MHM


(Älskade låten när jag var liten, älskar den fortfarande..
RÖSTEN TAR DÖD PÅ MIG! yummie)

Jag kom att tänka på en sak innan. det har med min kära mor och med min ålder att göra. hon kan inte riktigt bestämma sig hur gammal jag är. för ibland när jag gör "barnsliga" saker (kommer inte på nått exempel nu, men ni fattar) så säger hon alltid:
- men lilla gumman, du är faktiskt 17 år!
men sen när jag frågar en sak, exempelvis om jag får åka utomland själv i tre veckor, säger hon:
- men.. ehm, du är ju bara 16!
om sanningen ska fram så är jag faktiskt bara 16, och jag fyller inte 17 förrens dagen innan nyårsafton, 29 december. ja, det är hemskt, men sant. så min mamma ser mig som en liiiten 91:a, vilket jag hatar nått så enormt. men pappi, han bryr sig inte minsann. han påpekar varje dag hur duktig jag är och dammsuger och grajer. pratar till och med om när jag ska flytta hemifrån, wihoo. den dagen längtar jag till nått så enooormt :D

Idag gick jag upp klockan 12.
det är ett mirakel, iallafall om man heter just caroline eliasson. det tidigaste jag har gått upp det här sommarlovet är halv två. så detta känns bra. haha.

Om 6 timmar ska jag hem till mamma. klockan nio typ. hon ska hämta mig efter jobbet, och jag hoppas verkligen inte att hon glömmer av det den här gången! men det tror jag inte. ska bli så jävla skönt att bara komma bort några dagar. och har jag tur, vilket jag oftast har, så är även viktor och hans gäng där ute den här helgen. då har jag nått att sysselsätta mig med i två dagar tills malin kommer. för jag ska nämligen fråga om hon vill komma ut på söndag eller måndag. troligtvis måndag. sen om det är fint väder så stannar vi nog ett par dagar, kanske en hel vecka, wihooow. så den här helgen ser jag fram emot. var i och för sig fest på lördag.. men va fan, jag kan inte festa varje helg :)

Nu ska jag duscha och lite så, sen ska jag faktiskt ut och springa. när jag säger springa menar jag gå. jag är faktiskt stolt över mig själv att jag ens har kommit på tanken! :o

Tjaaaarå <3

LINDA ÄR SKÖN


(vad kan man säga mer än underbaaart?)

Idag har jag umgåtts med Linda som sagt. hon skulle egentligen hjälpa mig att laga pannkakor, men eftersom vi var mer sugna på godis, så drog vi upp till city, köpte en fet chokladkaka, och begav oss hemåt. det var jävligt skönt att få prata av sig.. vilket man alltid kan göra med linda. kul att höra lite vad som händer i hennes liv med. det var ju ett tag sen man såg rackaren. iallafall.. vi kom hem, spelade badminton ett tag, sen drog vi in till mig. vi kollade igenom alla mina kort på datorn, och hej vad vi skrattade. haha, var fan längesen jag skrattade så mycket! det behövdes må jag säga. lite senare hittade vi en tia på golvet!

Linda ropar: - en tia på golvet!!! 
Jag: - ja, den är nog min.
Linda tänker en stund, tar tian, smyger ner den i fickan och säger:
- Nä, jag tror den är min!

HAHAHAHAHAHAHA, hon snodde en tia.. från mitt hus. men den var hon värd.

Tror inte det blir nått party i helgen. möjligtvis på lördag, men jag får se. på söndag ska jag iallafall vara med linda igen. vi ska förga håret, och baka kladdkaka, kanske chokladbollar, yuuuumie. sen på måndag ska jag vara med malin. känns som jag kan börja gråta så fort jag tänker på henne. känns nästan som hon är död! har saknat henne som fan. skynda dig hem malin <3

Nu ska jag kolla teve, wihoo :)

Tjaaarå <3


Torsdag

Bara så du vet, jag kommer inte göra en enda ansträngning för att ändra hur jag är.
Jag är som jag är, kommer alltid att vara. likabra att du vänjer dig :)


Idag har det inte hänt så värst mycket. skulle hem till mamma, men det blev inte så som vanligt. jag har lärt mig att inte hoppas på allt för mycket. så istället ska jag vara med linda. hon ska komma hit nu snart, sen ska vi göra pannkakor och lite så. trevligt trevligt :)

Nä, nu hinner jag inte skriva mer!

Tjarå <3

RABARBERPAJ

WIHOOO, sandra bjöd precis över mig på en bit paj. tror jag ska gå över och hämta en liten pajbit minsann. paj klockan 05.20, aldrig fel.. mjaaaaaw :D

Förövrigt kan jag inte sova. anledningen? jag har en stor, jävla äcklig mal någonstans i mitt hus!! såg den för fyra timmar sen, men efter det har jag inte sett den mer. och det är verkligen den största malen jag har sett i hela mitt liv. jag kan inte sova innan den är död. kan heller inte gå ner för trappan innan jag vet vart den är! tänk om jag går ner och den bara flyger rakt på mig! en äcklig, hårig (JA, DEN ÄR HÅRIG!!!) mal i fejjan är inte vad man vill ha! blä. jag gick ner innan och skulle borsta tänderna. då hade jag på mig pappas jäääättestora jacka, en halsduk, vantar, extra långa byxor och en mössa! allt detta bara för malen inte ska kunna landa på några "fria ytor". det vill säga på min kropp. sålänge jag har så mycket kläder på mig så får den sitta på mig hur mycket den vill. jävla jumbo mal, hatar dom. så därför ska jag stanna kvar här uppe och vänta tills imorgon kväll då pappa kommer hem. då får han ta hand om den :)

haha, rasmus rosengren är inte normal! han tjatar som en galning på att jag ska följa med till knalleland för det är rea! NU, klockan 05.30!

rasмus.' säger:
vaad gör du nu då ? 

caroline E säger:
haha, iiiingenting ;D
caroline E säger:
durå?
rasмus.' säger:
haha okej ;D neej absolut inget. häng med till knalleland :)
caroline E säger:
haha, du vet redan svaret ! :D
rasмus.' säger:
hahaha (A)
caroline E säger:
du är ju inte normal! klockan är 5 på MORGONEN.
rasмus.' säger:
halv 6 snart.
caroline E säger:
ännu värre
rasмus.' säger:

snäääääälla?

GLÖM DET!

GODNATT! <3

23.47


(MAAAWH, mhm!)

Om exakt 20 minuter börjar two and a half men. jippeey, dagens höjdpunkt typ. det hade inte behövt att vara det, om jag bara haft på ljudet på min mobil. skulle nämligen varit med jennifer idag, men dum som jag är har jag haft min mobil på ljudlös hela dagen. så jag har inte hört när den har ringt 25 gånger. upptäckte det först nu. pucko.. nu har jag iallafall satt den på ljud och vibration. så chansen att jag missar ett samtal nu är mycket liten :)

Jag gjorde precis pannkakor. jag äälskar pannkakor, och eftersom min pappa inte kom hem idag heller, så är det vad jag kommer leva på de närmsta 24 timmarna. skulle hem till mamma idag, men smart som hon är, åkte hon direkt hem från stan, utan ens en tanke att hon skulle plocka upp mig på vägen hem! så det får väl bli antingen imorgon eller nästa vecka. blöö.

Nej, nu ska jag ladda upp med godsaker inför den kommande teve-natten :)

Tjarå <3

04.19

(Natasha bedingfield - Soulmate)

Ja, då sitter man här ännu en gång och väntar på att det ska bli ljust. det är en grej jag har fått för mig nu när pappa aldrig är hemma, och jag därmed sover ensam. jag väntar alltid tills det blir ljust ute. varför? jo, för att jag är lite smått mörkrädd av mig. eller nej, jag skulle inte vilja påstå att jag är mörkrädd.. men jag ligger och inbillar mig att jag hör massa ljud, som jag egentligen inte hör! och då känns det mycket bättre att somna när det är ljust ute. så det är alltid 5 timmar på natten, mellan 23.00 och 04.00, som jag sitter och är livrädd, eftersom det är dom 5 timmarna som det är mörkt. men nu är klockan 04.20, och det börjar bli ljust ute. så nu ska jag gå ner och göra en goood macka, sen kolla brainiac, som jag missade idag, sen ska jag sova :)

Godnatt gott folk <3

Tisdag


(lyssna medans ni läser vetja, thihiw)

Den här dagen har varit så slö och go så det är inte sant. det hela blir ju inte sämre av att pappsen inte kommer hem ikväll. förhoppningsvis kommer han inte hem imorgon heller. wihooo, i'm happy :)

Låg och kollade på "so you think you can dance" nyss. vad tror ni jag ser i taket, om inte väärldens största, äckligaste spindel!! jag fick panik och sprang upp till mitt rum för att, ännu en gång, hämta min sprayflaska som jag så kärt håller av. sprutade x antal gånger mot spindeln, men utan framgång. för dom som undrar varför jag inte bara tog en vanlig tidning och dödade den, så var det för att den satt i taket. och dit når inte jag. iallafall.. efter lite spray ramlade den ner från taket, och jag trampade på den, med skor! men eftersom detta var den andra övernormalt stora spindeln på tre dagar, så tvivlar jag inte på att det finns mer. usch!

Förövrigt håller jag på att bli riktigt jävla yr. den där sprayen var nog inte bra. nä, jag får ta och öppna ett fönster!

Tjarå <3

GUNDE DÖR AV SKRATT..



Den här är helt sjuuuukt rolig.
jag kan verkligen inte sluta skratta åt den.
HAHAHAHAHAHA, efter halva filmen ligger man på golvet och skrattar! :D

BAAAAAAAWH

Nu har jag hittat den finaste låten någonsin. och texten är helt sjukt underbar.

Teardrops on my guitar - Taylor Swift

Drew looks at me,
I fake a smile so he won't see,
that I want, and i need
everything that we should be
i'll bet she's beautiful,
that girl he talks about,
and she's got everything that i have to live without.

Drew talks to me,
I laugh cause its so damn funny,
That I can't even see
anyone when he's with me
He says he's so in love,
he's finally got it right
I wonder if he knows he's all i think about at night.

He's the reason for the teardrops on my guitar
the only thing that keeps me wishin' on a wishin' star
he's the song in the car i keep singin dont know why i do.

Drew walks by me,
can he tell that i can't breathe?
and there he goes so perfectly
the kind of flawless i wish i could be
She'd better hold him tight

give him all her love
look in those beautiful eyes
and know she's lucky cause

Hes the reason for the teardrops on my guitar
the only thing that keeps me wishin' on a wishin' star
he's the song in the car i keep singin dont know why i do

So i drive home alone
as i turn out the lights
i'll put his picture down and maybe get some sleep tonight

cause he's the reason for the teardrops on my guitar
the only one thats got enough of me to break my heart
hes the song in the car
i keep singin
dont know why i do

hes the time taken up
but theres never enough
and hes all that i need to fall into...

Drew looks at me,
i fake a smile so he wont see...

BEROENDE

Okej, jag är beroende av många saker. men en sak som jag numera inte kan leva utan är OC. jag absolut ääääälskar det! och smälter man inte av det här, så vet jag inte vad det är för fel. lyssna och njuut :)




Tack elin förresten :) hiho

äntligen..

image99
(måste seriöst låta min kamera vila en stund nu, haha)


 

.. hinner jag med att blogga lite. haha, känns som det var ett år sen jag gjorde det sist. den här helgen har varit hur skön som helst. i fredags var det som sagt fest, först hemma hos madde med resten av gänget, sen begav vi oss hem till robin. mycket lyckad kväll om jag får säga det själv. i lördags gjorde jag absolut ingenting. skulle hem till rebecka A på fest egentligen, men eftersom man kände av fredagens bravader en aning så tackade jag nej. sen igår, söndags, var jag med jennifer, oscar, gustav och anton. vi satt ute i deras lilla stuga och försökte få igång en star wars film, eftersom gustav och anton skulle ha star wars-natt. kul, eller hur. alla sex filmer, och en film är typ 3 timmar.. wihoo. efter två timmar fick dom igång den jävla filmen. vid den tiden var det bara jag, gustav och anton kvar, för dom andra hade gått. jag drog efter 25 minuter jag med, konstigt?! nej, filmen sög. sen senare på natten, klockan 03.00 för att vara exakt, terroriserade anton och gustav mig med telefonsamtal och tjatade ihjäl sig och bad mig komma dit. efter sisådär 25 nej, så gav dom sig och la på. men klockan 06.32 imorse, mottog jag 8 samtal (!), gissa från vem, om inte från just anton och gustav. som tur var hade jag mobilen på ljudlös, så jag sov ända till klockan 15.12. SKÖÖÖNT :)

Tro det eller ej, men nu ringer dom igen! jag fattar inte riktigt vad det är dom vill mig, haha. jag kan inte komma till dom ändå, för nu ska jag dra till linda och se vad hon ska göra ikväll. hoppas hoppas hoppas att hon inte ska vara med patric :)

TJARÅ <3 

roligt

image98
(påväg hem till robin.)
Gårdagen var den roligaste dagen på lääänge. började med förfest hemma hos madde. spelade klyff och lite så. finns nog inget bättre sätt att bli full på tror jag, haha. sen tog vi bussen hem till robin där det var fest. och det var ta mig fan den roligaste och mysigaste festen på läääänge. jag säger bara TACK! :D

FEST FEST FEEEEST

image97
(från förra helgen. this is my partyhoooes, haha)


Idag ska vi på fest hemma hos mäddu. ska blir oooligt tycker jag. sen är det fest lördag och söndag. do i have to say something mooore?! ;)

Nae, nu hinner jag inte skriva mer. platttången kallar på mig!

Ciao <3

DUMHETSTEST

Dumhetstest


Nu ska alla få se att jag är inte lika dum som alla troor :)

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) du har gått in i en glasdörr. (tre gånger HAHA)
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig. (mammas golfbil, gick inte fort om ni tror det!)
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.

summa: 5

(x) du har sprungit in i ett träd.
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det.
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
(/) ditt hår är/ har varit blont.
(x) folk har kallat dig långsam

summa: 4 ½

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
(x) du har nån gång somnat på en lektion.
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig. 
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.

summa: 3

( ) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.

summa: 3

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker.
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still.
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen. (HELA TIDEN!)

summa: 2

18 eller mindre betyder att du inte är dum..

Total summa:
17 ½. JAG ÄR INTE DUM! IN YOUR FEEEEJS :D haha!

03.00

image96
(jag känner för att supa mig redlöst full. typ som på den här bilden! känner dock inte för att däcka i mina kusiners kök, eller för att spy i båda mina kusiners sängar! känner heller inte för att få en hitlermustasch målad i ansiktet, med spritpenna, samtidigt som alla TAR KORT. höhö, fy fan. men annars så var detta en bra kväll!!)


Bara för att jag alltid har så svårt för att komma på bra rubruker, så kommer jag numera köra med tiden istället. låter väl som en alldeles utmärkt ide? haha.

Jaawh, vart ska jag börja. idag har jag inte gjort något särskilt faktiskt. har glott på teve sen klockan 2 (!) men det har varit så jävla bra teveprogram idag, och jag hade ändå ingen bättre för mig så. tog en paus dock och gick ut och gick i en halvtimma, det var myyywsigt :)

Är ensam hemma, ännu en gång. märkte att pappa köpte hem extra mycket mat igår. och när jag säger extra mycket, så menar jag verkligen extra mycket. öppnade fysen idag för att hämta en glass. då låg det typ åtta paket med färdiglagat mat (EUW) , sen låg det typ fem paket bröd och massa annan skit. och när jag såg all den maten, så visste jag att han skulle lämna mig ensam hemma igen! haha, och jag hade rätt, som vanligt! han kommer nog hem imorgon, men eftersom jag inte har nått emot att vara ensam hemma så ska jag fråga om han kan stanna liiiite längre :D

Imorgon ska jag vara med jennifer! vi ska dra upp till city, förhoppningsvis på hennes moppe som förövrigt är nytankad haha, och köpa godis och hårfärg. sen ska vi hit och färga hennes hår, käka godis och bara myyywsa. det ska ju bli fint väder imorgon med, så jennifer gav förslag om en utepicknick? HAHA, gulligt värre. får väl se hur det blir med den saken :)

Längar så jag tror jag spricker tills på fredag. då ska jag träffa alla goa bruuuuds och partalerajja. WIHO!

Nu ska jag dra mig mot sängen.

GODNATT <3

Samma gamla visa..

Idag har jag mått så jävla dåligt. så det får bli hemmakväll för min del! men det är aldrig fel det heller.

Pappa har kommit hem nu iallafall. både bra och dåligt, tycker jag. höhö :)

Jag har faktiskt iingenting att skriva. hoppas på party hela helgen dock! vilket jag är helt säker på att det kommer bli, wihooo:D :D

Nu ska jag lägga mig och läsa aftonbladet! :)

Ciaaaaao <3

HELG, UNDERBARA HELG

Seriöst, den här helgen har varit så jäävla bra! börjar kännas som gamla goa tider igen. wihoo.

I fredags var det fest hos johnny. det var i och för sig i bollebygd, men det fanns trevligt folk och god dricka, så jag klagar inte det minsta. rolig kväll!! :D

Igår var vi hemma hos elin. där var det typ myskväll med klyff eller kliff eller vad det nu hette, och massa andra saker. herregud säger jag bara.. jag tror det var längesen folket var så fulla. haha, men roligt var det! eller aa, det blev mindre kul runt 01.00 när elin och anna inte mådde så bra. men jag har pratat med dom, och nu mår dom mycket bättre :) hehe

Ikväll blir det förmodligen mys hemma hos tobias med massa folk. får se om jag orkar dock. är skit trött!

Nu ska jag lägga mig och sova lite till!

Tjarå <3

Feest

Idag var det fest som gällde. måste säga att det var väääldigt skönt att komma bort från fristad och träffa nytt folk. var faktiskt inte en enda person jag kände där sen innan. förutom mirjam då, hahaha! som förövrigt däckade klockan elva och befann sig i det skicket resten av kvällen. roligt, roligt, roligt var det iallafall :)

Imorgon blir det fest igen! men då ska vi infinna oss hemma hos elin. jag längtar så jag tror jag spricker! wihoo :D

Nu ska jag sova, så jag orkar upp imorgon!

Godnatt, ciao

Hej trött

Jag gick och la mig halv åtta imorse!! det var fan det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. kollade på OC hela natten. och då är det inte lätt att slita sig. hann iallafall kolla igenom 9 avsnitt. haha, hej nörd. iallafall.. la mig halv åtta, gick upp halv elva. su nu kan man säga att jag är rätt jävla trött! helt död faktiskt.

Snart ska jag och mamma till sjukhuset, och hälsa på morfar. hon ringde i förrgår och sa att han hade fått en hjärtattack :/ så jag får väl följa med och kolla hur han mår. sen efter det ska jag förmodligen hem till mamma. men bara en natt, för imorgon är det paaarty! :D

Nu ska jag se OC :)

Ciao <3

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

image95
(när jag har tråkigt, är kameran min bästa vän :D)

Ska inte hem till mamma nu ändå. hon kommer imorgon, på grund av lathet. min mamma är lat med andra ord. och jag hatar det! jag hade sett fram emot att få åka dit ut och träffa allt folk. men nej då, jag ska dit imorgon. då hinner jag ju bara vara där en enda dag innan jag ska hem igen. men ska dit nästa vecka ändå, så det spelar inte så stor roll!

Jag är förövrigt kär i en låt. MYCKET kär.
The kissaway trail - Smother + Evil = Hurt
Mycket bra låt om jag får säga det själv :)

Nu ska jag göra hamburgare.. igen. känns som att jag bara äter nu för tiden, haha.

Ciao

11.37

image93
(hem till mammi idag :D)

Wihoo typ! jag hinner skriva lite innan jag åker. ska som sagt hem till mamma idag. men jag ska bara vara där tills på fredag som tur är. och tre dagar är ju ingenting :)

Så tidigt som jag gick upp idag, har jag nog aldrig gått upp det här lovet. jag gick upp klockan nio. det var det värsta jag har varit med om. kan ha varit för att jag inte somnade förrens halv sju! skulle egentligen lägga mig vid 04.00, men när jag skulle gå ner och stänga av teven upptäckte jag att det var ett bra program på femman. så jag bänkade mig framför teven i en och en halv timma. bra jobbat caroline! :D (Y)

Jag känner på mig att den här helgen kommer bli superbra. jag och jennifer har planerat vad vi ska göra, och om allt blir som det ska, så blir det perfekt! troooor jag skiter i varberg dock, iallafall om det ska bli sånt här väder. tror jag kommer få det roligare hemma för en gångs skull :)

Satt precis och tänkte på vilka som läser mig blogg. jag har verkligen ingenaning :D

Nä, måste dra mig utåt.

Puss påre

ILLA!

Nu är klockan 04.22, och jag är fortfarande inte trött! jag har vänt på dygnet helt och hållet. kommer inte ihåg när jag la mig innan klockan 03.00, på natten! jag går upp vid en sisådär 15.00 varenda dag, så det är väl inte så konstigt att jag inte är trött.

Det som känns så jävla kiligt just nu, är att jag ska gå upp om 4 timmar. fy faaaan, hur ska jag orka?! det är bara ta sig i kragen och gå upp när väckarklockan ringer! yeah right

Kommer inte skriva blogg mer på tre dagar :( haha

GODNATT!

Klar

Nu var alla låtarna klara iallafall. äntligen får man väl lov att säga. nu har jag så tråkigt så jag funderar på att gå ut och gå!! ska nog inte hem till mamma idag iallafall. men imorgon, då ska jag fan bort härifrån.. bort från borås.

Och eftersom jag har såpass tråkigt som jag har, så kan jag likagärna klistra in en lista :)

C: You are really silly.
A: You like to drink.
R: Fucking crazy.
O: Awesome kisser.
L: Everyone loves you.
I: You are great in bed
N: You can keep secrets.
E: Damn good kisser.
 
E:
Damn good kisser.
L: Everyone loves you.
I: You are great in bed
A: You like to drink.
S: Easy to fall in love with.
S: Easy to fall in love with.
O: Awesome kisser.
N: You can keep secrets.

Gör det själv:
A:
You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Kul, eller hur?! :)

Musik <3

image92
(För att jag precis har insett att deras musik är underbar.)

Så var det tisdag igen. känns som att jag aldrig vet vilken dag det är längre. det är kanske inte så konstigt, eftersom att jag har vänt på dygnet dom här veckorna. gått och lagt mig runt 05.00, och gått upp vid 14.00. men har man inget sommarjobb, så får man faktiskt sova hur länge man vill :)

Igår sov malin här. hon gick upp före mig idag. låångt före mig, det kom som en chock. sen när jag vaknade och skulle göra frukost åt oss, satt hon i trappan och sa att hon skulle hem. men jag förstår henne, hon ska åka till kroatien på torsdag och har inte ens börjat packa. jag hade förmodligen gjort samma sak. jag gjorde toast i min ensamhet, och satte mig och kollade på Ellen Degeners show. varför?! det suger, haha. snart kommer pappa hem med kebebrulle. det har jag längtat efter hela dagen, yummie yummie :)

Snart ska jag hem till mamma. har inte bestämt mig för om jag ska åka idag eller imorgon. ska iallafall vara borta ett bra jävla tag. det ska bli så skönt att komma bort från den här hålan en vecka, eller två. förhoppningsvis har folket där ute semester, får hoppas på det så jag har någon att umgås med. att alla ska ha jävla sommarjobb!

Laddade förövrigt ner 560 låtar igår. sitter och gör det fortfarande. men jag klarar faktiskt inte av att sitta och lyssna på samma gamla musik hela tiden. så nu har jag laddat upp iTunes med massa bra låtar. det känns bra. den enda saken jag har gjort idag, som jag faktiskt är stolt över :)

iTunes består numera blandannat av:

Sum 41
Blink 182

The tough alliance
The yeah yeah yeahs
Set your goals
Stiff little fingers
Fall out boys
Hawthorn heights
New found glory
Something corporate
Good charlootte
The clash
Backyard babies

Om någon nu ville veta, så vet ni :)

Ciao <3

japp

Just nu sitter jag här och gapflabbar för mig själv! och då menar jag verkligen gapflabbar! så att tårarna sprutar åt alla håll, haha. varför kanske ni undrar då? jo, jag tog ett kort på malin när hon låg och sov. jag zoomade in så mycket det gick på kameran, la in på datorn, och nu har jag den som bakgrund. det var verkligen den fulaste bilden jag någonsin sett! så nu kommer jag få mig ett gott skratt varenda gång jag sätter på datorn. malin däremot blev sur som fan! hon tror jag ska lägga in det på bilddagboken. visst, det hade varit roligt, nästan lite föör roligt. men så elak är jag inte :)

Var förövrigt i göteborg med mina flickor idag. malin och wrood. det var väldigt trevligt må jag säga. fick köpt lite saker också, så jag är nöjd :D

Nu ska jag göra malin sällskap in i drömmarnas värld. hahaha, poetiskt! (Y)

Ciao <3

gingri ängsbo 1 :)

Nu sitter jag här hemma hos malin. vi har precis vräkt i oss massa godis, och kollat på tre filmer. först kollade vi på en som var helt sjuk, med paris hilton i huvudrollen. jag visste nästan redan från början att den skulle suga! vi stängde av efter att halva filmen hade gått. efter den kollade vi på getting played. den var faktiskt helt okej. sen till sist kollade vi på norbit. den var kanske inte jättebra, men man skrattade ett antal gånger :)

IMORGON ÄR DET GÖTEBORGSOM GÄLLER. jag måste hitta en ny sjal, coh ett nytt, långt linne! sen får vi se vad det blir mer :D

Ciao <3

filmkväll

image91

Idag blir nog filmnatt med malin. eller aa, är nästan helt säker på att jag kommer somna vid tio! haha, men det får malin stå ut med. snart ska vi till stan iallafall. vi ska hämta filmer och köpa godis. sen imorgon blir det göteboooorg. shopping, shopping och meeer shopping.
Helvete, tiden bara rinner iväg. måste drao :)

usch

Dagen blev verkligen inte som planerat. skulle egentligen vara med elin, anna, malin och lina. men vi får helt enkelt ta det en annan dag. det blir nog lättast så :)

Nu sitter jag här med massa kläder, en stor filt och et stort glas vatten. inget godis för mig idag inte. tänkte att eftersom jag inte ska göra något speciellt idag, så kan jag lika bra göra hårinpackning och grejer. myywsigt värre!

Imorgon ska jag och malin till göteborg. vi bestämde det innan, att vi ska dit och äta. kanske kolla lite i affärer och så. sen på måndag ska vi till liseberg. jag längtar som fan. längesen jag var där.. eller aa, förra året. men det är läängesen för mig :D

Nu ska jag mysa för mig själv, haha :(

Puss påre

Lördag

Jag tycker synd om min mamma. hon ringde precis och frågade vad jag skulle göra imorgon. jag sa att jag skulle till göteborg med malin. så sa hon bara: jaha..

J: - vadårå?
M: - nä, vi ska ju fira en födelsedag imorgon..
J: - jaha, vem fyller år?
M: - jag :(

Blää, det hade jag heeelt glömt av! men jag ska bannemig till göteborg. så kan jag passa på att köpa en present till henne där med. ja, det ska jag göra. två flugor i en smäll liksom.
Det hela blir ju inte bättre av att min mormor fyller 56 imorgon, och min morbror fyller 37 (han och mamma är tvillingar). aja, hoppas det löser sig iallafall :D

Idag ska jag vara med anna, malin och elin. jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. hoppas på buuuuuus i stan. men man vet aldrig. kanske bara blir film eller nått, får se litegranna :)

Nu blir det duusch!

Ciao <3

biooo

Bion var bra. likaså sällskapet. jag har saknat dom. det har varit en mycket lyckad kväll. kul att vara i stan efter klockan 18.00 också. det har jag saknat en jävla massa. men nu är jag glad och nöjd, och förhoppningsvis händer det saker imorgon också :)

Jag sitter och knaprar i mig mina cashewnötter som blev över från bion. ska börja köpa sånt nu istället för godis. folk säger att man blir lika "tjock" av nötter som av godis. men då vet jag att jag åtminstonde har fått i mig bra fett för en gångs skull :D

Ciao

bio

Idag blir det bio med mina brudar. malin, anna och elin. vi ska se hostel 2. har dock inte sett ettan med jag hoppas inte det behövs. kul skare bli iallafall, som tusan! :)

Jag satt och tänkte på det innan, att det är jättemånga som har utegångsförbud just nu. inga jag känner, men jag såg det på bilddagboken, höhö. jag fattar inte riktigt grejen med utegångsförbud. jag har aldrig haft det, och mina föräldrar skulle aldrig ens tänka tanken på att ge mig det heller. vad gör det för nytta? låsa in sitt barn, låta det sitta och bara glo. det hjälper ju inte precis. om ens barn har gjort nått dumt, så försvinner ju inte det dumma liksom! eller? hade jag haft det hade jag förmodligen dött.. fort! nä, fy fan för utegångsförbud.

Nu ska jag platta mitt håååååår!

Puss påre

sluuut

Nu får det fan vara slut med sura miner. jag är glad nu. jag ska göra den här helgen till den bääästa någonsin! den bästa av helger! den ska bli PERFEKT! en helg att minnas.

JAG SAKNAR MIN KLASS :(

mhm

Ett problem ur världen. nu ska det nog bli bra

when your gone

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
is made up on your side.
When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
All the words I need to hear to always get me through the day
And make it OK
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
they lie on my floor
And they smell just like you
I love the things that you do.
When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
And when you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it OK
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were
Yeah Yeah

All I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe, I need to feel you here with me
Yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear will always get me through the day
And make it OK
I miss you

Shit happens

Idag är jag på så ooootroligt dåligt humör så det är nästan helt sjukt. att allting kan gå från att vara så jävla bra, till så det känns just nu, precis den här tidpunkten. BLÄÄÄÄÄÄ

höhö

Jag säger som jennifer, jag är trött. trött på vissa personer. jag hatar dom inte, är bara TRÖTT!

onsdag

Jag har allvarligt talat ingen som helst aning om det är tisdag eller onsdag idag, så jag skriver helt enkelt onsdag. idag ska jag hem till maalin. vi ska köpa massa godis och kolla på massa bra filmer, förhoppningsvis. det är bra att vara hemma hos malin, för hon har alltid bra filmer hemma. igår såg jag förövrigt världens cepe film. Dead plane hette den. det skulle vara en skräckfilm, men jag tyckte mest den var sjuk. massa zombier på ett flygplan, och tillslut var alla utan typ 4 personer zombier. jag säger då det :D

Det känns konstigt nu för tiden när jag pratar med malin om mina klasskompisar. för nu mera är det ju våra klasskompisar, och våran klass. SPSP2K. mhm, det kan jag leva med, haha!

Nu måste jag packa ihop mina saker, för snart kommer malleböös.

Pussheej <3

mhmm

Det går inte förklara hur glad jag är över att inte ha något sommarjobb. jag kan sova huur länge jag vill på dagarna, vilket jag har gjort. kan vara vaken huur länge jag vill, vilket jag har varit. kan supa på veckodagarna om jag vill, vilket har hänt. men dock inte ofta, eftersom dom flesta jobbar, det suger. och jag är faktiskt inte ett dugg avundsjuk på dom som får pengar efter sommaren. för det enda man köper är typ kläder och annan skit. liksom nya kläder, visst det är kul att ha.. men jag kan köpa nya kläder för dom pengarna jag har hemma. man behöver inte ha flera tusen. och man kan umgås med härligt folk på dagarna, istället för att sitta på ett tråkig jobb. så jag är riktigt jävla glad över att jag inte har något sommarjobb! men nästa sommar, då ska jag ha ett.. det har jag redan bestämt :)

Jag gillar min nya bakgrund. när jag ser den blir jag glad, och inte alls lika sugen på godis! hahaha.

höhö

Har precis lyckats klämma fram jennifers lösenord till hennes blogg. hon nämnde det för mig idag att hon har en blogg, och det visade sig att hon har haft den i fyra månader typ. haha, men nu vet jag lösenordet och allt, så jag och malin är mycket belåtna :)

Dagen har spenderats med jennifer och malin. först käkades det pizza, sen plockade vi upp oscar och begav oss till city. sen blev det film at oscar place. hannibal rising, som förövrigt SÖG! en timma och femtiosex minuters plågande. kändes inte bra. men jag gillade sällskapet. vad hade jag gjort utan mitt kära filmteam? dött antagligen. antalet filmer vi har sett det här sommarlovet, går troligen inte längre att räkna på fingrarna. men det gillar jag! för mitt sommarlov har börjat heelt perfekt.

Perfekt var ordet, och det lär ju bli fulländat på fredag då det är fest.. igen! me like alot :)

Inget klagande i min blogg inte.
konstigt.. det finns absolut ingenting att klaga på nu mera! hihi

Nu ska jag gräva ner mig under täcket och kolla psych.

Pussheej <3

image89
Typ my girls? :D

min helg

Min helg har varit heelt underbar.

I fredags var det fest hemma hos jonathan.
måste säga att det var mycket trevligt. fanns många anledningar till det, haha! en inte lika rolig sak, var att malin "spottade" ut sitt tuggummi i håret på mig, när hon och jag var som mest berusade om man säger så. jag tänkte inte speciellt mycket på det, inte malin heller tror jag. men när jag väl skulle dra bort det, så följde en stor jävla hårtuss med. så nu mera har jag nästan ingen blond slinga längre. känns sådär :D

Igår var jag med tobias, oscar, gustav, anton, bullen, wrood, jennifer och malin. vi var hemma hos mig och kollade på film och rökte vattenpipa. fy fan för anton säger jag bara! vi kollade på en skräckfilm, hunted forest, och mitt i filmen säger han att han ska gå på toa. men istället för att gå på toa, smyger han ut och lägger sig i en buske. hans plan var att någon skulle gå ut och leta efter honom, och då skulle han skrämma skiten ur den personen. efter typ en timma, blev alla oroliga och folk gick ut och letade. dock inte jag, malin och oscar. vi satt kvar inne i värmen, för det var svinkallt ute. iallafall.. efter fem minuter hör man vääärldens skrik. och klockan var liksom 2 på natten, så lite rädd blev man. sen kom alla in, och skrattade. då hade anton legat ute i en timma!! allt det för att skrämma några stackars personer :)

Jag orkar inte skriva mer nu faktiskt!

Pussheej <3

image88
Nu gör vi "carro-minen" allihopa :D