My hero cried, as we stood out there in the cold



Jaharå, här sitter jag och väntar på Malletoss. det går sakta, men ooh så säkert. träningsvärk har jag också. nått så fruktansvärt. kan inte röra på mig. sätter jag mig ner kommer jag knappt upp. därför står jag upp och skriver detta. kändes smartast. SOL ÄR DET OCKSÅ. det droppar till och med från taket. snön kanske försvinner nu, ääääntligen.

Revenge is sweeter than you ever were



Happhapphapp, nu har jag precis målat mina naglar och gör mig redo för att gå ner till Knalleland och möta Malin och hennes systerrr. lång mening. efter det ska jag & Jessica skotta våran balkong. det står en lapp i trapphuset att man måste skotta, annars rasar den. och Jerrsan vill nog inte ha våran balkong över sig. usch, ingen mer snö nu va?

JAMEN om man skulle dra sig då kanske.

Love is the answer, that's what they say






Asaabra dag i Ulricehamn med Malintoss och hennes syskon.

It cuts me like a knife

I'm out. om en halvtimme går tåget mot Fristad (eftersom jag itne har något busskort och har minus på mitt kort......) och efter det går bilen mot ulricehaaamn! det blir skidåkning idag. en jävla massa skidåkning!

Remember my name


It comes naturally

Yeees, nu är det dags igen. ska göra min tredje och sista tatuering. den här gången blir det i nacken. har så jäkla svårt att bestämma mig bara för vilken jag vill ha.





eller den här under, fast utan ringen runt.



In my head I see you all over me



Blev oplanerad utgång igår. Linda kom hit en stund på kvällen sen drog vi till puls. var en braa kväll. bättre i torsdags dock.

Idag ska jag göra minsta möjliga. dom andra har dragit på bio så jag sitter här ensam och överdrivet sleten. tänkte städa mitt rum lite fort. SEN efter det så är det relaxation delux.

You can't make it alone

Åh, alla dessa nyfikna människor. jag får damp! idag är en sån dag jag bara vill vara ensam.. men nä. nu ska jag tydligen ut och gå i snöstorm.

Ikväll blir det antingen utgång eller melodifestivalen. kvällen kommer spenderas med fint folk i vilket fall som helst.
Som sagt, promenad nu sen dusch osvosvsovsv.

Friends are family number two



Bästa vänner är ingenting man hittar bara sådär. bästa vänner är någonting man förtjänar. någon man kan prata om ALLT med. när jag åkte till Sälen hade jag flera. när jag kom hem från Sälen hade jag inte alls många kvar. den resan gav mig så jävla mycket. jag behandlar de flesta av mina vänner som skit. tänker att jag kan höra av mig någonannan dag och inte just nu, sen slutar det alltid med att jag skiter i det ändå. jag ska bli en bättre vän och jag ska bli bättre på att höra av mig och framför allt bli SNÄLLARE. LOVAR! utan vänner är man ingenting.

Best I ever had



Tandblekning vare hääääär.
Jag har sprungit upp och ner från Knalleland som ett as idag. upp, ner, upp, ner, upp, ner. nu kom jag precis innanför dörren, och nu tänker jag inte gå ut mer. tv:n är från och med nu min homie för kvällen. min tv och min datuuur.

Imorgon på dagen ska jag hem till farmor och käka asgod mat, sen på kvällen blir det utgång! det har gått tre veckor sen jag var ute på en fredag eller lördag. nu är det torsdagar som gäller, och förhoppningsvis är det feeett mycket folk ute imorgon när alla är lediga! taggad som faaaan är jag. passande nog kom Riverside precis på spotify. ödet.

Want my old life back



Shit jävla fan vilken ångestattack jag fick nu. bara sådär. tänkte tillbaka på Fristad. vad mycket skönare det var att bo där. vem bryr sig om det ligger 54690 miljoner mil utanför borås. JAG TRIVS INTE HÄR!!! jag kommer snart utveckla grov klaustrofobi. jag har hemlängtan. Fristad är fortfarande mitt hem. jag försöker verkligen anpassa mig här, tro mig, men det går inte. åt helvete med Knalleland och att bo i en jävla lägenhet!!!!

More to love

Hemska gym och hälsolera
Jag vill inte motionera!
Latmasken ska nu regera

Träningstips läser jag
För att få ett skratt om dan
Jag är själens hälsogud
Och lika snygg som Peter Jöbacks brud


Martin Svensson är för tillfället min gud och jag kunde inte sagt det bättre själv.

One thing that's left to do



Två dagar senare och jag tror min tandblekning börjar ge liiiite resultat. imorgon ska jag ner och köpa den STARKASTE har jag bestämt.

Har två avsnitt kvar av Vampire diaries, sen ska jag ut och möta mammseeeen. har haft en fin dag förövrigt. förhoppningsvis imorgon också, och på torsdag.

Whatever it takes



Det finns två serier jag inte klarar mig utan. 1. Vampire diaries 2. Community. jag har gått och blivit helt beroende. tittade ut lite fort och såg att det snöade massa, så idag ska jag sitta inne och glo på massa avsnitt av VD. en heeeel dag för mig själv. ska bli så jäkla gött.

Ett minne utan framtid



Såhär kul har jaaaag!
Alla hjärtans dag igår. blev ganska bra iallafall. gurrsor var här. min bäztizzzz. har inte sett honom på aaasalänge. kärt återseende. och jag fick mina gulliga sms tillslut. soooom jag väntade.

Gick upp vid halv tio idag, fixade mig och gick ner till knalle med stinoooofofofofoff. införskaffning av cigg var nödvändigt. sen har jag borstat tänderna överdrivet många gånger med min MIRAKELTANDKRÄM. köpte såndär skitdyr blekningsgrej. tror dom har blivit liiiite vitare. vänta en vecka, sen jävlar.

Nu ska vi ner till knalleland igen. den här gången blir det guuuudis.

It's the final countdown



Fiiiiiiiin dag. zoool och grejer. har redan hunnit med Ams och snart ska jag väl gå ner till Malin och göra henne sällskap på hennes rast.

Det är massa folk här och ringer på dörren hela tiden. dom vill att JAG ska flytta mammas bil. hallå eller, jag kan inte köra, haha. inte ens om jag ville. jag vet inte vad jag ska göra. måste dra härifrån snarast så slipper jag öppna dörren sen när dom kommer igen. paniken eller, gaaash.

Say you walk the distance



HAHA, jag har gått och blivit skelögd. nä, men jag försökte iallafall. förövrigt är jag pissblek, men alla måste ju få sin dagliga dos av Carro. så ja, här får ni. ser ni fiiiiiiina tapeten bakom också? det är tvrummet. det enda rummet som är klart.. det och hallen. men nästa helg, DÅ hoppas jag på att hela lägenheten är tapetserad och klar. orkar inte gå runt här bland kartonger, tapetrullar, färghinkar osv mer.

Jag sitter och väntar på att Jessica ska sluta skolan. sen ska vi dra ner och handla. sen ska vi laga käääk och efter det ska jag vara med Malin.. om hon kan. annars ska jag fråga Amandsy vad hon gör och hoppas på att hon vill umgås med mig och planera lördag lite.

JAAJJAJAJA, tjing.

Stupid cupid



BAH. gårdagen var sketbraaa. sista två timmarna var bäst! det är såna tillfällen jag gillar borås och dess invånare. sällsynta tillfällen.

Nu sitter jag i mitt fönster och stirrar ut.. som min syster sa: jag satt och kollade ut genom fönstret och insåg att 50 andra fönster stirrade tillbaka. ingen vacker syn dom får iallafall. en fläckig carrrr.
Om en stund ska jag ner på en kort rökdejt, eftersom min balkongdörr inte går att öppna på grund av SNÖVALL utanför. skitirriterande. sen ska jag till viskan och myyyywsa. sen ska jag gräva ner mig under täcket och bara njuta av att det är helg.

See you, breathe you, I want to be you

Sitter hemma hos malin nu. ikväll ska vi uuuuut. sen ska jag ha följe med babyboy hem.. som i helgen. MYS! jag gillar att bo i stan. nu ska jag dra mig utåt.

She was lost, in so many different ways

Nu blir det bio med bääästa Malletosss. dygnsrapport utlovas när jag kommer hem, CLIFFHANGER!

Wish you the very best



Produktiv dag. vaknade halv sju när Jessica gick upp. käkade frulle, somnade om vid nio. vaknade klockan tio, fixade mig, gick ner till Knalleland med hunden, städade litegranna, och nu väntar jag på att mammsen ska komma så jag kan dra. kan inte lämna hunden ensam här.. hon blir helt psykad.

Ska gå ner till knalleland snart igen och träffa Malintossss och hitta på något. jag måste köpa lite saker iallafall. sen är det ju PH-final ikväll också. och så är jag sugen på candyyyy. vi får zeee.

Now we're broken on the floor

´

Jag sitter här. proppmätt och flötig. ska snart ta världens längsta bad med massa skum och inpackningar och aaallt vad det nu heter. sen är jag fit for fight för en runda i knalleland. efter det blir det promme som sagt.

Imorgon ska jag försöka hitta present till Linda hade jag tänkt. hon fyller år på onsdag. sen tänker jag inte planera mer. jag behöver inte planera längre.

Jag råkade hitta bilder från i lördags när vi flyttade, SÖÖÖÖT:



.. här skulle vi göra sad-face, lyckat;