12.20

MHM, sitter hemma hos malin och kekar glass. alexandra och malin är i skolan, därav ensamheten, haha. men dom kommer nog snart tror jag. kom till skolan idag, hade 15 minuter rättskunskap sen fick vi sluta. onödigt, men jag fick iallaflal närvaro. snart ska jag hem till min gammelmormor och hälsa på, sen ikväll blir det kortegen och sen hem till pappi, TIDIGT för en gångs skull.

Igår var vi med vedran och anes. kollade tv, rökte vattenpipa, och käka som fan. trevligt var det iallafall. dom kommer nog hit lite senare idag också skulle jag tro. vill bara påpeka att den här veckan har förmodligen varit den BÄSTA. det går bra nu.

08.04

Jvälar, nu var det ett tag sen. men jag har inte varit hemma på typ.. hur många dagar som helst? iallafall, så sitter jag hos malin och chillar. ska inte gå till skolan förrens om 45 minuter. då ska jag möta sara osv, sen ha filmkunskapsanalys om trans america. WOHO, eller inte. sen möter jag alexandra, som för övrigt precis drog härifrån, och tar bussen hem till fristad, för att sedan åka in igen och grilla här med grabbarna. tror det kan bli en bra kväll. PUSS :*

03.53

NU äntligen är jag hemma. bloggar från mobilen, eftersom jag är hos pappa, så jag vet inte hur det här kommer se ut. iallafall så tillbringades kvällen hemma hos anes. OHOHO, trevlig kväll. hände väl en del saker jag gärna vill ha ogjorda, men det kan vi ta en annan gång. kom hem och lagade mat fort som fan och nu ska jag sova. imorgon ska jag gå upp tidigt, gå hem till mamma, och hämta kldäer så jag kan sova här hela veckan.

13.09

Befinner mig hos malin för tillfället. har följt alexandra till bussen och lite så. kvällen igår spenderades tillsammans med alexandra och malin till en början. kollade på film, och sen vid tolv drog vi ner till bäckäng och kolla läget. det var ööhm, dött? vi körde iallafall en diss, på HÖG nivå. det kändes förjävla gött måste jag säga. mötte vedran & co, drog med dom upp till malins systers lägenhet, kirrade vin, satt och rökte och hade allmänt trevligt. följde dom ner till stan halv fyra, sen drog vi andra tre upp och sov.

Ikväll ska vi supa som fan. alexandra kommer hit senare, och då blir det festa med malins syrra och hennes pooooolers. MHM, blir rätt najs va. sen ska vi förmodligen träffa grabbgänget ikväll med. men det är en annan historia.


20.35

Ikväll blir det chilla paj med malin och alexandra. tror dock vi kommer få med oss ett släptåg av pojkar hem? eller jag vet inte, men man kan ju alltid hoppas. OJ kolla klockan, jag har bråttom. kan inte sitta framför datorn.

18.16

Kulturveckan 2008 är härmed slut. har varit en förjävla bra vecka, och jag har fått många nya kontakter.. tro det eller ej. så jävla bra väder, så jävla bra folk, så jävla bra SKOLA va. iallafall, avslutade dagen vid teknis, och det gav inga bra vibbar måste jag säga. bäckäng är helig mark.

ÅH, för tillfället har jag två ytterst JOBBIGA konversationer på msn. när jag säger jobbiga, så menar jag verkligen otroligt jobbiga. typ krävande. vetifan hur jag vill ha det. ena stunden vill jag, andra stunden vill jag verkligen inte.

09.49

Ough, vill inte åka buss in till skolan idag. jag tappade bort både mitt fritidskort och mitt skolkort i förrgår, så nu får jag hoppa på bussen och se lite sådär lagom ledsen ut och säga "hej jag har inget busskort, osv" PINSAMT. men jag hoppas det går idag igen. ikväll är det kyppe som gäller. då blir det supa som aldrig förr, typ. ska bli BÄTTRE än rya åsar. eller går det?

22.07

Jag har alldeles för många fördomar om folk. senast igår fick jag bevis på det. folk jag har fått för mig är "elaka bitchar" är egentligen helt supersköna. från och med nu blir det en helt ny Caroline Eliasson - den här gången utan fördomar. men jag om någon borde veta att old habbits die hard.

22.07

Jag har alldeles för många fördomar om folk. senast igår fick jag bevis på det. folk jag har fått för mig är "elaka bitchar" är egentligen helt supersköna. från och med nu blir det en helt ny Caroline Eliasson - den här gången utan fördomar. men jag om någon borde veta att old habbits die hard.

21.27

Jag vaknade upp imorse och hade ingenaning om vart jag var. jag kollade till höger om mig, och ser alexandra. iallafall, så befann jag mig i frufällan av alla ställen. alexandra gav mig min väska, för jag skulle kolla om malin hade ringt mig någongång under natten. NEHE, ingen mobil i väskan, inget fritidskort, inget skolkort. härligt. det måste varit någon som vände min väska upp och ner. om någon har sett ett vitt bussfodral med busskort i så säg till tack, haha.

Iallafall, så var gårdagen skitbra, enligt mig. jag försvann runt elva. då befann jag mig i skogen med alexandra, i en LERPÖL som jag satt fast i. hade bestämt träff med några i skogen, som tyvärr inte dök upp, haha. slutade med att vi mötte Amar och hans gäng, som fick bära oss till bussen. BÄRA, då menar jag verkligen bära. sen imorse åkte jag med alexandra till skolan eftersom hon hade lektioner. var i skolan med gamla kläder, gammalt smink osv. äckligt värre. nej fy fan, jag orkar itne skriva mer. PUSSHAJ


17.49

Mina läsare har sjunkit från 221 till 148. det är nått så fruktansvärt sorglig. vad ska jag göra för attt ni inte ska lämna min blogg? hmm, jag funderar på om det är nån tjej jag har glömt att nämna.. men om jag har det så är det itne för att jag inte gillar er , utan för att jag är full och inte minns vilka som går i mi klass. detta gäller johanna, jag glömmer dig ibland.. men jag gillar dig, tror jag? ja jag har för mig att du är snäll och rar,. du ratar med mig ibland, och då tycker ja synd om dig. nu frågar malin om hon ska ha uppe eller nere sin lugg.. jag tycker nere, eller nej uppe.. för då slipper hon pilla i de hela tiden.

17.44

Jag börjar bli riktigt full nu. försöker trycka på rätt tangenter, och det går bra änsålänge. OHOHOH idag ska jag mäöta min mystiske älskare på RYA! hahahaHAHAhaha, eller nej ta bort det, jags ak inte möta någon. jag ska vara så jävla lätt ikväll va. när jag har druckit bli jag sån. det kan itne hjälpas. ska snart möta min syrra med,och ju skriver KRYYYYYGAH! oh nej, jag vill inte skriva med honom.. men jag överlver. försöker få malin ull, men hon bara fixar håret hela tiden. jag gillar DIG malin. du är mitt allt, min vän. du är minBÄSTA vän. du kommer nog bli glad när du läser det här tror jag. sen gillar jag lina, jessica, alexandra, anna, rebecca, sara, JOSEFIN, emilia, sanna osv osv.. och alla tjejer i våran klass :D JAG GILLAR ER, mycket :D ni gör min dag, varenda dag.

15.15

Min mamma är orolig för att jag dricker på skoldagar. hon ringde mig och lät helt förskräckt. sen när jag sa att vi var lediga imorgon trodde hon mig inte. hon trodde jag skulle ligga hemma och vara bakis. men sanningen är den att vi faktiskt är lediga imorgon. ska bara ha omprov klockan fyra. sen slutar jag. WOHO, alltså hinenr jag sova bort den där jobbiga bakiskänslan.

Kändes jävla bra innan idag när vi satt i AR-rummet, och knäckte dagens första öl. det var en känlsa som inte går att beskriva med ord. m m MH, solen lyser osv, och jag mår alldeles förträffligt jävla bra. nu ska vi supa yttelriggare ett par timmer. stor puss på det, och puss på mina fjortisfasoner. kör lugnt ikväll.

23.30

Nu är den här..
veckan som vi alla väntat på
till skolan alla går
men till lektionerna det endast lämnas spår
mycket dricka så man får hicka
mycket sup så det blir stup
om man heter Caroline blir det även strul, eftersom det är kul
strulet blir med en 91:a
eftersom de är lätta
puss och pill vart du vill
gos min hund
livet leker när vi på kulturveckan steker.


MALINS DEFFINITION AV KULTURVECKAN 2008,
ÅTERKOMMER MED DEL 2.

20.16

Dålig stil att inte uppdatera, jag vet. men det har inte hunnits med. sitter med malin för tillfället.. igen. vet inte riktigt vad som händer. kanske city och köpa en godisbit? IMORGON iallafall, är det fest på rya åsar. det ska bli för jävla roligt om jag får säga det själv.

22.09

Sitter och kollar film med malin för tillfället. alla älskar allice. kan inte påstå att den är sådär jättebra än sålänge, men jag har sett den förut och vet vad som händer. haha, nu ska jag ta brun utan sol på mina BEN, sen kolla klart filmen, sen ska vi sova. tro det eller ej, men det blir en tidig kväll för caroline och malin.

KULTURVECKA IMORGON :)

17.42

Mh, jag lyckades göra god mat idag. makaroner och nån såndärninga köttfärsgrej. efter helt eget recept. jag vill ut och sätta mig i solen igen, måla naglarna och lite så. men jag måste städa först. har inte gjort det än, och jag skulle gjort det kockan ETT. bra bra.

16.31

Jag har en sån jävla bra plan nu va. imorgon i skolan, hämtar jag sprit hos min gubbe. eller rättare sagt jag och malin. SEN köper jag en sprite eller nått, häller i min vodka, och går runt med spriteflaskan hela dagen. då kan ingen märka att det är sprit där i, right? sen klunkar jag upp den flaskan innan jag ska ha nationellt prov. CAROLINE ELIASSON, du är ett snille. ni ser, jag kan om jag vill. förhoppningsvis får jag bra på muntliga om jag är lite hulahula.

16.14

2 timmar och 14 minuter ute i solen. ändå inte lika brun som jag VILL vara. jag hade förväntat mig vääärsta linjerna nu va. men jag är en jävel på att ha för höga förväntningar. snart kommer malin hit. jag hoppas på ett sätt att hon smittar mig, men på ett sätt inte. det låter sjukt, men jag vill vara lite sådär halvkrasslig. HAHAH, bäst jag slutar skriva nu.

13.33

Jag måste snart bege mig upp från den här stolen, och stääääda. det är min första prioritet för tillfället. sen kanske lite solning? för nu blev det för jävla fint väder ute. nej, dammsugaren ropar.

13.02

YES. nu har jag fixat pengar också. från min lillasyster, som jag redan är skyldig 900. det känns inte sådär jättebra kanske? men nu har jag dricka så jag kan supa som en jävla galning, och bara må gött. nu däremot är jag jäligt sugen på falukorv. alltså, matdags.

11.44

NU, nu nu nu kan det inte bli bättre. solen glimtar fram lite, det är varmt ute, och på iTunes spelas för tillfället Gyllene Tider - Tylösand. lysande humör för tillfället. även om jag är nyvaken. sommarkänslorna kommer tillbaka osv. nej nu ska jag inte skriva förrens något kul har hänt.

Påpekas kan även att jag aldrig mer ska ställa ut göstas bur på baksidan. jag gick in för att hämta ett glas vatten, går till fönstret och ser TRE SKATOR sitta på buren. skrattade, grät av skratt, sprang ut fort som fan och tog in honom. vet inte om han har kommit ut ur sitt hus sen dess. han kanske fick en hjärtattack?

11.26

OH, kulturveckan är kirrad. nu är det endast spriten som återstår att fixa. men det ska nog gå att ordna imorgon.

11.22

Måste skriva av mig känner jag. jag vill verkligen INTE gå om tvåan. jag låg och tänkte på det innan jag somnade. tänk att komma i en helt ny klass, med helt nya folk som redan har gått med varandra ett år. det går liksom aldrig att komma in i gänget då? jag kommer tycka första dagen är rent ut sagt fär jävlig. sitta som ett jävla fån och stirra rakt ut. SEN finns det inte en enda samhällsklass jag kan tänka mig att gå i. i varenda klass finns det någon person jag antingen skämt ut mig för, eller som jag inte tycker om. WOHO.

Men som tur är, så har alexandra börjat med en sån där pepping-grej. hon säger att jag kan om jag vill, och det tror jag faktiskt. så nu jävlar är det skolan som gäller framöver.

11.19

Klockan är redan 11.19. alltså är den alldeles för mycket. hade jag fått bestämma hade jag vaknat vid typ 9.00? nu kommer jag väl vara pigg som aldrig förr ikväll när jag ska sova. vilket leder till att jag dygnar, och ser ut som en zombie imorgon på kulturveckan. WAY TO GO.

Jag hade förväntat mig fint väder idag. iallafall så man kunde sitta ute och plugga. men jag får sitta här inne framför datorn, och knapra skorpor. mmh mh mh, tror det kommer bli en långsam dag idag. känner det på mig.

02.55

image153

Mitt horoskop för morgondagen suger.
men det gör ingenting, för jag är på bra humör.

02.44

Jävla massa nattliga inlägg jag lyckas få till här nu för tiden. jag måste fråga anna om jag kan få sova där på kulturveckan. NU är det KRIS. jag vet inte vart jag ska sova annars, eftersom jag ska bo i gingri den veckan. trodde malin hade kirrat sovplatser, men hon var inte säker. och jag tar hellre det säkra före det osäkra. jag vill vara förberedd, och ha någonstans att sova, så jag vet att jag inte behöver passa bussar hit och dit. men det ska nog gå bra, hon lät positiv innan. det ska vi sncaka om imorgon dock. inget ni behöver veta iofs. men men, nu är jag så jävla trött va. GODNATT

02.32

image152


MUMS.
eftersom middagen kom upp innan, så måste jag fylla på med mer mat i magen. och vad passar bättre än KARDEMUMMASKORPOR? m-m-mh vad gott det är. lalala, snart får det inte plats med mer mat i min mage. har käkat som ett annat offer idag. jag ser gravid ut. tvilling-gravid. kan inte anna vakna & svara på mitt sms, så jag kan fråga henne den där viktiga saken? haha :)

02.14

Det här är det sista jag skriver om mina känslor osv. för jag tror jag har sumpat hela skiten nu om jag ska vara ärlig. som vanligt. men det känns bra. nu kan jag börja om på nytt, eller nått. haha. kulturveckan, HERE I COME!


01.27

Jag mår inte bra. jag har ont i magen. hade jag inte haft det hade jag mått skitbra. men det var den ddär jävla spyan som gjorde att jag fick ont i magen. vet inte varför, men det gör riktigt jävla ont. kanske är blindtarmen som håller på att ploppa ut? jag måste gå på invigningen av kulturveckan på måndag. den måste jag se.

00.49

Sen kom jag att tänka på en såndär djup sak. att jag är nog fegast i hela världen. när jag ser något jag vill ha, då MÅSTE jag ha det. men när jag väl har det, så vill jag inte ha det längre. när man kommer varandra tillräckligt nära, det är då jag drar mig ur det hela. men jag antar att man måste lära sig tycka om sig själv, innan man kan tycka om någonannan? jag gillar det verkligen inte, och den här gången ska jag inte förstöra något som kan bli så jävla bra. för hur kan jag veta om det blir bra, om jag inte ger det ett försök?

Det var bara lite tankar som for runt i mitt lilla, men mycket tankspridda huvud. IALLAFALL, påtal om något lite roligare, så var kvällen hos anna mycket väl spenderade timmar. åt god mat, satt på en vaaarm, solig balkong och pratade om allt möjligt, tog roliga kort på josefin, kollade körslaget samt a shot of love, osv osv. tack för en bra kväll. det kommer göras om.

15.05

Oj, nu börjar paniken infinna sig. satte mig ute för att "åtgärda mina problem". nu är det klart, och jag kom in och såg att klockan är alldeles för mucket för att jag ska sitta ute och sola. nu måste jag sminka mig, platta håret, spraya håret osv osv. lång procedur det här. smell ya.

13.59

Jag hälsar härmed årets första bonnabränna välkommen. jag satt ute en timme och pluggade rättskunskap, i T-SHIRT! men jag tänkte inte på att det kunde bli bränna idag inte. kom in nu, bytte om till ett linne, och vad ser jag om inte två typ fyrkanter på axlarna? så jävla illa va. som tur är lyser solen fortfarande och jag kan åtgärda problemet. CAIO

12.34

OH OH OH, nu är det klappat och klart. jag möter josefin i stan klockan fem, sen ska vi GÅ upp till anna! förstår ni vad jag precis har gett mig in på? haha, jag tycker det ska bli jävligt skönt däremot. och man måste passa på nu när vädret är fint. en promenad på sisådär 20 minuter. att jag ens kom upp med förslaget. MEN eftersom jag och A slog vad om en sak igår, så innebär det att jag varenda dag måste träna någon slags träning, och ta med mig 9 kronor till skolan VARENDA dag. annars kan jag inte köpa det jag ska, och då förlorar jag. haha.

12.06

Sol, idag igen. vad förvånad jag blir. skulle gå ut och sola, men det blåser så jävla kallt, så det går inte ens sitta där ute. blev en cigg, sen sprang jag in lika fort som jag kom ut. alltså, sitter jag här och har ingenaning om vad som händer idag. eller jo, ikväll vet jag, men inte just nu. funderar på att gå ut och gå lite? eller nae, det är inte kul att göra själv.

23.59

Eftersom det inte finns någon som vill lyssna på vad jag har och säga, eller för att alla andra ligger och sover, så får jag vända mig till bloggen. jag förstår inte vad det är som gör att jag dras till yngre killar? det är inte ens killar, det är pojkar. men samtidigt tänker jag som så att jag är också 91:a. nästan iallafall, jag skulle vart. så därför är det ingen synd om jag begår ett litet felsteg. HAHAHA, läs den meningen och försök inte skratta. går icke.

23.11

Det värsta som finns, nästan iallafall, är när man vill att en viss person ska skriva på msn, och så gör den inte det. en timma går, ingenting. två timmar går, ingenting. tre timmar går, inte ens ett livstecken. kul att alla går och lägger sig nu med. och att jag får sitta uppe själv.

22.48

Haha, så jäkla komiskt va. nu blev jag på tio gånger bättre humör. tycker det är förjävla kul när folk ringer och är stupfulla, samt avslöjar saker dom tycker. jag ser fram emot skolan på måndag mer än NÅGONSIN, hahahaha!

22.25

Min mamma ringer mig som någon jävla galning. vet inte vad som har flugit i henne. hon tror jag är hemma hos pappa nu, och att jag ska sova där inatt. men jag sitter faktiskt hemma hos henne för tillfället. för jävla najs att vara ensam hemma jaopp. sen åker jag nog till pappa imorgon eller nått. får se hur allt slutar.

21.13

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. kan ingen bara dra med mig ut på en promenad eller vad fan som helst? bara prata lite skit om allt möjligt? lite skvaller hade inte suttit fel heller. jag saknar linda. varför kan hon inte bo kvar här jämte? hade varit lätt att bara gå över en liten stund, och snackat lite skit. men inte deppar jag inte. oh nej, jag har ju min TV och en hamster som behöver my looove. någonannan som behöve den kanske? eh eh.

20.38

Jag är förvirrad. vet inte vart jag ska sova inatt. om pappa kommer hit och hämtar mig, eller om jag ska stanna här. jag vet ärligt talat inte. well well, jag lever vilket som.

Jag och alexandra försöker komma på en bra film vi kan se imorgon. men för tillfället står det stilla som aldrig förr i mitt huvud. kom med förslag snälla? nu jävlar ska jag keka. det var ungefär 12 timmar sen.

19.49

Fy satan vad hungrig jag är. vet dock inte om jag ska äta. det har varit så nu dom senaste dagarna, att jag har varit hungrig, men inte velat äta. jag är inte sugen på mat liksom. det är väl bra iofs. kanske kan gå ner ett par kilo. men jag tycker synd om min mage. den låter så hemskt. stackarn.

Helgen bli relativt lugn. inget festende för mig inte. det sparar vi på tills på tisdag. det och MYCKET annat hö hö. idag ska jag nog hem till pappa, och åker jag inte dit så sitter jag hemma med göstis och knuttish. sen imorgon ska jag in till stan, fixa lite grajer, sen drar jag hem till anna. där möter jag resten av gänget och glor film. sen på söndag bli det råplugg. om jag inte börjar nu vill säga. hmm.

19.22

Jag är så jävla glad nu mhm. jag vill bara gå ut, gå ett stort varv runt fristad, och sjunga. SÅ glad är jag. ingenting kan dra ner mitt humör just nu, ingenting. msn-konversationer kan verkligen göra ens dag. sorgligt, men jävligt sant.


17.10

Just det. jag har huset för mig själv i helgen. jag och gösta ska ha party. helt by our selfs. ska bara ladda inför kulturveckan. det känns förjävla najs. folk kan jag träffa någonannan dag. känner inte att jag har något större behov av att träffa nytt. pengarna jag sparar kan jag ha till andra saker. nu när jag tänker efter.. så är jag inte alls sugen på att dra ut i helgen. PUSS

17.04

OH vädret kan inte bli bättre nu va? det finns inget bättre än att gå på stan ett par timmar när det är sol. alla sitter på torget ÖVERALLT. på trapporna, utanför rådhuset, på bänkarna, på marken. sen eftersom jag har haft oranget på mig idag, och JÄTTEUPPVIKTA jeans, så har jag känt mig lite extra vårig sådär. första gången iår jag inte har strumpbyxor på mig. haha ja, har ni antecknat nu?!?!?

ANYWAY, så var det inte planerat att gå på stan efter skolan. skulle egentligen ta bussen hem direkt, eftersom jag hatar att åka buss själv när det är mycket folk. men anna erbjöd sig att åka buss med mig hem, om vi åkte efter klockan fyra. sagt och gjort. kollade lite kläder osv. men nu kan jag helt klart konstatera att borås inte har NÅGONTING.

10.49

ÅH, jag lyckas alltid försova mig. idag trodde jag att jag hade försovit mig. jag vaknade kvart i 10, men egentligen var klockan bara kvart i 9. för jag hade ställt fram min klocka en timme, så jag skulle komma upp i tid. men det hade jag glömt, så jag somnade om och vaknade nu. alltså börjar inte min nästa lektion förrens 13.20. SÅ jag ska ut och soooola :)

01.01

Jag är trött. jag har snart varit uppe i 24 timmar, och bara det är en bra anledning till varför jag ska sova. jag vill ju inte se ut som en jävla känguru med två fucking påsar under ögonen imorgon. det vill nog ingen. sen har jag precis fått redan på världens äckligaste sak. och jag kommer nog inte kunna sova pågrundav den här saken. kommer förmodligen drömma mardrömmar i en hel vecka. GODNATT

23.40

Jag är ensam hemma tills på måndag. för tillfället sitter jag hemma med systra mi. hon gör läxor, för hon är duktig. det borde nog jag med göra. nu när det hänger på om jag får gå om tvåan eller inte. men så smart är jag icke. datorn känns bättre.
IALLAFALL, det jag ville komma fram till är att jag är rädd. rädd för den däringa psykopaten som har rymt. men jag gör som aci sa:
- Ta nycklarna i handen, så du får lite mer kraft när du slår. sen om det är en man, klämmer du till kulorna på honom.
- Jaha, sen när jag har gjort det då?
- Öhm, jag hade kutat som fan..

23.36

Teatern var inte bra. det var inte riktigt min typ av teater. men det gick att kolla på. nu är jag hemma iallafall, efter en otroligt lång, och ensam bussresa ut till fristad, där jag faktiskt råkar bo.

Jag kom att tänka på en sak också. en sak jag precis läste på jennifers blogg. och jag säger som henne "jag tror på kärlek vid första ögonkastet." det har jag nog alltid gjort iofs. någon som borde veta det väääldigt väl vid det här laget är malin. hon fick sig nog en chock när hon kom upp på mitt rum innan idag, och såg vad som hängde på min spegel. jag håller med henne om att det är sjukt. men liksom jag kan bara inte låta bli.

17.06

För tillfället står malin på mitt rum och sminkar sig. jag har börjat fundera på vad hon har för sjukdom. om det är en som finns där hela tiden, eller om det är en kortvarig. klurig fråga.

16.10

OFAN, malin kommer nu iallafall. det trodde jag inte. jag hade fel. alltså måste jag ta tillbaka vad jag sa innan, helvete. grattis.

16.06

image151

Känns som min blogg handlar mer om Gösta än om något annat? om så är fallet, ursäkta. MEN skulle han dö, skulle jag förmodligen ta livet av mig. göstaponken, inte mycket slår den lille. han tycker om mig oavsett vad. oavsett om jag är arg eller inte. min hund hatar mig, så jag får ta gösta som andrahandsval, vilket har lett till att han nu är mitt förstahandsval. HE HE

15.57

FINT VÄDER? känns som att det börjar bli en vana nu för tiden. lite väl bortskämda här i borås kanske? eller så är det han där uppe som jävlas, och fixar fult väder till nästa vecka. skulle inte förvåna mig med min tur. eller nej, "tur" rättare sagt. idag har jag haft just TUR dock. med allt möjligt tycker jag. bra dag, mycket bra dag.

Om exakt fem minuter ska jag ge mig ut på en promenad. eller nej, nu vet jag inte hur det blir. malin velar som fan. hon är nog veligaste personen i VÄRLDEN. "jag hänger med. eller nej jag vill inte gå ändå. eller du, jag åker dit nu så kommer jag sen. eller nej, fan jag kan ju inte åka nu. eller du, jag kommer. ångest ångest. men jag vill inte duscha hos dig. FAN dom ska åka nu och jag har inte packat" jag VET att hon om fem minuter kommer säga att hon skiter i allt. det vore malin i ett nötskal, HAHAhah. vänta bara ska ni få se.


22.14

Tänkte att om jag sover nån timma kanske jag blir snäppet gladare och piggare? nehedå, jag blev bara tröttare och helt galet irriterad. sen är det massa folk som ringer och skickar sms 24/7. det gillar vi inte när vi sover. så nu säger jag godnatt för idag. sen imorgon slutar jag TIDIGT! så då blir det blogg som aldrig förr :)

19.56

image150


Jävlar vad klockan går fort!
känns som den är typ fyra eller nått. min "bildblogg" börjar bra. jag tog kort på min tallrik. o-o-otroligt intressant. kan ni gissa vad jag åt på den här tallriken? POMMES FRITES.

19.24

image149

Jag känner att jag måste börja lägga in lite bilder på bloggen.
men det går ju inte om jag inte har några bilder att lägga in. ALLTSÅ har jag kommit fram till att jag ska ta med mig min kamera till skolan, och överallt jag åker. speciellt på kulturveckan, då är det jag som är mästerfotografen. just nu tar jag bara en random bild som jag inte vet när den togs. söt är den däremot :)

19.01

Så var man hemma ännu en gång. lite senare än vanligt kanske. men det var bara för iv hade idrottsprov.. som gick BRA förövrigt. det kan man inte tro. efter skolan följde malin med hem lite, men det var ingen lång stund. inte alls faktiskt.

Sen vill jag säga det att JÄVLAR vad jag har käkat. jag tänker inte ens säga allt jag har vräkt i mig den senaste kvarten. men jag har ätit så mycket så jag är YR. det snurrar. jag åt väl så fort så maten åkte upp till huvudet istället för ner till magen.

22.30

Har inte kommit NÅGONSTANS med pluggandet. har fortfarande 80 sidor kvar. så nu går jag och lägger mig och hoppas på att proven går bra iallafall. GODNATT


19.18

image148


Ofan, känner att jag ligger efter med uppdateringen idag.
kan bero på att jag inte har något kul att skriva. det brukar låta så nu för tiden. JO, nu kom jag på vad jag kan skriva. två saker till och med.

1. jag gillar att busan bor här nu. för då måste någon gå ut med henne ett par gånger om dagen. och denne "någon" är jag, eftersom det nästan alltid bara är jag som är hemma. nu låter det som jag är ett offer som sitter hemma 24/7, men nåväl. vem vet, till beachen -08 kanske jag har fått benmuskler? hö hö

2. jag vet att jag tjatar om det, men KULTURVECKAN. ge mig nu tack? det här är en sån sak man längtar efter hela året. vare sig man super eller inte. vad jag gör är nog självklart. SUPER SKALLEN AV MIG. vilket kan få obehagliga konsekvenser. MEN detta årets konsekvenser ser jag fram emot att ta del av. M-MH

18.32

Oh, jag stör ihjäl mig. vet inte varför, men för tillfället är jag lätt irriterad som fan. jag sitter på övervåningen, men det spelar tydligen ingen roll, för jag hör ändå hit när mamma säger "Busan, gå och lägg dig! Busan, hoppa inte på mig! BUSAN, nu ska du få mat, komsi komsi.." och tonläget hon har är nog det värsta jag någonsin hört! sådär, det var mina aggressioner. nu har jag fått skriva av mig.

18.28

Hahaha, jag riktigt njöt av att vara i skolan idag. det var en sånhär bra dag. började med gympa, och DANS. jag tror det kommer bli svårt att slå våran dans. eller nja, inte dansen kanske. men det kommer bli svårt för killarna att slå antons porrdans. när jag tänker efter påminde han mig lite om Günter! och det är inte positivt. tror jag?

Sen ska vi ha idrottsprov imorgon med. det lockar inte det minsta. speciellt inte när jag inte ens har med mig boken hem. eva lurade mig big time. haha, jag får skylla mig själv. nu ska jag mata Göstish.

10.50

image146

Jag är rätt stolt över mig själv. inte stolt, men jag är glad att jag har slutat "bry" mig om hur jag ser ut eller vad man ska säga. eftersom min spray har varit slut sen i lördags, och eftersom min hårblås är hemma hos pappa, och eftersom min tuperingsborste har gått i två bitar, så har jag inte fixat min hår ALLS idag. det känns bra. så nu ser jag ut som på kortet. muhah, jag ska börja gå såhär varenda dag. mitt hår RÖR PÅ SIG!

09.55

Va i? vaknade typ kvart i åtta, och då var det jättefint väder. somnade om och vaknade nu. så är det massa jävla MOLN på himmelen. förstår mig inte på vädret. inte alls faktiskt. IALLAFALL, så gick jag upp precis som sagt. ska inte åka in till skolan förrens tolv. så det känns rätt najs. nu däremot börjar jag bli lite stressad. så dusch, here i come.

23.34

image145

Jag har en jävligt dålig vana. den vanan har även malin börjat känna av tror jag. jag typ "nyper" alltid mig själv i överläppen. det värsta är att alla lyckas alltid få med det på kort. jag trodde inte det var såhär illa, men det blir verkligen värre och värre för varenda jävla dag.

Nu tackar jag för mig idag. detta är väl mitt tolfte inlägg eller nått, haha. GODNATT

23.06

image143


image144

Oh, gösta är min. bara min. synd att han sover hela tiden bara. sleeping beauty. eller inte. han är tjock också. gav honom MASSA  mat innan, och grejen är att jag tror inte hamstrar har nått "stopp" eller vad man ska säga i magen. så dom bara äter och äter, tills dom typ spricker? för nu sitter han still i ett hörn. stackars gösta.

21.28

image141
Ingen ska kunna stå upp efter festerna på rya åsar & kyppe. Det ska jag se till!

OH, vad taggad jag är inför kulturveckan. OHOH så taggad. ska bli full och galen. det ska vara fint väder ute, för det har jag redan bestämt. killarna ska vara sådär lagom lätta. lite runda under fötterna gör ingenting om dom är. jag vet vem jag ska hoppa på det här året. DET kommer inte bli något misstag, för ack & ve vad snygg han é. lite rim sitter aldrig fel? iallafall, to much information. det jag ville säga med det här inlägget är att KULTURVECKAN -08 kommer bli den bästa och den med mest minnesluckor.

19.02

Det var den värsta promenaden någonsin. kall och lång. jobbig om inte annat. just det, har jag berättat att jag har världens mest TRÖGASTE samhällskunskapslärare? nehe, men det har jag! och när jag ändå klagar, vilket jag hatar, kan jag meddela att jag vill ha cigg. nu.


18.08

Jag och mamma har slått vad. säger dock inte om vad. men en sak jag måste göra är att gå ut och gå. nu, precis exakt nu. jag återkommer.

17.34

..och en sak till. inte för att låta gnällig, men jag undrar verkligen hur årets kulturvecka kommer bli. kulturveckan i sig vet nog alla hur bra den är. men VÄDRET? det är skandal. satt och disskuterade det innan med A & Y att förra året var det un-der-bart! och vad jag har hört så var det även varmt åren innan det. så snälla DU där uppe, ge oss lite sol?

17.29

Och så var man hemma igen. vad är bättre än att komma hem, tänka att man ska plugga på prov, men istället sätta sig framför datorn HELA kvällen? inte mycket slår det hörni.

Påtal om ingenting så har jag två saker att framföra. nummer 1: min hamster har blivit galen. den grava graden av handikappad nästan. sprätter spån överallt. och runtomkring mig har jag en ring av spån. anyway, det var den första saken jag ville säga.
nummer 2: det mest ansträngande som finns är att läsa andra personers bloggar. det är nog bland det tråkigaste osm finns, men jag kan ändå inte sluta läsa dom. eller nej, alla är inte tråkiga. men jag kan inte påstå att jag tycker det är intressant. hade jag varit någonannan hade jag inte ens läst den här bloggen.

Nu är Gösta uppe i taket. måste ta ner honom.

09.25

Fy farao vad irriterande. har varken hårblås eller spray här hemma. vilket har resulterat i att jag fixk duscha IGÅR kväll innan jag somnade. det gör jag förmodligen aldrig om igen. sen skulle jag fixa håret imorse, och JÄVLAR. det gör jag heller aldrig om igen. iallafall inte utan spray. dagen idag ska spenderas i skolan. ända till halv fem faktiskt.

08.45

Haha, jag tror jag har gjort en rätt osmart sak. jag är ensam hemma för tillfället. och för att jag inte skulle känna mig ensam, ställde jag in BÅDA hamstrarna så dom står jämte datorn. oj, vad roligt det blev helt plötsligt.. iallafall, nu har min hund stått som ett jävla handikapp, och bara stirrat in i burarna. det spelar ingen roll om jag viftar med en korvbit mitt framför näsan på henne. hon RÖR sig inte! det här har blivit väldigt irriternade efter si så där en halvtimme. nu bär jag ut henne. låter bra i mina öron.

08.14

Jag gillar inte CSN. inte alls faktiskt. jag får skylla mig själv iofs, men jag gillar inte att betala tillbaka massa pengar. sen dom häringa elevkonferensmötena gör mig verkligen inte gladare.

En sak som gör mig lite gladare, är när jag tänker på att jag ska till skolan nu. jag VET att det låter sjukt. men det ska bli roligt? vet dock inte varför, men jag känner fört idag.

08.12

HELT SJUKT, vilken ångest jag har just nu. antingen får jag springa till bussen om två minuter, eller så får jag skita i mitt rättkunskapsprov, få ogiltilig frånvaro, och ta bussen in om en timme. eftersom jag redan har missat ett prov med joacim borde jag egentligen gå. men vore det inte mycket bättre att göra det på onsdag och få godkänt? jo, jag tar bussen in om en timme. mer ogiltlig frånvaro.. inte bra.

22.34

Just nu ångrar jag vissa saker som hände igår. mest av allt att vi inte hängde med filip hem på efterfest. typiskt. men dom försvann bara, mitt ut i tomma intet. konstigt det där. det blev en himla bra diskussion på msn dock. jag gillart. jag gillar allt nu för tiden. gårdagen var precis vad jag behövde. nästa helg ser jag fram emot. MYCKET!

22.13

OHOHOH, nu är jag tillbaka. och hur ska man då summera helgen? kan inte säga annat än att den har varit så jävla bra va. om inte annat slår den min påskhelg. men det kan vi ta en annan gång.

Måste plugga rättskunskap nu. jättemycket. ska läsa 50 sidor, MINST två gånger.


17.16

Nu har det varit dåligt med uppdateringen här va. och det kommer vara dåligt ett bra tag till. så ni får helt enkelt hålla ut.

Härmed utnämner jag bäckängs samhällsrektor till den SÄMSTA! congrats.

16.57

image140 Depend nr. 34


Jag har ingenting att göra.
pappa ringer ju aldrig, så jag vetifan när jag ska åka. humdidum, jag har noppat (nopprat?) ögonbrynen nu iallafall, och målat mina naglar. rosa, jätterosa. hela jag kommer vara rosa imorgon. jätterosa. men jag gillar't. för tillfället är jag bara äcklig. äckligt hår, äckliga kläder. jag känner mig som ett skabb. nej, inget mer klag nu vafan. det är bara gå och duscha, så är jag fräsch sen, muha. precis vad jag ska göra.

16.28

Bara så alla vet så har jag precis vräkt i mig min femte hamburgare. FEMTE! inte för dagen, utan för helgen. åt två i fredags, en igår, två idag. jag förstår inte varför jag gör såhär mot mig själv? men men, det är gott. nu ska jag dock bara dricka vatten ett tag. MMMMH mums, vatten. ehe, eller inte.

14.45

   image138              image139


GUD, ge mig skorna tack. jag och malin sprang runt som två jävla galningar igår i göteborg och försökte hitta skopunkten. jag har alltid haft för mig att det finns det i göteborg? upp mot NK där. men nerå, inget skopunkten där inte. så jag får väl ta mig en vända till knalleland imorgon efter skolan eller nått. nu ska jag iallafall börja packa och lite så.

13.52

Eftersom jag ska sova hos pappa idag, kan jag inte vara inne på internet ikväll. BUHU, hans dator levereras den 9 april. så det är hela tre dagar kvar. får väl se om jag överlever. jag har gjort det förr, så varför inte nu? malin berättade precis om en väldigt traumatisk upplevelse hon hade tidigare idag. jag vill inte gå in närmare på vad det handlade om, och det ska ni nog vara glada för.

sen undrar jag också lite varför folk jag ALDRIG har skrivit med på msn tidigare, helt plötsligt skriver? alla på en gång. folk jag inte har pratat med på kanske ett halvår eller nått. inte för att jag klagar. men hälften av dom har skrivit nått i stil med "tja, såg dig på stan idag. det var längesen, hur mår du?"
jag var väl helt enkelt på fel plats vid fel tillfälle ett antal gånger i fredags kanske? jag vet inte.

ciggeliggpiggyliggy.

12.21

Haha, jag har en rätt rolig hobby. den är jätterolig faktiskt. man går in här så kan man söka på STORA hus i kalifornien. jag brukar söka på hus som kostar minst 80 miljoner, och det är inga dåliga hus ska ni veta. det är nog lite av en dröm jag har, och alltid har haft. att jag ska gifta mig med en rik affärsman från OC, sen få två perfekta barn, ha två perfekta bilar, och kanske en liten hund. lever gösta då, får han följa med såklart. haha, ingen ska lämnas i sticket! iallafall, gå in och kolla.

11.43

Sådär ja. en ny dag, nya aktiviteter. vilka blir så dagens kanske ni tänker då? ska ner och städa nu iallafall. det är det viktigaste. måste vara fint imorgon när mamma kommer hem. sen ska jag gå upp til city med oscar, förhoppningsvis. om han vaknar någongång? men han har LOVAT så. sen ikväll ska jag hem till pappa och sova där tror jag. alltså med andra ord händer det inte speciellt mycket idag.

Nu ska jag ner och käka en fet jävla hamburgare. som jag har gjort nu i tre dagar. bra för kaggen, mjo. beach -08, HERE I COME.

04.27

Jag kan inte sova. för jag är inte trö-ö-ött lalala. jag och aci kör nått jävla uppesittar-race. har kollat på lilla al-fadji och sverige pussas och kramas. harregud, jag älskar det redan. sedan har jag som sagt avsnitt av DSM. så när han går och lägger sig, vilket han nog gör snart, så ska jag kolla film osv. oh JUST DET.. köpte en tidning idag med osm jag kan läsa. jag blir glad när man kommer på att man har köpt saker som man har glömt av att man har.

01.30

Jag är inte trött. inte överhuvudtaget faktiskt. bad aci skicka ett avsnitt av DSM som jag kan se på sen när alla på msn har gått och lagt sig. jag ska göra en favorit i repris. ni kanske minns att i somras när jag var ensam hemma så mycket, så gick jag och la mig när det blev ljust? DET är precis vad jag ska göra idag. enda krångliga är att det blir ljust 7 eller 8 någongång. men jag klarar mig.

Gösta har fastnat under micron. han kröp in i världens minsta och trångaste rör. nu kommer han inte ut. för det första är det för trångt, och för det andra är det JÄTTEVASSA kanter. jag har panik. jag började till och med gråta för jag inte visste vad jag skulle göra. tänk om han inte kommer ut. och OM han kommer ut, kommer han då komma ut hel?!?! panik som sagt. gösta är min bebis.


23.43

Jag är ensam hemma. det är creepy. jag tänker hemska tankar samtidigt som jag är livrädd. undra om jag låste dörren innan? undra om jag gjorde det där andra jag skulle göra? nu känner jag att paniken sakta men säkert smyger sig fram.

Pappa ringde precis. för andra gången på 5 minuter. nu blev jag lite lugnare. han ringde bara för att prata lite. det var bra. för nu är jag inte lika rädd. papi saknar mig. han kan inte leva utan mig. haha, nu ska vi inte överdriva. jag har inte sett honom sen i tisdags! ska dit imorgon dock. weho.


23.08

Jag vaknade precis av att min mormor ringde. enligt henne har hon ringt på mobilen, skickat sms, varit här och plingat på, knackat på dörren osv. men jag har inte vaknat. men det kan jag förstå, för så jävla skönt som jag sov nu, så skönt har jag nog ALDRIG sovit i hela mitt liv. så inte konstigt om jag inte vaknade.

Förövrigt ska jag ALDRIG mer äta slafsig mat på offentlig plats. och då menar jag verkligen aldrig. när folk man inte ens känner, skriver på msn att dom har sett en utanför åhlens med enn CHOKLADMUFFINS.. då är det illa.

18.38

Jag bara äter och äter. hade "att-vräka-i-sig-mat-tills-man-mår-dåligt" varit en sjukdom, skulle jag ha haft den. den senaste halvtimmen har jag ätit hamburgare, choklad, lösgodis, och ännu mer hamburgare. nu är jag spyfärdig. men det går snart över. hoppas jag?

Hmm, ska jag berätta vad jag har handlat idag kanske?
nej det orkar jag faktiskt inte. eller jo det orkar jag visst:

- grå t-shirt, BikBok
- vitt linne, Gina Tricot
- svart vitt linne, rosa t-shirt, H&M
- rosa leggins, Foji

Det var så gott som allt. sen köpte jag en jävla massa mat, godis och glass. men kan ni tänka er, det finns inte längre kvar.

Ett alldeles för informativt inlägg. nu blire cigg.

17.40

NU äntligen är jag hemma från göteborg. jävlar säger jag bara. så jävla tråkigt var det. ehe NOT. det var faktiskt väldans trevligt. fick köpt en massa saker jag behöver och som jag velat ha ett bra tag. alltså kan jag summera dagen och säga att den var GREAT! har ont i fötterna dock. mycket ont. och vi tappade bort varandra ett antal gånger, det var det enda som var dåligt. haha, fick många telefonsamtal av josefin "vart är ni? vart håller ni hus?!" aaw, inte en sekund klarar hon sig utan mig, muhah.

Ikväll skulle jag egentligen varit med lina och malin. men alla åkte hem och sov istället. det kan jag iofs förstå. lina var nog rätt trött efter resan. eller hon var nog rättare sagt övertrött. så trött så hon blev pigg. hon skulle ringa hem till sin pappa och TVINGA honom hämta henne från bussen. det hoppas jag han gör, annars kommer hon väl börja slå sönder saker. hahaha, sandareds ligist, lina mellgren. congrats. nej nej nej, inte lina inte.

Tänkte kolla på film nu, kanske slumra lite. MHMHMH.

07.23

Ousch, jag är helt jävla slut. men ändå inte. lyckades pallra mig upp i lagom tid, och nu har jag till och med en halvtimme på mig att inte göra NÅGONTING. tänkte att jag ska göra frukost till josefin och malin, för dom ser väldigt hungriga ut. sen klockan 08.04 går våran buss till stan. och 08.58 går tåget till göteborg. ohohoho, kläder kläder kläder. jag blir riktigt besviken om det inte finns ett enda klädesplagg. isåfall kommer jag förmodligen inte komma hem levande.

21.49

För tillfället kollar jag, malin, lina och josefin på ciao bella. en ehm.. annorlunda film kan jag lugnt påstå. lina pratar förövrigt i telefon med fulla "hemsedal-killar" så då sätter jag mig här och uppdaterar min blogg. haha, nu la hon på så jag kilar iväg.

14.21

HAHA, jag måste uttrycka min skadeglädje. malin är för tillfället påväg hem, på MOPPE, med sin lillebror. känner jag hennes bror rätt så kommer det gå fort som fan. och jag hoppas nästan lite innerst inne att dom ska ramla. EHE, skojade bara. jag sa åt honom att köra försiktigt. och han lyssnar alltid på mig, typ. hoppas iallafall hon kommer tillbaka inom närmsta halvtimmen. annars kan jag vara säker på att nått har hänt.

13.42

Onödig dag i skolan? det kan man säga. kom till skolan och mötte malin som sa att vi inte hade historia. alltså, allt pluggande i onödan. men det innebär iofs att jag kommer kunna allt dubbelt så bra på tisdag när vi ska ha provet.

Sitter här med malin, och väntar på att klockan ska bli fyra. då ska vi in till stan, möta lina och josefin och fixa godis. det är allt som behövs för en lyckad kväll. ett par kompajoner och ett kilo godis. en bra film är ett plus i kanten. sen imorogn ska vi med åttabussen in till stan. på morgonen vill säga. så det lär bli kämpigt att komma upp. men det ska nog gå.


07.33

Va i.. under natten har någonting hänt med min dator. när jag stängde av den igår såg den ut som den brukar, men när jag satte på den idag var det annan bakgrund, annan startsida osv. jag vet inte hur eller när det har hänt? hmm, kostigt. men nu är det fint. ser lite "modernare" ut.

Jag är uppe i tid idag för en gångs skull. ska gå till bussen om hela TVÅ timmar. åhåhåh, ikväll ska jag vara med Lina, Josefin och Malin. det kommer bli en lång kväll. en bra kväll enligt mig. jag ser fram emot det mucho. sen imorgon blir det götet och förhoppningsvis ferra. nu ska jag duscha, innan jag fastnar här.

22.57

Jag måste bara berätta. jag var inne i mitt rum och pluggade, så rusade mamma in som om hon hade eld där bak. "har du nått som ska slängas? har du det? hallå?"  jag sa nej, men ändå började hon rota efter skräp. jag tänkte att det är ju bara skönt om någon städar mitt rum, så visst. sen kom jag på att jag hade tre spritflaskor under sängen. självklart hittade hon dom, och sist hon hittade en flaska på mitt rum höll hon en predikan på typ 15 minuter. så jag beredde mig på det värsta. MEN DÅ sa hon bara "vad gör dom här under sängen?". hon tog dom, slängde dom och gick vidare till nästa rum!! jag vet inte vad som har hänt?

21.04



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
tillåt mig
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

20.51

Har precis kollat på massa klipp med björn gustavsson, och ah mah gaaaad. jag tror jag dör lite smått här borta. har kollat på klippet när han gråter typ 8 gånger. och jag kan inte sluta! he got me, and he got me BAD.

Över till något helt annat. jag har kommit fram till hur mycket jag verkligen hatar att åka buss. det finns inget värre. sitta på en fullproppad buss varenda morgon helt ensam, med folk som bara stirrar på en. eller dom strrar inte på mig, hoppas jag, men det känns så. man sitter där, lyssnar på musik. sen ska man göra om samma sak igen, på vägen hem. och då är det ÄNNU mer folk. man riktigt ser att gången i bussen bara lyser och säger "kom caroline, det finns inga sittplatser till dig..". men visst, vem gillar inte att åka buss?! det som är så roligt. eh he, isåfall kan den personen gärna visa mig hur man gör en bussresa rolig. tack!

20.17

Hur kommer det sig att alltid när jag ska plugga, och faktiskt känner för det, är det någonting som gör att jag inte kan det? det vill jag väldigt gärna ha svar på. idag la jag mig ner i sängen, pigg som en mört, och skulle läsa 20 sidor om andra världskriget. slutade med att jag vaknade för två minuter sen av att mamma kom in och frågade hur det gick med läxan. då hade jag sovit i cirkus 90 minuter. nu är jag dock trött som aldrig förr och har fortfarande 20 sidor + 30 sidor, alltså 50 sidor kvar att läsa. därför skickade jag upp min kära syster och mamma till city för att köpa godis till mig. jag ska fan få godkänt på det här. har aldrig fått godkänt på ett historiaprov, så jag hoppas det här går till historien. höhö. ordvitsar är inte riktigt min grej, så jag slutar. nu ska jag fortsätta mitt pluggande, SITTANDES!


17.41

OHOHO, nu har jag varit duktig och läst historia i en halvtimme. ett stort framsteg för mig. det var dock inte värt att sitta ute på trappan. har myror överallt. trodde inte ens myror levde vid den här tiden på året? förresten har jag nu talat förnuft med min mor. dom ska åka iväg i helgen och nu är det helt säkert. alltså.. jag är ensam hemma. WOHO.

nej nu ropar mammsen. jag återkommer, det kan ni lita på.

16.34

just det, kan berätta lite om min middags upplevelse innan jag går ut och läser. fick köttgryta i skolan. och som dom flesta vet, eller iallafall malin, älskar jag kött i alla former, HE HE. iallafall, så fick jag inga köttbitar i min gryta. så jag fick helt enkelt ta till våld och sno en av josefin. eftersom det var den enda köttbiten jag hade kvar, behöll jag den i min mun ett antal minuter. tills den blev sådär mjölig och god. sen svalde jag den med ett brett leende på läpparna. nu ligger den bra i min mage, tillsammans med min biffiga chokladmuffins. sen råkade även en liten bit av köttbiten landa i josefins mjölkglas.. men det vet jag inget om. *HOST*
vet inte varför jag ens berättar detta. men tills jag kommer på nått nytt lämnar jag er med de äckliga bilderna ni säkert fick framför er.

HAHA, jag är förjävla trött. därav äckelhumorn. nej, plugg på högsta nivå.

16.29

Oh fy fan vad glad jag ÄR! kolla bara vädret. var så jävla skönt ute, så jag och malin gick till åhlens-huset, köpte en stor chokladmuffins, som jag tror lina hade älskat, haha. sen tog vi en promenad till norrby för att bli hämtade av självaste Mona. kan inte få för mycket sol. tänkte faktiskt sätta mig utanför och läsa till mitt historiprov som vi ska ha imorgon. en perfekt avslutning på en bra dag. förresten, såg på SMHI att det ska vara sånt här väder ett tag.
vad sägs om att fira med en sup kanske? om det ändå vore så väl..

Förövrigt längtar jag tills på LÖRDAG. mumma.

06.58

Fy fan, jag är så jävla trött nu va. vaknade alldeles för sent idag, så jag har stressat som fan fram till nu. nu är jag klar, och bussen går om en kvart. alltså kan jag sitta ner och ta det lite lugnt för en gångs skull. det poppar upp rutor på min dator. jätteirriterande sådana. står att diskutrymmet hållerp å att ta slut. jaha? och vad vill dom att jag ska göra åt det? nä, nu ska jag käka, sen dra vidare till bussen.

19.15

Sista inlägget för dagen. satt och funderade på vad jag skulle skriva om nu, eftersom jag redan skrivit om allt jag kan tänkas skriva om typ. så kom jag och tänka på mitt iv-val. haha, jag är så grymt glad att jag valde filmkunskap. det är nog förmodligen det bästa valet jag har gjort.. i hela mitt liv. kommer in på lektionen, vet att det är 2 timmar lektion, så säger andreas, våran lärare: "idag ska vi se film". än sålänge har det varit bra filmer, så jag klagar inte. ser vi inte på en hel film, ser vi typ 5 olika en liten bit av varje. skönt på onsdagsmornar JA. som sagt, tack och lov för filmkunskap.

Nu ska jag ta på mig min blåa fina jacka, och bege mig ut i regnet för en promenad. jag kommer se ut som en blöt hund, men det kommer jag inte vara ensam om. jag kommer ju ha med mig en blöt hund, he he. fyndigt.

18.21

Jag har en plan för mitt framtida bloggande. jag ska köra en magnus uggla och försöka uppdatera hela SEX gånger om dagen. sen hurpass intressanta inlägg det kommer vara vet jag inte.

Det här är mitt femte, och näst sista inlägg för dagen med andra ord. jag har inte berättat vad jag ska göra i helgen. så det kan jag väl göra. på fredag ska jag vara med lina, josefin och malin och kolla 27 dresses. sen är jag ensam hemma hela helgen, så förmodligen drar vi hit och sover. sen upp tidigt som fan på lördag, så vi hinner med vårat tåg till göteborg. sen på kvällen vill jag supa. blir det inte så ska jag vara med malin och lina och äta PIZZA på fristads stolhet roma. vi får se litegranna hur helgen artar sig helt enkelt :)

17.27

Jag har verkligen inget vettigt att skriva. men jag har heller inget vettigt att göra. så det får bli ett helt meningslöst inlägg. jag ska inte färga håret. för er som ville veta. det regnar alldeles för mycket ute för att jag ska ge mig ut. men jag måste ut ändå. busan kissar ner sig snart annars. ser det på henne. hon står och skakar sådär jättemycket och låter lite emellanåt, typ gnyr. så jag får väl bege mig ut iallafall. jag hoppas ni antecknar det här? den lilla skaran som för en gångs skull läser min blogg.

15.35

Nu har jag bara en till sak att tillägga. jag säger precis som malin, och som så många andra. jag är besviken på dig, dig och dig! jag tycker det är för jävla tråkigt att det ska behöva bli såhär. att en går och skvallrar om nått man bett dom hålla tyst om, att en går runt och är allmänt falsk mot allt och alla, att en har oss som nån jävla reservplan och att en har visat en sida jag inte trodde personen hade.

Men som tur är har jag er andra. er jag håller på till 100% om inte mer.

Nu är det spikat förövrigt. färga håret idag. city först, sen hem och kladda med blonderingspulver innan mamma kommer hem, haha!

15.10

Der här blir mitt andra inlägg på.. en kort stund. jag måste skriva av mig, herregud. pappa ringde precis och sa att han inte visste när han kom hem. så jag och busan får väl skjuta upp våran promenad till gingri tills imorgon eller nått antar jag. ska jag inte till pappa färgar jag håret eller nått istället. SMART! där sa jag fan nått. drar med busan upp till city istället, binder henne där ute. nej, jag hatar när folk gör sånt mot deras hundar. HUNDAR för fan, dom ska inte sitta bundna i en stolpe. tänk om någon kastar sten på dom? stackars liv..

Livet leker på för tillfället. sitter med en chokladpudding i ena handen och sprite i den andra. mina högtalare skriker ut Amy Diamond låtar! sorgligt jag vet. jag vet inte vad det är, men jag gillar den där thank you, haha. IALLAFALL, så ska jag ut och gå nu. i regnet. det ska bli spännande.

Nu har jag bestämt mig. tvingar jessica färga håret på mig. imorgon kanske jag är gulhårig? time will tell.

13.45

OH, jag är så jävla glad just nu va. mitt internet som har varit "nerlagt" sen i oktober har precis börjat fungera. och bara det gör mig nått så fruktansvärt glad. det innebär med andra ord att jag kan börja uppdatera min blogg, min bilddagbok osv. det för mig är obetalbart! sen har det varit en bra dag i helhet typ. har inte sovit en blund inatt, var uppe och kollade film istället. alltså gick jag till skolan med humöret på topp, pigg som aldrig förr. är rätt trött nu iofs, men det går över :)

Senare ikväll ska jag möta malin vid busshållplatsen, för att sedan bege mig hem till pappi. jag ska se hans lägenhet för allra första gången idag. det ska bli sådär lagom spännande. här hemma just nu ser det ut som ett bombnedslag. ett stoooort sådant. kartonger överallt.
 
JAG KOM PRECIS PÅ! jag kan ju för fan ladda ner musik igen, åhåhåhåh den här dagen :D underbart var ordet.