12.12

image122
HAHAHAHAHA, härligheterna själva.

Ja, för er som inte ser vilka det är på bilden, så är det jag, malin och jennifer. för typ TVÅ år sen. tack och lov för det. då hade jag någon sorts emo-period. färgade håret kolsvart medans jag var helt likblek i ansiktet. något smink var det inte frågan om på den här tiden! malin visste knappt vad en pincett var! HAHA. som tur är, ser vi inte ut så här nu då va. men lixom, bilder som den här måste man bjuda på lite då och då :)

Idag kommer malin hem!! ska dra till henne lite senare ikväll tror jag. fixa lite grajjer inför lördag och så. jag hoppas hoppas hoppas det blir bra på lördag? eller aa, vet iofs inte ens om det blir något än, men jag tror det! varför skulle han säga nej nu? jo, det blir nått. kul ska det bli också :D

15.53


15.27



Seriöst, min sprit står bara där i min bokhylla och väntar på att jag ska komma och dricka upp den? snart säger jag bara, snart min underbara flaska kommar jag och tar dig, haha.

Pappa kommer hem om en liten stund. då ska jag tjata på honom att jag ska ha "klassfest" här på lördag. eller aa, det känns som att det kommer komma en jävla massa mer folk ändå? så aa, det blir nog alltså fest helt enkelt. jag tror det kommer bli av. jag har en bra plan så att säga :)

Snart kommer jennifer. hon ska hämta lite av hennes ägodelar. muhah!

14.15

Herregud, jag känner att jag har mycket att skriva nu! först och främst, gårdagen var den mest misslyckade och den mest bästa på en och samma gång.

det dåliga var att:

- båda festerna vi skulle på sket sig
- vi var ute 3 timmar sammanlagt
- bussen hem stank spya
- det blev tjejslagsmål på bussen hem

det som var bra var:

-vi har fixat dricka nu till nästa fest
- träffade daniel, och druggan ;)
vi fick två nya bundisar: kurstrim och marcus!

Iallafall, vi kom in till stan och tog bussen upp till brämhult. vi ringde han vi skulle på fest hos, men då var det tydligen bara tio killar där, så vi sket i den "festen". tog bussen tillbaka till stan, och mötte anna, elin och daniel. när vi var i stan såg jag drugdealer! herregud, man kunde tro att han och hans "tjej" gjorde nått annat i busskuren. iallafall, det återkommer jag till! haha. vi tog bussen upp till marina där det skulle vara fest. men vi fick stå ute och vänta i 45 minuter innan vi fick komma in, så vi tog bussen ner till stan igen. den här gången gick vi till donken, träffade lite folk där, sen gick vi tillbaka till busstorget och skulle ta 01.15 bussen hem. när vi väl satt på busstorget kom killarna som vi vore magneter! haha, först kom någon som hette anton, och calle typ. sen gick dom, och då kom marcus. mycket trevlig kille det där. jag och wrood följde med honom till mcdonalds, för han skulle möta isn kompis där. vi kom dit, och hans kompis stod där, tro det eller ej. Kurstrim hette han. också trevligt kille det där.

Marcus: vi måste till donken och möta kurstrim.
Caroline: kurstrim?
Marcus: ja, min kompis.
Marcus: nemen, där är ju kurstrim!
Wrood: vart är kurstrim?
Caroline: där! (pekade)
Marcus: kurstrim KOM!
Kurstrim: hej tjejer, jag heter kurstrim!
Vi: hej kurstrim!
Wrood: ÅH, han heter KURSTRIM! HAHAHA

Sen utbrister hon i skratt! lixom vi sa kurstrim i nästan varje mening, men hon fattade inte att han hette det ändå? jävla pucko! mohaha, sen var vi tvugna att springa till våran buss, så vi sa farväl :)

När vi väl var på bussen stank det spya och öl, för att dom som hade åkt buss före oss hade tydligen spytt och grajjer. asså jag har inga problem när folk jag känner och tycker om säger på skoj att jag ser ut som ett fågelbo i huvudet. men när två personer som jag HATAR mer än allt annat på jorden sitter på sätet bakom mig och skriker:
"ÅH, KOLLA FÅGELBOET I HUVUDET! oh, jävla TÖNT! åååh, fy fan, kolla på henne! det var en gång en liten fågel som bodde i fristad.."
Då har jag lust att bara vända mig om och säga:
hej, jag är hellre ett fågelbo än att se ut som en jävla hora med 10 liter smink och överblonderat vitt hår!

men det var tur att jag inte gjorde det. för det var en annan tjej som sa det till henne, och vipps så var det bråk på bussen. bussen var tvungen att stanna utanför polishuset, stå där en kvart medans tjejerna bråkade. SERIÖST, dom drog av flera 1000 hårstrån fran varandra och jag trodde hela bussen skulle bli nerslagen. sen kom polisen och allting slutade lyckligt, genom att 3 personer fick följa med, och tjejen som blev slagen gjorde en anmällan.

Sen såg jag som sagt "drugdealer" på stan med.
han satt och höll på med någon tjej från sjöbo tydligen. äckligt vare iallafall. usch, sen typ 2 timmar senare såg vi samma tjej sitta och äckla sig med en annan kille, på en annan bänk. euw. DET var äckligt. alltså, det är inte hans tjej, och jag fortsätter som jag brukar :) MUHAH

Nu ska jag till stan och äta :) mums



13.43



Ousch, kolla vädret ute. det har varit så fint hela vackan, men nu bara bläää. haha, men jag blir icke ledsen för det. nej minsan, jag är glad :)

En av anledningarna är väl för att vi ska hem till alexandra idag. skräcknatt it is. det ska bli suuuuupermysigt, tycker jag. var och hyrde filmer efter skolan. fem stycken rättare sagt. vi slog på stort. bara skräckfilmer allihopa. och alla verkade bra. alla utom en. jag tror alexandra vet vilken. mohaha, men vem vet? efter den här kvällen kanske jag har fått en helt annan syn på vampyrfilmer? :)

JUST DET! vill ni veta vad jag såg idag? den konstigaste jävla synen någonsin! jag såg Drugdealer på busstorget idag när jag och jessica satt på bussen.
(För er som inte vet vem det är, så orkar jag heller inte förklara.)
klockan var väl ungefär 12.00 eller nått. han går förbi min buss med någonting i handen! EN X-IDER FLASKA! förstår ni? han klunkade i sig alkohol innan han gick till skolan. ehm, min och jessicas första tanke var: herregud, är han så blyg så han måste dricka sprit innan han går till skolan? :o

Nu tänkte jag gå ner och duscha. sen ska jag möta lina i stan, så tar vi bussen upp till ally :D

15.52

image121
För att ibland är jag sådär jävla egoistisk som bara jag får vara :)

Idag har vi varit på bio med klassen. Hata Göteborg, hette filmen. jag kan inte säga att den var sådär jättebra, men den gick att kolla på iallafall. sen satt jag jämte alexandra. och jag insåg under tiden vi såg på filmen, att hon också gärna vill ha en vän med ADHD. haha, jag ska göra allt som står i min makt för att uppfylla hennes önskan.

Imorgon är det lixom en jätteskön dag. först börjar dagen med att jag bara har lektion i sammanlagt 1 timma och 45 minuter. och på dom två lektionerna gör vi ingenting. ska bara ha redovisning i 5 minuter på första, sen engelska då vi gör ett grupparbete. inställt teckenspråk efter det, SKÖNT. sen slutar vi, halv elva. ajo, det är lika skönt som det låter. efter skolan ska jag gå till videomix och hyra filmer till kvällen. då är det skräcknatt hos alexandra. kul skare bli. läskigt om inte annat. jag ska köpa maaaassa flötigt godis. det gillar vi.

SEN ÄR DET LOV!!

Ajuste, malin drar till norge imorgon.
den jävla bajjan. men hon är inte borta hela lovet som tur är. isåfall hade jag nog inte klarat mig. hon kommer hem på onsdag igen. om hon överlever flygturen vill säga.

17.06

Sådär ja. ytterliggare en god gärning gjord. jag känner att mitt nya liv börjar bra. mycket bra. eller aa, jag pker till mina släktingar med ett "dolt" motiv. att komma hem med mer pengar än vad jag hade när jag kom dit. och tre det eller ej, men jag har lyckats. på två dagar har jag fått:

- 268:- i småpengar av min mormor.
- 200:- av min farfar.
- 500:- till ett fritidskort av farmor.

Ehm, ja.
antingen så har dom bara viljat vara snälla. eller så har jag varit väldigt "övertydlig" med mina motiv. nu har jag bara en person kvar att besöka. Greta. Gretchen som vi även brukar kalla henne. jag tror alla skulle behöva en Greta (hon är min gammelmormor för dom som inte vet) hon är cool. en cool gammal lady, moha. jag får alltid pengar av henne. då menar jag verkligen alltid. hon är bra. som en liten bank. jag behöver inte ens be om det. hon vet att jag kommer till henne för en grej :))

Nu ska jag gå ner och vräka i mig choklad. det är jag värd, faktiskt.

13.20


(för att den är så jävla braaa?)
 
Weho, vaknade för tio minuter sen och jag ska ta tvåbussen. ehm, det går ändå.. eller hur?

Jag ska som sagt hem till farmor. jag känner verkligen inte för att åka dit. aja, jag fick min sovmrgon idag iallafall. det är alltid nått. nej, nu måste jag faktiskt göra mig iordning :)

20.40



Blir man inte bara glad när man hör den här låten? jag blir det iallafall. jag är glad nu för tiden, tror jag? det känns lixom som att allting fixar sig på något sätt. lovet kommer bli toppen, iallafall det jag vet att jag ska göra än så länge. jag längtar som fan tills på fredag. det kommer bli suuuupermysigt! ligga där med åtta tjejer och kolla på skräckfilmer hela natten lång. förhoppningsvis somnar ingen mitt i enn film :)

En annan sak jag ser fram emot ar att jag ska ut på lördag. eller nej, kanske inte på lördag? jo, lördag var det. haha, ska vara med anna också hade jag planerat. därför vet jag inte om jag ska ut eller inte. men jag ska bannemig dra med mig anna och elin. ja, det låter som en alldeles utmärkt ide i mina öron. snart kommer studiebidraget med! då ska jag fylla på mitt fritidskort. weho.

Idag har jag varit hemma hos mormor och sören och ätit mat. vi åt kyckling och ris och sååås. exakt samma jag ska äta hos farmor imorgon. usch, det känns tråkigt att åka till farmor. dom bor lixom i en lägenhet på sjöbo, och dom är.. gamla? mormor bor iallafall har i närheten i ett relativt stort hus? och hon är ung. eller nej, hon är verkligen inte ung. men hon är bara 54. hon fattar lixom vad man gör på helgerna osv. medans farmor tror jag sitter hemma och kollar film med pappa varje lördag? haha. iallafall, jag fick använda min YBERMYSIGA vinterjacka idag. jag gick nämligen till mormor, jag GICK mina vänner. gick även upp till skolan imorse. framsteg, framsteg!

22.24



Nu sitter jag och pratar med en lite mindre glad alexandra. igår när jag var jättedeppig och jätteledsen erbjöd sig alexandra att lyssna på allt jag hade att säga. hon gjorde mig glad. hon lyssnade verkligen på ALLT jag hade att säga. det är inte ofta någon gör det. men hon lyssnade och svarade vad hon tyckte. det betydde en hel del. när jag såg idag att hon var ledsen, gjorde jag samma sak. jag sa att om hon vill prata om det så är det bara säga till. nu sitter vi alltså här och pratar om allt som händer i hennes liv. jag ska försöka göra henne glad. för alexandra är min häämstahgäängstah, och jag tycker om henne! :) <3

Som sagt.. igår var den värsta dagen på länge. eller iallafall framåt kvällen. fy fan, det kändes som att allting bara skulle falla samman? men som tur var, var jag glad idag igen. nästan lite föör glad. jag pratade med pappa idag när jag kom hem från skolan, och vi löste allt som hänt de senaste veckorna, och nu förstår jag varför allting har blivit som det har blivit. sen sa han att vi skulle göra någonting tillsammans, så vi lagade mat och bakade kladdkaka.

Jag kan inte vara sur på min pappa när allt kommer omkring. han gör saker för mig, som många andra inte gör för sina barn. han har uppoffrat många saker som är viktiga för honom, bara för att vi ska ha det bra, jag och min syster.
jag älskar min pappa mest i hela världen!

Nej, nu blev det alldeles för djupa saker här.
oj, kolla klockan! tur att jag har sovmorgon imorgon. egentligen har jag till klockan ett, men det verkar som om den bara blir mindre och mindre. nu ska jag ta halv elva bussen, med jennifer :) som sagt, mitt nya snälla liv har börjat.

18.14

image118

Oh, min nya bakgrund.
Men alla syns inte ju :(

17.50



Jag är kär i den här låten. jag tror jag är kär i allt och alla nu för tiden. men så kan det vara. igår när jag satt hemma, kom jag och tänka på att jag har varit "nykterist" i tre veckor nu. det är heeeeelt sjukt. det kan inte vara bra för min kropp att vara utan alkohol så jävla länge. usch, jag hatar det.

Idag har det varit världens slappaste dag typ. gick upp halv två, sen har jag städat hela dagen, ända tills nu. så nu är det skinande rent. tro det eller ej, men jag har till och med städat jessicas rum, DET är inte dåligt gjort av mig. fint blev det.

Jag och jessica, inte min syster utan andra jessica, sitter och pratar om en kille som har "förföljt" oss båda två. haha, han är skum? jätteskum. lite smått läskig. sålänge han håller sig borta från fristad är jag glad :)

Åh, imorgon har jag sovmorgon. underbart. till halv elva. jag har sovmorgon hela den här veckan, utan på torsdag. den här veckan är verkligen drömveckan. mmmh, inga språk, inga iv-val, ingenting! yum.

Nu ska jag bege mig ner mot duschen och allt såntdär.

19.50



JAG ÄR KÄR!!!

19.20



Jag är såå sugen på godis. den här videon gör inte suget mindre precis.

Det blir nog en hemmakväll ikväll för min del. jag vill inte. jag vill iallafall ha godis om jag ska vara här hemma ensam. men jag varken orkar eller vill gå upp till city själv. det är långt och mörkt.

Det är Alfie ikväll på teve. det ser jag fram emot. jag har gjort en jättegod macka som jag kan ha istället för godis. en macka med kyckling, currysås, sallad, gurka och tomat. mums, det ska bli gott. sen bakade jag muffins också, men dom blev jättemisslyckade. smakade som pannkakor. det är inte kul att se på film själv. kunde inte typ jennifer och malin varit här? eller varför inte D? ;)) moohaha. nej, det var inte kul. inte alls.

Anton och gustav kom hit nu. lixom det hade inte gjort nått, om det inte vore så att jag varken har smink eller kläder på mig. jag går runt med en gammal sketen
t-shirt, mjukisbyxor, äckligt hår som jag bara har slängt upp i en tofs, och aa.. ni förstår? ni ser säkert bilden framför er. ingen rolig sådan. jag tror dom fick en större chock än vad jag fick? jag öppnade dörren och skrek: va fan gör ni här?! INGEN kommer hit oinbjuden på en hemmakväll. hahaha, det är då jag ser som värst ut!

12.35



Jävla skit. har hoppat övar fyra lektioner idag. nu är min frånvaro lika dålig som den var innan. plus att jag har missat min "spaningsrast" som jag alltid har på torsdagar. mohah. skit också :(

Ska in till stan snart iallafall. jag och malin ska göra lite ärenden.

15.10

image112

    

Jag säger som jennifer. ge mig sommar igen, och jag blir lycklig. inte precis för att jag behöver bli lyckligare? jag är faktiskt rätt lycklig just nu. har haft väärldens goaste vecka, och nästa vecka kommer bli ännu bättre! återstår bara att se hur helgen slutar :))

Idag har vi varit på BT hela dagen typ. jag, rebecca, lina, sara och oskar. det var roligare än vad jag trodde det skulle vara. den enda negativa saken var väl att våran "handledare" hade PMS, och var allmänt irriterande. men alla andra var trevliga som stryk, haha. sen fick vi presentpåsar och grejer. ajo, det var bra där faktiskt.

Jag: men säg typ: "hej, mitt namn är rebecca. jag ringer från magnet."
Rebecca: "hej, mitt namn är rebecca och jag är en magnet!

hahahaha ;D

Snart ska jag in till staon. ska på den där jävla teatern. usch, jag vill ha mitt godis, det är det enda! :)



17.42

Jag tror jag är kär. i magnus ugglas blogg.
så jävla bra är den!
HÄR kan ni läsa :))

17.02



Jag tror inte bara det är jag som är trött på blogg.se? alltid på kvällarna så är det heelt sjukt jobbigt. antingen funkar det inte att få upp sidan överhuvudtaget, eller så går det inte skriva osv.. alltid nått fel. men nu funkar det, så jag passar på :))

Dagen har varit oväntat bra faktiskt. skolan gick typ.. fort? hade fyra lektioner, och ingen var speciellt jobbig. gympan var rolig. trodde aldrig jag skulle säga det här, men gympa är kul! vi hade boxersice. haha, jag vill inte ens veta hur jag såg ut? det räcker med att malin skrattade, då vet jag på ett ungefär. sen i slutet fick vi lyssna på ett jättekonstigt band. ett avslappningsband. det var en gammal kärring som pratade, och tydligen skulle man bli avslappnad när hon pratade? det blev inte jag iallafall. snarare tvärtom.. skrattade så mycket så jag spände mig hela tiden! sen sa kärringen: "tänk er bort till en plats där ni helst skulle vilja befinna er på, och tänk på den tills ni hör min röst igen". jag tror min plats var den bästa. fem minuter av mitt liv då jag var på den mest underbaraste platsen, med den underbaraste personen. muwhihi, sen hörde man kärringens röst igen, och då började även skrattet.

Imorgon ska vi på teater med skolan. angels in america. jag ser icke fram emot det. inte alls faktiskt. ser bara fram emot min fetstora godispåse, och mina underbara klassmates. ja, det är väl ungefär så min dag kommer se ut imorgon. ska vara på BT hela dagen, sen teater. uscha!

Förövrigt tror jag torsdagen kommer bli den mest pinsammaste dagen på läääänge! :o

15.00



Helgen har väl varit sådär. i fredags var det kul dock. åkte först hem till mamma och lämnade alla väskor och lite så. en timme senare åkte vi till göteborg för att "äta". mamma hade fått för sig att man kunde äta på Hard rock cafe. ajo, det går ju.. men sen hur lätt det är att få bord osv. är en annan sak. så vi åkte iallafall till Hard rock cafe. klockan var kanske 7 när vi kom dit, och vi fick bord 8! det var den hemskaste timmen i hela mitt liv. stå på krogen med sin mamma och lillasyster samtidigt som massa snygga killar i min egen ålder dansar förbi lite smått berusade och skriker: TJA SNYGGING! jättekul, verkligen. när vi tillslut satte oss ner blev jag överlycklig. ingen som skulle se mig. jag såg verkligen fram emot att cecilia skulle komma, och rädda mig eller nått sånt. lite senare kom hon, stupfull dock, och hämtade mig! hon räddade mig från kvällens utskämning. vi kollade när andreas band spelade och lite så. kul vare. sen drog vi hem, och kollade på film. jag skrämde mamma, som FAN! det var kul. efteråt skrattade hon i en halvtimme, och jag har allt på band! mohaha

Igår var det en såndär typisk hemmadag. eller aa, på dagen åkte vi runt lite överallt och kollade på kläder och skor osv. jag hittade två jättefina jackor som jag ska köpa. en svart dunjacka från Svea, och en mörkbrun skinnjacka på Dixon. rättare sagt, MAMMA ska betala det. för så mycket pengar har jag inte. jag lever på mitt studiebidrag tillräckligt!
När vi kom hem var klockan ganska mycket, och mamma började laga mat. underbar mat! haha, sen kollade vi på film, Wedding date. den var bra, han är snygg han som är med där. sen såg vi på Phone booth. den var skitbra. Collin farrel var med. han är också snygg. haha, farlig snygg jaopp. sen var jag så trött så jag somnade :)

Vita helger suger. iallafall iband. vissa stunder tänker man: åh, detta var ju inte så farligt. men andra stunder är det bara: TA MED MIG UT OCH SUP MIG REDLÖST FULL, snälla? aja, den här helgen har jag plågat mig igenom den mesta tiden. nästa helg ska jag ut! det är en sak som är jävligt säker ;D

Ajuste, ville bara påpeka hur mycket jag tycker om malin! <33
nu är hon nog lite nöjd!

16.30

image102
           
         

Ja, hit ska jag i helgen. hem till mammi. jag har faktiskt börjat vänja mig vid att vara där ute. det är inte så farligt jag gillar att det ligger precis vid vattnet, och om det är sol kan man lägga sig på bryggan. min alldeles egna brygga!! jag tror jag kan påstå att det är drömstället, men det ligger på fel ställe.
jag är inte speciellt festsugen heller så.. & jag vet att det är en fest imorgon. men jag vill och orkar inte slösa ut pengar på dricka, taxi och allt vad det nu är. och det spelar ingen roll vad det är för folk där. det är bara en person jag vill träffa i onyktert tillstånd. och jag vet att han säkerligen inte kommer vara där ändå. så då kan jag likagärna åka hem till mamma, och åka till göteborg och köpa kläder och bara ta det allmänt lugnt. nästa eller nästnästa helg ska malin och kanske jennifer följa med dit ut. vi ska vara "hundvakter" åt busan. haha, mamma och göran ska till norrland. wohoo, party? ;))

Har räknat ut att jag har läst ungefär 75 sidor idag! jag känner att jag vill varken se eller läsa mer boker just nu. speciellt inte naturkunskapsböcker. usch, jag vill spy på den. boken alltså.

17.15



Seriöst, att man ens kan rappa såhär snabbt!
höj ljudet lite, så hör ni.
herrejesus, i slutet var det heeelt klart bäst :D

17.00



Jag ääälskar låten. blir aldrig trött på den.

Skolan idag gick väl sådär lagom fort. börajde med tidningsjournalistik, som sög! vi gör inget vettigt på dom lektionerna. sitter bara och glor rakt ut. skulle lika gärna kunna sluta istället! iallafall.. sen var det historia. vi håller på med redovisningar, och den här gången var det två grupper som skulle redovisa. när emilias grupp stod där framme, höll simon på att somna. så han satt på en stol och kunde knappt hålla öppet ögonen. mitt i redovisningen började Lassing skratta åt simon. självklart kunde jag och malin inte hålla oss för skratt, så det blev ett smått skrattanfall där. haha, det var kul.

Sen hade vi samhällskunskap sista lektionen. vi var ensamma i klassrummet, för våran lärare satt ute i korridoren och hade betygsamtal. malin var på ett sånt häringa damphumör. så hon börajde kalla josefin för "älskling" osv. haha, sen efter ett tag kom vi in på kalvkorv? fråga mig inte hur. då klämmer malin fram:

Malin: - josse, gillade du kalvkorv när du var liten?
Josse: ehm.. ja!                                                       
Malin: - gör du det fortfarande?                               
Jag: - men hon gillar andra korvar nu fattar du väl

All är tysta ett tag, tills malin klämmer fram:

 Malin: - BRATWURST!!                                                

HAHA, det var lite smått roligt tycker jag. 

Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.
                                                 

09.08

Ja, nu sitter jag i datorsdalen uppe på björkäng. det är ungefär lika roligt som det låter. vi ska egentligen skriva ett reportage, men jag har verkligen iiiiingenaning om vad jag ska skriva om. därför har jag suttit och gått in på alla sidor jag är medlem på. och nu har jag inget kvar att kolla. så därför fick det bli ett blogginlägg. haha, det är jag och lina. vi har inget att göra, så vi uppdaterar bloggen. vi har ju faktiskt tidningsjournalistik, och då SKA man skriva! så det så :)

Jennifer är helt försvunnen dock. vi satt i salen, sen fick vi en liten bensträckare och då försvann hon. helt spårlöst försvunnen är hon. hon och madde, haha, jag är lite orolig. eller naej, dom överlever förhoppningsvis.

När jag kommer hem idag ska jag öva på min naturkunskap. hela dagen faktiskt. eftersom det inte blev så mycket av det igår. vi ska ha prov på fredag, och jag fattar ingenting av det vi ska ha prov på. egentligen vet jag nästan inte ens vad vi ska ha prov på! det löser sig väl som vanligt :D

Vi är lediga imorgon. eller aa, nästan lediga. ska vara i skolan från 8.30-11.00 typ. helt onödig dag. ska bara göra klart våra naturkunskapsinlämningar. jag tror inte vi kommer bli klara i vilket fall som helst, men man kan alltid försöka.

I helgen vet jag inte vad som händer. först var det meningen att alla tjejer i klassen skulle hem till alexandra och ha "myskväll". men alla kunde inte, och det är mycket roligare om alla är med, så vi sköt upp det till nästa helg eller nått sånt. istället ska jag nog hem till mamma. hon ringde mig idag och frågade om jag ville följa med till Allum och köpa kläder på lördag. JA TACK, det behövs. jag behöver ha en ny höstjacka, omedelbart. sen efter det ska vi hem till morfar, för han fyller år. det var längesen jag var där, så jag får väl följa med. sen ska jag väl hem, och då hoppas jag att det är fest eller något liknande. för det var lääängesen nu känns det som :((

Nej, ag känner att detta blev ett alldeles för långt, och ett alldeles för ointressant inlägg. men nu vet ni iallafall vad jag ska ägna mig åt.

Bara 40 minuter kvar!


22.00

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

du är dåå alldeles för ljuvlig carro

caroline E säger:

HAHA, ljuuuuvliga underbara caroline eliasson

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

haha jaa det är du

caroline E säger:

och du är.. ehm.. alexandra edström

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

fast du är ju inte min vän, ooh nej haha

caroline E säger:

okej då, du är den alldeles speciella underbara rara ehm.. torrbolligaste alexandra edström

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

ahah naaw carro

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

du kanske är min vän ändååå<3

caroline E säger:

hahaha, ja trots allt är jag din vän <3

caroline E säger:

din enda vän här i världen

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

jag får hålla hårt i dig alltså

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

men du kan ju tänka att du är en liten griskulting

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

dom är ju söta

caroline E säger:

haha, precis man måste alltid ha en baktanke

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

haha jaa

a l e x - it's all that you can't leave behind säger:

du är ju en gullegriiis

caroline E säger:

aaaawe, och du är en.. söt grönsaksätande morotshamster

caroline E säger:

för den var SÖT


Liksom, jag och alexandra har ett speciellt band. det finns där, vi bara visar det väldigt sällan, haha. kommer aldrig glömma i början av ettan när jag verkligen HATADE alexandra. hon var den värsta personen jag visste. vi har pratat om det här många gånger. och jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte kände min grönsaksätande hamster. min vän i vått och torrt, vind och.. vindstillhet, HAHA <3


18.49



Nu känner jag att jag äntligen kan slappna av för en gångs skull. nu är nästan allt i skolan klart. har fått redovisa min historia nu, som jag har gått och oroat mig för i tre veckor. det gick bra, var inte nervös, som jag trodde att jag skulle vara. hade dock väärldens tråkigaste och LÄNGSTA text att läsa. till och med min historialärare höll på att somna. det måste betyda något, right? 23 minuter stod vi där framme och pratade. fy farao :D

Efter skolan drog jag ner till stan med jennifer och malin. eller nej, knalleland rättare sagt, för att sen bege oss vidare mot max. jag absolut älskar maxhamburgare. haha, jag skulle ha ett nyttigt liv den här veckan, men naej.. det funkar inte så som jag lever lixom.

Jag hoppade över mitt teckenspråk idag.. igen!!! och jag är helt säker på att min lärare har ringt till min pappa, för han ringde precis.. och han brukar alltid vara jätteglad i telefonen, men nu sa han bara: jag är hemma om en timme, då måste jag prata med dig.
hmm, det lät inte bra alls. kan bero på att jag har mer än 56% frånvaro från mitt jävla språk. jag haaatar teckenspråk. jag lider med alla som går samhäll/språk!

Nu ska jag försöka öva lite på mitt naturkunskapsprov. jag vet hur det kommer sluta! muhi

20.34



Det känns som att alla är deprimerade nu för tiden. och när andra folk mår dåligt, så får jag typ skuldkänslor. och det är inte bra, inte bra alls. därför mina vänner ska jag nu göra allt som står i min makt för att ni ska vara glada, eftersom jag själv en gång i tiden hade världens mest deprimerade period. och vet hur det känns. det är itne kul alls :))

Wiho, nu fick jag nyss besked om en halloween fest. jippi, jag ääälskar halloween fester. jag har massa minnen fran när jag var liten och min klass hyrde en lokal i skolan. detta hände itne bara en gång, utan nästan varje år. vi klädde ut oss (alla till häxor dock) och lekte massa roliga lekar, åt goood mat och hade allmänt kul. sen har det suttit i ända tills nu. när jag tänker på halloween blir jag GLAD! alltså, är den här halloweenfesten efterlängtad. är säker på att det inte kommer vara samma drycker som när man var liten, men det gör allting myckeeeet roligare :D

15.35



Jag tror jag smälter. sebastian är sötast i hela vääärlden :)

Idag har malin varit här. vi har övat till vårat matteprov. och tro det eller ej, vi övade faktiskt. jag fattar fortfarande inte så värst mycket av det. algebra är inte riktigt min grej. men lite fick jag in iallafall. i

Innan malin kom, körde jag storstädning i hela huset. eftersom jag har varit ensam hemma den här helgen, så har jag också levt efter det. har bara slängt allt runt om kring mig, och skitit i att göra nått åt det. men direkt när jag vaknade tog jag fram dammsugaren och skurhinken och började städa. nu är det iallafall rent. det känns bra!

Snart kommer farmor och farfar hit. jag vet inte riktigt vad dom ska göra här, men jag antar att dom vill säga hej och lämna en burk kakor. ja, för det är sånt min farmor alltid gör. bakar kakor och tar med dom hit ut till fristad, till poppelvägen. det är här dom trivs bäst, farmors kakor, haha :D

Jag funderar på att kolla på hipp hipp hora igen. jag gillade den filmen. jag gillar alla filmer när det är en snygg kille med. som typ den här helgen.. då har jag sett tre helt uuunderbara filmer. Highschool musical 2, Hipp hipp hora & Raise your voice. vad har alla tre gemansamt? jo, alla har en snygg, manlig huvudperson. yummie.

19.59



Har precis kollat klart på Raise you voice. har ni inte sett den så gör det! så jävla bra. lite mesig dock, men det är väl sådana filmer jag gillar, haha. börjar alltid gråta i slutet, det går inte undvika lixom. sen fick jag se den här videon och började gråta ännu mer, men efter en stund är det bra igen. HAHA
och förresten är Oliver James snygg som få!

jennifer skrev precis när filmen var slut:
- erkänn att du lyssnar på låten nu?
precis vad jag satt och gjorde. haha

Nu är det Svensson Svensson :)

14.32



Time goes by fast, got my memories, and they will last
I try to keep it simple, cause I hate goodbyes
I try to keep it simple by telling myself that..

You were there when I needed a friend
Thank you, thank you
I never told you how much that meant
Gotta say thank you, thank you


I will remember you
And all of the things that we've gone through
There is so much I can say
The words get in the way

Tänk för att just nu stämmer det faktiskt :)



23.13



 


Idag kollade vi på high school musical 2, hemma hos jennifer. det var jag, malin och självklart jennifer. började med att vi åkte in till stan för att köpa godis och så, sen tog vi bussen hem, la oss i jennifers säng, och fick världens ceperyck. med ryck, menar jag skrattanfall. haha, jag kunde bara inte sluta skratta. sen tog hon fram en laser, och den riktade jag i jennifers katts huvud. haha, det var lite kul tycker jag.. elakt dock. sen började filmen, och herrejesus, det var spännande. jag tycker zack efron är snygg, för dom som inte visste det redan. iallafall, filmen var bra, och skitspännande, men efter en timme började idol, och 2 mot 1 som vi var (!) så blev det idol. men jag hittade en sida på internet som man kan kolla på. och eftersom jag har hela natten på mig, så ska jag kolla på filmen igen. för den var BRA :)

Jag kom att tänka på det nu, eller aa.. tidigare idag. det känns som att folk glider bort mer och mer för varenda dag nu för tiden. det känns ungefär som att jag dras ifrån en hel grupp om man säger så. ingen frågar längre om man vill göra något med dom, de tar för givet att jag ska göra något annat. eller så vill dom helt enkelt inte ha med mig. det finns dock en person som alltid frågar, som alltid bryr sig om andra. jag tror inte riktigt folk vet hur rar denna underbara flickan är. senast idag gjorde hon en mycket snäll sak. hon brydde sig. hon är bra! 

Det jag tycker är mest konstigt, och det jag tycker är sämst gjort av en viss person, är att ena stunden när man är ensam med den här personen, så är den jätteglad och trevlig. men sen så fort en person hon tycker "mer om" kommer, så rusar hon dit fort som fan, och ignorerar en totalt. det tycker jag är riktigt dålig stil. jag vet därför inte om hon är glad eller sur på mig, dag in och dag ut. det suger. och jag är jävligt trött på det!! att hon tror jag är trög eller nått. att hon kan göra vad hon vill mot mig, när hon vill, utan att jag ens bryr mig. men sen när hon gör ett enda litet fel som jag påpekar, så blir hon skitsur och pratar inte med en på hela dagen.

Två personer som jag ALLTID vet att jag kan prata med är jennifer och malin. visst, vi har väl våra dagar, och våra tjafs ibland. det har väl alla. men det är er två jag gillar bäst, och er två jag känt längst. det är er två jag alltid kommer tycka bäst om. haha, vi har lixom kul tillsammans :)

Sådär ja, nu har jag också delat med mig om vad jag tycker :D

17.32

Jag kom att tänka på en sak igår. när jag gick i sexan typ, var jag alltid med en kille som hette andreas. han var lite sådär lagom söt och allt såntdär. däremot var han ett år yngre, alltså 91:a, så jag sa att vi inte skulle träffas mer och så, för han var verkligen som en 91:a. pratade som en 91:a och betedde sig som en 91:a.

Och så igår, av en ren slump, träffade jag honom i stan! och saaaaaaatan, det var det heetaste jag sett på denna jord! haha, han hade blivit stor. lilla andreas. sådär lång, mörk och perfekt som man vill att en killa ska vara. då fick jag lite ångest och sådär. haha, men det gick över. YUMMIE :))

Dagen förövrigt har varit den BÄSTA. jag tror mycket är tack vare anna. muhah, hon har lixom sina "planer" och tro det eller ej, ibland funkar dom faktiskt. idag var en sån dag. jag hade si så där 1 timme och 45 minuter reeeent nöje. det var kul ;)

Herregud, jag låter desperat. men jag är så långt ifrån desperat som man kan komma. på tal om ingenting, så längar jag till vintern. det är en mysig årstid. en årstid då man samlar ihop ett stort gäng folk, kryper under täcket, och glor på en bra film, samtidigt som man ser det snöa ute. jag gillar vintern :)

Nu ska jag städa mitt rum. tro mig, det behööööövs :(

21.46

Nu är jag glad igen. istället för att tänka på allt dåligt som händer, så tänker jag istället på de bra sakerna. typ vilka oootroligt underbara klasskompisar jag har, och att jag verkligen ser fram emot att gå till skolan på morgonen. varför? jo, för att jag vet att när jag kommer in i klassrummet så vet jag att det alltid är någon som ler och säger "godmorgon" med ett stooort leende och då blir man genast på bra humör! sen tänker jag på alla långa raster vi har imorgon, och vem som har rast samtidigt som oss. muhah, jag ska alltså ta på mig finkläderna imorgon och sätta mig i cafeterian och spana skiten ur mig, HAHA. och sen, sist men inte minst, så ska jag och alexandra vräääka i oss bullar.

Jag har verkligen kommit fram till hur mycket jag tycker om min klass. haha, jag vet att de flesta i klassen, faktiskt, inte tycker om mig överhuvudtaget! kanske för att jag sminkar mig för mycket. det vet jag redan att cliff gör! eller så kanske dom inte gilar mig för att jag skrattar för högt? vad vet jag. men det spelar iiiiiingen roll. ni får helt enkelt stå ut med att jag tycker om er ändå, så det så :))

Ja, som sagt jag är GLAD, och imorgon är det bulldaaaagen :D

17.07



Seriöst, har ni inte sett den här filmen så gör det genast. haha, går inte kollauta att skratta! skrattar lika mycket varje gång. spola fram till 02.35! det är typ där allt det roliga börjar. ja, jag och alexandra gillar den iallafall :)

- en cocca tack.
och hon i kassan ba:
- eh.. mu!
så säger han bak vid pommesfritesen
- jag tror han vill ha en kaka!
- då sken jag upp, oh en kaka! på en torsdag.

HAHAHAHA !!!

Nu sitter jag med färg i håret. äääntligen. men vilken säger jag inte, det får ni se imorgon. muhah, funderar på att ta en promenad ner till sjön. det är ju cepefint väder ute. man får ju passa på lixom.

17.51


(haha, videon är hmm.. annorlunda)

Idag var första gången på flera månader som jag och malin åkte samma buss hem. det var trevligt. haha, något som är ännu trevligare är att vi ska göra det varenda dag nu.. förhoppningsvis :)

Den här dagen har varit seg. längesen jag var såhär trött. jättetrött. plus att det känns som om vi bara har haft rast hela dagen. våra mattelektioner är verkligen skitonödiga! kommer dit, och fem minuter senare får vi gå. meningsfullt tycker jag.

Så vi tjejer drog ner på stan, gick in på stuk, sen åkte upp till skolan igen. det är inte kul att bara driva runt på skolan i 3 timmar. eller joo, finns det någon snygg person att kolla på så kan jag stå ut en liten stund! miwhih, busigt värre.
HAHA, det lät sådär riktigt fjortizzzzzz :D

Hmm.. ajuste, helgen har varit super duper bra. behöver kanske inte gå in på närmare detaljer. men den har varit myckkkkket väl godkänd :)