10.54

Varför jag är vaken såhär tidigt, om inte tidigare har jag ingenaning om. kan i och för sig bero på att vi inte var ute allt för länge igår, och faktiskt somnade i tid för en gångs skull. jag orkar inte ta upp allt som hänt i helgen, men jag kan säga som såhär, att det är en helg jag kommer minnas ett bra tag. och som förhoppningsvis kommer upprepas ett antal gånger framöver. jag gillar när man lär känna nytt folk, och när man kan prata med dom som man har känt dom en längre tid.

Sen kan jag även meddela att påskafton blev succé. peace out!

15.55

Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på malin. hon befinner sig just nu nere i duschen, så det lär ju ta sin lilla tid. har inte gjort någonting idag. gick upp relativt tidigt, men sen har vi bara suttit här typ. målat naglarna har vi gjort, alltid något :)

Ikväll blir det party som aldrig förr. tar sjubussen in till stan för att sedan hämta secret stuff. eter det beger vi oss hem till adam och förfestar litegrann. efter det åker vi hem till sara, där det förhoppningsvis blir ett riktigt jävla partey! haha, nu lät jag som ett jävla offer, men det bjussar jag på :D

För er som vill veta vad jag gjorde igår, så var jag med malin och josefin. mötte josse i stan runt sex, köpte godis, åkte hem till malin. när vi var framme hos malle, kollade vi film och kekade godis.. som om vi aldrig sett godis förr! efter allt godisätande blev jag och malin trötta som få, och somnade. eftersom vi somnade resulterade det i att josefin fick sitta ensam och kolla på två filmer. hahaha, men ja tror hon gillade sällskapet ändå. eller rättare sagt, jag hoppas.

Nu måste jag faktiskt fixa mig lite, ciao.

22.33

image132

Lite sommar, och lite sol hade inte suttit fel just nu nej. inte alls faktiskt! faktum är att jag har nog aldrig längtat så här mycket efter lite värme. fejk-solarium-brännan ska bort, och den riktiga ska på, that's it :)

Dagen har varit dryg på nått sätt. iallafall i skolan. började 8.00 och slutade 15.15. och under de timmarna hände det mest ingenting. kan dock meddela att jag inte behöver gå sommarskola. ja, ni läste rätt! ingen sommarskola för caroline. pappa har gått och oroat sig som en galning över att jag ska behöva gå o tvåan, men ickerå. han blev så glad, så glad när jag kom hem och berättade de glada nyheterna.

Efter skolan drog jag hem en stund, sov en kvart, och begav mig sedan hem till malin. inte direkt hem till malin dock. ett stopp på city för godisinhandling var nödvändigt. kollade på sidney white, som var helt okej. och nu sitter vi här. malins dator cepar som aldrig förr. vilket jag tror hon inte är speciellt glad över. hon är heller inte glad över sitt resultat på mattprovet. men jag tror hon kommer klara matten, tillslut :D

Nu är det helg med. en lååång sådan. behövligt? eh, ja. vet inte vad jag ska göra däremot. någon som känner sig manad att ta med mig och mitt "crew" ut på en jävla suparkväll, så säg till.. fort som fan! haha, med mitt crew menar jag malin. farligt gäng det där. iallafall, imorgon ska jag vara med malin och josefin. kanske ska börja bli en helgtradition? jag klagar verkligen inte :)

Trött och hängig är vad jag är. bäst att göra någonting åt detta. CIAO