14.07

BLÄ


12.19



OOOOOOFTA. haha folk tycker jag är retarded, WOHO. nae, sol var det nu ja.

12.01



HAHAHA, finns inget bättre sätt att starta dagen på. eller jo, lite sol kanske? mihahaa.

22.20



Nu drar jag ut på ÄVENTYR. med vem/vilka? thihi, GISSA. måste dra nu iallafall. jag är sen. ensam hemma hela helgen <3 UNDERBART.

18.23



Gingris vackra natur, höhö. nu orkar jag inte göra någonting mer. det är asvarmt inne, det är asvarmt ute. jag ska lägga mig i sängen och glo film eller nått. äta godis och bara flöta mig. kanske dra bort till linda en sväng? mhm, låter bra.


15.32



OH, jag typ svimmar lite. men jag SKA sola iallafall EN timme till. sen får det fan räcka.

12.28


"Men nej, ta inte kort på mig.. jag gillar inte kort"


"WOOOOSH, kolla flygplanet"


"mmmmhm, det var ett stort flygplan"


"just det, kort var det ja. nej, jag vill inte vara med. eller okej,
jag ska försöka le utan att visa tänderna"



"eller, haha, äsch, ta kort när jag ser riktigt glad ut."

Det var sol, och varmt på ett tak i gingri. haha, vet inte varför. men jag fick lust att lägga ut kort på Anders Per Eliasson. med andra ord pappi. en bränd sådan. påtal om bränd, nu saka jag ut och schteka. :D

12.15



HAHAHA, kom och tänka på när jag körde fyrhjuling på den kullen hemma hos mamma förra året. jag tror aldrig jag har varit så nära att dö. mhm, fort gick det iallafall. jessica grät, stina grät, jag grät.. men det var nog för att det gick så fort. HAHA, kul.

Iallafall så är jag ledig hela dagen idag. ohohoh, känns bra. det är fint väder också. ska bara käka lite, sen jävlar äre sola som gäller. malin sov här inatt också. jag vet inte riktigt när hon drog till skolan imorse. jag vaknade klockan nio, och då var hon borta. hon drog utan att ta farväl. men jag antar att hon hann till skolan i tid? haha, hoppas det för hon skulle ha prooov. näääae, nu ska jag dra mig.

13.20



ÄTNLIGEN hemma från skolan. hade bara ett muntligt prov i 20 minuter på sista lektionen, sen fick vi sluta. fick veta att provet jag har övat till i rättskunskap, inte blir av. jag skulle tydligen få VG ändå. det var bara om jag ville ha MVG jag skulle göra det. HALLÅ.. MVG!!! haha, dock är det inget mål jag har, så jag skiter nog i det.

På bussen hem såg jag tre kära ansikten som jag tyckte mig känna igen. gurra, jonte, och oscar. hiho, slog oss ner på bussen och pratade om lite allt möjligt. till exempel att jag skulle upp till heden ikväll och hejja på deras lag, iklädd grön/vit bikini och pompoms. nae, tror inte det va? höhö.

18.21

image196

OH alexandra har precis räddat mig från ett hemprov som jag har gått och haft ångest över i flera dagar. tack, tack och åter TACK! nu kan jag slappna av, och bara ta det lugnt.. UTAN läxor :) tack igen, haha.

11.05

image195

Jag måste egentligen fixa mig lite och så, eftersom min buss går om TJUGO minuter. men jag orkar inte lägga ner tid på hur jag ser ut idag. det är fint väder också, ALLTSÅ är det bara bra om jag inte har mycket smink på mig.. fan vad ytligt det lät. vi ska spela fotboll på gympan idag, och för en gångs skull är jag TAGGAD för det. sen har vi histria, där vetifan vad vi håller på med.

SEN, TACK alla mina lärare som sätter närvaro på mig fast jag inte är på lektionerna, hehieoeheieoeheieoeh.

08.34

FANFANFANFAN!! jag missade bussen till skolan, HELVETES JÄVLA RÖV!!!!! jag som skulle ha prov och grejer nu ju! jag får helt enkelt vänta på bättre tider.. alltså till samhällen börjar, WOHO!

Dåligt gjort på många sätt och vis.

22.33

image194

Vet inte hur det är med er, men ibland har jag dagar då allting bara flyter på. typ som idag. vet inte vad det var, men ALLTING gick som jag ville. ingenting var sådär jobbigt eller trögt. mmmmh, sen kommer jag hem, gör klart min historia fort som fan, sen käkar pizza, och nu godis. jag vet inte, men nu känns det bra igen.

22.19



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
"- om du prövar hosta en gång.. PROSIT"

18.42

image193

Tack gode gud att min inlämning äntligen är klar. den ligger här jämte mig nu. jag sneglar mot den ibland och bara ler. det var längesen jag blev nöjd med en inlämning, men den här blev bra. skrev ALLTING själv, och kopierade inte en enda rad. woho, man lär sg av sina misstag, right? snart ska jag upp till Roooma och kirra pizza. mhm, den kommer sitta fint.

JUST DET, ELVA DAGAR UTAN CIGG IDAG. jag ser fram emot en månad, haha!

16.12

image192

Tillåt mig att skratta högt! jag, lina och josefin SPRANG ner till bussen idag från svenskan. det tog typ.. 2-3 minuter? mer kan det inte ha tagit iallafall. när vi var framme upptäckte jag till min fasa att det var FULLT på bussen. fullt av folk jag skämt ut mig för. det kändes som hela bussen skrattade åt mig. MEN jag hittade en plats bredvid ett par kära vänner. där satt jag bra. nu är det historia för hela slanten. otroligt spännande, verkligen.

18.36

image191

Hoppa hoppa studsmatta. fan nu blev jag assugen på att hoppa. på golvet eller vart som helst. har suttit stilla på min stol sen jag kom hem och skrivit historia. snart är jag klar iallafall. det känns jävligt gött. bara min diskussionsdel kvar. och den ser jag inte fram emot alls. hatar diskutera. men om mode kan nog bli rätt lätt.

17.14

image190

Grotesk bild. iallafall så sitter jag och skriver min inlämning till historian, "modets utveckling under 70-talet". det är rätt intressant faktiskt. och jag har kommit jävligt långt, och den blir bra tror jag. haha, för en gångs skull känns det som att skolan fixar sig. efter ett snack med rektorn är jag peppad :)

20.44

Jag har precis fått dåliga nyheter. Lindas hamster Hjördis, ja ni läste rätt.. Hjördis, är DÖD! hon eller han, vet inte vad det var, var dryga 2 år gammal. alldeles för ung för att dö. jag vill bara påpeka, innan ni läser konversationen, att baily och bubbe är hennes ENORMA hundar:

Linda, säger:
hjördis är död ! >o
Caroline E säger:
VA VA VA?!?!?!?!?! staaackarn!!!
jag stänger av musiken och tar en tyst minut :(
du har ju iallafall baily och bubbe kvar
Linda, säger:
DET VAR BAILY SOM ÅT UPP HONOM!!
han tuggade sönder honom
hjördis låg på golvet när vi kom hem, söndertuggad
tror dock bubbe försökte rädda honom.. bubbe älskade hjördis.
Caroline E säger:
förlåt, men HAHAHAHAHAHAHAHA
oh nej, jag gråter för din skull.

Linda, säger:

precis när vi kom in så låg hjördis där helt söndertuggad , det var mest för att jag viste att han hade gått en plågsam död till mötes som jag grät.:

det var hemskt caroline ! hemskt !

tänk om din feta marsvin hade legat på golvet när du kom hem , söndertuggad av busan..


19.55

image189

Jag är sååå grymt sugen på att göra hål i tungan. MEN det är så lite min stil det kan bli, så det skulle nog bara se kul ut. men ack vad sugen jag är. har lust att dra ner någondag efter skolan och bara sätta mig i en stol och göra det. hål i tungan kan man itydligen inte göra själv, för träffar man fel, så kan man bli stum. och det är inte mitt mål här i livet.

19.18

image188

OHOHOH, varför har vi inga snygga killar i borås? inte en enda jävel. kanske någon ynka, men antingen så är dom idioter eller rena motsatsen. inte för jag är ute efter ett förhållande eller något liknande, för det skulle inte funka.. men bara någon att ha lite mysigt med. kanske på en lördagskväll? haha!

Imorgon börjar jag 08.00. jag tror inte jag kommer komma upp i tid. jag grundar denna tanken på alla mina försovningar hittills den här veckan. och då har vi ändå haft sovmorgon, jättebra. vi har filmkunskap första lektionen och ska se film. det vill jag inte missa, så jag ska tvinga mig upp.

18.57

image187

Idag steker jag korv till middag. korv och stekt potatis. det är det lyxigaste ajag har ätit på hela helgen. min mamma är ju inte hemma, alltså får jag göra hela den här matgrejen själv, med lite hjälp från min syster. iallafall, situationen mellan mamma och mig har inte blivit bättre. inte alls faktiskt, det har bara blivit värre under morgonen och dagen. det var EN av anledningarna till att jag inte gick till skolan idag. jag störtlipade och såg ut som ett offer. så jag åkte hem till malin, och se där.. jag blev glad igen. haha, sen planerade jag och simon hur vi ska komma till balen osv om ETT ÅR. kul, tycker jag. om någon vill veta ska vi åka limousin med aci och malin. någon som vill jooooooina? (;

18.24

Den som inte har min mamma kan skaffa sig LYCKLIG. det enda jag gör när jag är hos mamma är att gråta. hon får mig att känna som om jag vore en stor hög med skit som alla hatar. hon trackar ner på mig dygnet runt "vad är det för skor du har på dig? hur ser du ut i ansiktet egentligen? du ser billig ut i dom kläderna. ska du verkligen gå ut såndär?" osv. jag orkar snart inte mer. du suger ut all glädje.

Det finns en anledning till att jag ALDRIG i mitt 17 åriga liv har sagt "mamma, jag älskar dig"
jag gör inte det.. att säga så vore att ljuga.

21.41

image186

Caroline E säger:

jag tror inte det är kassler jag äter

MalinTossavainen säger:

hahaha ursäkta

Caroline E säger:

jag hittade typ "kött" i frysen

jag vet inte vad det är

men det såg ut som kassler:

men jag tror inte det är kassler

för det smakar skumt

typ ÄLG eller nått

säkert nått göran har skjutit

MalinTossavainen säger:

HAHAHHAHAHA

eller skärt av på sig själv

Caroline E säger:

HAHAHAHAHA

han har OMSKURIT SIG

och lagt förhuden i min frys

så jag skulle tro att det är KASSLER

hahahahaha nu gråter jag av SKRATT

MalinTossavainen säger:

hahahahahhaha

HAHAHHAHAHA

jag är sjuk

HAHAHAHAHAHA

du med

HAHAHHA


21.17

image114

Jag ska förmodligen med malin till norge i sommar. ska bara prata med mamma först, sen är det fixat. DET var spontant. yes, mission completed. sen sa lina att hon ska försööööka skaffa körkort tills augusti. jag tror och VET att hon fixar det. så vem vet.. kanske en liten roadtrip där? haha :D

20.16

image185

Jag är jätteglad, verkligen. men jag har suttit och STÖRTLIPAT i typ 25 minuter. först började jag gråta pyttelite för det kom en sorglig låt. sen började jag tänka på hur det går med skolan osv. SEN till råga på allt skriver malin en kommentar om alla minnen vi har från småland. samtidigt som jag läste det hade jag på en sorglig låt. då SPRACK DET. det forsade ut tårar. måste ta upp lite minnen som hände under 10 dagar i småland:

- firade midsommar, dansade med fyllegubbar från ingenstans.

- mötte "oliver james".

- träffade Norton & Viking från Storskogens Vildmarksby genom att erbjuda dom godis. "hur mycket ska vi betala för det där godiset?"

- paddlade kanot i våra finaste kläder, ramlade i och blev smutsiga som fan.

- rodde ut med en båt långt ut till ingenstans, kommer en geting och vi springer runt som galningar i hela båten. skriker över heeeela jälluntofta :o

- gick ner på en brygga och skulle fiska. rätt som det är kommer det en blixt från ingenstans och ett muller efter det. vi får panik och slänger upp fiskespöna. malins fastnade i en båt. när hon sedan drog åkte den upp i ett träd och fastnade där. min krok fastnade i mitt ben. sprang upp med ett par håliga byxor och en halv skog efter oss.

Jag skriver det här och fäller en tår. vet inte varför, men jag tror jag måste få ut allting. sen om en liten stund känns det bra igen.

19.34

image183

Bilden har ingenting att göra med det jag ska skriva. jag var bara tvungen att åtminstonde SE godis. men äta ska jag icke. iallafall, så är jag så bra jävla stolt över mig själv! jag har laddat ner ASBRA musik. jag sitter och gråter för den är så bra. inte för den är bra, utan för den är sorglig. har tagit ALLA låtar från OTH typ. det är kanske 180 låtar sammanlagt. och ungefär 80% är gråtlåtar. jag har smink i hela ansiktet. dom ska in på MP3:n DIRR. MMMH, jag kommer sitta och gråta på lektionerna imorgon.

18.02

image182

Det var längesen jag var sådär spontan. när jag bara fick ett såntdär ryck typ "ah, det gör vi.. NU". jag vill göra någonting. jag vill att någon jag känner bra ska få körkort. jag vill att någon jag känner som har körkort ska köra mig någonstans. BORT från borås. det är det enda jag ber om. tänk vad kul det skulle vara att åka till småland. till SMÅLAND. jälluntofta camping. till och med det skulle vara kul. att bo i husvagn i 10 dagar, få ryck på malin 25 gånger om dagen. det var tider. jag förstår inte varför jag itne tog några kort när vi var där? haha.

17.42

image180

Nu har jag kollat klart tila. och jag lovade mig själv att plugga efteråt. alltså är det inte mer än rätt att jag hämtar min rättskunskapsbok och RÅPLUGGAR dom 50 sidorna jag ska ha prov på. sen på onsdag ska jag ha ett till rättskunskapsprov, alltså blir det dryga 40 sidor till. MEN det är nödvändigt för att få gå kvar.

16.37

image179

Haha, jag vill ha långt hår igen. dock inte gult. men men, det kommer aldrig ända. mitt hår bara ramlar av. jag har varit med mormor på jobbet nu, fick en 100-lapp. den behövs verkligen. jag ska försöka snåla litegranna. kanske köpa lite godis. men INGA cigg. det är en sak som är säker.

13.01

image178

Jag går in i det här med blandade känslor. jag sitter och tänker. det är inte bra när jag tänker. jag tänker inte ofta, och därför brukar allting flyta på som vanligt. men det finns dagar när det enda jag gör är att TÄNKA. jag gör det nu, och jag blir orolig på nått sätt? får typ en konstig känsla i magen. jag gillar det inte.

Iallafall, så upptäckte jag att det finns ett nytt avsnitt av tila tequila. jag har inget bättre för mig, och eftersom jag har pluggat i HELA TIO MINUTER, så belönar jag mig själv med det avsnittet. grattis caroline.

12.33

image177

Haha, DEN HÄR BILDEN bevisar att jag och oscar var på samma fest på nyår. det konstiga är att ingen av oss kommer ihåg att den andre var där. vi har pratat om det, och båda var nere och sjöng singstar samtidigt, och båda var ute på tolvslaget, och vi drog hem samtidigt. det här är jävligt skumt, eftersom jag var vid "medvetande" hela kvällen.. alltså borde jag komma ihåg det, men det gör jag inte. haha, sammanträffande iallafall.

11.46

image176

Det finns en sak som jag stör mig på nått så fruktansvärt. finns många saker, men en sak kan jag inte sluta tänka på. folk som besöker ens blogg och skriver kommentarer som:
- hej, vilken fin blogg du har.
EH NEJ, den är verkligen inte fin, och NEJ jag tänker inte läsa din blogg iallafall.
- hej. gå in på min blogg och var med i en tävling. stor vinstchans eftersom få tävlar.
NEJ på den här med. det lär ju inte vara lite folk som tävlar efter att du har gått in på typ 200 bloggar och klistrat in samma mening till allihop. så naej, inget besök där heller.

Dessa bloggare försöker antagligen få många läsare i hopp om att bli nya blondinbella eller stina lee. jag däremot tycker bara det är sorgligt. PUSS :*

11.31

image175

Jag gillar lugna helger.
haha, egentligen gör jag nog inte det innerst inne. men sen tänker jag att det är bara EN enda fest jag missar. det enda nyttiga jag skulle gjort på den festen hade varit att jag söp mig full, höll på med en eller två killar, sen drog hem eller slagga nånstans. men det känns som att jag har hela livet på mig att göra sånt. jag tycker det är skönare att vara hemma med någon man tycker om och bara SLÖA. helst med en godispåse för 36.50:- hahahaha :)

11.22

image173

NU har miss Lindsor gått hem.
jag hade hoppats på att hon skulle glömma kvar sitt godis här, så jag hade nått att gnaga på.. men icke. jag får helt enkelt äta mat, idag igen, haha. nu tänkte jag sätta mig med min rättskunskap litegrann, sen ska jag gå hem till mormor och keka. efter det ska jag med henne till jobbet en timme, eller två och hjälpa henne. då får jag PENGAR!! vilket är väldigt välbehövligt. och dom pengarna kanske till och med kan räcka ett tag, eftersom jag inte längre slösar pengar på CIGG :)

04.22

Hahahaha, aaw. linda har somnat i min säng. kvällen har varit jävligt slapp. vi spelade in ASROLIGA filmer på pinnochio innan. herregud, jag kollar på dom nu och skrattar som ett jävla as. hyrde två filmer också, The EX & Halloween. det var den nya halloweenfilmen, och den var skitäcklig. haha just det, skulle BÄRA upp teven till mitt rum. det var nog roligast på länge. fick X antal skrattattacker på vägen upp, och tappade teven X antal gånger i trappan. när vi väl var uppe hade vi krokiga ryggar och var DÖVARMA. det var kul, HAHA. tänkte joina linda nu. GODNATT.


18.44

image172

Nu ska jag till city och möta lindajonken. vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. får väl se vilka som är på att se film? men jag tror jag vet ett par. IALLAFALL så ska jag äääntligen få mitt godis som jag har tjatat om heeela dagen. känns jävigt bra i hela kroppen.

17.36

image171

Det här är min vän jennifer. eftersom jag ahr varit såpass nostalgisk som jag har varit, så är det inte mer än RÄTT att jag tar upp denne unga dam i min blogg. lärde känna varandra i högstadiet, och sedan dess har det bara gått uppåt om man säger så. började på bäckäng båda två, & det flöt på som vanligt. i somras var det jennifer jag umgicks med mest. dag ut och dag in. det var liksom så det skulle vara, och det var ett bra sommarlov. iallafall.. efter sommarlovet vet jag inte riktigt vad som hände. vi typ gled isär? tycker det är för jävla synd om jag ska vara ärlig. har varit med henne EN ENDA gång sen nyår. vi har inte slutat prata iallafall. DET är jag glad för. så om jag fick bestämma, skulle jag vilja spola tillbaka tiden bara lite, och se vad som egentligen hände? eller innerst inne vet jag, men jag vill bara inte inse. jag saknar den gamla jennipenni :)

16.47

image169

HAHAHAHAHAHA, mormor för ett år sen i varberg. jag saknar varberg. sitta i jennifers stuga med några öl, ta taxi in till stan osv. fan vad nostalgisk jag har blivit de senaste dagarna. jag ska tänka FRAMÅT inte bakåt. förövrigt ska jag vara med linda ikväll. vi har endel saker att prata om, som vi måste reda ut ;)

15.47

image168

För att stoppa mitt godissug har jag lagat falukorv och makaroner. det hjälpte inte. plus att jag tror att korven är dålig, för jag och alexandra tinade den i mikron förra veckan, sen la vi in den i frysen igen, och nu tinade jag den IGEN. haha, men det märker jag väl så småningom. har iofs ingenting emot att spy upp ett par kilo.

14.55

image167

Förstår ni mitt sug efter godis? nej jag tror inte det. jag skulle kunna DÖDA för en lite ynka chokladbit. eller nej, ÅH tänk en bit sockerkaka. ELLER NEJ, kladdkaka. jag börjar gråta snart.


13.22

HAHAHAHAHAHAHA jag hittade världens roligaste konversation jag och malin hade direkt efter jag hade hittat min kanin död ute i buren:

carroow! säger:

kaninen är DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!

carroow! säger:

jag vågar inte säga till pappa att den är död

carroow! säger:

han sa innan ba: carro, kan du gå ut och mata kaninen?

jag ba: aa!

carroow! säger:

så tog jag med mig ficklampan ut, OCH så var den död

carroow! säger:

HAHAHAHAHAHH

carroow! säger:

fattar du minen jag hade eller?

carroow! säger:

jag har aldrig sett ett dött djur typ

carroow! säger:

den åt nog upp möglet på sitt bajs och dog?

carroow! säger:

haha, den var ful ändå

carroow! säger:

HAHAHAHAHHAHAAHHAAHHA fy fan vad kul!

carroow! säger:

det var nog så kaninen sa när den höll på att dö "jag får inte luft"

carroow! säger:

GUD vad hemsk jag är

förlåt  kaninen!

carroow! säger:

OMG JAG KOMMER INTE ENS IHÅG NAMNET!

trots att den hade en stor namnskylt på buren!!!!!
AHAHAHAHAHAHHAHA fan va kul


13.07

image162
Tobias och Gustav

image161
På med pokerfejset?

image163
Benjamin <3 absinte..

image164
.. med sån kärlek hamnar man i badkaret

image165
The end

HAHAHA, det var sommar & sol på jennifer altan. jag är inte alls sugen på att lämna huset överhuvudtaget den här helgen. igår satt jag inne och glodde film hela kvällen, och jag tror det komme sluta likadant ikväll faktiskt. vet inte riktigt om josefin var sugen på att komma hit, eller om malin kanske ville? jag vägrar iallafall sitta ensam ikväll igen. jag är ensam hemma vafan, då får ni ju göra mig sällskap? haha, en annan viktig sak jag vill få ur mig, är att jag precis har ätit FEM skorpor.. med smör.

12.23

image158

Aci skickade den här till mig, för att jag skulle inse vilka KLOR min hamster har. men grejen är att det är typ skinnklor. haha, dom känns inte ens. sen började tjatet om att dom ska klippas och grejer. det är ingen hund! kanske ska ta fram nagelsaxen och pröva iallafall? muhah

Jag är sugen på godis. det är jag alltid. kan iofs bero på att jag inte har rökt på FYRA dagar, och använder det starkaste nikotinplåstret för tillfället. dom däringa plåstrena hjälper inte. det här är mitt sista, och det enda dom gör, är typ att få mig illamående. hade på mig ett på NP i torsdags, och ett tag var jag nära att springa ut och slita av det. men tar bort något jävla röksug gör dom minsan inte. känns iallafall bra att inte ha rökt en HEL cigg sen i tisdag :) 

04.58

Klockan är snart 05.00. jag är inte det minsta trött faktiskt. eller jo, lite kanske. anledningen till att jag inte sover, är för att jag såg en helskum film, the number 23, och nu vill jag inte gå & lägga mig förrens det är ljust. tror dock det är rätt ljust ute. WOHO, sängen.. här kommer jag.

22.08

image157

Sorgligt hur jävla snygg man får vara. sitter och kollar världens sjukaste film, "but i am a cheerleader". eller rättare sagt KOLLADE. för jag stängde av den och satte på What happens in vegas igen. nu blir det tredje gången gillt. sen när jag har sett klart den, ska jag gå ner till köket och göra en fet jävla måltid, för jag har inte ätit sen klockan 2. så kan någon frivillig, rar själ komma och laga mat åt mig?

18.04

image156

ÅH ÅH ÅH, har precis kollat på "What happens in Vegas".
jag kan nog ärligt säga att det var den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv. okej man visste vad som skulle hända, men jag grät som ett jävla as. MMH, gullig film, men sånt händer inte i verkligheten, tyvärr. men men, tänkte tvinga hit malin nu snart. jag är sugen på glass, och hon ska göra mig sällskap upp till city.. hoppas jag?

08.57

Jag är jävligt stressad. ändå sitter jag här och gör ingenting. jag ska gå till bussen om en kvart, och jag har knappt fixat håret, och inte bytt om osv osv. vid närmare eftertanke kanske detta är något som borde göras INNAN jag sätter mig framför datorn? eh ja, brb.

15.54

Jag kom & tänka på en sak bara sådär. jag är nog rätt egoistisk. eller nej, egoistisk är inte rätt ord. men jag tänker inte på andra i min omgivning. jag prioriterar bara kanske EN viss person under en dag. jag suger på att få alla att känna sig uppskattade. jag suger på att försöka prata med alla under dagen. det blir att jag umgås med kanske tre personer, sen umgås jag med dom hela dagen, och "hinner" inte prata med dom andra. men det har ingentingmed ER att göra, det har att göra med mig. jag ska försöka bli bättre på att prata med alla. jag har efter ett långt samtal förstått detta.

14.15

De få dagar i månaden jag bor hos min pappa, tar min blogg en paus. anledningarna är många, och jag orkar inte rabbla upp dom. ingen större förlust kanske.. inte för mig heller egentligen. har tröttnat på att uppdatera min blogg 24/7.

Om man ska se på de positiva sakerna i mitt liv nu för tiden, så är de många. livet leker, och jag bara schteker. för tillfället sitter jag och klämmer in ny musik på min MP3. det var behövande. smäller även i mig en fet, GOOOD hamburgare fullproppad med dressing. solen lyser & jag ska nog gå kvar trean, FÖR ATT jag ska börja ta tag i skolan nu. bra va? har även insett att mitt liv duger precis som det är. jag behövde inte de där "stora" förändringarna jag ett tag hade. jag kunde leva utan dom. jag gillar det "gamla". gammalt är bra, gammalt är det jag känner till bäst. gammalt är det jag ALLTID kan lita på.

16.51

Sådär ja.. 6 timmars solande avklarat. på köpet blev jag röd, och det svider lite överallt. men det kanske ser bra ut sen? imorgon ska jag sola ryggen har jag bestämt. ser ut lite som en polkagris. röd på framsidan, vit på baksidan. påtal om polkagrisar ska jag hyra en film ikväll. HUMOR FRÅN TV4. den verkar aaaasbra, haha.

10.09

Klockan är lite över 10, och jag har redan varit ute i en halvtimme. jag går in för att bli lika brun som jag var förra sommaren vid den här tiden. jag tror jag är på god väg, för det har svidit i mitt ansikte hela natten typ. känts som om någon har dragit med stålull eller nått i hela fejjan. men de najs. IALLAFALL, så ska jag ut nu igen. ciao

22.22

För tillfället sitter alexandra och hånar mig på msn. JA, ni hörde rätt. hon anklagar mig även för att svälta min hamster, när jag i själva verket håller honom på en sträng diet. och det BEHÖVS, haha. det borde alexandra om nån veta. men jag tycker om dig ändå babe <3 muhah

19.05

För att sammanfatta kvällen igår med ett par ord:
- gött väder, god dricka
- fint gitarrspel av "idoldanne"
- SKÖNSÅNG från damernas sida
- full oscar
- stenhög kaffeman
- skjuts hem av en nästan okänd robin

Jag skiter i vad alla andra säger. jag tycker iallafall kvällen på almenäs var bra. iofs var det segt i början, men det blev jävla mycket bättre när vi flyttade till killarnas brasa. fick höra allt från historier om hur masud blivit tappat på huvudet av sin mamma när han var liten, till hur "kaffemannen" fått sin bröstpiercing bortdragen av en gris. HAHA, lika sorgligt som det låter. iallafall, så var och ÄR det fint väder ute. det gillar vi.

00.10

Känner att jag inte orkar lägga ner speciellt mycket tid på bloggen längre. kan ju alltid försöka hinna med iallafall ett inlägg om dagen. det ska nog inte bli några problem. IMORGON däremot får ni nog klara er utan. för då kommer jag ha mycket att göra. blir grillningen på kvällen. på almenäs rättare sagt. så ni som känner er manade, kom dit runt 8, haha. blir nog förjävla bra om jag får säga det själv :)

19.46

MÄHÄBÄHÄ, fy fan.. jag vaknade precis upp i soffan, HELT omedvetandes om att jag hade sovit tre timmar. mitt mål var att inte sova efter skolan. men men, jag antar att livet inte fungerar som man vill ibland? eh he.

Efter skolan drog jag med alexandra, en NERVÖS alexandra ska påpekas, till stan. hon skulle träffa en viss person, och jag tror det gick bra? vi skulle ta alla detaljer imorgon. OM vi ska, haha. och nu står min lillasyster där nere och typ gnyr "carrooooooo, häng med till city, carrooooo" jag står inte ut med detta ljud, alltså gör jag min plikt som storasyster och följer med till city. kanske inhandlar en och annan chokladbit?

20.36

Kom hem från stan precis. jag och alexandra drog in och träffade malin en snabbis. förövrigt har dagen bestått av följande:
- alexandra följde med mig hem
- hoppade av bussen på city, köpte grajjer, GICK hem till mig
- gick ut med busan ner till sjön och runt
- gick upp till city igen, köpte mer grajjer, och gick hem igen
- hoppade studsmatta
- åt HAMBURGARE <3
- och sist men inte minst, gick till COOP med malin

Fy fan, träningsverken infinner sig snart tror jag. men det har varit en bra dag :)

21.30

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH sista klippet för idag :)

"vi kommer se ut som två prinsar som rider på en osynlig arabisk häst"



17.43

Min mage är som en boll. den känns iallafall som en boll. när jag tänker efter på hur mycket jag har druckit/ätit den senaste veckan så borde den se ut som en boll. så allt står väl rätt till.

Hairspray & superhero movie. där har vi två filmer ALLA borde se. har kollat på dom idag, och jag tycker odm var skitbra båda två. för tillfället glor jag på Thirteen ghosts. har sett den typ 8 gånger, men jag tycker den är bra, så whatevaaah.

VILL NI MED SE DEN ÄR DET BARA TRYCKA PÅ PLAY OCH NJUTA AV BRA SKRÄCK, typ :)



14.58

Haha, jag har kommit på att min blogg är totalt värdelös. det enda man får reda på är vart jag håller hus och vad jag gör typ. men jag orkar inte ta upp viktiga saker, eller saker som rör allmänheten, som jag vet att många andra bloggare LEVER för att göra. jag skriver om det jag känner för. resten får komma av sig självt :)

13.34



Mina söndagar består av att kolla på "benjamin från morgonsoffan"
med andra ord björn gustavsson. DET HÄR är så kul så jag dör :D
HAHAHAHAHA



HAHAHAHAHAHAHAHHA
"nu ska jag testa om det går att skejta på kullersten"
(åker två cm bakåt)
"nej"

11.46

Jag tror jag lider av sömnbrist. de senaste dagarna har jag varit FÖR pigg. det beror dock inte på att jag har sovit mycket. nej, det beror på att jag har sovit alldeles för lite. men det ska fixas. hur vet jag dock inte.

Grillen igår blev bra, och jag känner att jag redan har gjort mig förstådd på den punkten. så inget mer om det. förresten.. mötte oscar på city igår, så han kunde köpa cigg till mig. tänkte att jag skulle plocka på mig lite godis på samma gång. till min förvåning ser jag att godiset bara kostar 2:-/hg. jag plockade som fan, typ ett kilo, och det kostade bara 20 kroooonor. då blev jag glad. funderar på att gå upp och köpa ännu mer?

04.36



- vad gör du björn?
-TURBOTUTTE anders, turbotutte.. det gör fruktansvärt ont.



- ÅH ÅH, fint ska det va.. kan dom inte bara bli kidnappade som oss i skåne?

04.02

OHOHOH vad glad jag är att jag stannade hemma i fristad idag. grillen nere på stranden blev så jävla bra va. sen drog vi hem hit ett gäng, och spelade twister osv. nu har alla gått hem dock. MEN kul kväll :)

20.59

Ingen grill i sandared idag för min del. men inte är jag sur för det inte. var och hjälpte mormor med en sak, och fick på så sätt 100:-. sen ringde linda mig precis, första gången på ett halvår typ, och frågade vad jag gjorde ikväll. eftersom jag sitter hemma själv, så gör jag inte speciellt mycket. IALLAFALL, så ska vi ner till piren och grilla med Jonas, Adam & co. det kan nog bli najs. trofan det är fest på piren ikväll ;) haha.

17.33

Gud vill inte sammarbeta med mig idag. jag är så jävla sur nu va. just nu kunde jag suttit på en strand och supit skallen av mig, men nej.. just det, jag har ju inget BUSSKORT! och jag kunde inte ha blivit mer förnedrad än när jag gick på bussen för cirkus en halvtimme sen. jävla otrevliga busschaufförer. nu ska jag tracka ner folk på msn. sen ska jag fan supa själv här hemma, och lägga mig i ett hörn och gråta.

23.31

HAHAHAHA jag dör lite för mig själv.

Anton! | 18 säger:

Haha vi sitter där själva typ;D

Då kan vi ta me busan och casper Haha

caroline E säger:

hahaha JA

smart anton

typ våra vakthundar

Anton! | 18 säger:

Exakt

Din hund lär ju dock inte döda nån med en karatesving från sin svans iaf.. Den vibrerade typ innan idag

caroline E säger:

HAHA

den vibrerar alltid när hon träffar andra hundar, typ din.. 

annars svingar den som fan, livsfarlig

Anton! | 18 säger:

De va coolt asså;D

Haha

caroline E säger:

hahaha, nae coolt vetifan

Hahaha, ofta busans svans vibrerade när hon träffade antons hund?


20.20

Nu har jag precis ätit en välförtjänt kebabrulle. den satt jävligt bra där den skulle. hahaha, fan vad konstigt det lät? iallafall, så tror jag grillningen imorgon kan bli jävligt najs. jag ska nog inte dricka, men det är väl nästan bara positiva saker som följer med det? och kanske jag till och med är kapabel till att föra ett riktigt samtal?

19.02

Allt känns så jävla rätt nu. oh, jag har verkligen behövt den här dagen ensam, så jag bara kan tänka på allt. och jag har verkligen tänk på ALLT. har tagit två promenader med hunden, inte brytt mig om hur jag sett ut, bara varit mig själv för en gångs skull. hade på MP3:n på högsta volym och gick runt med ett stort jävla leende. ough vad allt känns bra. träffade anton och hans hund också. kan man tänka sig.. våra hundar kom överrens bra. blir nog ett antal framtida promenader där kan jag tänka mig, haha.

SEN har jag umgåtts med mina husdjur idag med. haha, dom har jag rent ut sagt skitit i den senaste veckan. men idag städade jag göstas bur, gav honom maaassa mat, och lät honom sova i min säng. han gillade det. det vet jag, för han sov i typ 2 timmar. under den tiden han sov, tog jag med busan ut till stranden och kastade boll med henne. det var tamefan sommarkänslor!! :)

14.25

Jag tycker varenda unge i Borås, som har ett någorlunda aktivt liv ska få ett busskort GRATIS. tänk på oss som inte får något studiebidrag, och köper upp alla pengar vi har på cigg & sprit? jag kanske får skylla mig själv, men för tillfället avlider jag lite smått. jag lever för mitt busskort.

Ikväll blir det en jävligt lugn hemmakväll. mamma kommer snart hem från jobbet. & på vägen hem har hon lovat att stanna på videomix och hyra filmer, samt hämta pizza på ROMA! har jag tur har hon köpt lite godis också. så jag tror det här kan bli en bra kväll. även fast jag spenderar den hemma, och ENSAM.

12.50

Ge mig tips på vad jag kan ladda ner för låtar! jag får panik snart, min mp3 vill jag inte ens lyssna på längre, för det finns bara skitmusik.

12.31

Yael Naim strömmar för tillfället ut ur mina högtalare. det gillar vi. jag blir glad när jag hör hennes musik. jag blir på humör liksom. förövrigt ska det regna imorgon, så den där grillningen blir nog inte av skulle jag tro? kan ju alltid hålla tummarna för att jag ska få låna min syrras fritidskort, OCH att det faktiskt blir bra väder, som det stod igår att det skulle bli.

11.35

Först av allt vill jag säga GRATTIS till Anton Magnusson som blir hela 18 år idag. grattis för typ sjätte gången? iallafall, han har lovat att han fixar cigg osv om jag vill. det är bra, mycket bra. sen vad som händer idag vet jag inte. finns säkert mycket man skulle kunna göra, eftersom det är fredag och allt. men jag är inte sugen på någonting för tillfället. så jag får se om det bara blir en såndäringa hemmakväll, med godis och tv. det är vad jag känner för just nu.

23.22

Fy fan, killar är så jävla komplicerade. jag gillar inte killar. eller rättare sagt, jag gillar inte killar som ljuger. killar som säger en sak, men gör en annan. men sen finns det ju dom som man alltid kan, och som man alltid kommer kunna lite på. jag har ett antal sånna, och det är jag glad för. TACK för det, och godnatt.

21.45

Caroline - Australian for Beer.

Enter a word for your own slogan:

Generated by the Advertising Slogan Generator. Get more caroline slogans.



Hahaha så jävla rätt.

17.51

image155


Sitter och kollar på hus till salu i kalifornien.
om vi bara kunde ha såna hus här i sverige? så kanske man inte hade behövt flytta utomlands och gifta sig rikt? iallafall, så ska jag bo i ett fint hus, med egen pool, och egen biosalong. typ som det här. så det så!

16.12

Riktigt dåligt med uppdateringen på det här stället. har inte haft tid. har haft mycket annat för mig, typ roligare saker än att uppdatera bloggen. bra vecka, bra folk, bra malin och alexandra! kanske blivit lite för mycket av det goda. men jag skyller allt på kulturveckan. jag har tagit med mig dåliga vanor från den veckan. ta t.ex igår, började supa runt 17.30, däckade 20.55, vaknade 01.10, sprang ner som en hyperstirrig höna och checkade läget i stan, somnade 05.48. jävla massa tider, och viktigt att anteckna?

Jag tror förövrigt att mor min läser bloggen. det är inte bra isåfall. men det skulle förklara ett och annat ifall hon gör det. så.. om du gör det, HEJ mamma! om du inte gör det, tack o lov. nu ska jag fixa nått att keka.