinsamt var det. men det gick fort och vi var hemma vid 11 redan.

Nu har jag sovit lite, och käkat 10 kilo fettomat. dilemmat just nu är om jag ska med malin och jobba ikväll eller inte. om jessica inte ska ha sitt busskort vill säga. jag känner mig så jävla handikappad utan fritidskort så det finns inte. vill inte sitta hemma ikväll ivarjefaaaall. då är chansen att jag svimmar av rätt stor.

MOWGLI OCH BALOO FRÅN KARLSTAD säger hejdå.

Can't stop, you're killin' me



Utgång ikväll, yes. Malin har varit snäll och fixat.. allt. ja, allt faktiskt. jag får dåligt samvete. men hade jag haft körkort, eller någon hemma som kunde hjälpt mig hade jag gjort samma sak. men nu är inte det fallet, dessvärre.
BRA blir det iallafall. regnet skiter jag i. förhoppningsvis slutar det regna lagom tills vi tar bussen in till stan. det står att det ska bli sol, men hur stora är oddsen för det? minimala som det ser ut nu.

TAGGA lite kanske.

I gotta feeling

Haha, fan va kul;

- Hallå?
- He.. j..g ha.. kö..t ett ny.. hea..se..! hö..s de.. b..a?
- HAHA, whaat?
- j..g har k..pt ett n..tt h..dset sa j..g och ja.. frå..r om d..t hö.. någ..nting?
- Jag lägger på nu, hör fan inte ett skit.

Det skulle vara:
- Hej, jag har köpt ett nytt headset! hörs det bra?

SVAR: NEJ!

Dog av skratt efteråt när jag förstod vad det skulle vara.

Fire burning on the dancefloor



Sitter här. gör absolut ingenting. väntar på att klockan ska bli 17.00, sen drar jag ut till Säm. jag ska hem imorgon klockan åtta på morgonen igen så det känns ju rätt ovärt. men jag är så jävla hungrig, och här hemma är det tomt. inte så kul att sitta i ett hus helt ensam heller. så det blir väl kanske rätt värt ändå. undra hur mycket man går ner i vikt om man inte käkar på en vecka? två veckor? bara vatten och frukt. nästan så man måste prova.

Imorn på kvällen blir det utgång. den traditionella torsdags-utgången. vad blir det nu..? femte torsdagen i rad vi är ute.. eller fjärde. vet inte riktigt. swing på torsdagar är bra iallafall. känns som man kommer trättna lagom tills torsdagskvällarna är slut, så det är ju bra.

Nu måste jag packa lite också. en tandborste.. allt som behövs.

Do you know what we fighting for, when it's not even worth dying for

 

Jag får sån jävla fet gåshud av den här låten!! kan inte hjälpas. en gång gåshud, alltid gåshud. annars gör jag inte många knop här borta. försöker få ner min gåshud på armarna, men jag tänker bara på att den här låten är med i den nya Transformers-filmen och då får jag ÄNNU mer gåshud. åååhå, vad jag vill se den filmen!! SKA se den filmen menade jag. jag tycker det är äckligt med gåshud.. påtal om. nu har jag nämnt gåshud 8 gånger. FÅR LA GE MIG.

Väntar på att PH ska börja. obsesses. försöker fördriva tiden genom att lägga in låtar på min mp3. NYA låtar, som jag precis har laddat ner. coolt va? lite busigt, men samtidigt absolut nödvändigt och så värt att ägna en timme åt.

Jag har spenderat två dagar hos Malin också. om ni undrade vart jag hade tagit vägen. vi har passat hennes katt. igår låg vi bara och stirrade på den i en halvtimme. fina djur dom där katterna. förjävla ointressanta och osmarta.

The night where young, so where we

Igår kan ha varit den mest komiska natten på länge. inne på Swing var det skitbra, som det brukar vara på torsdagar. knökat med folk, alla var på topp, och jag kom därifrån med mer pengar än vad jag kom dit med. det hände pinsamma saker, och det hände mindre pinsamma saker.

Efter krogen däremot var det nästan roligast. det var torrt som i en öken på efterfester, så jag gick runt för mig själv i stan ett par timmar. satte mig på 49an och tjatade med han som jobbade, sen köpte jag geisha som jag försökte få nya vänner med. jag skrev över hela torget "VILL NI HA CHOOOOKLAAAAAAD?!". det var uppskattat av alla.
Jag lyckades få tre nya vänner iallafall. Jason, mattias och perra. roligaste människorna jag har träffat i hela mitt liv. Jason tog en cykel och böjde den på mitten, sen hängde han upp den i en lyktstolpe utanför City. Per hade en vän som var indian som hade hål i sina moccasiner, så han gick runt och kollade i alla skyltfönster efter nya, bruna moccaisiner. Mattias och jag stod bara jämte och skrattade tills vi inte fick någon luft. det var synd att jag inte hade med min mobil så jag kunde filma. kodak-moment indeed.

Linda drog till Bosnien idag med Deniiiiiiiiiiis. jag kommer sakna dom, båda två. det kommer bli TOMT. en hel månad kvar tills dom kommer hem. buuuh. jag överlever.

We got stars directed on us



Såhär full ska jag bli idag. vi pratade om det innan.. att man dricker bara för att bli lite yr. för det är ju vad man blir. jag känner ingen som dricker för att det är gott? nu ljög jag ju, det är GOTT.. men inte efter ett tag. då dricker man för att bli för jävla full. vi gillart. man måste ju leva lite. 18 bast och ser fram emot kvällens händelser.

Ikväll är det Linda som är min kompanjon. vi kommer ha kul. jag känner det på mig. har taggat med partymusik också. fan-va-braaaa. min sminkhörna kallar.

I like it rough

NU ska jag göra en rolig sak. som jag göra i bloggen någongång då och då. TILLBAKABLICKAR PÅ CARRO! ååhåhå, sånt här är kul.

Första bilden; här var jag så JÄVLA liten och oskyldig. jag visste nog inte ens vad pojkar var för något. pytteliten och jätteblyg.


Här hade jag precis börjat gymnasiet. var fortfarande jätteblyg och började kompensera det med överflöd av smink.


HAHA, varje morgon stod jag och posade i mitt snobben-nattlinne! kolla på mig. kolla utväxten. och HALLÅ, what's up with dom där rynkorna i pannan? fy, hade jag kunnat ta tillbaka dom här tiderna hade jag det.


Ni vet den där kompensationen med smink jag pratade om. här har ni den. Sveriges mest osäkra tjej. 3 lager smink. fylla varje helg. jag skäms. TVÅ år sedan.


Inte nog med tre lager smink. jag skulle vara blond också. i med TRE förpackningar blekmedel och ytterliggare lager smink. sen var jag fJåRtiiZ.


Jag finner inga ord.. faktiskt......


Jag insåg att jag kanske inte behövde allt detta smink, och mitt självförtroende höjdes några steg.. så jag tog bort ett lager ellet två. men fortfarande BLOND. det här var samma kväll som jag pratade med Robin första gången också.. jävlar vilka minnen jag har från den kvällen. han var min lilla älskling. hahaha.


Jag bestämde mig för att klippa lugg och färga underhåret brunt. det blev fan så mycket bättre. fjortiscarro försvann mer och mer för varje dag. tack & lov!


JAPP, det enda som fattades var väl att jag skulle färga håret brunt också. det är jag glad för. jag ska vara brunhårig, så enkelt är det. nu var jag på vägen mot att bli normal igen. icke-fjortis-carro.


NULÄGET. tre år senare sen den första bilden.. sminklagren är borta, JÄTTETUPERINGARNA är borta.. putläpparna likaså.. nu är jag bara allmänt dyrg mot folk, men självförtroendet är på topp, jag har de bästa vännerna man kan ha och mitt liv leker som fan. har aldrig mått bättre, och man behöver inte vara fjortis för att må bra heller.


OCH jag har sökt väääärldens bästa jobb också!! :D men jag säger inte vart, för då kommer alla vilja söka dit och då minskar mina chanser vafan. jag är egoistiskt, I know. jag vet om det är mitt eller inte 31 juli. får jag det ska jag göra något drastiskt. kul.

After school



Jag tror mina mandlar har svullnat upp till 1000. fan, jag kan ju inte andas riktigt nästan. jag ville bara göra er alla uppmärksamma på det. ifall jag inte återkommer vill säga. neeeeeej, fan vad säger jag. man ska inte skoja om sånt :(

Snart kommer malle hit. vi kollade aldrig film idag. jag och Linda skulle kolla film med Fikret & co, men that never happened. vi tar det nånannan gång! hoho
Sen ikväll iallafaaaaall ska vi kolla PARADISE HOTEL. för ovanlighetens skull. och imorgon ska jag in och käka thaimat. Malin också om hon vill.. vilket jag tvivlar på. hon är alltid så tråkig. allt är jobbigt för malin. lille malin.

So close, but so far away



Vet ni vad jag gjorde igår? sökte jobb som en jävla dåre! jag sökte 22 jobb för att vara exakt, och 17 av dom var i Göteborg. jag har redan en plan för hur jag ska göra om jag får jobb där. jag jobbar några månader, och åker tåg fram och tillbaka. sen när jag har tillräckligt med pengar så hyr jag en liten etta i Göteborg istället. sen kanske man kan flytta till något större senare. jag ser fan fram emot det här nu. dock får jag inte svar på de flesta jobben förrens i augusti. men hallå, jag har ju sökt iallafall. och i värsta fall om jag inte får NÅGOT så har jag ju mitt bidrag från arbetsförmedlingen, haha retard.

Ikväll blir det mys med film och godis.. och folk. det vore rätt fail annars.

You've gotta meet me halfway





I helgen har jag haft en såndär skitskön hemmahelg som man behöver ha ibland. när alla andra gör allting åt en, så man bara kan ligga och glo upp i taket. riktigt så slö var jag kanske inte. vi hade fest för mamma igår.. igen! den "stora" festen som dom har planerat i en hel jävla evighet. det var råålit.
På kvällen tog vi båten och åkte ut på sjön. fy fan vad mysigt det var. så var det sånhär fin solnedgång också.. ROSA. uuuhuhu, jättefint var det, helt vindstilla och tyst. då ville jag bara att tiden skulle stanna ett tag, och att jag alltid skulle befinna mig i en båt mitt ute på sjön.
Och så åkte vi fyrhjuling också. alltid lika KUUUUUUL. men det är en annan historia.

Nu sitter jag hemma in freetown med min kära syster och glor film. imorgon ska jag försöka få upp henne tidigt, så vi kan städa hela huset.. GRUNDLIGT. det ska fan glänsa på golven, annars är jag inte nöjd. på kvällen sen vill jag hitta på något roligt. ska kolla med Linda om hon har några planer. jag måste lära känna lite nytt folk!! påtal om ingenting.. haha. det var längesen jag var med Lindsoooor. hon har ju varit i Sälen i flera veckor känns det som. houuhouh.
SEN PÅ TORSDAG ÄR DET UTGÅNG. jag längtar alltid till torsdagar nu för tiden. det är fina kvällar.

I've got a feeling



Alltså jag har en sån jävla jobbig känsla i magen. jag vill bara börja gråta. för många saker. har nog aldrig varit med om en mer ångestframkallande kväll än den som var igår. så fort jag tänker på den blir jag så jävla stressad, och vill jag bara gräva ner huvudet i marken så ingen ser mig.. eller flytta från Borås. det är väl ett alternativ? fan vad skönt det skulle vara. flytta härifrån. ksjslkdfmgbdguhdl, PANIK. där har vi det. rätt ord; helvetes jävla panik! jävla fan.

Men nu är det bara tänka framåt, right? se positivt på det hela. shalalal, det ska bli kul imorgon iallafall. det är ju alltid något. och den här dagen kanske blir ganska bra den med. pusspusspusspusspuss.

The way you make me feel

Sitter @ Malins residence atm. haha, så hade det sett ut om jag var neeerd. vad jag menar är att jag sitter hemma hos Malin, för er tröga jävlar som har supit bort era hjärnceller.. de få ni hade. har flängt lite fram och tillbaka idag. nu är vi mest stressade för att vi ska ut ikväll och ingen har fixat sig. det blir förfest, sen SWINGELINGAN. jag vill dit lika tidigt som förra veckan, men det var tydligen bara jag som kände av ett behov av det........

Iallafall; skål!

Uno, dos, do it for us



Det är så jävla fruktansvärt tråkigt att blogga på sommaren. men hang in there liksom, det är mitt motto.
Idag har vi firat mamma hela dagen. imorse blev det champagnefrulle, och sen hade vi "överraskningsmiddag" på nått slott som jag inte minns vad det hette. sen drog vi hem till Säm och fortsatte där lite. efteråt åkte jag med mormor tillbaka hem till Fristad. så nu sitter jag här hemma.. och väntar på Malin.

Imorgon däremot blir det utgång för hela slanten. jävlar vad jag längtar. jag måste ut. jag gillar torsdagar. iallafall om det är som förra torsdagen. det var fina grajjer. bara det inte regnar så är det chilledill.

Nefan, det här gick inte alls. jag lägger ner för dagen. peace.

Baby get shaky



Okej, klockan är 05.56. inte okej. jag ska upp 08.00. två timmar alltså. det löser sig. vid den tiden åker väl alla till Hultan också. FAN VA  GÖTT. mindre idioter kvar i Borås, och mer killar till mig. jag är inte det minsta avundsjuk på dom som åker. orka tälta i regn och vara allmänt äcklig och skabbig där nere. lovar att hälften från Borås som åker ner kommer komma hem med könssjukdomar och smitta ner andra halvan av Borås, sen blir det någon slags AIDS-pandemi och alla dör. alla utan jag, för jag var inte på hultan. varför ska jag vara avundsjuk på dom där nere när jag har det bra här hemma? NO REASON. jag vill bara att alla ska veta det så inte alla går runt och tror att jag går hemma och deppar. nej nej, jag lever livet här hemma. som sagt, fler killar till mig.

Fyfasen, nu är gamla carro tillbaka på riktigt. jag gillar det så fruktansvärt mycket så jag vill ha sex med mig själv.. eller nått. så jävla övertrött. godnatt.

You give me fever

Jag sitter hemma hos granny för tillfället. hon är och jobbar, så jag känner mig rätt övergiven. tog nästan exakt 25 minuter att få igång datorn. under dom 25 minuterna var jag nära att slå sönder den 10 gånger.. utan att överdriva. fyfan för ny teknik, om man ska uttrycka sig fint.

Helgen var bra. lördagen var bra. mitt liv flyter på bra. allt runt om flyter på bra. jag har noll ångest. NOLL! det händer inte ofta. ångest har liksom alltid varit en del av mitt liv. min bästa vän. haha, tragisk tjej. men jag och ångest har gjort slut. det var ingenting för mig.

SÅÅÅ, om jag kanske skulle göra lite nytta... som vad? väntar på min syster men hon kommer fan aldrig hem. säger hon två, menar hon fem. jävligt sugen på godis är jag också.

Boro boro









Igår var jag, mormor och Sören hos mamma och Göran. mitt tredje hem.. varesig jag vill eller inte. käkade våfflor osv. sen drog vi hem. jag orkade inte stanna. drar dit imorgon istället.

FÖR IKVÄLL ÄR DET UTGÅNG. och min dator är överhettad och kommer snart stängas av, så jag slutar här så jag inte har skrivit allt i onödan.

I want to see a trick from your brother



Lyssnar på den här och taggar lagom tills imorgon.