When I see you, I just wanna hide away

OKEJ, någon av dom här köper jag imorgon:

En sånhär har min mamma.. så det känns ju lite meningslöst att köpa en likadan när jag likagärna kan låna hennes? men den är UNDERBAR, känns som man har på sig ett paket bomull.

Den här vill jag ha mest för att den inte har päls på luvan. jag hatar päls på luvan. men den är nog lite för lång.. och den var rätt ful.

Den här ääääälskar jag. dunjacka in my heart <3 tror det blir den här faktiskt. gillar dunjackor, och blev skitsur när jag inte hittade någon förra året. mmhm, sketasnygg jacka.

Den här ser stel ut.. den blir det NOG inte. som sagt, hatar pälsluva.

Ain't no other man but you

Haha, jag tycker alltid det är lika kul att fika på Viskan. man vet aldrig vad som händer. idag var det.. wierd! folk som var där samtidigt addade mig på facebook DIREKT när jag kom hem och skriver läskiga mejl :( lite småcreepy. men på ett bra sätt.

Imorgon ska jag in till stan med mormor. vi ska köpa nya skor och vinterjacka! YES, en ny vinterjacka!!! det behöver jag. har kollat massa på internet och jag TROR jag vet vilken jag vill ha. ibland är det okej att vara lite bortskämt.. speciellt när man är arbetslös.


Att förlora är att inte våga



Jag har en sån jävla bra känsla i magen. skitbra känns det! jag tror allting kommer bli så mycket roligare framöver. iallafall den kommande veckan. det känns liksom som att allt ordnar sig nu. sakta men säkert så blir allt bättre, och i slutet får jag som jag vill.

Swedish girls

Haha, jag sitter i Säm för tillfället och pratar med Malena. hon, jag och linda ska in och fika imorgon, och malena är så jävla sugen på att supa så vi ska antagligen ut efteråt. frågan är hur det ska gå?

Iallafall, idag har jag käkat så jävla mycket mat och godis. lätt värt! nu kollar jag på Riverside och How I met your mother. fiiiiiinfint. vänta.. nu är reklamen slut, jag återkommer.

You know I can't erase you from my mind



Det går verkligen inte förklara med ord hur hungrig jag är! kör på såndär jävla vattendiet igen, höh. men jag SKA hålla mig. har hållt mig jävligt länge nu faktiskt. SÅ DET SÅ.

Om en halvtimme ska jag till sääääm. här hemma tänker jag inte sitta en sekund till. är så fruktansvärt uttråkad, och alla är upptagna idag. imorgon däremot ska jag vara med Lindsor.. och Malle kanske. inte Malle T, Malle E. rimmade ju. vi gjorde aldrig något quiz igår! påtal om.. skandaaaal!! kan likagärna göra ett nu när jag är så jävla rastlös. näe, skoja.

Öeeehm, nödvändigt. puss :*

That's how the cookie crumbles

ÅHÅHÅ, minns ni Popular?! tv-serien som gick 1999-2001? jag ääälskade den serien även fast jag bara var 10 år då. iallafall, dom har börjat sända den nu igen. 03.10 på nätterna dock, men då har man ju något att se fram emot. första avsnittet visades nyss, och guuuud vad bra det är! älskar gamla serier.




Goodbye to you my loved friend

Hjördis kommer inte överleva natten. det kan jag slå vad om. stackars älskling, den kan inte ens öppna ögonen eller äta. fan också. inte Hjördis!



Samma dag som jag köpte den lilla jäkeln, min snuttegris <3



Mysigaste hamstern någonsin


Såhär ledsen blev jag nyss när jag kom på att jag ALDRIG mer kommer få hålla i Hjördis. aldrig mer vakna av att den låter som ett jävla åskoväder mitt i natten. aldrig mer komma upp på mitt rum och ropa "SNUTTIMUTTIPLUTTIGITTI, vill du ha maaaaat?". herregud. om jag lipar såhär mycket nu, över en hamster jag har haft 11 månader, tänk då vad jag kommer lipa när min hund dör som jag har haft i 14 ÅR!


Don't look at me like that

Caroline Eliasson
Caroline Eliasson
haha vafan, äre du som missbrukar facebook-quizen eller?
för 4 minuter sedan · Ta bort

Malena Edwards
Malena Edwards
hahahaah självklart! hur gör man en?:O
för 4 minuter sedan

Caroline Eliasson
Caroline Eliasson
jag vet inte :o TA REDA PÅ DET och gör fetingtestet så ska jag bli den första att göra det hahaha
för 2 minuter sedan · Ta bort

Malena Edwards
Malena Edwards
hahahaha, vi gör en ihop då!
för 2 minuter sedan

Caroline Eliasson
Caroline Eliasson
hahaha, seriöst vi gör det! jag måste bara ut med hundskrället först, sen jävlar :D
för ungefär en minut sedan · Ta bort

Malena Edwards
Malena Edwards
hahaha ja, jag ska käka bara, vi ses på msn om en halvtimme timme! haha
10 sekunder sedan

Caroline Eliasson
Caroline Eliasson
hahahaha, deal :D

Hahaha, vi ska göra världens bästa quiz på facebook. SÅ om en timme så vill jag att alla ska sitta framför facebook och svara på vårat quiz!!

Oh, I wish it was me

caroline, säger (17:27):

ååååååh nej

johan vet du? :(

Peroti säger (17:27):
vad?

caroline, säger (17:27):

jag tror min hamster kommer dö vilken sekund som helst

Peroti säger (17:27):
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!!!!!

JAG ÄLSKAR NÄR DINA HAMSTRAR DÖR!!!

caroline, säger (17:27):

jag gav den massa mat nu, men den bara låg kvar på samma ställe

caroline, säger (17:28):

MEEEH hahaha, fan va hemsk du är

jag ska köpa en ny och den ska leva FOREVAH

Peroti säger (17:29):

fan heller, den ska också dö snart HAHAHAH

Lilla Hjördis, plötsligt var det inte lika kul att skoja om att den ska dö.


When I'm with him, all I can think about is you



HAHA, jag blev på så mycket bättre humör nu.

You touched my hair, I kissed your mouth



Godmorgon! vaknade för 15 minuter sedan. på 5 av dom minutrarna läste jag igenom Halib-krönikan. jag tyckte den sög iår. man kan väl säga att 20 av 30 sidor handlade om de som vill synas och måste bli bekräftade 24/7, sad people. så jävla irriterade. jag orkade inte läsa mer än hälften, sen skämdes jag lite för dom som har skrivit den. BLÄ, en anledning till varför jag är glad att inte gå på bäckäng.

Sådär, nu fick jag ur mig det också. öööhm, IDAG just det.. idag har jag ett dilemma. woooah, spännande! antingen så drar jag ut till Säm ikväll och käkar goooood mat (RIKTIG mat som jag har käkat 1 gång på två veckor nu) eller så frågar jag Linda & Malena om dom vill hitta på någooot. jag venne. kan iofs åka ut och käka idag, sen vara med dom imorgon.. eller om jag är med dom idag så käkar jag imorgon. waklwjeawha. eller så kan man ju dra och käka med dom PÅ STAN. haha, ni märker mina problem right?

You'll be my only, even if the sky is fallin' down



Jag satt och fundilerade, som vanligt på kvällarna och kom på hur mycket som har förändrats den här sommaren. små saker som ändå har fått STORA konsekvenser. vänner, händelser, you name it.

I juni slutade jag prata med Aci som i stort sett har varit min bästa killkompis sen vi började gymnasiet. allting för en sån jävla liten miniskitsak. snacka om att göra en höna av en fjäder. skitdetaljer, det jag vill komma fram till är att det har gått snart 3 månader sen jag senast pratade med honom, och jag har inte saknat honom ett dugg. inte ens tänkt på det. då börjar man ju undra om vi verkligen var så bra kompisar som vi sa att vi var, när ingen av oss ens orkar bry sig om att lösa problemet. men han har fortfarande en jävligt stor plats i mitt hjärta, det vill jag att han ska veta! och jag tycker inte illa om honom så, men det är nog bäst om vi har det såhär.

Ända sen det hände så har jag tänkt mycket på vilka som verkligen är ens riktiga vänner och inte. jag är väääldigt osäker eftersom det här inte är första personen jag har tappat kontakten med på kort tid. Malin däremot, hon kommer alltid vara min vän. det spelar ingen roll vad hon gör, jag kan förlåta det mesta. Linda vet jag att hon också alltid kommer finnas där. vi har bråkat MÅNGA gånger, och inte pratat med varandra på flera månader, men det slutar alltid bra. sånt gillar jag.

Påtal om ingenting, nashwan visar mig sina skills när det gäller raggningsrepliker;

Nashwan | Rasoal säger (01:20):

fryser du?

för du har sprunningt naken i mina drömmar hela dagen!
Nashwan | Rasoal säger (01:23):

så vad sägs ska vi skippa snacket och ligga?

Nashwan | Rasoal säger (01:24):

tror du på kärlek vid första ögonkastet? eller ska jag gå förbi en gång till?

Jag måste säga att jag är lite svag för den första. haha.


Something to long for






HALLÅ ELLER, lyssna på skådespelarna som är med i den här filmen; Jude Law, Heath Ledger, Collin Farell och Johnny Depp! I SAMMA FILM. åh maj gash, måste se. mest för att jag avgudar, eller avgudade Heath. undra när den kommer på bio? ska kolla läget lite.

Ge mig mer, något att jobba md

Haha, jag sitter och filosoferar över gårdagen och kom fram till att jag träffade många intressanta människor som jag ALLTID har velat prata med, men aldrig gjort. jättelång mening det blev.

- ägaren på viskan, han blev nog lite småkär i mig, Malena & Linda. han skrattade åt allt vi sa.. fjäsk!
- schweizaren som vi försökte få till vårt bord hela kvällen, men som spelade svår.. eller så förstod han inte min dåliga engelska.
- han där jättesöta killen från Bäckäng som jag spanade in hela förra vårterminen, som precis hade gjort slut med sin tjej!! woho
- tjejen i kön till Trägårn som jag pratade med i 10 minuter, men det kändes som jag hade känt henne i hela mitt liv. visste inte att det fanns så snälla människor!
- alla gamla sjöbos som jag inte har pratat med på sketalänge.
- och sen SJÄLVKLART min älskade Johan Peroti med sitt älskade lilla plåster på hakan, som han förövrigt tog hand om som om det vore hans barn.

Sen fortsätter den här listan.. skulle jag skriva den här skulle det ta flera timmar att läsa igenom. så jag säger tjarå :*


You crack me up



Jag hade verkligen så JÄVLA jävla jävla kul igår! timmarna vi satt på viskan ville jag bara DÖ av skratt hela tiden. malena var överlycklig för att hon slapp visa leg och fick låna alexandras så hon kom in på krogen och vi andra var mest överlyckliga för att få öl. AAAAH, fy fan vad kul det var igår. herregud. efter viskan drog vi till trägårn en stund. jätteonödiga pengar att lägga ut när vi bara var där inne i 30 minuter. MEN MEN. sen drog vi hem till anek där det var massa fooooolk. jättefin kväll var det. ROLIG.

I'm leaving you for the last time baby




JAG ÄR KÄR! så jävla HET. varför bor det inga sånahär i Borås?

Och just det, titta vad jag hittade - lite kort från 93C reunion;




.. det gick lite för långsamt och jag är lite för trött för att ladda upp resten. PEACE!

I'm yours



WOHO, uppe med tuppen.. yeah right. det blev ingen höstmarknad idag. vädret suger. så jag ska duscha och lite såntdära nu, sen drar jag in till stan lite senare istället. tjaaa, mer har jag inte att skriva. ingen lust överhuvudtaget.

Don't stop me now

Jag mår inte bra. är sjukling. när inte jag mår bra, mår inte bloggen bra. så idag låtsas jag som om bloggen inte existerar.

Now gimme that sweet, that nasty gooshy stuff, let me tell you what we gon' do



Helvetes jävla skit vad irriterande det är när EN näsborre är heeelt igentäppt. tacka gud för att den andra är fullt användbar så jag kan andas. har mani över att andas med öppen mun. inbillar mig att jag sväljer massa småflugor och damm osv, så det går inte. men ja..

Mötet gick fort och bra. fick med mig 25 papper hem, om inte mer. så nu är det möte, möte och mer möte som gäller några månader till. har fått en såndära jobbcoach. det känns lite läskigt. men jag får väl jobb snabbare med en sån förhoppningsvis.

Fan, jag har skrivit 6 meningar och har nyst 8 gånger under tiden. det här går inte. visste ni att man svimmar en sjättedels sekund varje gång man nyser? då kan man säga att jag har varit avsvimmad i 4 sekunder nu. tufft.

I can have it all, now I'm dancing for my life



Jamen det kommer ju bli kul att sitta på Arbetsförmedlingen (AMS, AF, AFM.. kärt barn har många namn) och snörvla som en jävla idiot imorgon. SKETAFÖRKYLD är jag. inget busskort har jag heller. när jag kommer hem imorgon är jag förhoppningsvis ett busskort rikare. tänk vad mycket lättare mitt liv skulle bli.
öööehm, vart var jag? just det, jag gillar inte att vara i stan ensam. speciellt inte när man har gjort bort sig så många gånger och för SÅ MYCKET folk som jag har gjort. det finns.. låt mig tänka lite.. 4 personer jag ABSOLUT INTE vill träffa imorgon när jag går där själv. inte för att jag är blyg eller folkskygg eller vafan folk säger, utan för att jag SKÄMS för vad jag har gjort och sagt. blame it on me.

Jag ska försöka få lite sömn nu iallafall. äh, vem försöker jag lura. somnade stenhårt för några timmar sen så jag kommer ligga vaken hela natten och glo upp i taket.. och snörvla.

Everything changes, but beauty remains

Ett kort utdrag ur Amandavardet.blogg.se;

"Liksom är det normalt att ha grått tunt hår och haft sex med 25 STYCKEN när man är typ 12? Och liksom 17 till 22 är 4a år. 12 till 30 är.. 26 år. Så yääck!"

Tja, något mattesnille är hon inte. stavningspolis är hon inte heller. fan vad irriterad jag blir.

Ten feet of the ground



Nu har jag väntat i fyra timmar på min choklad. det är tre timmar för mycket. så NU äntligen drar jag till city. förresten tror jag att jag har svininfluensa. kollade upp symptomen på google, och jag hade kanske 4/6. eller så är det bara jag som är nojjig när det egentligen bara är vanlig feber. får väl se om lite frisk luft gör så jag mår bättre.

I would give the whole world to you

 

Jag somnade inte förrens halv åtta imorse. usch, hade PANIK i en timme. hyperventilerade och hade hjärtklappning som ett as. hade skitsvårt att andas och det kändes som jag inte kunde prata. fick inte fram ett ord. var helt hundra på att det var mina sista timmar i livet. fy fan, jag vet inte vad som hände. NÄE, FYTUSAN.

Vaknade klockan elva imorse och nu mår jag bättre. kollade precis avsnittet av idol som jag missade i tisdags, och nu sitter jag och väntar på att Linda ska anlända till Fristad. första anhalt blir city, no doubt. men nu; FRULLE!

That's the reason why



Jag har suttit och kollat avsnitten av Roast på Bernts & Riverside. björn gustavsson är, och kommer alltid vara, min favorit. that's it.

That is why I do it the way I do



ÅH MAAAAAJ GASH! gåshud ända upp till taket. den 20 november kommer jag stå längst fram i kön till biosalongen. ska stå och köa i 13546 miljarder timmar om det behövs.

Say no names, play no games



Nu ska jag glo film med MASSA godis och flöööt. har spenderat min kväll på Viskan med Lindahooe. mysigt värre. satt där i tre timmar.. om inte mer. caféet stängde en halvtimme innan vi kom dit, så det stod mellan öl eller LATTE! vet ni vad jag tog?!?!?! LATTE! fy faaaaaan, jag mår fortfarande illa. kaffe kan gå och dö. kedjerökte som ett as också, kanske är därför jag mår så illa. vi drog till donken efteråt och köpte cheeseburgare.. som inget slår! möte Nauka och hans crew. pratade med dom lite, sen drog jag vidare till bussen.

Nu sitter jag här och ska hjälpa Linda med en sak ;) ihihi, hemlis. men det måste jag göra nu medans jag kommer ihåg det. så puss.

Great minds think alike

DavidFredman säger (02:18):

Ehh, vem är du?

caroline säger (02:18):

vem är jag? vem är du att fråga vem jag är?

DavidFredman säger (02:19):

Vem är du att fråga vem jag är att fråga vem du är?

caroline säger (02:19):

bra fråga att fråga mig som du frågade vem jag var

DavidFredman säger (02:20):

Frågade du om min fråga som frågade vem du var att fråga mig vem jag var att fråga dig vem du var?

caroline säger (02:22):

hon som du undrade vem det var som undrade vem du var att fråga henne vem hon var har inget svar på din fråga

DavidFredman säger (02:22):

Min fråga om vem du var att fråga vem jag var att fråga vem du var? Är det hon du frågar om?

caroline säger (02:23):

you've lost me

Såhär kul har jag för tillfället. pratar med ett dyngrak och en förvirrad kille i puberteten.


Too bad it's not for real



Det är tillfällen som det här man önskar att man vore på en HELT annan plats än i Fristad. sen tänker man efter lite och kommer på att "nääe, jag är bara en i mängden" och att det inte spelar någon roll om man hade varit på den andra platsen eller inte. men ändå, fast att man vet allt detta, så vill man ändå åka dit fort som fan för man inbillar sig att det är så mycket mer än vad det är. dumma caroline, ack så dum.

Positivt är ju att jag precis har kollat på Dirty Dancing för första gången i hela mitt liv. nu är det bara Grease kvar, sen har jag sett alla filmer jag behöver.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun



Här var det torrt. dags att uppdatera lite om vad som har hänt i mitt FRUKTANSVÄRT intressanta liv.

I onsdags var jag som sagt hemma hos familjen Tossavainen på kalas. herregud vad jag älskar den familjen. vi drack vin, lite baileys, käkade pizza, kollade idol, sjöng karaoke osv osv. jag somnade vid tolv redan, för jag var så äckligt jävla trött. för ovanlighetens skull var jag svår att väcka så Malin passade på att lägga salami i mitt ansikte.. samtidigt som hon filmade. herregud vad vi skrattade.. magen vände sig NÄSTAN ut & in.

Igår stannade vi heeela dagen i Gingri. laddade ner massa filmer och låg under varsitt täcke och spelade xbox. haha, precis som en torsdag ska vara. vi lämnade bara rummet när vi skulle röka eller hämta mat. finns inget bättre än överdrivet slöa hemmadagar.

Imorse vaknade vi klockan 11. eller Malin gjorde det.. jag sov lite till. hon skulle på möte på Af idag, så vi drog till bussen vid tolv. jag promenerade hemåt, tog på mig ut-och-gå-kläderna och gick ut gick med hunden. var ute en halvtimme, och nu är jag hemma igen. ska käka lite tror jag.. sen får vi se vad som händer ikväll. vill hitta på någoot kul!!

If your heart's not in it for real, please don't try to fake what you don't feel





Jag överlevde dagen på bäckäng. däremot så vill jag ALDRIG mer sätta foten i den skolan igen. jag har gjort mitt där. möte Amar vid elva, gick runt lite och kollade alla nya ettor, sen skulle jag hämta mina betyg men det gick inte.. SÅKLART. så dom kommer hem på posten istället. hoppas jag får dom innan måndag.. annars är jag körd.

Nu har jag lämnat ett busskort till Malin och nu sitter jag på saaaaaamma plats igen. min underbara dator, hih. ikväll ska jag hem till Malin och surpla vin med hennes mamma. hon fyller år idag, så hon ringde mig imorse och frågade om jag ville komma dit och äta pizza och dricka lite vin med familjen Tossavainen. vem är jag att tacka nej. så efter Malins arbetsintervju (HOPPAS DET GÅR BRA!!) haha, så drar jag till Gingri.

I can let you go, and trust me.. I have



Gissa vem som har varit vaken i EN TIMME! yes, känns bra. då kan jag kanske äääntligen få tillbaka min vanliga dygnsrytm igen. och vet ni?! jag drömde en läskig dröm inatt.. igen!! den här gången blev jag jagad av en tornado som ledde mig till ett monster som skulle käka upp mit huvud. sen jagade han mig genom halva Sverige, och tillslut ramlade jag ner i ett hål med spikar längst ner på botten. sen vaknade jag.. tack och lov. inatt vill jag drömma fina drömmar, SNÄLLA.

Om två timmar ska jag ta bussen till skolan. jag vill inte dit. så jävla mycket som jag har tjatat att jag vill dit, men nu vill jag inte längre. det känns inte riktigt bra. är rädd att jag ska ramla ner i ett hål.. med spikar i botten :( flashbacks. men vad gör man inte.

When you're at the end of the road

En liten inflikning bara; jag kan slå vad om att Stina-lee har fått sin bebbe nu. 50 spänn om jag har rätt. kom ihåg vart ni läste det FÖRST! inte för att jag bryr mig.. bara lite kanske. lite lite.

Like a liar looking for forgivness from a stone



Jag vill inte sova mer! jag har drömt mardrömmar FEM dagar i rad!! jag har somnat med smink på mig varje dag, och när jag vaknar är det svarta streck i hela ansiktet bara för jag har gråtit så mycket i sömnen.. var-enda-DAG! jag är SERIÖST rädd för att somna inatt. drömmen jag drömde inatt kan ha varit den värsta mardrömmen jag haft i heeeela mitt liv. usch, jag grät till och med när jag vaknade för jag trodde det hade hänt på riktigt.

Men om man ska bortse från det och fokusera sig lite på det som händer i verkligheten kanske. gick upp någorlunda tidigt idag igen, eftersom jag inte ville somna om.. tog en promenix ner till sjön och tillbaka. jävla fint väder vi har förövrigt. varmt är det också, mmmh. sen käkade jag frulle, kastade boll med min hund och nu ska jag och Jessica gå till mormor. hon ville ut och gå, mormor alltså, och den är jag inte svår på. motion är numera min bästa vän. min bästa omänskliga vän.

There's you and me, and all other people

Hihi, kul.. jag har lärt mig hur man kollar upp ip-adresser. vissa har gjort bort sig MYCKET när dom har kommenterat. men det är deras problem, orkar inte med dom. äckelungar.

Bion var förövrigt skitbra. gillar inte romantiska filmer, men den var fin.. och rolig. som vanligt var det panik sista 5 minuterna av filmen, med tanke på buss osv. vill.ha.körtkort. men nu är jag hemma iallafall.


Lucky to have you by my side

Fan va gött att det blir sommar när jag har ställt in mig på att det är höst ute. men vem bryr sig.. blir det varmt så får jag härda ut! jag drar nu, HÖRS :*


If I can't have you, I don't want anyone



Måndag.. igen. det är något speciellt med måndagar. mamma väckte mig när hon åkte vid tio (!!) så jag gick upp, tog på mig kläder fort som fan och gick ut och gick i en timme. nu är jag äckligt trött igen och vet inte vad jag ska göra. är rastlös och hungrig. vad ska man äta då? nu när jag har varit hurtig och varit ute och gått så vill jag inte käka fett. flingor får det väl bli.

Ikväll blir det bio med Malin och Wrood. The ugly truth.. woho. det blir bra. och SNART kommer nya twilight också. eller New moon ska man väl säga. längtar.så.jag.blir.skrynklig.

I played along

ÅHÅ, nu sitter jag med mjukisbyxor (5 storlekar för stora), jessicas JÄTTESTORA stickade tröja som går till knäskålarna, världens skönaste halsduk och med mina uggisar på fötterna. MINA UGGISAR <3 förstår ni hur länge jag har väntat på att jag ska få använda dom igen? ÄNTLIGEN är det tillräckligt kallt ute. det enda jag väntar på nu, är att det ska bli såpass kallt ute så jag kan börja använda min skinnjacka och mina stövlar, utan att folk tycker jag är helt dum i huvudet.

Med det sagt ska jag nu ta med min mp3 och min hund ut, och se ut som ett white-trash.

It took to long for you to call back

 

Malin Tossavainen
Malin Tossavainen
hahaha lyssnade på den för typ en timme sen för första gången. läääskigt
den 16 augusti kl. 23:35

Caroline Eliasson
Caroline Eliasson
vi umgås för mycket!
den 16 augusti kl. 23:38 · Ta bort

Malin Tossavainen
Malin Tossavainen
ja. ska vi ta en paus kanske? låter bra
den 16 augusti kl. 23:45

Caroline Eliasson
Caroline Eliasson
våga bara lämna mig!
den 16 augusti kl. 23:45 · Ta bort

Malin Tossavainen
Malin Tossavainen
sant vad skulle du göra utan mig :( funkar ju inte!
den 16 augusti kl. 23:46

Caroline Eliasson
Caroline Eliasson
tänkte mest för att det är du som bjussar på gulasch...
den 16 augusti kl. 23:51 · Ta bort

Malin Tossavainen
Malin Tossavainen
hahaha...

Det här skrattar jag åt lika mycket varenda gång. historian bakom det hela är att malin kom hit en dag och tog med sig fetingburken med flera lite gulaschsoppa i. haha, det är någon fetisch vi har. gulaschsoppa.

You have created a monster

 

Jag måste få vara lite skadeglad, eftersom det aldrig hänt mig. ämnet? tjejer vars pojkvänner är otrogna.
"Nej, men han är inte som alla andra.. han är annorlunda, han skulle aldrig göra något sånt.." hur ofta har man inte hört vänner säga så? hur ofta har dom haft rätt? haha, inte i någon större utsträckning iallafall. puckon! det ligger nog lite i killars natur att vara otrogna. det verkar så. inte för jag har någon större erfarenhet av att någon kille varit otrogen MOT mig, men däremot har killar som haft flickvänner inte varit allt för diskreta i deras försök att få något. på fyllan eller inte, det spelar ingen roll.

Tycker LITE synd om tjejerna som blir "bedragna", men samtidigt måste dom ju ha märkt något på pojkvännen, eftersom han antagligen inte gillar att vara med personen ifråga? vad vet jag. var bara ett ämne som satte sig på hjärnan sent igår kväll, och som jag var tvungen att få ut.


Turn it up, turn it down



OJOJOJ vad jag inte skulle klara mig utan min babycam när jag har tråkigt, haha. patetiskt, men ack så kul. öööhem, snart drar jag till la casa de mi padre. säger man så?! isåfall är mitt minne ett mirakel.

It's the end of the week, let's go celebrate



BUEAAH. godmorgon! uppe i tid idag igen.. skitbra. jag har drömt världens sjukaste drömmar inatt, så det var väl lika bra att gå upp när jag vaknade, för jag vågade inte somna om. sen ringde min pappa första gången på mer än 2 månader. herrejävlar vad jag saknar honom! helt sjukt. min papiloucho. han fyller år idag.. hela 43 bast, så dit ska vi lite senare på kalaaas. jag hoppas på fläskfile och tårta. idag är min ät-vad-du-vill-dag, haha.

Men det är senare.. nu däremot sitter jag och käkar mina flingor och väntar på att min mp3 ska ladda klart. sen ska jag ut och promenilera. idag ska jag gå långt. jag gick alldeles för lite igår känner jag.
Förövrigt funderar jag på att bojkotta msn. för visst är det roligare om man har någon SPECIELL man vill ska skriva? så sitter man där och väntar och väntar och vääääntar. men inget händer. då piper det till i mobilen istället. jackpot! vad behöver man då msn till? nada. så njaääe, paus i msn-världen för ett tag.

If you want it, you have to find that piece of passion in you

Igår satt jag och kollade igenom kort i fyra timmar.. utan att överdriva. nu har jag tagit bort, sorterat och sparat. allting är i perfekt ordning. lite som i ett bibliotek. biblioteket på Poppelvägen.









The road to forgivness

YES, nu tar jag mitt feta arsle och drar till Eljuspåret och springer några varv. orka sitta inne i det hääääär vädret.

From the bottle of my heart apologize

Ni vet "fjortisbloggarna"? alla ser ut som grova transvestiter som sminkar sig med 5 kg smink så inte skägget ska lysa igenom. kolla här;

Här är en riktig transa..


Här har vi Kissie, transa-wannabee




Transa-wannabee no2


Transa-wannabee no3


Ja.. ni fattar grejen? ändå KAN JAG INTE SLUTA läsa deras bloggar. baaaaaaaha, det stör mig så fruktansvärt mycket. hatar dom innerst inne. patetiskt.

I was wrong from the start



Jag längtar så sjukt mycket till vintern i Säm. så så SÅ mycket. pulka efter fyrhjulingarna, skridskor, skidor, ALLT. detta året ska jag ta vara på sakerna lite mer. passa på när jag är "ung". snart är jag ju 20 och då är det INTE okej att åka pulka. nej, barnsligt. höh.

Natten till idag kan ha varit den bästa natten i heeeeeeeela mitt liv. satt uppe och pratade med en viss malehoe flera timmar. antingen är det jag som är lättlurad, eller så.. aa. fint vare iallafall. anledningen till detta INTRESSANTA ämnesval, var att jag ville komma fram till att det är därför jag är på så bra humör idag. nog om DET.

Jag gick upp klockan sju idag och åkte med tillbaka till Fristad. jag går alltid och lägger mig när jag kommer hem, men INTE idag. det är en ny Carro som talar. nu har jag tagit på mig träningskläder, och om tio minuter när min mp3 är färdigladdad så ska jag ut och promenera. eller springa. innan jag drar hem ska jag möta malin och hämta min MOOOOOOBIL <3<3<3 saknad ären.
Jessica slutar skolan vid 3, och så ska jag tvinga med henne ut på eljuspåret några varv. vill inte hon så vet jag att Stina är villig kompanjon. så det blir bra.

Lost, lost in your eyes



Jag gick vilse i skogen. jag gick IN i skogen för lite mer än två timmar sedan, och kom UT ur skogen nyss. hade jag inte haft min hund med mig hade jag nog fortfarande inte varit hemma. har aldrig varit så gråtfärdig och hjälplös i hela mitt liv. hade varken mobil eller karta. karta är ju inte det första jag tänker på att ta med mig ut. MEN det positiva är att jag har fått JÄVLIGT mycket motion. och nu är jag glad igen.

Just det, Heroes SÄSONG TRE (!!!!!) har börjat på fyran nu. jag har sett dom två första avsnitten, och jag hade glömt av hur sjukt bra det är.

Let's get a brand new start

YES, nu kan jag meddela att jag har varit ute och gått, sprungit och gått en gång till. sammanlagt i tre timmar. alldeles nyss satte jag på musik och hoppade runt som en jävla kanin. inbillar mig att det är bra motion det med. eftersom jag inte har något bättre för mig så går jag nog ut en sväng till. extra luft har ingen dött av.

Baby, you know my name

Här var det rätt torrt med uppdatering va. jag sitter hemma i Säm för tillfället, och har gjort ända sen igår. jag tog tag i mitt liv igår och då tyckte jag att det var rätt passande att åka hit ut, för här ser ingen om man ser ut som ett missfoster när man springer omkring på vägarna.
Igår var jag med mamma ute och cyklade & plockade svamp i några timmar. FY FAN, det var så jävla jobbigt. jag har världens träningsvärk idag. i heeela kroppen. idag däremot gick jag upp klockan 10, kollade på en film, sen gick jag ut och gick med busan. eller.. jag SPRANG faktiskt. joggade lite lagom. ASGÖTT.

Mamma drog på något möte precis, så jag sitter här själv. jag tänkte baka lite kladdkakemuffins (mina älsklingar) sen ska jag ut och springa igen. det känns som en bra början på ett INTE nyttigare, men lite hurtigare liv.

Someday I wish upon a star



Jag är på så jävla bra humör. känns som jag måste ta vara på det här. men HUR? venne. jag går runt och sjunger, och har gjort hela dagen. det är väl en av fördelarna med att vara ensam hemma 24/7.. ingen vet vad jag gör.

Däremot har jag sår i näsborren. det gör så fruktansvärt jävla ONT. pinas varje gång som jag rynkar på näsan, vilket sker överdrivet ofta. ett perfekt tillfälle att sluta rynka på näsan så ofta som jag gör. blöder näsblod jag också hela tiden. vaknade imorse av att det rann blod. samma sak hela förra veckan. pappers-sniglarna i näsan är numera mina bästa vänner.

Jag har kletat in mig i brun-utan-sol nu också. så nu är jag inte bara ren, utan BRUN också. fint.

Pain is a bitch



WOOAAH. mitt hus är härmed kliniskt rent. man kan föda barn på golvet, SÅ rent är det. så alla som känner sig manade får gärna komma hit och föda småglin. gott luktar det också. ingen jävla hej-jag-har-hamsterkiss-i-hela-mitt-rum-lukt här inte. åh nej, här doftar det nyponros.

Det enda som återstår nu är en låååång dusch. eller ett bad kanske? det var längesen. jag känner mig ju faktiskt lite småkrasslig, HÖH. dagens ursäkt till min slöhet.


I am stronger than yesterday



Jag bjuder på den. har på mig sama kläder som jag har sovit i, och jag har fortfarande inte duschat sen i lördags. YES, så jävla fresh är jag idag. ska ta min traditionella mpndagspromenad om en stund, SEN ska jag duscha, städa, dammsuga osv. sen är jag OCH mitt hus fräscht igen. jag blir som en ny människa, iiihi. en människa som inte luktar gammal rök och sprit.

Min hunds mage låter helwierd. antingen måste hon spy, eller så skiter hon ner sig snart. det är nog bäst att jag går ut nu då, för jag har ingen lust att torka varken spya eller rännesketa. hörs sen, puss :*


That's where you'll find me



But you don't really care for music, do you?







Hemma hos Malin var det skittrevligt. hos Johan Badh var det mest pinsamt att vistas. men det var bara göra det bästa av situationen, och gilla läget. gjorde man det så blev det rätt kul iallafall. så over all så var det en lyckad kväll igår. alla kvällar blir lyckade med nattmat på Donalds.

No one ever said it would be this hard



Jag lever. har bara inte orkar skriva någonting. känner inte för det nu heller. igår var jag hos Malin hela dagen, och idag ska jag till säm. har precis gått jättelångt med hunden, så det känns bra i själen.
Imorgon ska vi fira MALLE LILLE med käk osv hemma hos henne, sen drar vi vidare till krogen. inte swing dock. trägårn.. det känns inte bra någonstans. mest för att jag har sagt 16584616 gånger hur mycket jag hatar det, och nu ska jag dit. jag kanske blir nerslagen? men missförstå mig RÄTT, jag är jävligt taggad för en gångs skull.

And now, caught in the middle

Ända sen jag såg en teaterpjäs om Filippa Bark på tv för någon månad sen, så har jag varit FAST. hon är nya Johan Glans. så jävla rolig. garvar åt varenda sak hon gör. speciellt i det här klippet. jag läste att hon ska få en serie på tv snart med. ååhåhå, är den bättre än Centralskolan så blir det underbart.


Bad is good, good is worse


Du skulle kunna och har gjort det förr.. Men ditt samvete dödar dig. Du kan absolut tycka om någon, kanske till och med älska någon. Men du är lite rädd för ett fast och stadigt förhållande. Rädd för att du ska bli bedragen och lämnad ensam. Därför vänder du på steken helt utan anledning och gör det som DU fruktar mest att bli utsatt för. Lär dig att lita på känslor. Du förtjänar det.

Så jävla sant svar. det är Caroline Eliasson i ett nötskal.

Here she comes, there she goes, what she wants god only know

SKJUT MIG!


I can do what she can do so much better



Jag har varit vaken i åtta timmar, och av dom åtta timmarna har jag varit UTOMHUS i sex. fattar ni?! SEX timmar ute i friska luften vaaa. det var skönt för mina lungor. jag var till och med ute och gick med MORMOR. hon som altid vill ta bil överallt. resterande två timmar lärde Sören mig att laga köttbullar. det gick bra och dom blev skitgoda. så nu kan jag laga något mer än bara köttfärssås.

Sen märke jag en sak precis. hur jävla FALSKA äckelungar det finns i fristad & sparsörsområdet. jag säger elaka saker om folk hela tiden, men jag säger inte att en person är äcklig och falsk rakt igenom sen går och UMGÅS med den personen dagen efter som om ingenting har hänt. det är fjäsk, endast fjäsk. fy fan, jag blir kräkfärdig.

Call me anything you like, I'll call you something worse




Jag tyckte på något sätt att bilden och låten hörde ihop..

Nu tar jag med mig hunden och drar till mormor en sväng. gör mer nytta där än här. ORKAR inte SITTA hemma HELA dagarna.

It's okay, I can promise you that



HAHA, bläddrade genom kanalerna förra veckan och råkade fastna på en dokumentär om "fainting goats". jag skrattade så jag grät.. för mig själv.

Whenever I feel that your memory is breaking my heart, I just pretend I'm okay with it all



Jag vaknade klockan åtta imorse av att det plingade på dörren. sen somnade jag om och vaknade av att mamma terroriserade min telefon. ALDRIG kan jag få sova hur länge jag vill. jag tvingade mig ut i solen någon timme, men jag är ju för fan förtfarande lika blek så det kändes rätt meningslöst.

Snart kommer Mallebanan hit, sen kommer Wroodan. då blir det city för hela slanten, jaman. har inte käkat godis på LÄNGE, så det är väl på tiden. jag vill in till stan dock. jättemycket in till stan. what to do, what to do. just det, sen måste jag möta Linda också och lämna hennes saker. öööhm, ja.. så ser väl min dag ut i korta drag.