20.07


(I'm the one that loves you lately..)

Jag har en konstig känsla i magen. jag vet inte riktigt vad det är. det typ kicklas och jag ler konstant. haha, fråga mig inte vad det är, men jag är glad iallafall! det är väl huvudsaken. någon har sagt: du är väl kär?! men jag säger det igen, NEJ! för även om jag hade varit det, så hade jag inte haft en aning om i vem isåfall? haha, så naaej. och förresten så är jag inte personen som går och kärar ner mig i någon. så det så! jag är väl glad helt enkelt. that's it :)))

Skolan var bra. har skrattat som en jävla idiot. och nu börjar jag förstå varför "vissa" i klassen tycker jag och malin är jobbiga. jag hade själv inte tyckt det var kul att ha genomgång när några sitter och fnissar som två galningar nere i hörnet. okej, jag har skitkul, haha. men dom andra tycker jag synd om. nu ska jag bannemig skärpa mig! som om, muhah :D

Orkar inte skriva mer! eller joooo, juste!
MALIN FYLLER ÅR IMORGON!
GRATTIS MALIN <33333

Nu ska jag duuuuscha :)

Tjarå <3

19.12


Älskar, älskar, ääälskar den :)

Nu har det varit en sån där period när jag inte orkar skriva i bloggen överhuvudtaget. och det ursäktar jag för, haha. har helt enkelt haft fullt upp med skolan och allt sånt där. men nu är jag på G igen :)

Skolan började i onsdags, som alla kanske redan vet. första dagen var rätt skön, och torsdagen och fredagen med. men den här veckan har varit skit! börjar tidigt, slutar sent, ingen sovmorgon överhuvudtaget. det hela blir inte bättre av att lektionerna är långa som fan. idag tillexempel hade vi två timmar tidningsjournalistik, sen efter det hade vi två timmar sammhällskunskap. och jag måste säga att det går himla segt! men är man bara på rätt humör, så går det väl rätt fort.

Nu går malin i min klass. som alla nog vet vid det har laget. det är kul. skitkul. känns som dom här två åren kommer bli bra. och nu säger jag inte att ettan sög, eller något sådant. för det gjorde den icke! mina andra flickor är preciiiis lika bra. jag och malin har en liten hemlighet i skolan som bara vi vet. HAHA, det är en roolig hemlighet, och säger jag den skulle nog dom flesta utbrista i skratt och tårar. så jag låter bli. men det är kuuul :)

Nej, nu får det nog faktiskt räcka för den här gången. jag måste läsa 20 sidor i min tvenskabok nu, och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon i skolan! jag fasar verkligen för morgondagen. den är lååång, och tråkig.

Förövrigt har vi dom snyggaste, jävla ettorna som finns på våran skola. YUM!

Ciao <3


SETH COHAN



Jag säger som elin. varför kan inte alla vara som seth. herregud, det är så gulligt så jag tror jag svimmar. kan kolla på den här om och om och om igen! den är bra helt enkelt :)

02.45

Nu var det ett tag sen man hade tid att skriva nått här överhuvudtaget. är jävligt trött för tillfället, sov inte många timmar inatt. men jag vill ändå inte gå och lägga mig riktigt än, så jag får väl skylla mig själv?

Sitter och pratar med tobbe på msn. det var ett bra tag sen man varken pratade eller såg honom. inte sen skolavslutningen tror jag. så det är trevligt. men förövrigt händer inte mycket. ja, så nu vet väl i princip alla vad jag gör just nu. ingenting med andra ord.

Känner att det här blev ett riktigt onödigt inlägg. jag har kommit fram till att min blogg är väldigt "ytlig" eller vad man ska säga. haha, men jag är väl en ytlig person så..

AJA, GODNATT <3

19.05


(kommer aldrig sluta gilla den här.. )

Igår var det fest som gällde. och det var mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara. alla vi som var där, fick dock i oss lite fööör mycket av det goda. endel åkte hem för dom mådde så dåligt, medans resten av oss stannade kvar och fortsatte supa. haha, för dom som undrar vart vi var, så var vi på 18-års fest hemma hos en som heter Ville. mycket trevlig pajk det där.

Kvällen för mig och malin slutade som så att jag kunde knappt stå upp, och inte heller malin. så en viss Joakim fick leda oss hem.. heeela vägen hem. två gator är inte så fruktansvärt långt faktiskt. iallafall, så kom vi hem runt 03.30, och då var jag riktigt jävla trött. så jag däckade i köket på två stolar. men när jag vaknade imorse, så låg jag i soffan. och jag har verkligen ingenaning om hur det har gått till!? minnesluckor.. behöver jag säga nått mer :)

Aja, kul var det iallafall. och nu ska jag dricka flera liter vatten. yum?

Tjaaaarå <3

11.05

Gick upp såhär tidigt endast idag. det är en sak som är säker. trött är jag, trött som få. skulle diskutera en sak med jennifer och malin, vilket slutade med att jag sket i allt, haha. så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra idag. eftersom det inte blev göteborg så.. jag vill gå på bio. ciao bella för att vara exakt. sitta i en vaarm biosalong, med massa godis och cola, yum. någon som vill följa med mig? :)

Jag skulle som sagt till göteborg idag. var tänk att vi skulle ner några stycken och bara chilla. men när jag tänkte efter så är det inte värt det. tänk om det kommer värsta regnskuren, och vi sitter där ute. helt ensamma. haha, nä.. då är jag hellre hemma. tänkte att jag ska dra med klasstjejerna på bio. om nu inte malin och jennifer ångrar sig, vilket är osannolikt :D

Imorgon får jag måla själv. det känns.. ehm, surt? ingen att prata med på hela dagen. den enda positiva saken är väl att jag tjänar dubbelt så mycket pengar. men lixom, pengar har jag gott om just nu. haha, my cashflow is nice. muhah. äsch, jag tror det löser sig, jag har inget emot att måla ensam. och om malin inte vill, så kan jag icke tvinga henne. hade dock varit roligare om lille malin var där :)

Nu ska jag soooova.

Ciao <3

04.15

Jippi, jag ska upp om 5 timmar! seriöst, vad är det för jävla liv man har om man sitter uppe till klockan 05.00 varenda dag? jag är inte ett dugg trött, men jag ska iallafall försöka sova lite nu. så jag slipper gå runt med stora, svarta påsar under ögonen imorgon. måste ju tänka på människorna i min omgivning också. vill ju inte skrämma skiten ur dom precis :)

Läste precis att det ska komma meteoriter till jorden idag. och man skulle kolla ut runt gryningen. då hade man som mest chans att se dom. så jag ska kolla lite på dom innan jag somnar tänkte jag. sist det var sånt meteoritfall, då var jag tre år. så jag får ju lixom passa på :D

Så nu säger jag godnatt för idag! <3

01.25

Ännu en natt framför datorn. eller aa, iallafall 20 minuter. jag håller nämligen på att kolla på en bra film. eller nej, ska jag vara ärlig så suger den järnet! handlar om övernaturligt stora anakondor. enda anledningen till att jag överhuvudtaget kollar på den, är att huvudpersonen är dööösnygg. att hans tröja är genomblöt så gott som hela filmen gör heller ingenting, haha!

Imorgon ska jag upp klockan 9.00. hur fan ska jag orka? malin kommer hit runt tio, sen åker vi kanske 10.30. vi ska nämligen måla imorgon. jippeeey? blä, hoppas fan det blir fint väder, och hoppas fan vi får våra pengar snart, så vi kan åka till göteborg och shoppa ALLT :)

Nu ska jag se klart filmen!

Puuuuuuuuuss <3

TEST

Jag gjorde precis ett test. vilken kändis passar dig bäst. gissa vem jag passade bäst ihop med? David Helenius! från Hey Baberiba. hade jag själv fått bestämma skulle jag valt Alexander Skarsgård. men jag slösade för mycket pengar för honom tydligen. haha, yeah right :)

Iallafall.. gör testet här
.

21.00



Hur ska man beskriva min helg?
hmm.. om jag skulle få beskriva den med ett ord skulle det nog vara: annorlunda. och anledningen till det, är att jag och mina kompanjoner har inte festat dom här dagarna. inte nått! men jag har förstått nu, att man behöver inte vara ute precis varenda helg och supa sig redlöst full. man kan ha kul ändå. och förresten blir det mycket roligare om man bara är ute någongång ibland.

Iallafall.. igår var jag med malin. när hon kom hit, hade hon med sig en äppelpaj och en rabarberpaj som hennes mamma hade skickat med, haha. dom satt veeerkligen inte fel. så gick det med dom två kilona jag fick för mig att jag hade gått ner. på kvällen drog vi till city och köpte hårfärg. jag köpte ljusa slingor, och malin köpte mörkbrun färg. vi kom hem, la oss framför teven, då jag helt plötsligt kom på att jag var väääldigt sugen på godis. men eftersom det var åskoväder ute, så kände jag inte alls för att gå ut. men efter många om och men tog vi cykeln och cyklade upp. när vi var halvägs kom det världens jätteblixt, så vi vände tillbaka! men när vi hade gått 5 minuter, var jag så godisugen, så vi vände, cyklade fort som fan upp till city, köpte det vi skulle, sen hem igen.

Kvällen slutade med att vi färgade håret. klockan var TVÅ på natten dock. men vad gör man inte lixom? sen somnade vi i varsin soffa. ja, kvällen blev bra, utan alkohol :)

Pappa kom inte hem varken igår eller idag, så jag fortsätter min "ensamma period". trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag vill att pappa ska komma hem. iallafall en dag eller nått, haha :D

Nu ska jag dra till city och köpa godis.

Puss påre <3

14.36



Nu är jag inne på min tredje vecka då jag är ensam hemma. måste erkänna att det har gått bra, faktiskt. det trodde jag aldrig. den enda saken som är lite negativ, är väl att jag inte har någon som helst mat kvar. haha, jag har svultit mig själv i tre dagar nu. men jag tror min kropp har vant sig, för jag är inte hungrig nu för tiden. skulle ju kunna släpa mig upp till city och köpa mat. men det regnar och åskar ute, så nej tack.

Pappa kommer hem idag iallafall, så jag ska gå ner och städa lite snart tänkte jag. jag skiter i att städa övervåningen, för pappa är aldrig här uppe ändå, muhah. fyra rum mindre, wihoo. men där nere ser det ut som fan. jag hatar att städa, jag hatar det verkligen! men jag gör vad som måste göras :)

Senare idag ska jag vara med malin. vet inte riktigt om hon kommer hit, eller om jag ska till henne. vi höll på att prata om det på msn, men vipps så började det åska och hon loggade ut fort som fan. hahaha, så vi får se hur det blir! vet inte vad vi ska göra.. men jag vill på fest, fest, fest. mjooo, det hade suttit fint nu, eller vad säger ni? :D

Nä, nu blir det städning. fy faaaaaan. bara hålla tummarna att jag överlever :(

CIAO <3

03.40

Jag misslyckades även denna gång. kan inte lägga mig tidigt helt enkelt :)

02.10


(it tooked you to long to call me back, and i wont just forget that..)

Nu sitter jag här mitt i natten, som vanligt framför datorn. den där saken jag nämnde om att vrida tillbaka dygnet, har inte börjat bra för min del. lixom, jag kan inte bara vända tillbaka det för fort. måste börja med en timma om dagen, haha. så idag är mitt mål att vara i sängen klockan 03.00.. senast! får se hur bra det går.

Nu har jag sagt typ tre dagar i rad att jag och malin ska måla klart dom sista brädorna ute hos joakim. men grejen är att det har varit fult väder varenda dag, så vi har inte kunnat göra det. men nu är det bestämt att vi gör det på måndag istället. då ska det bli skiiinande sol. och vi får inga pengar förrens alla brädor är målade. så jag vill bara måla klart alla så fort som möjligt. money money money..

Pratade med amanda idag. vi bestämde att vi ska träffas någondag nu snart och fika. ska bli skeeetskoj, för det var verkligen längesen nu. kommer knappt ihåg hur hon ser ut! eller jo, det gör jag faktiskt. iallafall, så det ska bli roligt. saknar henne som bara den :)

Har verkligen inget vettigt att skriva om idag. kan nämna en sak, så har jag det gjort. jag och malin ska färga håret imorgon. malin ska hjälpa mig att göra ljusa slingor. förhoppningsvis blir det bra den här gången. kan ju hända att jag ser ut som ett ljushuvud efteråt, men det går att fixa :D

Nu ska jag gå ner och göra te. mums, det är malin som har fått mig att dricka te. har inbillat mig att det är nyttigt, men grejen är att jag lägger i FEM sockerbitar :/

GODNATT <3

MHM


Jag har verkligen ingenaning varför jag gillar den här låten.
Men på nått konstigt sätt, så gör jag det :)

Jag har kommit fram till att jag måste verkligen vända tillbaka dygnet. det här sommarlovet har jag vänt på dygnet totalt. har gått och lagt mig runt 4-5 varje dag, och eftersom jag lägger mig så sent, resulterar det i att jag även går upp sent. har en aning om hur det kommer gå nu när skolan börjar om två veckor!
helt sjukt, går inte fatta att vi faktiskt börjar skolan om två veckor. det här sommarlovet har gått så jävla fort. ändå har jag inte hunnit med allt jag vill göra. har t.ex inte ens varit på liseberg än! och då är det katastrof. men jag har bestämt att det får bli nu inom den närmsta veckan, nu när wrood kommer hem och allt! längesen man såg den krabaten. hon är säkert helt cepebrun nu. alla är bruna nu för tiden tycker jag.. haha :D

Nu har jag gjort min vardagliga rutin. med andra ord, jag har kollat på Jay Leno show. överraskande nog så var det faktiskt roligt idag, tro det eller ej! men men, känner att jag bara skriver för att jag känner mig tvungen nu. har inget intressant att skriva ändå.

Nu ska jag gå ner och kolla på en film som började på femman precis. den verkade bra tror jag, haha :)

Tjarå <3

UPTOWN GIRLS


(Everything has an ending. But in life, every ending is just the beginning.)

Har precis kollat på Uptown Girls. herregud, detta är den 9:de gången jag ser den, och jag gråter preciis lika mycket varenda gång. säger bara:
 Ni som inte har sett den, se den!!
 
Speciellt malin, hon skulle äääälskat den :)

Nu ska jag se på den en gång till bara för det :D

Ciao <3

död?

Seriöst, jag börjar bli lite rädd för mig själv nu. jag har drömt typ fyra nätter i rad att jag, eller någon jag känner dör. inatt t.ex drömde jag tre drömmar. i en dröm kom det fram en person till mig och tvingade mig att döda en av mina bästa vänner, sen gå ut genom en röd dörr. så jag dödade malin, vilket jag verkligen inte ville! sen kollade jag bakåt och hon låg helt sönderstyckad, i mitt kök! sen när jag gick ut genom dörren, andades jag in en giftig gas som gjorde att jag också dog. man kände typ hur det stack i lungorna, och det var helt sjukt!! sen har det hållt på så nu ett bra jävla tag. har vaknat varje natt av att mitt hjärta slår i 180, och det känns som jag bara vill skrika allt jag kan.
haha, helt jävla sjukt jaopp :)

Idag skulle vi målat som sagt. men vädret tilltalar mig inte så värst mycket. så vi ska åka ut tidigt imorgon eller nått sånt. vill bara bli klar med alla jävla brädor! dom tar dör på mig.

Nu ska jag sysselsätta mig. ska gå över till linda och fråga om hon vill färga mitt hår eller nått liknande :D

Tjarå <3

HAHA

HAHA, den här länken vill jag "ge" till malin :)
TA ÅT DIG MALIN.. som fan!

http://malin.youaremyfriend.com/

http://malin.justgotowned.com/

Puss påre <3 :)

02.00


(för att jag äääälskar den här låten, jaopp!)

Nu har jag legat framför teven hela kvällen, och jag måste säga att det känns inte bra! jag är en sån person som inte bara kan ligga helt tyst och kolla på teve en hel kväll, för då blir jag helt sjukt rastlös. jag måste iallafall ha någon att prata med, och eftersom jag är ensam hemma nu, som så många andra kvällar förut, så har jag absolut ingen att prata med. herregud, inte ens busan är hemma. för dom som undrar, så är det min hund, miwhwih. så om jag ska sammanfatta den här kvällen med ett ord, så måste det bli: ensamt! tror jag sammanfattar den bättre med två ord: tråkig och ensam :)

Har legat och kollat på Jay Leno show nu iallafall. jag tycker inte det är så speciellt bra, men jag har fått det som en vana att alltid sätta på teven klockan 00.35, när det börjar. haha, men även om jag inte gillar det speciellt mycket, skrattar jag alltid ett antal gånger under programets gång :D

Imorgon ska jag och malin måla klart dom sista brädorna till huset pappa håller på att bygga. det är inte så mycket kvar nu. vi har räknat ut att det kanske tar 3-4 timmar eller nått. jag är nöjd sålänge jag får mina pengar, och sålänge det inte regnar! jag vill inte att det ska bli sol längre, eftersom jag har bränt mitt ansikte som in i bomben. kan fan inte ens le längre. haha :D

Sen undrar jag en liten sak. hur kommer det sig att ingen uppdaterar sina bloggar längre? jag har nog iallafall 10 stycken jag brukar läsa varje dag. men nu verkar det som alla har gått och dött eller nått. skärpning tycker jag minsan :)

, nu ska jag gå och lägga mig i tid för en gångs skull!

Godnatt, tjaaarå <3

18.23

Om mina beräkningar stämmer, så var det fyra dagar sedan jag uppdaterade min blogg. känns som en hel evighet måste jag säga. men nu är jag på G igen, muhah :D

Anledningen till att jag inte har uppdaterat, är att jag och malin har målat. vi har målat som aldrig förr! vad har vi målat? jo, närmare 160 brädor och 160 lister. jag tror jag kan säga med säkerhet, att det är dom värsta tre dagarna i mitt liv. jag vill varken se, eller känna lukten av målar färg igen.. någonsin! men dessvärre har jag turen att få måla några timmar imorgon också. men då är det sista dagen som tur är! har bara 60 lister kvar att måla. sen är pengarna mina! jag måste säga att det har varit lättförtjänta pengar. och att man har fått en liten solbränna på köpet skadar väl ingen?

Nu skrev malin till mig på msn att hon har fått en kattunge. jag gillar inte katter, inte överhuvudtaget. men kattungar är söta, dom klarar jag av! så jag får väl dra dit någondag och checka läget :)

Nu ska jag duscha och lite så :)

TJARÅ <3

Klipp från heroes


(HIRO NAKAMURA ÄR SÖT :D)

Seriööööööst, jag tror jag dör.
Det räcker med att kolla på det här och man blir fast typ :)
KOOOOOOOLLA PÅ SERIEN!

23.10


(Lifestyle of the rich and the famous)

 Nu sitter jag och malin här efter att ha kollat på Heroes två dagar i rad. måste säga att det är den bästa serien jag har sett på länge. inte bättre än OC och dom serierna såklart, men jag kan rekomendera den! haha, nu låter jag som en sån där viktigpetter, muhah. men bra var den iallafall.
vi har kollat 17 avsnitt (!!) och nu har vi inga kvar att kolla på. jag hoppas malin får skivor med nya avsnitt snart. man kan nog säga att jag har blivit besatt av den serien.. jaopp det kan man. BAAAAH, ge mig mera Heroes :D

Som ni kanske förstår har alltså min och malins dag spenderats framför teven. var ute ungefär 3 minuter när vi skulle hem till mig. gick ut, och in från bilen typ, haha. sorgligt men sant dock! men imorgon, då blir det andra bullar. det räckte inte med att måla tre dagar hemma hos mamma.. tre hemska dagar förövrigt, utan nu ska jag och malin hjälpa pappa och måla imorgon och på söndag. men eftersom det är pengar inblandat så gör jag det så gärna. och det ska blir sol imorgon, maaassa sol! så jag ska måla i min bikini. kan det bli myyyyywsigare?! haha, noepp. inte enligt mig :)

Eftersom vi ska upp halv nio imorgon, så ska vi nog gå och lägga oss rätt så tidigt idag. men jag känner på mig att vi kommer lägga oss sent ändå. för jag ska bannemig se Jay Leno show! missar jag det får jag ångest. haha, och eftersom det inte börjar förrens 00.45 så får jag vänta ett tag till.

Nä, nu ska jag faktiskt bege mig ner mot duschen. lämna malin här uppe ensam, hon har ont i magen, så hon kan ändå inte röra sig, spooookey :o

TJARÅ <3

NYKTERT


(Sum 41 - noots.. yum)

 Nu har vi nyktrat till allihopa. jag och malin sitter här på varsin dator.. ja tro det eller ej, men malin tog med sin bärbara dator hit för att överleva natten. jennifer har somnat för längesen, hon ska nämligen åka till sin sommarskola imorgon. stackars jennifer! jag och malin ska snart ner och laga falukorv. det ska bli jävligt gott måste jag säga. börjar bli riktigt hungrig, haha.

Imorgon ska vi in till stan och kolla på salem. ska ringa anna och dom och fråga dom ska med. eller aa, vet redan att dom ska in till stan, så det är väl bara ringa och bestämma en plats. sen ska vi träffa sjöbos också, det var lääängesen :)

Nä, nu måste jag ha mat. ska städa litegranna med. blä, hatare! men men, ska tvinga malin att hjälpa mig imorgon, så slipper jag göra allt ensam. hon är min slav, muahaha!

TJARÅ <3

hahahahhaha

Nu sitter vi här jag jennier och m,alin,. vi har drucvkit massa rödvin och grajjaer, så nu är jag myckt glasdare igen! jag tycker det var bra att jennifer och amlin kom, för nu är jag it lika sur på personen längre :) thank goooooood for the girls :)

nu ska vi gå ner och försöka klunka i oss lite rödvin utan att spy typ :D

förresten tycker tobias ceder att jag är smart när jag har druckit :)

pusshej<3

bra igen

nu är allt så jävla bra igen.. förlåt för allt klag! allt löste sig genom att jennifer och malin kom hit och gjorde mig sällskap ;D

alla måste vi klaga ibland

(tänk om..)

Fy fan,
jag kommer inte ihåg när jag var på sånt här humör senast. jag måste verkligen ändra på hur jag är, och hur jag beteer mig. för jag har mina aningar om att jag är precis likadan som en annan viss person är. som jag nämnde i det tidigare inlägget. jag ska bli perfekt. ska inte bli sur över minsta lilla. jag ska vara snäll, inte tappa humöret för ingenting. min stubin kommer vara 5 meter lång! till skillnad från vissa, som bara har en stubin på ungefär 1 milimeter.. om ens det!

Det går verkligen inte förklara hur mycket jag hatar en viss person just nu. förlåt mig, men bläääääää! det är ungefär det enda jag har att säga.

Dubbelmoral, något jag hatar som fan! jag vet att jag kanske inte alltid är jättesnäll och allt det där, men det här tar fan priset. usch usch usch, jag kan spy på dig just nu :(

Jag ska dra iväg nu, ska supa mig riktigt jävla redlöst full. har inte planerat att komma hem inatt.

Måste bara poängtera att jag låter som ett jävla emo-barn just nu, som ska skära sig när som helst. men nej.. jag är bara på riktigt dåligt humör! det är allt. sen vad folk tycker och inte, det bryr jag mig inte om!
Men nu har jag iallafall fått skriva av mig, tack och lov :)

BAAAWH

Jag påstår inte att jag är så jävla mycket bättre än en viss person.
Men beter jag mig som den personen gör, så vill jag ändra beteende nu!
för isåfall är jag en hemsk person. blää

Inget illa mot någon, men att man kan gå från att vara jätteglad ena sekunden, till att vara skitarg och besviken nästa.. det är bara en person som kan få mig känna så!

Jag vill hem till mamma igen. jag har åkt hem helt i onödan. kunde stannat och haft skitkul med grill och grejer, men nej.. tänkte att det skulle bli roligare hemma. va fan tänkte jag med?! bläää på allt just nu :(