snor listor

Hittade en lista på saras blogg, och eftersom jag har tråkigt, så går det såhär :)

Vilen svordom använder du mest?
fan, helvete

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
04.15, pinsamt

Var köper du dina matvaror ifrån?
City, vad annars?! :)

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Vän, ingen tvekan

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
flera ton kläder

Har någon någonsin kallat dig lat?
mer än tre gånger om dagen typ.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
nope

Vilken CD ligger i din CD spelare just nu?
haha, det har jag inte kollat på flera månader

Vilken är världens bästa artist/band just nu?
kommer alltid tycka om brick and lace och dashboard confessional

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
japp, alldeles nyss!

När var senast någon stötte på dig?
Idag.

Använder du huvtröjor?
händer väl

Kan du vissla?
såklart :D

Vem var den senaste som ringde dig?
mamma, haha

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
jag tror inte, jag vet!

Vilket riktnummer befinner du dig i?
033

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
knalleland

Hur många syskon har du?
1

Är du blyg inför det motsatta könet?
nja, händer väl ibland ;D

Vilken film kan du alla replikerna till?
tummelisa och alladin HAHA

Äger du några band t-shirts?
nope, inte vad jag vet

När flög du senast?
Förra året.

Läser du för skojs skull?
nej, hatar att läsa

Diskar du din egen disk?
Räknas det att ställa in i diskmaskinen ?

Gråter du ofta?
Beror helt på.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
no way :P

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
jepp

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
bild, sitter bara där och glor.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
utséende

Gillar du din boendesituation?
ja, faktiskt :)

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7 timmar kanske, 8. 

Vilken är din favoritfrukt?
äpple.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej inte direkt :P

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
17, 29/12

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Bäst med det motsatta.

Gillar du senap?
NEJ.

Tycker du om att krama folk?
klart

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nej

kvinnokväll

Just nu vill jag bara att det ska bli fredag. varför? jo, för det första så ska vi lämna in våran allra sista inlämning i geografi, sen har vi ingenting mer att göra i skolan. kan inte bli så mycket skönare enligt mig. sen på kvällen ska alla vi "kvinnor" i klassen hem till lina. där blir det goda drinkar, sing star, fia med hutt och massa andra roliga saker kvällen till ära. det blir lite som en sista kväll tillsammans med gänget. inte för jag tror att detta kommer bli den sista, inte på låååååånga vägar. på tisdag ska vi hem till alexandra och bara kolla på film och mysa. det ska bli rooligt. nu har jag nått att se fram emot :)

Åtta dagar kvar till skolavslutningen nu!! endast 3 riktiga skoldagar, om ens det. SKÖNT!

Pusshaaj <3

image68

geografi

Sitter här och gör min geografi inlämning som ska vara inne på fredag. kände att det var på tiden att börja nu. bra går det iallafall, tro det eller ej.

På fredag ska alla vi tjejer hem till lina. ska bli för himla trevligt tycker jag minsan. jag ska ladda batterierna till min kamera nu, för den kommer gå på högvarv. minnen är aldrig fel. jag är glad att det är den, just den, klassen jag ska gå med i två år till :)

Jag är fortfarande besviken på en viss person, men jag har bestämt mig för att bara skita i allt som har med den personen att göra. bli nog bäst så! som tur är har jag ju tjejerna i SP1K och alla andra söta flickor :D

Nä, nu ska jag inte skriva mer om mina deprimerande problem! haha

Tror minsann att Grey´s har börjat nu..

Chiao


lina

Förövrigt har lina gjort hela min kväll. thank yoooooooou :D

jaha

Och så var det med min glada dag. kan säga att den inte längre är så värst glad. jag tänker inte berätta varför, för det är en lång historia. men man bli ju rätt så lagom besviken på folk!

Aja, huvudsaken är att jag har min kära malin <3 :D haha, utan henne är jag ingenting!

jippi :)

Nu har jag äntligen köpt allting jag behöver inför sommaren. eller aa, inte allt kanske.. men det nödvändigaste :)

Jag och malin stannade hemma från skolan idag igen. jag gick upp när min väckarklocka ringde, 04.45. och då vinglade jag fram till duschen och mådde inte alls bra. så jag gick upp till malin och sa att jag stannar nog hemma idag igen. malin, som inte heller mådde bra, stannade också hemma. det var skönt att ha lite sällskap, och inte vilket sällskap som helst, sjuklingsällskap! haha, sen pratade jag om alla saker jag ville ha i stan, nu när jag äntligen har fått pengar. så vi sa det att det är ju lika bra att åka in och köpa allting, så är det gjort sen. så vi tog bussen in till stan och handlade kläder och så. jag köpte två långa t-shirtar, en väska, ett par skor och lite andra småsaker. så nu är jag glaaaad :D

Efter vi hade varit i stan, åkte vi till vårdcentralen, för malin skulle kolla upp sin hosta som hon har haft i åtta veckor!! stackars malin.. hon fick ta blodprov och alla möjliga sorters tester. men hon överlevde iallafall. sen gick vi hela vägen hem till mig, få lite motion är aldrig fel. nu sitter jag här och mår huur dåligt som helst. skulle köpt strepsil halstabletter idag, men det fanns inte på apoteket :( men imorgon blir det nog skola iallafall, hoppas det! för jag orkar inte vara hemma mer nu. det är långtråkigt :D

Pusshaaj <3

feber

Nu sitter jag här med en sån däringa termometer i munnen, och det mina vänner händer kanske en gång om året. för jag blir aldrig sjuk. men jag antar att det var dags nu, haha :)

Snart kommer malin iallafall. trevligt med lite sällskap såhär på kvällen. vi ska plugga lite, sen blir det väl sängen tror jag. för jag är trött som jag vet inte vad! malin får skylla sig själv om hon inte är trött, är jag trött så går vi och lägger oss.

Finns inte min väska imorgon, börjar jag gråta.. på riktigt. men jag håller tummarna :D


Pusshaaj <3

För er som vill veta hade jag 37.8 så det är ingen fara. imorgon blir det skola då med andra ord.. och gymnastik, bläää. men jag ska bannemig vara med, sommar snart juuuu! :)


blä

Idag är jag hemma från skolan. jag har inte kunnat sova någonting på hela natten, och då menar jag värkligen att jag har varit vaken hela natten. för jag har haft så ont i halsen. har aldrig haft så här ont förut. därför sket jag i skolan idag. får hoppas att jag mår lite bättre imorgon!

Jag skulle gå ner till stan efter skolan idag, och köpt massa saker, men jag får väl ta det imorgon istället.

image65                   image67
             Väska, bianco                                                  Skor, bianco


Jag har gått och blivit kär i den väskan. precis som alexandra, haha. I like <3 den ska iallafall bli min imorgon! :)

Nä, nu ska jag göra ett försök att bli frisk. lägga mig i soffan med en stoor halsduk, ett varmt duntäcke, varm oboy och en bra film.

Pusshaaj <3

bra helg

Den här helgen har varit skööön. i fredags var jag med malin, så färgade vi mitt hår. just det, jag har ju redan skrivit om det. sen på lördagen iallafall, så åkte jag och min kära mor till göteborg. mamma fick för sig att vi skulle leta upp en ny affär som dom hade byggt i mölndal, innan vi åkte vidare till göteborg. det var tydligen sveriges största stadiumbutik. vi åkte runt, och letade och letade.. men vi hittade minsan ingen stadiumbutik. på vägen dit åkte vi förbi ett roligt område. där hette gatorna bland annat: kallblodsgatan, varmblodsgatan, fullblodsgatan, ridspögatan, skrittgatan, luktärtsgatan, korvgatan, och jag vet inte allt vad dom hette. skrattade gjorde jag iallafall. efter ett jävla tag ute på vägarna kom vi fram till stadium XXL som det faktiskt hette. och herre min skapare, det var den största affären jag någonsin sett. vi kom dit 11.36 och åkte därifrån 13.29. haha, på den långa tiden köpte jag ändå bara en bikini. sen fortsatte vi mot göteborg och allum.

När vi kom hem sen lite senare på kvällen berättade mamma att hon hade tagit grönt kort i golf. så jag frågade om vi kunde åka ut til golfbanan och slå några slag. och det gjorde vi minsan. jag kan ju inte påstå att varken mamma eller jag var särskilt bra, och ändå går mamma i golf (!!) det är ju förståeligt att jag inte är bra, eftersom jag bara har spelat minigolf, aldrig ens varit på en stor golfbana. men efter ett par timmar hade jag fått in svingen. haha, och då var det genast mycket roligare. efter vi hade spelat golf, åkte vi till affären, hyrde en film och köpte massa godis, och begav oss hemåt mot tv:n och sängen. härlig dag helt enkelt med perfekt väder :)

Nu är det geogrfi som ligger här och väntar på mig. känns jobbigt, inte alls roligt :/

Pusshaaj <3

malin är en bra sjuk jävel :)

Först av allt måste jag ju bara säga att BÄCKÄNG VANN! fotbollsturneringen idag alltså. ja, det kändes faktiskt bra på något sätt. jag menar, teknis hade ju faktiskt ett helt fotbollslag, som faktiskt spelar fotboll på fritiden. det hade däremot inte bäckäng. men det måste varit hejarklacken som hejade fram alla målen, för den klacken var inte att leka med :)

Efter skolan gick jag och malin och köpte hårfärg. hon köpte mörkbrun och jag köpte ljusa slingor. när vi kom hem bestämde vi att vi skulle börja färga mitt hår, för det skulle förmodligen ta längst tid. så jag satte på mig en såndäringa vit, ful mössa med hål i, och började plocka fram håret ur dom små hålen. efter ungefär 20 minuter hade jag tagit fram kanske 40 slingor och det fanns ungefär 200, så jag sket i mössan och körde med handskarna istället. okej, det kommer jag nog inte göra någon mer gång, för det ser hemskt ut. eller själva färgen blev väl bra, men placeringen av slingorna är dock lite värre, haha. jag får skylla på malin som visade vilka slingor jag skulle slinga. det hela slutade med att jag nu mera har en, eller flera skitblonda slingor i håret, medans dom andra inte ens syns. jag vill egentligen ha mörkt hår, men det känns så tråkigt nu i sommar. och lite förändring behöver vi alla :)

Efter färgningen fick malin nått sorts ryck, för ända sen dess.. och det mina vänner var klockan 4, så har hon skrattat konstant. ajo visst, det är väl kul att hon är glad och så, men det där var fan jobbigt. det hela blev ju inte bättre av att jag började skratta så jag grät, bara för att hon gjorde det. så nu har jag världens träningsverk i magen, tack så mycket kära du :D

Nu ska jag se på den nya serien på femman, robin hood. ska bli kul att se om den är bra eller inte.

Pusshaaj <3

Rött och vitt går aldrig ur en Bääääääckängit
Rött och vitt går aldrig ur en bäckängit
Vår skola Bäckäng stor och stark 
Vår skola de är en helig mark 
                          Å vi sjunger sången om och om igen!
                           

paddling i viskan

Ja, idag var det då "den stora dagen". idag skulle vi nämligen paddla i viskan. dagen började med att jag tog bussen in till stan och mötte alla personer i min klass. sedan begav vi oss till saltemads camping, för att prova flytvästar och så. när vi hade fixat allt skulle vi dela upp oss i grupper. det hade vi redan gjort för flera veckor sen, men det var massa som var sjuka idag, så vi fick göra om. egentligen skulle jag ju paddlat med jimmy och sara, men eftersom att ingen av dom var där, så fick jag paddla med viktor. det var roligt, eftersom vi inte brukar prata så mycket i skolan. sen satte vi oss i kanoten och började paddla. grejen var att jag satt längst fram, och det är där man tar i mest, så efter ett tag var jag heelt slut i mina armar. så då sa viktor att vi skulle byta plats. en riktig gentleman det där, haha. så vi bytte plats och så, och den som sitter längst bak, skulle tydligen fixa allt med styrningen.. vilket jag inte var så bra på! men efter att vi åkt in i X antal träd, så gick det bra. efter ett tag kom vi fram till viskastrandsgymnasiet, vilket jag inte tyckte var så speciellt roande. massa folk som stirrar på en.. det blev ju inte precis bättre av att vi efter ett tag stannar till utanför röda kvarn för att fika, och alla teknister går förbi. där sitter man blöt och sliten, kan knappast bli så mycket bättre. men så är det väl när man är ute på sjön, haha. dagen har iallafall varit rolig, men det är nog ingenting jag skulle gjort om, för mina armar svider :D

Pusshaaj <3

jessica

Nu pratar jag med jessica på msn. och både hon och jag ska med och paddla imorgon. men grejen är att vi har typ världens tråkigaste paddelkompisar. jessica ska paddla med lina och senko.. lina är inte tråkig på nått sätt, men hon ska kanske inte komma. så då får jessica paddle ensam med senko. och jag ska paddla ensam med jimmy. det kan nästan inte bli värre. förlåt jimmy, men det är sant! haha, så nu har vi kommit överens om att vi två ska paddla i en kanot tillsammans, jag och jessica. jag kan ju tänka mig hur den resan skulle sett ut, gapskratt ända in till stan. men det hade ju heelt klart varit den bästa båten av dom alla! så jag hoppas joel går med  på att vi får byta, för det hade varit såååå roligt, för jessica är min pudding ;D haha.

Pusshaaj <3

juste

Haha, glömde berätta att idag har mina kära klasskamrater, målat mig med whiteboardpenna i hela ansiktet.  allting började med att jag målade ett litet, pyttelitet streck på josefins kind, som inte ens syntes. sen gick jag runt så på alla, och målade streck med bleckpenna. haha, det var rätt kul faktiskt.. iallafall, sen gick jag fram och målade ett streck på emilias arm, och hon blev inte glad precis. så hon tog en svart whiteboard penna, och gick fram till daniel och viskade nått. men jag såg inte det, och rätt som det är kommer han fram och håller i mina armar, medans emilia målar svarta, lååånga streck i mitt ansikte. haha, jag skrev som en 5-åring, "SLUUUTA". sen sprang jag och anna till toaletten för att tvätta bort det, men då såg jag att det var sån whiteboardpenna, så jag kunde bara typ "putsa" bort det. tur för dig emilia!! haha. sen kom josse och rufsade till mig jättemycket i håret.. jag såg ut som ronja rövardotter! :)

Anton limmade mig i ansiktet också :/ alla i min klass har ett behov av att förstöra mitt utseende :D

mycket på en gång

Usch, nu sitter jag här med min naturkunskap. jag fattar ungefär 10% av det jag läser, så jag har lagt ner det här nu. det får gå som det går, annars är det bara göra omprov. nu för tiden blir jag överlycklig om jag får ett G, till och med om jag får ett G- (!) innan i högstadiet blev jag typ besviken för ett VG+. brukar ju vara tvärtom, att man höjer sina betyg. men inte i det här fallet. jag valde verkligen fel linje, men jag tror att om man bara lägger ner tid på det man gör, så går det :)

På torsdag är det äntligen dags att paddla. nu längtar jag nästan lite. vi har jobbat hela dagen i skolan med våra viskanprojekt. i min grupp är det jag, josefin, viktor, sara och jimmy. men jag säger som jessica, att den sista personen är inom parantes, hehe. det som är lite kiligt är att sara och jimmy ska vara borta på torsdag, så jag är kvar själv i våran kanot. men har jag tur så får jag paddla med jossan och viktor :D

Sen på fredag är det fotbollsmatcher på Borås arena. ännu en sak att se fram emot. problemet är att bäckäng ska ha rött på sig, och jag har inte ett enda rött klädesplagg. har rotat igenom båda min och jessicas gaderob, men inget rött så långt ögan når. jag har sprungit runt i stan som en galning efter en röd tröja eller nått sånt, men nej då.. mitt sista hopp nu är mamsen. haha, får slå henne en pling senare. tror inte jorden går under om jag inte har rött på mig, men vad gör man inte för underbara bäckäng? anton har lärt oss låten vi ska sjunga på fredag. jag kommer ihåg att den började med "halib.." sen kommer jag inte ihåg mer, förlåt anton :) haha

Nej, nu är det back to buisness.

Pusshaaj <3


hultan

Nu är det nästan heeelt bestämt, jag ska till HULTSFRED! gud, vad jag längtar.. det är helt sjukt! det ska bli så roligt :)

oh my goooood! :D

Jag och malin har börjat våra nyttiga, vääldigt nyttiga liv. har varit ute och sprungit en timme idag, plus att vi hade en timma idrott i skolan idag med. känner att det börjar kännas i benen. vi ska ut och springa varannan dag nu, fram till sommarlovet. jag tror det kommer gå bra faktiskt. bättre sent än aldrig som man brukar säga :)

En sak som är mindra bra, är att direkt efter vi hade varit ute och sprungit så ville vi ha något att äta. så vi åt 2 apelsiner var. det började bra tänker ni säkert nu.. men när jag hade ätit upp dom kom pappa hem med alldeles färska och goda tekakor. och en sån tackar man inte nej till. eller jo, malin gjorde det.. men inte jag. och till efterätt fick det bli ett glas cocacola. men det var dock mitt sista innan sommarlovet börjar. duktigt carro!

Imorgon ska alexandra ta bort sin tandställning. eftersom jag aldrig har sett henne utan, så tycker jag det ska bli för himla spänande. men jag tror hon kommer bli jättefin utan den. men det är hon redan ändå :) hehe, det jag ser fram mest emot är att jag ska få ta så många kort jag vill på henne, jippi. så nu ska jag ladda mina batterier till min kamera, för den kommer vara uppe ett bra tag imorgon :D

Pusshaaj <3

ångrar mig

Jag tar tillbaka vad jag sa om OC. det avsnittet är visst bra, jag hade glömt hur jädrans bra det var. sorgligt var det också, grät en hel del ska ni veta :) men nu är det inga mer avsnitt.. någonsin :/

OC

Idag är det allra sista avsnittet av OC. jag har redan sett det, men det var ett bra tag sen, så jag tänkte kolla på det idag igen. jag tycker inte slutet var sådär jättebra, men alla har olika smak. det är sorgligt att det inte kommer fortsätta, för det var min favoritserie. men det dyker väl upp någon ny. haha, nu för tiden är det väl Grey´s eller Desperate Housewifes. men men, slutet gott allting gott :)

Pusshaaj <3

söndag

Guud, det går verkligen inte förklara hur mycket jag hatar söndagar. det är då allt ska fixas inför måndagen. eller aa, jag har faktiskt inte så mycket att fixa.. tänkte att jag skulle föröka städa mitt rum lite, för det ser hemskt ut. sen blir det väl det gamla vanliga, måla naglarna, noppa ögonbrynen och så. haha, kul.. nu vet alla vad jag ska ägna min dag åt :)

Jag vaknade precis, och blev förvånad över att se att klockan var 13.12. jag trodde den var kanske 9 eller nått, men nej nej. så jag tänkte att jag ska försöka gå ut och springa lite sen, för annars kommer jag aldrig kunna somna ikväll. en runda runt sjön låter lite lockande faktiskt, så drar jag med mig linda också, haha. nu sitter jag iallafall här med en toast och en kopp te, mums! :D

Igår tillbringade jag dagen hemma. det behövdes, jag var skit trött. så trött har jag nog inte varit på länge faktiskt. satte på en film, som jag verkligen ville se klart. men när det hade gått en timma, kände jag att mina ögon svek mig, haha. så jag pausade filmen för att blunda lite. sen vaknade jag 4 timmar senare, och märkte att jag hade somnat. så jag stängde av och gick o la mig! på tal om det, jag drömde vääärldens sjukaste drömmar. haha, orkar inte förklara, men dom var hemska :P

Nej, nu måste jag komma igång här med allt som ska göras. jag ska städa, plugga geografi (jävla landinlämning!) hehe, och massa annat smått :)

Pusshaaj <3

varberg

Ja, nu är jag hemma från varberg.  måste säga att det har varit en himla bra helg. orkar inte berätta vad vi gjorde varje dag.. men party blev det iallafall. vädret sög däremot, men det blev alltid fint på kvällarna, vilket var en himla tur. måste påpeka att varbergare är trevligt folk.. det trodde jag faktiskt inte :)

Istället för att jag ska berätta allt, så kan ni gå in på 
http://carolineliasson.bilddagboken.se/ istället. där finns det massa bilder :D hehe

Nu ska jag gräva ner mig under täcket med en kopp varm choklad och en bra film. vilken vet jag inte än.. men det ger sig :) hehe

Pusshaaj <3

guuud så bra :)

Jag har precis hittat väärldens finaste ballad, iallafall enligt mig :)

och självklart måste jag vara så typisk och kopiera texten och klistra in.

Christina Aguilera - I turn to you


When I'm lost in the rain, in your eyes I know I'll find the light, To light my way.
And when I'm scared, and losing ground, when my world is going crazy, you can turn it all around.
And when I'm down you're there, pushing me to the top.
You're always there, giving me all you've got.

For a shield from the storm, for a friend, for a love, to keep me safe and warm, I turn to you.
For the strength to be strong, for the will to carry on, for everything you do, for everything that's true
I turn to you.

When I lose the will to win, I just reach for you and, I can reach the sky again.
I can do anything, cause your love is so amazing, cause your love inspires me.
And when I need a friend, you're always on my side, giving me faith, taking me through the night

For a shield from the storm, for a friend, for a love, to keep me safe and warm, i turn to you.
For the strength to be strong, for the will to carry on, For everything you do, for everything that's true
I turn to you.

For the arms to be my shelter, through all the rain, for truth that will never change, for someone to lean on.
For a heart I can rely on through anything, for that one who I can run to,

For a shield from the storm, for a friend, for a love, to keep me safe and warm
I turn to you
For the strength to be strong, for the will to carry on, for everything you do, for everything that's true
I turn to you.

hejpa

Nu ska vi åka om exakt sisådär 15 minuter. det känns bra, förutom att vädret suger!! men jag hoppas på att det är finare i varberg. jag sitter här och försöker fördriva tiden, medans malin springer runt hemma hos sig som en skållad råtta.. för det gör hon alltid. stressar sönder typ. mitt tips till henne är att gå upp en kvart tidigare kanske? haha

Nä, nu ska jag packa det sista!

Pusshaaj <3

långt, tråkigt inlägg :D

Det känns som att detta kommer bli ett väldigt långt, och väldigt ointressant inlägg.. men va fan, det är min blogg och jag skriver preciiiis vad jag vill :)

Den här skoldagen har varit mycket bra. finns ingen speciell anledning, men vi har varken haft många, eller speciellt ansträngande lektioner. det enda som kändes lite tråkigt var att jag åkte hemifrån klockan sju imorse (!!) och kom hem för en halvtimma sen typ. men men, jag överlever :D

Idag när jag, josse och sanna skulle gå upp till björkäng, för att ha naturkunskap, berättade jag om alla djur jag och linda har hittat under åren. haha, vi kom fram till att det var en hel bunta med djur. en skata, en igelkott, två näbbmöss, och jag vet inte allt. haha, härliga tider det där :)

När vi var framme vis björkäng, satte vi oss i sofforna där ute tillsammans med alla andra tjejer i min klass. så kom vi in på en viss person, fråga mig inte hur, iallafall.. han hade tydligen sagt nått "äckligt" till en av hans kompisar om alexandra. hennes kommentar till det var:
- jag kan dö, och låta min fitta ruttna innan det kommer hända!

Haha, att sådana ord kan komma
från den lilla söta tjejen, obegripligt :D

Imorgon är det äntligen dags. då åker jag och malin ner till varberg. ska bli så jädrans roligt. jennifer och dom andra tjejerna åkte ner idag, så vi ska träffa dom imorgon. det blir nog himla råååhligt, som jennifer brukar säga! haha

Sen nästa vecka ska vi ut och paddla i viskan med klassen. mindre roligt är att vi ska paddla förbi viskastrandsgymnasiet med flytvästar. haha, och jag antar att när vi har kommit så långt lär förmodligen alla i klassen vara dyngsura! det beror på att vi har vissa i klassen som tycker det är roligt att förstöra för andra :D haha. en sak som är ännu värre är att vi sedan ska paddla vidare, in i BORÅS! mitt i degen liksom.. klockan ett på dagen, ungefär då alla har matrast.. känns pyton! ;)

Och på fredag är det boråskampen. då möter alla skolor varandra i fotboll på borås arena. det ska bli roligt det med. hehe, jag och alexandra har sprungit runt i stan och lett efter röda kläder som två galningar.. eller aa, alexandra har letat åt mig. känns bra att ha en slav i vissa lägen! :D vi på bäckäng ska nämligen ha rött på oss, så att alla kan se att vi går på just bäckäng :)

Aja, nu ska jag packa!

Pusshaaj <3

läääängtar :D

På torsdag åker vi till Varberg. Jag längtar såå himla mycket :) det ska bli skitkul.. härligt folk, gott att dricka. bara hoppas att vädret är bra! hehe

Pusshaaj <3

idiot

Idag när jag och jennifer stog och väntade på bussen till Fristad, satte vi oss inne i busskuren och rökte, för det spöregnade ute.. som vanligt, så där kunde man inte stå! så kom det världens jävla tjurgubbe. först bara han ställde sig framför oss och glodde på oss. sen sa han:

- ni vet att man inte får röka här inne va? fan, nu får jag gå ut och ställa mig bara för att ni röker här inne!

Sen gick det en stund innan han sa:

- ni ser väl skylten?! det står: rökning förbjuden!
jag: aa, men vi är ju ändå utomhus!!
gubbe: jaha, nu går jag fan in och anmäller detta.

Sen gick han in till tidpunkten och anmällde det.. tror vi! så då kutade vi till videomix och köpte godis istället, haha :)

Vi hade nationella prov idag med. det gick bättre än vad jag trodde faktiskt, så det känns bra! hehe :D

Nä, nu ska jag lägga mig och vila en stund. skolan är väääldigt jobbig nu för tiden ;)

Pusshaaj <3

orkar inte!

Jag har inte skrivit på ett bra tag nu, har varken hunnit eller orkat.

Idag har det varit en dålig dag. den kan i princip inte bli så mycket värre, haha! det började med att mitt hår inte alls ville bli bra imorse, så det slutade med att jag hade sisådär 1 kg spray i håret. det blir ju inte bättre när man ska gå till bussen, och upptäcker att det spöregnar ute, och mitt paraply är för tillfället i elins skåp :/ sen hade vi lektion uppe på björkäng,och när den var slut skulle vi på cabaret, som var mycket bra! iallafall, vi skulle GÅ därifrån till sagateatern, och när vi har kommit halvvägs börjar det spöregna och hagla! då var det kuta som gällde, haha! efter cabaren gick jag, malin och jennifer till tant grön och fikade, alltid mysigt! efter vi hade fikat begav vi oss upp mot bäckäng, och en väldigt tråkig gympalektion. vi har börjat med utegympa nu, och tror ni inte det började ösregna en gång till ?! och nu menar jag verkligen ösregna! efter den lektionen såg alla ut som dränkta katter :) men som tur var slutade vi efter den lektionen. sen blev det sunhouse och en färd hemåt!

Nu sitter jag och väntar på malin. vi ska öva till nationella proven i matte som vi ska ha imorgon :/ fy fan! haha

Nu har jag fått skriva av mig litegranna. Pusshaaj <3