If you're not in, you can't win



Hahahah, ÅHÅHÅH det var så jävla kul när det här kortet togs i lördags. det var verkligen highlight of the day. sitter och småflinar när jag tänker på det!

It's the risk that I'm taking



Jag har tråkigt, och bloggen är ett bra tidsfördriv! iallafall idag. tänkte att jag kunde hälsat på Malin ikväll, men hon har sin jäkla praktik 24/7, så det blir fika med Malena, Beckabus och Linda ikväll istället. ska planera helgen litegranna osv. Hoffmaestro på x&y! jag har lyssnat på dom konstant på Spotify och försökt lära mig iallafall EN låt utantill, men dom är jävligt svåra. haha, känns rätt meningslöst.

Det är fem timmar kvar innan jag ska åka. vad ska jag ta mig till? inget paraply har jag heller. känns förjävligt.

.. OCH OM 45 DAGAR SKA JAG FLYTTAAAAAAAA!! jag kommer bo nära allt och alla. m-m-mh, vill nu nu nu!

I've been taken over by the fear



Jag tar en paus från bloggen nu. Facebook är lite som min blogg nu för tiden. den här skapar bara ångest över att jag måste uppdatera, annars kommer folk sluta läsa. utan förväntningar kommer inga krav, eller hur det är man brukar säga.

I helgen ska Malin&Wroodan ha inflyttningsfest. eller förfest. eller nått. då ska jag ta på min nya klänning, mina högklackade skor, mitt nya löshår och bara må allmänt bra och känna mig fin för en gångs skull. och vi ska ha så jävla kewl.


SÅ JA, farväl. på återseende någongång. nästa vecka, om en månad, om ett år. vad vet jag.

Pesadias é tu



Jag har hållt i mina pengar förvånansvärt bra den här månaden! jag har inte köpt småsaker och skit som jag inte behöver. därför kände jag att jag behövde unna mig något extra fint igår. så jag beställde löshår. JÄTTEBILLIGT. ynka 300 riksdaler.. på tradera, så det var inte så konstigt kanske. men fint var det. det ska jag ha på julafton och nyår och lite så.
Jag har fortfarande fett med para på mitt konto mannen, men dom ska jag spara till julklappar och presenter :)

Jag har blivit bra på det här med pengar nu. jag kan hålla i dom. äntligen!!!

Imorse var det Arbetsförmedlingen med Aci och Josefin, sen gick jag och josse på stan några timmar och kiiiikade. hittade en fin klocka jag ska önska mig i present. nu tänke jag ta siesta, sen ska jag in och ta en latte med Linda och Malena.

More than words



Jag har hunnit med mycket på en vecka. jag har umgåtts med Malin och Wrood, jag har umgåtts med Linda och Malena, jag har haft TVÅ datorfria dagar, jag har tatuerat mig, jag har varit på biiio, jag har fått min cheeseburgare som jag har tjatat om i en vecka, jag har fixat så jag får GRATIS SMS igen (!!!!!), jag har varit på Grand, jag har "tappat bort" min plånbok, jag har invigt mina högklackade skor.

Jag har inte sagt till mamma att jag har tatuerat mig än. jag tror hon har sett den redan, men jag är osäker. haha, tror jag ska göra det ikväll.. kanske. jag är så jäkla stolt över den tatueringen. den var värd all smärta i världen. nu sitter den där den sitter! dock ser den helskum ut bara för den läker så jäkla segt. men SNART bli den fin.

Om tio minuter beger jag mig mot Citys godishylla och frys. godis och glass på en söndag <3

The best thing that's happened

I förrgår sov jag hos Malin. igår sov jag hos Malin. ikväll sover jag hos mormor. sitter i hennes källare nu med datorn i knät och kollar film. min älskade dator.. trådlöst internet <3

Hem vill jag inte iallafall. imorgon blir en bra dag förhoppningsvis, bortsett från flera liter regn i skorna.

Call me whatever

Snodde några bilder Emma tog igår:








Från klockan fyra inatt tills klockan åtta imorse låg jag och pratade med en person (som inte nämns vid namn) om precis ALLTING. jag hade aldrig pratat med killen förut, men när jag åkte hem idag kändes det som jag hade känt honom i 4 år. jag tänker fortfarande på det.. det var fasen den bästa natten jag har haft i hela mitt liv. jag har aaaaldrig aldrig aldrig öppnat upp mig så mycket för en okänd person som igår. nu förstår jag varför folk vill ha pojkvän.

Destination unknown

BAH vad kul jag hade igår. hos Alexandra var det maaaassa folk jag inte har träffat sen i sommras, och på Puls var det folk som bjöd mig och Malena på drinkar och tequila stup i kvarten. tequila in my heart. har massa roliga kort.. men det blir facebook på dom senare. efteråt drog vi till Calle. MYS.

Ikväll är det heartbreak hotel på tv! jag har för mig att den är bra. tror jag ska pallra mig upp till city om inte annat :)

Come on bring that beatbox down



Jag vaknade tidigt idag, och tog en morgonpromenad. hurtigt! kom in för en stund sen och nu har jag käkat frulle osv. ikväll blir det outgang. det kommer sitta finfint.

You're my friend, no you're my homie



Det är skillnad på vänner och kompisar. vänner bryr sig. kompisar är ytliga. vänner frågar hur man mår. kompisar frågar vad man gör. vänner hör av sig dagligen. kompisar don't. vänner får en att må bra. kompisar finns mest bara där.

Det fick mig att tänka lite. det jag fick ut av det här var väl att jag har mest kompisar. om inte bara kompisar.

From the storm



BAAH, me so happy. jag hittade en sån jacka jag har letat efter i snart ett år. billig var den också! den dimper ner i min brevlåda nästa vecka :)

In your eyes I know I'll find the light



HAHA, Victor skickade den här till mig nyss. haaaaaaaaaaha, svimmar.

When I'm lost in the rain



Moaha, jag har redan varit på banken idag. gick fort som tusan hem. nu gör det ont i benen. nu tänkte jag fixa lite på mitt rum, kanske sortera lite vad jag ska ha med mig till den nya lägenheten osv.. sen vill jag till stan. men för tillfället ligger jag jääätteskönt under mitt täcke. buhu, jag vill inte resa mig.

For a friend, for a love to keep me safe and warm



Här ligger vi och filosoferar. jag och min bebi. funderar på frågor som: varför bor det inga snygga greker i Borås, vad ska jag köpa för alla mina pengar jag får imorgon, vad ska jag köpa för julklappar och presenter osv osv? i-landsproblem.

Undra om folk märker hur mycket jag har förändrats sen vi slutade skolan. jag själv märker det massa. min syster också tror jag. förhoppningsvis hela min familj.. och mina vänner såklart. jag är en bättre person. lite gladare, lite snällare. fortfarande inte perfekt, but I'm getting there.

You and you and you and you



Nu har jag nopprat mina ögonbryn. ÄNTLIGEN! jag har inte haft min pincett på 2 veckor. så nu är dom lite fetare.. lite finare.

Jag vaknade vid 12.30 idag, fixade mig lite snabbt och drog in till stan. kom hem vid fem och käkade Spice n' rice. efter det drog jag med Jessica till City/mormor. på City köpte vi massa flöt, och hos mormor beställde jag en mössa. hon har nämligen börjat sticka.. nya hobbyn antar jag. hon visade en mall på världens finaste mössa, så en sån ska jag ha. en mörklila.

Nuuuue skaae jaaeg ätaae godis och mysaae. PUSS :*

You can't count on me

 

Jag vill skriva något. men jag vet inte hur jag ska få ut det. jag har det i huvudet, men det är mer bildligt än skriftligt. får suga lite på det.

Om två månader bor jag i Knalleland. Hantverkaregatan 15. 100 meter från McDonalds och 80 meter från knallerian. 3 minuter (enligt Eniro) från Johan, 9 minuter (också enligt Eniro) från Linda. FÖRSTÅR NI ELLER? jag kan börja umgås med folk igen! inga krångligheter.. no more. jag har nära till farmor, vilket jag ALDRIG har haft förut. baah, stadsbo for life. inget mer Fristad!

Tre saker som jag INTE gillar däremot:
- flyttar ifrån mormor!
- överger min fotbollsvägg i mitt rum (men den ska med!!!)
- när jag går ut med hunden måste jag gå ner till knalleland, ALLTSÅ fixa mig heeeeela tiden. ytligt, men nödvändigt.

Let's get it poppin'



Har ingen passande bild till det jag ska skriva. min hund däremot passar till alla tillfällen. snuttegrisen.

DRYGASTE DAGEN I HISTORIEN! varför händer det ingenting?! varför är folk så trååååååkiga? jag vill hitta på någonting. något kul. inte film och sånt. jag vill höra skvaller, sitta någonstans och socialisera, träffa folk som man inte brukar träffa. jag vill ha.. typ gårdagen idag igen!!!!!!! för att citera min vän Johan: - Livet är ett helvete.

I don't wanna miss a thing



Idag har jag varit i stan och fikat med Linda, Malena och Jamal. vi satt på UTEserveringen.. UTOMHUS i två timmar, om inte mer. men det var inte så jättekallt. inte i början iallafall. sen begav sig Linda och Jamal mot bussen så jag tvingade med Malena och lämna lite papyrus. sen blev vi skitsugna på att köpa löshår, så vi drog till Borås guldgruva-löshårsaffären. Malena köpte jäääättefint hår, och jag ska köpa så FORT mina pengar kommer. prövade hår, och det var exakt exakt exaaaaaakt min färg. skitfint vare.

I will never ever find another, sweeter than you


The sweetest dream will never do



HAHAHA, herrejesusamalia. den här bilden trodde jag var borta för gott. julafton 2007. lägg märke till den VITA (!!) julgranen bakom, mina kanintänder, mina icke existerande ögon, min stripiga lugg.. hade jag haft paint på den här datorn hade jag antagligen gjort en emosvart ring över mitt huvud. but that's not the case. iallafaaaall, det är fars dag idag. jag har panik. dom ska hämta oss om fem minuter och jessica är inte ens hemma än. JAHAPP, det här blev ju.. inte så kul.

vnkjghfdgghjtdklhjty, what to do what to do.

While you're far away and dreaming




Jag drömde att jag var ihop med Rabih inatt. jättefint var det. när jag vaknade var jag glad och det kändes som det hade hänt på riktigt. hahah, jag kände mig så jäkla fjollig så det inte fanns. men det höll jag för mig själv.

Påtal om Idol.. dom som kommer med där har sån jäkla tur. sjunga är ju för fan bland det roligaste som finns. jag tippar på att jag sjunger 5 timmar av 12 vakna när jag sitter hemma själv. skulle jag få välja 10 000 kronor, eller sjunga i Idol en fredag skulle jag UTAN TVEKAN välja det sista. bara för att pröva på.
Haha, jag sjöng singstar med mig själv nyss faktiskt. det var askalas. 2 timmar för att vara exakt. nu ska jag leta upp gamla tv-spel och spela hela natta.... och sjunga lite.

You are not alone

Nu har jag beslutsångest! vad ska jag göra nästa vecka:
- tatuera mig
- köpa min älsklings iPod

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

jag vät änte.



Whispers gently in my ear



Här är min tatuering som jag ska göra förresten. inte alla tre, bara en. "en dag i taget" betyder den, och den ska placeras på foten. är inte så mycket för ställen där den syns. foten är ett bra ställe, diskret sådär.

Dagen förövrigt har varit usel. min mamma gör mig psykad. min syster är på Q8 nu och skulle försöka få ut mitt paket, men med sån otur jag har haft idag så tvivlar jag på att hon kommer få ut det.

Make the rules as I go



Jag SKA se den här.

Let me fly away



Jag, malin & wrood har gått i stan i evigheter idag känns det som. tror aldrig jag har velat åka hem så mycket som idag. fixade massa skit som har legat och väntat ett tag, sen slutade det med fika på Viskan. fick min latte som jag har tjatat om i flera dagar.

Nu sitter jag på mitt feta arsle och käkar kyckling & paprika. jag bytta ut pommes mot paprika! framsteg enligt mig. fick precis reda på att vi ska på visning på en lägenhet imorgon också. woooah! det ska bli kul.. inte direkt någonting jag brukar göra. på kvällen blir det förhoppningsvis reunion med killarna på Brännan.

Förövrigt funderar jag på att lägga ner bloggen. den känns rätt meningslös och ointressant.


What good would it do me now?

Flyttar vi inte till Sjöbo nu så tror jag att jag skulle börja gråta, och fortsätta gråta i 5 dagar. jag vill flytta så så så så jävla jävla jävla jävla mycket mycket mycket mycket!!! JAG VILL FLYTTA TILL LÄGENHETEN PÅ SJÖBO NUUUUUUUUU! jag skulle vara lyckligaste flickan i världen om vi flyttade inom en månad.