20.23



Nu är jag vaken. skulle möta malin och gå hem till pappa, men hon hade visst andra planer. och dom fick jag reda på NU. iallafall, så frågade malin om jag ville hänka almenäs.. men det är lite väl sent nu. fick meddelendet på msn nu när jag loggade in. bussen gick för tio minuter sen, och vid den tiden låg jag och sov. om någon kanske kunde ringt och väckt mig? naepp. så jag får traska ensam till min farslok. hej jag känner mig inte som ett tredje hjul.

Kommentarer
Postat av: Malin

men så kan du ju inte heller säga för du skulle ringa mig men du gjorde ju aldrig det för du sov. det var ju därför jag skrev så du visste och kunde komma, sen att du inte såg det förrän senare är väl inte mitt fel? visste ju inte ens om du var hos din mamma eller pappa.

2008-06-04 @ 00:13:39
Postat av: Caroline

du vet att om jag inte ringer dig, så är det för en anledning. tänkte att du kanske förstod det, sen tänkte jag även att då kanske hon ringer mig istället och ser vart jag håller hus. sen sa jag aldrig att det var ditt fel att jag loggade in på msn tio minuter försent. jag tänkte bara att ni kanske kunde ringt och hört istället om jag ville ta samma buss som er isf, eftersom ni skulle möta amar och dom klockan nio. och du visste att jag skulle vänta på dig innan jag gick till pappa. vi skulle ju gå dit tillsammans, om du minns? men men, jag orkar inte tjata över det här :o tyck jag är töntig om jag vill. men det där tredje hjulet har börjat kännas av på sistonne.

2008-06-04 @ 12:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback