100531-2310

Jag har en bra känsla i magen. vet att den här sommaren kommer bli så jävla bra. midsommar, torsdagskvällar, massa grillkvällar, sola, bada, grekland? bara umgås med massa foooolk och åka iväg till Smögen, Varberg, Falkenberg och aaaaa ni hajjar.

Köpte förövrigt tågbiljetter idag.. till Malins födelsedag. känns aaaasbra att allting är fixat nu. BARA tre månader kvar, haha. men det går fort. frågan är hur länge jag kommer kunna hålla mig innan jag berättar vart vi ska. jag suger på att hålla saker hemligt. VERKLIGEN suger.


100531-1830



Hemma igeeen. är så jävla trött! mina ögon är röda som fasen och jag tror jag måste sova lite. sover knappt längre. imorgon börjar jag inte jobba förrens två, så då ska jag sova :)

I know you're still there

Nu drar jag på roadtrip med tinis. hoppas på att vi hamnar på någon uteservering i Götebrorg eller Jönköping. men sen är det ju inte jag som kör, haha.


-



Får bli bio idag istället. Sex and the city 2 wohoho.

Running up that hill

Lönehelg i Knalleland. say no more. d-ö-d.

Nostalgi

Åwh, hittade massa bilder från förra sommaren;


Jag, Martin & Daniel GICK hem från frufällan. sen kom jag hem och var utelåst, så fick sova i förrådet haha.


Midsommar i Smögen. glömmer adrig.


Baaaaal :)


Trönninge med Linda, Ted och hans homieboy.


Studeeeeeenten!


Två veckor hemma hos pappsen! saknar ihjäl mig :(


Haaaaaaahaha, asroliga fester med Sjöbopojkarna.


You come running


Oshit, jag är så brun så jag inte syns. eeehehhehe.

Skit mår jag också. fyfaaaan. kan inte resa mig från sängen.. då spyr jag. ändå är jag så jävla sugen på subway. bara hela proceduren att ta sig dit som suger. ååååh, jag ska anställa en assistent tror jag.

Take me away like a dose of cocain

AAAH, aslånga dagen. jobb 10-19.30. sola efteråt med Malin. hem till malle en stund. promenix hem. och nu tänkte jag däcka i min säng.
Imorgon är det utbildning 8-10. efter det blir det solning, sen massa som ska fixas inför kvällen.. för då är det uuuutgång.


On the radio this morning



Såja. hemma igen. solat och köpt lite kläder och skuuur. nu blir det powernap!

Better of alone







Där ja. känner att jag har gjort mitt för idag. haaaaj!

Another day is gone



Såja, nu har jag solat en timme! nu ska jag ner till stan och köpa sommarkläääder.. för det är sommar nu fifan. shortsen åkte på idag igen. asgött, ååh gillar sommaren. ikväll blir det grill & baaaaaaad! plaskiplaski.

summer breeze

Åh, jävlar vilket bra humör jag är på! 1. Jag är ledig 2. Det är sol 3. Min syster kom hem med 5 månader för sena presenter från morfar imorse 4. Jag ska gå ner och köpa kläder tills jag inte orkar bära påsarna 5. LÖN IMORGON Men fööörst frulle.

Back to reality, oh there goes gravity

Bra kväll igår. fiiina vänner. fint väder osvosv.

Idag vaknade jag vid 11. kollade Lost. somnade vid två. vaknade halv fem. kollade Lost. somnade sex. vaknade för en timme sen. så jävla skön söndag. min enda lediga dag på en hel vecka nästan. nu är jag ledig fram till onsdag! och löööönen kommer på tisdag :) woohoho.

Imorgon ska jag sola klockan tio, sen ska jag köpa massssssa kläder. (läs; lägga undan kläder som jag kan hämta på tisdag, så jag slipper knö med alla andra som fått lön.)

Tror jag ska nana lite till. så jävla gött.

How can i get better when I've had the best

Förövrigt köpte jag två par skor idag. ett par med 12 cm klack, och ett par med 10. JAAAHAPP, jag är 172 cm lång. do the math. men vad gör man inte. jag kunde inte hålla mig. ska man göra det, så ska man göra det ORDENTLIGT! i värsta fall får dom stå i garderoben (skogarderob numera) och se fina ut.


Avgudar den första. aaah, vill ha torsdag och lördag NU.

Using your headphones to dry out your mind



DET ÄR ZOOOOL UTE! sitter på balkongen. massa sol i ögonen. väntar på sällskap. och ett ciggpaket. har inte rökt på 11 dagar, förutom när jag var hos Malle i söndags. men annars så. känner att det är dags igen.
Ikväll får vi se om det blir filmkväll eller party. en sak som är säker är att min fjortisgranne som dunkar ashög fjortistechno 24/7 ska få tillbaka. ska ställa basen mot hans vägg och DUNKA lika hög musik tillbaka.

What a feeling



JAAAPP, idag är jag på 1376392 miljoner gånger bättre humör än vad jag var igår. nuuu ska jag käka fort, sen springa ner till jobbet och öppna med Petrus :)

It was so easy

Jag behöver någon att prata med. någon som har tid. någon som bara kan sitta och lyssna.

Kände mig som ett emo idag, så jag gick ner till jobbet en sväng och pratade med Jennie, Martina & Kristin. var 10 gånger gladare när jag gick därifrån. det säger väl en hel del.

Lost & Gossip girl nu, sen jobb tidigt imorgon. TJA!

Let us die young or let us live forever

Det blev inte mycket ledigt idag iallafall. Petra frågade precis om jag ville jobba åt henne ikväll. jag hann iallafall ta mig in till stan och sola, plus skriva på lite papyrus. alltid nått :)

You can't believe it, you where always singing along



Vaknade klockan 7. kollade 2 avsnitt av Lost. satte upp håret i en tofs, tog tåget till stan. drog och solade, sen promeneeerade jag hem. duschade, kääka, fixa mig, drog och jobbade 14-19.30. träffade Amandisen.. som jag har saknat mazzzza, och nu ligger jag här. helt jävla slut.

Imorgon och jag ledig, men jag ska sola klockan 10 så det blir ingen sovmorgon ändå. men jag är hellre brun än pigg. SÅ DET SÅ.

Dagen är kort, men natten tar aldrig slut

21 grader och heeelt blå himmel. så jävla gött väder ute. har precis varit och solat, sen GICK jag hem från stan. nu sitter jag på balkongen och äter hamburgare, naaamnam.

Vill ha shorts på mig idag.. men undra om vi får ha det på jobbet? haha, jag vet inte om man måste ha långa byxor? aldrig ens tänkt tanken att fråga. kommer väl dö av värmeslag annars. nuuu ska jag ner till Knalleland och äta glaaaass i solen innan jag ska jopppaaah.

Chase me til' you love me

Sitter och avgudar min nya mobil. det får räcka för idag.


-



Haha, så jefla söt.

When you try your best, but you don't succeed

Fifan, lagom otaggad jag är på att GÅ ner till jobbet. ösregnar ute ju. på dom två minuterna det tar ner till jobbet kommer jag se ut som en blöt katt. askeeewl. måste gå och kirra mat först. vet inte vad jag ska käka idag. börjar 12, slutar 17.30. veeeet hur mycket folk det kommer vara. var mycket redan igår.

Ikväll vill jag ut. så deeeeeet så. ikväll SKA jag ut. så deeeeeet så.

Fool me, oh how you do me



Gick in och kollade hur det går för min muubil som jag beställde. den fanns ÄNTLIGEN i lager, så den kommer på måndag! wohoho :) beställde även abonnemang. har aldrig haft det, men jag tjänar mer på det än om jag håller på att fylla på mobilen hela tiden.

Vill ha nuuuu!

I'm in love with a fairytale



Haha vi har fått in så fula skor på jobbet. här är när jennie provade. jag provade också, och skrattade så jag höll på att kissa i brallan. synd att dom var så jävla sköna. nä, fytusan det var kul.

Igår var det outgang. kom hem vid 11 imorse och däckade dirr. bra kväääääll. nu blir det vatten. mazzza vatten!

This could be it

Mormor kan vara den mest osociala människan i Sverige;


carolineliasson, säger (17:30):
eeey hooooe feel the flooow

Kristina säger (17:32):
va ä hoe
carolineliasson, säger (17:34):
äh, skitsamma.. göry?
Kristina säger (17:37):
inget dd
carolineliasson, säger (17:37):
bra jag har tråkigt, kan vi inte åka någonstans? typ göra nått? möglar här hemma!
Kristina säger (17:40):
nä ska röka brb


Sen kom hon aldrig tillbaka. förvånar mig inte om hon drog till Malin och fikde.. UTAN MIG. schyrre.


It takes time


Titta vad jag hitta. såpbubblor, woho. blåste en lika stor som mitt huvud innan. kalas ju.

Mitt ansikte svider jävel idag förövrigt. värre än min skinka igår. ska inte sola på några dagar nu. hade inte hunnit även fast jag hade velat. ska jobba hela veckan nu, och hela helgen.
Egentligen var tanken att vi skulle ut imorgon, men nu skickade Martina sms och frågade ifall jag vill jobba heldag imorgon. öppning till stängning. och ska jag vara ärlig så vill jag hellre ha caaash än en tråkig fylla. speciellt nu när vi ska åka iväg 3-5 september. har planerat att slösa MINST 10.000 krrrrr på kläder ENDAST, så det är väl dags att börja spara lite.

Annars dååå? jag kör stenhårt på min och Lindas tagga-sommar-2010-diet/svält-endast-dricka-vatten grej. två dagar har jag klarat. är hungrig som ett as, men här ska det inte ätas.

wawawaw, tja.

This time

Viskan var helt fullpropp idag. så det ska vara när det är zooool ute. eftersom jag börjar mitt nya liv (inbillar mig att jag blir smal på EN dag om jag inte äter något) så tog jag en smoothie..som förövrigt smakade kossa. sen satt vi på uteserveringen och rökte, tjata, rökte, tjata. mys.

Efter det var det sunhouse som gällde. ska dit imorgon igen klockan TIO, sen ska jag inte sola mer på ett tag. brände mig på skinkan idag. svider jäääävel.

Men jajajajaja, ska ge Lost en chans ikväll tänkte jag. även fast jag egentligen inte vill.

To long on my own


JAAAPP, då kör vi igen. försök nummer två. den här gången MED plånbok. fika och sola med Lindsy :)

You're my only hope



NAAE, nu drar jag till stan och solar. sen blir det parrrrty.

One step forward, two steps back



En person som kan erkänna att den gjort fel och förklarat varför, tycker jag förtjänar en andra chans :) förlorar bara själv på att gå runt och vara sur hela tiden. fan va fult det lät, haha. men aah, ni hajjar. vi hade så jävla kul innan skiten hände. nu är det back to normala tider äntligen wooopwop. so long haters.

What if nobodys there, would you come back?



Jag hatar att handla på internet. blir alltid liiiite för mycket. nu har jag precis kirrat massa parfymer. hittade bästa sidan. likabra att ha många så man kan byta ibland. fan nu fick jag ångest. gjorde åt massa pengar igår också ju. MEN jag har jobbat arslet av mig senaste två månaderna, så det är jag väl värd :) hihio

I hit the jackpot

Kom hem med nya skor.. idag igen. fast dom blåa är för stora märkte jag nu :( fanns inga 38:or kvar, bara 39. blir ju för stort, jävla skit. borde köpa en laddare till min kamera istället för massa skor. lägg märke till att mitt nagellack matchar äckligt bra. och att carrsan är osminkad och trött. men jag luktar kokos, så det är lungt. inget går fel när man luktar kokos.




JARÅ, nu ska jag tagga morgondagen och glo vampire.

Down to earth



Jag har så jävla mycket att göra. börjar jobba klockan tre och innan det ska jag sola, fika, och hinna gå runt i knalleland och köpa massa saker. har en hel lista på saker jag behöver, haha. jeans, leggins, maaassa nagellack, skor, klänning tills imorgon, spray, hämta alla kläder och jackor jag la undan igår. baaaaah, jag orkar inte egentligen. skorna hämtar jag på jobbet iofs, så det blir inte så jobbigt. men det andraaaaaa. tror jag stänger av datorn nu. annars fastnar jag här. TJING!

-

Mobiljäveln som jag har beställt är ju inte snabb iallafall. behöver den nuuuu!

Listen, to the song here in my heart



Sommar i Sveeerige woopwop. skitfint väder idag ju. kändes nästan fel att sola solarium innan. jävla balkong som ALDRIG har sol på sig. påvägen hem fastnade det en geting i mitt hår. jag fick panik och försökte vara så diskret det gick, haha men jag tror jag failade ganska hårt där. känns som den sitter kvar fortfarande. jefla geting.

Köpte maaaassa kläder idag också. kalas. ska hämta lite innan jag börjar jobbet imorgon också, sen köpa dom sista skorna som jag lagt undan på jobbet. sen är min hylla på lagret tooom. inte min garderob däremot. vet inte vart jag ska ställa alla skor snart.

Tjat, nu ska jag gå ner och köpa SALLAD. inte pizza, sallad.

Without limits

Min hund är som en svans. på riktigt. aldrig mer än 1 meters avstånd. knappt en halv. eller så gillar hon datuuur.


Nyvaken vosssi






Hallå eller, vadå brist på saker att skriva om. vad hände med lediga dagar? jobbat tio veckor i streck. men imorgon och på torsdag är jag leeedig :) så imorn ska jag gå upp aaastidigt, sen göra massa saker hela dagen. bara för jag kan. och bara för jag får mina caaash imorgon, whoho.


No me without you

Sitter i säääääm för tillfället. planerar Malin 20-årspresent. fick världens bästa ide. om hon kan den helgen vill säga. 3-5 september blir det isåfall. men jag kommer inte säga till NÅGON vad eller vart vi ska. det får hon se när vi är framme :) hihiho, jag är ett geni.

I found myself today, but then I ran away



FYFAN vad skönt det var att sova idag! oaaah. nu har jag precis fixat mig och lite sånt, och snart kommer mamma och hämtar mig. ska hem till henne och kolla på hennes nya häst som hon köpte i torsdags. hahah, jag är livrädd för hästar och jag hatar dom. men jag har lovat.

Efter det ska jag sätta mig på bryggan i Säm och bara sitta där. tills jag växer fast. ehehehe, nej men jag vet inte vad som händer ikväll. partaj eller inte? får zee. blir aldrig som jag planerar änywaay. blev inga getter idag heller. buhu. men jag är ledig på måndag. så då jävlar.