09.37

Såhär tidigt har jag nog aldrig uppdaterat min blogg.. någonsin! men någongång måste blir den första som man brukar säga. iallafall, nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. håller på med ett arbete om rasismen i sverige. det suger lite smått måste jag säga. sen har vi historia till 11.20 och efter det väntar en lång lång LÅNG håltimma som förmodligen kommer spenderas på stan.

I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. eller jo, nu ljög jag. idag ska jag vara med Malin, Wrood, Jennie och kanske Malin nr 2. ska nog kolla på film, och laga mat tror jag. trevligt skare bli iallafall :)
Sen på lördag har jag inte den blekaste om vad jag ska göra. sen på söndag ska jag fira min lillasyster som fyller 16. dock inte förrens på tisdag, vilket innebär att hon får mitt paket på tisdag, av olika skäl mu ha ha.

Nu ska jag aktivera mig sista 10 minuterna.
over and out!

18.15

Jag gillar inte alla hjärtans dag så värst mycket. det har aldrig varit någon speciell dag för min del. för jag har lixom inte haft någon "speciell" att dela den med. har haft malin i sisådär 3 år, och det är inte fy skam. men jag tror ni vet vad jag menar. hade jag fått bestämma, hade jag gått på världens fest, supit mig full, och sen aa.. ni vet hur det brukar vara på fester, höhö.

Iallafall, dagen har och ska spenderas med malin. en gammal tradition kan man nog nästan säga nu. vi ska färga håret. det är på tiden. jag ska dock inte färga det mörkt, jag ska göra det ljust igen. och om ni bara visste vilken ångest jag har. ångest för att det ska se hemskt ut. men det är en anledning till att jag gör det idag. för då har jag gott om tid att färga det igen om det blir dåligt! smart.

Nu hade jag tänkt att sätta mig med malin, och "tröstäta" mitt godis. eller naej, jag ska inte tröstäta.. jag ska äta för att jag är glad. glad att jag har malin en dag som denna :) för hon är trots allt en av dom jag helst umgås med! malin is the shiet <3 (nu blir hon nog glad)

22.52

image131

ja, nu var det ett tag sen jag uppdaterade.
och det ber jag om ursäkt för. men nu är jag på G igen.

iallafall.. det har hänt lite olika saker i mitt liv på sista tiden måste jag påstå. dock är det mest bra saker, så jag kan väl inte klaga. tänkte ta upp endel saker, för ska jag ta upp allt så är jag rädd för att det blir en bok.

kan börja med att berätta om min dag. WOHO, tänker säkert ni då.
- åkte hem 06.30 från mamma
- sov två timmar, åkte in till stan med malin och solade
- tog bussen hem till malin
- kollade klart dom sista avsnitten av gossip girl!
- spelade biljard, och motionerade (tro det eller ej)

för er som inte har sett Gossip Girl någongång, så gör det! jag kan säga som så att jag och malin blivit lite lätt beroende av det. inte så lite heller. men nu är alla 13 avsnitt avklarade, och det finns inga kvar att se. kommer väl sluta med att jag och malin sitter och skakar om en månad, och skriker med lite hes röst "oh, ge mig nya avsnitt av Gossip Girl!!!" kan nästan, men bara nästan, påstå att det är bättre än o.c!

men men, det var inte det jag skulle skriva. och när jag tänker efter orkar jag ine skriva mer om vad som har hänt i mitt liv heller för den delen. en sak som är säker, är att jag längtar som in i bomben till kulturveckan. höjdpunkten på hela året typ.

nae, nu känner jag att den där GG-abstinensen (som jag så fint kallar det) börjar smyga sig på. plus att malin har en H&M katalog som inte heller ser helt fel ut. så ja, jag beger mig.