20.38



Home at last. dagarna, eller dagen har spenderats hemma hos malin. igår var vi med wrood en liten stund, sen kom jesper i typ 5 minuter. sen sa dom hejdå & då sa vi hej till anes och amar. dom stannade några timmar, sen drog dom med. så charmiga var jag och malin, höhö. skämt åsido.. jag och malin satte på alice i underlandet, kollade 10 minuter, sen stensov båda två. vaknade runt elva, och då kom anes och amar igen. dom stannade till 3 kanske, sen gick jag och malin och la oss.. igen. det var första gången på LÄNGE som jag och malin verkligen pratade för en gångs skull. det var asbra, och vi pratade i typ 2 timmar. eller njae, en och en halv kanske. det behövdes iallafall. sen nu åkte jag hem, för malin skulle få fint besök. finare än mig. hehe, men jag förstår henne, jag hade förmodligen gjort samma sak, och jag är glad för hennes skull ;)

Nu tjatar min kära syster om att jag ska hänga med henne ut och gå. får ta mig en tankeställare.

MALIN FYLLER ÅR I HELGEN!! vi har planerat ALLT nu typ, och jag ska göra det skitfint i hennes lägenhet. bara jag.. ingenannan. det är min present till henne. en av dom iallafall. jättefint ska det bli, och jag ska göra en ASGOD tårta. två tårtor. jag ser fram emot det mer än malin tror jag. kanske.

12.53

Hela skolskiten börjar gå framåt nu. mobbningsrapporten är klar!! hör och häpna. segregeringsanalysen är klar om en halvtimme ungefär. känns jävligt bra att få det gjort iallafall.

förövrigt skulle jag gå upp tidigt idag. jessica väckte mig 8, mamma väckte mig 8.15. hepp, trofan jag låg kvar till 12.03. så jag förbereder mig på en hemsk natt. malin måla lite fina krusiduller i taket som jag kan ligga och kolla på.

19.52



Imorses gick jag upp klockan 07.58 och kollade på STOMP THE YARD. det var tamefan den bästa filmen EVAAAH. så jag tar tillbaka det jag sa om Bring it on. stomp the yard var skieten. efter det åkte jag hem till snoddas aka amanda. vi kollade på OTH, gick ner och köpte thaimat, gick till tandis, köpte godis, mer OTH osv osv. mysigt. nu är jag hemma iallafall, tidigt.. för jag måste PLUGGA. woooohaosan. jag sitter och pratar gamla minnen med jesper för tillfället. det är kul. vi har kommit fram till att han har brunt hår nu för tiden, INTE blondt.

i helgen blir det fest. både fredag och lördag. jag fick en inbjudan på bussen hem idag, haha. trevliGT.

23.39



JAG ÄR I EXTAS. har precis sett världens bästa film!!!! ÅÅÅHHHÅ, bring it on - all or nothing. seriöst, det var den BÄSTA filmen på år och dar! nu ska jag se den andra, bring it on - in it to win it. tror dock jag har sett den redan, men vafan. haha, PUSS

14.37

Mitt sommarlov har varit det bästa. tre första veckorna var hemska! jag hade lust att börja gråta, så tråkigt var det. men sen, efter tre veckor.. då jävlar. det var då mitt sommarlov började. jag har haft SKITKUL och jag har fått  mer nya kompisar än gamla. så.. mitt sommarlov har varit precis som jag sa att det skule vara innan vi slutade "det bästa sommarlovet hittills". så sluta tjata om massa annat skit.


00.58



SÅDÄR. då var jag hemma igen. har tillbringat mestadels av dagen hemma hos malin tillsammans med jennifer. lite senare kom wrood och linnea också. det vart trevligt. ännu senare kom några random pojkar. inga som föll mig i smaken precis. det var.. tråkigt folk om man säger så. så jag & jennifer drog ut och mötte tobias och victor. dom får mig alltid på bra humör. bra humör.. det var jag redan på iofs, men bättre går alltid. sen tog vi bussen hem, och nu sitter jag här. funderar på om jag ska göra den där mobbningsinlämningen eller inte. lika bra att göra den tror jag. passa på nu på natten när det ändå inte finns något att göra. wOOOHO

23.27

HAHAHAHA älska våra konversationer på kvällarna;

Peroti säger (23:23):
jag säger bara: "nämen oj, är jag i himmlen för jag tror jag ser en ängel" eller "du är så söt så att jag får hål i tänderna" eller "damn girl, you're fiiiine"

caroline E säger (23:23):

HAHA, TÖNT!! såg du inte precis vilka raggningsrepliker du skrev? 
NÖÖÖRD-JOHAN. 

caroline E säger (23:24):

jag kom in på jobbet förra veckan, så var det en gammal tant ba "ååh" jag ba "what?" haha, hon ba "jag tror gud har sänt en jättesöt ängel, och så kom hon hit, just precis hit, det är DU"

då kuta jag därifrån

jätteläskig gammal tant

Peroti säger (23:25):HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH!!!!!

ofta fyfan vilken läskig tant caroline E säger (23:26):

jaaa!!! det värsta var att hon var den enda av alla som bodde där som kunde gå! så jag trodde hon skulle springa efter!!! okej om hon hade suttit i rullstol, men ne fy fan

Peroti säger (23:26):
HAHAHAHAHAHAHA, du dödar mig


21.51

För tillfället sitter jag och pratar med en norsk, en torsk & en gråboare. mitt pluggande går bra. verkligen. har skrivit en sida.. på ungefär tre timmar. jag har räknat ut att jag är klar om ungefär 2 veckor om jag fortsätter i den här takten. WONDERBAUN.

20.34

JAG KLARAR INTE AV SÅNTHÄR!!
jag är så jävla dum. dum, dum, DUM.
och så är jag rädd. jätterädd. jätte, jätte, jätterädd.

16.22



Jag dör lite.

PLUGG NU, UNDERBART.

15.12



ÅÅÅH, jag har äntligen tid att uppdatera min blogg. haha, har inte blivit mycket av den varan på senaste. de 5 senaste veckorna har varit PRECIS som ett sommarlov ska vara. jag har träffat folk från hela sverige.. och andra länder också för den delen. småland, varberg, göteborg, gråbo, orust, norge, danmark. det bästa är väl egentligen att jag fortfarande pratar med alla. det är liksom lite det som är det roliga, man träffar folk och håller kontakten. har jag inte rätt?

men inte minst alla älsklingar från BORÅS. det som räknas.

hepp, det blev inget långt inlägg, jag måste dra igen. som vanligt. tjing

17.50



Jag tror gösta kommer dö inom kort:( han har fått världens storsta kula under halsen/magen. han är jätteslö och ligger bara helt stilla. jag sökte massa på google, och personer som har varit med om samma sak, säger att det är en tumör. jag sitter och är gråtfärdig. ouscha, det är "bara" en liten hamster, men det är GÖSTA. min gösta. har bara haft honom i.. vad blir det? ett halvår. göstaponken, han gillade mig. han ska få en fin ersättare, Gösta ll.

14.50

caroline E säger (14:21):

så då fick jag en böter

eller bot?

nej, en böt?

hur fan säger man???!

hahaha

Peroti säger (14:21):

HAHAHAHA, "böt".

någon som vet vad det heter? hahaha, jag har minsan ingenaning. nu åker jag snart till pappa. sen kommer jag inte skriva i min blogg på år och dar:( eller amanda kanske har med sig sin dator, det vet jag inte. jag kommer sakna Daniel när vi ska åka. sakna någon att prata med på kvällarna innan man somnar. buhusan, men jag överlever väl. för jag ska ha så jädrans kul i danmark va. inte en lugn stund ska det vara.


08.10



IIHIHIHI, klockan är 08.06 och jag har varit vaken i två timmar. jag är faktiskt rätt pigg om jag får säga det själv. har redan tvättat, och städat mitt rum. duktigt, jag vet. nu ska jag börja packa lite. för det är ju så att imorgon åker vi. ska bli grymt jävla skönt att komma bort från borås. hålan jag har spenderat nästan hela mitt sommarlov i!!! nytt folk.. en HEL BÅT fullt med nytt folk! med ungdomar som drar till danmark för att supa. 4 dagar som ska levas till det yttersta. jag fick en påse av mamma idag med småmynt som jag ska spela för på båten. hahaha, har jag tur vinner jag värsta jackpoten. det hade inte suttit fel. när vi kommer till Danmark har jag & amanda gjort upp planer. vårt första stopp kommer bli.. underbart. BLI TISDAG NUUUUUUUUUU.

12.52



För tillfället sitter jag och funderar på hur jag ska göra ikväll. antingen stannar jag i borås, eller så drar jag ut till säm. det enda rätta är egentligen att ta det lugnt nu innan vi drar till Danmark, men samtidigt hatar jag att bara sitta hemma och inte ha något att göra. har jag tur är det lite folk där ute den här helgen. först och främst måste jag få tag i mormor och be henne köra mig till tåget. beslutsångest, värsta som finns.

16.00

- kom här Anders, följ efter mig.. KOM DÅ!
3 sekunder senare.
- vart tog hon vägen?
- vem?
- hon som jag skulle följa efter?
- det var ju jag?
- VAAA? var det du? har du bytt om då eller?

15.48



VÄRLDENS SORGLIGASTE DAG PÅ JOBBET. uuhuhu, det borde kännas skönt att ha slutat. men trofan jag vill tillbaka på måndag. när jag slutade gick jag runt lite i korridorerna och bara kollade typ. sen gick jag runt och letade upp ALL personal och gav dom varsin fetingkram. sen började några gråta. jag var nog poppis, hehe.

jag har lärt mig så fasligt mycket dom här fyra veckorna. HELT SJUKT. och jag har faktiskt ingenting emot att jobba med det när jag blir stor heller. dock är det inte mitt mål här i livet, men nästa års jobb är kirrat. iallafall, lärt mig många saker, och lärt känna massa nya personer. personer jag kommer hålla kontakten med och träffa MINST en gång i veckan. det är en sak som är säkert. jag ska dit redan imorgon och lämna en blomma. så har dom ett minne från mig.. på Ellens begäran, hahaha.

15.45

A - (mumlar) jag ska nog sätta mig ner, eller jag kanske ska kolla lite på televisionen.
V - va fan sa han? han pratar inte vårat språk (asgarvar)
A - (mumlar lite till) ska jag kolla på television, eller sätta mig ner på en stol?
V - HAHAHA, vad är det för språk egentligen? kanske är för han bor på skogslid.
tänker nån minut.
V - jag har det, han pratar skogslid.. -iska. fick jag till det där?
C - njae, inte direkt.
V - skogslid.. -ianska.


15.28



Jag & Ellen gick tidigare från jobbet idag och drog till stan. jag måste hitta en ny bikini till danmark, och det är fort. hittade dock ingen. Ellen sprang runt som en galning och tog olika bikinisar hit och dit, men det var ingen som föll mig i smaken. hon tröttnade på mitt gnäll och drog hem. hahahaha, hon skulle hämnas imorgon på jobbet sa hon. hur vet jag inte. det märker vi.

Inatt somnade jag inte förrens halv tre. daniel skickade sms som en galning, och försökte hålla mig vaken. han lyckades. och det är jag glad för. följden blev dock att jag vaknade 07.27 och skulle åka 07.40. men jag hann. 13 minuter, det är nytt rekord.

Naej, om man skulle fixa sig lite kanske. bussen går härifrån om 1 timme och 28 minuter. då är det bra att vara klar kanske. so long suckers.

19.21



USCH, imorgon åker emelie till KROATIEN i två veckor. orättvist enligt mig. jag vet att hon läser det här, så; sola lite extra åt mig, och ha så jävla roligt! det förtjänar du:) det kommer bli tomt utan dig. 
buhu, jag villl också utomlands. danmark om en vecka. det är väl alltid något. badhotellet. haha, det ska bli skoj. sålänge vädret tillåter vill säga.

annars då? njae, jag har inget nytt att komma med. lite vanlig skit bara. men berättar jag det kommer ni bara bli nyfikna. så det är likabra att jag inte säger ett knyst.

22.50

Jag är rädd. rädd för att göra fel. rädd för att allt ska bli fel. fel, fel.

20.12



Ingen uppdatering på länge känns det som. har inte orkat. jag har mycket att berätta dock. lite för mycket kanske. helgen var bra, sketabra. så mycket får jag väl avslöja iallafall. ångesten smög sig på i lördags, men den försvann lika fort som den kom. natten till söndag var en bra natt, då fick jag saker och ting uppklarade, och nu vet jag:):):) gööörabra. och om jag inte har fel, så blir onsdag också bra. linda försöker intala mig om att det inte är en bra ide. men vad vet hon om det? INGENTING. klan D är inget för mig linda, så knip. he he. linda är en bra tösabit. det borde finnas lite fler linda i världen.

Jobbet idag gick bra. ska bli sorgligt att sluta där. inget jobb att gå till. istället får jag gå till skolan. sitta och ha ett jävla fejksmile på hela dagarna. därför jag gillar mitt jobb så mycket som jag gör. där behöver man inte vara någonannan. man kan vara sig själv. och alla är överdrivet snälla. jag gillart.

NU fick jag ett sms. ÅÅÅH och det var från den jag trodde det var;) nu ska jag dammsuga samtidigt som jag sjunger glädjesånger.

02.40

ÅÅÅÅÅHÅHÅHÅH, jag älskar varberg & allt som hör till. då menar jag killarna. kom hem nyss , det har varit en sån JÄVLA bra kväll. JAG VILL INTE HEM!!!! jjag vill inte jobba!!!! eller jo.. men inte den här veckan just :( jag ska hit nästa helg igen, så är det bara!! det går fixa. lägenheteen har vi alltid, och grabbsen försvinner väl inte dom heller. mmmhmhmhmhmh, nu ska vi dra till Kemail igen. var längesen vi träffade dom nu, hela 6 timmar sen.. det är 6 timmar för mycket. TACK FÖR MIG.

21.29

Nu sitter jg här. på 14:nde våningen i varberg. vi kom precis hem från Kemail där vi har spenderat dagen. igår var det fest. FÖR mycket fest. resultatet blev att linda spydde som en kalv imorse i handfatet. pappa bara skrattade åt henne. jg led mest med henne. iallafall, kvällen igår var skitbra. och nu ska vi ut och träffa nya varbergskillar som vi stämt träff med . NYTT FOLK, underbart. eller rättare sagt dom HÄMTAR oss med sina fetingbilar. bra väder är det också, sol och grejer. annat än borås. varberg i mitt hjääääärta, shooouulou.