17.41

It's hard to get up, getting dressed, livin' with this regret
But I know if I could do it over again
I would trade and give away all the words that I saved in my heart
That I left unspoken.

Jag kommer sakna att vara med dig, sakna DIG, jättemycket..
men det blir nog bäst så.

13.23



Jag har tänkt lite.. och varför gå runt och vara deppig? det tjänar man ju ingenting på. absolut ingenting. jag tänker på alla saker jag ska köpa imorgon istället, så blir jag glaaaad.

Igår var vi på bio, precis som i lördags. igår var jag där med Lina och Malin, och i lördags med Linda, Wictor och Anton. dom två sista hade jag aldrig träffat förut, men lite nya kontakter är väl aldrig fel. det vart trevligt folk iallafall. med Malin & co såg jag Patrik 1,5. jag hade nog lite för höga förväntningar på den filmen. den var inte så bra som jag trodde, men den var rolig iallafall, så den dög. i lördags såg vi Hellboy, vilket inte var planerat överhuvudtaget. men vi kom till bion fem minuter innan filmerna började och hade inte så mycket annat att välja på. den var också rolig, men bra vet jag inte om den var.

MEN MEN.. nu har jag precis rört på fläsket lite och gått upp till banken och hämtat min fetinglön. njae, inte så fet den här månaden vaaaa, men det räcker nån dag iallafall. sen kommer ju studiebidraget imorgon med. efterlängtat sådant.

00.53

Bion sög. folket sög. min tid spenderades på annat än att kolla på filmen. det första jag sa när vi kom dit var "jag vill inte vara här med dom, jag vill att du skulle vart här". därför kunde jag inte ens med att sitta i biosalongen. och nu är det borta. bara så.

Hade det inte varit något, hade jag nog inte reagerat så starkt som jag gör. jag vet inte varför jag sitter här och är ledsen, men antagligen för att jag vet att allt kommer bli som vanligt igen. så som det var för tre månader sen. och så vill jag inte ha det.

Jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu

00.06

Åh jag känner mig som en jävla tjurkärring. jag vetifan om det är PMS eller vad det är. känns som jag skulle kunna slå ner någon när som helst. min mobil har ringt 28 gånger på ungefäääär 5 minuter. för er som inte trodde det gick, så jo.. det går. ungefär 20 av dom samtalen var pappilouchu som var orolig över att jag låg i ett dike full, två gånger var det nån gunilla som ringde fel? sen resten av samtalen var folk som ville att jag skulle kolla upp busstider. malin hörde jag knappt vad hon sa eftersom hon hänger med borås MEST HÖGLJUDDA TJEJER. busstider och GAPANDE FJORTISAR. det är sånt jag älskar, mmmhm busstider.

så, nu har jag fått säga vad jag vill. hoppas folk tar åt sig och blir ledsna. höööhö, man kan ju drömma. nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas jag blir glad, för sånhär är jag inte egentligen, och såhär går de inte ha det. PUSS :*

___________________________________________________________

UPPDATERING: jag är inte sur längre. peroti och jag kom på en sak, så nu är båda på bra humör! känns jädrans bra.

00.40

För jag kan inte sluta le.

17.07



Happ, då var det väl dags igen. uppdatera alltså, ni får ju inte tro att jag har lagt ner bloggen eller nått. mina kära läsare (de få jag har) har nog redan gett upp hoppet om uppdatering. men NAEJ, nu så..

Skolan är huuuuur slö som helst nu för tiden. förra veckan hade vi sex lektioner, HÖGST. idag hade vi två, varav en gympa. så det var ingen jobbig dag precis. efter skolan drog jag med malin hem en stund. lagade mat, gick till Ritz och köpte bullar och sov. vi skulle sova fem minuter, vilket resulterade i att vi sov i tre timmar? jag venne, men skönt vare. sen åkte jag med mamma hem, och nu har jag precis varit ute och gått. hurtig kvinna den där caroline tänker ni säkert. men vem är jag att skryta ? ;) HÖHÖH

Vad mer finns det att berätta? för er få som inte vet vid det här laget, så är jag numera brunett. det känns väl sådär. hade hellre varit blond fortfarande, men vad ska jag göra åt saken? jag vänjer mig. ööööhm, mer nyheter? inte direkt.. men nu har det gått exakt en vecka sen den dagen. det har varit en bra vecka. en jättebra vecka, bättre än jag trodde. det var inte så farligt.. eller farligt och farligt. det finns inget farligt med det. det är MYSIGT.

OCH NU.. väntar 53 avsnitt av One Tree Hill. ett av många begär nu för tiden.

13.47



Jag tänker inte se dig ledsen eller besviken p.g.a vad jag gör. även om det inte bara är därför, så är det en del av det. jag tänkte inte så långt, och jag gjorde istället för att tänka. nu vet jag hur det går, och det var verkligen inte vad jag ville. jag kan egentligen bara fatta ett rätt beslut, och det är vad som känns mest rätt nu. hur jag än gör så är det någon som blir besviken. men jag vet vem och vad som betyder mest.

Förövrigt är jag sjuk. jättesjuk faktiskt.

22.11

"jag börjar bli förbannad nu! kan du ge fan i att snacka skit och be din efterblivna polare att dra åt helvete innan ja skär halsen av er båda två!"

Såhär pratar mogna pojkar i 19-års åldern som inte vågar erkänna sina misstag.

21.44

Jag har en liiiiten sak som gör mig glad. 
jag tänker på det och ler lite. sen är allt bra igen :)

22.47

Hörde jag någon säga att Caroline Eliassons liv är SLUT? tyckte väl det.

02.52



HAHAHAHAHAH kollar superhero movie.
och jag dör.

19.43



Det är inte kul att uppdatera bloggen längre. men jag känner mig tvingad, så det är väl likabra att få det gjort. veckorna går ASFORT nu för tiden. vi har ju lätt det bästa schemat, så det är väl inte så konstigt. dagen har varit bra iallafall. helgen också. sov hos malin från fredag till måndag. fest på lördagen, chillidill på söndagen med anes och amar, sen städade vi på måndagen osv osv. sen har det varit skola, inget kul att berätta därifrån precis. eller JO, det kom tillbaka en gamal "bekant" idag. han såg bra ut. JÄTTEBRA ut. lite läskigt hur man kan gå från sliskig till HETETETET. iallafall, det var bara en sak som hände. sen orkar jag itne berätta resten.

nuuuuu ska jag.. öööhm.. gå ut med hunden? ja, så får det bli. i ösregnet. GÖTT