15.48

WOOOOAAA, ännu fler bra nyheter!!!

den 12 augusti klockan 10.00 ska jag och amanda till DANMARK. i FYRA dagar. och där är högsta åldersgränsen på allt 16 år!!!! PLUS att jag får åka båt, och PLUS att jag ska dit med amanda. som jag inte träffat på år och dar. sen varberg i helgen.
jag är lyckligast i världen atm.


ååååååååhåhåhåhåh.

19.40

IMORGON BLIR EN ROLIG DAG. imorgon kommer nämligen mina kära varbergspojkar hit, hit till fristad för att hälsa på mig och linda. dom hämtar mig med bilen på jobbet, sen styr vi kosan till linda. OOOHOH, dom åker till fristad för att få träffa oss, OSS. dom är väl för raaara?.. sötnosar är dom jaopp.

20.28



I helgen blir det varberg. det ska bli skönt. och det ska bli ett hejdundrande bra väder också. om man ska lita på SMHI. men det gör jag, fullt ut. den här gången drar vi inte ner ensamma. vi får med oss ett helt gäng ner. PLUS att mina FAVORITER redan är där nere. ooohoho, bara fyra dagar kvar. jag räknar ner, haha.

på jobbet idag bråkade vi om vem som skulle få plats vid fläkten i köket. vi kom fram till att det inte tjänade någonting till att bråka och knuffas, så vi bestämde att EN minut var skulle vi stå. jag tror vi stod där 48 minuter för att vara exakt. SKÖÖÖNT vare. det var 42 grader inne idag. utomhus var det ungefär 45 i solen. i den värmen sprang jag fram och tillbaka, städade, lagade mat, serverade mat, la folk, tog upp folk osv osv. det var jobbigt. jag tror värmen gör folk sega i huvudet, för så.. konstig dag som det var idag har jag inte varit med om på länge. det var kul, jag har ränder efter mina tårar. iallafall, inatt sover jag nog gott.

20.27



AAAAAHAAAAAHHHHHAAAA. visst ser ni likheten?

17.59



FY SATEN. att ligga utomhus nu är rena självmordet. fyra timmar får räcka för min del. det räcker och bli över.

Det har varit dåligt med uppdatering här, jag vet. nästan så jag skäms över mig själv. en blogg som uppdaterades 6 gånger om dagen, har nu blivit en blogg som nästan bara samlar damm. iallafall.. helgen har varit SKEETABRA (läs; superasjävlaunderbara HELG). jag vill inte att det ska bli vanlig vecka nu. jobb som väntar. iallafall tänkte jag sammanfatta min helg kort. JÄTTEKORT.

Fredag; avskedsfest hos kim i Bollebygd. kom dit runt 9 tiden? (dålig tidsuppfattning den kvällen). började med att jag gick med sandra ett ANTAL gånger ner till bussen och mötte mer folk. tillsut fick jag så jävla ont i fötterna efter att ha gått barfota, så jag satte mig ner och bara va. pratade minnen med robin när jag ändå bara satt där. det var kul hur patetisk man var när man var "liten". sen drog vi ner & badade i poolen, hade pooltävlingar, satt själv i bastun med ÅTTA KILLAR, mmmmh, då kände jag mig uppskattad :) mera pooltävlingar & sen somnade folk runt 7-8, men jag var vaken. var inte trött direkt. så det blev jag och nixon som fick jaga simon sen när han satte fart ner mot motorvägen, iförd kalsonger. tilläggas skall att han gick i sömnen. och jag har hört att det är farligt att väcka någon som går i sömnen, men vi gjorde det ändå, för det var massa bilar som höll på att köra på honom, hahaha. nej, kortfattat var det. dagen efter väckte jag HELA huset klockan tio. sen satte vi oss och doppade fötterna i poolen någon timme. det var mysigt.

Lördag; då var det lindas place som gällde. eftersom jag skrev ALLDELES för mycket om fredagen orkar jag inte skriva mer om lördagen nu. det tar jag sen. kul var det iallafall, hohoh.

Idag blir det andra bullar. ska ut nu hade jag tänkt. ska bara ta en snabb dusch, sen är vi på G igen. så det ska vara.

Bra helg, JÄTTEBRA.

21.21



HAHAHA, jag får egentligen inte göra såhär. men det här är min bästa vän på jobbet. jag kan inte nämna honom vid namn, för då kan det gå illa. han sover mest hela tiden, som ni ser. men han är söt, och han drar roliga historier. dagen har varit lång, men ändå är jag inte trött. helgen kommer bli SKETABRA. det vet jag. morgondagen spenderas här hemma i borås, eller bollebygd rättare sagt. resten spenderas i varberg med Kemail & co. dom har hus där nere, så det kan bli bra. jättebra. lite för varmt ute är det ändå. fläkten går på helvarv här hemma, så det inte ska bli rena bastun.

19.03



ÄLSKA LÅTEN VA. den här dagen har varit.. öhm, lång. skitbra dag på jobbet. jobbade med killar, endast. dom mobbade ut mig.. med flit. men efter ett par nyp, nyp på armen vill säga, fick jag vara med i konversationerna, hoho. efter jobbet gick jag hem & tvättade bort mitt smink, sen drog jag hem till mormor och käkade och solade. dom drog in till stan, och jag stannade kvar och sov i solen. sedan vaknade jag och var sönderbränd. nu svider det.. överallt. för tillfället sitter jag här och väntar på att få skjuts hem till pappa. frågan är när den skjutsen kommer? det märker jag väl såsmåningom.

NU ÄR DET BARA TVÅ DAGAR KVAR TILLS VI DRAR TILL VARBEEEEEEEEEEERG, shoooouhoh.

20.17



Jobbet idag var som vanligt. sov typ 10 timmar ändå, så lite pigg var jag. drog hem till mormor efteråt & käkade, sen drog jag och malin till säm. nu sitter vi med hårfärg i hövve båda två.

16.38

Sitter nere i varberg fortfarande. vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen. blött var det iallafall, haha. typiskt att det skulle regna. nu har vi varit ute med selma stackarn  i typ tre timmar. slutade med att vi fick bära henne hem en bit, sen var det några killar som plockade upp oss och körde oss hem. jag ska köpa en chiuwawa när jag blir stor.. en sak som är säker, åhåh sötaste jag någonsin sett. vi stannade och käka på strandpromenaden lite osv också. nu ska vi fixa oss en aning, sen träffa våra smålänningar som vi bekantade oss med igår. thohihoi, roligaste dialekten har dom iallafall. det ska bli treeevlans.

21.37

Imorgon ska vi till varberg. det var ett såntdäringa spontant ryck vi fick helt plötsligt. så 9.30 imorgon går skjutsen dit. upp tidigt ännu en dag. jag vill ju sova när jag är leeedig. det ska regna också. men det är varberg liksom.

15.02



Idag tvingade mina arbetskamrater mig att gå hem en timme tidigare. jag hade tydligen inte tagit någon rast, vilket jag trodde jag hade gjort då jag satt och åt mat, men den räknades inte. varför? det vet jag inte, haha. tror det var för att jag åt jobbets mat. inte vet jag. jag ville inte gå hem, men jag var tvungen sa dom, för jag får ändå inte betalt på min rast. så jag lydde order och gick hem. gick.. jag har gått heeela dagen känns det som. var ute och gick med ALLA. dom bråkar om vem som ska få gå ut med mig först. har varit runt i hela fristad, ända nere vid sjön till och med. det var en lååång promenad. träningsverk imorgon.

För en gångs skull känns det skönt att bara sitta och inte göra någonting. jag har saknat min dator lite också, den har jag inte gjort sällskap på en hel vecka. likaså min hamster, tänkte sköta om honom lite, byta spån osv. kanske bäst innan han möglar, som kaninen gjorde. HHAHA.

17.09



Idag försov jag mig. det var JÄTTEPINSAMT. pappa kom in och väckte mig klockan åtta.. "ska inte du vara på jobbet vid den här tiden?" tro fan jag skulle det. upp ur sängen, och upp med håret fort som saten, sen åkte jag. kom 40 minuter försent, men det drog jag av från min rast. så det slutade med att jag fick sluta klockan tre iallafall. innan dess fick jag och ellen VÄRLDENS skrattanfall. ooohoh, det bara rann tårar. jag är glad att jag inte hade något smink, för då hade jag nog sett ut som en randig zebra.
- på min tid var det modernt med rödbetsrött, och det gick åt p-piller som smör i solsken. på den tiden gillade damerna vad de såg när de såg mig. nu hade dom nog kutat.. eller vad säger ni? sprungit? stuckit? rusat låter bra tycker jag.

- jahapp, nu står det här att "vildsvinen förökar sig som kaniner". det kommer inte bli kul att gå ut sen, bara massa svin överallt, och dom lägger säkert sånnahäringa stora skithögar som man får kratta upp. annars låter jag det bara ligga kvar som gödsel.

Nej fy, jag är trött. blir inget stan för mig ikväll inte. tror jag inte iallafall. får se lite vad som händer. godis står med på min att-göra-lista.

19.49



Den sociala biten för dagen är gjord. minst sagt. känns som jag pratar lite väääl mycket när jag är där borta. inte konstigt, jag får betalt för det, haha. imorse efter frukosten, rycker jag till av att Sandra RUSAR in på våran avdelning, viftar med aarmar och ben och skriker "HAN FÅR ETT ANFALL, HJÄÄÄÄLP!!!!!". sen sprang hon in och hämtade maj-lis. jag tror inte riktigt hon fattade själv vad hon gjorde. det var inte kul just då, men jävlar vad jag skrattade åt det sen. bilden kommer nog aldrig försvinna från min näthinna.. rim jag vet.

Efter frukosten gick alla och la sig.. som vanligt. så jag drog ner till city, köpte en macka, träffade anton, snicksnackade lite med honom. glömde helt av att byta om när jag skulle gå ner dit, så jag gick med.. aa, jobbarkläder. gick upp och åt med Sandra senare. bra att vi tar raster samtidigt och är på nästan samma avdelning. sen bakade vi. en sockerkaka, mmmmhm. den blev skitgod. när jag skulle dra hem sen, hörde jag fyra tanter sitta och prata. dom trodde inte jag var i närheten, så dom började prata om hur snäll och söt jag är. thohijiho, dom gillar mig.. tantera i fristad.

17.57



IKVÄLL ÄR DET "DE TRE MUSKETÖRERNA" PÅ TEVE!!!
4:an klockan 19.55. är inte det den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv, så vet jag inte vad det är. jag ska inte missa den iallafall. ååååhåhåh.

17.25



Seriöst, jag har så jädrans kul på mitt jobb. dom jag jobbar med är underbara. "ungdomsavdelningen". så kallas den. jag förstår varför. tanterna och gubbarna ligger och sover 5 timmar, och jag jobbar 7. i 5 timmar kan vi göra vad vi vill, och få betalt för det. jag har tjänat ihop 750 riksdaler änsålänge. haha, det är en början.

det känns bra att veta att hela min helg är uppbokad, och det bara är tisdag. hohoho.

17.07



Jag är lika trött som jag ser ut. en bra nyhet dock. jag TRIVS PÅ MITT JOBB. anledningen? alla jag jobbar med är under 22. jag kom ju lätt på den bästa avdelningen. gör mackor till dom klockan 08.30, sen sover dom till 12.00. timmarna däremellan sitter man bara och pratar, och lär känna allt nytt folk. imorgon ska jag jobba med Ellen, Lena, Therese, och Emelie. jag säger som Ellen sa "bästa teamet, eller vaaaad?". ååååhåh jag ser fram emot att jobba imorgon. ser fram emot att gå upp 06.00. mmmhm, jag vill berätta massa saker, och lägga in alla kort jag tog idag, tihoh, men jag har skrivit på papper om tystnadsplikt. och det blir nte kul om någon får reda på att jag har skvallrat.. så vid närmare eftertanke, nej.  


nu ska jag sova lite. jag är jättetrött.

23.52



Jag går runt och tänker saker jag verkligen inte ens borde tänka. speciellt inte efter det som hände igår. men jag kan inte låta bli. du gör det så jävla svårt. åååhåh, varför ska det bli så jävla komplicerat hela tiden?!!

Jag ska jobba imorgon. men eftersom jag har sovit i etapper så gott som hela dagen idag, så kommer jag aldrig kunna somna inatt. kommer sluta med att jag går runt som en zombie imorgon på jobbet. GREAT.

10.38

Jag är så jävla dum. DUM.

16.02

HAHA, linda är klumpigast i världen. glömmer sitt fritidskort hemma när hon ska hoppa på bussen, vad är det för fasoner? nu är det bara 40 minuter kvar tills nästa går, he he. BRA GJORT LINDA :)

14.00



Jag skulle precis åka hem till pappa och käka. vad tor ni han gör? han ringer och säger att dom inte ska äta förrens senare, så han kommer och lämnar en pizza. haha, men jag klagar inte, verkligen inte. vesuvio med kebabsås, mmmmhm. halv fyra ska jag och linda in till stan. ska fixa lite, och träffa några, sen drar vi hem igen. ska kolla om jag hittar en tröja också förresten. ikväll ska vi ut. sen innan jag tar bussen hem ska jag hälsa på alexandra. det har jag lovat. haha, se henne i sin "uniform". men men.. men menly men men ouuuuuh-ououohh. nej, om man skulle sminka sig lite.

00.45

Nämnde jag i mitt tidigare inlägg att jag idag har tvättat mitt hår med tvål?!???

Livet på egen hand är svårt. imorgon ska jag köpa schampoo. första prioritet. för nu ser mitt hår ut som något spagetti-liknande.

00.25



Såhär bra mådde jag ofta förra sommaren. jag lovade mig själv att det här sommarlovet skulle bli det bästa någonsin, eftersom det är mitt sista "riktiga". mmh, så gick det med det löftet. eller det har varit rätt kul i sin tråkighet om man säger så. eller ska jag vara ärlig? jag uppskattar fler saker nu. frågar någon om jag te.x vill dra ut, då blir jag överlycklig. ibland skuttar jag till och med runt lite diskret i mitt rum. jag har haft ett bra sommarlov hittills. och nu ska jag börja jobba med. då slipper jag sitta här hemma och inte göra någonting. då får jag iallafall göra lite nytta. på måndag börjar jag. en annan sak jag tycker har varit bra med det här sommarlovet, eller de två senaste veckorna rättare sagt, så är det allt nytt folk man har börjat prata med. inte i verkligheten, nej nej, utan på MSN. jag kan inte leva utan msn nu. trevligt folk. speciellt du.

Nu har jag laddat ner tre nya album också;

- Coldplay - Viva la vida
- Duffy - Rockferry
- Miss Li - Best of..

Jag är nöjd. alla låtar, ALLA, var bra. nattamusiken är avklarad.

Jag fyller 18 om 6 månader. förstår ni hur mycket jag längtar???? men mina försök att komma in på trägårn börjar den 30 augusti. då ska jag med malin in, varesig vakten vill eller inte.


17.32



Det har blivit så jädrans tråkigt att uppdatera bloggen nu för tiden. jag har ju ingenting att skriva om ändå. även om jag har saker jag kan skriva, så orkar jag inte. det är mycket roligare att prata med någon om vad som har hänt, eller hur?

Ikväll ska jag bara ta det lugnt.. tror jag. sen imorgon ska jag på årets grej.. enligt mig. jag ser fram emot det som satan. vem vet, allting jag tjatat om kanske äntligen blir av? i vilket fall som helst, så ser jag fram emot morgondagen.

Nu däremot ska jag fixa lite på mitt rum, sen ska jag faktiskt ut och springa. tro det eller ej, men på två veckor känns det som jag har gått upp minst 10 kg. det ska bort till skolan börjar :(

19.45

För några minuter sedan fick jag en fråga av en kär "vän";

"Varför låter du ingen komma dig nära? det känns som du drar dig undan."

Ingen, och då menar jag ingen, har någonsin ställt den frågan till mig förut.. och jag har tänkt på det. jag vet inte. jag vet faktiskt inte.

14.42



Okej, det är jäättefint väder ute nu. eller jag försöker inbilla mig att jag ser några moln på himlen, så jag har en anledning till att stanna inne. håller på att kolla alla avsnitt av Summerland igen. det var längesen nu, jag har nästan saknat det lite. ska börja på säsong 2 nu, kan ni tänka er. senare ska jag dra med oscar till statoil. vägrar han vet jag inte vad jag tar mig till. eller inte senare.. ikväll menade jag.

Förresten, vet ni? allting löser sig. på något konsigt sätt, men det löser sig. det märker jag redan nu. tjodeloooou, nu ska jag käka.

12.57



HAHA, hallå!!!!! var inte han liten med ljust jättelångt fint hår innan? folk förändras visst.

12.43



Guess what? mamma kom hem och lämnade SEX portioner spice&rice mat precis. jag kan erkänna att jag blev lite glad i magen. nu slipper jag laga mat själv. iallafall i tre dagar.
 
Anars har jag inget att skriva. inget nytt att komma med. ingenting jag vill ta upp här iallafall. borde nog rensa min dator lite. den börjar falla isär, sakta men säkert.

00.02



Anton tycker jag är fåfäng. därför laddar jag upp en bild på mig själv. den äckligaste bilden jag hittar för tillfället (orkar inte leta, nej) där jag inte har smink och är nyvaken. även jag KAN visa mig utan smink, och det gjorde jag faktiskt hela förra sommaren. he he.

Min käääära syster kommer inte hem. jag vet inte vart hon har tagit vägen. hon skulle ju ha med sig godis hem till mig. har inte hon köpt det nu.. då satan. jag tror seriöst jag skulle börja gråta. bäst för henne att hon har kirrat min choklad nudå.

Sen kom jag och aci på något konstigt sätt in på en viss person. sen kom vi in på att i borås bor det 100.000 invånare. 10.00 av dom är ungdomar, varav kanske;
1000 är killar & i "rätt" ålder för oss 90:or.
500 ser förjävliga ut,
100 är vänner-material,
200 har man redan träffat
och resterande 200 är äckligt snygga, men äckligt kaxiga och tror dom är så jävla bra.

vi kommer ruttna i borås. sen sa han även att killar är inte svåra. dom SPELAR svåra. jaha? men det hjälper inte, tro mig. snarare tvärtom. jag blir irriterad på sånthär. thihohoh.

16.20



David Villa till Liverpool!
Torres och Villa i samma lag igen. lite action i det hela, det var väl på tiden.

Städningen går åt skogen. vet inte riktigt vart jag ska börja. har hängt ut min matta, och dammsugit. mer har jag inte haft ork till.

Sen vill jag bara veta sen NÄR killar och tjejer har bytt? killar är numera svåra som saten och tvärtom. vad är det för värld vi lever i?! jag vill bara veta. tack o hej.

13.40



GÖTT, min blogg är värd hela 6452 riksdaler. haha, illa.

12.25



Jag är hemma igen!! efter en mer eller mindre dryg tågresa. promenaden hem var inte speciellt mycket bättre. men jag är glad att vara tillbaka i fristad. nu lyssnar jag på Vertical Horizon och bara är. snart ska jag fixa min vägg. alla bilder har lossnat och ligger numera på marken. tog nog för lite häftmassa? senare idag händer andra roliga saker. eller jag vet inte hur det slutar. kan sluta lite hur som. först ska jag ta hand om gösta.

22.22

HA HA HAHAHA HAH HA HA H A HAH HAHA.
TÖNT, patetisk.


DU däremot, mumms.

Förörvigt kom jag och carlsson precis fram till att våra mammor fyller år samma dag. tufft.

18.35

Nu har jag gjort dagens goda gärning. mamma fyller 39 idag, så jag och jessica stod i våffelboden år henne hela dagen, så hon kunde åka in till stan. inte helt fy skam.. fick in rätt mycket pengar. snart kommer hon hem med spice&rice mat också. det var på tiden att jag gjorde en bra sak, eftersom både Oscar OCH Lomander påpekar dagligen att jag har blivit kaxig. Lomander blockar mig till och med på msn, och säger att han "inte pallar kaxigheten". jag är inte kaxig? jag är väl bara mig själv. haha.

Imorgon ska jag hem iallafall. jag har lite planer, men sen hur det blir med dom är en annan sak. första prioritet är iallafall att mata min stackars hamster-parvel som inte har fått mat sen i fredags.

23.47

Jag vill bara att allt ska vara som vanligt. kanske inte vara din vän, men att vi ska kunna umgås med samma folk. jag tycker det är synd att jag förstört så mycket, pågrund av så lite.

Någon som vill med mig till W&W i helgen? jag är ensam. ingen att åka med, inte en kotte. hjälp mig?

23.56

Jag är osmart. sover från 20.00 till 22.00 typ. nu kommer jag aldrig kunna somna inatt ju. idag har jag övningskört!!!!! hela två gånger. dock var det automatlåda, men jag tyckte det var skitkul ändå. thihoho, körkurs nästa? nu ska jag se Sweeney Todd, samtidigt som jag väntar på ett visst samtal.

14.14



Och vart håller min mamma hus? hon skulle hämtat mig idag, men hon har varken ringt eller dykt upp. nu är hon en timme sen iallafall. hon kanske har glömt mig? det har hon nog. men så bra, då kan jag dra in till stan ikväll. om hon nu inte kommer vill säga.

13.33

MMMH, jag tror jag är kär. utseendekär.
det kommer få ett olyckligt slut på onsdag dock.

Förresten, kan någon stackare uppdatera sin blogg?
det här är nästintill skandal. jag har ingenting att läsa.

12.50



HAHA, kvällen igår. hysteriskt kul, hysteriskt annorlunda. nytt och gammalt folk. som siva sa; folk man har ett förflutet med, och folk man ska göra ett förflutet med. haha, smart där. iallafall så tog jag och malin bussen hem, och vem träffade vi där om inte krefors? han var ensam och ville inte sitta själv på fyra-sätena, alltså var det vår plikt att joina. malin somnade fort som fan, och jag fick låna mikaels mobil och ringa ett samtal. thihoh, ett bra samtal. somnade runt 6 imorse, och nu ska jag sminka mig igen. kuuuul.

16.07



Jag får gåshud.

15.04



Jag orkar inte fixa mig idag. efter tre timmar kom jag äntligen in i duschen, det var väl ett mirakel i sig. nu återstår resten av alla jobbiga procedurer man måste genomgå för att kunna åka buss in till stan, och inte mindre; visa sig i stan. men det är ett jobb som måste göras. jag är sugen på choklad också. jääättesugen på choklad. jag ska nog ta med mig lite hem till malin. varför nämnde jag ens ordet choklad? choklad, choklad, choklad..


08.00



Kom hem till fristad för drygt en timme sen. har varit hos pappa i några dagar nuuu. haha, det var rätt kul i förrgår. då kom jag hem till pappa, så satt malins mamma och låtsaspappa där. haha, dom hade suparkväll i gingri. det var kul. igår frågade pappa vad malins mamma och kake brukar gå för stigar när dom är ute och går. jag sa att han skulle ringa och fråga om han fick joina dom istället, för inte vet jag vad dom tar för stigar?? så det gjorde han, och som han själv sa; han har funnit sina gingrivänner. ha ha ha.

Om en stund tänkte jag gå in och duscha, sen måste jag börja fixa mig lite, för jag ska in till stan senare och möta JOSSY. det är iofs typ åtta timmar kvar, men det är aldrig fel att vara tidig istället för sen. sen fick jag pengar av pappa med. han tyckte synd om mig, och eftersom han inte ska vara hemma i helgen, ville han att jag skulle fylla på mitt kylskåp så jag överlever. dessvärre kommer det nog inte behövas, för jag ska inte vara hemma ändå. men desto mer pengar till mig, thihihi.

14.52

Nu drar jag hem till pappa och käkar. jag dör snart av hunger, så det är bäst för honom att han kommer snart.


12.29



Jag gick upp någorlunda tidigt idag. det går sakta men säkert framåt. en timme tidigare varje dag tänkte jag. det borde bli lagom. sen har jag vänt tillbaka dygnet, förhoppingsvis. sen kom jag bara att tänka på, att jag har klarat mig väldigt bra ensam här hemma. det enda som fattas nu är mat dock, men annars skulle nog till och med mamma vara stolt över mig. jag har gjort allt jag ska göra, städat och TVÄTTAT. hör och häpna. men någon måste ju göra det.

Min syster kom in på bäckäng förövrigt. ett år med henne på samma skola. jag tror inte det blir några större problem. en negativ sak är dock att jag inte längre kommer kunna ta hennes kläder, haha. en positiv sak är att jag kanske inte behöver åka buss ensam på morgonen. det har sina sidor helt enkelt.

Nae, om man skulle ta och lägga sig i solen nån timme?

00.23



- varför har inga tjejer baddräkt på sig nu för tiden?
- för det är så jääävla fult, man ser ut som en gammal kärring.
- men.. nej?
- eeeh, jooo!
- men.. hmm.. det finns ju sånna fina med hål i magen..

Det var oscars tankar om baddräkter med hål i. han tycker det är fint med en solbränd fläck på magen och lite fläsk som hänger ut. han tycker jag har blivit kaxig också, tillråga på allt. jag ångrar lite nu att jag inte köpte en french. jag blev jättesugen, haha. jag har min choklad, så det är lugnt.

En sak är säker, jag ska försöka lägga mig tidigt idag, så jag orkar upp och SOLA imorgon.

23.18

HUUUUUUWA, jag ska gå genom skogen nu. vi ska utmana oss själva. se vem som blir räddast. därför är skogsvägen ett bra alternativ. spooookey

22.10

Jag är feg. jag är fegare än fegast. det ska det bli ändring på.

Förövrigt gör min mun ont.

21.48



Ett stycke fika avklarat. kul att träffa lite av klassen igen. har planerat inför fredag nu också, det blir RÖJ! äntligen, det behöver jag. för övrigt kunde jag inte äta min kladdkaka normalt. kan inte öppna munnen typ. det började göra ont när bedövningen släppte. det är väl inte normalt? det ska väl sluta göra ont när man har borrat? konstig värld vi lever i.

Förövrigt gick jag hem från bussen idag. några extra hållplatser. hoppade av på city, det behövs efter allt godis jag proppat i mig dom här dagarna.

Nu ska jag fixa mig lite, sen ska jag och oscar till city och kirra french. eller aa, han iallafall. jag förljer med som stöd, typ.


16.21



Jag har gått och oroat mig i onödan. helt i onödan. det var inte alls farligt att borra. jag fick bedövning innan själva bedövningen så min mun var redan helt död. malin var med mig.. som stöd. hon satt mest och flinade. men det var bra, för då blev jag också glad. nu känns det som min mun väger 20 kilo, och som om halva min tunga är avskuren. men tandläkaren sa att den skulle försvinna inom två timmar, så det är väl dags nu.

Ikväll ska vi in till Viskan och fika. det är ett litet gäng från SP06K som ska träffas. mysigt enligt mig. sitta ute i solen och sådär. det ultimata hade ju varit om det hade spelats en fotbolls-match ikväll också, men sån tur har jag aldrig. men om två månader är det VM-kval, och tills dess har jag ju min fina vägg att glo sönder.


Det gick precis upp för mig att jag ska börja jobba om 13 dagar också. ÅÅÅH, jag vet inte vad jag tycker om det. ska vara på ett korttidsboende, vilket betyder att folk kommer vara helt normala i skallen. jag hade nästan hoppats på att dom skulle vara gamla och trötta så jag bara kunde sitta jämte.

SER MAN PÅ, nu börjar jag känna min tunga igen. WOHO, jag kan sminka mig, at last.

01.46



Jag borde så gå och lägga mig.
men jag är så lite trött man kan bli. jag ska vända tillbaka mina dygn, och det gör jag från och med imorgon. så ska jag gå upp klockan åtta. sen kommer malin vid halv elva eller nått. då ska vi sola om det är fint väder. SMHI och alla andra vädergubbar lovar så mycket, men håller så lite. nu ska jag gå och gosa med min hamster, samt beundra min underbara vägg som jag är euforisk för. tack och hej