My heart is pounding, can you feel it?



Nuuuu är jag hemma från Peroti igen. hemma, detta är mitt hem nu. crazii. tog inte mer än 5 minuter hem till honom, plus att jag har lärt mig hans portkod.. så han kan väl räkna med ett antal besök framöver. hihi. vi kollade på Airplane och käkade chirreee och snackade skit. mys.

Imorgon ska jag fixa lite i lägenheten på dagen, sen ska jag ut och umgås med Nadim och babybooo! ännu mer mys. jag älskar mitt nya hem, ohja.

A woman so heartless



Gårdagen var braaa. är det inte bra så får man göra det bra. tycker jag att jag lyckades ganska bra med. slutet av kvällen var ändå det BÄSTA. gaaaashmash, jag är fortfarande i extas.

Ikväll blir det filmmys hos Peroti. han har lovat att vi ska se Airplane och käka överdrivet mycket guuudis. kalas!

Let's rewind



Haha, snacka om uttråkad. sitter och kollar LBS Live. kul att man känner igen några ansikten iallafall. imorgon blir det fest. ASNAJS!

In your arms I'd like to stay



Inatt var sista natten jag sov i Fristad. kommer aldrig mer sova här. blandade känslor, minst sagt. det ska blir ASGÖTT att flytta, men detta har varit mitt hem i 17 år snart. helt galet. tror jag kommer börja gråta när vi åker ikväll.

Förövrigt blir det partileraj med Linda & Co ikväll. ska fira Elias. imorgon blir det partileraj med Malle. typ x&y. på söndag ska jag fråga Nauka vad han ska göra, och tvinga honom umgås med mig. på måndag ska jag till Ams, sen på kvällen ska jag ut och gå med Nads. på tisdag ska jag tvinga Peroti och Amanda umgås med mig. på onsdag ska jag hänga med Lindsooorrr. sen.. vet jag inte mer. känns jäääävligt gött att ha något av ett liv igen!

Let's crawl til' we can walk again



Jessica och mamma var och hämtade nyckeln till lägenheten idag, och jag har ju inte sett den än så Jessica försökte måla upp hur den såg ut. såhär blev det. mer vet jag inte. det blir en överraskning. på lördag blir förhoppningsvis första natten jag sover där. läskigt.

NU: dumlesnacks.

I can do this on my own



Vårat internet flyttades över till lägenheten idag! SKANDAL. tur att Stina har trådlöst bredband som jag kan koppla upp mig på. dagen/kvällen igår spenderades med Malin i stan. och någon timme på Willys. och på Trandared. åkte hem tidigt imorse och däckade som vanligt så fort jag kom hem. vaknade av mammas psykbryt som hon får 24/7, gick ut och gick en stund så jag slapp höra skiten, sen återvände jag (ofrivilligt) hem och satte på sketahög musik, låste in mig på mitt rum, och började riva min säng i brist på annat att göra sönder.

Inte alls smart.. nu sitter jag på golvet.. på en astunn madrass. genidrag. får väl spendera min kväll här.. på min madrass.

That's the way the cookie crumbles



YES!! WOHOHO!! efter tre år, notera TRE ÅR, har jag äntligen fattat hur man gör bloggen bredare så man kan få plats med fetare bilder. happiness indeed.

I'm no superman




Jag avgudar säsong 9 av Scrubs, och jag avgudar alla nya huvudpersoner. Scrubs har aldrig varit bättre! har 4 nya avsnitt som väntar.

You have my heart



YES, jag gick upp tidigt idag. har varit vaken två timmar redan. käkat nyttig frulle, städat mitt rum och duschat. jag städar mitt rum varje dag känns det som. jag har bara en säng och en garderob kvar i mitt rum med ÄNDÅ lyckas det bli stökigt. men nu ska jag försöka ha det såhär tills vi flyttar.

Igår innan jag somnade såg jag världens bästa och roligaste film. I love you Beth Cooper. ååååh, preciiiis min filmsmak. jag asgarvade och jag grät.

Ikväll ska jag hem till Malin och snart ska jag som sagt dra till BK och hälsa på Peroti.

Some shit is about to go down



Kärlek i kvadrat. haha, fan vad bra sagt. min första ordvits ever.
Imorgon ska Amanda hämta mig i Fristad, sen ska hon, jag och Thörner käka hos Peroti på BK. han jobbar 12-21 så vi ska göra honom sällskap på kvällen. när Malin slutar jobbet sen ska jag hem till henne. WOHOHO. då ska jag ha godis!!! så det inte blir som i måndags.

Let him know, it's so cold

Mina fötter är så lena så jag vill käka upp dom. allvarligt talat. har världens mirakelkräm här.

These days are mine



Fick precis reda på att Manges syster är butikschef där jag ska ha praktik. så jag fjäskade lite för honom och målade en fin bild på msn. så jävla stolt. nu ska jag stäääda.

I was born in the arms of my imaginary friends



Packar ner min garderob i flyttlådor medans jag lyssnar på det här
albumet, som kan vara det bästa någonsin. blir så.. glad. jag är ännu gladare över att det bara finns "häng"-garderober i våran nya lägenhet. no more vika/skrynkla/stryka kläder. NAEPP, hädanefter blir det galgar.

I hear you, but I don't listen



Nu har jag precis pratat med Amanda i telefon. herrejistanes, det var verkligen inte igår. på lördag ska vi och Thörner kolla på Perotis basketmatch, sen hem till mandsy och senare vidare hem till pruttan. då är det partileraj. jag känner att det behövs. umgås, ta igen all skit vi har missat :)

Det regnar köttbullar


Whatever money can buy, I probably got it, but that's not happiness

Våran nya tv är härmed officiellt invigd. jag har kollat på ett helt program. ett HELT. 30 minuter. snart kommer jessica hem så då tänkte jag att vi skulle glo film. fick en film i julklapp som jag inte har sett än.

Förövrigt klämde jag i mig 300 gram chirre och 200 gram choklad igår. det känns. SÅ innan jessica kommer hem ska jag ta en välbehövd promenad. ska utforska Fristad en sista gång innan vi flyttar.

She had it all



HAHA. Peroti ringde mig klockan 04.38 och sa att han var påväg från Dalsjöfors till Borås. han GICK alltså. så jag har pratat med honom i telefon fram tills nu. hållt honom lite sällskap. 2 timmar och 20 minuter tog det för honom att komma till Trandared. han är för tillfället lite av en idol. jag var tyvärr tvungen att svika honom nu dock, för mina ögon sviker mig!!! baaah, så trött. godnatt dystra stad.


You learned how to break a heart


TRE år sedan hemma hos rebecca. fiiint!

Jag känner mig på överdrivet bra humör idag. tänkte snart hoppa in i duschen, sen ska jag bege mig mot Almås var tanken och möta Linda och Samina. sen blir det Viskaaaaan. latte, nomnomnom.. har inte druckit latte sen vi drog till Sälen.

 

Efter Viskan ska jag försöka få tag i Aci och kolla vad han ska göra. jag har inte träffat honom på länge heller, så det är väl på tiden tycker jaaaag. baahbahabha, frulle nu. peace oout.


Look what I've found



Haha, jag försöker få Nadim att lägga in en stöt åt mig. vet inte om det går så bra. han skickade precis sms och skrev "he can get any straight man to go gay in a heartbeat". så han tar väl honom själv. buhu.

Annars har jag inte gjort någonting meningsfullt idag. har så jävla många bra filmer så jag känner ingen större mening att resa mig från sängen. jag tänkte hoppa in i duschen nu iallafall, för nu när jag ÄNTLIGEN har kirrat busskort igen så kan jag börja mitt liv igen.

Imorgon ska jag umgås med Linda!!!! baaah, vill ha imorgon nu. har inte träffat henne på evigheter.. typ.

I'm gonna be with you

Jag orkar inte berätta om min dag så noga. har varit i på Arbetsförmedlingen och Knalleland typ. träffat Josse och Malin en stund.

Jag: SHIT! du ser ut som Harry Potter ju!!!!
Kille: ja, gå här ifrån då..
Jag: varför?!
Kille: jag umgås inte med mugglare..
Jag: men jag är svensk!
Kille: grattis, du sa samma sak för 6 månader sen.

Så gav han mig sin öl och vinglade därifrån. söt Harry.

Yeah, we'll be okay



Mitt rum och resten av huset är nu flyttklart. det ekar överallt. verkligen EKAR. som i en skog. som i en film när dom står och ropar på ett berg och det låter eko-eko-eko-ko-ko-ko-o-o-o. typ så. gillas inte.

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen. något som min hjärna hade förträngt för längesen. men jag ser fram emot det.. på något konstigt sätt. diggar min grupp. sen ska jag till äckelförsäkringskassan, och Deichmann. och SEN, sist men inte minst så ska jag kääääka thaimat med min baby. THAIMAT!!!! äntligen. det känns som det kan bli stelt.. men tänker jag att det blir stelt så blir det väl stelt också. DET KOMMER INTE INTE INTE bli stelt. kommer bli kul. mysigt. kul. kul. kul.


Don't try to change me

Jag har gjort en ny spotifylista. 534 låtar. inte en enda dålig. 106 800 minuter musik. nu jävlar ska det flyttstädas innan jag drar till stan.

Dancing with tears in my eyes



Det var längesen jag grät till en film. den här, My sisters keeper, grät jag mig igenom. HELA filmen. på slutet satt jag och storbölade. hela kudden var pissblöt. shit, bästa filmen jag har sett på lääänge. SE DEN!

Baby don't feel no pain, just smile back

.. måste bara inflika, det går inte förklara hur mycket jag vill flytta nu. när vi var i knalleland idag och väntade på Denis så tänkte jag hela tiden "om några DAGAR bor jag 100 meter härifrån.. då kan jag gå hem.. jag kan GÅ överallt.. jag slipper frysa arslet av mig när jag väntar på bussen. jag kan umgås med folk utan att krångla med bussar, jag kan ta hem folk och kolla film, förfesta, laga mat, UMGÅS.. jag bor nära fyra personer som jag kommer tvinga med ut på promenad med hunden varje dag, jag bor nära en person som jag ska umgås med VARJE DAG... kort och gott, jag kommer få mitt liv tillbaka".

ALLT DET DÄR hann jag tänka på några ynka minuter. jag bara log. log hela vägen hem, för nu är det inte långt kvaaaaaaaaar.

Made for theese times



Mycket, mycket, MYCKET bättre dag idag. gårdagens depression var bara tillfällig. dagen har spenderats med Linda. jag köpte världens finaste väst! gaaash, mysigast ever. det var typ 80% rea på den, så linda fick en av mig. bara för hon har varit så snäll hela tiden.

Jag har fortfarande inte fått mina pengar från ams som jag skulle fått 29 december!!!! JAG BLIR GALEN. jag måste dit imorgon och kolla läget. vad som har hänt med mina krrrrrr.
Åkt bil med räcerdenis har jag gjort idag också. påtal om.. jag tror jag ska sno med hans skiva hem någondag. alternativt ha förfest i hans bil.

BSÖLBGÄSÖGJDLHF, jag har fem nya filmer som bara skriker på mig. men först: apelsin och dagens dos av babyboy. nomnomnom.

I've got 99 problems, and boys are not one of them



Varning för långt inlägg nu.

Hela veckan, och nästan hela förra veckan har ingenting känns riktigt bra. vi hade skitkul i Sälen, men det var KAOS. minst sagt. eftersom det var alkholförtäring så gott som alla dagar utan en, så bråkades det en hel del. detta förekom även i nyktert tillstånd hos vissa. blondinen av oss flippade totalt och gjorde saker mot Linda som inte ens jag kommer förlåta. saker som man inte gör om man är någons vän på riktigt.

Det hände även saker som förändrade läget när jag kom hem till Borås. även fast jag var 60 mil från Borås, så gick det tydligen inte undvika konflikter här hemma. saker som inte ens hänt. men det är väl så det ska vara antar jag.

DET jag ville komma fram till nu är att allting känns så jäkla skumt. jag är inte vän med Malena längre, som jag har umgåtts med jättemycket nu de senaste månaderna. Malin har jag inte träffat på tre-fyra veckor, och jag har inte pratat med henne på.. skitlänge, av olika anledningar. Aci pratar jag med ibland, men jag träffar honom aldrig längre. Amanda och jag säger alltid att vi ska träffas men det blir aldrigaldrigaldrig av.

Jag tycker det är förjääävligt! inte Malena dock, hon är ett undantag.. men resterande. ibland tänker jag att jag ska höra av mig, men sen slår det mig att det inte är jag som ska höra av mig. det är inte jag som gjort fel (för en gångs skull). det enda jag vill höra är "förlåt".

Jag har lärt känna maaassa folk den senaste månaden, folk som jag verkligen tycker bra om.. men det är inte samma sak som att umgås med folk man känt i flera år. man kan inte säga vad som helst till dom. man kan inte räkna med att dom alltid ställer upp. BLÄ.

Enda höjdpunkterna den här veckan har varit när jag har träffat Linda. vi har varit på Avatar, umgåtts med blatteboy, varit på x&y, förfestat hos Sandra, köpt massssaaaa kläder i knalleland osv osv.

Men ALLTING känns fel för tillfället. jag har varit, inte deppig.. men opepp hela dagen. imorgon därmot ska jag träffa Lindsy! hon kan få mig på bättre humör. ska checka min praktikplats och fixa med papper osv, sen ska jag handla upp mina presentkort på kläder! MASSA kläder. rehabilitering.
Nu tänkte jag kolla på 8 mile och försöka rycka upp mig en aning.


I have destroyed us



Punktlista på saker jag saknar:

  • Sommarkvällarna på Swing
  • Min pappa
  • Alla killar från min klass
  • Malin!!
  • Mitt långa hår
  • Alla filmkvällar man hade när man var mindre
  • Högstadiet

Jag känner mig så jäkla nostalgisk helt plötsligt.


Follow me



Mitt tredje inlägg på.. en timme. gratz!

Haha, jag försökte vara lite konstnärlig och måla i paint. röda pluppen i mitten är där jag ska bo. till vänster är knalleland, och pilen till höger är vägen till peroti. ett hus ifrån mig bor en annan skit, men den pilen orkade jag inte måla. eeeh, jag ska försöka överleva.. höhö.


I want you so bad it's my only wish

p.s glömde nämna i förra inlägget att imorgon fyller min blogg TRE år. i TRE år har jag arkiverat allt jag har gjort. jag ska nog ta mig tiden att läsa igenom vad jag gjorde sommaren för tre år sen. d.s.


Come on, I'll make you happy



Titta vad jaaaag har fått. mörka och vita skinnconverse. weeeha! min höst är räddad.

Nu ska jag packa. packa, packa, packa. ska inte sluta förrens jag är färdig. jag har kopplat i mina fetinghögtalare i min bärbara också, så det ska nog gå braaaa.

I never ment to hurt you

NEHE, det blev ingen utgång idag iallafall. jäkla problem hela tiden. imorgon däremot ska jag och Anjelica ut. då jäklar blir det rööööj. jag har sagt det många gånger, men nu ska jag SLUTA på riktigt med alla fördomar jag har mot folk. japp, finito.

Haha Elie frågade ifall jag kunde komma upp till vägkrogen nu. stackarn jobbar och Sören är där och sjunger. jag funderar seriöst på att dra dit en timme och hålla honom sällskap en stund. kan inte vara kul att sitta där med fulla gamlingar.

The one that never went away



Jag fick min present av mormor idag! MIN SVEAVÄSKA!!! ÄNTLIGEN. åååh jag är i extas. jag ska ta hand om den som ett barn. åååhåhåh.

He's my latest accessory



Jag och Susanna sjöng karaoke i tisdags. det lät förskräckligt. Rijad och Jenny sjöng "I don't feel like dancing" efter oss. då tyckte jag min och suss prestation var makalöst bra!

Idag har jag packat ner ytterliggare halva mitt rum i lådor. det enda jag har kvar nu är en säng, dator och en tom bokhylla. mys. blattyboy klarade teorin idag, och jag håller tummarna för att han klarar uppkörningen imorgon också. isåfall är det Tranemo som gäller på kvällen.

ÅH just det, när vi sov hos Linda häromdagen vaknade jag upp jämte världens sötaste sak!!! lägger upp kortet snarast.

What goes around, comes around

HAHA, jag kan ha haft den sjukaste kvällen i hela mitt liv. sjukaste, roligaste, skummaste.. är precis hemkommen och nu tänkte jag sova för så fort jag vaknar ska jag hem till Nashwan.

Och jag hatar fjortisar. punkt.

Nothing like home










Nu är vi hemma igen! iallafall jag och Linda. 15 timmar tog det.. BARA. fyfan, jag hatar SJ mer än allt annat. vi hade första klass biljetter på tåget, men fick bara åka från Borlänge till Sala. tråkigt tycker jag. men med Linda har man alltid keeewl.

VECKAN I ÖVRIGT har varit galen. sov bara i våran stuga två nätter.. första natten och igår. då hade vi filmkväll med Andreas och Pontus. så jäkla söta!! jag vill ha norrlänningar i Borås. mer norrlänningar. Andreas och Pontus är dom som bor i stugan vi bodde i. krångel.. men dom var så snälla så vi fick bo i deras stuga hela veckan.
Även dom vi firade nyår med. dom och deras 100 kompisar i deras megahus. NICE SHIET.

Maaaaaaaassa party har det blivit. Experium, HC, hemmafester osv osv. men korten från alla partyn har lindsarororo så dom får jag itne förrens imorgon. inte blivit mycket varken mat eller sömn. träffat massa folk som vi LÄTT kommer hålla kontakten med. göteborgare, smålänningar, boråsare, stockholmare med flera. pratade precis med våra göteborgare i telefon. OCKSÅ så jäkla söta.

JAG VILL TILLBAAAAAAAAAAAKA!!!!!!