onsdag

Åhh, idag har vi varit lediga hela dagen. började med att gå upp kvart över ett, mycket sköönt! haha, sen gjorde jag mig iordning, drog till stan, solade och nu sitter jag här igen :D

Det roligaste idag, var nog när bussen körde förbi malin. vi skulle nämligen ta halv fyra bussen in till stan. och på den bussen brukar det alltid vara jättemycket folk, för alla ska hem från skolan. så jag sa till malin att hon skulle komma till min hållplats, för där är det aldrig mycket folk, så man får alltid en sittplats ;) men malin sa att hon inte skulle komma dit, för det inte skulle vara mycket folk på bussen. sen efter ett tag kom bussen, och jävlar vad mycket folk det var! har aldrig sett så mycket folk på en buss förut. såå när vi var framme vid malins hållplats, körde bussen bara förbi. HAHA, kommer aldrig glömma malins min, när vi bara körde förbi! men det fixade sig tillslut ändå :)

Sovmorgon till halv ett imorgon med! ska bli rätt så skönt :D

Pusshaaaj <3

sooova!

Idag vaknade jag av att Jennifer ringde mig halv åtta. då hade jag försovit mig TVÅ timmar. så tänkte jag bara, nej.. jag orkar inte gå till skolan idag! så jag la mig ner igen, och somnade om. haha, och nu vaknade jag precis. skööönt att sova länge! :)

Imorgon har vi bäckängniter, resursdag. då ska man egentligen göra nått speciellt, men våran klass fick vara ledig. så då bär det av till ishallen med flickorna i klassen och jennifer. haha, där har jag nog inte varit på typ 3 år eller nått. så vi får se hur det går. men jag klarar det mesta ;D

Pusshaaj <3

tjockisar

Japp, jag och malin är riktiga tjockisar. haha, förra veckan bestämde sig nämligen malin för att helt plötsligt, bara så där, bli nyttig. fattar faktiskt inte varför, men hon skulle iallafall börja idag! så när vi gick förbi cafeterian i skolan, där man bara inte kan gå förbi utan att köpa nått, så sa malin: men åhh, det finns ju inget nyttigt här, som jag kan äta! det värsta var att det låg typ åtta korgar med frukt där! haha, så vi köpte varsinn krämbulle istället. sen gick vi upp i trapphuset, där vi gömde oss.. haha, så ingen skulle se hur feta vi var! sen när vi gick ut igen, hade malin fullt med socker över hela sin tröja! så bra gick det med malins "nyttiga" vecka ;)

Och idag var jag med på gympan, första gången på ett par månader! haha, förstår inte varför jag aldrig har varit med förut, var ju skitskoj! mer gympa, säger jag :D

164745-39

Pusshaaaj <3


haha

164745-37

Yes, det var kuuuuul! :D

jadu..

Gårdagen blev lyckad den med! haha, säger bara flickor, flickor ;) och nu har jag såååån huvudvärk.. men med alvedon kan man fixa det mesta! :D

Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla film eller nått.. får se :)

Puusshaaj! <3

grattis rebecca!

GRATTIS REBECCA! idag blir du 17 ;) haha.

Igår var det en lyckad kväll. hoppas på ännu en bra kväll, ikväll. lite feber kan inte stoppa mig idag! HAHA.

164745-29  bara två som ville vara med på kort :D haha!

Pusshaaj <3

heelg!

Äntligen är det freeedag! idag ska jag, jennifer, sara, malin, jennie och wrood kolla på film hemma hos malin! känner att vi behöver ta det lugnt ibland med, haha :D så nu ska jag gå och packa lite, sen ska jag hoppa på bussen.

Imorgon fyller rebecca SJUTTON! så då ska vi alla tjejer gå ut och äta lite, sen på kvällen blir det fira som gäller ;) det känns som om det bara är jag som är 16 fortfarande, och det värsta är att jag precis har fyllt det :D hahaha!

Pusshaaaj <3

torsdag

Nu bär det snart av till skolan. haha, då är det historia som gäller.. usch :/


Imogen heap - Goodnight and go

onsdag!

Idag började dagen med ännu en försovning. vaknade kvart över sex, och skulle gå kvart i sju till bussen. så jag sprang ner, tog en snabb dusch, sminkade mig, och sedan bar det av till skolan. vi skulle ha matte första lektionen, så alla gick upp till mattesalen som vanligt. men då kom det en tjej och sa att våran mattelärare kunde bli lite sen. så vi fick gå in sålänge, och "räkna" matte. vi väntade och väntade, men det kom ingen. och efter hela 45 minuter dyker han upp ;) så det blev ingen lång lektion...

Sen hade vi tre timmars rast, innan vi skulle på teater. vi skulle nämligen se Oliwer Twist. alla har sagt att den ska vara såååå himla bra.. men jag vet inte riktigt vad dom har för smak! HAHA, jag såg en halvtimma av första delen, sen stensov jag! sen var det tjugo minuters paus, och då blev jag pigg igen.. men sen när andra delen började, somnade jag efter fem minuter igen :) stackars anna som fick väcka mig hela tiden! hehe. 

So long bitches :)

.

Förstår inte hur jag alltid lyckas ;)

attans!

Nu jag kom precis hem från skolan. vi hade inställd matte idag, så vi slutade fem över två. sen skulle jag ta tjugo i tre bussen hem, men när jag och daniel satt på busshållplatsen utanför bäckäng, kom han på att han hade glömt sitt paraply i skåpet. så vi fick gå upp igen och hämta det! sen var det tio över tre bussen hem, som gällde ;)

Och jag skulle haft två prov idag med. men först försov jag mig, så jag missade det första! sen skulle jag ha omprov nu, efter vi hade slutat. men jag har inte övat så mycket på det, så jag gjorde aldrig det! inte så smart egentligen ;D imorgon är det matteprov som gäller! jag som verkligen älskar matte, hahahaha! :/

Pusshaaaj <3


brist på annat ;D

Jag har:

(x) snott den här listan från nån annan
(x) varit full
( ) fått sparken
( ) bott utomlands
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) tatuerad
( ) försökt köra ifrån polisen
(x) hånglat med massa främlingar
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) piercad
( ) legat med en medarbetare
(x) avfyrat ett vapen
( ) sett någon dö
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard
(x) somnat i skolan eller på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) kört av vägen
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit beroende av post-it lappar
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) fyllt på olja i bilen
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) varit förlovad
( ) hoppat från en bro
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
( ) legat på sjukhus
( ) brutit ett ben
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) dansat på ett bord
( ) kört för fort
(x) varit alldeles för snäll
( ) fjällvandrat
(x) badat naken

Herregud, jag har tråkigt :D

iskallt, jaa!

Satan, det är ju huuur kallt som helst ute! märkte det nu när jag gick hem från bussen, skakade hela vägen hem :D

Den här veckan är hemsk! imorgon ska jag ha två prov, svenska och samhällskunskap! på onsdag har vi matteprov. och på fredag har vi geografiprov och inlämning! förstår inte hur jag ska hinna med allt!

Nu blire plugg :/

Pusshaaj <3


...



Jadu, här är dom :D


My chemical romance - Famous last words

lördag!

Nu är jag äntligen hemma igen. kan säga att det blev en mycket lyckad lördag! haha, härliga typer på sjöbo faktiskt. ska lägga in lite bilder senare!

Först tog vi åttabussen, hem till malins lägenhet i stan. där hade vi lite förfest, haha! sen tog vi bussen ner igen, och mötte linda, fanny, sophie och evelina på mcdonkel. efter vi hade mött dom, satt vi kvar en stund på mcdonalds, eftersom att det var storm, åska och ösregn ute. när vi hade suttit där ett tag, tog vi bussen till sjöbo, där tobias och robin kom och mötte oss. sen gick vi ner till GIF stugan :D

Malin var på G, hon körde tobbes taktik med stolarna. HAHA, och det funkade ganska bra faktiskt! den kör hon nog nästa helg med ;)

Sen när vi åkte hem till malin igen, tog vi samma buss som joppe och kim. försökte prata lite med dom, men det var inte så lätt. dom sov ju hela vägen till stan, haha! sen när kim och joppe hade hoppat av, satt jag och malin kvar på bussen, för vi skulle till villastan. då hoppade det på en halvfull tjej som åt hamburgare! haha :D

busschuffören: du får inte äta hamburgare här inne!
tjejen: men det är väl bara korv och glass man inte får äta här?! och jag har ju hamburgare.
busschuffören: vart har du sett det?
tjejen: på skyltarna.
busschuffören: hmm...
tjejen: eller ahaa, du kanske vill ha lite?

HAHA, då började både busschuföören och alla andra på bussen, gapflabba! lägesen jag skrattade såå mycket. malin höll på att dö! ;)

Nej, nu ska jag nog sova lite. blev inte så mycket sömn inatt! :P

Pushaaj <3

fredaaag!

Nu sitter jag här med malin! eller aa, haha..hon har deckat i sängen. och klockan är halv tolv, på en fredag. HAHA, men jag ska snart gå och hoppa på henne. när det börjar kännas lite ensamt :)

Om allting blir som planerat imorgon, så ska jag, malin,linda och typ tio andra, in till sjööbo på fest. det ska bli mycket trevligt. så idag har jag och malin bara tagit det lungt, och laddat inför morgondagen ;D

Och nästa vecka någongång, ska jag ta med rasmus ut på en promenad i fristad, och visa våra härligaa skogar! hahahaha, ska också bli mycket trevligt!

Nej, nu ska jag gå och hoppa på lorten! :)

Pusshaaaaj!

 malin <3

maaaalin den lille :D

Idag har jag tillbringat dagen hemma hos Malin! men innan jag gick dit, var jag i skolan. vi skulle börjat halv ett egentligen, som vi gör varje torsdag. men idag skulle vi lämna in en inlämning i historian, och då behövde vi bara komma dom fem sista minuterna! så då började vi klockan två istället. när vi hade lämnat in våra inlämningar, skulle vi ha engelska.. men då var den inställd, så vi behövde bara skriva på en närvarolista, sen fick vi sluta! så jag var i skolan typ 20 minuter. kändes rätt onödigt faktiskt :)

Efter vi hade slutat skolan, gick jag, rebecca, lina, sara, desiree och daniel o fikade på viskan. mycket mysigt. där satt vi kanske 45 minuter, innan vi drog vidare ut på stan! vi följde med lina till H&M, för hon skulle köpa lite saker där. sen skilldes vi åt :) jag följde med sara till sin buss en stund.. men sen såg jag jennifer vid fristadbussen. då gick jag dit iställlet, hahaha! vi stog där och pratade en stund, innan hon skulle gå på sin buss.
 
Då började jag den långa färden mot malin! det är uppförsbacke hela vägen hem till malin, från busstorget. jag trodde jag skulle döö! haha. när jag väl var framme, åt vi lite mat, och sen drog vi ner till videomix och köpte maaaassa godis! sen hem igen, för alla backar! haha. sen tjöööta vi lite och sen gick vi ner till stan igen! denna gången gick vi till Mcdonalds och köpte varsinn glass. sen gick vi hem igen, åter uppför alla backar :) sen satte vi oss i soffan och pratade lite till! :D
 
Haha, sen satt vi med varsin feeeeet godispåse! ;) men denna torsdagen har varit mycket lyckad! :D

Pushaaaaaj <3  ;)

reeeeegn!

Haha, kom nyss hem. man kan lungt säga att jag är smått blöt! det ösregnar ju ute, och jag glömde mitt paraply på bussen :/ så det blev en blöööt promenad hem idag.

Idag har skoolan gått mycket segt. jag trodde klockan var typ tre, men när jag kollade på klockan var den bara kvart över elva! haha, det är sånt som gör en besviken. efter sista lektionen, uppe på björkäng, gick jag, lina, anton och tobias ner till bussen vid sjukhuset. hela den biten ner, fick jag vara linas butler. haha, vilket innebar att jag fick hålla mitt paraply, över hennes huvud... men vad gör man inte när det regnar?! :)

Nu ska jag göra historia. känns som jag inte har gjort något annat än pluggat denna veckan :/

Pusshaaaj! ;D

donkel :D

Ja, idag har jag, mia och jennifer ätit, på DONKEL som mia säger. haha, kärt barn har många namn, som man brukar säga! känner att jag inte har haft min bästa dag idag.. bara ätit och ätit. först pizza, sen mcdonalds. fast jag tog ju i och för sig bara en cola, så det borde inte räknas. haha, men man måste ju ha maaaat! ;D

Rebecca har iallafall haft en go dag idag, bara skrattat och skrattat! härlig tjej det där, haha. sen är det ju så också då, att vi har en snookare i borås. han snokar mest utanför bäckäng! HAHA :D

Nu ska jag göra historia, svenska och engelska! :(

pusshaaaaj! ;D



åhhh!

Jag får panik snart! det är sååååå mycket med skolan nu. imorgon ska jag ha svenskaprov, som jag inte har övat någonting till. sen efter det har vi samhäll, där vi skulle ha läst massa sidor! det har jag inte heller gjort. jag måste göra en bildanalys, som skulle varit inne för fem veckor sen. omprov i samhäll på torsdag! inlämning i historia och engelska på tordag med!! det är bara för mycket nu helt enkelt, med det blir väl vad man gör det till :D

Nu ska jag iallafall öva lite på mitt prov! får se hur det går.. msn och plugga går inte riktigt ihoop! :)

hemma igen ;D

Ja, ännu en måndag i skolan! idag började vi uppe på björkäng, med dom två första lektionerna. jennifer är också där på måndagar, så vi skulle ta samma buss upp. men nu har dom ju bytt nummer och så på bussarna dit upp! tror ni inte att dom körde vääääärsta omvägen nu när dom har ändrat! hahaha. så jag och jennifer sa det, att nästa gång tar vi bussen till sjukhuset och går upp till björkäng.

Idag ska jag bara vara hemma, och öva till mitt omprov i svenska som jag ska ha imorgon :/ ordklasser och sånt, det är inte riktigt min grej. haha, men jag tror det kommer gå bra!

Pusshaaaj!

14 januari





Sköna bilder, från ett härlig 2006 ;) haha!

Stooorm?!

Haha, gick upp nu precis. för jag kan inte sova. det blåser ju räätt så mycket ute! jag såg precis en brevlåda som flög bort, haha! och då blåser det ganska mycket. men det går nog över snart :)

Idag ska jag till lasarettet med min fot. jag tror inte det blir någon skola för min del imorgon iallafall.

ensam hemma :/

Nu är jag ensam hemma också. tänk så mycket jag skulle kunna göra, om det inte vore för fooooten! :/



Dagans bästa:

Sugarplum fairy - She ;)

Saturday! ;D

Så var det lördag igen. känns som om det var lördag igår! haha, idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. för jag har haft ett pyttelitet skoskav i en vecka nu nästan, som inte har läkt riktigt. så gick jag med för små skor hela dagen igår, så det blev ännu värre. och igår när jag skulle sova, kollade jag på min fot! och då var den jääääättestoor. haha, helt svullen. så nu kan jag inte gå på den, och jag kan inte ens få på mig mina skor :/

Igår var jag med malin hela dagen. vi var bara hemma, eftersom jag inte kunde gå! så vi färgade håret, kollade på tv och lite sånt mysigt. jag skulle egentligen färga mitt hår i samma färg som jag alltid har haft, och bara rätta till utväxten lite. men jag skulle ju såklaart köpa en nyans mörkare. och se där.. det blev svart! hahaha, men det blev väl inte så himla pjåkigt :D

Läste innan att det skulle bli storm i borås imorgon. det skulle bli som gudrun, och lite värre till och med. haha, dom sa att det var farligt att vistas utomhus, och att man skulle hålla sig inomhus. alla dessa stormar ;)

Puuuuuushaaj!

för viktor ;D



Har kom några bilder, på viktors begäran!! ;)

Tobias, vi tar vårat snöbollskrig någonannan dag! eller vad säger du? haha!

...

Glömde ju skriva en sak! :)

Idag när jag och jennifer satt och väntade på bussen hem,
var det först en gubbe som stod framför mig. han vände sig om och sa hej, bara så! sen stog han bara där, och glodde, haha. sen när han hade gått, kom det en annan gammal gubbe och började prata med sig själv!  han sa typ att det regnade knivar och grejer :) sen pratade han på ett annat språk, och gud vet vad! sen, när han också hade gått, kom det en annan helskum kille som bara var allmänt knepig :D

Har konstaterat att borås har gott om konstiga människor ! :)

Fy fan :)

Jag har längtat efter snö, men nu har jag ångrat mig. det är såååå kallt ute, jag och jennifer klarar inte kyla! haha, plus att det är slask ute och jag hatar slask :)

Skolan idag var bra, förutom att jag gick vilse ett par gånger, haha. klurigt nu när dom har byggt om överallt! slutade tre, och då gick jag och jennifer ner till stan en sväng. vi köpte varsinn tröja, och jag köpte ett par pennor också. alltid bra att ha ;D


Nu ska jag göra lite mat, haha! :P

10 januari

Idag var det våran första dag i skolan. det var himlans kul att träffa alla igen måste jag säga. det var inte en jobbig dag idag heller, för vi hade bara tre lektioner, och dom gick fort :)

Efter skolan, var jag med jennifer och malin. och kan ni tänka er, idag fanns det semlebullar! hahaha, så jennifer och malin gick till city och köpte det, innan dom mötte mig. sen åkte vi hem till mig, gjorde semlor och umgicks. men det gick ju sådär! haha, sov nämligen bara två timmar inatt. så jag var sådär lagom social. men nu har the neards åkt hem. ;D

Imorgon..

.. ska jag vara med jennifer och malin! det ska bli väldigt roligt, haha. för det var ju ett tag sen vi var med varandra alla tre. så vi ska hem till mig efter skolan, sen beger vi oss till city för att köpa semlebullar! hahaha, och nu är det bäst för dom som jobbar där att det finns den här gången. eller vad säger du jennifer? men den här gången åker vi nog inte till stan och letar iallafall! :)


10 januari

Hahaha, jag fick precis ett tips från sophie. om vart man kan köpa gooda semlor! på bagerit jämte stuk. det får vi nog allt ta och pröva någondag tjejer.

Det går inte så bra med min naturkunskap. jag ska skriva en debattartikel, och jag vet inte ens vad det är för något. haha, men går det, så går det, går det inte.. så går det inte! jag säger som jennifer brukar säga: ack & ve! ;D


Usch!

Ja, då var det skola imorgon igen då. det är ingenting jag ser fram emot precis. eller jo,det ska bli kul att träffa alla igen! det var ett bra tag sen man såg dom nu.

Idag ska jag vara med Linda, när hon kommer hem från skoolan! sen ska jag göra naturkunskap :/ det ser jag verkligen inte fram emot. men jag har bestämt mig för att jag ska sköta skolan nu. inga mer IG för min del alltså!! hahaha.

Just det!

Jag kom på att nu när vi börjar skolan på onsdag, kommer det inte se likadant ut. eller dom har ju byggt om och grejer, så skåpen kommer inte stå där dom stod innan, och korridorerna har stängt, och vissa korridorer har öppnat! lycka till att jag hittar första dagen. men jag ska möta malin utanför skolan, så ska vi hälpas åt och se om vi hittar våra skåp iallafall! hahaha.


Nej, nu är det Prison Break som gäller, mot tvn ;)


Malin

Just nu sitter jag och väntar på malin. jag har nämligen köpt en julklappp som hon ska få. hon har inte fått den än, för hon har varit i norge i två veckor. så jag har inte sett henne på nästan hela lovet! så hon ska komma hit och hämta den sen. efter det blir det väl city, och godis! haha, det kan inte vara bra för tänderna, allt detta godis :D vi får se!



Razorlight - Before i fall in to peaces, den bästa idag!

8 januari

Så var det måndag igen. idag ska jag vara med malin tror jag, om inte hon skulle göra nått annat! haha.

Det är ändå rätt skönt, att vara ledig några extra dagar nu! Jag förstår inte, hur jag ska orka upp första dagen i skolan! men vi har en liten sovmorgon iallafall. vi hoppas på det bästa! :)

Pusshaaaaj! 

Sova?!

Jag kan verkligen inte somna. inte för att jag har ansträngt mig precis, men jag är inte ens trött! jag pratar ju med mia och tobias på msn, så jag ska nog kunna överleva den här natten också! haha.

Pusshaaaj!

Effe puff ;)

Alla börjar ju skolan imorgon, men vi bäckängniter börjar på onsdag då va! huuur skönt som helst, sovmorgon två dagar längre :)


   Schässiföör! ;D

Allt för min Jennifer! ;)

Bara så du vet nu, så gör jag detta för dig raring! haha.

Kan ju berätta att igår, åkte jag och Jennifer in till stan för att möta Mia. När vi satt på bussen hem, kom Jennifer på att hon var väldigt sugen på semlor. haha, så vi begav oss till city för att köpa semlebullar och göra egna semlor. när vi kom till city, i Fristad, hade dom inga bullar! besvikna, gick vi därifrån. men då kom Jennifer på att vi kan ju åka till stan och kolla på city där. sagt och gjort, vi åkte till city i stan.. tror ni inte som var slut där också! så vi fortsatte våran resa till city o knalleland. haha, vi var såååå sugna på semlor. där hade dom inte heller några bullar, och inte heller på ica! så vi fick ta bussen tillbaka till Fristad utan våra semlebullar. när vi kom hem hade pappa köpt kebabrulle till mig och jennifer, så det fick duga! :)


Bara så alla vet, så har jag, tobbe och qvarre numera ett gäng! hahaha.


Nej, nu är det OC som gäller!

Puuuuuusshej!