14.14

Åh bananskal. jag vet inte vad jag ska göra ikväll. det är torsdag, så det är väl inte speciellt livat på stan precis. imorgon & på lördag blir det ferrooo iallafall. fiiint. jag funderar på att kolla med fjantox och gurrsor vad dom ska göra idag? dra ihop ett gäng och glo film kanske? eller ska jag passa på att övningsköra nu när jag ändå har tid?

Påtal om fristadgänget, så kollade jag precis igenom maaassa bilder från förra sommaren när vi var hemma hos mig och gjorde.. ingenting. rökte vattenpipa, och kollade film. det var så det skulle vara. livet var bara bra, lätt. moppen var min bästa vän.. tills jag höll på att vurpa och inte fick använda den mer (hehee) anton gömde sig i buskarna och satt där i 3 timmar tills någon hämtade honom osv osv.






Aja, det var då.. nu ska jag ta mig en funderare.

11.47

Eftersom jag har lite dötid över innan jag ska dra, så passade det ju utmärkt att jag blev utmanad. det var precis vad jag behövde, lite listor att fylla i.. höööh. den här gången var det av någon Diana? som jag inte har en aning om vem det är.

Regler
Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Är läääskigt beroende av Gossip Girl. sett alla avsnitt MINST två gånger. jag skulle kunna döda för att få en natt med Chuck, som är min förebild här i livet.. haahah.
2. Blir vääääldigt sällan avundsjuk eller nyfiken. jag bryr mig mest om mig själv (lät mer egoistiskt än vad jag tänkte) inte vad andra gör, ska göra, har gjort, vem de gjorde något med, vad de gjort osv. det intresserar inte mig. hela den här frågestund-grejen gör mig illamående och det är det värsta jag vet att svara på frågor.
3. Köper minst 2 eller 3 flaskor hårspray i månaden. har jag ingen spray stannar jag hellre hemma från skolan än att gå utan.
4. Varje kväll innan jag somnar fantiserar jag alltid om en snygg kille, och hoppas på så vis att jag drömmer om honom.
5. Jag har VÄLDIGT lätt för att bli beroende.. nästan besatt av någonting. inte alltid bara saker.. utan även PERSONER.
6. Kan börja gråta på beställning.
7. Jag älskar min hund och min hamster. jag skulle lätt klara av att bo ensam hela livet, sålänge jag får ha kvar mina små guuuullipluttisnuttar.

Josefin
Lina

Emma
Jennifer
Joeline
Malin
Wrood


Det fick bli dom "gamla" vanliga. jag orkar inte leta runt hela blogg-sverige efter bloggare jag ska länka, haha. likabra att ta dom jag kan.

11.32

Nuu mina kära vänner drar jag till stan. PYSS

16.36

HAHAHAHA!! Idol-Kevin är nog det sötaste jag någonsin sett (hört). han pratar så jag smälter, haha. det räcker att jag kollar på honom så börjar jag skratta.

Men det 
HÄR slår allt.

- Charlotte Perelli ska ha workshop med er på onsdag..
- COOOOOLT, hahahahahaha.

tystnad.. asgrav.

Det här gjorde min dag.

15.21



En gång i tiden hade jag långt hår. inget löshår var det heller. men det var en gång i tiden. nu är det äckligt och kort. inte för att det var speciellt freeesh på den bilden heller. MEN MEN.

Jag känner inte för att skriva, men jag får ångest när jag hela tiden trycker upp min blogg och ser samma gamla tråkiga rad. tycker synd om folk som går in på min blogg i hopp om att finna ett nytt inlägg. och vem är jag att göra dom besvikna?

Malin kommer hit om en timme skulle jag tro. vi ska ha GOSSIP GIRL-kväll. sen har jag kirrat lite bra filmer osv. det blir nog bra.. nu äre bara godiset som fattas. städat har jag gjort också. heeela övervåningen. det måste vara fint när malin kommer. annars gnäller hon. jag har bytt spån på hamstrarna också. annars gnäller hon över det med, hör det redan i mitt huvud "åååååh, caarro!! fy fan, det stinker.. byt spån på stackarna". så jag gjorde malin (och mig själv) en tjänst.

Snart kommer big mama hem också. MED MAT. kycklingröra beställde jag hem idag. undra hur den smakar. och undra från vilket ställe hon köper med den..? kanske skulle lagt ner lite mer tanke på min måltid. men ÖÖÖHM.. jag är inte mycket för att tänka, speciellt inte när det är lov. PUSS

22.22

Nu är min klocka 22.22. den går dock en kvart före den "vanliga" klockan, men det gööör ingenting. det förhindrar att jag missar bussar osv. sketbra.

Imorgon ska vi ha nån jäkla onödig-FN-grej-som-jag-inte-orkar-gå-på-för-jag-tar-sovmorgon-istället i aulan. alltså börjar jag inte förrens KVART ÖVER NIO. den sovmorgonen förtjänar jag. faktiskt. däremot har jag panik, för alla mina saker är hos pappa. mitt smink, plattång, spray och hela fadderuttan. jag överlever nog ändå.

För tillfället vräker jag i mig tårta. mormor kom med den innan. hon fick dåligt samvete för en grej, haha. det var rätt åt henne. samtidigt pratar jag med Peroti som tycker jag är ett offer för jag inte vet vad NBA är, Daniel som har allvarliga problem med sin iPod, Rickard som inte riktigt vet vad han håller på med och tror han är hög och lilla Josefin som inte svarar för hon kollar på film. härlig bunt det där. problemskaran. MEN MEN, om en timme börjar scrubs. scrubs i mitt hjääärta.

15.06



Nu har jag kommit hem igen. pratade lite med min morbror nyss också. det var JÄTTELÄNGESEN. kan iofs bero på att han bor i Göteborg och aldrig är här. tror inte jag har pratat med honom sen julafton? men nu gjorde jag det iallafall. jag saknar min lille kousin. EDVINOO. han är nog stor nu tror jag? sist jag såg honom var han fortfarande pluttinuttig.

Min dag ser ut som så att jag ska plugga.. heeela dagen. jag ska göra klart Samhällsarbete, som jag förövrigt HATAR mer än något annat i hela världen. sen ska jag plugga historia. massa jävla dynastier. låter lockande vaaa? efter det, om jag hinner bli klar i någorlunda tid ska jag baka muffins. kladdiga chokladmuffins, MUMM.

Och IMORGON, imorgon imorgon imorgon, då ska jag på handledarkurs. äääntligen. jag får börja övningsköra från och med imorgon!!! jag är så glad så jag vill börja gråta. eller neee, inte gråta. men glad är jag. för snart får jag körkort shalala. snart i det här fallet är nog om tyyyyp 6 månader haha :D

10.41

Om en timme ska jag möta Aci så ska vi soooola. det behövs. vi ska sola onsdag & fredag också. dags att börja ta tag i det här nu. kan ju inte gå runt som förra vintern och lysa. jag är inte aalls taggad faktiskt. vaknade nyss och ville inte gå upp. MEN MEN, jag ska bara byta om sen drar jag. idag är första gången Aci får se mig utan smink. det ser han fram emot, haha. naae, lite bråttom har jag nog. puss

00.43



- Om 73 dagar fyller Aci år, och det är nyårsafton. DET ser jag fram emot. då gör jag förmodligen min första LAGLIGA krogrunda. helt utan problem. åh vad det kommer kännas bra att bara glida förbi vakterna. inte behöva hoppas på att dom böjer sig ner för att hämta växel, sen springa in och inte veta om jag ska upp eller ner för trapporna, HAHA.
- Om 71 dagar fyller jag 18. det känns förjävla bra. det är ett tag kvar, men vafan.. då har jag ju något att se fram emot. jag missar däremot juldagen, då ALLA är ute. men vem vet, jag kanske lyckas komma in ändå? jag är ju rätt smidig, haha.
- Om 66 dagar är det julafton!!! SEXTIOSEX DAGAR!!! det är ingenting. det här året har gått äckligt fort om ni frågar mig. vart tar tiden vägen? har jag ens gjort något vettigt det här året?
- Om 55 dagar fyller mina kusiner 18. kunde vi inte fyllt år ungeför samtidigt? det hade varit mycket roligare. men nej, gud är inte snäll mot mig. han har nog aldrig gillat mig speciellt mycket. eller joo, en gång. kanske två.


00.08

Jag har insett nu att min blogg kommer aldrig bli något. den är jävlligt ointressant egentligen. jag är ingen sån som gillar att disskutera olika aktuella ämnen, typ valet i USA, börskraschen osv. haha, som förövrigt lät jättekul när jag sa det högt. men hur kul är det att läsa vad någon har gjort dag ut och dag in? däremot har jag EN sak jag kan ta upp som jag stör mig på jävligt mycket;

Det är när man tar bussen till eller från skolan. eftersom jag bor i Fristad så är det aaalltid, aaalltid mycket folk på bussen. så tänkte jag på det häromdagen när jag satt jämte en äcklig, svettig, illaluktande gammal gubbe: hur nära "får" man sitta någonannan egentligen? han här satt ihopklistrad på mig, och när han rörde på armarna  så nuddade han mig HELA tiden. och han stank så jag trodde jag skulle kräkas. sen ringde hans mobil som låg i jackfickan, och han fick panik och började vifta med armarna överallt, och han slog mig på armen, och jag trodde jag skulle dö. det var jobbigt. jag tycker man borde uppfinna någon regel.. att man måste sitta lite snett eller ha lite mellanrum mellan varandra. EN VÄGG borde det finnas. en nerfällbar vägg. det hade varit bra. MEN MEN.

Herrejesus. det var smart skrivet. för smart.

22.08



HAHA, det här var våran första kväll i Danmark. mormor sa någonting om att hon inte borde beställt in öl till mig och amanda.. då gav jag blicken. jag saknar danmark. jag saknar att vara småfull från klockan 11 på morgonen till 3 på natten. jag saknar grabbarna vi träffade där nere. som tur är pratar jag med dom VARENDA dag. det är våran tradition. vi ska åka ner någongång och parta i Donkans nya hus har vi bestämt. men vi kommer ju för fasen aldrig dit. vi bara skjuter upp det hela tiden.

Påtal om att skjuta upp saker, så måste jag verkligen sluta med det. slutar bara med att allting skiter sig och att jag får ångest och blir stressad. och är man stressad så dör man. kanske inte direkt, men man dör fortare. det gör man iofs av allt nu för tiden. nyss läste jag om att det är giftiga kemikalier.. i DRICKSGLAS. woooow, vi kanske dör av det? imorgon står det väl om att vi har gift i kläderna så får vi gå runt nakna. jag skulle här och nu kunna räkna upp minst 10 personer som skulle bli överlyckliga av det. dom kanske börjar tillverka giftiga kläder nu bara för det? höööhöö. det är en bra film på tv idag. den ska jag se nu. TJING

18.25



SPOLA FRAM TILL 02.58. jag hade betalat alla pengar i VÄRLDEN för att få byta plats med den tjejen. seriöööst, hon måste fan vart glad hela året. tänk att komma till skolan "jag hånglade med Robbie Williams på en konsert med typ 500 000 människor som såg på, men det var just MIG han valde att ta upp på scenen". då hade man fan varit populärast i skolan. men man kan ju drööömma.

17.50



Nu kom mamma & Co precis hem från ikea med MASSA saker. jag gillart. dom har ockuperat hallen och monterar ihop massa jävla hyllor, målar spegelramar och gud vet vad. förbi kommer man inte iallafall. jag är överlycklig för alla nya speglar dom köpte!! det är någonting jag har saknat, haha. när pappa bodde här var det speglar överallt. två i hallen som jag var BEROENDE av. när mamma flyttade hit tog vi bort dom i hallen. men nu är dom tillbaka. WOOH.. så ni som bryr er kan ju anteckna.

Vad har hänt meeer idag då? jag har varit ute och gått/sprungit. det var skönt. tror jag kanske blev liiiite brun också? men jag vet inte. eller så var jag väl bara röd för jag gick så fort. en timme gick jag, och en halvtimme sprang jag. när jag kom hem belönade jag mig själv med pizza. det kändes.. ööhm onödigt. MEN MEN, jag förlorade inget på det. nuuu ska jag se om min kära hamsterklump lever.

15.09



Jag vill göra någonting med mitt hår.
förändra ALLT. så ingen känner igen mig.. men på ett bra sätt. jag hade jättelångt hår första året på gymnasiet, men sen började jag tupera och spraya massa i håret, så det lossnade (!!) och nu växer det iiingenting. mitt hår har varit kort konstant i två år nu. jag vill ha långt hår om 8 månader. det är mitt mål. undra om man hinner få långt hår tills dess? jag har köpt sånhäringa schampoo och hårinpackning som är SKITBRA. det var Fille som sa det till mig, och trofan det fungerade. nej, nu blev det en jävla massa tjat om mitt hår igen.. som vanliiiigt!



Mitt hår kommer snart vara som nytt ;) hahah
______________________________________________________________

Jag vaknade imorse och kollade ut. hooooly makaroooony vilket fint väder det är ute idag vaa. jag funderar på om jag ska gå ut och gå lite? hade känts bättre om jag hade hunden att ta med mig, men nu är hon med mamma så naaej. det går inte. men det är skönt att gå själv. med musiken på HÖGSTA volym, någon låt man gillar, sen bara gååå. inte tänka på nått. MHMHMH. jag har inga läxor heller jag behöver ha ångest över att jag inte gjort. eller jooo, historiaprov på tidsag. men dom papprena hämtar jag imorgon efter att jag och Aci har solat!! japp, ni hörde rätt. sooooola. äntligen. FAKEBRÄNNA <3


01.38



MITT FJÄRDE INLÄGG PÅ TVÅ TIMMAR!! grattis caroline. nu ska jag för fasen ta tag i den här bloggen. jag ska ta tag i den så mycket, så att jag kommer infinna mig på nästa års blog awards och få pris för "årets nybörjare". haha, det kommer verkligen aldrig hända, och jag skulle inte ens åkt dit om jag fick 30000 injudningar.

SNÄLLA RARA UNDERBARA!! kan inte någon vänlig själ kasta hit en tjock, stickad tröja? jag fryser så det känns som mina fingrar ska gå av. när det inte är någon som har varit hemma i huset på en dag, så är det som att värmen har slutat fungera. man kommer hem så är det ISKALLT verkligen. nae, fyfan.. sånt gillar vi iiinte. och höja värmen vill jag inte ens försöka mig på. då kommer jag väl förstöra allt annat, varmvatten osv. haha, det skiter jag nog i. mamma kommer väl på måndag förhoppningsvis. då får hon hjälpa maj. vad händer nu då? sova kanske? eller ska man vara vaken nån timme till och se vad som händer? kanske går någon film på tv? kanske ska ladda ner en till film?
så många frågor, så få svar.

23.46

WOH, tredje inlägget idag. nu har jag tagit mig TID att kolla igenom balklänningar. hittade typ 12 stycken som jag vill ha, och som faktiskt GÅR köpa, till skillnad från dom jag hittade häromdagen. iallafall, så ska jag beställa någon av dessa nästa vecka.. men vilken vet jag iiinte. och vilken klänning det än bli så ska den vara jättemörk vinröd, eller jätte jätte ljusrosa (benfärgad).



                       Antingen en sånhär i färgen till vänster...


                                    En sånhär i jätteljus rosa..


                                    En sånhär i vinrött..

Det fanns två till, men dom gick inte lägga upp:( iallafall, så var ingen av klänningarna sådär jäättedyra. kostade typ mellan 2500-4000:-. så det är ju sketabra. ska tänka nån dag sen jävlar måste jag köpa någon innan dom tar slut! tror inte bara det är jag som har panik över klänning osv. men känner jag mig själv rätt, så köper jag den som är HÖGST UPP, för det är så jag alltid velat se ut på balen. thihih. hoppas inte man går upp massa kilo om man köper en nu. haha, kanske är bäst om man köper en som sitter lite löst?


22.26

Hepp, det blev ingen utgång för min del. men jag är van. jag sitter och lyssnar på Darin istället. det är så sorgligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. men jag deppar inte för det. det är bara en helg jag sitter hemma av hur många helger som helst framöver. man dör inte för att man är hemma en kväll. man missar ingenting. det är samma folk som är ute helg efter helg efter helg här i borås. jag tycker synd om folk som inte kan sitta hemma EN ENDA helg utan att klaga klaga och klaaaga. var glad för att ni har lite tid över för fan. ta igen det nästa helg eller vafan som helst. sånt gör mig bara irriterad.

SÅÅÅ, nu när jag har lite tid över.. eller rätt mycket tid över så kan jag ju berätta vad jag har gjort idag. vaknade klockan 10.48, sminkade mig, käkade, gick upp till bussen, trodde jag hade missat den, gick tillbaka, ser bussen bakom mig & då var det försent att springa efter den. fick vänta en timme på nästa, och sedan gick jag upp till bussen igen. när jag satt och väntade så var det heeelt cepe.

En gammal gubbe (60 år?) gick bakom busskuren och ramlade. jag visste inte vad jag skulle göra.. om han var en fullegubbe som inte kunde stå för han var för full, eller om han ramlade för han höll på att dö eller nått? så såg jag att det kom en annan kille bakom mig, så jag gjorde ingenting. killen, som var typ 20 år, kollade på mig och nickade med huvudet.. typ som "kom och hjälp till". så jag reste mig och vi frågade om gubben behövde hjälp osv. sen hjälpte vi honom att ställa sig upp, men han kunde inte stå kvar, utan han bara ramlade. så han frågade ifall vi kunde följa honom hem, några gator bort. då sa jag till den UNGE killen att min buss gick när som helst och att jag var tvungen att sätta mig ner och vänta. så han följde honom själv. det såg jättegulligt ut när dom gick iväg. det var en snäll kille. det är itne många som skulle följa en helt okänd man hela vägen hem när man har andra saker man ska göra. gubben blev JÄTTEGLAD och ville ge oss pengar. men vi sa nej. han var söt. Gösta hette han. det kanske är min hamster som har återfötts till en gammal gubbe på Sjöbo? han andra hette Martin. han var snäll. sen kom min buss och nu sitter jag här.

Jävlar vilken bok det blev. meeen men, det kändes bra att jag hjälpte till liiiite iallafall. sen på bussen hem träffade jag lindzor. andra dagen i rad. WOOOH. väntar för tillfället på att min film som jag håller på att ladda ner ska bli klar. medans jag gör det ska jag kolla på det NYASTE avsnittet av Gossip Girl. MMUMMMMMMS. det blir tamefan bara bättre och bättre.

14.54



Malin visade mig en bra låt idag. förövrigt insåg jag precis vilken jävla datornörd jag är. hinner inte ens ta av mig ytterkläderna innan jag sätter mig framför datorn. meeeeeen men. inte taggad att blogga, så det skiter jag i.

15.33

HALA LÖV!!! jag vet inte hur många gånger jag har halkat på löv den här veckan. har iallafall ramlat tre gånger. det gjorde ont.. alla gånger. hade vi inte haft sånt skitväder i borås hade vi kanske inte haft massa hala löv liggandes just precis där jag går? en bra anledning till varför jag ska flytta från borås när vi slutat skolan.

Men årka prata löv liksom. om två timmar ska jag in till stan & möta M, L, J. jag hatar förkortningar.. Josse, Malin och Lina. vi ska hyra film och köpa godis? iallafall jag.. jag kan döda för choklad nu. anywaaay, sen ska vi dra till malin, kolla idol, sen filmen. hade jag varit 18 hade jag dragit till krogen DIRR. men så är inte fallet. jag får nöja mig med filmkvällar nu för tiden när alla andra är 18. woooh. misstolka icke, jag gillar att umgås med dom tre. men krogen hade inte suttit fel.
MEN IMORGON, då jävlar ska jag ut.

Och nu ska jag leta upp Gördis.

17.16

Åh vilken underbar daa-a-a-g, diggilo diggiley.. nej, men jag är på skitbra humör. imorses på bussen trodde jag att jag skulle slå ner någon. hur orkar folk sitta och gapa och skratta på bussen klockan SJU på morgonen? det orkar inte jag iallafall. jag är lite seg i starten, höhö. iallafall, så var det gryyyymt irriterande. men det blev bättre.. så ööh det var ju bra.

Kom hem för en liten stund sen. läste min skolamail som det så fint heter, och såg att jag hade klarat Samhäll B. skitbra. nu slipper jag ha pngest inför hela den här gå-om-tvåan-saken. för det hade jag inte orkat göra iallafall. årka gå mäd massa zmå 91:or som bara skrikär. skulle inte trooo det va. och vårat projektarbete går framåt också. jag vill göra nån grej i aulan som hela skolan kommer på som avslutningsprojekt, men det skulle jag nog inte våga? jag har stått på den scenen en gång, och det var när vi tog skolkort. eller njae, typ 5 gånger, men då är det 10 personer som har kollat på. till och med det var hemskt. vi får la seee.

Min mage gör konstiga ljud. den har inte fått mat sen 10.30. det är nog bäst att jag äter, så jag inte tynar bort. he he, som om.

18.16

Jag tror jag har den sötaste hamstern i VÄRLDEN. efter gösta då, för han kommer alltid vara sötast och snällast. köpte den efter skolan, hahaha.. ni HÖR ju hur mobbat det låter. jag såg nog ungefär lika mobbad ut. fy fan, det var pinsamt. den föddes för en vecka sen och är skiiitliten. och vit. åhåhåh, vill bara äta upp den. dock har den inget namn. det är en tjej den här gången, så Gösta 2 kan den inte heta. att åka bussen hem med den var dramatiskt. lådan jag fick den i gick sönder, eller rättare sagt, den BET sönder den. så den fick ligga i min väska. jag var säker på att den var död när jag kom hem, men NAHE.. den levde. haha, så nu har jag lagt in den i buren, som för övrigt är waaay to big för den lilla. fan vilket offer jag är egentligen!! 18 år och köper hamstrar. sånt hade man ju när man var typ 5? MEN MEN, jag sticker ut ur mängden.

23.47



RIP Gösta!! du var den sötaste och mysigaste hamstern i hela världen!!

Jag kom in till mitt rum och skulle gosa lite med honom, så låg han död. han rörde sig inte. jag fick apnik och började störtlipa. buhu, min gooosegris. men han har det nog bättre där han är nu, men ääälsklingshamster :'(

17.03

Och sååå var jag hemma igen. min dag har sett ut som följande;

Försov mig första lektionen, åkte in så jag preciiis hann till idrotten. jag halvsprang upp till skolan, vilket i sin tur ledde till att jag halkade på alla löv. det är förjävla halt nu för tiden. man kan tro det är is, men NEHE.. det är löv. blöta löv. sen gick vi ut och gick i annelundsparken en timme för vi skulle följa vårat tränings-schema och blaaabla. sen hade vi liten rast, psykologi, föreläsning i aulan, samhäll, sen slutade vi. jag följde min kära kompanjon anton till busstorget och väntade på hans buss i TJUGOFEM hela minuter. då kände jag mig som en förjävla bra vän, och han tyckte likadant, hihihi.

NE, så nu ska jag röra lite på påkarna, för jag har suttit alldeles för mycket framför min dator. datorn, det är ett onödigt redskap som tar upp min dyrbara tid. men ack vad svårt det skulle vara utan den.
FÖRRESTEN!! idag i skolan hände en bra sak, en jättebra sak som jag blev JÄTTEglad över, hohoh. så alla vet. anteckna gärna.

Nej, röra på fläsket var det ja.

17.01

Jag har världens jävla ångest!! det är den där balen som går mig på NERVERNA. ända sen i fredags när Jennie nämnde hela grejen med balklänningar, skor, håruppsättningar osv så har jag gått runt och haft ångest. balparter har jag redan, simon lelle.. om han nu inte drar sig ur, men då får han spö så det gör han nog INTE. men igår satt jag och kollade runt på massa klänningar och skor och allt vad det heter. och jag hittade INGENTING. jag vill ha en fin klänning. jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut. och jag hittade en sån igår, men inte rätt färg. och då funkar det icke. och beställa tid hos frissan ska man göra också!! det måste jag göra snart.. jävligt snart. åååhåh, allt som ska fixas tar död på mig. sen ska man SOLA också. typ 24354 miljarder gånger. blbölbäkgbldkfjbgh, hittar jag bara min klänning så blir jag luuugn sen. cool-lugn.

Nu ska jag se The Comebacks och skratta tills det inte finns några tårar kvar i mina kanaler. TJING



Får jag en sånhär klänning fast en annan färg och utan massa glittersaker på så kommer jag förmodligen vara lycklig i hela mitt liv sen. så den som vill göra mig lycklig & få en fet puss på köpet, kan fixa fram en sånhär klänning till mig.

08.56

Klockan är precis exakt just nu fem minuter i nio. det innebär att jag har varit vaken i drygt två timmar. under dom två timmarna har jag duschat, sminkat mig liiite, sen kollat på film och väntat på att mitt hår ska torka. nu är filmen slut, och mitt hår är någorlunda torrt. om en kvart ska jag bege mig mot bussen som ska ta mig in till staaon. jag ska möta sara på busstorget, sen dra till orion och sitta där till klockan TVÅ och bara plugga plugga pluggaaaaa. jag känner mig som världens skabbunge idag, men jag orkar inte fixa mig för att sitta där? naaaaae, nu ska jag sätta upp mitt hår. PUSS

23.21



SÅDÄR, nu har jag kollat igenom alla 6 stycken American Pie filmer. och jag är kär. i Dwight Stifler. kan inte någon avla såna i borås? det skulle vara rart. vi har ont om stiflers här. fler bad guys efterlyses hit, haha. SNYGGING.

22.34

HAHA såhär låter det på poppelvägen just nu. mamma är på nedervåningen, jessica på övervåningen;

Mamma: jessica..
inget svar
Mamma: jessica..
Jessica: jaa?
inget svar
Jessica: JAA?
Mamma: vart är du?
inget svar

hahaha, jag tror man kan dra en slutsats; i detta hushållet ropar man för tyst. jag hör dom iallafall, men jag orkar inte öppna käften.

18.04

Jag var helt säker på att klockan var 16.00. NEHEPP, den var visst 18.05. så går det när man sover bort hela dagen. om 45 minuter är TRE avsnitt av gossip girl nedladdade och klara. det ser jag fram emot.

En annan sak jag kom att tänka innan idag, var att jag har tappat bort (?) min käraste ägodel!! MIN TORRESTRÖJA!! jag hade den på gympan för tre eller fyra veckor sen, och sen dess har den varit heeelt försvunnen. min största fasa är att jag glömde den i gympasalen.. men det skulle jag nog märkt, eller att någon fick med den hem i sin väska? eller så är den hos pappa helt enkelt. jag SAKNAR den iallafall. men men, life goes on.

Nu ska jag gå ner och kolla family guy, sen jävlar är det gossip girl för hela slanten.

JUST DET, hittade världens bästa lägenhet idag.. vid boråshallen!! ska ringa mamma så hon ringer ägaren WOHO. ägaren.. låter som nån jävla hund eller nått. höööhö. tjing

20.36



BUHUHU, peroti har slutat prata med mig. bara SÅ. jag överlever inte utan honom. han vägleder mig genom livet liksom. haha, har pratat VARENDA dag i 4 månader. vad har häääänt? jag sa nog något opassande i lördags som jag inte minns på grund av en redig snefylla. eller gjorde jag nått mot honom kanske? haha, jag vääät inte. GUDARS vad sorgligt egentligen.. vem vill bli min nya Johan Andersson Peroti?

Iallafall så är jag på världens bästa humör idag. fråga fan inte varför. för tillfället vräker jag i mig grillad kyckling, revbenspjäl, potatissallad, godis och glass. allt på en gång. det smakar äckligt om man blandar fel saker. hihioh, men jag försöker äta i rätt ordning. påtal om ordning så ska jag försöka göra så allting blir i sin ordning nu. japp, just exakt NU. TJING

16.25



Helgen har varit asbra. i lördags mådde vi som kungar allihop. jag var nära att dö typ 6 gånger på förfesten.. av skrattanfall. hade inte johanna varit där hade det nog bara varit 2, haha. sen begav vi oss mot stan & trägårn. jag hade ångest hela vägen dit "jag kommer aldrig komma in, aldrig, aldrig, aldrig!!" men äääsch, det var inte så svårt. väl inne hade jag ASKUL. det var lätt bästa kvällen på en månad. jag behövde komma ut och träffa lite nytt folk, och lite gammalt. det finns saker som hände under kvällen som jag ångrar, och saker som jag är glad för att jag gjorde. men sånt orkar jag inte bry mig om.

Igår var vi hemma hos josefin och firade henne ännu en gång. det blev mat och vääärldens godaste kladdkaka!!!! haha, det avr mysigt att bara komma ut lite och tjata av sig. det pratades dock bara om lördagen, men jag klaaagar inte.

ne, fan vad tråkiga saker jag skriver i min blogg. nu funderar jag seriöst på att lägga ner den. vi får säää vi får sää. nu ska jag fixa käk iallafall. PUSS