00.43



- Om 73 dagar fyller Aci år, och det är nyårsafton. DET ser jag fram emot. då gör jag förmodligen min första LAGLIGA krogrunda. helt utan problem. åh vad det kommer kännas bra att bara glida förbi vakterna. inte behöva hoppas på att dom böjer sig ner för att hämta växel, sen springa in och inte veta om jag ska upp eller ner för trapporna, HAHA.
- Om 71 dagar fyller jag 18. det känns förjävla bra. det är ett tag kvar, men vafan.. då har jag ju något att se fram emot. jag missar däremot juldagen, då ALLA är ute. men vem vet, jag kanske lyckas komma in ändå? jag är ju rätt smidig, haha.
- Om 66 dagar är det julafton!!! SEXTIOSEX DAGAR!!! det är ingenting. det här året har gått äckligt fort om ni frågar mig. vart tar tiden vägen? har jag ens gjort något vettigt det här året?
- Om 55 dagar fyller mina kusiner 18. kunde vi inte fyllt år ungeför samtidigt? det hade varit mycket roligare. men nej, gud är inte snäll mot mig. han har nog aldrig gillat mig speciellt mycket. eller joo, en gång. kanske två.


Kommentarer
Postat av: malin

ofta du går ut på krogen på nyår ;D hahaha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback