Have you ever loved and lost somebody?

Har precis käkat väääääääärldens godaste middag. familjen Andersson & Jacobson är här och käkar "thanksgiving-dinner". är precis sprängfärdig. ungdomarna ligger och glor på tv, medans gamlingarna sitter där nere och dricker sketaäcklig konjak.

Idag har vi kollat NOGA på två lägenheter på Sjöbo. mamma har ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN fallit för grupptrycket, och nu är inte flytten långt borta. båda lägenheterna ligger på Björkhemsgatan och är nyrenoverade och skitfina båda två. jag vill flytta nu nu nu nu nu. jag har redan planer på vad jag ska göra med mitt nya rum, eftersom det är bostadsrätter. vill ha mörka, jättemörka väggar. rummet jag ska ha är det minsta.. jag gav det stora till Jessica, för jag har ALLTID velat ha ett litet rum. sen ska jag ta med min "fotbollsvägg" såklart.. osv osv osv.

Nu ska jag vara lite sociaaaaaaaaaaaaaaaal. puss!

I held your hand, is this the thanks I get

Har bosatt mig i Säm tills imorgon. mamma väckte mig tidigt, så jag har varit vaken lääänge. morgonen är egentligen bästa tiden på hela dagen har jag kommit på. när det är helt tomt osv osv. låter som en jävla livsfilosof, men ni hajjar.

Det är bara jag och mamma hemma nu, och hon står där nere och skär pumpa. jag tog ut det som var i, sen gav jag upp. det stank kattpiss. hon ska göra "fashion-pumpa" med lampor och grajer, så jag tror jag får gå ner och hjälpa till snart. kan visa bild sen. på high-fashionpumpan.

När den är klar ska vi ut och kööööööra. har väntat hela morgonen!

If the lies don't touch you, the truth will

Mötet gick sketbra, och min andra handledare (Anna) kan vara den snällaste människan på jorden. hon var bara 25, så det kändes som att prata med en kompis.. typ.

Nu är jag ändå är uppe och påklädd och min mp3 är laddad och proppfull med ny musik, så ska jag ta med mig Busan och gå ut på spåret en timme.

Isn't it obvious?



Jag fick ceperyck på mig själv för att jag bara sitter hemma och inte gör någonting på dagarna, så jag städade mitt rum GRUNDLIGT sen tog jag med mig hunden och gick hem till mormor. Gud hatar mig lika mycket som vanligt, så han såg till att det började ösregna när jag hade kommit halvvägs.
Varenda gång, verkligen VARENDA gång när jag kommer hem till mormor står hon i köket och fixar med saker, eller kollar tv, så jag knackar alltid på köksfönstret.. och hon blir aaaaaaalltid lika rädd och det ser ut som hon ska skita ner sig. imorgon när jag går dit ska jag filma allt så ska jag visa.

För tillfället sitter jag och knaprar godis och väntar på att mamma ska komma hem. jag ska tjata hål i skallen på henne tills hon går med på att köpa lägenheten på Sjöbo. först när hon tackar ja till det, DÅ slutar jag tjata.

Imorgon ska jag ta 07.30 (!!!!) bussen in till stan och ha möte. sen ska jag förbi Knalleland och lämna CV, sen ska jag hem till mormor en stund, sen ska jag till Säm och köra biiiiiiiiiil! wohoo.

Will it be the same tomorrow?

Jag skulle logga in på Tradera.se en snabbis, och loggade ut därifrån 2 timmar senare. harregud, snacka om att vara rastlös. jag la bud på massa saker, och jag vet inte allt vad jag gjorde. tur att pengarna kommer snart då! jag har fått nån jävla obsession av pälsvästar så jag paxade tre såna iallafall. mmmhm, hoppas iallafall EN bli min.

Här är lite av det jag "budade" på.. haha.






Don't have to fake it to make it

Mamma visade mig världens finaste lägenhet igår. ska försöka få henne att följa med och titta på den. rätt oväntat att den ligger på Sjöbo! mamma vill inte bo på Sjöbo, men hon tycker den är jäääättefin, så hon kan nog bo där ändå. isåfall skulle jag bo preciiiis bakom Wrood & i samma hus som Tobbe, haha.





All the things we never said

Nyvaken och fräääesh. nu ska jag ut och köra bil, wowooah. resten av dagen/kvällen kommer spenderas i Göteborg. hörs imöööra.

You're nothing to me



Haha, nemen! titta vad jag hittade. när kan detta ha varit? ettan? tvåan?

I can't get this straight



Jag vaknade redan halv elva idag. satte upp håret och tog på mig, sen gick jag en promenad med hunden. fan vad jag hatar folk som inte har koppel på sina äckelhundar. "nej, men min hund bits inte.. det är ingen fara". NEHE, men min gör! jag har fått lyfta upp Busan tre gånger den här veckan för att hon inte ska bita någon. det är juuueh pinigt.

Resten av morgonen har jag spenderat på Tradera. har lagt bud på 7 olika remy-hår. haha, tänkte inte på att man kanske får flera! då går det år pipan. behöver ju inte direkt 4 stycken.

Om en stund kommer mamma hem. då ska vi till sämlandet i think. jag vill köra bil.

The coldest story ever told



Jag vill ju tatuera mig också! löshår och tatuering.. vad gör mig gladast? jag måste dela upp det här lite, eftersom jag ska försöka vara ekonomisk. löshår en månad, och tatuering en annan. tror jag ringer och kollar när det finns tid för tatuering imorgon. förhoppningsvis blir det gjort i november. ska hur som helst skriva "lev varje dag som om det vore din sista" på foten.. på latin. med fin text. mmmhmhm! kommer bli sketbra.

Det känns lite tråkigt att göra på samma ställe som Linda IGEN, men jag kommer verkligen inte på något annat ställe att göra den på. vill inte att den ska synas föööör mycket.

Enough to make you wonder



När jag väl har bestämt mig för någonting så MÅSTE jag ha det. nu är det löshår jag har fastnat för. sånahäringa clip-ons. ett sånt set kostar 890:- och det känns värt. få 60 cm längre hår, slippa behöva tupera varje dag osv osv. mitt liv skulle bli aningen enklare.. och roligare. 890 spänn för ett roligare liv. långt hår är någonting jag ALLTID har tjatat om, så trofan det får bli sånt här.

Blir inte förrens den 19 november dock, men den som väntar på något gott..

The streets I used to own



WAAAAHO. Roland ringde mamma igår och sa att han hade en lägenhet ledig i Knalleland. jag vågar inte hoppas för mycket, för så har det sagts typ 186 miljarder gånger det senaste året och det har aldrig hänt ett skit. så jag tror bara det är snack den här gången också. men vi ska tydligen ha visning på huset i Fristad i helgen eller nästa vecka.. det är ett litet steg framåt. med andra ord måste jag städa mitt rum, inga bortförklaringar den här gången :(

Jag och Jessica har krattat löv idag. det var.. spännande. och jobbigt. frisk luft iallafall, haha. Ikväll är det mammas pojkar också! men innan dess ska jag knarka Erik Hassles nya album på Spotify.

You say sit down, it's just talk



Efter att ha spenderat två dagar hemma hos Malin så är jag hemma igen. det känns fint. i förrgår var vi på Arbetsförmedlingen och fixade klart med alla papper osv, så förhoppningsvis får vi våra pengar den 2 november. fan.. november redan.. det går FÖR fort. anyway, efter vi hade varit i stan åkte jag med Malin hem och stannade där tills idag.

När jag kollade i kylskåpet precis så såg jag sånadär små yoghurtar man åt när man var jätteliten, som fanns med jordgubb och hallonsmak. herrejävlar vad goda dom är. tror jag har vräkt i mig tre stycken. så nu räcker det. istället sitter jag här.. ska kolla Riveside och lyssna på
den här låten som jag har gått och blivit helt kär i.

JAG VILL GÖRA NÅGOT IDAG! men vaaaaaaad? mitt busskort går för i helvete ut imorgon. skitockså.

You are now in my reach



Ytterligare en helg slut, finish, finito. summa summarium, det har varit en braaaa helg. nästa helg däremot ska jag nog stanna inne. NOG stanna inne. notera NOG.
Idag har det inte blivit några barn födda. har legat i sängen mest hela dagen. gått upp för att käka ibland. nu har jag ett fruktansvärt sugarcraving, så jag måste ringa mamma och be henne köpa med sig någonting med socker i hem. jag och jessica börjar snart gråta, så sugna på godis är vi.

Imorgon blir det stan och fixa med alla papper till arbetsförmedlingen och försäkringskassan. vill få det gjort så fort som möjligt. aci hade inga vinterdäck på sin bil i fredags, och eftersom växthuseffekten gillar att tracka ner på Borås så började det snöa.. bara sådär. så vi fixar det imöööra istället. sen ska vi leta praktikplatser osv osv. jag vet inte om jag vill praktisera eller inte. och isåfall VART?


How was I suppose to know



Mamma ringde mig precis och sa att hon har köpt en ny bil. ÄNTLIGEN! så jag och jessica drar till Säm idag och utnyttjar situationen. passa på att köra sönder våran gamla bil innan hon skrotar den. weaaah, jag gillar att köra bil. det är kul. man känner sig som en kung. jag borde få mitt körkort NU. teori är bara överskattat.

Hit me baby one more time



Fan vad kul vi hade igår. det behövdes verkligen. nu ogillar jag Borås ytterliggare lite mindre.. eller mer? hur säger man?! det berättades historier som jag fortfarande skrattar åt. som när Tuska hade haft fest och det kom massa zigenare med slöjor och kjolar och snodde alla hans glas. hahaha, gash.

Idag ska jag nog bara ligga hemma och ta det jävligt passivt. eller så hänger jag med dom andra ut idag igen. NAAAAE, jag vet inte.

But I'll finish last

Ändrade planer. ikväll blir det mys med tjejerna istället! idoooool idag ju, WOHO.. party. jag håller fortfarande på min niklas. niklas hocker.. mmmhmhmhmhm.

Första gången jag käkar godis ikväll på 3 veckor.. förutom den där snickersen!


I'll never be back



Haha, det första jag gjorde när jag vaknade imose var att kolla ut genom fönstret. det var konstig färg i hela rummet, så jag trodde det var regn ute eller något liknande. reser mig upp, helt nyvaken och ser bara massa vitt. trodde mina ögon spökade bara för jag var så trött. när jag efter en stund inser att det liger SNÖ ute på riktigt så börjar jag asgarva.. för mig själv. var det inte snack om att det skulle bli varmare och varmare i världen? förra året hade vi ju inte snö förrens i januari om jag minns rätt.

BLA, men lite snö har jag inte ont av. iallafall inte när den ligger på marken. men jag gillar inte när det snöar. då får man stora "mjäll-bollar" i huvudet som smälter när man hoppar på bussen eller kommer in. fytusan.
Nu väntar jag på att acibooooy ska vakna. fan jag hade tänkt ta halv tolv bussen in ju. men han sover antagligen fortfarande...................

There's tons of fish in the water, so the water I'll search


Like you're in division

Blääää, vill ha mina pengar nu ju! imorgon ska jag och aci in och fixa med alla papper och skit så vi kan skicka in dom direkt. då får vi våra pengar 30 oktober. det är ju inte så jättelångt kvar iallafall och det är väl någorlunda bra datum att få pengar på varje månad.

Efter det ska jag möta Linda & Malle sen ska vi ut på äveeeeeeentyr, för det är ju helg nu igen vafan.

Making me glorious



LÄTT att jag ska se den här. kommer aldrig kunna sova igen! vem hänkar?

You chosed to surrender the best thing that's happened to you



Mötet idag gick bra. det var nästan lite kul att vara där. gruppen som var där idag är den grupp som kommer träffas varje gång det är möte.. ungefär varannan vecka. men det var en braaa grupp, så det kommer bli roligt.

Det är så jävla fint väder ute så jag får panik när jag sitter här!! tror jag ska ta på mig massa varma kläder och dra med mig jessica till mormor en sväng. hon har en ny vinterjacka som hon tjatar att jag ska komma och kolla på. får la göra deeeeeeerå.

It's like I waited my whole life



Jag vill också ha ett sånthär bröllop!!!!

This time baby, I'll be bulletproof



Jag har en sån jävla bra-humör-dag idag. vaknade på rätt sida antar jag. imorse däremot var jag trött och grinig eftersom vi åkte hem från Säm klockan sex!! så det resulterade i att jag klämde sönder min hunds svans i bildörren. stackarn, ljudet hon gav ifrån sig var HEMSKT. jag var säker på att jag hade dödat henne.. eller iallafall hennes svans. fytusan.

Men nu mår hon bra. jag också. frågan är vad jag ska hitta på idag? borde passa på att gööööööra någonting. men jag har varken pengar eller orken att åka buss så egentligen är det rätt ovärt. jag vet inte. det känns bara som jag säger emot mig själv hela tiden.

I VILKET FALL SOM HELST så älskar jag livet idag, likaså min spotifylista.

When you lose it all

Idag har jag övningskört ute i Säm. jag äger! just so you know.

GODNATT.

That's why I don't need you



Jag hatar att vara det äldsta barnet. jag hatar att det verkar som om min mamma och min syster fortfarande sitter fast i navelträngen medans jag inte ens existerar. jag hatar att min mamma ALDRIG någonsin har frågat hur jag mår eller vad som händer i mitt liv. jag hatar att jag står min mormor närmare än vad jag gör med min mamma. jag hatar att min pappa aldrig hör av sig. jag hatar när folk skryter om hur mycket dom älskar sina föräldrar och att dom kan prata om precis allt. jag hatar att jag ALDRIG kommer kunna säga "jag har haft världens bästa uppväxt och jag står mina föräldrar så himla NÄRA".

Jag tror jag skulle kunna klara mig bättre själv. helt övergiven. jag blir så jävla ledsen och besviken, och innerst inne mår jag så jävla dåligt och det gör jag varje gång jag är ensam. när jag hittar på saker kan jag koppla bort det och tänka på annat. just DÄRFÖR försöker jag undvika att sitta hemma. synd då att folk är tråkiga och ospontana.

We all gonna get drunk tonight



HAHA så jävla klockrent!

But I'm not suppose to know

Uppdatering: två och en halv timme senare och min syster har FORTFARANDE INTE kommit hem. jag vill gå upp till bankomaten nu. nu nu nu. lovar att jag kommer komma hem med dåliga nyheter dock, och då kommer jag inte kunna hänga med till Norge :( :( :(

Ten feet of the ground



Jag gick upp tidigt idag! DET VAR SOM FAN. har till och med varit ute och gått. städat mitt rum har jag gjort också. om två timmar kommer jessica hem. då ska jag dra med henne upp till city. jag har inte käkat godis på 2 veckor, om inte mer. förutom en snickers.. men den giltas inte.

Nu vet jag inte vaaaaaad jag ska göra. orkar inte göra något speciellt heller. go with the flow.

When you got no excuse

Det är jävligt svårt att inte bli nostalgisk på nätterna. svårt att inte tänka tillbaka på personer man umgicks med dagligen, personer som man trodde att man ALLTID skulle fortsätta umgås med. det var så mycket man tog för givet då, som man egentligen inte borde ha gjort.

Jag anser fortfarande att jag är samma person som för tre år sedan. jag vill inte bli större. jag trivs där jag är nu. 18 år, och lagom rebellisk. orka växa upp och "mogna". jag vill vara 18 några år till. men skulle jag få bestämma skulle jag varit 17 livet ut. herrejävlar vad kul vi hade när vi var 17. det var ett äventyr varje gång man skulle försöka få ut cigg. men det gick, på något konstigt vänster.

Jag glömmer aldrig när jag och Malin klädde ut så vi skulle se äldre ut och gick ner på stan. eller våra fester i vindskyddet. eller när jag & gurra tog jennifers moppe och åkte runt i Fristad medans resterande låg kvar i min soffa och grovhånglade hela kvällen. haha, och när jag skulle köra moppe till Sparsör med Tobias och han trodde han skulle dö. eller när vi samlades några stycken på piren och satt och drack en lättöl och rökte våran första cigg och tyckte vi var coolast i stan. så jäkla fint.










Nu ska jag göra nostalgi-album på facebook för det.

I hear Jerusalem bells are ringing

SÅJA, tyckte det var dags för lite förändring. nu har jag hållt mig sysselsatt i en halvtimme drygt. MÅSTE KOMMA PÅ FLER SAKER JAG KAN GÖRA! men vad? jävla cepeborås.

All I've done



Nu har jag laddat ner Transformers-filmerna. så jag ska lägga mig i min säng och kolla på dom nu. fan vad jag älskar dom filmerna azzåååeh.

Be my mirror, my sword and shield



Det har varit en vit helg denna helgen. gillar att vakna och må JÄTTEBRA. kände mig som en ny person imorse. har sovit överdrivet många timmar. igår var jag på Viskan med Linda och Malle. dom har bojkottat uteserveringen nu, buhu. sorgligt enligt mig. ett tecken på att det snart är vinter på riktigt. men vi trotsade vintern och satt ute ändå. med filtar går allt.

Idag vill jag göra något. typ åka in till stan bara. komma bort några timmar. det hade varit skööönt. men så blir det väl inte. alla ska sitta hemma och toffla. VARFÖR? undrar jag! imorgon ska jag springa till bankomaten i fristad så fort jag vaknar och kolla om min handledare har lurat mig totalt eller om det faktiskt FINNS pengar på mitt kort. jag är 85% säker på att dom inte finns där, men man måste ju få hoppas lite också.


For some reason I can't explain



Fick en förfrågan idag om jag ville hänga med till Norge om två veckor. haha förfrågan.. kul ord. det hade varit sketaskoj. det är Malin, Maddis och Pontus som ska åka. det hänger lite på om jag har pengar eller inte då. det är ju inte så kewl att åka utan pengar precis. bensinpengar har jag bestämt att mamma får betala, men sen vill man ju leva lite också.
Om jag följer med så ska vi till Malins "låtsasmamma" eller vad man ska säga. jag vill vill vill. nu hoppas jag på att arbetsförmedlingen är på min sida och börjar betala ut pengar på måndag som dom har sagt. jag tvivlar dock på det starkt. men man kan ju hoppas. woah, GO AMS.

One minute I held the key



Det här är fredagsmys-stämning. vem bryr sig om att det är Darin.

Tell my self I don't need you



Idag har jag flängt runt på Linda som om hon vore.. aa.. något som jag inte kommer på nu. haha, hon hade sovit i EN timme.. men ändå orkade hon hänga med mig överallt.

Jag tog halv tolv bussen in till stan, sen hoppade jag på bussen till Almås direkt. där fick jag träffa lite av Lindas klass och inviga deras rökruta. efter en halvtimmetog jag och Linda bussen upp till Bäckäng. "vafan, detta påminner mig om Harry Potter". Lindas kommentar om bäckäng. när jag tänker efter håller jag med henne lite.

Efter vi hade gått runt på bäckäng gick vi ner till stan och arbetsförmedlingen. där träffade jag min handledare som skulle skriva på papper och massa skit. sen EFTER DET så gick vi till socialen. det var.. svårt att hitta. lämnade in ett papper, och sedan begav vi oss till Viskastrand och var där en stund.

Efter det gick vi till busstorget och chillade med Jamal. jävel vad längesen det var jag såg honom. eller pratade med honom. baaaaaah. sedan gick vi skilda vägar.. Linda skulle hem och sova och jag drog hem och käkade grillad kyckling.

Jättedetaljerad dag. nu ska jag sova lite. är så sjukligt trött

All you know

Jag känner mig så jävla ensam för tillfället.

All you know

Jag känner mig så jävla ensam för tillfället.

I'm a bitch, I'm a lover

BAAAAAH, jag blir så jävla fruktansvärt irriterad. vill bara skrika rakt ut. det var längesen jag var såhär irriterad. prioritera för fan. ORKA!

Let the music play



Om fem minuter har min mp3 laddat klart. då ska jag gå på långpromenad. tänka lite osv. helvete, det är redan halvvägs till helgen. har inte ens hunnit planera ju. slow down.

The side of me you don't know






HAHA, jag hittade en mapp FULL av kort från nyår 2006 hemma hos purre. jag och linda var överdrivet små och oerfarna (när det kom till många saker), malena var fjårtiz, det var första gången jag träffade kryger och då var han skejtare och hade jättelångt tufft hår osv osv. gash, vilka tider.

Inatt somnade jag vid 05.13. jag vaknade igen vid 05.43. sov EXAKT 30 minuter. sedan käkade jag lite, pratade med folk på msn som inte heller hade sovit någonting, sen gick jag till soffan och kollade barnprogram. jag är iallafall inte ensam om att fortfarande inte ha fått tillbaka min vanliga dygnsrytm. men ikväll skare nog funka. nu är jag ju helt jävla zombie.

Will you share my pain?




Jag drar till säm några dagar nu. eller vänta, två dagar blir det bara, för vi ska till arbetsförmedlingen på torsdag (tror jag?). har fan noll koll när det kommer till datum osv nu för tiden. fan då får jag ju inte använda mitt busskort på två dagar! ÅNGEST. det går ut snart jö. whatevah, nu blir det relaxation till tusen.

I felt it in the air

MHMHM, jag älskar att bli hatad av dom jag hatar.. för då har jag en anledning till att hata dom ännu mer tillbaka.


My sex is a killer, do you wanna die happy?



BAH, jag hade heeelt glömt av! det är den 5:e oktober idag!!!!! CHUCK börjar klockan åtta!! oh maj gash. jag har väntat 4 månader på den här dagen. 4 månader på att säsong 2 ska börja. och nu blev min kväll så fruktansvärt mycket bättre. chuck och jordnötsringar, mmhmhmhmmh.

Someone like you

WOHO, jag har fått igång internet på min bäbara nu.. PERMANENT. fytusan va bra. ett meddelande till världen var detdära. jag har ytterliggare ett.. idag ska jag käka stuvade makaroner och falukorv! sommaren -07-flashbacks. har nog inte käkat det sen dess. JAAAAAAJA, orka palla bry. puss! 

They'll be to busy to know



Fan då. jag skulle in till stan idag, men eftersom jag gick från Byttorp till stan igår i ALLDELES för nya och trånga skor, så har jag fått köttsår på hälarna. jag kan inte ens ta på mig strumpor så hur fan ska jag få på mig skor? mamma skulle ta med sig skoskavsplåster från jobbet, så jag hoppas det hjälper lagom tills imorgon så jag kan åka in då istället.

SÅ då taggar jag inför en hemmakväll ikväll. har redan käkat 5 clementiner.. minst, och jag satsar på fem till. var skitlängesen jag åt clementiner. så det var gooowtt. jag borde passa på att rengöra mitt rum, GRUNDLIGT. inte bara skjuta under allt under sängen.

I'm afraid it's too late

SÅ JÄVLA SNYGG. man kan väl få drömma lite..


I ain't got the patiens to wait

Haha, jag är hemma nu. har varit helt okontaktbar sen igår klockan 22.00. och hej vad mamma var glad för det. men nu så är jag hemma, wooho. mitt hår har blivit terroriserat dock. det fastnade tuggummi MITT i luggen, så jag blev antastad med en kökskniv för det inte fanns någon sax. dom högg alltså av mitt hår med en slö gammal brödkniv. aj!

Kvällen igår var bra. sketabra. däremot tror jag att jag har gett mig in i någonting som inte är lika lätt att ta sig ur. vi får se hur det går.

My hands are dying to touch you

Jag funderar på att åka ut till säm i helgen och isolera mig totalt. ingen dator, ingen mobil.. och hemtelefonen svarar jag inte i om det är till mig. men samtidigt så vill jag ut och göra Borås gator osäkra med mina kompanjoner, som förra helgen. eller.. egentligen vill jag bara EN sak, men det kommer aldrig hända ändå. för alla i Borås är fega små luder.

Nu ska jag gå och pröva mina nya klääääder. det får mig på bättre humör. jag blev genast depp.

Glad, gladare, gladast

- En vit kavaj
- Världens största & mysigaste halsdukar
- Ljusa jeans
- Stövlar
- Linnen
- Stickade tröjor

JAAPP, jag köpte allt UTAN jacka. fytusan, dom har ju inga jackor i knalleland. så imorgon beger jag mig mot centrum om man säger så. innerstaden. måste få med mig någon. malin ville inte. hmhmmh, linda? malena? LÄSER NI DET HÄR SÅ RING MIG!

Nu är jag helt jävla slut i mina ben. har stått upp från 14.00-19.00. mina ben, aoutch.


Love is my drug, it's my heroin



Jag har TRE avsnitt av Riverside att se. dom hade jag helt glömt av. lite te på det så ska jag nog kunna somna kväll också.

Suger, that's what you are to me

FAN OCKSÅ. jag tror jag har feber!! jag som var sjuk nyss. huvudet pulserar, hjärtat slår fort som fan, sen känner jag mig sådär.. vad säger man.. febrig. helt slö, känns som allt snurrar. vad HÄNDER MED MIG?! jag skulle verkligen vilja göra massa tester på sjukhuset och se om jag verkligen är helt frisk. för tillfället tvivlar jag fakiskt på det.

Men inget stoppar mig, för imorgon ska jag handla massa kläder!

Kristina sa (19:07):
ska du me till stan imorgon så kan vi köpa vinterjacka och dojjor till dig
o om du behöver något mer så kan vi köpa det

YES.