partalleraj

Dagarna hemma hos mamma har varit huur sköna som helst. bara suttit hemma och glott film :)

Igår var jag med jennifer och oscar en liten stund. sen kom malin och då åkte vi hem till henne och kollade på film. down to you, blev det. den var ganska bra faktiskt ;D

Nu ska vi snart hem till mig. göra iordning oss och lite så. för idag är det FEST!!! längtar tills klockan blir sex, jippi :P

Pussheej 3

blä blä blä

Nu ska jag hem till mamma tills på torsdag.
jennifer fick inte följa med för sina föräldrar och jag får inte tag på malin. jättebra, verkligen! så nu får jag sitta där ute själv i två dagar. men har jag tur, och då menar jag supertur, så är victor och simon och dom där. men det tvivlar jag på. det återstår att se :)

image87

listaaa

Jag har så förbannat tråkigt nu :(

 

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 ? vad står där?

 

?Långsamt växer sig lågorna allt högre och slickar pojkens täcke som är mönstrat med action hjältar från tecknade serier."


 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

 

Mitt vita armband.


 

3. Vad var det senaste du såg på tv?

 

Sista avsnittet av O.C.


 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

 

01.58. (02.06 var den.)


 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

 

Absolut ingenting.


 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

 

Vid tio typ, då gick jag hem från oscar och gustav. 


 

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

 

Bilder från midsommar.


 

8. Vad har du på dig?

 

En stooor t-shirt.


 

9. Drömde du något i natt? I så fall ? vad?

 

Drömde gjorde jag säkert, men jag kommer nästan aldrig ihåg vad.


 

10. När skrattade du senast?

 

Idag när vi kollade på film.


 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

 

Tavlor typ ;D
 

12. Har du sett något konstigt på sistone?

 

Nä, inte vad jag kan komma på nu?


 

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?

 

Jobbig som fan, men jag har inget bättre för mig. 


 

14. Vilken var den senaste filmen du såg:

 

Offside med oscar, gustav, jennifer och tobias.


 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

 

KLÄDER!


 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:

 

Hmm.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
När jag gick ur högstadiet hade jag 11 VG och resten G. I mitten av gymnasiet hade jag ALLA IG utan två ämnen. Men nu har jag bara ett IG dock :)

 


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

 

Jag skulle göra så att det var sol dygnet runt i Sverige :)


 

18. Tycker du om att dansa?

 

Nja, beror väl på hur påverkad man är :D haha


 

19. George Bush?


Vet knappt vem snubben är :/

 

 

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?

Hade det varit en pojke, så hade han fått heta Sebastian eller Viktor.
Hade det varit en tjej hade hon fått heta antingen Nicole eller Josefine.


 

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

 

Helt klart, sola och bada varenda dag.


mat

Idag bjöd jag och jennifer hem oscar och tobias på mat. tacos för att vara exakt. det var mycket gott måste jag säga. har åkt en jävla massa moppe idag med. skjutsat tobias runt i fristad. det var kul :)

Jag vill att det ska bli fredag nuuuu!! då är det fest, och jag längtar typ ihjäääl mig.

Jag har kommit på att det var väldigt längesen man var hemma en hel dag och inte gjorde någonting. jag har bara varit hemma två hela dagar på sommarlovet. jag saknar faktiskt lite att bara sitta hemma och inte göra någonting. men jag kan inte påstå att mitt sommarlov har varit dåligt. hittills har det varit huur jävla bra som helst. kunde inte ha varit bättre faktiskt :D

Pussheej <3

fest

image85

Igår var vi på fest hemma hos jennifer.
det var väldigt trevligt måste jag säga. folket var härligt och vädret kunde inte ha varit bättre. benjamin däckade först, eftersom han drack en massa jävla absint. men det är en annan historia. helskön kväll helt enkelt :)

Idag har jag varit med jennifer, oscar, anton, wrood och gustav. vi har varit hemma hos mig och kollat på film. men som det alltid brukar bli när vi ska se film, så satte vi på filmen, men kollade inte. fyra av oss sex låg och grovhånglade i mina soffor. och vi andra två, som var jag och gustav, satt och funderade på vad vi skulle göra! haha, tillslut kom vi på att kunde gå ut och åka moppe. sagt och gjort. vi hämtade hjälmarna och gick ut mot moppen. herrejesus, det finns verkligen inget bättre. jag skjutsade gustav runt i hela asklanda typ. han skjutsade mig lite också, hehe. när vi kom tillbaka efter 20-25 minuter var filmen slut, men folket låg i samma ställningar som förut. då bar det av uppåt mot datorn och psych. man vill ju inte störa turturduvorna :)

fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Midsommar 2007. ja, vad ska man säga. dagen var mycket lång kändes det som. dagen började med att jag, jennifer, gustav och anton tog tåget till varberg. sen bar det av mot annas lägenhet. där satt vi till klockan sex ungefär. sen åkte vi upp till jennifer stuga på getterön och förfestade lite. där uppe var det roligt. när vi sedan åkte tillbaka till stan gick det bara utför. folk blev sura hit och dit, och jag orkade inte med allting. så jag och jennifer tog 01.50 tåget hem till borås. men innan det gick vi hela vägen från träslövsläge till stan!!

På tågstationen träffade man massa gamla goa folk. haha, en av dom var johanna. jag måste säga att jag var helt sjukt sur igår, men när johanna satte sig på tåget med oss, så blev båda jag och jennifer mycket gladare. vi var framme i borås typ 3, och våran buss till fristad gick 05.40. tre timmar i stan är inte roligt måste jag säga. vi pratade med allt ifrån göteborgare som hade missat bussen, fyllegubbar som hade blivit lämnade ensamma och poliser som trodde vi var uteliggare, hahaha! anledningen till det var att vi sov i busskuren. jag menar vem är inte trött klockan fem på morgonen?!

När vi var framme i sristad skulle vi gå hem till mig. tror ni inte dörren är låst, och jag inte hittar nyckeln. jag trodde pappa var hemma, men han ska tydligen vara i falkenberg tills på söndag. så jag sa att jennifer kunde åka hem, vilket hon gjorde. sen satt jag ute från 06.00 till typ 17.10. det var låååånga timmar. då ringde pappa och berättade vart han hade gömt nyckeln. bättre sent än aldrig.

Idag ska vi på mysfest hemma hos jennifer. ska bli riktigt trevligt faktiskt. ta igen gårdagen liksom :)

Pussheej <3

image84
Lagom trött efter att ha varit vaken i 25 timmar och inte komma in i huset!
tur bara att jag hade sex tröjor och en sovsäck på mig :)

wihoo

Det ska inte regna i varberg på midsommarafton! nu kan jag sluta oroa mig för att håret ska bli förstört, skorna ska läcka in och att man ska ge folk ett allmänt dåligt första intryck. det ska regna här i borås däremot, in your face :D mohaha

underbara varberg

Nu är det endast en hel och en halv dag kvar tills vi åker ner till vaarberg! jag och jennifer gick till city med oscar idag, och då sa han att han hade hört på radion att det skulle bli jättefint väder på midsommarafton, och att SMHI inte har uppdaterat på internet. hoppas grabben talar sanning, för nu blev jag fan glad :)

Som ni kanske har förstått så har jag spenderat ytterligare en dag med jennifer. mycket trevligt tööös det däringa. vi har gjort hemmagjorda hamburgare, och holy macarony vad goda dom bleev! sen har vi pratat en aning med smarterchild också, haha :D

Nu ska jag tvätta och packa :(

Pussheej <3

image83
Snart så ;)

mohahaha

Först av allt vill jag bara säga till anna att jag ska ha "dom" tills på midsommar. sen ska jag inte göra "det" mer, för jag börjar redan känna av konsekvenserna.. vilket inte alltid är så kul. man vaknar mitt i natten av en stor jävla hostattack som varar i sisådär fem minuter. haha, men annars äre kul :)

Vi har typ ett datarum, eller vad man ska säga, där vi har våran dator. man kan säga att jag så gott som lever i det här rummet på nätterna när jessica inte är hemma. det är så skönt att inte alltid höra någon som skriker längst ner i trappan: Carro, flytta på dig, jag ska ha datorn nu!! hon kommer komma hem nu någongång innan midsommar, men då ska hon ta med den bärbara hem, som tur är!

Nu kommer jag framstå som världens datanörd, men jag förstår verkligen inte hur jag ska klara mig tre-fyra dagar utan dator nu när vi ska till varberg. men när jag tänker efter så ska det bli jävligt skönt att komma bort från datorn :)

Oh, spännande.. nu har jag fått fint besök. av en fluga! någon att spendera natten med. bättre än inget :D

jenniföööör :D

Nu har jennifer åkt hem. hon kom hit en liten stund efter hon hade varit i stan och fikat. men nu är hon borta, mohaha! jag och jennifer ska tvinga med oscar till city imorgon. eller inte tvinga med, han ska med. det har sina fördelar att vara kompis med en 18-åring måste jag säga :)

jaha..

Gårdagen spenderade jag med jennifer. vi åkte in till stan och köpte godis. eller aa, vi skulle egentligen åkt in till stan för att köpa godis. men vi åkte till knalleland och köpte spray och lite så. sen när vi skulle köpa godis, så bestämde vi oss för att gå in till stan istället. sagt och gjort. det gick faktiskt fortare än vad jag trodde. vi gick förbi bakgården och blev huuur sugna som helst på paj, så vi gick till viskan och fikade. sen äntligen, gick vi till videomix och köpte godis. sen var det bussen hem som gällde. när vi väl var hemma gick vi till city och köpte chips och dip. efter det begav vi oss hemåt, och jennifer laddade ner typ 250 låtar åt mig. så idag är jag glad, för jag har massa låtar att lyssna igenom :)

Jag har solat idag. det var längesen man kunda vara ute utan att frysa. men idag så :D

Oh, nu kom det på en bra låt på iTunes. The all american rejects - Dirty little secret.

Förövrigt älskar jag the all amercian rejects :)

Pussheej <3

typ

Tobbe har visat mig en bra låt typ :D


Stone sour - Trough the glass

I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
Oh God it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

Cause I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
All I know is that it feels like forever
No one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

How do you feel? That is the question
But I forget you don't expect an easy answer
When something like a soul becomes initialized
And folded up like paper dolls and little notes
You can't expect a bit of hope
So while you're outside looking in
Describing what you see
Remember what you're staring at is me

'Cause I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
All I know is that it feels like forever
But No one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

How much is real?
So much to question
An epidemic of the mannequins
Contaminating everything
We thought came from the heart
But never did right from the start
Just listen to the noises
Null and void instead of voices
Before you tell yourself
It's just a different scene
Remember it's just different from what you've seen

I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
And all I know is that it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

'Cause I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
And all I know is that it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

And it's the stars
The stars that shine for you
And it's the stars
The stars that lie to you, yeah ah
And it's the stars
The stars that shine for you
And it's the stars
The stars that lie to you, yeah ah

I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
Oh God it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

'Cause I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
All I know is that it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

And it's the stars
The stars that shine for you, yeah ah
And it's the stars
The stars that lie to you, yeah ah
And it's the stars
The stars that shine for you, yeah ah
And its's the stars
The stars that lie to you, yeah yeah

Oh when the stars
Oh when the stars they lie.

söndagsnatt

Så sitter man här igen. idag har jag varit hemma, hela kvällen. känns som om det var en evighet sen man var hemma en hel kväll nu för tiden. men ska jag vara ärlig har det varit riktigt mysigt. först spelade jag duellen mot oscar ett antal gånger, sen kollade jag på tv och käkade godis. sen gick jag ut och gick med linda en liten stund. och nu har jag precis kollat klart på psych. jag är inne på min andra runda nu. har redan sett alla avsnitt en gång, men jag tyckte dom var så bra, så jag kollar på dom en gång till. lite som en drog, haha. jag skulle nog ljuga om jag sa att jag inte kollar på det för att James Roday är huvudpersonen, och han är så jäääävla snygg. YUMMIE :)


image79

image82

Imorgon ska vi fira anna och jessica. dom har fyllt 17 år nu i helgen. eller aa, anna fyller år idag. så då ska det firas. grattis brudar <3
sen drar vi till varberg om fyra dagar, det ska bli så jävla najs ärligt talat. tre dagar med goa tjejer, härligt väder och ett underbart varberg typ :)

stan med anna

Igår var jag med jennifer, tobbe, gustav och anton. vi kollade på "remember the titans", som jag förövrigt älskar. men igår blev den faktiskt lite långtråkig. kvällen var iallafall bra, och mysig. men lite rädd för gustav blev man allt! haha :)

Idag har jag varit i stan och ätit med anna. det var ett kärt återseende måste jag säga. vi satt och tjötade om allt möjligt typ. sen när jag kom hem följde jag med gustav och oscar till city och köpte godis. det var trevligt. juste.. vi mötte mamma påvägen upp till city. när hon kom åkandes där, så såg jag att bilen var typ sönder. jag ba: hon har typ krockat eller nått. så stannade hon och sa: jag har krockat med ett rådjur, och rådjuret är stendött! haha, hela bilen var helt paj :D
____________________________________________________________________________________

Jag har varit ute och gått med linda nu precis också. jag måste säga att det var en riktig höjdare. få höra om hennes spanienresa. jag vill också åka utomlands!!!

Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Psych, och bara ligga under täcket och mysa. kan inte bli bättre!

Pussheej <3

jepp

Gårdagen blev mycket lyckad. först grillning hemma hos tobbe, med grillmästaren hasse. sen film hemma hos oscar och gustav :)

Jag känner att det har blivit himla mycket filmtittande dom här dagarna. men det har jag inget emot. så ikväll ska alla hem till jennifer och kolla på film och mysa. mycket trevligt :D

Pussheej <3

torsdag, fredag

Gårdagen var väldigt mysig måste jag säga. började med att jag och jennifer gick upp till city och mötte tobias. vi tre gick sedan till city och köpte godis. sen mötte vi gustav och anton, för att sedan gå upp till heden och möta oscar, hehe. vi gick till city en gång till, och köpte chips och lite så. sen gick vi hem till oscar ocg gustav, och där blev det film. vi kollade på sanningen om rödluvan. jag måste erkänna att den var ganska bra faktiskt. eller nej, den var inte bra, den var rolig. speciellt en liten ekorre, haha.. jag skrattade så jag höll på att dö :)

Idag ska vi hem till tobias och grilla och lite så. om jag minns rätt, så är det jag, jennifer, gustav, anton, oscar, tobbe och daniel. sen får vi väl se om några andra dyker upp :) jag tror det kommer bli bra, för det är ju fint väder och allt!

Nu ska jag tillbaka ut och steeeeeka :D haha

Pussheej <3

image77   image78
                              
Sanningen om rödluvan

ängen

Nu blir det tydligen ängen iallafall. men jag vet allvarligt talat inte om jag orkar! haha

Äntligen har min syster åkt hem till mamma. där ska hon vara ända till augusti. ska jag vara ärlig kommer jag sakna henne, faktiskt. men det ska samtidigt bli så jävla skönt att ha huset för sig själv :)

image76
Chiao

no äng

Idag var det tänkt att vi skulle till "ängen" uppe på brämhult hela klassen. men om jag ska vara helt ärlig så orkar jag faktiskt inte. vädret är fult, och jag känner inte för att åka någonstans idag heller. så istället blir det filmkväll med oscar, gustav, anton och jennifer. jag känner faktiskt mer för det :)

Nu på dagen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. har inte den blekaste. eller joooo! nu vet jag. haha, jag ska gå över till linda. hon kom hem igår från spanien. äntligen har jag någon att gå ut och gå med på mornarna (?) lovely.

Pussheej <3

väntar

Nu sitter jag här, och jag måste säga att jag är stolt över mig själv. jag har städat hela mitt hus, både uppe och nerevåningen. det var jobbigt, men nu är det gjort.

Idag ska jag och jennifer gå upp till heden och kolla på fotboll. det var längesen må jag säga, hehe. så det ska bli trevligt. sen efter blir det väl grill eller nått sånt, jag vet inte riktigt än :)

Pussheej <3

band of horses

Jag har blivit kär i en låt: Band of horses - The funeral

Im coming up only, to hold you under
Im coming up only, to show you wrong

And to know you, is hard we wander
To know you all wrong, we won

Really to late to call, so be waiting for morning to wake you
Is hard begun, to know me as hard be goin' mad, is to know me all wrong

And every occasion ill be ready for the funeral
Every occasion once more its called the funeral
Every occasion of im ready for the funeral
And every occastion of one billion day funeral

Im coming up only to show you down fled
Im coming up only to show you wrong

To the outside of the debby, the analouge, for days and countries hang there long

And every occasion ill be ready for the funeral
And every occasion once more its called the funeral
And every occasion of im ready for the funeral
Every occasion of one billion day funeral

fika, men nej då

Idag skulle jag egentligen in till stan och fikat med några tjejer i klassen. men det hanns inte med idag, så det får vi ta någonannan dag. men som tur är kommer jag träffa dom imorgon på kvällen, för då är det fest! jag och jennifer har gått runt hela veckan och tjatat om att det ska bli torsdag. och nu är det bara en dag kvar. så jävla najs :D

grill

Dagen har varit suuperbra. började med att jag gick upp runt elvatiden och sprang ut i solen. vid tvåtiden kom jennifer hem till mig. vi hoppade lite studsmatta och gick upp till city och köpte en jävla massa godis. sen lite senare åkte jag hem till min gammelmorfar som fyllde år. efter vi hade varit där, hämtade vi upp jennifer, och hon följde med mig hem igen. vi pratade med oscar lite på msn, och bestämde att vi skulle grilla ikväll. eftersom alla andra var så "trötta" så blev det bara jag, jennifer och oscar. men jag klagar inte. vi fick upp en brasa jättefort, och korven smakade bra. haha, nu sitter jag här, och väntar på att oscar ska komma in på msn så vi kan spela duellen. ser man på, här kom han :)

Pussheej <3

fjortis?

Hittade en till rolig grej, tror jag.

Är du en fjortis?

Fester:

[ ] jag blir full på folköl

[ ] Jag har sex med flera

[X] Jag röker

Summa: 1

 

Självbild:

[X] jag försöker vara normal

[ ] jag är yngre än 16 men äldre än 13

[ ] Jag tror att jag är tjugo

[X] Jag blir kallad fjortis fast jag själv inte är det (typ av cliff)

Summa: 2

 

Beteende:

[ ] Jag lyssnar på musik som sjungs av remixade babyröster

[ ] Jag bor på PA, Lunar, Apberget eller liknande hemsidor

[ ] Msn är så mycket bättre än att prata IRL

[X] Jag är så hetro man kan vara

[X] Men har hånglat med samma kön för att det var kul

[X] Jag läser veckorevyn, solo eller någon liknande tidning

[ ] Jag kramar istället för att säga hejdå

[ ] Jag kindpussar folk

[ ] Jag skriver jah istället för jag och använder lunarspråk

[X] Jag lyssnar på radio

[ ] Jag lever för mina vänner

[X] Jag följer känslobaserade serier med hela mitt hjärta och kan gråta till dom

[ ] Skolan är inte viktig

[X] Jag läser aldrig frivilligt

[ ] Jag vet inte vad växthuseffekten är

[X] Jag vet inte vilken världsdel kambodja ligger i

[X] Ett riktigt svårt val för mig är att välja mellan kläder på morgonen

Summa: 8

 

Kläder och stil: Jag har/bär

[ ] jag har en I <3 NY tröja fast jag aldrig varit i New York

[X] Ljust läppglans

[ ] Sveamössa
[X] Mer än två par märkesjeans

[ ] Plagg som det står SSS på fast jag inte seglar

[ ] En Henry Loyd-jacka

[X] Stora glasögon

[ ] Fakeväska

[ ] Jag funderar på att skaffa palestinasjal eftersom det verkar vara så trendigt

Summa: 3

Sammanlagt: 14/30


kul

Hittade en rolig sak:

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

29/12 och brun blev: I killed your dealer because i had to.

stan

Nu kom jag precis hem från stan. har varit och käkat med jennifer och mia. det blev Mcdonalds i stadsparken. riktigt trevligt faktiskt.

Eftersom det inte blev någon tältning igår, för att alla bara bangade ur, så ska vi tälta idag istället. hoppas jag iallafall, haha. på onsdag blir det mys på stan med alla tjejerna, och på torsdag blir det fest. hoppas på fest på fredag också, men vi får väl se :)

Nu ska jag ut och sola innan solen försvinner :D

Pussheej <3

yes sir

Ja, nu har vi varit nere och badat och lite så. eller aa, jag har inte badat, men man fick väl en och annan vattendroppe på sig. haha, så nu har jag varit hemma och bytt om till bekini, och ska snart bege mig av hem till oscar och gustav. där väntar alla på att vi ska gå upp till Q8 och köpa slush puppy. efter det ska vi väl hem ett tag, sen ska vi tälta ikväll. det blir nog jag, jennifer, oscar, gustav, tobbe, tobben, anton och jonte :) så det blir nog braa!

sommar, bad

Nu ska vi ner och bada. eller aa, jag har bestämt mig för att inte bada. jag badar ikväll istället. så jag får väl sitta där och kolla på när jennifer blir dränkt av alla killar! haha, det ska bli rooligt :)

Kvällen igår var lyckad :D

Pussheej <3

nnu en gång

Ja, herrejävlar vilken bra kväll detta har varit. den kunde faktiskt inte ha blivit så mycket bättre. massa killar, masssa sprit, MUMS! jäävligt härligt folk faktiskt, en powerwalk med oscar mitt i natten, och en trickningstävling. efter ett par spyor mådde man som en kung.. nä, nu sa jag mer än vad ni behövde få veta. haha, nu sitter jag här iallafall, och väntar på att oskar ska komma in på msn, så vi kan spela duellen.

Aa, juste.. idag har jag badat. prick klockan 01.00, bestämde vi att vi skulle gå ner och bada, och så blev det. vi sprang ner, till sjön och hoppade direkt i i plurret. jag hade inga badkläder med mig, men det funkade ändå.

Lite lullig som jag är, sitter jag här. hahahahahahha, det rimmade :D

Imorgon ska alla vi fristadbor + en sparsörare, ner och bada :) myyyyyys

RIKTIGT JÄVLA BRA KVÄLL!!!!

bästa veckan

Måste bara nämna, att det har har varit den bästa jävla veckan på hela året.
- det har varit varmt och fint väder hela veckan
- solat varenda dag, så nu är man inte lika blek som man var innan
- skolavslutning i torsdags, härlig fest efter det
- har träffat så mycket nytt folk, så det är helt galet :D haha
- varit med klassen tre gånger den här veckan. har både myst och festat till det :)
- det har blivit mycket alkoholdrickande dom här dagarna, men jag klagar inte
- har fått massa pengar ;D haha
- min syster är hemma hos mamma hela sommarlovet
och tillsist
- idag är det fest igen :P

Nä, nu ska jag ut och sola igen.. om det ens går, för det är så jävla varmt.

image74image75

sommar, sol och fest

Så var det ännu en dag med sol. jag vill verkligen inte sitta inne, men jag kände att jag måste kladda lite här innan jag går ut, haha. men dag idag kommer se ut som så här. nu ska jag ut och sola till kanske klockan tre eller fyra. sen ska jag in och duscha och göra mig iordning. sen ska vi bort på en fest. där blir det röj för hela slanten, hoppas jag. nä, men det kan nog bli riktigt roligt. jag bara älskar när det är fint väder, ett jävla gött gäng, och masssa alkohol, haha. så jag hoppas på en lyckad dag.

Nu ska jag ut och sola!

Pussheej <3

kolla det här

Skulle ladda upp massa bilder här på bloggen från igår. men det funkade inte, så ni får gå in på http://carolineliasson.bilddagboken.se/ istället. där finns maaaaaassa bilder :)

underbar

Den här dagen har varit så jävla underbar. vaknade imorse, och mådde sådär härligt dåligt. kände av gårdagens festande. men det gick över fort. sen när jag kom ner till köket låg det en 1000 - lapp med en liten papperslapp jämte på bordet. det stog: här får du en sommarpeng, kram farmor. då hade dom tydligen varit här och lämnat pengar. så då blev jag glad. sen kollade jag ut genom fönstret, och fy fan vilket väder. jag bara kutade ut och slängde mig på gräsmattan. sen har jag legat där och kokat hela dagen. men det har varit skööönt. och det bästa är att jessica ska vara hemma hos mamma nu hela sommaren, så då slipper jag henne. och pappa jobbar heeela dagarna. kan det bli bättre? tror inte det :)

Pussheej <3


HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Jag tror jag dör av skratt!! förra veckan när jag, lina och alexandra satt i en busskur uppe vid skolan, kom det fram en kille som hette Lars Höjs, han brukar alltid gå runt vid bäckäng, så jag har träffat honom många gånger. men det hade inte dom andra gjort. man kan inte säga att han har en cp-skada, men det är nått fel på honom iallafall. så sa han att vi var söta och frågade vart vi bodde och grejer. då sa jag att jag bodde på sjöbo, fråga mig inte varför. och nu när jag låg ute och solade, hade jag på radion samtidigt. och på mix megapol hade dom önsketimma, när man fick ringa in och hälsa saker, och en låt. tror ni inte det ringer in en kille som heter Lars höjs?!?!?! han ba: aa, jag skulle blandannat vilja hälsa till dom tre tjejerna i busskuren förra veckan som bodde på sjöbo! jag vet inte om han menade oss, men om han gjorde det så dööör jag.. hahahaha. sitter här och skrattar för mig själv. det värsta var ändå att låten han önskade, till oss, vad la dolce vita. haha :D

Nä, nu ska jag ut och lägga mig i solen igen :)

Pussheej <3

ÅÅÅH, härlig skolavslutning!!

Fy fan vilken goo dag. eller aa, ska man säga kväll? nu är det iallafall sommarlov, ända till den 28 augusti, om man ska tro skorran. vi har spenderat första delen av kvällen på brämhult. det var faktiskt mycket trevligt måste jag säga. spriten flödade, och folket mådde bra. efter ett tag åkte vi till kyppe. där träffade vi massa gamla goa folk, och även massa nya. men det var en speciell sak som jag tyckte var speciellt bra.. och detta skriver jag nu, för att jag fortfarden är lite smålullig. men det är sådana smällar man får ta helt enkelt. bra kväll, heeeeeeeelt klart godkänd :D

Jag har kramat en brandman förresten. när vi skulle gå från kyppe, så stog det en brandbil där. så stog det en ensam kille där utanför. så sa tobbe typ: hej, bla bla bla.. och han svarade ba: hej.. sen så kom vi in på tjejer, och brandmannen ba: aa, jag får inga tjejer för tillfället. och då erbjöd jag honom en kram. så han inte skulle känna sig helt ensam. så jag har kramat en BRANDMAN!!!! <3 :D

Pussheej <3

penn badgley

Hunken i mitt liv just nu är : Penn bagdly. så jävla het! haha

image71      image73

Säg vad ni vill.. jag älskar honom ändå :D

fett najs :D

Nu har jag äntligen kommit hem från stan. det började med att jag och wrood tog sexbussen in till stan. sen gick vi till Mcdonalds och köpte varsinn Mcflurry. jag tog den där nya med cornetto smak. MUMS, säger jag bara.. den var såå god. iallafall, sen satte vi oss i stadsparken och bara tjöööta om allt möjligt, när vi hade tjötat klart gick vi till brämhultsbussen. vi hoppade på den, och herre min jesus vad varmt det var. jag satt och frös på 150 bussen från fristad, men på brämhultsbussen kunde man fan inte vara annat än varm!! jag tycker synd om dom som måste åka den varenda dag i sommar. lucky me som slipper. vi hoppade av, mötte jennie, hämtade det vi skulle, och åkte sen tillbaka till stan. mötte kalle mannen på bussen hem. wrood lärde oss arabiska. har dock glömt vad det var hon lärde oss för ord, men jag kommer ihåg att carl tyckte det lät som en korv, hahaha! :D

Just nu är det sverige match, men jag orkar faktiskt inte kolla. för det första gillar jag inte fotboll, även om sverige spelar. och för det andra är det grey's anatomy nu, vilket jag tycker är 1000 gånger bättre :)

Längtar som faaaan tills imorgon. går inte att beskriva med ord. skolavslutning, supa sig redlöst full, umgås med härligt folk.. fy fan, ge mig torsdag nu!

Nu ska jag gå och längta ihjäl mig!

Pussheej <3

wrood

Nu sitter jag här och har äntligen kommit på vad jag ska göra ikväll. eller aa, göra och göra vet jag inte. men iallafall ett sätt att tillbringa kvällen på. jag ska ta sexbussen in till wrood, vara där en liten stund, sen ska jag, wrood och jennie åka till hässleholmen och fixa dricka. min kära far skulle fixat åt mig idag, men vi kom på att systembolaget är ju stängt!! hela dagen idag, så det sög. istället följer jag med flickorna bus, så det fixar sig iallafall. jag menar, man kan ju inte vara nykter på en skolavslutningskväll?

Imorgon ska vi samlas i skolan klockan ett. då ska vi samlas med klassen först och säga hejdå och lite så, sen gå till aulan för en kort show, sen har vi SOMMARLOV! efter det ska alla vi flickor gå ner till stan, köpa mat och sätta oss i stadsparken och ha picknick. grejen var att vi hade beställt bord på Spagetti först, men sen kom vi på att alla kanske inte ville betala 200:- för lite mat, så vi kör på picknick.. det ska ju faktiskt bli jättefint väder. sen efter det ska jag hem en jätte snabb snabbis, och byta kläder och lite så. sen beger jag mig mot brämhult och ängen. där blir det klassfest, eller aa, det är massa andra folk som ska komma nu också. men det blir trevligt. sen ska vi förmodligen åka till kyppesjön, där det är bäckängfest!! sen, om jag har tur, så fick jag sova hemma hos elin, för det går inga sena bussar hem imorgon.. det är ju en vanlig vardag. men men, det blir nog en bra skolavslutning after all :D

Nu ska jag duscha och sminka mig :)

Pussheej <3


OH MY GOOOOOD

Jag har just skådat dom två hetaste skådespelarna någonsin. vi kollade ju som sagt på john tucker must die, och herregud.. det var nästan så att jag dog. att man ens får ha så snygga skådespelare i en och samma film? tyckte dock lite synd om josse, som jag slog ett antal gånger på benet. det gjorde jag bara för att jag var nervös över hur filmen skulle sluta, haha! aja, bra var filmen iallafall, skulle heelt klart kunna se den 10 gånger till.. utan tvekan. YUMMIE

Tack ska ni ha flickor för en trevlig kväll! :)

Pussheej <3

image70
OH MY GOOOD <3 <3 <3

ledigt

Åh så härligt, imorgon är vi lediga hela dagen. jag hoppas innerligt (kolla språket!! haha) att det blir fint väder, så man kan sola lite innan skolavslutningen :)

Idag ska vi hem till alexandra och ha myskväll. vi var på videomix på våran håltimma och hyrde film. först skulle vi hyrt en skräckis, men eftersom anna får typ ångest av skräckfilmer, så fick det bli John tucker must die istället. men den har jag velat se ett bra tag så det gjorde inte mig nått. jag passade även på att köpa en jävla massa godis. hela 46:- gick det på, haha! men jag har bestämt att jag ska ha det heela veckan ut. dream on girl :D

Nu får väl jag börja sminka mig lite smått.

Pussheej <3

skit också

Idag hade jag gjort iordning mig och var redo att gå till skolan. när jag kommer ut genom dörren, tror ni inte jag får världens fetaste vattenstråle i huvudet? det var mina kära grannar som hade vattenkrig. så jag vände snabbt och gick in och la mig igen. jag kunde ju inte gå till skolan och se ut som en dränkt katt. haha, bra början på dagen :)

Imorgon är det våran absolut sista dag som ettor på bäckäng. det känns bra, inte ett dugg sorgligt. det är ju liksom två år kvar ändå. och nästa år är det bara ett enda år kvar tills vi blir störst!! :D

Jag längtar tills imorgon kväll. då ska vi hem till alexandra :)

SOMMARLOV! <3

Pussheej

aouch

Jag har varit ute och solat heela dagen idag. ändå från klockan elva till klockan fem. visst, jag har väl gått in någongång och hämtat vatten eller så, men annars har jag hållt mig ute. så nu är jag helt sönderbränd. känns som min hud ska lossna. det blir inte bättre av att jag är sådär härligt röd också! haha, men det brukar oftast övergå till en mer brunhet :)

Imorgon är det skolan igen. jag tycker det ska bli roligt faktiskt. för det första har vi bara 2 lektioner, eller aa.. jag har det iallafall. sen känns det som om vi tjejer som har umgåtts den här helgen har kommit varandra lite närmare, om man säger så, haha. så det blir nog en bra dag imorgon!

TVÅ SKOLDAGAR KVAR NU!! :D

ibland är det bra svårt

image69

If birds flying south is a sign of changes
At least you can predict this every year.
Love, you never know the minute it ends suddenly
Maybe finding all the things it took to save us
I could fix the pain that bleeds inside of me
Look in your eyes to see something about me
I?m standing on the edge and I don?t know what else to give.

Do you know what it feels like
loving someone that's in a rush to throw you away?
Do you know what it feels like
to be the last one to know the lock on the door has changed.

helgen

Den här helgen, har varit den mysigaste och roligaste på länge. det har varit en riktig sån här "klasshelg". i fredags var vi hemma hos lina. där blev det fia med hutt, karaoke och många goda skratt. hej och hå, spriten bara flödade. man kan säga att det blev en aning för mycket av det goda, men det som är bra när man har druckit lite för mycket, är att man erkänner för alla hur man känner och säger saker man inte vågar säga i nyktert tillstånd. så det är jag lite glad för, haha!

Igår kom alla kvinnor hem till mig. vi grillade, hoppade studsmatta och hade det allmänt mysigt. sån här sammanhållning, eller vad man nu ska säga, hade vi verkligen inte i högstadiet. inte ens i närheten. så jag måste säga att jag är väldigt glad att våran klass är som den är, och att vi har så många härliga personer. tack för en lyckad helg flickor :)

Ne, nu ser jag att det är helt
blå himmel, ut med det samma!! :D

Pussheej <3

mysigt

Idag har mina brudar varit här i fristad, för en gångs skull, och grillat. jag tror den här turen till buschen var uppfriskande. iallafall, dom kom hit och vi grillade. en sak är säker, och det är att anna aldrig mer ska få grilla kött! för att uttrycka mig fint, så såg det ut som grejerna som hängde ner från broar, eller vad säger du anna? haha, sen gick vi ner till sjön för att kolla på utsikten. då fick jessica och alexandra för sig att ta ett "bad". med bad menar jag ett doppa-fötterna-kanske-lite-av-vaderna bad, haha. det var kul att se på. sen drog vi tillbaka upp hit och kollade på tv. nu har dom åkt hem iallafall. och jag tycker det har varit en mysig kväll måste jag säga. kan vara rätt skönt att bara vara någondag, och inte alltid supa ner sig på helgerna :D

Nu ska jag städa undan allting och kolla på lite tv :)

Pussheej <3

herregud

Ja, som ni kanske har märkt så var det mycket roligt hemma hos lina igår. jag satt en hel del framför datorn i brist på annat, när dom andra sjöng karaeoke, haha. eller ja, det var inte "jag" som skrev allt konstigt på msn igår. det mesta, och snuskiga, står jessica för. jag har bestämt mig för att inte ta bort dom inläggen jag har skrivit där nere, för det är kul att läsa om ett år, typ. men jag kan säga att allt som står är inte sant. haha, typ om en viss person. aja, läser ni så fattar ni! :)

Pussheej <3

vill bara söga

Jag vill bara säg att mal ålkte till norge idag.. eller till grejklsnd jag ve ute. men iallafall, jsg villl bara önska hennne en LYCKAD resa, oc hopppass att inteplanet krachar, för isåfall skulle jagböra gråta och det vet du mallle!!!! i looooooooove you

Jag längtar tillls imorgon närvi ska vara häör och grilla och sp! det är ingen i min klass förutom annna som har varit här så det dks bli lite spännande :D aaa just det annna, jag har din shal på mig jut nu :_D du får den imorohn

JAG MÅR ILLLA OMS EN JVLA KOSSA... plus att jag villöl ha min kamerasladd så jag akn lägga in alla mkorten jag tog idag : men jag måste ha min sladdd som malin har gettt till julia! just nusnurrar det i mittt uvhud.. det gör det nogi i mngapersonrers huvud! jag fick ta sanderadsbussen hem ensam idag, det var det vrästa jag harvairt med om.. men n är jag hemma iallafall :D gooodnatt, anna du får din shal imorgon :) <


JAG ÄLSKAAAAAAAAAR SPSP1K!!!!!!!!! <3<3<3<3

öätligej

Nu ä e hag hemma ialllfall. jag tror  inte jag har varit såhärfull på ett jäväla bra tag. hag höll p att flabba igjäöl mig på bussen hem, roiga folk det finns hör  borås. imorgn nör jag kommer logga in här kommer jagfå en stor jävla chock,öfr jagkommmer inte komma ihåg vad det är jsg ahar skrvitit här. ävla fylleinlägg.. iallafal, så ska jag sova nu, det rä nädtan öjust ute och fåglarna kvittrar.. förövrigt mår jag illa oms en kossa! :)

Imporgon ska alla tjejer hem tiklk mig och grilla. hopppas bara allla kan kommma, för det ska ju bli jättefnt väer och allt! :D Q_V ARRE<3 mohahaha

pussheej <3

aja

en alltså ja fyxkr o er flickor. och jag tyxcker om er killar också.. speciellt Qvc<rre coh jessica. det soim är bra nät man är fukll är att man vågar erkänna hur bra man ör :D och hut kär jag är i min jessica ch i qvarre.. men det är en annan sak.. just nu pratar vi om massa killlar, och amssa tjejer :) hahahaha

n är jag hod lina

Bu är jag hos ina. ci har htteroligt, snart ska bi hem till mig.. eller det är jag anna, jessica lina, ich sen är det väl Qvarreo och ncolas för jag är ensahm ehme.. v'lkommer hem till mig :D haahahah, men alltså ni får gärna komma hem till mig, sdprvielly´t jennife.. för henne har jag intrest på en heeeeeel veckan :D jernnige, välkommen hem till mig :) puss pårej <3 en heeel vecka jennifer :D