23.13

ÅHÅHÅHÅ, malin ville nog följa med imorgon iallafall. isåfall blir jag överlycklig. jag slipper gå igenom det här ensam. hahaha, låter värre än vad det är. äsch, det är bara en liten borr.. inget att vara rädd för.

22.39

Nu har jag gjort det enda rätta! jag har gjort min egna wall-of-spain. har suttit sen klockan var 18.15, och nu är jag äääntligen klar, ungefär 136 bilder senare. jag har suttit och klippt ut alla bilder, och det har fått en följd av att mina händer skakar konstant för tillfället.


Såhär såg det ut från början. jag började lite lugnt och tänkte att det var fint med bara en stor bild;




En solnedgång och 4 timmar senare ser det numera ut såhär;



ÅHÅHÅHÅH jag är stolt över mig själv. nu återstår bara att städa upp alla pappersflikar. men efter jag har gjort det, är mitt rum PERFEKT. synd bara att jag förmodligen måste ta ner allting när vi ska flytta snart. men bilderna åker upp dirr på nästa ställe igen. så det så.

Nu är det enda jag oroar mig över tandläkaren imorgon. INGEN vill följa med mig!!!! jag vill att någon ynka själ ska följa med och hålla mig sällskap och lugna ner mig en aning. det är ju faktiskt första gången jag borrar. FÖLJ MED MIG?

15.52

Jag ska borra imorgon. hos tandläkaren!!! jag vill inte. jag är livrädd för saker som låter. jag hatar att stoppa in metallföremål i munnen överhuvudtaget. och malin vill inte följa med mig som stöd heller för den delen. hon ska sola eller sova, jag vet inte vilket. buhuhu.


15.40



SPANIEN VANN IGÅR! och tro fan det var min man som gjorde det enda målet. åååhåhåh, jag hade lust att bara skrika. men jag bet ihop, och istället var det tårarna som kom. det var vid prisutdelningen. åhåhåhåh, så bra. jag såg matchen i repris sen på natten igen. sen en gång igen imorse när jag inte kunde sova. alltså såg jag finalen tre gånger. MMHMHMH, jag låg hela natten igår och bara log för mig själv. åhåhåhåhååhåh, jag kommer leva på det här i ett år. nu är det dock ingen mer fotboll förrens i oktober! OKTOBER!!!!!! nae, fy farao.. så länge kan jag inte hålla mig. har dock tvingat pappa fixa canal+ osv, så jag kan se alla premier league matcher.

Nu snart ska jag på hemliga, spontana uppdrag. måste börja fixa mig och lite sådär om jag ska hinna vara klar till klockan fem. snabb som jag är, så lyckas jag allltid. hehehe.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÅHÅHÅHÅHÅ, tills dess ska jag leva på att spaninen VAAAAAAAAANN!!!!!

17.24

Jag har ingen ork till att göra NÅGONTING för tillfället. orkar inte ens sätta upp håret. men jag måste. matchen börjar snart, och innan dess ska jag fixa mig, dra till city (eller statoil) och fixa godis, sen dra hem till malin. frågan är hur jag ska hinna. måste ringa taxin aka pappa.

14.30



Jag sitter här. nyvaken och allt. funderar på hur den här dagen ska bli? fotbollen ska jag se iallafall. linda undrade om jag och malin ville hänka Viskan. jag ville först, men nu tänker jag bara på att det kommer vara massa tjat osv. naepp, jag måste kunna koncentrera mig på matchen. det är ju faktiskt FINAL. så jag har ställt in mig på en hemmakväll med en stoooor fet chokladkaka. sen sover jag hos pappa, för det blir lättast. mmh, det låter nog bra. tror inte malin är speciellt sugen på att dra ut på stan idag heller om jag ska vara ärlig.


Nej, nu är det iMesh som väntar. thihi, och linda.

03.51



MYSTORRES.. och jättemysig kväll/natt idag faktiskt. "jag är inte så mycket för det där, kalla mig gärna old fashion" HAHAHA, yeah right. nu vill jag bara tvätta bort mitt smink.. har snart haft på det i 24 timmar. EUW, det svider i mina ögon också till råga på allt. är den där jefla mascaran. när jag har tvättat bort mascaran ska jag fortsätta glida runt på iMesh. fy satan vad kul det är!!! haha. kan sitta och skriva med folk där natten. men naej, jag ska sova.


Nu är det bara 16 timmar kvar tills matchen böööörjar!! GÖTT KÖTT.

14.30



Om två timmar går en buss till stan. den tar jag. här hemma sitter jag inte hela kvällen. någon fotboll är det inte heller. sen imorgon däremot, DÅ jävlar smäller det. jag har laddat upp med näsdukar, för jag kommer börja gråta i vilket fall som helst. vinner dom gråter jag, förlorar dom gråter jag. spanien pratar jag om såklart. godis är en självklarhet även imorgon.


Hepp här kan jag inte sitta, måste jag fixa mig om jag ska hinna med bussen. WOLLI BOLLI.

13.13



HA HA, nu är det inte långt kvar tills tårarna kommer. INGEN fotboll ikväll, jättekuuuuul. ska vara med malin nån timme, sen ska hon dra. sen sitter jag här ensam.. IGEN. hoppas fan inte malin drar dit säger jag. haha, isåfall är min kväll ruined.

12.51



HAHAHA, ta er två minuter och se dom häringa klippen!

"- men kenny, borde vi inte vänta tills det blir mörkt?
- ööh, naej det är ingen bra ide.. vi ska inte vänta tills det blir mörkt.. vi väntar tills solen går ner, sen går vi dit och bara tar dom."

"- ooh, jag har gått över till hightech-vision."

"- men snääälla överste heintz, jag orkar, jag vill, jag kan, jag törs, jag vågar..
- menar du det?!
- sarru?"

HAHA, kenny starfighter filmen kommer på bio i januari!!!! det är väl faktiskt på tiden :D

12.34

Jag kom på mig själv med att fotbollen är bara en fas. en kort fas i mitt långa liv. när jag börjar gilla någonting helt spontant, kan jag vara besatt av det i flera veckor. då menar jag verkligen besatt. alltså, enligt mina beräkningar kommer jag formodligen sluta kolla fotboll igen om drygt två månader.

12.15



Jag har varit vaken sen klockan åtta. grattis till mig. på tåget hem hann jag ringa och trackassera malin sisådär 5 gånger. hon bara gnydde i telefonen, men jag var fast besluten att få henne att vakna. dessvärre fungerade det inte, så hon ligger väl antagligen och sover fortfarande. jävla gnyunge.

Ikväll var tanken att vi skulle på bio, men jag tror inte det blir så. jag vill se matchen. Ryssland - Turkiet. jag hoppas nästan Turkiet vinner, för dom spelade så bra i semifinalen, och förtjänade att vinna över Tyskland. sen vill jag att alla ska få se att Arshavin är så jävla överskattad. han hade bara tur att det satt massa "agenter" på läktaren och såg honom i matchen mot Holland. bara för han spelade EN bra match, och bara för han lyckades få en två fjuttiga bollar i mål, så är han helt plötsligt "bättre än ronaldo.." ajo, visst. helt otippat vinner turkiet, punkt slut.

Nu däremot ska jag se Kenny Starfighter. hahahaha, jag kan inte sluta kolla. snart kan jag alla repliker utantill, det får bli min nish.

15.40

Nu har jag snart packat klart och beger mig med mammsen. imorgon har jag gjort planer med allt möjligt folk. jag har inte bara gjort en dubbelbokning, jag har gjort FYRBOKNING. jag avbokar allt och är med malin. haha, vi ska se fotboll och käka godis, iallafall jag. sen vilka vi ska se matchen med vet jag inte för tillfället. någon som vill joina maaatch?

14.13



Jag sitter här med mina fotbollstankar. jag gillar fotboll. iallafall EM, VM, Premier League och Champions League. det var någonting som fick mig gilla fotboll, har aldrig gett det en chans. men nu jävlar.

Jag tycker Fabregas ska få spela från start nu i finalen. och jag tror han kommer vara tvungen att göra det, eftersom Villa förmodligen sträckte benet igår, och det läker inte på två dagar? mer två veckor. alltså blir det en annan uppställning om jag har rätt. kanske 4-5-1 eller 4-4-2. blir det sistnämnda så är det kanske Torres och Guiza fram. det gör inte mig någonting. han gjorde rätt bra ifrån sig igår så. spanien slår tyskland. det måste dom, det finns inga alternativt. tyskland har spelat platt i tre matcher nu. dom förtjänar inte att vinna. SÅDÄR, ser ni.. jag kan också.

HAHAHA, patetiskt caroline.

13.42



Fy farao, jag har tråkigt. om man skulle dra med mamma ut ikväll kanske? här hemma verkar det itne hända någonting iallafall.. eller? BAAAH, då kan jag dra hem imorgon på dan iofs. jo, det får bli min plan idag.

Eller NEJ, jag kom på en briljant ide. ååååhåhåh, SMART caroline. jag stannar hemma.

11.23



WOLLI BOLLI. två timmar senare har jag kollat klart alla KS-avsnitt. helt sjukt att man kan få tillbaka så många minnen bara av att kolla på en serie. jag tycker det är skitkul. jag satt och skrattade hela tiden, MINST. det gjorde min morgon.


Nu funderar jag på att sova någon timme? trött som ett as. inte konstigt kanske. jag la mig rätt sent igår och gick upp rätt tidigt idag. såg spanien-matchen TVÅ gånger igår. såg reprisen också på Tv4sport. jag måste ju liksom studera spelarna, haha. aah, sängen låter klokt.

09.29



Kolla klockan, kolla klockan. nu måste jag faktiskt börja vända tillbaka mina dygn. annars kommer det bli katastrof när jag ska jobba sen. jag.. jobba.. har fortfarande inte fått in det i huvvet. matchen igår, ingen som missade? ohoho, jävligt tråkig match fram tills andra halvlek. ÅÅÅH, sen var det den underbaraste matchen jag sett i hela mitt liv. 1-0, 2-0, 3-0. KAPOW, spanien till grand finaaaaleelele. jag tror spanien spelade bra för min skull, dom vill inte göra mig besviken. speciellt inte baros. jag blev glad, jag satt och störtlipade. det börjar bli lite av en vana. pappa skrattade åt mig. kan inte hålla mig när jag ser att dom blir så glada. mmhmh, gulligt.


Imorgon är det match igen, Turkiet - Ryssland. den ska jag se. tror jag. eller skulle jag på bio imorgon? eller ska vi ut linda? vet inte vad som händer i helgen. ska höra med toooowboelowbie också. nu är det en sak som är givet, KENNY STARFIGHTER. tjingeling.

20.08

Nu har jag kollat KENNY STARFIGHTER i tre timmar. det är sorgligt bra. skrattar så det rinner niagrafall. nu ska jag åka och se matchen iallafall. SPANIEN VINNER, SHALALALA. får inte glömma min Torres-tröja. MMMMMH. tjingeling.

16.24

Jag bleknar bort, jättemycket faktiskt.

15.35



FÖRRESTEN, vet ni vad jag drömde inatt?!?!?!?!?!?!??! åååh, det kändes så verkligt! när jag vaknade imorse trodde jag det hade hänt. jag log för mig själv typ. sen kom jag på att det var en dröm. då vände jag lite på mig och somnade om.

Iallafall, kanske ska berätta vad jag drömde. jag, malin och linda var inne på kicks i knallerian. vi stod i kassan och skulle betala lite smkink osv. DÅ, helt plötsligt, kom ARAGONES IN!!! jag började hoppa och skrika "ARAGONES ÄR I BORÅÅÅÅS". jag blev glad, för då tänkte jag att Torres också kanske är i Borås. då kommer Aragones fram till kassan, går före alla och säger "jag vill ha en parfym till Torres som står precis här utanför.. han vågar itne komma in" jag kollar bakåt, och där står TORRES!!!

Ingen i hela affären säger nåååågoting. jag frågar efter papper och penna och går fram till honom. han kollar lite på mig, sen är det bara tyst. jag sträcker fram pennan och han skriver en autograf. sen är det tyst igen, och jag säger "te quiero". HAHAHAHA, det enda jag kan på spanska! då säger han "varför pratar du spanska? jag har lärt mig svenska för din skull.." då började jag gråta, glädjetårar dock, och han tog sin resväska och köpte värstinghuset med sin feta plånbok till oss. sen levde vi lyckliga i alla våra dagar. sen vaknade jag. men en vacker dag säger jag bara.

15.05



Jag har återförenats med min hamster igen. han har varit ensam hemma nu i 4 dagar den stackaren. men nu är jag hemma och matar honom. han mår bra hos mig. jag klappar honom OCH ger honom mat. lite för mycket mat kanske? ja, för nu spottar han ut massa mat från kinderna i mitt knä. EUW, det stinker. han har nog själmordstankar också. hoppar från höga höjder. eller nej, glider ner från höga höjder rättare sagt. osmart hamster.

14.15



IDAG ÄR DET MAAAATCH. inte vilken match som helst. spanien - ryssland. ough, det kan bli en ruggig match. Arshavin & Pavliyosenko i Ryssland, och Villa och Torres i Spanien. jag tror inte jag behöver gå in närmare på vilka jag tycker ska vinna och möta Tyskland. vinner spanien kommer jag gråta. glädjetårar. det har bara hänt en gång förut i hela mitt liv, och det var när dom vann straffarna. det var gulligt när dom blev så glada. Förresten, såg ni matchen igår? jag tyckte jättesynd om Turkiet. dom spelade skitbra och offensivt heeeela matchen, sen får tyskarna in ett dåligt gjort mål i sista minuten.


För tillfället väntar jag på att malin ska visa levnadstecken. jag fruktar det värsta, att hon fortfarande ligger och sover. hon är en lat hynda, ja det är vad hon är. jag och malin lagade världens godaste mat förresten. den var verkligen SKITGOD. om inte annat ska vi satsa på en karriär som kockar, thihihi.

14.33



Haha, hittade en artikel som stämmer in så jävla bra på mig just nu.
här är den. ja, för fotbollsabstinens är nog det rätta ordet. idag är första gången sen 7 juni jag inte ser en fotbollsmatch. det känns tomt. och det går inget bra på tv som jag kan se istället. man kanske skulle dra upp till city och hyra en film? en sak som är säker är att jag måste städa mitt rum.

08.52



Man blir glad i magen.

07.42



Det var precis det här jag varnade dig för, sorgligt bara att jag hade rätt.
anyway, nu har jag kommit hem till kära fristad. om tre veckor vid den här tiden är jag påväg upp till mitt jobb. KUL, eller hur. senare idag ska jag vara med jennifererer. vet itne riktigt vad vi ska hitta på, eftersom jag nyss fick reda på det, haha. men den lille vaskern har väl alltid något lurt på gång. jag vill gå upp till city, och köpa godis, som vanligt. tror itne det är någon fotboll idag heller. det känns.. jobbigt? men det är nog dom flesta glaaada för.


Sen kom jag precis att tänka på hur ooootroligt glad jag är att jag har tagit upp kontakten med personer igen. hur glad jag är att saker & ting har börjat flyta på igen. hur glad jag är över att jag har någonting att se fram emot i helgen. hur glad jag är över att det här sommarlovet faktiskt kommer bli bra. jag tar igen allt jag missat. eller nej, VI ska ta igen allt vi missat.


23.32

SPANIEN VANN PÅ STRAFFAR. det enda laget jag faktiskt hejjar helhjärtat på, och alltid har gjort! ska jag erkänna kom det glädjetårar.. min mamma & jessica tyckte jag var töntig, inte jag. jag blev glad för deras skull, det måste känts bra efter förlängning och grejer. åååhåhåhåhåh, GÖTT.

Imorgon åker jag hem härifrån 06.30. härligt, verkligen. kommer sluta med att jag somnar hemma igen, och vaknar tre. så det ska varaaa.

16.15



OH MY GOOOOOOD. jag kommer inte kunna se matchen ikväll!!!! och spanien spelar!!!!!! kanske sin sista maatch!!!!! spanien är mitt enda hopp nu typ. åååhåhåhå.


För tillfället har jag köldskador på så gott som hela kroppen. måste få upp värmen på nått sätt. hua hua hua, filt kanske? snart ska jag käka pizza också. det sitter alltid fint. sen ska jag träna på att spela kort, jag måste uppgradera mina skitgubbe-skills till helgen. sen ska jag få ett bildbevis på att nixon inte är en badkruka. jag önskar honom lycka till, fjant. tjingeling

19.19



Nu har jag sovit i ett par timmar. det har jag gjort mig förtjänt av. aningen piggare, och aningen gladare sitter jag här och väntar på att matchen ska bööörja. hinner se typ 20 minuter innan mamma kommer och hämtar mig. jippi, meningsfullt. och nu är ALLA mina pengar slut också. vet inte, men på något sätt lyckades jag handla upp 350:- igår, på typ.. ingenting? smaaaort.

Oj, ser man på. nu skickade tobias ett sms att jag är välkommen hem till kim idag igen. det var ju synd, eftersom jag inte ska vara heeeemma. buhuu.

15.55



Min mor ringde mig precis. jag hänger med henne hem till göran idag. är där resten av helgen. det behövs känner jag. om en vecka är det EM final kom jag på. en heeeel vecka. alltså spelas det inga matcher nu i veckan. det suger. vad ska jag göra liksom? innan jag gör NÅGONTING nu, ska jag duscha! det är prioritet nummer ett. måste få bort all färg jag har på armarna osv. tjingeling


14.01



HAHAHA, jävlar vilken kväll. jag ska inte gå in närmare på vad som hände, för då skulle jag få skriva hela dagen. kul att träffa sjöbos igen, det var ju inte igår precis. vissa hade förändrats, andra inte.

Idag vet jag inte vad som händer. ska se fotbollen iallafall. just det, jag fjäskade så jävla mycket igår om att vi skulle sätta på sista minutrarna av matchen.. tillslut blev alla så trötta på tjatet så dom satte på teven. WOHOHO, då blev jag glad, jätteglad.

19.39

jag ÄLSKAR att vara med dom bästa på midsommar. nu drar vi till bollebygd, och till mina gamla vänner.. nämligen sjöbosaarna. jättetrevligt folk faktiskt.kommer bli en ASROLIG midsommar!!!!!!!!!

12.41

Det gick precis upp ett ljus för mig.. jag kommer missa matchen ikväll!!! fy farao. bäst för dom att dom sätter på teven runt nio så jag kan se matchen. he he, NOT.

11.43



Jag är stressad. jättestressad. nu börjar det regna ute också. och jag har inget papraply. jag är inte stressad längre. nu har jag bara PANIK. förutom vädret tror jag midsommarkvällen kommer bli rolig /slash/ mysig. lina ska få berätta om heeeela sin greklandresa. varenda liten detalj, hihih. det ser jag fram emot :)

00.41



Jag måste verkligen sova nu. men jag är inte ett dugg trött. ändå gick jag upp jättetidigt (enligt mig). imorgon tar jag bussen in till stan 13.28 med lindsor. väl inne i stan ska vi nog äta nått, sen fixa lite saker i olika affärer, sen ta bussen till sandared och möta LIIINA. hon har kommit hem nu, äntligeeeen. och hon har haft det jättebra i Grekland, och jag är jätteavis. men det är hon värd, lilla lina :))


Nej sängen kallar på mig, nagellacket likaså. GODNATT & glad midsommar förresten.

22.58



Happ, så vart Portugal ute nu också. nu är det bara spanien kvar jag hejar på. eller njae, lite holland också. dom är faktiskt rätt bra. men vad som än händer, låt inte Tyskland vinna? just det, eftersom jag och nauka är ungefääär lika mycket Torres-nördar båda två, så ska vi dra till Liverpool och se när dom spelar nästa år. sen har vi smidit lite planer för hur vi ska locka honom till vårat "gäng" efer matchen. jag säger inte mer, men vi kommer (vad som än händer) bli bundisar med T. WOHOHOHOH

19.41




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
jag klarar inte meeeeeer!!!

18.18



HAHA, jag hatar facebook. alla saker som skickas hit och dit. man vet liksom aldrig vad som är till en själv, och vad som är till "alla". jag lyckades iallafall göra bort mig.. BIG TIME. men det glöms nog av inom närmsta timmen.



Jag vet inte, men midsommar verkar bara bli mer och mer komplicerat. jag vill åka bort, men det är ju faktiskt bara borås-folk vart man än åker. och det är inte kul. sen vet jag typ 3 fester, men ingen av dom lockar något speciellt. sen pratade jag med jennifer nu, och hon sa att hon & anton mfl. kan tänka sig att hitta på nåt. och jag tycker det skulle vara typ 1000000 gånger skönare att bara vara hemma med sina närmaste och glo film eller vad som helst? för det är ju bara inse, midsommar och nyårsafton osv. är överskattat. nått så FRUKTANSVÄRT.


15.19



Om man skulle ta och dra upp till city en sväng kanske? jag är så fruktansvärt sugen på godis. på allt rättare sagt. men vädret är motbjudande. om man kanske skulle ta och ha en "spa-dag" istället? sitta inne och pyssla om mig själv? nej, verkligen inte. jag har inte det tålamodet. för tillfället försöker jag (utan framgång) få igång min mobil. den är heeeelt out of. jag längtar tills jag köper en ny. jag hör även ljudet av krafs i mina skor. kan det vara en mus? nej, just det.. det är ju bara gösta, HE HE.

13.34



Mina läsare har gått från ynka 40 om dagen, till nu 250 om dagen. jag tror det beror på att jag har börjat skriva om fotboll. eller aa, iallafall börjat nämna det. sen var det kanske fyra tjejer som sa "jag läser pga. dina snygga bilder på fotbollskillar..". så inte tänker jag sluta med dom minsan. vem vet, jag kanske är nästa blondinbella? HAHA, skämt åsido.


Jag funderar nästan på att ta mig en promenix ner till stranden. få lite luft för en gångs skull. jag tycker det är rätt sorgligt att jag inte har en enda grej att se fram emot det här sommarlovet. nästan så jag ser fram emot att börja JOBBA!! och då ska ni veta att jag jobbar med gamlingar. är det illa?

12.22



Idag skulle vi egentligen dratt till Gällstad jag och josefin, men dum som jag är har jag glömt mitt busskort. det är mindre bra, inte bra alls faktiskt. för på nått sätt måste jag ha det imorgon. men det fixar jag, jag är liksom fixarn. mamma körde hem mig 06.30 imorse.. värsta jag varit med om. sen ska man sitta och försöka vara social i bilen, när man egetligen bara vill bonka huvudet i bildörren och somna om. men nu är jag hemma iallafall. väntar på att pappa ska komma med allt mitt smink, min plattång osv.


IKVÄLL är det kvartsfinal. ääääntligen! Portugal - Tyskland. en bra match att se fram emot iallafall. låg och kollade på Spaniens match igår. reprisen som går på natten. såg när det blev 1-1, sen vaknade jag 03.15 och upptäckte att matchen var slut. jag vet inte ens vilka som vann?!?!?!! spanien måntro?

22.20

Nu är det så gott som klart. sverige har gjort en ASDÅLIG match, vilket har lett till att de är ute ur EM. så nu hejar jag starkt på spanien. åker dom ut i kvartsfinalen nu också.. då börjar jag gråta. STORBÖLA.

21.18



Ryssland är väldigt underskattat, ellr så är Sverige vääääldigt överskattat. för när jag kom upp igen efter att ha tvättat bort mitt smink, vilket endast tog 50 sekunder? så upptäckte jag till min fasa, att Ryssland ledde med 1-0, och dom har varit nåt så fruktansvärt defensiva hela matchen. jag vill nästan inte ens kolla mer. jag får bara ångest.

18.14

WOHO, nu har jag köpt massa ny skor. köpte blandannat ett par ILLROSA, precis vad jag alltid velat ha. så tack mammi. nu ska vi snart käka taaacos, sen beger vi väl oss bort mot puben, och glor matchen med resten av folket där. lite roligare eftersom dom har en såndär.. åååh vad heter det.. PROJEKTOR! haha, har en känsla av att det har kan bli en bra kväll. och kanske till och med att det går bra för sverige? just det, min midsommar är räddad nu också. GÖÖÖÖTT.

13.25

Oucgh, jag vaknade precis av att mama skriker i trappan "skynda dig, vi ska till VEDUM". woho, jag är trött som ett as och, inte mycket bättre, ser ut som ett. men i Vedum finns det skor, skor jag ä i stort behov av att ha. och eftersom det är MIG vi ska leta skor till, så måste jag med.

18.15

Oh, vilka äventyr jag har varit på idag. slutade med att jag hamnade här, hemma hos göran på landet. jag trivs här.. ibland. han har lite större teve än jag har hemma hos mamma. det blir roligare att se fotbollen då, mihih. det är aldrig något bra på tv nu för tiden. då menar jag bra serier, och program osv. när fotbolls EM är över, vet jag inte vad jag ska ta mig till. kommer bli långtråkigt. eller så får jag helt enkelt skaffa mig ett liv?!?!?

08.19



Imorgon spelar SVERIGE MATCH, tjudeloooou. mina ögon sviker mig.. nåt så fruktansvärt! jag har inte sovit alls mycket de senaste två dygnen. jag är heller inte alls laddad inför mötet med vår kära rektor thomas jag ska ha om drygt en timme. han kommer säkert vara raaasande. USCH, jag har aldrig tyckt bra om thomas, kommer nog aldrig göra. efteråt ska jag hem till min gammelmormor och hålla henne sällskap någon timme. SEN ska jag göra det jag äääälskar. jag ska åka med min mamma och inhandla godis! fleeeera kilo, till en kiosk. åååh, Godisgross, finns tamefan inget bättre. godis på varenda vägg. BILLIGT är det också. mhmhmhmmhmh. så jag är nog tyvärr inte hemma förrens ikväll jennifer :(

02.13



Kroatien vann. alltså får dom möta Turkiet i kvartsfinal?! det märker vi väl. snart ska jag gå upp igen. ska på det där jävla onödiga mötet. USCH, hatar möten med rektorn och ALLA mina lärare PLUS syon. det värsta är att jag vet att rektorn kommer säga att han ska typ stänga av mig några veckor eller nått, för att jag har fuskat på inlämningar och prov. jag FATTAR verkligen inte hur han kommer på mig varenda gång. det är inget riktigt fusk heller, det är bara lite hjälp jag har fått av mina klasskamrater. dom är snälla och hjälper mig.

00.07

Okej, jag håller med min vän.. jag ÄR patetisk.

Nu fungerar msn igen iallafall, och jag kan fortsätta mina kvällsrutiner som vanligt. återkommer om ca 2 timmar?

23.56



Tror inte jag ska uppdatera mer snart faktiskt.
man kan ju få för sig att jag inte har något liv, he he. men strax börjar matchen, och för en gångs skull har jag inte hört något om hur den gick, eller vilka som vann.


Jag oooorkar inte gå upp 7 imorgon, och sen ta 9-bussen in till stan. det känns motigt ska ni veta. annars sitter jag här, lyssnar på VERTICAL HORIZON och bara njuter. nu är det bra jävla gött. 

23.42

MSN FUNGERAR INTE!!! msn messenger live är ur funktion. herrejistanes. jag som trodde jennifer drev med mig???!?! nu blev jag på dåligt humör. kommer sluta med att jag uppdaterar bloggen varannan minut istället, KUL VA?

23.31

Ja, töntig som jag är, här kommer den, listan;



6 ) Marek Saganowski, Polen

  


5 ) Ricardo Quaresma, Portugal




4 ) Demirel Volkan, Turkiet




Plats 3, ingen tvekan om saken; David Villa, SPANIEN




Plats 2, ingen tvekan där heller; Cristiano Ronaldo, Portugal (trots att han är sliskigast i världen)




OCH 1:AN, behöver jag ens säga? ; FERNANDO TORRES, SPANIEN



Nu är en oooootroligt täntig "lista" avklarad,
det är sånt som händer när jag har tråkigt. nu ska jag göra min syster sällskap, sen är det match om 40 minuter, gött kött.


23.03

Nu är den första matchen slut. Tyskland vann med 1-0, vilket enligt mina beräkningar borde innebära att Tyskland möter Turkiet i kvartsfinal? eller har jag helt fel.. eftersom Portugal möter Kroatien så borde det stämma. men vad vet jag. förgade min systers hår innan också. efter en timme med färgen i duschade vi ur det, sen hörde jag en ljus pipröst i trappan; "tack så mycket för hjälpen". då var det kört, jag kunde inte hålla mig. tårarna rann, medans ett tyst skratt inuti mig brast. jag har ingenting att göra, så jag ska LISTA DE FEM HETASTE KILLARNA I EM. wohoooo, kul va?

19.16



ÅHÅHÅ, nu ska jag och jessica dra till cäty. MH, kakor och godis och cola och fanta och BAAH. klarar inte av allt socker. kommer bli hyperstirrig och inte veta vart jag ska ta vägen när jag väl får allt. men sen en halvtimme senare kommer jag klaga på att jag har ätit för mycket och att jag aldrig skulle köpt godis från första början. men det äre fan värt. sen tänkte jag att jag skulle manipulera min syster till att färga håret idag. eller använder man ens ordet "manipulera" i det här sammanhänget?! iallafall, så förstår ni förhoppningsvis vad jag menar. om inte, jag ska färga håret på min syster.




OJ, kolla klockan, nu måste jag dra om jag ska hinna hem till matchen. jippi.

17.51



Jag har inte haft någon som helst ork de senaste två dagarna, att göra någonting med mig själv. då menar jag saker så som fixa håret, byta om från pyamas till vanliga kläder, eller sminka mig osv. och jag måste säga att det har varit dom skönaste två dagarna, EVER. mmh, sånt gillar vi.

Min mamma ringde rektorn precis, och det visade sig att jag ska ha elvkonferansmöte imorgon. jag fruktar, och vet nästan helt säkert, att han kommer säga att jag måste gå om. men säger han det ska jag ta fram mina kunskaper. lite krokodiltårar och fjäsk. det fungerar nog.

Efter jag har duschat nu snart, ska jag dra med min syster upp till city. väl där ska jag köpa MASSA godis och kakor. det ska jag sedan ha när vi ser på matcherna ikväll. för ja, jag ska tvinga min kääära syster att kolla med mig. kul.

15.31



Jag vet inte, men för tillfället kommer det tårar av sig själv. det måste ju betyda någonting? jag hatar att ha det såhär, jag hatar att du ens lärde känna en viss person. jag hatar att varenda gång vi pratar så tjafsar vi, jag hatar att jag aldrig någon enda gång kan få ha rätt. jag hatar att saker inte längre är som de brukar. jag orkar inte mer, förlåt.

15.06

Just det, jag vill bara göra er lite avundsjuka. och hur ska det gå till? jo, jag ska vara hemma och kolla fotboll på midsommarafton. HAHA, misslyckad_tjej_90. det är rätt bra matcher på fredag iofs, kvartsfinal och grejer. alla drar till smögen & varberg. jag är lämnad här hemma. någon som gör mig sällskap i borås?

14.25



M-M-MH, jag lagade precis stekt potatis. det var gott. jag har kommit på att min mamma FORTSÄTTER läsa min blogg igen, så det kanske är dags för lösenordskydd? iallafall, märker ni att det är lösenord, så skriver jag vad det är på bdb. kollade in blondinbellas nya hemsida idag med. rätt meningslöst om jag får säga det själv. hon säljer en produkt om dagen "superbilligt" enligt henne. men men, jag tror jag ska börja tänka på att duscha snart. jag ska gå utanför ytterdörren första gången på en HEL dag.

14.11



Nu har jag vaknat. somnade 06.45, men det spelar ingen roll. jag är fit for fight ändå. orkar däremot inte ödsla energi på tjaffs som inte leder någonstans. tjafs från alla möjliga håll och kanter. ikväll spelar Tyskland - Österrike och Kroatien - Polen. sen drar jag nog hem till pappa. sen imorgon ska jag vara med JENNIFES och anton och dom. eller anton har jag inte frågat än, men vi måste ha hans expertis när det gäller hårfärgning. wohoho, eller förresten, han läser ju säkert det här; anton du ska vara med och färga håret imorgon.

Sen på torsdag ska jag med josefin till Gällstad / Ulricehamn? om du inte visste det josefin så drar vi på torsdag, haha. midsommar vet jag itne hur det blir. verkar som att alla jag har gjort "planer" med drar iväg på egna resor, så jag är väl nästan själv kvar i borås. nu däremot ska jag fixa krubb.

04.57



HAHAHA, nu har jag varit duktigt och pimpat min blogg. ni skulle sett hur den såg ut för ungefär 20 minuter sen. då var ALLT, inklusive texten, ROSA. det var för "tjejigt" för min del, så det rök. nu tänkte jag laga pommes frites. mmmmh, comida. SE DÄR, ett spanskt ord. kan snart hålla en hel konversation med en spanjor.

04.08

Jag kan inte sova, shalalala. förresten, någon som vet hur man får in ALLTING lite mer mot mitten? så inte hela blogg-grejen är in till sidan på vänster kant typ? om någon hajjar vad jag menar.


02.53

Glömde en liten ynka rad. förra sommarn up my ass.

02.40



Jag veeeeeet, jag bara skriver om fotboll. men jag har INGENTING att skriva om. har inget write-flow känner jag. är en jobbig jävel på msn som skriver till mig och vill träffas osv. men va fan? han har berättat heeeela sitt liv, hur han kom från göteborg till borås osv, och vill att jag ska berätta om mig? tror han jag är dum? självklart, kom och hälsa på mig i fristad vetja, vi kanske blir mates for life? iddi.

Imorgon är det Österrike - Tyskland, sen Polen - Kroatien. synd bara att matcherna ska gå SAMTIDIGT klockan 20.35 på olika kanaler. det innebär ju med andra ord att jag får stanna vaken till 00.05 då den ena börjar. varför? jag har INGET BÄTTRE FÖR MIG. eller jo, kanske imorgon.. vad vet jag.

02.25



Jag visste hur matchen skulle sluta, men det är ändå lika kul att se. alltså, Portugal - Kroatien nästa. ska bli spännande. jag är så sjukt galet sugen på godis så det är inte SANT. jag behöver socker, och det är illa kvickt. jag är inte trött heller. och det beror nog till stor del på att jag gick upp alldeles för sent. det skall icke upprepas. hatar när man bara ligger i sängen och inte kan sova. plus att jag numera sover med lampan tänd, vilket gör det ännu svårare att sova. och det skyller jag på anton och gustav som visade mig en film på "gollum-mannen".

00.03



ÅH jag blir så jävla irriterad. man märker verkligen att du/ni är 91or. vi klickar inte någonstans. har VERKLIGEN inte samma humor. nej, tro det eller ej, men kiss och bajs är inte min grej. och DU? vad har hänt?! jag tycker synd om dig, vet inte om det är grupptrycket du faller för, eller om du helt enkelt bara känner dig cool? pinsamt är vad det är.

ÄNTLIGEN börjar matchen. nu kan jag koppla av. godnatt om vi inte hörs.

22.56



HERREJESUS!! jag tror jag precis har varit med om världens bästa, mest spännande match NÅGONSIN? Tjeckien gjorde 1-0, tio minuter senare 2-0. i andra halvlek gjorde Turkiet 2-1, sen 2-2, SEN två minuter senare 2-3. fy farao, mitt hjärta stannade ett tag. haha, tror kommentatorns gjorde det också. var nog det roligaste jag hört när dom gjorde 3-2 målet. jag hade hoppats på straffar däremot. jag tycker det är roligare att se på än vanliga mål.

Om en timme och tio minuter börjar matchen med Portugal. jag vet iofs redan att Schweiz vann, men det gööör ingenting. jag har kommit på att det är rätt läskigt ändå att jag är så insatt i fotbollen som jag faktiskt är. för 2 veckor sedan var jag heeelt emot allt som hade med fotboll att göra. men jag säger som jag sa till Aci, att det är bara landskamper jag gillar. innan matchen ska jag dricka mitt kääära te. jag har kommit på att man blir mätt på te OCH det är nyttigt. för jag har inget socker eller mjölk i, thihi.

20.13



Satte mig laddad som aldrig förr framför teven precis. till min förvåning hörde jag att dom började prata om Arda Turan, och eftersom han varken spelar i Portugal eller Schweiz, så förstod jag även att det inte var Portugal-matchen som visas nu. besvikelse ja, men den här matchen blir nog mer spännande iofs. det spelar ju ingen roll vem som vinner i den andra, eftersom portugal redan har gått vidare till kvartsfinal. spanien - portugal i finalen, det har jag sagt ändå sen början. holland blir trea, wohoho. nu ska jag sätta mig och planera midsommarafton, se hur allt blir.

17.40



En timme senare sitter jag här. har inte gjort något vettigt den senaste timmen, och tror inte de kommande timmarna kommer blir speciellt mycket bättre. har kollat igenom varenda sida på internet, läst varenda artikel på aftonbladet.se.. vanlig och fotboll, och nu har jag ingenting kvar att kolla. jättetråkigt faktiskt. jag ska nog göra en jennifer, och byta påslakan, och ligga i sängen och glo film tills fotbollen börjar. jag tror jag kommer blekna bort här inne. men jag är lycklig ändå, på något konstigt sätt. när man har godis, och en anledning att stanna inne så kan man inte vara annat än lycklig.

16.44



Idag spelar portugal, idag spelar portugal shalalala. på en timme har jag hunnit städa, laga mat, slängt soporna, hämtat posten, vattnat blommorna OCH varit ute och gått. jag vet, jag är en produktiv kvinna. nu återstår bara dusch, och en promenix till city. sen är jag laddad för Portugal - Schweiz och Tjeckien - Turkiet. 02.05 när matcherna är slut, ska jag gå direkt till sängen. men föööörst ska jag vara med linda?

15.09



Misslyckat, matcherna var inte förrens 20.45 & 00.05. jättekul, woho. jennifer har kommit fram till att hon vill färga sitt hår mörkt nu igen. jag sa att jag hjälper henne vad hon än vill ha för förg. så det ska vi nog fixa på tisdag om allt går enligt planerna. nu däremot ska jag städa massa, och laga mat. nu börjar det ösregna också. bara åskan som fattas. bara för jag sa så, kommer det säkert komma världens åskoväder.

14.34



Jag är så grymt sugen på flöt. flöt i alla dess former. fett, kababsås, pommes frites, godis, CHIPS! har inte ätit godis eller liknande sen i torsdags och aah, jag överlever knappt. men det är bara hålla ut? jag vaknade precis iallafall, min första sovmorgon det här sommarlovet. jag orkade faktiskt inte gå upp tidigt, för då blir dagen lång. likabra att ligga kvar i sängen när jag vet att jag ändå inte ha nått att göra, right? fotboll om två timmar.. portugal WOHO. det är väl min höjdpunkt den här dagen.. städa ska jag göra också. sen ska jag ringa linda. jag klarar inte av att sitta här hemma.

23.56

 

En vackar dag kommer vi få söta barn ihop. och men först måste jag och linda åka till Storbritannien och leta upp honom. ska kolla på varenda match Liverpool spelar om det nu ska vara så. tror inte det är så svårt ändå? åka över ett litet hav, sen gå in på varenda pub i Liverpool, sen vips sitter han kanske där? han är ju trots allt bara 23.

23.18

OKEJ, jag vet att det är ett jävla snack om fotboll.. MEN jag kom på nu, att om sverige vinner över ryssland på tisdag, eller spelar lika och går vidare till kvartsfinal tillsammans med Spanien, så får dom möta Holland, right?! och då lär dom förlora i vilket fall som helst, eftersom Holland är GRYMT bra. då är det kanske likabra att förlora mot Ryssland i gruppspelen istället för att åka ut i kvartsfinalen? jag vet inte, men jag såg Rysslands match nu, och det är inte helt omöjligt att Ryssland faktiskt vinner. nej, nu är det FOTBOLLS-STUDION, muhaha :D

20.04



Det var oväntat bra spelat av sverige.
och det var en jävla otur att Villa gjorde mål EN MINUT in på stopptiden. men jag måste ändå säga; vad var det jag sa? så nu är det sagt. hoppas på bättre tider på tisdag när dom möter ryssland. mmh, VILLA, mmmh TORRES.

18.57



Som jag sagt så många gånger innan, så tror jag att sverige kommer förlora matchen. eller rättare sagt JAG VET. varför skulle sverige vinna just idag, när dom inte har vunnit mot spanien sen 1950? iallafall så var första halvlek helt galen. spanien gjorde mål, jag brydde mig inte så mycket eftersom jag visste att de skulle hända förr eller senare. men när sverige gjorde mål däremot.. jag HOPPADE, SKREK och lite till. sen la jag mig fint ner i soffan igen och bet ihop. mer mål tror jag dock inte det kommer bli för sveriges del. 3-1 är min gissning. till SPANIEN. MHMHMH, torres.

Vänta bara tills jag får säga "vad var det jag sa? spanien vinner". jag är inte negativ på nått sätt, jag inser bara fakta.

14.07



Nu ska jag dra upp till city och köpa en jävla massa godis. MHM, det har jag gjort mig förtjänt av. sen ikväll ska jag se matchen själv tror jag. anes frågade om jag ville komma till honom. men jag tackade NEJ. har inget vettigt att göra där borta. så jag drar väl hem till farsloken och kollar med honom. så slipper han sitta ensam. jag vet, ibland är jag bara för snäll.

13.38



THIHI, jag är gladast i världen. skit i vädret, jag är glad ändå. OCH idag spelar Sverige match också.. mor SPANIEN. jag är taggad till max. sen efter det är det Grekland - Ryssland, woho. folk frågar hur det kommer sig att jag blivit så intresserad av fotboll helt plötsligt, när jag inte varit det innan. svaret är så enkelt att det blir lätt så när man inte har någonting att göra på kvällarna, vilket jag inte har nu för tiden. då är fotboll min tröst, och därav intresset! men det vänder snart mot bättre tider. typ.. redan imorgon.

23.07



Jag är faktiskt rätt stolt över mig själv. jag dricker knappt längre. kanske någongång i månaden. men jag har kommit fram till, av erfarenhet, att man KAN faktiskt ha kul utan att dricka mängder varenda helg. och dom som inte kan ha det tycker jag synd om. det kommer en tid för alla tror jag, när man inser att livet inte handlar om att supa sig dyngrak på helgerna, utan om så mycket mer. men bara för jag säger allt det här, betyder itne det att jag har gått och bklivit en tråkig gammal nykterist. OH NEJ, jag ska ha kul i helgen minsan ;)

Men just nu ikväll ska jag bara ta det lugnt. ska möta oscar nu, så ska vi dra till statoil och köpa korv. ska fråga jonte om han vill hänka också. för det är med fristadfolket jag trivs bäst. he he

16.50



Dagen har spenderats med josefin i göteborg. egentligen skulle vi åkt "sverige-runt" men det var ingen som hade ork till det efter JOBBIGA timmar i göteborg. jag köpte allt jag ville ha, så jag är nöjd. eller nja, allt utan en mobil då. den kommer inte förrens i JULI. men jag kan vänta, det är den värd. åhååhåh, jag sitter i världens goaste tröja. jag är glad att jag köpte den. PÅ REA till och med. sen kan jag berätta att jag har mött min blivande man. HERREGUD, torres, ronaldo osv.. släng er i VÄGGEN. han jobbar på 3 i nordstan för dom som vill veta, han har blont lockigt hår, ca 190 cm lång, och aa, vad mer behöver jag säga?

11.59



Nu har jag nog bestämt mig. ville inte ha den först, för jag tyckte den verkade klumpig. men jag har kollat runt lite, och den är PYTTELITEN. och tänk vad skönt att ha ett tangentbord när man ska ut på msn och skicka sms. sen kan man skriva skolarbeten på den också. och den kostar bara 5690 riksdaler. SÅ istället för en bärbar dator OCH en mobil, så kan jag likagärna köpa den här? sen om den finns kvar när jag får mina pengar är en annan fråga. det kanske har kommit ut ännu bättre mobiler då? jag måste fråga pappa om jag kan få pengar, så jag kan köpa den NU NU NU. isåfall kanske jag kan köpa den imorgon när jag och josefin är i göteborg?!?! blev assugen, haha. men det återstår att se.

11.48

För min lön ska jag antingen köpa en bärbar dator, eller en mobil. frågan NU, är bara vilken mobil isåfall? hittade tre stycken som jag vill ha, så någon av dom blir det väl.



HTC, en minidator/mobil?


LG, den här funderar jag mest på?


ELLER den här? en GOSSIP GIRL mobil, hahaha.

Jag tänkte förhandsboka den i mitten imorgon isåfall, men jag har sån jävla beslutsångest.

00.22



Sådär, ännu en match avklarad. turkiet vann.. med 2-1. iallafall, om man ska bortse från fotbollen för en liten stund, så kan jag meddela att jag ska färga fröken johansons hår imorgon. ljusa slingor ska det bli. får väl se vilken färg det slutar med att det blir. kanske går galet snett, och blir gröna slingor? det tror jag inte.. inte om vi får assistans i form av ANTON.

Sen på fredag ska jag och josefin ut i vida världen som sagt. tror vi kan hinna besöka mååånga städer. HAHA, turistas kommer vi vara. sen om vi fastnar på någon ort vetifan, men isåfall hoppas vi på det bästa och att vi kommer hem helskinnade. JUST DET, jag fick reda på en liten hemlis av josefin nu, en mycket gullig sådan! AAAW

22.13



Jag och josefin ska tågluffa runt i västra götaland i helgen. men INTE på lördag!! för då möter vi SPANIEN, WHOHOHOHOHOH med andra ord TORRES.. min framtida man. mmh, vi kommer få söta barn. jag har kommit fram till att jag bara blir mer och mer desperat av att se fotbolls EM. missar jag en match nu för tiden så har jag lust att typ.. gråta?

15.55



GOSSIP GIRL BLIR TAME FAN BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE. nu måste jag vänta ända till SEPTEMBER på nästa avsnitt.

12.13



Ty du äro patetisk!! ingen som har missat att sverige vann igår? alla sa att det var ett såååå snyggt mål zlatan gjorde. jag tyckte inte det var speciellt snyggt. men det var ett mål iallafall, det var ju bra. under matchens gång pratade jag och jennifer om hur våra liv kommer bli när vi blir stora. jag ska gifta mig med ronaldo, och vi kommer få jättesöta barn. jennifer å andra sidan, kommer leva ensam.. men eftersom jag är en rik fotbollsfru ska hon få bo tillsammans med mig och R, och vi ska försörja henne och göra hennes liv värdigt att leva. om det går vill säga. om EXAKT fyra timmar spelar portugal match. OOHOHOHOHOH, det får man inte missa. jag kommer nog inte hinna uppdatera bloggen mer idag, så tjingeling.

11.31



Fy farao, har varit på världens onödigaste informationsmöte. jag satt som ett jävla frågetecken i tjugo minuter. bara massa snack om skatteblanketter, lönekonton, osv. sen har jag tystnadsplikt också. kunde få hemska konsekvenser om jag inte höll vad jag lovat sa min arbetsgivare. läskigt. så nu ska jag sätta mig ner och fylla i alla papper som måste lämnas in nästa vecka, så allt flyter på som det ska.

Ikväll är det Sverige match. trodde ALDRIG jag skulle säga det här, men jag är taggad. nått så fruktansvärt. sen är det spanienmatch också. Torres, mhm. så det blir en fotbollsdag idag. sen kommer nog jennifer också? hon ligger väl och sover vid det här laget. late satmara.

22.43



Nu ska jag berätta om min dag sådär äckligt ingående. gick upp tolv. hade ångest & gick ut i solen. låg där, blev rastlös och gick in till datorn. skickade in en hälsning till mixmegapol och tänkte att "min hälsning kommer nog aldrig fram i radion". tji fick jag, då den kom fram. Caroline Eliasson i Fristad vill spela en fartig låt, och vill samtidigt hälsa till Jennifer Johanson och hoppas att hon får en bra dag. så sa dom. jag har faktiskt spelat in det på min mobil. coolt, ja.

IALLAFALL, sen kom anton och gustav, dom bjöd in sig själva. då bjöd jag dom på makaroner och köttbullar. senare kom jennifer.. vi drog upp till city och köpte pizza. drog hem & färgade mitt hår. läskigt hur bra anton var på att få ut håret ur mössan. han klämde ur sig en och annan replik som gjorde oss ännu mer oroliga. "tycker ni hon är snygg, TJEJER?! Danny let me love you.." osv. sen kletade gustav i färg, vilket jag inte är lika imponerad över.. haha, joooorå duktigt, verkligen. väntade 45 minuter, tvättade ur färgen och se där, killarna kunde dom också. TACK för hjälpen hörni. jennifer bidrog inte med ett enda strå till stacken. hon satt i stolen och såg nöjd ut för det mesta. men vi gillar'na endååå. sen avslutades kvällen i fristads egan park med en glass. har precis bytt batterier i datormusen, så nu är allt bara bra jävla underbart.

01.31



Fristadfolk. går inte förklara dom med bara ett ord. sommartider hej hej. kollade på nån random film innan. fattade inte riktigt vad den gick ut på.. SEN såg vi cepegrejer på youtube. vet inte riktigt hur jag kommer kunna gå vidare efter det här? sömnlös natt om inte annat. sen vill jag bara säga att jag har saknat jennifer. det kändes som hon var på sin rätta plats idag, mihihihi :)

20.25



Det är sånt här som gör mig lycklig. gamla fristadgänget återförenas IGEN. då vet man att det är sommarlov på riktigt.

01.14



Hahaha, hade precis ett alldeles förträffligt samtal med min gamla vän jesper.
har inte pratat med honom sen jag var typ 12-13 år eller nått. han sa att jag och linda är välkomna att joina han och dennis på en biltur. någondag, och att dom kommer och hämtar oss i fristad. det låter jättebra i mina öron faktiskt. hoppas det blir imorgon, haha. nu ska vi dra hem till linda, för jag ska sova där idag. GODNATT, på återseendedeedede.


14.32



ha hahah ha ha hahahha ha, imorgon ska vi ut på sjön med båten & sola. åka lite vattenskidor och ring också. jag vet inte riktigt hur det kommer sluta, men jag kommer förmodligen dö. jag suger på vattenskidor, och ringen ramlar jag alltid av hur jag än gör. det ska bli kul att se hur det slutar.

13.35



HOHOHOH, dagen igår.. vad ska man säga? åkte in till stan på dagen med linda, åt på Babbel, drog hem till greta, för linda saknade henne. drog hem, duschade, gick till city, gick till lindas nya crib. måste säga att det var ett väldigt fint hus. att en viss robin låg i soffan gjorde inte det hela sämre :O kom in på hennes rum, och insåg att vi måste måla om, ALLTSÅ ska vi måla lindas rum. men det blir inte förrens imorgon. iallafall, så drog vi hem till mig, sen ner till stranden. grillade med x antal personer. så som calle, adam, nauka, jonas, mattias, osv OSV. skulle tältat egentligen, men det blev ingenting med det. så vi drog hem till linda lite, sen gick vi hem till mig och sov.

Senare idag ska vi in & fika, sen ikväll vet jag inte vad som händer :/ eller jo, det vet jag ju visst ;) thihih


11.25



Vaknade tidigt idag, vilket får en följd av att den här dagen kommer bli VÄLDIGT lång. men det skadar inte. kvällen igår kan jag bara säga att den var bra. detaljer behövs inte. nu blir det stranden, sen senare är det någon stackars själ som får ta moppen upp till bredared och kirra lindas tält. sen blir det camping på stranden. MYSIGT VÄRRE!

01.34



Så jävla bra skolavslutning va. min mamma absolut ÄLSKADE jonas, patrik och linda. haha, dom må ha varit fulla och odrägliga, men jag har asldrig sett henne såhär glad när hon skjutsat hem någon. mamma och patrik förde ett samtal om Körln? som verkade väldigt intressant, ehe. jonas ska ringa mig klocan 10.04 imorgon och väcka mig. sen ska vi dra ner på stranden och sola heeela dagen. sen på kvällen ska vi tälta. i TIO-MANNA-TÄLT. ska bli skitkul enligt mig. och ikväll fick jag fram vissa saker jag inte visste, som jag blev jävligt glad över.

05.54



Inatt led jag av extrem sömnbrist. sista gången jag kollade på klockan var den 02.59 & jag skulle gå upp 04.30. WOHO, jag fick cirkus 2 timmars sömn.. kanske berodde på pizzan jag åt igår?! iallafall så är jag taggad till tusen. jag är klar med allting nu; hår, kläder, smink osv. nu är det bara skolavslutningen som fattas. efteråt ska jag ta bussen hem och fika med släkten. SEN ikväll vet jag inte vad som händer, haha. eller jo, vi har ju ett antal alternativ. kul blir det nog iallfall. och VÄDRET mina vänner, det kan inte bli bättre!

18.58



Finns det ingen god mat där vi ska äta nu, så bubblar jag av ilska. haha, jag är så jäääävla hungrig. har gått och svältit mig själv hela dagen så jag ska vara hungrig tills ikväll. jag har en förmåga att alltid äta hemma INNAN vi ska ut och äta annars. men inte idag. några glas vatten, det är allt. jag fruktar att jag kommer äta även om det inte är god mat som serveras ikväll.

12.20



Jag vaknade nu. det var inte bra alls. skulle solat från klockan tio. satan i gatan. jag får springa ut efter det här helt enkelt. skulle åkt in och ätit ikväll, men jag tror inte jag gör det idag iallafall. inget busskort osv. iofs ska pappa KÖRA in mig till stan, men bussen hem låter inte speciellt lockande. jag får se sen helt enkelt. imorgon har jag räknat ut att jag måste gå upp halv fyra, och sen ta halv åtta bussen in. WOHO, halv åtta.. på en skolavslutning.

20.23



Nu är jag vaken. skulle möta malin och gå hem till pappa, men hon hade visst andra planer. och dom fick jag reda på NU. iallafall, så frågade malin om jag ville hänka almenäs.. men det är lite väl sent nu. fick meddelendet på msn nu när jag loggade in. bussen gick för tio minuter sen, och vid den tiden låg jag och sov. om någon kanske kunde ringt och väckt mig? naepp. så jag får traska ensam till min farslok. hej jag känner mig inte som ett tredje hjul.

16.53



Är det bara jag eller ser molnet ut som storbritannien? som ni ser är inte kortet taget idag, för det är inte ett enda jävla moln ute. inte för jag klagar. skulle in på balen egentligen, men jag tror inte jag hinner nu. börjar om en halvtimme, toppen.

JUST DET, jag har fått sommarjobb, lalala. så jävla glad nu va. det känns som typ alla problem bara försvann helt plötsligt. jag behöver inte oroa mig för hur jag ska få pengar i sommar längre. dock kommer jag inte få pengarna förrens i augusti, men det gör ingenting. nae, nu ska jag ut med hundskapet.

22.14



Haha, fristad bt night. inställd rättskunskap, inställd samhäll, inställd engelska, filmkunskap TIO minuter. så såg min dag ut idag. otroligt onödigt, men otroligt mysig.

Nu är jag snart klar med allting i tidningsjournalistiken! det känns så jävla gött. nu har jag bara lite inspelningar kvar till radio journalistiken. sen är jag klar med precis ALLT, och förhoppningsvis får jag gå kvar även nästa år. WOHOHOHO.

VAD HÄNDER PÅ AVSLUTNINGEN FÖRRESTEN?!?!?!

09.47

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag har en ASSNYGG persienngubbe där nere. han är här för att fixa våra persienner. han heter martin, är 22 ½ år och bor på norrmalm. jag ska åka med honom in till skooooolan sen. eller om jag ville fick jag, men jag tror jag tar bussen. HEHE. han frågade om jag kunde hjälpa honom hålla skruvborren. eller borren kanske det heter. jag sa JA. så jag måste ner och hjälpa SNYGGmartin innan jag tar bussen till school. MMMMMMH, perfekt start på dagen!!!

22.15

HAHAHAHAHAHA, den här dagen säger jag bara. eller rättare sagt kvällen. det där kom som en chock. tack.. antar jag? haha, det var något jag inte visste om. men visst, vi kör på det.

17.23



HAHA, jag har precis laddad hem det nyaste msn till min mobil. det var nog det fräckaste jag varit med om. det ser ut EXAKT som det gör på datorn. och man kan ha bild, och liten text osv. jag är helt stissig, haha. sen kan man trycka på en knapp, så kan man ta en bild och skicka dirr. hur enkelt som helst. det fungerar som en cam också. man tar kameran mot sig och VIPS, så syns man. vet ni? det är LJUD & VIBRATION OCKSÅ när någon skriver!

16.39



Nu ska jag springa in i duschen. har rätt bråttom faktiskt. ska vara på city om en timme typ, och jag har inte käkat eller nååågonting. woho, stress i 45 graders värme <3

15.47



OKEJ, sa jag att det sved innan så ljög jag. NU svider det. ohohohoooooo vad det svider. kanske ska passa på att vända på fläsket? min rygg är pisseblek. ser ut som en såndäringa dubbelnougat. mörk på ena sidan och lite sådär ljus på andra. bra jämförelse. betyder att jag är sugen på godis! naej, sola en timme till. sen får det fan räcka.

13.37



va va VA?!?!?!? är det verkligen borås väder? eller har dom typ råkar skriva fel, och tagit egyptens väder på våran ruta? haha, fy fan.. nu jävlar ska det solas innan skolavslutningen säger jag bara. eller den ska jag förresten inte ens vara med på. det ska solas i vilket fall som helst. inte sitta vid datorn NU.

12.14



Nu har jag löst korsord ute i två timmar. hade jag inte gjort det hade jag aldrig haft tillräckligt med tålamod för att sola ryggen. men nu är den bränd och jag ska fortsätta med framsidan. ska inte ha SMINK i skolan imorgon har jag bestämt, eller jo lite mascara, så jag måste sola som fan nu. stek stek. MMMH, tänk stekt potatis!!! nej, det får bli senare. eller njae, senare ikväll ska jag till linda. vi ska till city och köpa glass osv, sen ska jag hem till hennes nya hus och kolla hur hon har fått ordning i sitt rum :D BACK to work.

02.07



Precis hemkommen från stan. pratar lite med alexander på msn och hoppas på att malin glömde sina filmer här hemma, så jag har någonting att göra. vet inte riktigt om malin kommer hit sen. jag vet inte om jag ska låsa dörren? vågar jag, eller kommer hon stå och plinga utanför isåfall? det hoppas jag verkligen inte hon gör. nej, nu ska jag på filmjakt. ska kolla om katten är här utanför också, så jag har en vän här inatt.