It's a heartbreak warfare

YES, nu har jag färgat mitt hår! det blev fint. ovant, men fint. bra dag på jobbet också. hann till och med käka med min nyfunna vän. gillaaart. har gått runt hela dagen och pratat om imorgon. jisses vad kul det kommer bliiii! JAG ÄR TAGGAD SOM FAN. och aa, nu ska jag gå och vara social och käka riskakor. maha.

You're my rising sun, you're the place I run





Imorgon innan jobbet ska jag ta en långpromenix med hunden, duscha, sen gå ner till Gina och köpa den här :) och efter jobbet ska jag färga håret i en annan färg. vill ha rödbrun typ. aah, exakt som på bilden! wooho

Addicted to the game



Jag blir så jäkla glad när det går bra för andra.. och inte minst mig själv. EGOISTISK som jag är. hittade ett påskägg med 5 kg godis i. mammsen som lämnat spår efter sig. massa nya fina skor har jag också. sen fick jag en bögkompis idag, som jag ska käka lunch med imorgon. ÄNTLIGEN! en bögkompis. och snart anländer T-bag hit. om 30 minuter för att vara exakt. måste bjussa på candy. sen är det ljust, fint väder, varmt, spelas asbra musik, har cashflow, utgång torsdag, fredag & lördag. aaah, det går bra nu.

You might think I'm bulletproof but I'm not

Jag fick mitt nya schema idag! är LEDIG, heeeelt ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag!!! mitt happyface kan inte vara större för tillfället.

Snart anländer Tinisen med Ben&Jerrys. mamma åkte till Cypern idag så jag får den stora äran att vara hundvakt nu när inte Jessica heller är hemma. wohoeeohoh

Don't say it's to late

dfgkjghhhhghk, jag har en sak jag måste berätta.
men jag KAN inte, jävla skit också. kfjsgnkdfbgd

You're always taking my eye


JAHAAAPP. gårdagen sög. som alla andra utgångar dom senaste månaderna. hände även en grej när jag skulle gå hem som jag fortfarande är psykad över. herregud. jag håller numera hårt på det där med nytt folk till helgen.

Städat, lagat mat, sovit, städat, ätit, sovit. det är vad jag har gjort idag. överdrivet bra söndag enligt mig. imorgon ska jag jobba. skickade sms till min chef innan och frågade vilken tid jag börjar imorgon (byter schema från och med imorgon) MEN jag fick inget svar. så jag får väl gå ner klockan tio och hoppas att jag börjar då. jobbigt det häääära.

Nu blir det film och förhoppningsvis mer sömn än vad det blev igår.

Lose control like you never do



Bild från Harrys i Torsdags. haha what's up with caroline eliasson? fastnar inte på bild, så enkelt är det. Martina, Petra och Kristin fattas. Biggan berättade i måndags att hon ska sluta nästa månad. det kommer bli tråkigt.. och tomt.

Har precis slutat och känner att jag måste hitta påååå någonting! är sol ute, hallå. imorgon börjar jag inte förrens 12, så jag behöver inte gå runt och ha ångest över att jag MÅSTE sova.

FKDSJBSJGRLNBVMRTÖBLTR.

Blame it on the beat



Har haft asbra dagar igår och idag. fick en aaaaasbra nyhet igår, och sen dess har jag gått och varit överdrivet glad. imorse stod det en kotte utanför mitt hus och väntade på att jag skulle gå till jobbet, så jag fick fint följe ner till knalleland. mitt morgonhumör som just då sög blev maaassa gånger bättre :) sassabrassamandelmassa.

Imorgon jobbar jag 9-15!! KORT DAG. för en gång skull. tror det kan bli en bra dag det också. vet redan tre roliga saker som händer. jag har en bra känsla i magen. det går bra nu!

That's the way the cookie crubles

Jag lät min dator stå på inatt, så nu har jag 18 nya avsnitt av 90210 att kolla på. om en stund ska vi ner till Knalleland lite snabbt, men sen.. sen blir det noll kraftansträngningar från min sida. imorgon ska jag börja jobba igen, heeeela veckan. så jag måste passa på att lata mig en sista dag.

Show me what I'm looking for

Det här spelas högt för tillfället.

I hate this part right here



Igår var det som sagt after work på Harrys. aaasbra var det. herregud vad jag skrattade. träffade även andra små fjonkar som joinade oss :) så det var treeevligt.

Idag var det jobbigare att komma upp. som tur var öppnade jag med Martina och Biggan, så det gick finemang. på rasten gick jag och Martina till Stokkage och kollade lite. var så jäkla mycket folk dock så man såg inte så jättemycket. men hittade lite saker som jag nog ska införskaffa mig imööra. efter vi hade varit där gick vi till den nya pizzerian och kirrade flötigaste pizzan evaaah, sen gick vi tillbaka till Deich och satte oss inne på kontoret och åt och snackade om alla fyllor vi har haft genom åren. hahahah, så jävla kul. jag önskar jag hade haft alla mina på film.

Nu har vi precis käkat mat från Oliven. och nu blir det promenad med min stackars hund, sen moooovie!

That's a wild one



Martina: - Carro du kan få gå hem nu..
Kollar på klockan och ser att den bara är 18.50.
Jag: - njaaaeae, asså.. nja, jag kan vara kvar lite
Martina: - haha, men.. vill du inte gå hem? du FÅR!
Jag: - njaaeae, jag stannar lite till om jag får..?
Då började hon skratta så hon dog en aning.

Jag ville verkligen inte gå hem idag, haha. har haft bästa dagen på lääänge. skrattat så jag har ont i magen. OCH MORGONDAGEN, den kommer bli så jävla mycket bättre!! efter jobbet har vi fått VIP-inbjudan till premiäröppningen av Stokkage, och efter det blir det Harrys och efter deeeet xoy. woohohoohoh, TORSDAG FTW!

He's a little bit to much, even for my friends



Ceeeeepelång dag på jobbet. MEN rolig. missförstå mig rätt. tänkte bege mig till city och handla lite mat.. kanske godis? , sen kolla film eller nååååått. senare kommer bummssssiii hit också :)

Imorgon är det jobb.. IGEN. 11-19.30! SEN ÄR DET TORSDAG OCH DÅ ÄR DET UTGÅNG MED DEICHMANNTÖÖÖSERA WOHOOHOH

You took my breath and ran away



SKIT OCKSÅ. jag somnade i soffan. nu kommer jag ju aldrig kunna somna inatt. zombie imorgon ahaaaa!

Vi bestämde idag att vi ska ha after work på torsdag. först käka och dricka lite på Harrys, sen xoy. åaaahahaåhaa, jag tycker om mina arbetskamrater. såg dock att jag inte slutar förrens 18.00 :( så det är väl tur att jag har nära hem så jag hinner fixa mig.

Waiting for a star to fall



Det är väl ungefär såhär pepp jag är på dagen. ska dra och käka med mormor i stan nu, sen ska jag till stan med mamma och sen vet jag inte. knarka bra filmer under ett ASVARMT täcke typ.

I was aiming for the sky



Världens tråkigaste låt vann melodifestivalen, och jag har gått och kärat ner mig i Salem. TOTALT.

Jag vill om du vågar



I torsdags var det tänkt att vi skulle till krogen. vi kom inte ens ifrån förfesten. psykobitches kom till malins lägenhet och förstörde hela kvällen. blä. gårdagen var bara allmänt slö, och det kändes som jag sov bort hela dagen.
Idag är det lördag, och med den kommer lördagsångesten. stanna hemma och mysa eller dra ut? inte vet jag. NÅGOT JAG VET IALLAFALL är att jag har dammsugit/skurat hela lägenheten och suttit ute på balkongen och soooolat i två timmar. tror fan det blir vår snart, för jag satt i teesha utan att frysa.

Happiness isn't from a drink

Jag vill inte gå upp! det är så jävla kallt i våran lägenhet. iskallt! börjar inte förrens klockan tio idag så jag kan nog snooza 40 minuer till. ussscccchh.

I'm like baby, baby, baby



Godis. Tv. Bullar. Datur. Säng. Mjukiskläder. John Mayer.

Min kväll i ett nötskal. imorgon blir det ändring dock. då är det parrrrttttyyy!

Now it's to late to say I'm sorry



Det är jag och mina blanketter ikväll.

Yes, it hurts with every heartbeat



Jag mår inte alls bra idag. tror jag har åkt på någon jävla sjukdom eller magskit. den enda som får umgås med mig idag är mitt stackars hundskrälle. hennes mage låter nästan värre än min. får hoppas att hon inte börjar spy i min säng.. för det vore ju rätt tragiskt eftersom jag precis bytte påslakan.

Om en stund ska jag och jessica försöka oss på att göra hemmagjorda köttbullar. JAG ÄR SÅ JÄKLA SUGEN PÅ KÖTTBULLAR MED POTÄTER OCH ZÅZ. så jag hoppas dom blir braaaa!

 

Tjarå sålänge.


This is my time, my fried



... som sagt. JÄVLIGT illamående och supasugen. men istället ligger jag här. tror jag kommer få, eller har magsjuka. asaagött!

We had to fight the crowd and ran away


Fan vad jag saknar Sälen. jag saknar att åka till Experium och dricka öl och jag saknar Addeponken. snällare människa får man ju leta efter.

Iallafall. idag var tanken att vi skulle dra ut, men så blev det inte. gick ner till Subway och kirrade käk, sen drog jag hem till Malin. har jobbat måndag till fredag från morgonen till sent på dagen/kvällen, så jag har knappt haft tid att träffa henne.. eller någonannan för den delen. så det var behövligt.

 

Nu har jag kollat på melodifestivalen i brist på annat att göra, och jag hoppas verkligen någon ringer snart och frågar om jag vill hitta på något. om det ens finns någon som inte är ute idag? haha, mission impossible.


Suddenly one day you left this earth



WOHOHO, äntligen lördag! jag vaknade klockan 8 imorse och trodde jag hade försovit mig. fick tänka efter ett tag innan jag kom på att det var lördag och jag är ledig. kom precis hem från Säm, och nu ska jag röka, duscha, fixa mig, sen ner till jobbet och dricka kaffe och köpa skuuuur. jag vet redan vilka jag vill ha!

Ikväll blir det invigning av mina nya skor. det blir utgång med Linda. kalas.

Forgot what we where fighting for



Jobbet går jättebra, dom jag jobbar med är överdrivet bra, och jag trivs så jäkla bra. jag är hemma på vaärldens snabbaste rast och ska snart ner och jobba igen. slutar inte förrens 19.39!

MIN MAT BLIR ALDRIG KLAR JU!