00.30

Kan inte sova. tänker bara på mitt förbannade hår hela tiden. jag vet seriöst inte vad jag ska göra med det. funderar på att färga det ljust igen. och jag är nästan heeeeelt säker på att jag ska göra det! när mina pengar kommer, eller rättare sagt när jag vill använda dom. alltså på fredag. det ska bli så jävla sköt att få bort den här färgen. grejen är typ att antingen så blir det oranget, eller så åker det av. håret kommer typ lossna. jag vill inte ens gå till skolan längre. för jag vet att folk kommenterar mitt hår. oscar kallade mig emo igår. jag känner honom knappt. och han menade det. det äär jag säker på. och blickarna i cafeterian var inte nådiga. PUSS PÅ MITT BLÅA HÅR :*

15.31

image130
För att jag saknar mitt gamla hår som fan!! :(

Ja, här sitter jag som sagt, och bara glor på mitt hår. jag vänjer mig lixom aldrig. går förbi en spegel och tänker "OH NEJ, vad har jag gjort? är det jag?" haha, typ sånt går runt i min skalle. och aa, det suger litegrann. tänkte att jag kan ju kanske färga om det i helgen, men eftersom mitt hår är så mörkt det bara kan bli, så går det inte färga det brunt! och jag vill ha det brunt. men det blåa kanske försvinner iallafall. för JA, mitt hår skiftar blått! blått, mina vänner. det är typ lika hemskt som det låter.

Jag såg fram litegrann emot att malin skulle komma hit nu. eftersom jag inte var i skolan idag så har jag bara varit hemma hela dagen. inte pratat med någon. så ringde malin och sa "jag kommer kanske till dig om en liten stund". WOHO, tänkte jag. men eftersom hon väckte mig när hon ringde, så lät jag väldigt trött. så hon åkte hem till sig, loggade in på msn och skrev "du lät så trött". haha, koooonstigt? du väckte mig :D

Så nu hoppas jag att jessica kommer hem snart. så jag kan dra med henne upp till city. jag är såååå sugen på godis! har inte ätit godis sen i.. hmm, fredags!! åh, tänk en choklad. en dark milk. åh åh ÅH! men jag ska dra med mig malin ner till orion imorgon efter engelskan och ta en bulle. alla som vill får följa med, haha. jag har dock en bra anledning till att gå ner dit. jag kan inte vara kvar i skolan nämligen. kan och kan, det kan jag väl. men sen om jag vill är en annan sak :)

Haha, förövrigt är vi med i tidningen idag. inte vi, men våran magnetsida. bilden på mig ser typ ut som "hej, jag är ett retard och jag kan hoppa!" men, vad ska man göra åt skiten? mo ha ha.

15.25

Och hur ska man summera helgen? ja, den har väl varit bra tycker jag. den har gått fort dock.

Fredags: dagen började med skola.. som vanligt. hade bara en lektion, och kollade på teater. teatern var dålig? jag fattade inte humorn, och jag var tvungen att stå ut med 100 småglin som skrattade åt de tråkigaste sakerna. vilket tillslut bara gjorde mig irriterad. så som sagt, den var inte bra på grund av alla småglin. sen tog jag en tidig buss hem, packade mina saker, och åkte hem till mamma. vi lagade mat, och kollade på film. sen gick vi och la oss.

Lördag: en lång jävla sovmorgon var vad jag förtjänade. sagt och gjort. sov till 13.00 tror jag? sen åt jag frukost, och efter det tänkte jag gå ut på en lång jävla promenad. tog på mig kläder och skor & allt såntdäringa, för att sedan vända mig om mot altanen, och se att det är is på HELA sjön. "äsch, det är säkert kallt, men jag går ut ändå" tänkte jag. gick ut genom dörren, men kom in lika fort igen. det var fööör kallt! istället tog jag med mig Busan upp till soffan, och kollade på film.

Senare på kvällen var det bowling som gällde. det var killarna mot tjejerna. 4 killar och 4 tjejer. haha, hur det gick/ hur jag såg ut, behöver vi inte prata om. killarna vann med sisådär 200 poäng. jag vann dock tjejernas omgång med 2 poäng över jessica! jag hade säkert vunnit med mer, om det inte hade varit så att vi hade publik. typ 10 asheta, killar som stod 3 meter bakom mig och kollade på varenda slag jag gjorde. PINSAMT, ja.. kul? JA. haha, iallafall.. när vi hade bowlat klart, åt vi, åkte hem till stina och emil, kollade på film & drog hem. det var typ lördagen.

Och idag har jag inte planerat en enda grej. ska städa mitt rum och måla naglarna. det är min söndag. woho.

och sen vill jag bara säga:
Anna, förlåt för att jag har varit som jag har varit. jag tror jag tar allting en gnutta för personligt. och sen överdriver jag nog en hel del också. och i stundens hetta säger jag elaka saker. saker som DU kanske tar personligt. sedan blir allting bara en hel röra.
Förlåt för allt iallafall.


17.00

Jag är inte säker på att du vet hur mycket dina ord sårar ibland? inte bara mig, utan även mina vänner. jag själv tänker inte ens försöka komma på i närheten lika fula ord som jag kan säga till dig. för det skulle inte spela någon roll. du skulle inte bry dig ändå. kanske just där problemet ligger? jag tänker heller inte försöka ta den här diskussionen med dig, för vi har redan haft den en gång. och kolla hur bra det funkade. vissa stunder är du min vän, andra känns det som om jag inte ens vet vem du är längre. jag är verkligen inte arg, jag är mest besviken.

Iallafall, detta ska inte bli ännu ett deppinlägg. för jag är glad. tro det eller ej, jag är glad. sitter här med mina makaroner och min falukorv, och tänker hur jävla bra jag har det egentligen. det är som jag och alexandra sa igår. att det finns folk som har det så mycket sämre.

Skolan idag var bra. malin har gjort bort sig ett antal gånger, och kallat folk för ord som "bitch, subba, slyna" osv. folk hon inte ens känner. men det var inte meningen.. eller? iallafall, stammisar som vi är drog vi, jag och malin, till Orion och köpte våran traditionella bulle.. bla bla bla, inget intressant har hänt idag när jag tänker efter. så jag vet inte varför jag ens skriver :D

18.59


Det här är tamefan julkänsla :)

- vad gör du?
- jag skriver H på mina grisar.
- och vaaarför skriver du H på dina grisar?
- för dom heter hå, hå.. holger.
- jaså?
- men varför skriver du S på den där fula getabocken?
- för den heter S, S, sigurd!

Idag var jag med alexandra!
vi gick till ica, och det var en oändlig resa ska jag tala om för er. det var jobbigt. haha, när vi väl kom fram köpte vi godis, och sedan begav vi oss tillbaka! sen satt vi mest och tjötade, innan jag tog bussen hem. jag hade glömt mitt fritidskort hemma :(

Känner inte för att blogga idag. därför skriver jag kortfattat typ.

19.51

Vill bara meddela för allmänheten att tangentbordsproblemet är löst. jag behövde bara byta batterier. det var allt som behövdes. två ynka batterier. här har jag suttit i tre dagar och inte kunnat skriva på mitt tangentbord. sen igår när jag "slängde" tangentbordet i golvet, la det sig upp och ner, och där fanns en lucka. jag öppnade och det var en batterigömma! så nu är det löst iallafall :)

Idag började jag med mitt nya iv-val. det var kul faktiskt. plus att min grupp är grymt skön! så det ska nog kunna funka. ska på massa roliga besök. först ska vi till två radiokanaler i borås, mix megapol & radio 7-härad. sen ska vi förhoppningsvis på en teve-inspelning.. bingolotto, eller poskodmiljonären. sen ska vi prata i skolradion. vilket betyder att våra ljuva röster kommer eka i kapprummet! HAHA, det kommer bli en.. hm, upplevelse? jag, elin och anna satt mest och skrattade hela lektionen. fick världens konstigaste talövning. för ja, vi ska lära oss tala! med öppen mun, och uttala bökstäver riktigt. det var kul. sen åkte jag med anna ner till stan, sen hem :)

Och nu mååååste jag verkligen öva på mitt prov. ett stort, fett, jävla samhällsprov! ouh.

JAG TÄNKER PÅ DIG! :'(

18.47



Vet inte riktigt vad man ska säga om bäckängfesten i fredags? den var bra och dålig på samma gång. var hos elin först och sminkade oss & förfestade osv. det var kul iallafall. sen tog vi bussen till bäckäng, där det var 100 miljoner tjejer och inte alls lika många killar. men det löste sig tillslut. hände iallafall en eller två roliga saker :) en underbar sak typ. mums på det :*

mitt tangentbord cepar sönder, så jag skriver sen :)

11.00


HAHA, vad hon skulle göra om ett monster kom :D

Jag ska ta halv ett bussen till skolan.
så just nu sitter jag mest och fördriver tid. den här morgonen har varit hemsk. vaknade 05.30, duschade, sminkade mig, satte upp håret. blev klar jättetidigt, la mig ner i sängen, blundade lite, somnade, och nu sitter jag här och fördriver tid som sagt. vaknade för en halvtimme, och försökte hinna med bussen, så jag skulle kunna redovisa min engelska idag! för ja, jag har grupparbetesredovisning. men jag somnade med blöt lugg, vilket innnebar att den stod rakt upp. alltså ingen buss. men men, jag tänkte gå på språket iallafall, kan inte få mer frånvaro därifrån :)


08.50

Sitter i datasalen nu uppe på björkäng. jag och malin gör absolut ingenting vettigt. har typ 10 minuter tidningsjournalistik, så jag sitter och lyssnar på "vinn adams pengar". försöker komma på svaren, men jag kommer bara på 4 av 10. haha, allmänbildad indeed. haha, oh nu kom låten
"adam, åh adam oh oh oh, han är kung i kanaleeeeeeen.."

Slutsnackat om det. idag ska jag hem till mamma. göran kommer hem från stockholm idag med, så vi skulle typ äta massa mat och hyra film osv. sen imorgon får jag skjuts av mamma till skolan. det händer inte ofta. och efter skolan ska jag hem till amanda! weho, hon har ju flyttat till stan nu med, så det ska bli roligt att se hur det ser ut där. sen var det flera 100 månader sen jag träffade henne, så det ska bli mysigt :)

Nä, nu ska vi nog dra till cafeterian och fika. eller äta rättare sagt. jävla fetton!

17.54


HAHA, jag typ dör lite. snyggheten är icke nådig.

- kommer du in på white room?
- OM JAG GÖR! jag kommer knappt ut!

Kom precis hem från skolan.
köpte med mig mcdonalds hem. det satt fint. och det emilia sa om att jag var "smal" lär hon få ta tillbaka på onsdag! mohah.

Väntar på att malin ska komma hem från jennie. för då ska jag med henne heeeem. det var inte igår. verkligen inte igår. typ 2 månader sen för att vara exakt. oh, just det.. bäckängfest på fredag. WOHO!

15.30

Och helt plötsligt blev jag skitledsen. kul att hela mitt liv kommer förstöras nu. för det är jag säker på att det kommer göra. och ALLTING allting är pappas fel. han gör mig alltid ledsen. det var bra ett tag, ett tag efter jag hade pratat med honom. men nu är allting som det var innan. han åker hemifrån klockan 6 på morgonen och kommer hem klockan 9 på kvällen. jag vet inte ens vad han gör mellan dom timmarna! man jobbar iallafall inte 16 timmar på en dag. han ljuger för mig dagligen, och gör saker som gör mig ledsen och besviken. innerst inne tycker jag om min pappa skitmycket, men jag saknar min mamma så jävla mycket på samma gång!

Var hos henne igår, bara jag och mamma. jessica var inte där, inte göran heller. och jag har saknat de tiderna hur mycket som helst. när man bara kan prata ut för en gångs skull. till skillnad från pappa. honom pratar jag med ungefär 2 minuter om dagen. om ens det. jag saknar min mamma jättemycket. jag klarar inte av att växa upp utan min mamma! jag har träffat henne typ 10 gånger på två år! det är sorgligt!! jag har ingen mamma att komma och prata ut hos. jag läser andra folks bloggar, tillexempel linas. hon berättar om hur hennes familj äter tillsammans varenda dag, skrattar och gör mysiga saker tillsammans. jag däremot minns inte ens när min familj åt samtidigt! inte ens när vi skrattade ihop. jag tänker på det och känner att tårarna är på väg. seriöst, allting var så jävla bra innan. när vi var små, när mamma och pappa var sams. det var den där thailandresan som förstörde ALLTING!

Nu ringde mamma mig iallafall och sa att hon hade bestämt att vi ska bo hos henne tills på fredag. hon gillar inte att jag och jessica är ensamma hemma dygnet runt, att ingen lagar mat åt oss, ja att vi alltid är ensamma och får göra allting själva helt enkelt. hennes första förslag var att jag skulle bo hos malin i stan, men det är ju inte ens malins lägenhet så det är inte så jävla lätt. jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.. att bo hemma hos mamma alltså. det kommer bli krångligt med att komma in till stan osv. hon bor ju nästan i ulricehamn. vilket innebär att jag får ta tåget in till resecentrum, för att sedan ta bussen därifrån in till stan, och sedan byta buss till bussen som går till bäckäng. jävligt komplicerat! plus att jag tycker skitsynd om pappa som kommer få bo ensam. jag vet inte varför, men jag har en dålig känsla i magen, att han kommer sälja huset nu när vi bor där, eller att han kommer göra någonting drastiskt. typ att han kommer tänka att han är en dålig pappa, och ta massa piller eller nått. jag vet att det inte skulle hända, men det är sådana tankar som går runt i huvudet just nu.

Jag klarar inte av det här mer. jag vet inte ens hur vi kommer fira jul. jag ser inte fram emot julafton alls längre. den kommer suga balle. allting suger nu för tiden. nu när jag är ledsen tänker jag bara på allt negativt. hur det är mellan mamma & pappa, vad som kommer hända den här veckan, allting som händer mellan mig och malin? jag vet inte, men det känns som om vi glider ifrån varandra. det är nu jag behöver dig som mest, och du ska veta att du betyder så jävla mycket! jag skiter i den här jävla pausen. det spelar ingen roll. ingen paus i världen behövs. det gör bara att vi glider ifrån varandra mer och mer. och det vill jag verkligen inte. jag tänker tillbaka på allt vi gjort tillsammans, och jag kan fan börja gråta. glädjetårar dock. det är nu jag behöver dig och alla andra som mest.

Seriöst, jävla deppinlägg. men jag orkar inte gråta över det här längre. men jag vet verkligen inte vad som kommer hända med mitt liv nu? jag vill inte att folk ska tycka synd om mig för det här. för då kommer jag bara bli ännu mer deprimerad. jag vill bara att allting ska vara som vanligt.

12.12


för jag har lyssnat igenom massa gamla låtar.

Som sagt, massa gamla låtar har jag hittat. oooh, jag har hittat en jääättebra. den har gått på repeat ett antal gånger vill jag lova. men den fanns inte på youtube så det sket sig rätt bra där. den lär gå på repeat ett tag till iallafall.

Idag är det farsdag. jag har köpt en present till pappa. men som vanligt är han inte hemma. därför kan han inte få den. har ingen större lust att ge den till honom heller. men va fan, nu har jag köpt den så jag måste.

Skola imorgon med. det ska väl bra.. kul. det brukar vara kul nu för tiden. jag har en liten sovmorgon också.

17.30

BÄCKÄNGTEVE!


16.33

Jag tror vi behöver en paus. jag VET att vi behöver en paus. det är inte bara jag som tycker det. andra folk säger detsamma. måååånga personer jag känner. alltså måste det ligga någonting i det? jag tycker det låter som en alldeles utmärkt ide. hatar när man kommer hem glad, och att vi sedan trycker ner varandras humör. det är iallafall jag trött på. dessutom är det nog rätt skönt. att vi kommer ifrån varandra lite. har tid, eller aa, tid och tid, men att vi kan umgås med andra personer vi inte "hunnit" umgås med.

Du betyder en jävla massa ska du veta, för du är min bästa vän!!!!!!
men nu känner jag att jag varken orkar eller vill hålla på så här.

Detta är vad jag tycker, och jag har inte bett om dina kommentarer eller förklaringar. att jag har fel och du har rätt. säger heller inte att jag har rätt och du fel. men som sagt. en lång jävla paus, det är vad jag behöver.

16.06

Kom till skolan idag lite sådär halvdepp. frös typ, och mitt hår var konstigt. man allting blev så jävla mycket bättre framåt slutet. hade naturkunskap först, då vi hade betygssnack. fick G++. lite glad man blev då, när man skulle haft ig egentligen? hade rast en liten stund, hade min spanings /slash/ säga hej rast.

Började engelskan runt tio. gjorde inte ett piss, eftersom jag inte hade papprena ens. dom ligger i malins skåp? annars är dom borta. alltså, ingenting gjort. jag och anna satte oss i cafeterian istället och bara pratade om allting vi inte har hunnit prata om. barbro kom fram till mig med 40 spänn. vilket slutade med att jag, anna och alexandra drog till tellus och åt. gick sedan vidare till Gina Tricot, där vi gjorde upptäckten: DET SNÖADE! underbart. mötte josse och emilia & sprang upp till bussen. men innan det skulle det visa sig att både jag och alexandra skulle halka. jag UTANFÖR MCDONALDS, och alexandra utanför jamjam! haha, det var kul.

Tog ett kort snösnack med jennie, HAHA, för att sedan ta bussen upp. jag mötte anton i cafeterian, och vi bestämde oss för att gå ut och ta årets första snöcigg. mysigt var det. lixom stå där ute när det snöa suuupergigantiska snöflingor. josse var med också. ÄNNU mysigare :) vi gick in igen & hade teckenspråk. harregud, längesen jag typ skratta så mycket? jag har fortfarande lite kramp i kinderna. efter skolan gick jag och anna och fikade, och nu är jag hemma igen. kul eller hur. jag är lycklig. precis så det ska kännas.


21.52

image129

Det är verkligen ingen ide att tråna efter någonting man inte kan få ändå. anna sa en jävligt bra grej idag, som faktiskt stämmer. en sak om mig. hon sa:
"carro, du gillar nog att vara lite sådär småkär, men sen när det blir allvarligt så drar du dig ur."

Jag tror som sagt det här är jävligt sant. jag tycker det är kul och alldeles underbart i början, men sen tröttnar jag och allting skiter sig? någonting som är ännu värre, är när man har någon som man tycker lite sådär extra mycket om, men som ignorerar en totalt? idag har jag gjort mig till åtlöje ett antal gånger. och jag vill inte ens veta vad personen ifråga tror om mig!
från och med nu skiter jag i dig! det är det bästa jag kan göra för mig själv. jag känner dig inte ens, och jag skriver som vi känt varandra i 10 år. därför verkar detta vara ett väldigt töntigt inlägg, men jag var tvungen att skriva av mig.

Förövrigt är jag jätteglad. förutom det att malin ska vara sjuk imorgon och jag ska få jobba med vårat grupparbete själv. hej lektionen då jag bara kommer sitta och inte göra ett piss, för att sedan göra allt hemma. som sagt, jag ÄR glad :) PUSS PÅ DET :*

14.11

image128

Hej SP06K. ja som ni kanske förstår så kom skolkortet idag. skolkatalogen har dock inte anlänt till skolan än. men det hoppas jag den gör snaaaart. jag vet inte, men jag tror detta har blivit det normalaste kortet på länge. förutom att jag ser ut som en enorm jätte. jag gillar det inte för det, men som sagt, det normalaste. min klass är snygg.

Har precis vräkt i mig två kladdkakor! fy fan, jag mår illa. funderar på att göra en alexandra och malin, inga sötsaker på ett par dagar, eller till och med veckor! jag håller mig till cigg istället? det borde nog vara bättre. iallafall viktmässigt! aaaaja, det löser sig. jag fick genast ett sug på att göra situps! haha, ska tvinga med jessica ut och gå sen. konstigt att jag alltid måste tvinga med folk ut och gå, eller springa etc. varför är ingen frivillig?

Veckan har varit onödig. jag har skolkat tre lektioner. det är över det normala. mina lärare hatar mig redan. jag gör det bara ännu värre. usch. nu ska jag dränka mina sorger i kladdkaka medans jag lyssnar på champagne supernova, som jag för övrigt ÄLSKAR!!

20.04

image127
det är ni som gör mina dagar :)

Humdidum, jag vet inte riktigt vart jag ska börja? det känns som att alla i min klass är deprimerade. eller inte deprimerade, mer arga & besvikna tror jag? det kan ha att göra med att folk inbillar sig saker! dom tror saker som inte stämmer. tillexempel att "hon är inte med mig just nu, därför gillar inte hon mig" eller "oh nej, hon sa en sak om mitt utseende, därför hatar hon mig". jag kände själv så en period i början av tvåan. men det stämde inte alls. jag hade bara fått för mig det, och utan att ens prata med personen i fråga, förutfattade jag massa meningar som inte stämde. inte överhuvudtaget. jag tror folk har sådana meningar om varandra just nu. när folk skriver att dom har mått dåligt i skolan, och jag inte har märkt det, känner jag mig som världens sämsta, och egoistiska vän! och jag vill inte vara den vännen som ingen kan komma och prata ut med!

Själv känner inte att jag har någonting jag vill få ut, för jag säger redan det mesta jag tycker, iallafall för tillfället. men jag tycker att fler personer ska "öppna upp sig", säga vad dom faktiskt tycker. för annars kommer det blir för mycket en dag, och allting kommer komma ut på en och samma gång! kanske till och med på en och samma person. jag brukar inte vara den mest ärligaste personen, för jag tror folk blir arga på mig om jag säger vad jag tycker. men jag släpper ut en del kommentarer lite då och då. sen får folk tolka dom hur de vill. jag menar egentligen inget illa, men det kan nog uppfattas så. jag kommer definitivt inte sluta med det. för håller jag det inom mig så kommer jag spricka en vacker dag och då kommer allting komma ut på de jag har närmast. vilket nästam är ännu värre. ni får se det som kritik eller något sådant. och nu menar jag inte att jag bara säger elaka saker, för det gör jag verkligen inte. men ärliga saker. jag tycker om alla i klassen som jag umgås med, precis lika mycket. det finns ingen jag tycker är mindra värd, eller som jag inte tycker om. för isåfall skulle jag inte umgås med dom. och dom jag inte tycker om, umgås jag inte med helt enkelt.

Så varför kan inte alla bara ta en dag och prata ut med varandra? lösa allting, säga allt de vill få sagt. jag vet inte om något jag har skrivit verkar egoistiskt eller elak mot någon, men jag har iallafall fått sagt det jag vill.

förlåt malin! för allt jag säger hela tiden. jag menar det inte. hoppas du vet det.

Och sen vill jag bara säga till anna. vi har ju inte slutat prata eller så, men jag saknar dig. jag saknar de tider vi hade i ettan. de tider då vi gjorde allting tillsammans! och jag hoppas verkligen det kan bli så en dag igen!
förlåt, jättemycket :(

14.25



Idag blev det minsan ingen skola. försov mig ett bra jävla tag. till klockan 12 rättare sagt. då vaknade jag och gick ner och vräkte i mig pepparkakor. typ någon sorts tröstätning. jag skulle ju inte få någon frånvaro den här veckan. och nu fick jag två lektioner! det sög lite smått. men jag gick ut och gick iallafall. kom hem för en liten stund sen. jag typ sprang ner till sjön och tillbaka. det tog bara 10 minuter, men det var jobbigt som fan. ska ut och gå när jessica kommer hem med, har jag tänk mig. sen imorgon ska jag och malin ut och springa. på elhjulspåret. det är rätt långt. typ 5 km. haha, jag ska försöka få henne att gå ett varv och springa ett varv. då blir det ju lixom en mil :)

Ja, jag har inget intressant att skriva nu för tiden. händer typ samma saker i mitt liv dag in och dag ut. aldrig nått nytt. faktiskt, det är rätt sorgligt. funderar på att skita i datorn ett tag nu med. eller nej, inte skita i den helt, men kanske bara sitta vid datorn 2 timmar om dagen. det var som jag och alex sa igår, att folk skriver inte till en på msn längre för man är inne typ 24/7. och det är inte kul längre. jag är trött på msn. och jag är trött på att folk man vill ska skriva, aldrig skriver!! det finns ta mig fan inget mer irriterande. aja, skit samma. jag har som sagt min positiva period nu :)

16.42

image126
haha, oh najs prilla du har där.

Det går inte beskriva gårdagen med bara ett ord. fy farao, det var den mest underbara kvällen på länge. eller aa, det var väl natten som blev roligast. haha! kvällen slutade med att vi fick en jävla massa nya bundisar. alltifrån 18-åringar till 45 åringar? kul var det iallafall. inte att tala om bussresan hem. fy fan, jag kommer leva på den resan ett bra jävla tag. haha, inte för att något speciellt hände, men det var kul folk lixom. folk jag aldrig trodde vi skulle prata med? alltså, kul.

Imorgon är det skola! woho. jag ser faktiskt fram emot det. nu orkar jag inte skriva mer! haha. skriver sen typ.

17.35

image124

JIPPI! mitt hår är bruuunt igen. eller nej, inte hela. men halva! och det känns för jävla bra måste jag säga. känns lite onödigt att jag köpte förg för 150:- om jag ändå skulle färga över det. men skit samma. nu är det brunt! WOHO

En annan sak som jag är jävligt glad över, är att festen som skulle vara här imorgon egentligen, nu har blivit flyttat till sandared. den blir av trots allt. fy fan, det ska bli rooooligt. jag är typ i extas. jag har inte varit ute på fleeera veckor. kul skare bli. mitt celibat-liv som jag levt i snart fyra veckor är över. underbart!

00.31

image123

Idag har jag färgat mitt hår. först färgade jag bara underhåret, det blev bra. sen skulle jag ge mig på att färga överhåret, ENSAM! ehm, ja jag kan säga som såhär. mitt hår är skitblont. typ som på den här bilden. här var det gult, men nu är det fan ännu gulare. och det gillar jag icke.

Lördagen sket sig. pappa skulle helt plötsligt sova hemma. sånt stör mig. han har sovit borta varje helg sen sommarlovet typ, men just denna helgen kan han inte vara borta? aja, hoppas på att det blir fest hos mig nästa eller nästnästa helg istället. på lördag ska vi förhoppningsvis vara hos en annan av mina vänninor. ja, trevligt ska det bli. tror det blir typ samma folk osm skulle kommit hit egentligen. och blir det så, så kommer det blir skitkul. det är en sak som är säker. en annan sak som är rätt säker, är att OM vi nu ska hem till denne mystiska person, som jag inte vågar nämna vid namn, eftersom allt inte är bestämt äm, så bor my loverboy i samma område. eh, det betyder bara en sak! fyllesamtal & fylleträffar. mysigt ska vi ha det! HAHAHA, yes indeed. sen hur mycket av det som händer får vi se!

Nu ska jag sörja mitt underbara hår :(