BYYYYYE

NU LÄGGER JAG NER BLOGG.SE.

jag flyttar över till blogspot istället, hihohi.
carolineliasson.blogspot.com. där hittar ni mig nu.

annars kan ni klicka
HÄR <----

I DONT DRINK FOR FUN, I DO IT FOR THE GLAMOUR

Lite seg dag idag. jag borde ha som mål att gå upp 10 på måndagar, men det slutar alltid med att jag vaknar.. nu. jag tror jag har sovit 100 timmar den här helgen. shönt.

öööhm, jag har ingentning jag behöver plugga idag, förutom lite psykologi.. så nu sitter jag och glor på party monster, jädrigt bra film. sen jag ska ta världens längsta promenad med hunden. till city tror jag.. och köpa flötish. sen ska jag färga håret på jessica, sen ska hon färga håret på mig. bra deal.

A NEW BEGINNING, IS SOME BEGINNINGS END

Shieeet, jag börjar bli rädd på riktigt nu. tänk om.. eller nee? men ändå, ifall att..

jättebra helg. såg Twilight idag på bio för andra gången. MUMMMMS, jag är kär.

vet inte?

jag gör ett försök att blogga från mobilen.. har det gått för långt då?

IT WAS LOVE AT FIRST SIGHT

Jag är kär. i Rasmus från ABC-gruppen. han var söt.. och snäll.. och snygg.. och lagom lång.. och MUSIKER. men det var första och sista gången jag såg honom förmodligen. hejdå rasmus.


men om man ska tillbaka till verkligheten dåååva.
jag beställde min studentmössa idag. den blev frän. mitt champagneglas också. så nu ser jag fram emot stundenten. men efter den då? då kommer jag ALDRIG någonsin mer gå i skolan igen. kanske. jag har gått i skolan varje vardag sen jag var 5 år. jag är van att gå till skolan. det kommer bli tomt, faktiskt. det är ju bara lyssna på Peroti. han är helt förstörd.. typ. han saknar skolan.
jag VET inte vad jag ska göra efter skolan. jag VET inte vad jag ska jobba som. jag VET inte ens om jag ska jobba. men en jävla massa fritid får jag över. inga läxor får jag heller. det är rätt sorgligt.

det tål att tänkas på.


KENNY BEGINS



30 januari ska jag se den här på bio. det var min favvo-serie när jag var liten. så att inte se den är liksom inte ens ett alternativ.

imorgon ska vi pröva studentmössor kom jag på innan. det pajjade mina hårplaner för imorgon. damn.

HERE WE GO AGAIN

Inatt vaknade jag av att jag hörde en smäll. typ en mjuk smäll.. eller hur man nu ska förklara. "JÄVLAR, det var nog Hjördis som ramlade ner från buren". buren står högst upp i bokhyllan. typ 2 meter från marken. jag lyste lite med min mobil på golvet och såg att det låg någonting där.. och det rörde sig inte! stendöd, tänkte jag. fick panik och ropade "hjördis lever du?" sen SRANG jag upp och tände lampan. det var min gamla mobil som låg där. ingen hamster. men skrämmande likt i mörkret. då skrattade jag lite åt mig själv och somnade om.

nu ska jag upp till missionskyrkan med malin och intervju en person om deras traditioner. spännande.. kanske.

MAMA, I SURENDER



oj, vilket partyhumör.

den här låten och amy diamonds nya jullåt spelas konstant i det här huset.

SHUGARSWEET CHERRYPIE



Imorses kollade jag på Rix Morronzoo på teve. Björn Gustavsson var där, MUMS. helt plötsligt tar dom upp en bild på en kille som är lik. sen säger dom "det här är Alexander från Borås.. din look-alike". DET VAR JU ALEXANDER. snyggalex som gick på våran skola innan. han var med i teve. på en bild jämte Björn. han har tur den killen. lika var dom också. Björn bara log. han trodde det var han själv på bilden och att det var någon som hade tagit en bild jämte och sagt att han hette Alexander. men icke. vi i Borås VET hur lik han är.

nu ska jag muta Nadim i hopp om att han ska göra mig vääärldens tjänst. skoluppgift....
sen ska jag öppna en lucka i min julkalender!! sett fram emot hela dagen. efter det ska jag steka mina pannkakor. jag har smeten jämte mig.. nu ska jag bara steka dom.

WHAT IF I AM SOBER?

Hahaha, Johan skickade precis världens sötaste animerade julkalender som han gjorde själv förra året. med 2½ men-tema. ASBRA. jag har öppnat första luckan nu. den var gullig. samtidigt som jag öppnar luckor, lyssnar jag på julradion. DET är stämning om nått. bara pepparkakorna som fattas.
Amy Diamonds nya jullåt kom nyss. den var fin.. oroväckande fin. kanske blir en hit?

massa läxor har jag också. högar med läxor. SNART FYLLER JAG 18 OCKSÅ!!! jag sa det till malin idag, att folk som är 18 utnyttjar inte det fullt ut. man borde gå ner på rasterna och köpa typ en cider och fika. hahah, nej inte sånt.. men ni fattar? det ska bli mysigt att fylla 18 och sätta sig på en restaurang på en fredagkväll och beställa in ett glas vitt vin. då är man vuxen.

OOOH MAAAJ GAASH



Det här kan nog vara bland det mest patetiska, sorgligaste, PINSAMMASTE jag någonsin sett. hennes pappa gav nog henne för lite kärlek.