Where the white boys dance



Jag hade världens bästa dröm inatt. eller imorse. jag ville inte vakna, men bara för Gud hatar mig så vaknade jag precis när det var som bäst. tror jag måste genomföra min dröm i verkligheten någongång. på torsdag kanske...? we will see.

Som saaaagt. på torsdag blir det utgång och i helge hoppas jag på varberg. idag däremot ska jag först på kalas hos gretchen, sen drar jag, malin, aci och senko på bio i götet. My bloody valentine. 3D-glasögon och grejer. jag tror inte ni förstår hur taggad jag är. inte för filmens skull.. mest för godiset.

Do that shit if you want to

Lite brunare, lite fetare, MYCKET nöjdare.


You're 18 once in life



Jag har ett ställe i hela huset där min dator fungerar. eller, där internet fungerar på min bärbara. i min säng. hallå eller. det är ödet. jag ska ligga i min säng 24/7, så enkelt är det.

Jag tänkte på en sak innan när jag låg ute och solade. det BÄSTA som finns är att ligga i en jävligt skön solstol, lägga in massa bra ny musik på sin iPod, lägga sig så bekvämt det bara går, ha massa chips och dricka jämte sig, sätta på musiken på allra högsta volym så man inte hör ett skit vad som händer runt omkring och bara tänka på sig själv. vara egoistisk.. som jag kanske alltid är, men ändå. finns fan inget bättre.
Jag har lust att göra det nu, men det är ingen sol ute längre.

If you give me wings, and reason why

Min mamma tar dööööööööööd på mig. bokstavligt talat. jag ska söka så jävla mycket jobb nu, så jag får min jävla äckellön så jag kan flytta från det här jävla äckelhuset. sen ska jag säga upp kontakten med alla utan min lillasyster och dom i min släkt som jag tycker om.

You used to call me, just to say I love you baby

Nu har vi kommit hem från Varberg. det blev en liten roadtrip över dagen. eller nae, vi åkte ju faktiskt dit för att träffa Ted och Jacob, så helt lost var vi inte. vi drog och köpte cigg, satte oss på torget i SOLEN (!), väntade på pajkera, drog ner med dom till havet, käkade glass osv. efter nån timme drog dom, så vi gick och käkade pizza. kebab ska det vaaa, inget annat. sen gick vi ungefär 6 km. från stan till Trönninge. FY FAN, jag har ingen känsel i min lilltå längre. men det var mys.







Built to last

HAHA, jag kom på världens roligaste citat från igår:

- det är ödet..
- vad?
- det är chipspåsen som förde oss samman.






Try to make a move just to stay in the game



Jag hittade massa kort i min kamera från igår. vem tog dom? när togs dom? VART togs dom? inte den blekaste. kan lägga upp dom senare iallafall.

Om en timme går bilen till varberg. EN TIMME. jag luktar bränt bacon och håret är inte nådigt. men det blir mys.

Back on track

GISSA VEM SOM ÄR HEMMA IGEN?!?!?!?!?!

Jag fick som jag ville idag. jag fick min alkohol och jag fick mitt sällskap! jag hoppade av bussen i Frufällan och gick hem också. det tog 2 timmar.. om inte mer. jag hade taggat för att dova i förrådet, men jag hittade hemnyckeln så nu är jag hemma. första gången på 9 dagar. nu har jag förjävla ont i fötterna och benen. jag tänkte lägga mig i sängen och skicka sms.. sööööta sms. den här kvällen var jävligt bra! oohohoho, myspys. natti.

Please don't leave me

Jag har fortfarande inga bilder, shalala. störande som fan. vad är en blogg utan bilder liksom? absolut ingenting. jag tar igen det senare.. när jag får tillbaka min hemnyckel.. vilket aldrig kommer hända. gingri for life.

I helgen blir det utgång som fan! så ni vet.. jag behöver sällskap och alkohol, och var fixar man det bäst om inte på krogen? den som vet kan väl hojta lite.
Jag solade solarium idag, på tal om absolut ingenting. det var.. ångestframkallande. när det är så fint väder ute menar jag. men hellre steka 25 minuter i ett solarium än att pressa och pinas ute i 3 timmar. naaae, jag har ingenting viktigt att komma med ändå. förutom att i helgen ska jag ha kul, och supa bort mina problem. pyss!

We have to runaway

Jag saknar mitt spotify! för tillfället lyssnar jag på NRJ, och dom har spelat
Darin - Runaway typ 3 miljarder gånger på rad snart. inte okej. det är heller inte okej att min syster är på festival och sitter utanför sitt tält och solar samtidigt som hon dricker iskalla bärs. verkligen INTE okej. det borde ju varit jag. men på lördag drar vi ut. swing for the win. rimmar nästan lite.

Jag somnade en stund på soffan för en stund sen, och när jag vaknade var inte pappa och dom hemma. när jag gick till köket var det ett papper med en pil på, som pekade på fetinghögen med kakor.. så stod det "ta hur mycket du vill". jag sitter och vräker i mig samtidigt som jag försöker få hit malin. mission complete, nat. hon vägrar. jag får väl pallra mitt feta arsle dit bort istället. ni vet, här i Gingri är det GÅNGAVSTÅND mellan allt och alla. skitbra.

Into the sky

Jag har inga bilder på den här datorn, och jag har inte med min kamerasladd heller! det stör mig som fan.
Jag gick upp klockan 10 idag faktiskt. käkade lite, sen ficade jag mig och drog in till stan med pappas tjej. vi käkade, kollade runt lite osv osv. nu sitter jag i Gingri igen. fruktansvärd död håla. cigg har jag inga heller. måste dra mig ner mot Statoil snart. annars kan det gå illa.

Nu funderar jag på att dra till stan och träffa Aci och Malle. hmhmmhhmmh, funderare!

All we say is damn he's hot!



NU ÄR JAG PÅ G IGEN! har inte varit hemma sen vi kom hem från Smögen.. och jag är fortfarande inte. jag vill bara heeeeem! men min mamma är totalt sönderfuckad i huvudet, så det lär väl dröja ett tag. har inte ens lust att kalla henne mamma längre.. vi säger Catarina. det känns bättre.

Smögen var iallafall så JÄVLA bra. jag vill tillbaka så sjukt mycket. vi hade tur med vädret också. sol alla dagar, helt blå himmel.. nästan. krogen i Smögen var galen! jag tappade bort Wrood där inne, men jag hittade henne efter en stund och då kom hon till mig och skrek "CARRO DET ÄR 1300 PERSONER HÄR INNE!!!". haha, fyfan. det fanns fem dansgolv eller nått.. MINST, och vi dansade på alla ställen som gick; baren, bänkar, små betongblock och jag vetifan. det slog nog till och med Grand på studenten.. och då ska alla veta att Grand var en av de bästa kvällarna jag haft i hela mitt liv. kulkulkul.

Sen igår var jag och Malin en stund med Amar och Aci. tog farväl osv. Amar den jäveln ska till Bosnien i två månader. aja, han blir väl brun iallafall.. haha.

Nu orkar jag inte skriva mer. MEN JAG ÅTERKOMMER!

There's nothing I'm afraid of


Midsommar 2008, HAHA

Klockan 12 imorgon är vi påväg ner till Smögen. jag åker med killarna. 4 killar, och jag. inte alls utstött. det ska bli kuuuul faktiskt, jag klagar inte. dock hade jag velat åka med Malin.. som ska åka i en annan bil, men vafan.. vi ses ju tre timmar senare.

Det ska bli så jäääävla gött att komma bort från Borås en hel helg. jag skiter i om det regnar eller åskar eller vad fan det kommer göra. jag vill bort. med lite gött folk. massa gött folk, menade jag.

Idag var jag, Malin, Martin och Wrood i stan hela dagen och fixade allt tills imorgon. nu är ALLT klart. herregud, det känns som jag ska åka utomlands. det förklarar kanske hur längesen det var jag kom bort från Borås?

SMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖGEN SHALALALA!

Girls just wanna have fun

VET NI VAAAAAAD? jag, malin, wrood och grabbarna drar till smögen på fredag! jag är överlycklig.. minst sagt. ååååhååh, det ska bli så jävla kul. imorgon drar vi och fixar tält osv. haha, carro och malin i tält.

You never even tried

Jag tror vi var fullast & lyckligast i hela världen den 12 juni 2009.. eller jag VET!


I'm sittin' here wondering what he's thinking



Jag tror jag har fixat så vi drar till Liseberg imorgon. om bara Malinjäveln kunde svara i sin telefon någongång. men det är tydligen för svårt. nej, men hon har väl fullt upp med.. vad hon nu gör. jag har pratat med Wrood iallafall och hon och dom andra var nog på. woooh, jag har inte varit på Liseberg på aaaaaslänge. så jag hoppas fan det blir av nu. men jag vet hur det brukar bli.. mest bara massa snack, sen blir det inte av ändå. men men, jag kom iallafall med förslaget. då är det alla andra som är tråkiga, INTE jag.

Jag måste göra något idag med. kunde det inte varit torsdag.. eller fredag.. eller lördag. då kunde man dratt till krogen. jag har krog-abstinens.


It's my time to shine


Forever young, I want to be forever young




På torsdag drar antagligen jag och Malin ner till Varberg. sen på fredag kommer dom andra tjejerna ner och stannar tills på söndag. alltså blir det tre dagar och midsommar i Varberg det här året. jag har fattat det som att vädret ska bli ganska braa, så det blir perfa. jag vill bara bort från Borås nu. bort, bort, booooort. så jag längtar fan ihjäl mig tills vi ska dit. nu är jag ju 18 med, så jag kommer in på krogen där. jag har varit i Varberg vareeeenda sommar i 15 år, och det här är första gången jag kommer in på krogen. kul typ, mmmhm.

Idag däremot ska jag bara ta det lugnt. överdrivet lugnt. sitta hemma hela dagen och vräka i mig godis. ända sedan vi tog studenten känns det som jag inte har varit hemma alls. men det har jag, haha. idag blir det heeeeeldag hemma. iallafall nu.

Dreams for sale



Gissa vart jag och Malin var idag? ARBETSFÖRMEDLINGEN! haha, jag tror min framtid börjar se lite ljusare ut. tack för den va. sen gick vi runt som fan i stan, och senare träffade vi Amar så drog vi och käkade på Max. gott, jao.

Nu sitter jag här. funderar på vad jag ska göra resten av min arbetslösa sommar. haha, jag har ingenaning. det är bara ungefär.. 100 dagar kvar. sen är det kallt ute igen, och då måste jag ha något att göra. åka någonstans kanske? roadtrip hade varit kul. supa lite i Danmark som förra året. det var årets bästa helg om jag får säga det själv. en repris kanske. jag har inte den blekaste. jag ska inte planera den här sommaren. bara ta det som det kommer. leva livet. må förjävla bra och hålla mig borta från allt som toffla heter. orka problemen.

Men nuuuu, tacos & cigg.


Bildbomb

Okeeej, nu jävlar ska jag bomba med bilder!

Först från studenten, bästa dagen i HELA mitt liv;












Och sen bilder från idag när min gammelmorfar fyllde 80;





Resten kommer sen, för nu cepar min dator sönder!

So obvious



Klockan är 11.09. jag har på cepehög musik och taggar. jag måste fixa mig ASFORT nu verkligen, sen ska jag till Limmared. efter det (ikväll någongång) så ska jag lägga in alla kort från studenten!

För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!

Min student var så jävla bra. dagen och kvällen igår var så jävla underbar! så jävla jävla jäääävla bra. det var igår jag verkligen förstod hur mycket jag ÄLSKAR mina vänner. det var dom som gjorde min student till vad den var. jag kommer aldrig glömma 12 juni 2009.. ALDRIG! bilderna lägger jag upp lite senare.

Eftersom gårdagen bestod av ungefär 20-timmarsfylla, så tar jag det jävligt passivt idag. ska springa till bussen nu, sen se på The Uninvited med Amar och Malin.

Just give me that call



Balen kan ha varit en av de bästa dagarna i mitt liv. inte den bästa, men en av dom bästa. det var mysigt och asbra. det är kul att göra sig extra fin någongång. DÄREMOT var jag så jävla megabesviken på min frisyr. den var hemsk. men jag överlevde ändå.

Idag har det varit en braaa dag. har varit i Svenljunga hela dagen och fixat med flaket litegranna. myst lite med klassen. nu är allt klart iallafall. imorgon klockan 12 går vi ut på trappan.. i ÖSREGNET. men lite regn ska fan inte få förstöra min dag. det är MIN dag imorgon. min, min, min. studenten 2009.

Jag satt och tänkte på innan vad det är jag kommer sakna med varje person nu när vi slutar skolan;

Simon Schütte: jag kommer sakna att komma till skolan varje morgonen och skrika "HEEEJ SIMÅÅÅÅN!" medans han, varenda gång jag gör det, stirrar på mig som om jag vore dum i huvudet. och så kommer jag sakna när simon kommer med sina små kommentarer hela tiden.. "piss ooooff".

Anton Sjöblom: jag kommer sakna allt som har med Anton att göra. mest av allt kommer jag sakna att inte få gå ut till rökrutan med honom och sno hans tändare. jag kommer sakna att alltid dra av Antons hatt när han har en dålig hårdag. jag kommer sakna knytnäven som viftar, samtidigt som han säger "YEEES!".

Alexander Stefanovic: lilla Alexander. han har varit min bästa vän det här året.. efter Malin vill säga. jag kommer sakna att bli slagen av Aci på skoj. jag kommer sakna att försöka nypa honom i midjan, och hoppas på att jag får tag i lite fett! vilket jag aldrig får. jag kommer sakna dom stunderna när Malin får cepeutbrott på Aci och skriker i hela korridorerna.

Senko Bilic: det är först nu i trean som jag överhuvudtaget har börjat prata med Senko, fråga mig inte varför det har blivit så. nu när jag har lärt känna honom, så har jag förstått att han är en heeeelgo person och en skitbra kille. jag kommer sakna att glida runt i hans bil och hålla tummarna för att vi inte ska krocka när vi kör 200 km/h på en 70-väg (även fast jag vet att Senko kör jääättebra osv). jag kommer sakna att se honom i korridoren när han alltid går runt och pillar i sin lugg hela tiden, precis som jag gör.

Nadim Khan: Nadim, nooozrim, naazi.. kärt barn har många namn. jag har alltid kunnat prata med Nadim. om allt. roliga saker, allvarliga saker. han är en smart kille den där Nadim. man kan alltid räkna med honom. jag kommer sakna att få berätta om heeelt ointressanta saker som har hänt i mit liv, samtidigt som han sitter och lyssnar.. även fast det är helt menigslöst.

aaaaaait. jag får väl ta resten imorgon. nu är killarna i klassen avklarade iallafall! mina älsklingpajkar.
Ska upp om två timmar.. så GODNATT.

Somebody call 911, shawty is burning on that dancefloor



Jag vill göra mitt hår ljust igen. bara lite ljust.. inte sådär äckligt fjortisblondt. den tiden är förbi liksom. nu ska jag börja jobba och grejer. pappa säger att jag är vuxen. jag själv anser att jag är 18 år, inte vuxen, och fruktansvärt osäker på vad jag ska göra om tre månader när sommaren är slut. ett problem vi fixar då.

Nu har jag fixat precis allting inför balen imorgon, och nu kan jag bara sluta tänka på allt som ska göras. saker som jag har tänkt på i tre månader. jag har haft ångest VARENDA dag. hallå eller! men nu, nu är allt klart.
Klockan 11.00 ska jag vara hos frissan och fixa håret. klockan 13.00 hämtar mamma mig i stan och kör hem mig. sen blir det smink och en JÄVLA massa vin hemma! 15.30 åker jag hemifrån, först till min gammelmormor och visar hur jag ser ut, sen hem till Simon och hämtar honom. 16.30 ska vi vara hemma hos Anton och förferra. 17.45 går bilen till Grand, sen finns det ingen återvändo typ. så FRUKTANSVÄRT NERVÖS. men alla vet väl att alkohol lugnar nerverna en aning. mina nerver kommer vara coooool-lugna.

I think I've lost some kind of friend





Tanken var att jag skulle ta 9-bussen in till stan idag. vad är klockan nu? 13.35! men det är bara 4 timmar försent. jag hinner ändå. tar 14.30-bussen in till stan. solar, åker till knalleland, köper skor & tröja, fixar nagelskit till balen. jag är så jävla stressad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag ska gå själv i stan också. tråkigaste jag vet. men jag laddar min iPod nu så den inte dör och lämnar mig mitt i allt. I'm counting on it.

Ikväll drar jag och Jessica till papi. ska sova där för en gångs skull. imorgon åker jag med pappa samtidigt som han åker till jobbet, och SOLAR. fläckarna ska bort.. en gång för alla. sen har jag maaassa mer saker som ska fixas. jag ska fixa mina naglar och ALLT ska vara klart inför balen.. för sen på onsdag drar jag klockan 11 till min frisör, och 16.30 ska vi infinna oss hemma hos Anton. STREEEEESS.

Now baby I'm sure

MINA ÄSKLINGAR! klänningarna alltså.. stundent och bal. 3 & 5 dagar kvar. helt galet vad fort det har gått. lätt dom tre bästa åren i mitt liv.

Jag känner att jag har skrivit lite fööör många inlägg idag, och lagt in lite fööör många bilder.. så jag tar en paus nu. bloggen tar sakta men säkert över mitt liv.







Baby, I know sometimes it's gonna rain





Jag och Jessica har precis bakat kakor. mmmh, nästan bättre än godis. bara nästan. söndags-grejen typ. baka kakor. så jävla tråkigt har jag. och jag har fortfarande den där halva inlämningen kvar att göra. men jag orkar inte göra klart den. jag har sagt det i tre dagar nu, att jag ska göra klart den, men jag kommer alltid på något annat som måste göras. som nu tillexempel.. jag måste byta lakan i min säng, för min hund har varit äcklig och saggat ner hela täcket. från och med nu kommer dörren till mitt rum vara stängd när min hund är hemma. ni kanske borde anteckna det här..?


Cause I never leave my heart open

Haaapp. så igår var jag hemma hos mamsen i Säm. dött som vanligt. kollade en ganska bra film iallafall. minns inte vad den hette. den filmen med dom två från Titanic ni vet? den var braaa. sen kom Stina&co förbi en sväng, sen kollade jag på en cepefilm, sen somnade jag. intressant lördag. MHM.
Min söndag kommer bli ungefär lika tråkig. plug, plugg, pluuuuuugg.










I have never open my self like this, to bad your just using me hun

Jag har gått runt och bara väntat på att något hemskt ska hända inför balen! att jag ska få feting-finnen på näsan som kommer hemsöka mig på varenda kort som tas den kvällen, att jag ska bli för fet för att få på mig klänningen, att mitt hår ska bli helt fucked up eller vad fan som helst. inget av det jag skrev nu har hänt.. som tur är.
MEN VET NI VAD SOM HAR HÄNT? jag flagar sönder på det värsta stället som man kan flaga på! ni vet precis under halsen och precis över brösten. EXAKT det stället som min klänning inte täcker och det stället som alla kommer se. jag har lust att börja gråta. seriöst.

Jag sprang fort som fan in i duschen och skrubbade bort allt. ALLT. nu är jag likblek och fläckig. klockan 08.00 imorgon tar jag bussen in till stan och solar 50 minuter. förhoppningsvis blir det lite bättre. det är ju bal om TRE dagar. maaah.

All my lovers, my brothers, my sisters and my friends







 


Klassfesten igår var huuur bra som helst. jag insåg att jag saknar den klassen mer än vad jag trodde. alla har blivit så.. snälla och alla funkar ihop så jävla bra. till skillnad från min klass NU som är splittrad till tusen. det började iallafall hemma hos Pernilla vid åtta. sen droppade det in folk hela tiden, tills hela klassen var samlad. nästan hela iallafall. klockan 12 tog vi bussen in till stan och drog till Tonic en liten stund. ingen lång stund dock eftersom en viss person förstörde min kväll totalt!
Men annars var det HUR bra som helst, och vi gör om det någon mer gång.. okej?

You're yes then you're no



Jag kom till skolan 8.30 idag. sen hade jag rast till 13.00, FYRA OCH EN HALV TIMME! sen slutade vi efter tio minuter, men jag kom inte ifrån skolan förrens 15.30.

Slutsats: idag hade jag rast i sammanlagt 7 timmar. jag gjorde absolut INGENTING. jag och Almin gick runt, runt, ruuuunt i skolan. en perfekt sista dag. precis som en sista dag ska vara.

Och nu ringer halva klassen och frågar vart jag är. ingen fest utan CARROOO ju.

No one wants forever, I do



Idag återförenas 93C! det blir fint. tummen upp.


We kiss, we make up

Ibland är jag så jävla glad att Alexander Schulman finns. han får mig att skratta varenda dag. Mix megapol, onsdagar kl. 09:00. det är min heliga stund.


They try to copy my swagga

Nu ska jag hem till paaaaaapi. aka snusmumrik.




I'm on that next shit now



Min dag har varit skit. men jag kan inte vara deprimerad när jag ser den här bilden. HAAAHA. det var här jag sa: "ni säger väl ett, två tre innan ni tar kort?" precis just då tog han kort.


Looking at you makes it harder, cause I know you've found another



SP06K kommer vara med i tidningen imorgon. haaaha, av alla normala avgångsklasser på Bäckäng så valde dom just våran. våran retardklass. det känns bra i hjärtat. iallafall så står vi utanför skolan och stirrar upp mot himlen typ. helt meningslös bild. sen frågade han från BT vad vi hade för framtidsplaner. synd att jag var tvungen att ljuga ihop massa saker jag ska göra, för att inte se dum ut när alla andra vet vad dom ska göra efter skolan! JAG HAR INGEN JÄVLA ANING vad jag ska göra i höst. så det kommer också stå i tidningen.
"Caroline Eliasson, 18 år: jag ska söka frisörutbildning i Göteborg och skaffa körkort" HAHA, vilket skämt.

Nu ska jag vräka i mig mat och göra massa inlämningar. har fyra kvar, sen kan jag somna och veta att det är sommarlov om TVÅ dagar. eller nej, imorgon är våran sista skoldag. fyfaaaaan vad sjukt. sista dagen i skolan, sista dagen i rökrutan, sista dagen i trappuppgången. huuuuuuuuh, nostalgi. det har hänt mycket i den trappuppgången.. för att inte tala om rökrutan. jag ska fan bygga en egen rökruta här hemma.. en identiskt.

Mamma har köpt massa saker till mig i stan, men hon vägrar visa mig vaad. hon ska tydligen "vila" först. så vet ni vad jag passar på att göra då? rota lite i påsarna, se vad hon har köpt, sen se överrasknad ut när hon visar mig. heeheh, ond.

If anyone ask, I tell them we both just moved on

Huuuaua, jag klarar inte sånt här. jag har blivit en lipsill. och det är så JÄVLA jobbigt. jag vill inte ha det såhär. ibland sitter jag och undrar ifall du tänker samma sak? och hoppas på att du ska säga att du vill att allt ska vara som vanligt igen. typ NU. jag sitter och tänker så heeelt i onödan. den chansen är rätt liten. jaaaag viiiiiill inteee haaa deeeet såååhär! jag dör fan inombords.

Jag ska aldrig mer ta upp det här i bloggen igen! min blogg är en glad blogg.. ingen jävla hej-jag-är-deppig-läs-min-blogg-och-bli-deprimerad-du-med-blogg. from now on, happy faces.

Och nu vet alla, så anteckna.

I used to be a different person, but I have changed the game for you.

Cause I can't take this any longer



Det svider på min rygg! och på mina axlar, och på mina ben och ÖVERALLT. jag och Malin har plågat oss själva idag. för ja, det slutade med att jag drog dit och solade idag eftersom min gräsmatta var mer eller mindre ockuperad av andra. så vi låg och schtekte hemma hos Malle. vi låg ute onödigt länge! nu kan ingen av oss ligga normalt utan att vi skriker. helt illröda. ASHETT.

Nu sitter vi hemma hos mig iallafall. eller inte Malin. hon ligger i min säng och försöker sova. tror hon lyckades utan att skrapa upp ryggen. jag däremot väntar på att Paradise Hotel ska börja. jag fasar för att lägga mig i sängen för jag vet hur jääävla ont det kommer göra. uhuuua.
Annars har dagen varit överdrivet slö. tänkt en jävla massa på hur det kommer bli utan skolan. jättetomt. bara fyra riktiga skoldagar kvar. sen hela nästa vecka är vi ju för fan lediga. LEDIGA people. läskigt, oooh så läskigt.

Nobody will ever love you, for what you really are



Okeeej, klockan är 09.41 och jag är pigg som fan. nu ska jag bara ladda min iPod några minuter, sen är jag redo för SOL. eller nej, kleta in mig i babyolja ska jag göra också. herregud, det höll jag på att glömma. iPod, babyolja, SEN sol.

Och en till sak. jag låg och tänkte igår innan jag skulle somna. det är inte värt det. inte nånstans. jag är och har alltid varit rädd för att komma någon för nära. jag vet att det ALLTID slutar med att någon blir sårad. jag har sett det en miljon gånger. det händer alla!
Jag tänker inte försöka fixa det den här gången. att folk snackar är inte mitt problem. att folk ljuger ihop saker är heller inte mitt problem. det värsta jag vet är när man blir anklagad för någonting man inte har gjort. VÄRSTA jag vet. slicka röv får någonannan göra. jag gör inte sånt. jag är trött på det. jag saknar gamla Carro. ni vet, den där carro som alltid gick runt i korridorerna för ett halvår sedan. hon som inte brydde sig om någon eller något. hon som bara njöt av livet. hon som inte grät över någon. DEN carro.
Men det gör inte att jag inte kommer sakna dig. varje dag. jag orkar bara inte ta skiten mer. och jag vet att du inte gör det heller.