Fame and glory

En bild på facebook säger allt. väljer att inte visa bilden, haha. var iallafall från förra lördagen när vi var ute i Ulricehamn. jag är glad att jag har en chef som inte är många år äldre än vad jag själv är, och som har humor.. till skillnad från andra ;)

Kristin Persson
Kristin Persson
10 minuter innan carro somnade, hahaha
för 4 timmar sedan · Anmäl

Caroline Emma Eliasson
Caroline Emma Eliasson
äääh, jag vilade ju bara lite :D
för 3 timmar sedan
Kristin Persson
Kristin Persson
aaah, ok, på kortet är det ju faktiskt martina som sover!!
för 3 timmar sedan · Anmäl

Jennie Marie Stahre
Jennie Marie Stahre
hahaha såå kul när micke fråga om du sov gott när han skulle släppa av dej ;)
för 2 timmar sedan · Anmäl

Caroline Emma Eliasson
Caroline Emma Eliasson
haha fytusan, nästa gång ska jag INTE somna. så mycket kan jag lova :)
för 2 timmar sedan
Kristin Persson
Kristin Persson
då får du dricka saft :)



Tydligen är jag lättpåverkad.

MEN JAAA, ikväll tar jag det jävligt passivt. imorgon.. inte riktigt. söndag är det jobb igen. måndag LEDIG. tisdag jobb. onsdag LEDIG. torsdag LEDIG. fredag jobb. jag är ledig massa dagar den här veckan :) då jäääklar ska jag ha kul. träffa Josef, Nathalie, Mallleballe, Linda osvosvosvosv.

It was so easy



It's like forgetting the words to your favourite song
you can't believe it, you were always singing along
it was so easy, and the words where so sweet
you can't remember, you try to feel the beat.

The type of boy i need

Trodde jag skulle vara ledig lördag & söndag. NAEPP, nu ska jag jobba på söndag. jag vill ju bara soooova! har inte sovit på två veckor och kommer inte få göra det i helgen heller. fast jag vill ju jobba. jävla utgång på lördag också.. som jag är asotaggad på. sen jävla djurparken. bara för att klappa lite getter. jävla getter. jävla klappeklapp. aaaaaah, MÅSTE SOVA. då blir jag på bra humör igen :)

Take me away like a dose of cocain


Jag spenderar mer tid på jobbet än vad jag gör hemma nu för tiden. har jobbat i 10 veckor och jag förstår inte hur jag bara kunde gå hemma hela tiden innan? vad fan gjorde jag då? har inte varit ledig på 8 dagar nu, och jag vet inte vad jag skulle göra om jag var det heller?

Fick mitt schema för maj idag, och en vecka jobbar jag bara EN gång. jag är ledig åtta jävla dagar i rad! ÅTTA DAGAR. hoppas någon blir sjuk och stannar hemma en vecka så jag kan jobba istället :) maha.

Nej, men det jag ville komma fram till var att från och med 1 maj så har jag ett liv igen. ett rökfritt liv också för den delen.

All we ever do is say goodbye

Jag råkade slänga mitt smink igår. när jag kom hem hade min syster redan gått ut med påsen. JAHAPP, vad gör jag nu då? börjar jobba om en timme........

I press peoples buttons



Nyvaaaken tjej, och mitt smink har mösat ihop sig rätt gött ser jag. somnade direkt när jag kom hem från jobbet. gick dit en timme tidigare och käkade frulle med Martina. sen har jag gått runt och varit på överdrivet bra humör. skrattade så jag började gråta ett tag, så folk kom fram och frågade ifall jag mådde bra för dom trodde jag var ledsen. aaaaw, söta. jag umgås med folk jag tycker om, och får pengar för det. gillar mitt joooooobb.

Ikväll ska jag till ushlehamn. sen imorgon är det jobb igen, men då börjar jag inte förrens elva. om jag inte drar dit tidigare, mihi.

Tjodeldiendekfhkjgfh.


I got 99 problems, but boys ain't one of them



kjfhgfkjhgdfg, längsta och stressigaste dagen någonsin. jävla lön. ska jobba heeela helgen, och jag vet redan nu att det kommer vara kaos imorgon. har lovat att vara på jobbet en timme tidigare tomorrooow också, så slipper Martina vara själv med tyskarna :) så då blir det frulle och massa tjööööt. zneeeell.

Nuuu ska jag träffa Nattabratta. eller.. först ska jag sitta på min balkong lite för det är soooooool.

I give my heart to you






Vill ha sommar i Säm.

Wanna step on the scene?



Heldag med Malletoss. första gången på flera veckor. fint.

 

Och eh ja, nu ska jag måla mina naglar.. rosa. sen blir det kvällsrutiner eheheh.


This is the calm before the storm

"Man blir som man umgås". ett uttryck som jag aldrig riktigt tänkt på. nu vet jag att det stämmer iallafall.

Vet inte om du vill höras, synas, ha uppmärksamhet eller vad handlar om. jag är inte med på skiten i vilket fall som helst :) klarar mig bra ändå. du kanske borde tänka tillbaka några månader och se hur jäkla bra du hade det då. sen kan du jämföra med hur du har det idag.

Looking through the eyes of love



Kollat finaste filmen precis. sitter och lipar som en 5-åring. nu ska jag torka bort mascaran under ögonen och dra mig utåt. huuuua.

It doesn't matter what you do or say, you're always gonna be the same

Viskan. Öl. Fint folk.

Bara för att jag är ledig imorgon.

This time will last forever



Haha, såg precis film från bilresan hem igår. innan jag somnade. haaaaaaaaaha, döda mig.


It's always gonna come right back to this



Fy sjöööven vad kul vi hade igår. började med bastu och massa öl. sen skulle jag tydligen "döpas" haha, så jag fick hoppa i och bada först. inte alls lika farligt som jag trodde. badade flera gånger. gottegotti.
Efter ett par timmar åkte vi hem till Biggan&Anders och käkade massa god mat och drack massa vin och cider. sista timmarna skrattade jag och Martina åt precis allting. hade även sjukaste konversationerna ute på trappen. hahaha, jag önskar fan jag hade fått det på film. så jävla kul. när micke kom och hämtade oss hade jag skrattat konstant i tre timmar, så jag somnade och sov hela vägen hem. mys. SKITBRA kväll hade vi, och jag kan knappt vänta tills nästa deichmannkväll.

Nu ska jag ner till jobbet och hämta ett par skor jag har lagt undan, och gå igenom allt som hände igår. haha! ångestframkallande för vissa kanske.

I don't care, I'll show you how to love



Full fräääs. har varit vaken sen klockan tio och fixat massa grajer. nu har jag precis duschat, och tänkte börja fixa mig lite.. för ikväll är det Ulricehamn för hela slanten. mamma ska köra mig till Linda om en stund, där jag måste hämta massa saker. sen kommer Mangebange och hämtar the deichmanncrew och kör oss till Ulricehamn. där ska vi bada i kallbadhuset, och sen hem till Biggan och ha avskedsmiddag och dricka massa vin och cider :) VET att det kommer bli en asbra kväll.


Work it hard, play it smooth

Igår låg jag med datorn i knät från åtta till tre på natten. det var väl ungefär då jag insåg att klockan var TRE och inte TOLV. jag vet inte vad jag håller på med, haha. egentligen borde det kännas så jäkla fel. men det känns så jäkla bra! jag är onormal, och ingen bra vän. men det har ingen påstått heller hiihih :)

 

Nuuuuuu blir det jobbedish till klockan fyra. ta farväl av Biggan, buhu.


When the sun shine, we shine together



Hahaha, precis innan vi stängde idag hände världens roligaste grej. jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. inte minst åt Petra! hahahahahah, aaaaaaaaaaah kul.

Påtal om Petra.. när vi var på Gina-rean förra veckan köpte jag ett par jeans. dom sprack idag när jag böjde mig ner. bara en parantes.

Nu ska jag ta min hund & ipod och bara gå. gå, gå, gåååå! vill inte umgås med någon idag. vill bara vara ensam. HELT ensam. så jävla skönt.

Slowdancing in a burning room

Fytusan! enda dagen den här veckan jag har sovmorgon, så kommer hyresvärden och ska byta fönster i badrummet. var tvungen att gå upp klockan SJU (!!!) för att duscha. hade itne behövt gå upp förrens elva annars.

MEN MEN, här tänker jag inte sitta när dom håller på att hammra, så jag skickade ett sms till Josef (i ren desperation ska tilläggas) och hoppades på att han var vaken. det var han, så nu drar vi till Viskan och sätter oss ute i solen och käkar frulle innan jag börjar jobba :)

Efter jobbet blir det grill igen. aaah, sol <3

Det blir en bra dag.

Hope it's all you wanted, because now it's all you got

Tillsammans är man mindre ensam.

Tänkte lägga in en passande bild som vi tog igår, men SÅKLART hittar jag inte sladden. skit också.

I'm trying to breath, but I'm fighting for air



Överlevt nio timmars jobb. är inte ett dugg trött. NU SKA JAG RUSA IGEN. blir grill med Nathalie & co. för fint väder för att inte göra någonting. årets första utegrillning. fiiint.

I'm using you, you're using me



Nu är jag hemmaaa igen. Denis och Linda kom och hämtade mig innan, sen åkte vi hem till Lindsoror. fixade oss lite, sen drog vi till hultasjön och satte oss på bryggan lite. rökte och tjaaata, sen kom Johanzeb och joinade. efter det drog vi till donken och käkade maaaaat osvosvosv.

Nu var tanken att jag ska försöka laga keeek. pasta, bacon och grädde. får väl se hur det går. kan Linda, så kan jag, haha. inatt får jag förhoppningsvis besök också. farvälbesök kan man väl kalla det. aah, nått sånt.

Imorgon är det filmmys med Robert, Martin, Linda och maaaaassa guuudis! fin avslutning på en fin vecka.

Break the rules

Haha, jag gillar när en person säger saker till en person och tror att det bara stannar mellan dom två, när det egentligen sprider sig lika fort som ballongmagar i Afrika.

Var jag inte besviken innan, så är jag det nu.

In a way that keeps me warm

Haha, imorse när jag gick till jobbet mötte jag Rijad. han var påväg upp, jag var påväg ner. så skrev han sms och kollade ner i mobilen hela tiden, så han såg mig inte. han kollade upp när jag var tio cm ifrån honom, och jag LOVAR, jag har aaaaldrig sett sånt roligt ansiktsuttryck. hahaha, jag önskar jag hade fått det på film. han höll på att kissa i brallan tror jag. det gjorde min morgon.

Khalil kom till jobbet idag också och lämnade min mobil. älskade honom för en stund! som han sa själv, till och med han kan vara söt om han vill. aaaah, gjorde min dag ytterliggare lite.

Nuuuu ska jag duscha, sen blir det helkväll med Tinis.

We're going down


Jag blev tillfrågad att vara med på personalmöte idag. Jennie sa något om att det var till min fördel. Kristin sa att hon hade haft ett givande samtal med Sverigechefen och såg ovanligt glad ut. jag tror det kan vara något braaa på G.


Förövrigt är Martina sjuk. haha, hon är som mig.. fast blond. jag hade gjort EXAKT samma sak, och lagt till ett hånflin.


- Hon spillde vin på mina gardiner så jag tog hennes skor och gömde dom på balkongen. sen stod hon och letade efter dom skitlänge och började prata om att hon var tvungen och åka, men jag sa att jag inte visste vart dom var!

- men vadå, är inte ni bra kompisar?!

- JO, hon är min bästa vän.


HAHA, jag skrattar fortfarande när jag tänker på det.


Old habbits die hard


Fyfasen vad skönt det var att vara tillbaka på jobbet idag. åtta timmar kändes som fyra.. max. tiden går fort när man har roligt antar jag. jag är så jäääävla glad att jag sökte till Deichmann från första början. förmodligen det bästa jag har gjort i hela mitt liv.

Käkade Subway för femte gången på en vecka. vågar inte räkna ut hur mycket pengar det blir, men det är så jäkla beroendeframkallande! och ASGOTT.

La undan skitfina skor också, som jag förhppningsvis kan köpa imorgon om mina pengar har kommit in på kontot. har ju inget bankomatkort eftersom äckelungar snodde det i torsdag så jag veeet inte. skit också.

Men aaaah. det var väl det. nu är det godis och film!

I give you back, cause I'm done stealing



Om man skulle summera veckan som gått lite kanske.

Har umgåtts med massa personer som jag inte brukar umgås med. Nathalie som jag träffade första gången förra veckan. Josef min nya lilla älsklingsbebis. Linda som jag knappt träffat sen vi kom hem från Sälen. mina arbetskamrater som har blivit lite av en andra familj! vilket inte är så konstigt när jag har umgåtts med dom 40 timmar i veckan i snart 7 veckor. och inte att glömma Amanda!!

Sen har jag träffat mina gamla klasshoomies. Nadim kom till jobbet i torsdags och pratade, sen var Ena där också, sen drack vi öl med Simon & co innan krogen i torsdags. bra med lite catch up.

Jag har fått reda på maaassa roliga saker som kommer hända framöver! dock saker som jag inte tänker skriva här. i torsdags och i lördags hade jag dom två bästa utekvällarna sen vi var i smögen. lite lagom orolig för vimmelbilderna dock, haha. har inte orkat bry mig om dåliga saker utan ENDAST fokuserat på det som är bra. tänker mindre, gör mer. funkar asbra.

Imorgon skulle jag visst jobba mellan 10-18 så då hinns det nog inte med mycket annat. har blivit så förbannat förkyld också (och det blir alltid värst på kvällen, VARFÖR?) så jag vill bara stanna hemma imorgon och kurera mig efter jobbet. tisdag, onsdag och torsdag däremot kommer bli fina dagar. fredag.. inte så. SEN ÄR DET HELG IGEN och då är jag bortbjuden på middag. oooh, spännande.


Här är förövrigt skor som jag ska köpa med mig hem imorgon from work.

Did you come up to me so your night would be cheaper



På Hantverkargatan 15 blir det inga barn födda idag minsann. har lyckats gå och bli överdrivet förkyld. tur att jag var ledig idaaag då. imorgon däremot ska jag tillbaka till jobbet. har inte jobbat sen i torsdags. saknar det :( haha, vet inte när jag börjar?! måste gå ner dit typ.. nu och fråga.

En stor godispåse ska med mig hem sen också. annars funkar det inte.

Painted with those hands



Nu har jag börjat fungera som vanligt igen. ska ner och hämta lite tvätt, sen fixa mig och möta Nathalie i Knalleland. ska bli kul och se hur hon mår efter igår, haha.
_____________________________________________________

Uppdatering: hade ett pinsamt möte nyss. VÄLDIGT pinsamt möte. ett möte som fick mig att tänka att jag aldrig mer ska ha pengar på min mobil. att jag aldrig mer ska ha pengar på den så jag kan ringa till folk när jag har druckit. förhoppningsvis var det inte lika hemskt som jag inbillade mig att det var. åååh ångest.

A generation lost i space

HAHA, jag kan inte sluta skratta åt mig själv. och igår. JÄVLAR va kul vi hade. tror inte jag har haft så kul någongång. slår nästan smögen på midsommar tror jag. haha, åååååh. fiiiint! jag minns inte hur jag kom hem dock? tror jag åkte med denis & co? har för mig att jag käkade men att jesper tog min hamburgare? men sen hittade jag en donkenpåse inne på rummet.. är den min och när var jag där? hahahah, så mpnga frågor, så lite svar.

When you are near I see



GÅRDAGEN! haha, den var jävligt bra. började här hemma, sen fick vi skjuts ner till stan och lilla krogen. där drack vi öl med Simon och Mangebange och massa annat folk som jag inte träffat sen högstadiet. efter deeeet gick vi till Puls. helt gaalet mycket folk! var faktiskt kul för en gångs skull. drack överdrivet mycket öl och träffade överdrivet mycket folk. råkade hamna på tre eller fyra vimmelbilder också. RÅKADE.

Sen blev det nattamat på burgerbar, sen donken.. där min plånbok blev snodd. alla mina pengar, kort och aaaalllt. det var lite av en glädjedödare. men lindas mamma spärrade mitt bankomatkort iallafall så nu är jag glaaad igen. senare på natten gick jag ut på en promenad och redde ut maaaassa saker som jag har gått och haft ångest över sketalänge. så nu är ALLT asbra, allt är bra med allt.

Ikväll ska jag bara vara hemma och mywsa och ladda inför morgondagen, och senare ikväll ska jag träffa Josef hihohoo.