15.56


(HAHAHA)

Jag ääälskar den här. var bara tvungen att sno den från mijah, muha.
"Lotta Furubäck eller Hans Marklund?
- Kött fifaaa... haaaanssss!"
HAHAHA, jag dör seriöst.

Idag blir det bio med några i klassen.
ska bli trevligt tycker jag. längesen vi gjorde någonting allihopa. lina ska inte följa med dock, det är synd! :( hehe. var på marknaden idag med, på våran extrema håltimma. en jävla massa folk var det! men jag var där med härligt folk, köpte nya skor, och åt världens godaste kebabtallrik, så jag klagar verkligen inte. haha :) nä, nu ska jag fixa lite innan bion! chuck and larry blir det förresten :D

Ciao <33

19.17


(Sjukt jävla rolig)

Har inget bättre för mig just nu, och vad gör jag då om inte uppdaterar min älskade underbara blogg. har dock inte så mycket nytt att komma med. eller jo, jag försov mig idag. eller grejen var att jag försov mig inte. jag gick upp den tiden jag skulle, sen blev jag klar en timma innan bussen gick. så jag la mig ner och skulle bara blunda lite. istället stensomnade jag och vaknade 07.05. samma tid som bussen kommer till min hållplats. alltså missade jag bussen. tog istället 09.30 bussen till skolan, för att gå till aulan med klassen och kolla på "utvandrarna". istället för att höra vad de olika personerna i filmen sa, hörde jag bara: möhmumöhmumhö. med andra ord: MUMMEL. hörde dock ett ord: oceanen. haha, sen vad det hade och göra med filmen vet jag inte.

När filmen var slut var det dags för fotografering. jag fick sitta ner! wooho, det har jag längtat efter sen jag gick i sjuan. haha, sjukt som det låter. när vi hade tagit tre kort fick man kolla på en liten bild hur det blev. jag såg ut som en röd, stor jävla tomat. anledningen? jo, jag satt nämligen i mitten, längst fram, med en röd tröja, medans alla andra hade antingen svart, grått eller brunt på sig. KUL, verkligen. det första man kommer se när man slår upp SP06K, är Caroline Eliasson. muhaha. jag får helt enkelt representera klassen. eller nej, som jag sa till rebecca tidigare idag: jag får representera alla sprayoffer där ute. det får bli min uppgift. den enda jag vet än sålänge är malin.
alltså representerar jag malin :)

Jag tror jag har kommit fram till en tråkig slutsats. mitt så kallade "span" har flickvän! hahaha, kan det bli mer misslyckat? alltså ser jag inte längre fram emot nästa bäckängfest, eftersom jag vet att han är upptagen.
skit skit skit skit oxå :D

21.13


(underbar, underbar, uuuuunderbar!)

Kollade på idol. finns inga bra killar i år tycker inte jag. eller jooo, Mattias! herregud, han sjunger bra, och är skitsnygg. hoppas han vinner :))

Fy fan, mina ögon! jag vet inte vad jag ska ta mig till. har tagit ögondroppar och massa ögonkräm, men ingen hjälper ju! och vi ska ta skolkort på onsdag. men vi ska förmodligen till läkaren imorgon och se hur det är med dom små rackarna, haha. räda är dom iallafall. svider och rinner gör dom också. kan det bli äckligare?

Ajuste, idag vare ta mig fan den bästa dagen i skolan på länge! eller nej, skolan var skit som vanligt, men herregud. en viss "händelse" med en viss person, var det bästa som kunde hända. det är inget märkvärdigt alls egentligen, men för mig var det så. YUM! och så fort det är något tråkigt, eller om jag blir på dåligt humör så tänker jag på det, och vipps så blir jag glad. herregud ;D

Nä, jag hinner inte skriva så mycket mer nu. har en samhällsinlämning som ska vara inne på onsdag. jättekul, verkligen.

Tjarå <33

23.45

Imorogn ska jag övningsköra :D MIWHIUHA

21.25

WOHO, ingen hemmakväll här inte. min kväll ser ut att bli lyckad ändå. morgondagen också! alltså kommer jag inte hem imorgon, eftersom jag tror det kommer bli mer drag här! mohaha.

Nu har jag iallafal kollat idol, och ska snart bege mig utåt. väntar bara på att mamma ska laga klart maten så hon kan köra mig någon gåååång! snabb är inte min mammas smeknamn, det har jag förstått nu :))

10.45

(Ja, den är mesig, men Zack Efron är het!)

Fan, jag har försovit mig.. idag igen! seriöst, jag måste antingen köpa en ny väckarklocka, eller gå och lägga mig tidigare. för jag försover mig jämt nu för tiden känns det som. var mycket lättare när man gick i högstadiet och kunde till skolan. då slapp man passa en jävla buss. då kunde man försova sig, och sen bara promenera till skolan. det gick fort och man fick motion, en massa motion. men nu sitter jag istället på en buss i sisådär 6 timmar i veckan, WOHO!

Aja, jag slapp iallafall vara med och dissikera grishjärtan. det känns bra. idag ska jag hem till mamma förresten. haha, vet dock inte vad jag ska där och göra, men ikväll blir det nog film eller nått sånt. orkar inte slösa ut mer pengar på dricka nu. har varit ute ett antal helger i rad, och jag orkar inte denna. men nästa, då faaaan! jag tror helgen kommer bli bra iallafall :)

Jag ska kolla på high school musical nu tänkte jag. har redan börjat kolla 8 minuter, haha. så jag tänkte att jag ska fortsätta nu. CIAO

19.30


(Where were you while we were getting high?)

Jag tänkte, precis som jennifer, berätta om min dag. i korta drag dock. började 8.00 med engelska. jag, malin och killarna i klassen drog till datasalen för att skriva rent våran artikel vi ska lämna in nästa vecka. tror ni inte malin skriver ett litet ord fel i en mening. och ett ord kan göra en jävla skillnad ska ni ha klart för er. jag började skratta lite smått sådär, kanske kom en tår eller två. sen börjar hon berätta om en gång i nian när hon skrev köttbullar och pappa i samma mening, och det tillslut blev köttpappa. herrejävlar, det skulle hon aldrig ha sagt. det lilla skrattet som från en börjar var sådär kul att lyssna på, blev genast jobbigt, högt och irriterande. datasalen tömdes genast på folk, och helt plötsligt var det bara jag och malin + två ettor kvar. iallafall, gick ner till skåpen sådär härligt kladdig runt ögonen. mötte jennifer, drog på språk, kom tillbaka till skåpen, mötte jennifer igen, gick och åt, för att sedan gå ut och "ta lite luft" som jennifer så fint säger, höhö. sen orkar jag inte berätta mer om skoldagen, för resten är tråkig.

Efter skolan gick jag, jennifer, malin och anna och fikade. snickerspaj med grädde. fy fan, den satt där den skulle minsann. sen drog vi till H&M, där jag och malin införskaffade oss varsinn jacka och lite sådära. sen gick jag och jennifer till busstorget. satt där i en halvtimma och väntade på en buss som aldrig kom. kallt och regnigt var det. vattenpölar stora som sjöar var det också. haha, när det är sånt väder ska man vara hemma och kolla på en bra film, inte sitta i en busskur och frysa sönder, naej.

Anna smider förövrigt elaka planer. eller nej, dom är verkligen inte elaka, dom är faktiskt riktigt bra. men sättet som hon ska utföra dom på kanske är mindre bra. jag tror det kommer sluta som såhär:

- anna genomför sin "superbriljanta plan"
- planen skiter sig TOTALT.
- jag blir utskämt i år och dagar.
- med andra ord kommer jag få två helvetes år på bäckäng :)

Men jag hoppas den funkar, faktiskt! GO ANNA, muahaha.

16.39

image101
(Allypally!)

Jag och alexandra har en deal kan man säga. jag är med på hennes blogg, och hon är med på min. haha, hon hade dock någonting att skriva om mig. en bra sak. jag däremot kommer inte på nått att skriva. eller joo, just det. det hände en rolig sak idag. jag skrev till alexandra på msn, att jag satt och åt makaroner. då blev hon genast sugen på makaroner hon med. så hon skulle gå och laga makaroner. vad tror ni händer? hennes makaroner är sluuuut, finito, finish! yes, in.yoooour.face alex! hahahaha, nej men då var jag så snäll så jag sa att jag skulle ta med mig lite makaroner till skolan imorogn eftersom jag har flera paket hemma. sen vad hon ska göra med dom vill jag inte ens veta. och det vill jag inte veta, eftersom hon sa att hon var "makaronyhorny", haha. DÅ höll jag på att dö helt seriöst. vad tror ni alexandra gör just nu? jo, hon sitter och kollar på en tecknad serie. det hade kanske inte varit så farligt om det inte vore så att alla tecknade gubbar stönar var femte minut!
oj, nu skrev hon att dom har stönkrig. HAHAHA, hon tar död på mig lååångsamt :D

Sådär ja, ett inlägg å alexandras vägnar :D

13.16


(Paolo nutini - Autumn)

Vaknade för en liten stund sen av att min hals sved och jag kunde inte prata. sen var min näsa helt igentäppt så jag fick ingen luft. gick och hämtade febertermometern och upptäckte att jag har 38.5 graders feber! lyckat, verkligen. så nu är pappa och handlar glass till mig, och hyr en bra film. känner dock på mig att han kommer hyra världens jävla cepefilm. men det är tanken som räknas ;) hiho.

21.28


(I love it..)


16.55


(My heart will go on and on..)

Jag säger bara söndagar. finns det något värre? nej, jag skulle inte tro det. söndag är en sån dag när det inte finns något att göra. och även om det finns något att göra, så orkar man inte. för på söndagar är man äcklig och lat. ja, iallafall jag, höhö. så eftersom jag inte har något bättre för mig idag, så ska jag städa mitt rum och kolla på titanic. det var längesen, och det är min favoritfilm. finns det någon bättre film så säg?

Iallafall.. men helg har varit sådär måste jag säga. eller i fredags var det ganska kul. efter många om och men, och då menar jag verkligen många (!) så drog vi på förfest hemma hos anna. där hängde alla tjejer i klassen, plus några till, och drack och tjötade och lite sånt trevligt. sen vid tio tiden någongång, mötte vi daniel och drog upp till bäckäng där det var bäckängfest. alla drog in, medans jag, jennifer och malin stannade kvar utanför. det var vi dock inte ensamma om att göra. nej, det stod väl ungefär 60 andra där ute och frös. det är vid sådana tillfällen man är glad att dom serverar varm choklad där utanför. yum. iallafall, lite senare på kvällen försvann min väska helt spårlöst, och jag blev skitarg och skitledsen, och full som jag var skyllde jag allting på elin! det var ju faktiskt inte hennes fel! så om du läser det här: förlåt så jääääättemycket elin, det var verkligen inte meningen. sen iallafall hittade jag min väska och kvällen fortsatte som det var tänkt. skulle gått hem till alexander vid ett tiden nångång, men alla bara försvann, så vi drog till McDonald's istället. sen följde jag och malin, jennifer & elin till bussen, för att sedan bege oss hemåt :) måste ändå säga att kvällen blev rätt lyckad.

Igår var det väl en mindre lyckad dag. jag och malin mådde skitdåligt. inte för att vi var bakis eller nått sånt, men jag höll på att sjunka genom jorden för jag hade så jävla ont i huvudet och halsen och överallt. och malin mådde inte så jävla bra hon heller. det är hon som har smittat mig har jag kommit fram till. senare på dagen åkte vi hem till mig och lagade tacos och kollade på film och lite sånt. dock somnade vi båda två efter halva filmen, och det slutade med att vi gick upp och la oss i sängen vid halv tolv någongång. hmm, kul.. haha :))

Sen idag som sagt är det sändag. vilket betyder att jag har en tråkig dag att se fram emot. jag mår skitdåligt också. det gör verkligen inte det hela bättre. men nu känner jag att jag klagar som en gammal tant. så jag går och städar mitt rum istället :)

Ciao <3

image100
(Från i fredag, hiho :D)

20.49


(För att vi har gått runt och sjungit på den hela dagen)

Nu var det längesen jag skrev igen. har i och för sig inte så värst mycket att skriva. jag lever iallafall, det är väl huvudsaken. kan också meddela att min helg var bäst! så det så :)

21.06

(Jag ska som alla andra, ha brittans nya låt på miin blogg. höhö)

Nu sitter min kära far och säger att vi ska köpa en projektor. alltså ska vi flytta upp väggteven (som inte ens får plats på min vägg) till mitt rum, och ha en stor ful jävla projektor i teverummet! jag vet inte, men när han väl har bestämt sig för nått, så ska han ha det! blä.

Idag har jag varit med malin förövrigt. eller aa, var med henne en liten stund. sov över hos henne igår, så nu orkar jag inte med henne längre. mihaha, jo klart jag gör. för malin är min kattaskrålla, hahaha. igår när vi skulle gå och lägga oss, skallade vi varandra hårt som fan!! jag har en stor, fet, äcklig bula i huvudet nu. den gör ont. hennes katt ät psykskadad förövrigt. vaknade 04.45 imorse av att den rev mig i huvudet. sen när jag kom ut i teverummet låg det sönder rivet toapapper ööööverallt. och då menar jag överallt! hahaha, det var roligt :)

Ajuste, alexander svek min och jennifers date igår. men det gjorde inget, för vi var inte ens där. mihahi, men jag skulle säga till i god tid nästa gång. och jag fick inte säga till på tisdag klockan 10.40! för då har han musikteori kom vi fram till :D

Nu ska jag kolla heeeroes. som jag ÄLSKAR.

Pusshaaj <3

13.55


(Vilket sammanträffande att både filmen och låten är skitbra! )

Idag sket jag i att gå till skolan. mest av den anledningen att vi går 09.00-16.30. och bara det gör att man aldrig mer vill komma tillbaka till skolan. men jag stannade också hemma på grund av att våran varmvattengrej, pannan eller vad det heter, gick sönder igår! och elgubbarna kommer och lagar den imorgon! så jag har alltså inte kunnat duscha. och jag är en sån person som måste duscha varenda dag. annars får jag typ panikångest.
 
Malin sa att jag kunde bara sätta upp håret, då ser det inte äckligt ut. visst, jag hade kunnat göra det, om det inte vore så att jag har vin och cider i mitt hår! haha, jag mår illa av mig själv. så därför sa pappa att jag kunde stanna hemma idag. han lider nog lite smått med mig. så jag kanske helt enkelt får stanna hemma imorgon också. beror ju på när dom däringa jävla gubbarna kommer. och jag tvivlar på att dom kommer innan 05.00 imorgon? men det är skönt att sova länge :))

Nu ska jag kolla på film.

PUSS PÅRE :*

22.38

Intressant konversation med aleeexander :)


alexander! säger:
mjo, fast det var typ bara teknister där då och jag var yngst, men jag kände några så ;D

caroline E säger:
det var ju bra :)

caroline E säger:
minialexander höhö

alexander! säger:
höhö :D

alexander! säger:
KUL VA!

alexander! säger:
haha

caroline E säger:
MHM!

caroline E säger:
haha

caroline E säger:
haha, jag är faktiskt också nästan 91:a

caroline E säger:
så det så!

caroline E säger:
jag skulle faktiskt vara det egentligen ;D

caroline E säger:
men jag ploppade ut 1 vecka för tidigt! haha

alexander! säger:
jävla tur du har :D

caroline E säger:
NEJ, för nu fyller jag år sist

caroline E säger:
haha

caroline E säger:
alltså är jag också minst

caroline E säger:
29 december, wooooooho!

alexander! säger:
HAHA

alexander! säger:
det var rätt kul!

caroline E säger:
haha, eller huuuur!

caroline E säger:
när fyller du år?

alexander! säger:
11:e April

alexander! säger:
HÖHÖ

caroline E säger:
höhööööö, då är du inte alls så mycket mindre

caroline E säger:
bara fyra månader

alexander! säger:
precajs ;)

Har precis förstått hur liten jag egentligen är :( mohaha


20.24

Haha, kom och tänka på en rolig sak som hände igår hos Linda. jag stog i köket med Qvarre och Tobbe. sen får jag typ världens skrattanfall och kan inte vara kvar där inne. så jag gick ut till vardagsrummet och satte mig och pratade lite med Jonas. jag hade ingenting att dricka just då, och både han och jag var nog lite runda under fötterna, haha. så han klämmer fram:

Jonas: - ska du inte fylla på ditt glas?
Jag: - jooorå, just nu faktiskt. men jag har inget glas.
Jonas: - men jag kan hämta ett åt dig då.

Så gick han och skulle hämta ett glas. och när han var inne i köket, så hittade jag ett glas på bordet framför mig, som jag tog och hällde upp mitt vin i. det var dock ett använt glas, men det tänkte ju inte jag på. och det var elins använda glas, som hon hade haft vaniljlikör i, så mitt vin fick typ världens konstigaste färg. iallafall.. sen kom Jonas tillbaka:

Jonas: - jag hittade inget glas.
Jag: - nej, men asså jag har redan ett.
Jonas: - MEN VA FAN? vad har du i? drack inte du vin?
Jag: - joo, men det är vin, jag lovar dig! bara konstig färg.

Sen helt plötsligt av ingen som helst anledning, får jag ytterliggare en skrattattack och måste lägga mig ner. sen när jag reser mig upp ser jag att mitt vinglas är TOMT!

Jag: - vart fan tog mitt vin vägen?
Jonas: - du vet väl att jag älskar vitt vin? speciellt den här sorten. jag brukar köpa dom för 25:- styck!
Jag: - aaaaaaja, men vart fan tog mitt vin vägen?
Jonas: - sa jag att jag älskade vitt vin?

HAHAHAHAHA, sen efter en timma förstod jag att han hade blivit törstig och druckit upp allt mitt vin! men jag är snäll, så den bjuder jag på :))

13.21

 
(minnen..)

Min lördag var bra. och det var den på grund av ett antal faktorer.

- Jag umgicks med dom jag tycker om allra mest.
- Vi var på fest, och alkoholen flödade..
- Jag träffade folk, som vi inte har träffat på flera månader
- Jag träffade nytt folk, trevligt folk mjoo :)

Kvällen började hemma hos anna. där befann sig alla tjejer i klassen, typ. vi kollade på film och lite sånt där mysigt. sen helt oplanerat blev det fest. fy fan, det var skoj! mycket skoj.

Vid två någongång drog vi hem till anna. eller aa, det var jag, elin, malin och Q. vi satt mest och tjöta typ. väntade på att våran buss skulle komma. självklart passade elin på att måla Q's naglar.. RÖDA! haha, det blev gulligt! hon är bra på att måla naglar kom jag fram till :DD

Sen drog vi hem vid 03.00. malin följde med hit, och vi somnade vid fyra, halv fem någongång.
detta har resulterat i att jag är sjukt trött just nu. fundera på att sätta på en bra film och bara gräva ner mig under täcket med en kopp te. yum. japp ,så blir det!

TJARÅ <3