We're gonna eat it right



FÖR ATT VI SKA TILL SÄLEN OM EN VECKA! åh me so haaaaaappyyyy. avresan från göteborg går tidigt på söndag och vi anländer igen söndagen veckan efter. sälen, snö, skidor, fint väder, sol, FOLK, födelsedagar. julafton om 4 dagar med. malenas födelsedag om 8 dagar. min födelsedag om 9 dagar. juldagen i göteborg om 5 dagar. SÄLEN OM 7 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You're still all around the place




Trots att jag red från att jag var 6 år tills jag var 12 eller nått, så har jag lyckats gå och bli livrädd för hästar. jag är mest rädd för att bli nersparkad eller biten, haha. iallafall så hängde vi med Stina till stallet i lördags och gav alla hästar mat. jag ville mest springa och gömma mig i något övergivet rum, men ickerå. dom var znella.

Påtal om ingenting, nu ska jag hem till Malle! har inte träffat henne på två veckor snart.. tror jag, känns så iallafall.

Let me entertain you



Just nu - jag är så uttråkad så jag umgås med min systers kompisar. snart är klockan sju och då kan jag äntligen ÅKA!

It's alla about you



Jag saknar Hjördis.. och Gösta. dom var så mysiga. mina små älsklingar! jag är ensam nu för tiden. Malena har sina jäkla hästar att ta hand om, Amanda jobbar hela tiden, Linda går i skolan, Aci har flickvän, Malin har inte tid för mig längre. jag vill att det ska vara som förut! när man hängde med killarna i klassen varje dag. när ingen jobbade, och när alla hade tid för varandra.

Imorgon däremot ska jag umgås med Malena. GRATTIS, någon har tid. förhoppningsvis blir det outgang. hoppas, hoppas, hoppas! måste ha socialt umgänge.

Let's get it started in here



Fasen jag vet inte om det syns.. men pilarna pekar på våran lägenhet och Knalleland! ser ni avståndet? endast en gata. förstår ni hur nära jag kommer ha när jag ska jobba på Deichmann?! jag kan ju gå hem och käka på rasterna. inga mer busskort för mig, maha. jag ska gå överallt, möjligtvis cykla.

AAAH, jag vaknade någorlunda tidigt idag och tog en dysch. nu väntar jag på att jessica ska ringa så jag kan möta henne i stan. Malena tjatar om att det är 20 spänn shotten på puls idag.. och dom som känner malena vet att hon är gaaaalen i tequila haha. så vi får väl se om vi drar dit kanske.

Every night I go sneaking out the door



Jag har haft en 3-dagars isolering.. från allt och alla. jag har tänkt en massa och varit allmänt lat. jag behövde dom tre dagarna. det jag funderat över mest är varför folk säger att dom hatar när personer gör en sak, sen gör dom likadant själv. inklusive mig själv.. jag är jävligt bra på sånt, oväntat eller hur. men även personer jag inte trodde var såna. orkapallabry.
32 filmer har jag lyckats ta mig genom. TRETTIOTVÅ stycken! har inte somnat förrens 5-6 på morgonen. det var lite juni, juli, augusti-feeling all over again.

MEN MINA VÄNNER, imorgon tar jag tag i mitt liv igen. då är det som vanligt! första anhalten blir ett besök till stan. måste köpa prestent och smink. jäkla smink förövrigt, ruinerar mig. zen får vi ze vad zom händer.

Nu har jag två filmer kvar som jag inte har sett - Moulin rouge och Two lovers. sen ska jag koja tidigt så jag är miss piggy imorgon.

I found myself today

De två första avsnitten från säsong 9 av Scrubs kom ut häromdagen. jag kollade på dom precis, och jag fattar nada. det är ingen Scrubs-känsla längre, inte alls. jag är besviken!

This is our only chans



Jag har legat i mitt rum och glott film ända sen jag vaknade imorse.. klockan tio närmare bestämt. jag har rest mig upp för att hämta mat, och gå ut med hunden en gång.. annars har jag legat blixtstilla. nerdragna persienner, duntäcke, myskläder och överdrivet äckligt hår med ölrester från igår. fiiint!

Jag såg Labyrinth precis. dom som inte har se den borde se den dirr. jag kollade ALLTID på den när jag var mindre, och jag fick såna jäkla flashbacks. nostalgi på hög nivå. sen kollade jag L.A Gigolo (som också var JÄVLIGT BRA.. jättejättejätte bra! Ashton kutcher mumms) sen såg jag Saw 3, 4, 5 & 6, sen såg jag The reader (inte riktigt lika bra) den nya American pie-filmen, och nu ska jag se på De tre musketörerna <333333333333333 underbaraste filmen ever.

He was just a smalltown boy



Transformers - Revenge of the fallen
Inglourious basterds
Pineapple express
Extreme movie
Brüno

Jag ska glo film hela kvällen med Jessica tänkte jag. nu när jag ÄNTLIGEN kan fixa filmer till den här datorn. så jag har laddat upp med ett par. sen är det Mammas pojkar också. då är det filmpaus.

There's a new love in town



TJOSAN I TROSAN. först av allt vill jag bojkotta att bo i Fristad och att betala med bankomatkort på bussen. bor man i Fristad så måste man ha busskort, så enkelt är det. när busskortet gått ut och man inte hunnit köpa ett nytt, så kan man inte betala med kontanter längre.. nej för då ska man betala med KORT. hur lång tid tar det? FEM minuter, minst.. det kändes som tio. idjuuuuuter!

Jag har varit vaken sen klockan tio, och jag känner mig överdrivet glad. dock har jag packat ner hela min bokhylla och slängt halva mitt rum idag. det är dags för flytt snart ju :) så nu är mitt rum överdrivet tomt och kallt. men jag har julradion, och jag har clementiner, och nu mera bredbandet inne på mitt rum. såååå nu kan jag använda min bärbara in my bed twentyfour-seven. GATT!